Is alles fake, nep, een hoax?

 

Afbeeldingsresultaat voor truman show

Als ik het nieuws via de msm een beetje volg dan overvalt me steeds vaker het gevoel dat ik in de “Truman show” een rol vervul.

2drxu02

Rutte klaar voor het front! Met zo’n flapdrol ben je geen vijand meer nodig.

De aanslag op MH17 met bijna 200 Nederlandse slachtoffers beschreef ik direct al als een hoax, een soort van Hollywood film. De onderste steen zou boven komen volgens Rutte maar alles blijft vaag en onduidelijk. Bewindslieden als Franske Zimmerfranz huilen krokodillentranen, maken promotie terwijl ze keer op keer betrapt worden op leugens zoals onmogelijke mondkapjes die passagiers op zouden hebben gehad, beschadigde black boxes en verdwenen radarbeelden. NOS, Telegraaf, NRC, AD en alle overige msm weigeren in te gaan op bewijzen dat de MH17 een verzonnen verhaal is met verzonnen slachtoffers. Its a big club and I aint part of it! Het lijkt inderdaad een grote club hetgeen ik me in het begin in alle naïviteit niet kon voorstellen maar George Carlin had toch gelijk en dat is direct best beangstigend voor hen die open staan voor ANGST.  Casting buro’s draaien overuren om maar aan betrouwbare crisis acteurs te komen. Crisis acteurs die er dus ook in overvloed blijken te zijn.

download (14)

Onze beste man voor Brussel???

Dan hebben we het alleen nog maar over de MH17 HOAX. Maar wat van de

 • Boston Marathon bombing
 • Sandy Hook shooting
 • Charlie Hebdo klucht
 • Paris november 13 voorstelling
 • Aanrandingen in Keulen (meer dan 500 aangiftes hahahaha)
 • Holohoax
 • Fake Maanlandingen
 • De bol Aarde
 • 9/11 false flag/hoax
 • Chemtrails
 • Namaak voedsel (GMO food) binnenkort in het Eurotheater
 • etc.etc.

Als je behept bent met een enigszins kritisch brein dan zou je, zoals sommigen het overkomt, bijna paranoïde worden.

Dan gaat het in bovenstaande gevallen alleen nog maar over de opvallende zaken. Maar wat te denken van het monetaire “ponzi scheme ” met geld dat uit het niets gecreëerd wordt. De schaarse olie (Peak Oil) ontstaan uit resten van dinosaurussen en algen terwijl nu al lang duidelijk is dat olie net zo schaars is als water. Bilderberg en de club van Rome brachten het schaarste verhaal betreffende olie begin 70er jaren om de prijs van olie met 400% op te drijven zodat er meer verdiend werd en de winning van het dure Noordzee olie rendabel te maken was. Een half jaar VOOR de oliecrisis van november 1973 werd op een Bilderberg bijeenkomst daartoe besloten.  Hierover een volgend artikel.

Tel hierbij de verhalen over pedofilie in de bestuurlijke top van onze maatschappij en je wereldbeeld vervaagt tot een soort van “Truman Show”.

images (6)

Hoe hier mee om te gaan is voor iedereen weer verschillend en ik kan maar 1 advies geven en dat is; Laat je niet bang maken! Ook niet door de Alex Jones’ en Micha Kats van deze Wereld. Zij die achter deze “Truman Show” zitten beginnen langzamerhand bang te worden en beginnen fouten te maken.

There’s no religion higher than truth. Hang in there!!!

images (79)

 

Advertenties

61 Reacties op “Is alles fake, nep, een hoax?

 1. Ja, ik heb hetzelfde gevoel. Je weet nu al dat de volgende “aanslag” in Sydney gaat plaatsvinden omdat het gebouw een aantal dagen terug helemaal werd ontruimd. In Jakarta raakte een Nederlandse VN medewerker zogenaamd zwaar gewond (bij een Starbucks en VN-gebouw). Hij zou ook een granaatscherf in het hoofd hebben gekregen. Op de foto van hem (Johan Kieft) is alleen (nep) bloed te zien
  Het gaat maar door met – numerologisch kloppende – geensceneerde hoaxes..

  Like

  • Precies weer de connectie met de VN.
   “Kieft, getrouwd met een Indonesische vrouw en vader van vier kinderen, is een ,,vermaard expert in bosbouw en ecosystemenmanagement”, aldus zijn werkgever United Nations Environment Programme (UNEP)

   Like

   • Een hele grote “Truman Show” idd, met een groot piepend en krakend firmament/projectiescherm erboven.
    De vreemde “doomsday” geluiden werden gisteren ook al op sbs6 genoemd, met de verklaring erbij, dat het volgens de NASA om veranderingen in het magnetischveld vd aarde zou gaan (nothing to see here, carry on…
    De fouten komen vanzelf/worden al gemaakt, zie wat er allemaal gewist wordt van jewtube ivm Charlie Nepdo/Disneyland Parijs, veel). Misschien dat ze met hun HAARP-systemen een uitgang in de koepel aan het bakken zijn?
    Soms heeft het dagelijks leven ook wel wat weg van een rol als figurant in “The Day of the Triffids”; https://youtu.be/FqrLqg3w6AU.

    Hier nog wat duidelijke platte aarde filmpjes: Wat te denken van oude beelden van de X15 testen. Ze zijn toen alleen vergeten hun fish-eye lensje er ff op te schroeven; https://youtu.be/l7BhcufC-5Y, Mooie vlakke rechte horizon vanaf zo hoog.
    Alvast in afwachting op de foto’s van JM kwam ik dit overtuigende filmpje tegen, het zijn dan wel Italiaanse en Kroatische eilandjes maar toch. Een strak uitzicht 86 miles ver, zonder kromming (die er vanaf 6 miles wel zou moeten zijn op een bolita); https://youtu.be/LLt5Ylg74pk . Of is de aarde gezien, de peer-afwijking net daar een pietsie platter of zo?.
    En om het technisch te houden voor de ingenieurs onder ons, dit wat saaie filmpje over het belangrijke gegeven dat het eigenlijk best raar is om een gyroscoop op een ronde bol te gebruiken; https://youtu.be/d-JsOW7bU7U , op een platte aarde zijn ze dan weer wel handig(Straight & Level).

