Verovering van Europa middels massa-immigratie

images (45)

Europa staat bloot aan een niet te stoppen stroom van immigranten. Dit is geen toeval maar een vooropgezet joods plan.

Vooropgezet omdat ze dat zelf toegeven. Zie Barbara Lerner Spectre.

Ze zegt hier dat Europa zonder massa-immigratie en de nieuwe multi culti samenleving niet zal overleven. Wat ze eigenlijk bedoelde te zeggen is dat het jodendom niet zal overleven zonder massa-immigratie. De joodse bankiers pakken het weer als vanouds aan. Verdeel en heers .and make war by deception and proxy.

Ik heb het hier niet over zionisten maar gewoon over de joden. Zelfs binnen de Rothschild dynasty zijn ze het niet eens over het zionisme. Een Evelyn de Rothschild is bijvoorbeeld in tegenstelling tot Jacob de Rothschild helemaal geen voorstander van de huidige staat Israhell.

Vanaf 27.50 uitspraak Evelyn de Rothschild over Palestina/Israhell

Dus als we binnenkort weer lezen over massale groepsaanrandingen en -verkrachtingen van West Europese vrouwen en meisjes door zogenaamde moslim mannen vergeet dan niet wie er bewust voor gezorgd hebben dat al die moslim mannen in Europa zijn aangeland. Verkrachting by proxy door deze besneden uitverkorenen dus!

Het gaat niet om de strijd tussen Christenen en Moslims. Het is een strijd tussen de Joden en het Gojim (niet Joden). De Joden willen de Wereld overheersen en ze zijn al ver gevorderd dankzij hun monopoly op de geldcreatie onder aansturing van het Vaticaan. Het Vaticaan is ook een joodse instelling hetgeen duidelijk werd na Vaticaan II 1962-1965.

Wat voor Amerika geldt gaat ook op voor Europa. De joden willen werelddominantie. De 1% zal straks volledig uit joden moeten bestaan die de 99% niet joodse slaven zullen aansturen. Tenminste als we geen tegengas geven als de 99% Gojim (niet joden).

Ook ons gekreunde huis staat achter deze joodse agenda als we onze Argentijnse asielzoekende  en “golddiggende” pampapaard Maxima mogen geloven.

 

Advertenties

7 Reacties op “Verovering van Europa middels massa-immigratie

 1. Don, KIJK eens wat er in je “WickedJewPedia”-referentie staat voor MEGA-leugen :
  “Tussen 1968 en 1970 vond te Noordwijkerhout het Pastoraal Concilie plaats waarin vertegenwoordigers van allerlei instellingen en stromingen bla-bla ..”

  Dat kan alléén in Nederland, zo’n bijeenkomst van afvallige pastoors betitelen als zijnde een “Concilie” WA-HAA-HAAA !!!

  Alléén een paus kan tot een (ècht) Concilie oproepen cq organiseren binnen het katholicisme !

  Anders zouden jij of ik ook een nieuwe Tweede Kamer kunnen benoemen, Don ; dat is staatsrechtelijk éven absurd als kerkrechtelijk “Noordwijkerhout” een “Concilie” te noemen.

  Afijn.

  Nederland staat in de hele wereld bekend om haar absurditeiten.

  Alleen beseffen nederlanders dit (zoals gebruikelijk) totààl niet.

  Liked by 1 persoon

 2. Aha, het is dus Goebbels, oftewel de Nazi propaganda dat het hele verhaal rond de Rothschild-familie en de Illuminati / NWO heeft bedacht @Don? Ik bedoel dat blijkt uit je – overigens aangename docu – die je hier plaatst. Maar, met andere woorden, dat hele Illuminati Rothschild gedoe gillen is dus gewoon dom Nazi propaganda herhaal-volgen? Niet best. Daar sta je dan in je wakkere hemd een beetje Nazi-propaganda te pushen.

  Verder, echt KTM, drink eens niet zoveel en denk wat meer na. Dat concilie is niet een pauselijk concilie geweest. Gewoon een vergadering = concilie. Sterker nog, het heeft de titel Pastoraal Concilie meegekregen wat het ook nog eens buiten het Kerkenrecht plaatste. Mag gewoon allemaal. Niets mis mee zelfs.

  Jij mag ook een Tweede Kamer kiezen hoor in je wijnkelder-schuur. Dat niemand er vervolgens zich wat van aantrekt zal je niet verbazen: story of your life zullen we maar zeggen. Maar het mag wel.

  Dus, kwek de volgende keer nou eens met wat minder alcohol of domme linkjes uit je favourites folder, ga wat sporten, en kom dan eens terug met een goed verhaal. Dat heb je misschien best wel als je eens een dag de alcohol kan laten staan.

  Een dure fles wijn met een blog-admin drinken geeft je niet het recht om dom te praten. Er lezen immers meer mensen mee.

  Voor de admin: De Goebbels Rothschild film.

  Liked by 1 persoon

   • Misschien leuk voor je Ziva de oude Darth Vader character is gebaseerd op het beeld van de Golem in Praag, dat wist je niet he? leuk he Heb je Cole al beluisterd, schrikken he dat je je je hele leven bent voorgelogen, de waarheid komt wel boven drijven.

    Don was het geen halve Japanner/Oostenrijker dit dit plan heeft bedacht voor Europa ben even zijn naam kwijt, van de Club van Rome.

    Like

    • @pepijn
     Dat beeld is niet een representatie van de golem. Het is een – door Ladislav Šaloun vervaardigde – vergrote kopie van een beeldje “De IJzeren Man” dat nu in het Gemeentemuseum van Praag staat en ooit boven de deur van een inmiddels afgebroken huis “Bij de IJzeren Man” stond. Het typeert de geest van een ridder die in woede zijn minnares vermoordde en als straf in steen werd veranderd. De legende gaat dat hij alleen door de kus van een pure vrouw uit zijn vloek kan worden verlost. Echter dat kan slechts eenmaal per 100 jaar op de dag dat hij de moord beging. Vervelend voor hem is dat niemand meer precies die datum weet. Dus staat hij daar maar gevangen in steen.

     Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.