Lange Frans gecontroleerde oppositie????

Afgelopen dinsdagochtend was er de première van het nummer “Kamervragen 2” van Lange Frans. Het Youtube filmpje plaatste ik dezelfde dag op mijn blog.

langefrans1

Nu ontstaan er allerlei geluiden binnen de alternatieve media die Lange Frans en Giel Beelen  benoemen als gecontroleerde oppositie. Ze zijn main stream en dus absoluut niet te vertrouwen. Martin Vrijland schreef er een uitstekend artikel over. (lees Hier)

images (4)

Persoonlijk zeg ik ook dat deze hele première bij  Giel Beelen alles weg heeft van een gecontroleerde oppositie actie. Waarom het verhaal van die UFO’s in het lied. UFO’s zijn een fenomeen dat sterk gekoppeld wordt door de slapende schaapjes aan verwarde complotdenkers en er wordt door grote groepen mensen (onterecht imo) nogal lacherig op gereageerd. Ook het niet benoemen van alle hoaxes en fals flags van de laatste jaren valt nogal op hetgeen Martin Vrijland terecht opmerkte.

images (22)

Ondanks hetgeen ik hiervoor beschreef blijft er bij mij een positief gevoel hangen. Laat ze dan maar gecontroleerde oppositie zijn (als het al zo is), er wordt toch maar mooi aandacht gevraagd voor opzienbarende onderwerpen binnen de alternatieve media. Als mensen via het googlen op Joris Demmink terecht komen op de alternatieve blogs en nieuwssites dan is de weg naar de false flags, hoaxes en de chemtrails ook snel gevonden. Dit kan ik alleen maar als positief bestempelen.

klomp2

Onze politie hoernalist die zichzelf in de voet schoot.

Een ander mooi voorbeeld is de actie van hoernalist Chris Klomp die Wim Dankbaar compleet kapot probeert te schrijven in het Algemeen Dagblad. Nu kunnen we boos op Chris Klomp worden maar we kunnen ook dankbaar zijn voor de exposure die Wim Dankbaar en zijn boek hierdoor krijgen in de msm. De boekenverkoop kreeg in ieder geval een positieve impuls begreep ik via het blog van Wim Dankbaar

Samenvattend kun je zeggen “ook negatieve publiciteit is publiciteit” en kan onze zaak van het informeren van de in slaap gesuste bevolking positief beïnvloeden. Laten we blij zijn met deze aandacht!!! Dankjewel Lange Frans!

158 Reacties op “Lange Frans gecontroleerde oppositie????

 1. Inderdaad..ik vraag mij ook wel eens af…wie is wie…wie doet waarom iets..en wat is gecontoleerde oppositie ? Zoals je terecht opmerkt Don …laat de ” gewone man ” maar googelen..en vervolgens de vele links volgen…wellicht dat ze wakker worden ?

  Liked by 1 persoon

 2. De rol van Wim Dankbaar is ook weer te typeren als gecontroleerde oppositie omdat zijn boek enkel de asielzoekerkaart trekt en geen woord wijdt aan een evt. elitemisbruikersnetwerk (Friso cs.) zoals ook Lidy stelt:

  De vele discussies op de diverse websites hebben in feite, op deze blauwdruk van Boudine van Boublog, de verdere invulling geleverd. Overigens dat is wel zo’n beetje het kenmerk van deze mensen. Stuk voor stuk copy-cats. Daarom raken ze soms ook zo verstrikt in wat ze schrijven. Het is niet authentiek. Ze zijn niet zelf de bron. Ze putten uit andere bronnen en maken daar een eigen versie van. Putten uit bronnen is uiteraard niet verkeerd, maar er wordt niets aan toegevoegd. Het resultaat een wrakke constructie. Hoe dan ook, men tracht door allerlei tactieken en technieken de mensen te bespelen en te besturen via de media, de boeken en spookrechtszaken. Met gewillige slachtoffers als deze Lameris, een goedgelovige man, die zich voor het karretje liet spannen van Micha Kat. Er moest een rechtszaak komen en daar was er maar 1 voor nodig. En nadat hij het dagboek van mevrouw Vaatstra weer van zijn website haalde, werd hij kundig door mevrouw Boudine opgezweept het opnieuw te plaatsen. Al die anderen die hetzij het dagboek compleet publiceerden hetzij een link daarnaartoe plaatsen gingen vrij. Of speelde deze Lameris ook zijn partij? Wie zal het zeggen.

  Dan Micha Kat, de man die zo overdreven en zonder het overleggen van bewijsvoering vele zaken en ook de Vaatstrazaak behandelde en het op zijn manier kapot en weg schreef. Niets is leuker dan naast overdrijving ook de waarheid te spreken, deze niet te onderbouwen, zodat niemand het gelooft. De anderen door ontkenning, negeren, belachelijk maken, zoals Barracudanls en natuurlijk de bestrijding via rechtszaken. Ieder speelt zijn partij en ook deze Dankbaar.