    Dan nog voor @Bas een filmpje met mooie duidelijke animaties waarin middels een puter-programma de aardkloot rond en plat gemaakt kan worden om het verschil en verloop van oceaanstromingen en wolkenbewegingen te laten zien. Curiuex mooi om te zien wat er dan gebeurd. Verder ook verheldering over zon en maan en het stationaire firmament; https://youtu.be/cV2gpjUxZpo .
    Ah en ik vond nog een betere over de vreemde omvliegroutes; https://youtu.be/bP_iaI-NVKQ en ook nog eentje over George Orwell; https://youtu.be/CqhYA76MRRA waarin oa ook nog eens de werking van het waterpas wordt uitgelegd (werkt ook met zout water!).

    Tip1; Zonder Faecesbook en andere Asocial-media is het makkelijker staande te blijven in deze Truman Show.
    Tip2: Bekabel zoveel mogelijk je draadloze leven en naai je buren op dit ook te doen (pap anders je muren in met Chrome6-verf, nu in de discount bij de legerdump). Fuck wifi en bifi.
    Tip3: Humor blijft belangrijk!, angst is niet zo’n beste raadgever. Lief zijn voor mekaar, ook voor woepsilon

    Liked by 1 persoon

    • Nav. het filmpje over de vlucht van Sydney naar Buenos Airos (dank!), dat Straight & Level: dat gaat over of het vliegtuig recht in de lucht hangt ipv. overhellend naar links of rechts? Wat moet er bewezen worden met dat filmpje? Ik snap het (nog?) niet helemaal. Die vlucht kan er toch nooit 13 uur over doen als de aarde plat zou zijn?

     Like

     • Na een weekje speedy Consalus griep, dan toch een antwoord @Ashtar:

      Straigth & Level, idd recht met de vleugeltjes en ook recht met kop en kont (het is niet 1 gyroscoop per vleugel, het zijn 2 verschillende metertjes). Hoe kan jij op een ronde bol non stop -iig 10 min.- Straight & Level blijven vliegen? Op een gegeven moment vlieg je dan langs het ISS, of zelfs naar jouw geheime ruimte basis… Of is het maar een pseudoniem en ben je een hulp-ashtar? Heb je ooit Mars Attacks en Iron Sky te vaak gekeken? https://www.google.nl/search?q=Ashtar&client=opera&hs=2f6&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjW7r2xhsPKAhUEhw8KHSigDa4QsAQIIw&biw=1280&bih=926#imgrc=261TsExRjA9JQM%3A.

      Het zou toch handig zijn dat men om de paar seconde de knuppel een tikje naar beneden gaf om de “kromming” van “de bol” te blijven volgen? Zie ook het trainingsfilmpje op 18.36 min. na dat over de werking van een gyroscoop. Hier nog eentje over hoe dat zit met die gyroscopen; [video]https://youtu.be/R8U2hyoK8IU[/video]

      Als je goed naar het filmpje had gekeken en geluisterd had die piloot het over 16.54 uur normaal en 13 uur met wind mee (pure vliegtijd, Straiht & Level op de juiste hoogte, zonder taxien, opstijgen, klimmen, dalen, landen, taxien). Waarom vliegen ze niet dwars over Antartica? Is toch veel sneller…
      Grappig dat je niks over die andere filmpjes te vragen hebt, ik vond ze ook al erg duidelijk.
      [IMG]https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwidiIbNvcPKAhUBORoKHfHmDEoQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.comicvine.com%2Fforums%2Fbattles-7%2Fmarvin-the-martian-vs-mars-attacks-invasion-1513533%2F&psig=AFQjCNHwZtZFvP8RQgVGLI6b8fkEi9rWig&ust=1453760385719005[/IMG].

      Mocht je nog meer verduidelijking willen, begin bij het begin; [video]https://youtu.be/xUkMCazX5II[/video].

      Liked by 1 persoon

     • @Beer van Put Naast je prima reacties over wifi, bifi etc.
      KLets je net als nog een paar anderen hier GROTE ONZIN.
      Dat de Aarde NIET plat is maar een bol weet ieder kind en niet omdat ze dat zelf kunnen nagaan, maar om dat tegenwoordig 100% duidelijk is.

      Inderdaad in de Middeleeuwen liepen nog wat zombies rond die in een platte Aarde geloofden.

      En dat vliegtuig dat rechtuit vliegt is volledig verklaarbaar. Gewoon meetkunde, bolmeetkunde.
      Laat ik het even heel simpel houden als jij over een rechte weg loopt stuur je toch ook met je stuurknuppel(haha) niet elke keer een stukje naar beneden. Dat doet de weg voor je want eenlange rechte weg volgt gewoon de kromming vna de Aarde en in de lucht is het net zo.
      De zwaartekracht doet de rest.

