Waarom gingen de Rockefellers al eind 2014 uit de olie?

download (885)

Momenteel zien we de prijs van olie in een aanhoudende neerwaartse prijsspiraal zitten. De oorzaak van deze prijsdaling is een lagere vraag en een bewust hoog gehouden productie door Saoedi Arabië en de Verenigde Staten. De Verenigde Staten hebben zelfs hun exportverbod voor olie opgeheven. Binnenkort zullen ook de sancties van Iran vervallen waardoor ook die olie op de wereldmarkt beschikbaar komt.

Olie wordt weer eens ingezet als wapen in de strijd om werelddominantie door de bankiers van “London City” via “Wallstreet” en het wereldleger van Washington D.C..

Dat dit een onderdeel uit maakt van een reeds lang geleden uitgestippelde strategie om Rusland klein te krijgen moge duidelijk worden als we terug gaan naar 2014. In 2014 gaven de Rockefellers aan zich terug te trekken uit de fossiele energiebronnen. De Rockefellers die rijk werden met de olie en Rusland die economisch nog grotendeels afhankelijk is van olie- en gasopbrengsten.

Hieruit kunnen we dus denk ik met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid concluderen dat de Rockefellers op de hoogte waren en zijn van het strategische aanvalsplan van het Anglo-Amerikaanse blok op Rusland. Olie wordt nu, na al 2 eerdere wereldoorlogen, weer ingezet voor het uitlokken van WW3.

Dat WW3 zal uitbreken weten ook de Russen al geruime tijd. Het enige wat Rusland doet is tijd proberen te winnen om zich goed voor te bereiden. Of het begint in Syrië, de Oekraïne, China of Noord Korea is nu nog de vraag. De V.S. zijn op al deze fronten actief bezig om onrust te zaaien.

De Verenigde Staten van Amerika moeten wel een oorlog forceren in opdracht van de Londense bankiers omdat het “Ponzi Scheme” ,wat ons monetaire systeem is, op instorten staat. Er MOET een reset mogelijk gemaakt worden en de makkelijkste manier is hiervoor een grote oorlog te creëren.

Zorg dat je voor een maand bruine bonen in de kast hebt staan! En natuurlijk genoeg bier van de Aldi!

2416ogk (1)

Advertenties

8 Reacties op “Waarom gingen de Rockefellers al eind 2014 uit de olie?

 1. Na de gunrunning operatie vanuit Benghazi kwam de oprichting en aanval van ISIS in Syrie op Assad, geheel volgens de wensen van Obama, Hillary Clinton en de US StateDepartment, wat tegenwoordig wordt geleid door de CIA, Mossad en de Muslim Brotherhood. De moord op Ambassadeur Stevens in Benghazi is een bewezen act van hoog verraad. “Treasonous offenses [1] were committed alongside with Dereliction of Duty in the Benghazi tragedy :
  – The three CIA contractor guards who attempted to rescue Ambassador Stevens in the Special Mission Compound testified they were told to stand-down, not once, but three times.
  – A detachment of two F-16’s at Soudo Bay, Crete [2], less than 200 miles from Benghazi, could easily have reached the Compound well within the hour [3].
  – They also testified that a week before the 9/11/2012 attack on the Benghazi Mission post, they were warned that such an attack was going to happen.
  [1] Faithless Execution: Building the Political Case for Obama’s Impeachment
  by Andrew C McCarthy, ISBN-13: 978-1594037764
  [2] US Naval Support Activity Souda Bay Crete, Greece http://www.globalsecurity.org/military/facility/souda-bay.htm
  [3] 4-Star Admiral Accuses Barack Obama Of Treason, by Newzvids , Published on Apr 26, 2015 , youtube punt com/watch?v=5zT8tF41KDI (at the 19 min mark)”
  Afgelopen donderdag werd de film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) uitgebracht. Een dag later ging de former CIA station Chief van de Benghazi Mission Post naar de Washington Post en eiste opheldering over deze film 13 Hours waarin volgens hem de feiten zijn verdraaid en nooit de term “Stand-down” was gebruikt :
  Former CIA chief in Benghazi challenges the story line of the new movie ‘13 Hours’
  By Adam Goldman and Greg Miller January 15 at 10:16 PM 2349 comments
  https://www.washingtonpost.com/world/national-security/former-cia-chief-in-benghazi-challenges-film-version-of-2012-attack/2016/01/15/9cf2defc-baf7-11e5-b682-4bb4dd403c7d_story.html
  De Washington Post publiceerde meteen ook een aangepaste trailer :

  by Washington Post , Published on Jan 15, 2016
  Has the verbal shout “Stand-down” removed, length 2:32
  de eerdere Trailers voor `13 Hours’ hebben allemaal wel de verbale kreet “Stand-down” :
  http://www.youtube.com/watch?v=rGl2flB0Idk
  Features the verbal shout “Stand-down”, length 2:15
  http://www.youtube.com/watch?v=m84z-GWwa58
  Features the verbal shout “Stand-down”, lenght 2:33

  Former CIA chief: no Stand-down was given in Benghazi attack
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=20620.0

  Like

 2. En dit is dus alleen de reserve-koelkast, zo te zien. In de winter hoeft dit toch niet speciaal in de koelkast, me dunkt. Succes met de bruine bonen, pffff 🙂

  Like

  • Bij bonen altijd bonenkruid meekoken (nou ja, het laatste kwartier meestoven in boter met ui, basilicum en thijm) las ik, geloof ik.

   1. Bonenkruid is heel fijn met bonen wegens gassen en zo.
   2. Wel oppassen wegens bepaalde gevoelens na gebruik.

   Oh ja, Shakespeare vermeldt in zijn “The Winters Tale” voor Perdita’s boeketje “vurige lavendel, munt, bonenkruid en marjolein”. (WIKI)

   Bonenkruid, een vriendelijke onderbuikhulp.

   Bier. Vrolyk water vint ik t.

   Weet je trouwens wat ik denk? Nee? Nou, dat koolhydraten wel eens minder fraai kunnen blijken zijn als menselijk voer. Koolhydraten zijn o.a. aanwezig in graan, aardappels en suikers. Aardappels eten we pas zo een 200 jaar hier, dus dat klopt, das vast niet goed. Suiker is ook en latere vinding (1200 of zo) dus dat valt ook af qua ouderdom (hoe ouder des te beter geloof ik). En koolhydraten (graan) sinds wanneer eten (wij, de mensen 😉 ) dat? Sinds we overheerst werden door de Romeinen met hun Ceres, Godin van het graan? Is graan slaveneten?

   Wat horen wij mensen, eigenlijk te eten? Waar krijgen we géén rotte tanden van? Iig moeten we geen suiker, aardappels en graan eten volgens mij.

   Maar goed, zo gaat het.

   Liked by 1 persoon

 3. In het Midden-Oosten ligt sinds vorig jaar de prijs voor zonne-energie láger dan fossiele brandstoffen. Rond de 5 dollarcent per Kwh. Als olie die prijs wil evenaren moet een barrel onder $10 komen. Oliesjeiken gebruiken nu dus solar power ipv gas om olie op te pompen, omdat zonne-energie de laagste kostprijs heeft tegenwoordig. Financieel gezien trekken investeerders zich dus steeds meer terug uit de olie- en gasindustrie. Loop ‘ns voor de grap binnen bij recentelijk gerenoveerde tankstations zoals Shell, waarbij het personeel letterlijk zegt dat brandstof langzaam maar zeker een bijzaak is geworden.

  Kijktip: http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2015-2016/de-doorbraak-van-duurzaam.html

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.