Waarom Geert Wilders een groot gevaar is…

 

Afbeeldingsresultaat voor jean claude juncker

Jean Claude Junckers vertelde dat de belangen veel groter zijn dan de Nederlandse belangen als het gaat om het raadgevend referendum betreffende het associatie verdrag met de Oekraïne. Wat zijn dan die GROTE belangen.

Afbeeldingsresultaat voor igor kolomoisky

Dat grote belang is, buiten de olie- en gasconcessies die SHELL en BP met Kolomoisky hebben in de Donbass area, heel simpel het voorkomen van WW3 die weer uitgevochten zou worden in continentaal Europa. Vergeet even dat SHELL een Nederlandse onderneming is, dat is niet zo. SHELL is een MI6 asset net als oprichter Deterding die zelfs tot Engelsman werd genaturaliseerd. In Engeland gaan al minimaal 25 jaar stemmen op, zie bijvoorbeeld de toespraken van een Christopher Story en Michael Shrimpton, die aandringen op een nieuwe vernietiging van Duitsland dat door zijn sterke economie, moderne industrie en landbouw een bedreiging voor het Anglo-Amerikaanse machtsblok en dus de “City of London” vormt. Weer de strijd tussen het kapitalistisch parasitisme van Engeland en het Duitse creativisme. Bankiers versus Industrie en (biologische)landbouw.

Afbeeldingsresultaat voor ww2

Tot nu bood de EU een perfecte verdediging voor Duitsland. Lidmaatschap van de NAVO idem dito. Ondanks het feit dat ook de Duitse economie door de sancties jegens Rusland hevige schade oploopt kan Duitsland het vizier niet richting het Oosten richten, terwijl dit het meest logische zou zijn,  omdat ze dan buiten de NAVO sfeer, lees Rothschild sfeer, geraken en zodoende de ingebouwde bescherming van de EU en de NAVO zullen  verliezen. Dit zijn de grotere belangen waar Juncker op doelt. Duitsland wil een nieuwe oorlog in continentaal Europa voorkomen. Eigenlijk zou Duitsland de betrekkingen met Rusland wel willen aanhalen maar ze worden gedwongen binnen de NAVO en de EU te blijven om een nieuwe vernietiging te voorkomen. De eerste economische aanvallen vinden reeds plaats hetgeen we zien aan de aanval op Volkswagen (claim VS 90 miljard +) en aan de manier waarop London “ Deutsche Bank” heeft volgepropt met “junk bonds”.

images (4)

Hier zien we ook ineens duidelijk worden waarom een Geert Wilders door aan AIPAC gelieerde krachten wordt gefinancierd. AIPAC is de joodse belangenorganisatie in de V.S. gefinancierd via Wall Street door de Rothschild bankiers van “The City of London”.  Juist deze Engelse bankiers zien een te sterk Duitsland niet zitten en doen er dus alles aan om de EU te breken. De EU is dus het strijdtoneel van Duitsland en Engeland. “War is a continuation of politics in a different way”. We zitten dus midden in een politieke en economische oorlog tussen Duitsland en Engeland waarbij Engeland de protagonist is. Een echte continentale Europese oorlog is het uiteindelijke doel van deze Britse bankiers. Dit is ook de reden dat Engeland nooit meedeed in de monetaire unie en haar eigen Pond behield. Ze zijn namelijk uit op werelddominantie, een nieuw Brits rijk.

Afbeeldingsresultaat voor geert wilders

 

Een stem op Geert Wilders is dus een stem VOOR de 3e Wereldoorlog in continentaal Europa. Om Geert Wilders en zijn buitenlandse collegae te steunen in hun anti-Europa beleid wordt momenteel de vluchtelingen en de anti-moslim kaart gespeeld.

In this nauseating little book, Kaufman suggested that every German male be castrated. Time Magazine's response? — "A sensational idea."

5 Reacties op “Waarom Geert Wilders een groot gevaar is…

 1. Shell is vorig jaar uit het oekraiense schaliegas-avontuur gestapt : https://www.rt.com/business/319944-shell-ukraine-gas-project/
  en chevron deed het een jaar eerder : http://www.bloomberg.com/news/articles/2014-12-17/chevron-shale-exit-shreds-ukraine-s-hope-of-energy-independence

  als BP er nog mee bezig is , maakt ook dat geen enkele kans want het is ook helemaal niet rendabel meer met een olieprijs van 30$ uiteraard. 🙂
  De russische economie, die puur op de verkoop van olie en gas draait, zit hierdoor ook op de grens van een recessie, de koffers zullen leeg zijn ergens volgend jaar en dan breekt daar de chaos uit. 🙂 En reken maar dat ze dat in Duitsland en in de VS weten.

  De enige kans die putin maakt om 2017 te overleven is een oorlog in het midden oosten en dus een hogere olieprijs.
  Spannend nietwaar? 🙂

  Like

  • @Ipsyllon Schaliegas en olie is de biljoen dollar buble die gaat barsten. China kocht vorig jaar al geen Schaliegas belangen meer. Andere partijen zijn er niet meer. Shell kan van alles roepen maar klopt het ook. De grootste problemen zijn te vinden bij de dure Noordzee olie en bijvoorbeeld de teervelden in West Canada. Iran en Rusland halen de olie voor een stuk minder dan 10$ uit de grond.

   Like

 2. @Don @Ips Dank je. Goede analyse. Behalve de economische belangen spelen inderdaad ook andere mee, diverse agenda’s dus.
  (cf NWO, agenda21) Het is om ziek van te worden.
  Helaas zijn we allemaal een beetje kapitalistisch danwel aangeboren danwel opgevoed en gebrainwashed door de msm.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.