      Nou word ik moe van al die onzin. Ik zou zeggen PLatte Aarde gelovertjes gaa eens een wereldreis maken, knapzak op je rug en ALS MAAR RECHTDOOR RECHT DOOR over jullui platte Aarde en maar hopen dat je er geen platvoeten van krijgt!!!!! 😉 😉 😉

      Like

 2. Veel is inderdaad nep.
  Ik hecht allang geen geloof meer aan mainstream wetenschap zoals paleontologie, astronomie, geschiedenis, enzovoort.
  Ik vind het opmerkelijk dat dinosaurussen hun intrede deden rond 1840, direct nadat Darwin zijn reis met de Beagle had beëindigd.
  Ik kan redeneren dat nucleaire bommen niet bestaan.
  Ik vind het onverklaarbaar dat van de 4,2 miljoen joden in 1938 in Europa er 6 miljoen zijn vergast in de jaren daarna.
  Ik geloof niet dat de maanlandingen echt hebben plaatsgevonden.
  In satellieten geloof ik derhalve ook niet zo.
  Jezus heeft nooit geleefd, de Romeinen hebben hem verzonnen,noch Mohammed die verzonnen is door de voorloper van het Vaticaan.
  Buddha heeft ook geen graf, net als Jezus en Mohammed en dus denk ik dat die ook verzonnen is.
  Evolutie bestaat niet en heeft nooit bestaan.
  Geen enkele bioloog of zoöloog bijvoorbeeld kan verklaren waarom alle cheetah’s op deze planeet genetisch identiek zijn.
  Cheetah’s werpen geen welpen maar klonen.
  DNA is een uitermate complex synthetisch product dat op geen enkele wijze spontaan kan ontstaan uit aardolie.
  Aardolie is het bloed van deze planeet, een sublimaat van H2O en CO2 dat alle ingrediënten voor op koolstof gebaseerd leven bevat.
  En wij verbranden het…..

  We worden op een onvoorstelbare schaal belazerd.
  Gelijk in “The Truman Show”.
  De hamvraag is wie of wat de poppenspeler is.

  Liked by 2 people

 3. Hi Don Quijotte,

  Goed en volledig stuk, echter, het deed me wel weer herinneren dat ik nog steeds geen antwoord van je heb gekregen op mijn vraag: Hoe verzinnen ze al die levens die in dat MH17 vliegtuig heeft gezeten. In het AD stond ooit een heel stuk waar een stuk of 20 namen alleen al uit flevoland werden genoemd die in dit vliegtuig zouden hebben gezeten. Zoiets is toch na te gaan? Waren dat echt geen echte personen. Ok, er BESTAAN dummies en die nep aanslagen die zijn er zeker… maar zulke verifierbare feiten…. als namen ….dat kan je toch niet bij elkaar liegen (hoewel… bij Sandy hook en boston bombing gingen inderdaad twee keer dezelfde vrouw dood…)

  Graag alsnog een antwoord van je

  Like

  • @Fruitarier
   Brood kun je kopen
   Olie kun je kopen
   Getuigen kun je kopen
   en zelfs dode mensen kun je kopen!
   (Leuk maar dat terzijde Lees: De dode zielen van Nikolai Gogol)

   ….maar als ik in mijn omgeving begin over :Dat er geen ene Nederlander, niet 1 dus bij die MH17 is omgekomen, wordt ik voor gek verklaard en soms vertellen mensen dat ze iemand kennen, die ook weer iemand kent waarvan bekenden of familie is omgekomen bij de mh17-ramp en soms zelfs dat ze direct iemand kennen…etc.
   Maar verifiëren HO MAAR!

   Er zijn beelden van een tv progr (vd eo meen ik ben naam kwijt)waarin de broer van een ‘omgekomene’ zijn huis bezoekt met zn vrouw en een met een pastoor aan tafel zit te erover te praten, De Pastoor kan zijn lachen bijna niet inhouden.

   P.s./N.B. De zogenaamde doden kunnen ook verhuisd of geemigreerd zijn, vaak omgekocht danwel agenten van geheime dienst (AIVD) en onder andere naam en wat bril en baard snor elders gewoon verder leven.
   Tja als je de boel op dit hoge niveau ((internationaal, Oekrainde , Rusland Amerika ISraHel)) wil belazeren dan mag dat wat kosten, ja!

   Liked by 2 people

 4. Ja, het is een grote Freak & Phoney Show. Maar zijn hier nog steeds mensen die geloven in de Platte Aarde-theorie? Geef eens antwoord op de video gefilmd in de cockpit van een vlucht van Sydney naar Santiago? Hoe kan die vlucht maar 13 uur duren? En alle departures and arrivals van vluchten van en naar Australie / Nieuw Zeeland naar Zuid-Amerika zijn dus nep?

  Like

  • @ashtar, Ja, het is een grote Freak & Phoney Show. Maar zijn hier nog steeds mensen die geloven in de Platte Aarde-theorie?

   Sinds 8 maanden heb ik meer bewijs gezien voor plat dan voor rond. Geloven doe je maar in de kerk of in ufo’s en arische efteling aliens, met davidsterren.
   Voor die tijd hebben ze me ook goed voor de gek gehouden met Da blue Marble. Ik heb nog geen goed bewijs gevonden dat we op een rondslingerende kermis attractie zitten.
   Wel lullig voor al die new age, go to the light Carole Ann sektes, dat hun ufo Alien reddingsverhaal niet meer klopt.
   Maar dat kun je aanpassen, het zijn gewoon de grijze buren van een andere vijver…

   Ik heb niet beweerd dat er niet van en naar Australie, Nieuw Zeeland en Zuid Amerika kan worden gevlogen. M’n broer had mooie vakantie kiekjes van alle drie de locaties (heeft gevlogen jawel). Er wordt alleen zo goed als niet over het zuidelijk halfrond gevlogen en gevaren…

   Like

   • @BEER AL DIE BEWIJZEN VOOR EEN PLATTE AARDE KLOPPEN GEWOON NIET. DE AARDE IS ROND PUNT UIT>

    ALLES IN DE NATUUR IS ROND! Allen de hoofden van de platlanders (gelovers in een platte Aarde) zijn plat. HARSTIKKE PLAT haha grapje toch moet kunnen 🙂 🙂 🙂