  Dankzij meneer Feijen kan ik die ontwikkeling nu zo beschrijven: De acties rond de Vaatstrazaak dienden ervoor om elke informatie omtrent deze en andere vuile zaken naar buiten te krijgen. Het beruchte zwaard van Damocles moest verdwijnen, doch eerst wilde men totaal helder hebben waar en uit wie en uit welke stukjes informatie het bestond. Het is net het verwijderen van een tumor; het moet helemaal goed gebeuren anders komt het weer terug. Alle partijen willen weten waar zij aan toe zijn en damage control vindt op alle fronten plaats en op alle mogelijke manieren

  Er waren ongelooflijk veel aanwijzingen voor een rituele moord. Het is zelfs op tv besproken door experts. Veel symboliek werd er gebruikt. Maar het is allemaal belachelijk gemaakt, doodgezwegen en weggemasseerd binnen de discussies die ontstonden op de verschillende websites. Friesland is zonder meer een broeinest geweest of is het misschien nog van de vrijmetselarij. Ook onze vriend Peter R. de Vries met het getal 33 op de kentekenplaat van zijn auto laat op die manier weten bij de club te horen en uiteraard ook jan Vlug die zich boven de snelweg liet vereeuwigen met zijn leeuwenklauwtje.

  http://www.baybasin-report.nl/waarheidsvinding/baybasin-en-de-feitelijke-waarheid/#comment-413

  Like

   • Die caravan stond toch ook wel bekend als “sexcaravan”?
    Of niet soms?
    Wim Dankbaar cencureert om de oranjes die hier veel meer van afweten uit de wind te houden.
    Die perverse oranjes zoals Friso er misschien ook eentje vanis/was,die gaan niet naar een satanische rituele voorstelling. Zoiets geloof ik niet snel.
    Die kopen eerder van die zieke films/snuffmovies.
    Je hoeft dan alleen maar een paar gevaarlijke geestes gestoorde randdebielen te hebben die in geldproblemen zitten.
    Zulke randdebielen weten precies hoe ze mensen kunnen afpersen en schuwen zelfs niet om mensen te verkrachten of zelfs de strot door te snijden.
    Zolang het maar groot geld voor hun oplevert in cash of overschijving naar een geheime rekening.
    Dus,hebben de echte gangsters in Nederland de oranje dynasty in de houtgreep.
    En het klootjesvolk mag oneindig belasting blijven betalen zodat dit circus nog wat jaartjes kan blijven door etteren in Nederland.

    Like

 3. Al deze nepjournalisten, neprechters, nepadvocaten, neponderzoekers en nepgazomaardoor neppers, willen allemaal mee-eten uit de ruif van mediagelden, en vooral geheime potjes(omkoop)gelden.
  Kat, Dankbaar, Jan Vlug etc. en tenslotte zelfs de vader(SCHANDE) Bouke Vaatstra en zijn zoon en behalve laatste 2, laten ze duidelijk weten met geheime handjes, codes e.d. dat ze bij de (subversieve misdadige) club horen.
  Prima weten we meteen wie wij op moeten pakken, als dit misdadige elitaire systeem in mekaar dondert op het moment dat genoeg dappere en weerbare Nederlanders wakker worden/zijn!

  Like

  • Waarom denk je dat er al decennia lang pigmentgehandicapte psychopaten met het IQ van een een koala worden gedumpt in de Westerse wereld?
   De Westerling wordt met stille trom uitgeroeid.
   We zijn te slim en ongezeglijk.
   Europa wordt sinds ongeveer 5800 jaar bewoond door het blanke ras.
   Griezelig toevallig dat de Tenach stelt dat de schepping 5775 jaar geleden plaatsvond.

   Vergeet je zegetocht maar rustig, je vecht tegen windmolens.
   Dit systeem dondert niet in elkaar zolang degenen die het opgezet hebben dat niet willen.
   Het is opgezet met een reden.
   Pas als het doel bereikt is wordt de stop eruit getrokken.
   Dat kan al heel snel zijn maar ook nog vele decennia duren.
   Wie 6000 jaar geduld heeft betracht overhaast zich niet.
   Buiten deze dimensie bestaat tijd immers niet.

   Like

 4. Fuck Lange Frans EN Chris Klomp en OOK Giel Beelen…3 CLOWNS bij elkaar,en 3 Leugenaars,bedriegers,van het Nederlandse Volk….by the way Lange Frans is beste maatjes met Marco MH17 HOAX HOAX HOAX Herdenking Borsato…1+1=2…tuuurlijk is Lange Swanz gecontroleerde opppositie(deeuuuuh)…FUCK LANGE FRANS!!!!