    Like

    • Aloha Nemesis,

     Fijn dat we van mening mogen verschillen zonder meteen echt te flippen 😉
     Mocht je toch een half uur tijd hebben voor het volgende verhaal; https://youtu.be/F7h7OA9fEGs , dan graag. De beste man maakt aan de hand van “wetenschappelijke kennis/aannames” rustig filosoferende duidelijk dat er van alles en nog wat rammelt aan de bolita-beweringen.
     Toegegeven het duurt wat langer dan een “waarom-daarom” onderzoek, maar toch interessant. Niks is zeker in het leven en zelfs dat nog niet eens…
     Ook de andere fimpjes van “the Morgile” geven een interessante kijk op het leven, zo ook deze (nog een half uurtje); https://youtu.be/VIbWY35uxYw ,over het nieuwe Mind Kontrolle programma O.M.E.D.A.F (Operation Make Everybody Dum As Fuck)… Vooral rond 19.15 min is het erg interessant ivm met het knuppel-vraagstuk, luchtledigheid/zwaartekracht-theorie in contrast tot het zgn. duizenden km/ph draaien van jullie bol (met alles vastgeplakt binnen de zwaartekracht-theorie dampkring) en ook het rare verschil wat er zou moeten zijn tussen de draaisnelheid op de evenaar of op de polen (als ie rond was dan). Gaarne uw bescheiden opinie hierover.

     p.s. Was er niet iets met hoofdletters? Kerst duurt nog best lang :0)

     Like

     • Mja, als je na seconden al ziet dat die vent (jongen in feite) een totale nitwit is, die niet eens begrijpt wat het model van de ronde aarde eigenlijk is, dan houdt het al op natuurlijk.
      Natuurlijk draait de atmosfeer mee met de aarde en bewegen vliegtuigen relatief tov de atmosfeer rond hen, natuurlijk is er verschil in gewicht bij een persoon op de evenaar en de polen, het is allemaal zo triest en zielig dat volslagen onbegrip en onwil om te zien hoe het model echt is, laat staan de bewijzen ervoor Wel, het kan niemand verder wat schelen. .

      Like

     • @BEER Beste beer en alle andere Plat-Aarde gelovers,

      Als de Aarde plat is, is de Zon dan ook plat? En de Maan?

      Dus als ik het goed heb, hangen er allemaal “pLATTE pANNEKOEKEN” in de ruimte?

      Of zit deze platte Aarde op de rug van een schildpad?

      Tja dat zijn 4 vragen. Gaarne goed onderbouwd, met bewijzen, wetenschappelijk hard en links, bronnen enzo.

      O ja en ga toch eens die ALMAAR RECHTDOOR WERELDREIS eens maken! Ik kan hem aanbevelen, goed voor een wat bredere kijk op de wereld waar we in leven. 🙂

      Like

     • @Woepsielon, met waarom-daarom of spin over het bord (je weet wel als je niet kan winnen met schaken oid) argumenten komen we niet verder. Wat boeit het hoe oud of jong iemand is? Ik kan het ook niet helpen dat jou aandachtsboog maar een paar seconden bedraagt (zeker via cum fraude je ingenieurs titel behaald?). Volgens mij zegt die totale nitwit best zinnige dingen en weet hij aardig wat van jou natuurkunde wetten (m’neer d’n ingenieur) en dan is het idd vervelend dat je ronde droom uitmekaar valt. Dat begrijp ik best, het kan niet altijd feest zijn… Jammer dat je Oost-Indisch wakker bent.

      Mocht jij alsnog overtuigend bewijs hebben voor een ronde bol, zal ik zeker met volle aandacht van het begin tot het einde kijken.

      Je hebt trouwens ook nooit iets zinnigs meer over de “van Allen belts” meer gezegd. A funny thing happened on the way to the moon; https://youtu.be/xciCJfbTvE4. Ivm met je verkorte aandachtsboog kun je hem gelijk doorspoelen naar 12.15 min. Hoe hebben ze die bak straling toch kunnen overleven? Heen en weer? https://youtu.be/AVq-9GOA6sQ

      Like

    • GOh @Beer ik heb al tientallen bewijzen hier geplaatst dat de Aarde een bol en dus rond is.
     1. Boldriehoeksmeting/Pythagoras
     2. Kimduiking als de Aarde plat is kun je hier Tokio zien liggen
     3. Newton Zwaartekracht overal naar het centrum gericht en even groot overal op Aarde. (polen iets minder agv afplatting)
     4. Maansverduistering Schaduw vd Aarde is rond/cirkel. Eerst de ene kant dan de andere kant op gericht!
     5. Coriolis krachten. Op verschillende lengtegraden N/Z
     afwijkingen komen precies overeen met Bolvorm (geldt op alle N/Z meridianen nml)
     6. Draaiing zon Aarde agv draaiing om Aardas. Hoeken. Bij evenaar 90+- 23 gr(loodrecht) bij N/Z pool tussen 0-23 gr
     7. 1000daagse = Lange wandeling alsmaar rechtuit
     8. Direct te zien vanuit vliegtuig, stratosf ballon en satelliet! Indien hoog genoeg.
     9. etc.

     Like

     • @Nemsilon (weledelgeleerde doctorandus van de goede orde).
      Ik snap dat je het idee hebt dat we op een ronddraaiende bol zitten, al jou “bewijzen” worden weer in tig filmpjes, in tig smaken en eigen expirimenten weerlegd.
      En dan zeg jij weer van nie en ik weer van wel en voor we het weten zijn we een half jaar en nog niks verder. Je zou er bijkans draaierig van worden.
      Neem dan een voorbeeld aan ir. Woepsilon, ok een beetje slap om het via de oudnoorse mythologie te bewijzen, maar toch dapper van hem die 360, petje af…

      Het is dan ook een beetje van den flauwe om ook nog als trap na, 200 bewijzen van het tegendeel tegenover jou schamele rijtje van 9 (ik reken de etc. gewoon voor je mee, zo ben ik) te plaatsen, maar soms heb ik ook wel eens een flauwe bui (als in nu) ben ook maar een menske.
      De inmiddels bijna klassieker; https://youtu.be/h5i_iDyUTCg.

      Blijf je dan nog bij je mening, ook best, heb ik een andere en hoeven we niet meer in rondjes te tiepen, vorm van energie besparing…

      Like

     • @Beer
      Alle 8 bewijzen zijn ieder afzonderlijk op zich al voldoende!!!!!!!!
      Maar goed de meeste platlanders hebben nu eenmaal een (cogn diss) bord voor hun kop, haha een plat vierkant bord dat wel.

      Maar voor jou zien = geloven, dus
      ik zou zeggen stap in een raket en laat je naar 300 km hoogte schieten.
      Ach nee dat is al gedaan! Dus al die foto’s, weer- en radarbeelden die met honderden satellieten gemaakt worden geloof je niet.
      Ik zou zeggen : Man ga lekker fietsen, fiets em erin !
      Ieder kind snapt zelfs dat de Aarde rond is. Je kunt het met het blote oog zien.
      Kimduiking, schip zakt in de zee, Londen bij Hoekvan Holland tot den Helder NIET te zien, Aarde is toch plat , oh ja hoor zeeeeeeer hoge golven///ga je toch lekker wat hoger staan.Zelfs vanuit een vliegtuig voor de kust van Zandvoort(net opgestegen van Schiphol) is Londen NIET te zien. Ik zeg: NIET!!! O,O,O, wat is die Aarde toch plat.

      ik stop hier de discussie. Ik heb wel ontzettend gelachen, hoor en mijn kennis van de Corioliskrachten weer wat opgefrist, maar deze heilloze welles, nietes discussie met mensen die de meest simpele wiskundige en natuurkundige alsmede geografische dingen NIET WILLEN ZIEN is water naar de zee dragen…

      doeiii @Don en alle andere @PLATLANDERS gegroet!

      Like

 5. Alles is fake en nep, ik denk ook dat de economische collapsen fake en nep zijn. Ze lopen parallel met de Shemitah voorspellingen omtrent 7 jarige cyclus…
  Ook de voorspelde economische crisissen zijn een tool van de illuminati om angst en verwarring te zaaien.

  “Dus wat is precies “de Shemitah”?
  In de Bijbel werd het volk Israël geboden om het land om de zeven jaar een jaar braak te laten liggen. Er zou geen zaaien en geen oogsten zijn, en dit is iets wat God zeer serieus nam. In feite was de niet-naleving van deze sabbatsjaren een van de belangrijkste redenen die wordt aangehaald in de Schriften, waarom het Joodse volk werd verbannen naar Babylon in 586 v.Chr.”

  Liked by 1 persoon

  • Deze Yt gaat hier bijvoorbeeld over.
   Het verschil is dat deze man wel, maar ik niet meer geloof in dat het ook echt gebeurd…
   Ons hele voorzieningenstelsel wordt mede uitgehold door dit soort achterlijke toestanden en dus drogredenen.

   Like

  • De vraag is bij alles nog steeds, heeft God het voorspeld middels de Bijbel, of hebben de Cabal de Bijbel herschreven, danwel geschreven, gemanipuleerd, om de zielige Joden van weleer in alle voorbijgaande eeuwen nu, in hun slachtofferrol te bevestigen, danwel het script zodanig uit te voeren dat daarmee voor hun eindelijk hun slachtofferschap serieus genomen wordt…
   Hoe zielig, maar wel waar…
   En daar moeten we mensheid het dan maar mee doen, met deze slachtoffers sinds eeuwen.
   Deze mensen zijn niet goed snik.
   De rest van de mensen dus ook niet, want die laten zich nog steeds koeieneren door hun slachtofferschap en dus door onze schuld…. ???
   Niet duszzz…..

   Liked by 1 persoon

  • Laat een ieder pas op de plaats maken en uitzoeken waar het persoonlijke slachtoffer zijn feitelijk van afkomstig is…
   Overgeerfde patronen, die niets met toen te maken hebben, maar dan ook helemaal niets.
   Overgerfde patronen van schuld kunnen alleen maar opgelost worden als deze als zodanig worden erkend en als zodanig als waanzinnig worden gezien.
   Een mesn heeft geen schuld aan al het voorafgaande, een mens heeft schuld waar hij de waarheid ontkent.

   Liked by 1 persoon

 6. David Bowie Death Hoax
  Levend en wel als “Jack Steven” On Sky News

  Deze ook even bekijken omdat hier een stukje interview met de echte Jack Steven te zien is.

  De Truman Show goes on…

  Like

 7. Nep activisten en nep journalisten Eric Donk en Micha Kat gaan nog steeds verder met hun nep ruzie

  Wie maakt een einde aan het foute duo Donk en Kat?

  Like

 8. @ bovenste beste Nemesis, ik beweer niet dat de zon en de maan plat of van Koopmans pannenkoekenmix gebakken zijn, dat vul jij in.
  Maar om niet gelijk je ontluikende twijfel onderuit te schoefelen, zal ik pogen om al jouw “serieuze volwassen” vragen te beantwoorden.

  1) en 2) Ik denk dat je het fout hebt en dat de zon en de maan hoogstwaarschijnlijk wel ronde bollen zijn, ongeveer even groot zijn en even ver qua afstand van onze aardvijver af staan. Kijk bv hier; https://youtu.be/NruZ5vzRhQ4 of op een ander maanden geleden gepost filmpje (dat je ze niet bekijkt, kan ik niet helpen).
  Hier een leuke over het gedrag van de zon en de maan op de pool en de ijsmuur en reisjes naar Antartica; https://youtu.be/_K9J6iGBfPo rond 21.19 min gaat het over the Midnight sun die in het echt niet overeenkomt met wat bv NASA ons zou laten willen geloven. Die “Total Darkness” valt toch erg licht uit op de hedendaagse webcams, blijkt en duurt in het echt 6 weken ipv 4 maanden zoals de wetenschap nog denkt.