  Like

 5. Toen hij over UFO’s begon dacht ik ook heel even aan desinfo, maar het zijn gewoon eerlijke vragen, vragen die heel veel mensen hebben, ook de sheeple. Giel behoort wel tot ‘de club’ dus daarom wel apart dat hij het uitzond.

  Like

  • Ik heb het gevoel dat Lange Frans integer is en ook Beelen niet beseft in welke situatie hij verkeert.
   Mensen zijn zo makkelijk te manipuleren.

   Like

 6. Je word ook genoemd door psychiatrische patiënt Ziva op swapdrol site. Ze maken iedereen uit voor psychiatrisch patiënt maar uit hun reacties en teksten blijkt duidelijk dat zij echte psychiatrische patiënten zijn, ziek en gestoord. Triest is het.
  Overigens komt de platte aarde bullshit ook uit de koker van de Zionisten, allemaal uit dezelfde middeleeuwse koker waar de barbaarse ISIS=Israël praktijken ook uit voortkomen, de donkere middeleeuwen waar men ook dacht dat aarde plat was.

  Like

 7. Lange Frans=(deeeuuuh)Gecontroleerde Oppositie,net zoals Debiel Beelen(deeuuuh)kijk als er in het liedje OOK DE Mh17 Hoax werd benoemd EN Charlie Hebdo EN DE NOS imbeciele “gijzelings”HOAX dan kun je zeggen OKÉ…denken jullie nu werkelijk dat Lange Frans oprecht is?(hahahhahahaaaaaaaaaa)ik bedoel kom op zeg,Marco MH17 HOAX HERDENKING Borsato is beste maatjes met Lange Frans,en denken jullie nu werkelijk,dat EEN Platenmaatschappij oprecht is?(hahahahhaa)en dat dit “zomaar”allemaal kan?(hahahahha)—Enjoy ALEX JONES part 2,met LANGE Frans maar dan in ons kikkerlandje,en DEbiel Beelen(walgelijk,irritant NWO ratje)en JAAAA,DE AARDE=PLAT(100%)zo niet….DEBUNK de TOP;4 om eens mee te beginnen…-SUCCES!!!”Kamervragen,Kamervragen(bow wow wow Jippi Yo,jippie YEAH;)de Mh17 ramp=een Hoax,kamervragen,kamervragen de mh17 is een leugen,zonder doden en zonder nabestaanden(bow wow wow Yippie Yo Yippie YEAH)*{een BEAT BOX middenstuk}*,Nederland word voorgelogen door de Media EN de Regering…..TERING!!!…..kijk zo SIMPEL is het,bij wijze van SPREKEN….om een MH17 HOAX zinnetje te makken in het CONTROLLED OPPOSITION Liedje “Kamervragen 2.0″…wie denkt dat Lange Frans oprecht is,en het TOTAAL niet begrijpt(hoe het reilt en zijlt ongeveer in MEDIAland,Regering,Muziekindustrie etc…),en ook nog COMPLEETDENKER noemt,moet een andere HOBBY zoeken…want het is ECHT te TRIEST voor WOORDEN….(ga POSTZEGELS verzamelen OF Auto’s tellen langs de Snelweg of word Vogelaar of zoiets,maar noem jezelf AUB GEEN Complotdenker MAAR :Natte Vinger in DE Lucht denker of zoiets….(tsjonge,tsjonge,tsjonge) WAT EEN NIVEAU…

  Like

  • Giel Beelen met zijn NEP GEJANK ivm Charlie Hebdo HOAX,o,o, doden,gewonden in zijn mindcontrol radio/vara/zionist programma/SHOW…..hilarisch en tevens walgelijk,en OOK ivm MH17 HOAX,had die RAT Giel Beelen elke dag een liedje voor DE HOAX,”nabestaanden”MH17 hoax,leugenaars,bedriegers,in zijn Radioprogramma…en NU met Lange Frans is Giel Beelen een soort Peppi en Kokki duo…”complotdenkers”/SHILLS….$$$$$ zal Lange Frans motiveren,en een nieuwe boost in zijn loopbaan als rapper/muzikant/shill/”complotdenker”…en Giel debiel Beelen is al miljonair en die wilt dat gaarne zo houden,en ZE hebben allemaal een BLOEDCONTRACT getekend in die SCENE…meedoen of NO $$$,platendeals,interviews programma’s,kranten,bladen etc..EN er zit zoals altijd een Addertje onder het gras,Lange Frans zal over een bepaalde tijd,iets ZOGENAAMD doen,waardoor de gemiddelde nederlander denkt,zegt…;”Zie je nu wel die Lange Frans is een complotGEKKIE,en maakt elke ECHTE DIE HARD COMPLEETDENKER belachelijk…da’s DE Truc…een Charlie Sheen “complotdenker’/SHILL/Controled opposition RIPP OFF….dus?Wie beweerd dat Lange Frans echt,oprecht,eerlijk,en geen SHILL is…moet zich DIEP schamen om zijn eigen onkunde,dommigheid….DENK TOCH EENS aub simpel,logisch na….