  Deze duidelijke over het knuppel-vraagstuk kwam ik ook nog tegen, ik denk dat Woepsilon de student te jong vindt, maar hij weet het wel duidelijk uit te leggen. Leuk dat hij het ook over dat “auto-pilot atmosfeer vacuum” heeft waardoor een vliegtuig volgens jullie blijft plakken en de ronding automatisch blijft volgen (?); https://youtu.be/mGx1zs0k4qw. Klein vraagje, waarom waait de wind en de rest van het weer dan wel alle kanten op?

  3) Nee ik moet je helaas teleurstellen er hangen geen pannekoeken in de ruimte, die stationaire lichtshow -ook wel de sterren genaamd- zou wel eens een projectie-firmament kunnen wezen (ook het (hoax) pannekoekenhuisje in de efteling is niet echt! laat je niet foppen of bij de neus nemen, denk aan je tanden!).

  4) Bij mijn weten heb je soorten zeeschildpadden die nog groter zijn dan de Galapagos landschildpad, maar om nu te beweren dat er zo’n grote schildpadden zijn om een hele aardvijverplaat op kwijt te kunnen, gaat mij ook een brug te ver. Misschien had het iets met beeldspraak te maken, van oude beschavingen en hun mythologie?, dacht van wel.

  Ik neem aan dat jij me nu met jouw ronde bol bewijs om de oren gaat slaan? Doe es een poging…

  Like

 9. Maar beertje toch, we weten precies wat de zon en de maan zijn, we kennen hun baan tot op de meter, hun structuur en de kernfusieprocessen waardoor de zon kan bestaan. Daar zijn duizenden boeken over geschreven, die jij alle duizenden nooit zal lezen. 🙂 Jij komt naar een boksmatch zonder armen en benen en denkt dat je een kans hebt. 🙂
  Enfin, om toch een klein vlammetje aan te steken dat die donkere grot vol spinnewebben onder je hersenpan kan beginnen verlichten, wie weet? ,toch deze vraag : Ken je de precessie van de aarde, dat is een vastgesteld feit, dat kan je afleiden bvb. door de verschuiving van sterren maar ook uit de verschillende beweging van de slinger van Foucault op verschillende plaatsen op aarde. (waarmee dus niet alleen rotatie kan bewezen worden maar dus ook precessie).
  Nu deze precessie zorgt ervoor dat de hoek van de aarde tov het ecliptica precies 23,5 graden is, hierop is de steenboks- en kreeftkeerkring gebaseerd uiteraard. Exact op die plaatsen staat de zon loodrecht boven het oppervlakt aan de hemel op het begin van lente en herfst.
  Nu mag jij eens uitleggen welke pannekoek roteert en precessie kent (onbetwistbare feiten) en exact volgens welk bewezen principe er een kreeft=- en steenbokskeerkring kan bestaan boven een platte vijver.

  Natuurlijk is dat nog maar 1 van de vele honderden vragen die je perfect plausibel moet beantwoorden voordat de platte aarde fabel ook maar een seconde aandacht verdient. 🙂

  Like

  • @Ipsyllon Met deze reactie geef je alleen maar aan dat je je nooit in de platte Aarde verdiept hebt. Precessie is 23,4. 90 Minus 23,4 is 66,6. 666 Is nu precies hoe ik jou zou willen typeren.

   Like

   • Alweer fout, momenteel is het 23,45 graden, het varieert enigzins zoals Milankovytch al aantoonde lang geleden.
    90 min 23,45 is 66,55. Wat een mooi getal is en niets meer. 🙂
    Maar als je precessie erkent, MOET je wel erkennen dat de aarde een bol is, een pannekoek KAN per definitie geen precessie hebben, enkel een bol.
    Eindelijk heeft ie dan het licht gezien, Hallelujah!

    Like

     • Dat is gewoon zielig, Don. Een oude, heel verwarde man die een bolletje verplaatst in Paint en zegt dat dat toont hoe de zon beweegt omdat het ijs die aantrekt en dan nog iets vaag over expansie en contractie, wat dus enkel bestaat in zijn lege hoofd..
      Dat neem jij zelfs toch niet serieus?
      Ik ken kindervideo’s die wijzer en meer doorzicht tonen dan dit.

      Like

     • Ik deed zo mijn best iets te vinden wat bij jouw niveau past @Ipsyllon. Helaas zelfs deze verwarde man is teveel voor jou. Mijn conclusie, je bent ernstig beperkt @Ipsyllon. Beyond repair.

      Like

  • @Ypsillon. Warm maar niet helemaal goed. Ok dit keer ga ik een heel eind met je mee op een klein DINGETJE na: Precessie is de rotatie van de Aardas an sich! De hoek vd Aarde t.o.v. de Ecliptica (de Aardbaan vlak dus) verandert van jaar tot jaar en varieert van ca 21 tot 25 graden. Na ca 26.000 jaar is ie helemaal rond.
   Precies zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Precessie
   Vergelijk het met een tol die een beetje heen& weer schommelt.

   Btw Ik ben geen ir maar drs (dit voor de goede orde), dus wel de waarheid vertellen, he… 🙂 🙂

   Like

 10. Tja, als je een onverdedigbare positie inneemt moet je niet verwonderd zijn dat die onverdedigbaar is, toch?

  De oudnoorse mythes over zon en maan waren veel en veel intelligenter en leuker dan wat de flat earthers ervan bakken : niets.

  Liked by 1 persoon

  • Bewijs jij eens zonder gebruik te maken van ESA, NASA materiaal dat de Aarde een balletje is @Ipsyllon. Cock sucking wat jij nu doet is te trollerig en te makkelijk. Laat ik het omdraaien, de mensen die nog denken dat de Aarde een bolleke is hebben een “mind controlled” waterhoofd.

   Like

   • We hebben het er al over gehad maar nog eens in het kort dan :
    1. vorm van de schaduw bij wassende maan en afnemende maan bewijst dat de maan een bol is.
    2. Slinger van foucault : bewijst dat aarde draait en precessie heeft.
    3. Verschil van constante G op polen en evenaar: bewijst opnieuw draaiing en verschil in de diameter vd aarde.
    4. We kunnen aardkromming gewoon zien bij schepen en meten.
    5. Eclipsen : perfect verklaarbaar door bolle maan die beweegt voor de zon en door bolle aarde die beweegt tussen zon en bolle maan, ook hier weer bewijzen schaduwen de vorm.
    6. geofysisch model : opbouw, vorming en structuur van bolle aarde is volkomen verklaarbaar en klopt met onze kennis van de natuurwetten. Waarop rust de platte aarde? hoe is ze ontstaan? Hoe verklaart de platte aarde continentendrift? Geen kat die het weet blijkbaar.
    7. Magnetisme : veldlijnen lopen vanaf de zuidpool naar de noordpool, volgens de meridianen van een bol,conform de oorzaak van het magnetisme : een ijzerhoudende bolvormige kern in het centrum van de bolle aarde.
    8. dan hebben we nog al de rest : getuigenissen van mensen die rond de aarde zijn gevaren of gevlogen, verschil in metingen van schaduw op noordelijk en zuidelijk halfrond en van sterrenhemel, etc. etc. etc.

    En dat is dus nog zonder de vele getuigenissen van ruimtevaarders, de miljoenen foto’s van de aarde vanuit de ruimte en duizenden uren video.

    Like

  • @Woepsilon (ouwe bolletjes slicker) die dan weer mensen te jong en ze dan weer te oud vindt, om maar niet op de inhoud te hoeven ingaan (bv de van Allen belts? of een veel kortere Midnight sun? ofwel de nutteloosheid van een gyroskoop op een bol?).
   Grappig dat een ieder zich met onomstotelijk bewijs, in drievoud bij uwes dient te verantwoorden, jij er vervolgens niet eens naar kijkt, lui achteroverhangende denkt leugens te mogen uitkramen en dan ook nog zelf met NUL bewijs voor een ronde bol komt aanzetten?
   Zoals onlangs op 26 januari nog in zijn proza te lezen stond (en ik citeer);

   “Natuurlijk draait de atmosfeer mee met de aarde en bewegen vliegtuigen relatief tov de atmosfeer rond hen, natuurlijk is er verschil in gewicht bij een persoon op de evenaar en de polen, het is allemaal zo triest en zielig dat volslagen onbegrip en onwil om te zien hoe het model echt is, laat staan de bewijzen ervoor Wel, het kan niemand verder wat schelen.”

   Dus rond de evenaar zijn er meer of juist minder mensen met een eetstoornis, dan op de pool en de ijsmuur? Omdat ze denken dat ze te zwaar of te licht zijn, terwijl het eigenlijk door een dom lulverhaal van een verwarde ingenieur komt? Verhuizen wordt de nieuwe afvaltrend in 2016? Nieuwe vraagtekens omringen mij.
   Dus volgens jou weegt dezelfde mens afhankelijk van zijn locatie op aarde (dus niet in dat ISS-zwembad van je idolen) verschillend? Vindt je het een bezwaar dat ik dan toch ff de draak met je steek?
   Steek… (de draak).
   Want dan zou het dus ook schelen waar je die pendule van je neer gaat zetten?
   Dat van die professor Zonnebloem slinger was overigens al een half jaar geleden bewezen bull-shit; https://youtu.be/y4SkcMK94yw en om het voor jou toegankelijk te houden deze korte visuele; https://youtu.be/nTCylOF9XQs.
   Hoe kan je eigenlijk de rotatie vd aarde meten en bepalen, als ook de pendule zelf, zich in jou vastgeplakte atmosfeer bevind? Nog eentje voor het slapen gaan dan: https://youtu.be/aAN8yenz3nA. Laat me raden, hocus pocus zwaartekracht?

   En als toegift deze: https://youtu.be/mMh1uGLbWoA , nogal duidelijke (weer van een andere maker), waarin goed wordt ingehakt op jou zo verheerlijkte precisie met de scheeps-verslagen van de zeevaarders en ontdekkingsreizigers van vruuger, dat er geen shortcuts met een vliegtuig mogelijk zijn op een bol (behalve als je over Antarctica zou mogen vliegen, maar ja pindakaas, is veuls te koud man*), dat andere vliegafstanden er heel precies vet naast zitten en hoe handig gyroscopen zijn op een platte aarde (en vooral nutteloos op een afgeplat-rond-peren-bol/sierkalebas-model, zijn jullie er al een beetje uit over de vorm? bel vriend/hypnotiseur Neil da Grass Tyson anders ff ). The Lunatic is on the grass; https://youtu.be/kB_cBQ4nWa8

   p.s. @ woepsielon, een gyroskoop is geen bioskoop waar ze broodjes gyros aan de vrouw en/of man proberen te brengen (met zat zikisaus, nie een klein bietje). Maar dat zou je zo’n intellectegente academicus eigenlijk niet hoeven uit te leggen…

   *Veuls te koud man? Raar, dat admiral Byrd het over warm water meren en ontdooide stukken land had (en joekelse voorraden grondstoffen, genoeg voor de hele flikkerse boel voor jaren)? Er schijnt ook een rendierenplaag rond te lopen (ooit een experimentje van Noorse walvisvaarders).

   Ik zeg weltrusten en sluit de luiken.

   Like

  • Padaboem, hatseflats, wie kopt em nog ff in?
   Woepsilon jij moet het theater in man, of op de kermis gaan staan! Jongen wat hebben we met jou gelachen!
   Afgezien van het feit dat de meeste Noorse mythes nu ene aan en over de datum zitten, vind ik het fijn om te lezen dat je eindelijk om bent.
   Ondanks je onaardigheden (en meestal inhoudsloos gezever) verwelkom ik je toch warmpjes bij onze (gratis) platte aarde club (broeder van een andere moeder)!

   Je geeft het dan toch toe, want voor Noorse mythologie moet je net bij mij zijn. Ik moest ook gelijk aan Yggdrasil denken bij je niet al te nozele reactie;https://youtu.be/I4OCgjHH3_Q , en kijk em eens daar het blijkt geen pannenkoek maar een paddestoelhoed waar we op rondlopen! (what’s in a name, kijk uit met die kleine venijnige hawaiaanse, t’zit em niet in het hoedje!). Zo zie je maar we leren nog elke dag iets bij! https://www.google.nl/search?q=Yggdrasil&client=opera&hs=Ydx&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi6joTXpMvKAhXJ8ywKHWXHCx0QsAQIMA&biw=1280&bih=926

   Of hebben we het niet over dezelfde (oud)Noorse mythologie (zal wel weer niet oud genoeg zijn oid?). Laten we mekaar aub geen mythologietje noemen…

   Like

  • Morgen bij de kaasboer eens een plat stuk oudbelegen Noorse mythologie scoren! Mag het een onsje meer zijn?

   Soms moet je iets met een korreltje zout nemen, maar in dit geval kom je er nog niet met een strooiwagen!

   Like

   • Beer, ik weet niet wat jij rookt of snuift maar het moet machtig spul zijn. Hoe lang is het geleden dat je op je vingers tot 10 kon tellen? Of heb je in jouw dope-universum geen vingers meer maar tentakels en klinkt groen helderder dan blauw?

    Like

    • Met roken moet ik nog eens een keer stoppen (dat gaat uiteindelijk vanzelf), pillen, snuiven en shotten doe ik nie aan.

     Jij komt aankakken met oudNoorse mythologie die juist pleit voor een platte aarde (slimmerik) en nu is het ineens mijn dope-universum? Ik luister graag naar the Ozric Tentacles, dat dan weer wel. Mooie Yggdrasil boom op de hoes en al; https://youtu.be/QSQNRZKkhVQ

     Jammer dat de kaasboer al gesloten was, morgen nog maar eens een poging wagen dan…

     Like

     • Als je humor moet uitleggen is het geen humor meer.
      Blijkbaar dacht je echt dat ik dacht dat zon en maan broer en zus waren die achternagezeten worden door reuzenwolven en opgevreten zullen worden bij het begin van Ragnarok… .
      Quod non, dus. 🙂

      Maar zie aldaar komt een frisse wind binnenwaaien : je kan gewoon een ruimtereis boeken, bij reiskantoor Tiera in Leuven, Belgie : http://www.tierra.be/ruimtereizen/
      Wel nog even sparen maar als je het roken laat is dat al snel kat in het bakkie. Neem zeker een camera en selfiestick mee als je eenmaal buiten de dampkring zweeft, ok?
      Misschien gaan we die foto’s nog sneller zien dan die van Capri in Italie waar het nu al een half jaar mistig is zodat er geen foto’s kunnen gemaakt worden. 🙂 🙂

      Like

 11. Iets toegeven is ook weer zoiets, maar afijn het blijft mensenwerk ook met humor blijkbaar.

  Alvast in afwachting op de foto’s van Capri van JM, is hier een verrekt duidelijk filmpje, het zijn ook Italiaanse en Kroatische eilandjes. Een strak uitzicht 86 miles ver, zonder kromming (die er vanaf 6 miles wel zou moeten zijn op een bolita); https://youtu.be/LLt5Ylg74pk . Of is de aarde gezien, de peer-afwijking net daar een pietsie platter of zo?.

  Wellicht was het u tijdens het polemieken en de grapjas uithangen aan de aandacht ontschoten? En idd perspectief is in dit verhaal niet onbelangrijk…

  Like

 12. Prachtig dat ik in een platte/bolle aarde discussie beland bij het googlen naar nepaanslagen. Heb alles nog gelezen ook, haha. Dat boek “World beyond the poles” ga ik lezen.

  Liked by 1 persoon

  • Ja, in alle bescheidenheid in 1 woord “Prachtig (met hoofdletter P)” ik heb het laatste stuk vanaf de Noorse Mythologie uitglijder op 27 januari er nog eens op nageslagen, man wat waren we op dreef!

   Daar is dat verhaal met die fisheye-lens van onlangs maar een kleintje bij vergeleken.

   En nog steeds blijft het stil over de werking van een gyroskoop in een vliegtuig op een ronde bol, verdwalende zeevaarders, ge-edit “bewijs” van de 24-uurs Midnight-sun op Antarctica, de van Allen Belts en meer van zulks…

   Maar ach je bent van de straat zullen we maar zeggen…

   Liked by 1 persoon

 13. Naast het gyroskoop mysterie is er ook nog een historisch, 600 jaar oud (dus van voor de invoering van globes in klaslokalen) meetapparaat zoals de astrolabe https://youtu.be/yioZhHe1i5M?
  Hoor je Woepsilon en zijn ronde peervriendenclub ook nooit over, terwijl hij toch op “meten is weten” kickt.
  Je kan ze ook zelf maken: https://youtu.be/PnGP0-Cds_o , ook hier werkt zo’n apparaat vooral goed op een platte aarde…

  Like

  • Woeps, klap ik er gelijk 26 ska hits op. Terwijl eentje de bedoeling was. Maar ach van een bak goeie ska is ook nog nooit iemand z’n pijp uitgegaan.

   Like

 14. Bij mij in de straat woonde een gezin dat omgekomen is bij de ramp met de MH17. Als de ramp nep was, waar zijn de slachtoffers dan gebleven?

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.