   Like

 8. @Waterman @Stevie Vanwege de kerstgedachte zijn de bans eraf. Als er nu weer gescholden, voor dom, trol of anderszins mensen beschimpt worden dan volgt er weer een ban tot volgend jaar kerst. @Stevie Het MOET nu echt afgelopen zijn met het geschreeuw middels hoofdletters. Dus weer misbruik van hoofdletters betekent ook een ban.
  HOAX schrijf je dus vanaf nu als hoax. Ik heb geen zin en tijd om altijd maar als scheidsrechter/politieagent op te treden. Een volgende ban blijft dus echt 1 jaar staan. Aan jullie zelf de keuze. Flooden levert overigens ook een ban op. Dus niet oneindig in herhalingen vallen.

  Like

  • Ik zal iedereen in de gaten houden die OOK hoofdletters gebruikt @Donquijotte,en SCHELD die niet Stevie Wonder heten…oké?kun,mag je dat ook tegen hun zeggen…fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar @Donquijotte(niet meer bellen 4 a 5 keer diep in de nacht AUB,dat vind ik IRRITANT gek hé)

   Like

   • Ik heb idd. Met je gebeld en 2 uur je verhaal aangehoord over het feit dat je 4 dagen had vastgezeten omdat je je vader van over de 80 het ziekenhuis had ingeslagen omdat hij niet naar je hoax verhalen wilde luisteren en vervolgens zijn Tv tegen de muur kapot had gegooid. Toen ik er eindelijk een woord tussen kreeg en je een advies gaf smeet je de telefoon erop. @Stevie ik hoop dat je goede hulp zoekt, krijgt en houdt. Hier is het nu gebeurd voor jou. Ik kan je niet helpen.

    Like

     • Don, ik waardeer je als een moderator die ook mens is en blijft.
      Er zijn idd grenzen, ik wens Stevie het beste toe, maar het is duidelijk dat er wat moet gebeuren en dat is niet jouw taak.
      Je hebt al genoeg gedaan denk ik zo.
      Hoe dan ook, liefs voor Stevie in zijn proces van zichzelf als mens terugvinden.

      Liked by 1 persoon

  • Inderdaad. Stevie is zelf ook een crisis acteur als je het mij vraagt.
   Hij zegt ook wel eens wat zinnigs maar dat zijn juist de grootste trollen/leugenaars/flooders..

   Like

    • Vergeet het maar met je alziend oog @allseeying lucifer’s illuminati.
     Het alziend oog is van lucifer,de misleider.

     Er is niets wat niet geopenbaard wordt.
     Openbaringen van Johannes:
     En ik zag, en ziet, in het midden van den troon, en van de vier dieren, en in het midden van de ouderlingen, een Lam, staande als geslacht, hebbende zeven hoornen, en zeven ogen; dewelke zijn de zeven geesten Gods, die uitgezonden zijn in alle landen.
     _______________________________________________
     Spreuken 15:3
     De ogen van de HEERE zijn op elke plaats: ze slaan slechte en goede mensen gade.

     Ogen,dat zijn er dus meer dan één.
     Maar lucifer’s spel loopt op z’n einde. Zijn tijd is kort,daarom gaat die ook als een briesende tekeer. Om nog meer mensen te misleiden met zijn zoete leugentjes en valstrikken
     Kijk maar om jullie heen in deze wereld en ervaar het zelf.

     Like

     • Lucifer is de lichtbrenger ook wel bekend als Venus die een vijfpuntige baan heeft als een pentagram vanaf de aarde gezien . Is allemaal van de duivel zeker ?
      Openbaringen van lulhannes.

      Liked by 1 persoon

     • Het alziend oog is letterlijk te zien op een van de polen van Saturnus als een soort vortex niet te verwarren met het oog van Ra of Horus wat een verwijzing is naar de pijnappelklier(derde oog),

      Like

     • Waarom neem je alles letterlijk wat in de bijbel staat lulletjerozewater@waterman en vervolgens met je indoctrinatie aankomt. Ik word er gewoon een beetje onpaselijk van op de vroegemorgen kan je die teksten niet voor je cult op zondag bewaren?

      Like

     • Hoe noem je mij Pepijn71?
      Is dat een zwakte van je omdat Johannes misschien wel eens de waarheid heeft geschreven?
      Nu schrijf je ook nog lucifer is de lichtbrenger ook wel bekend als Venus die een vijfpuntige baan heeft als een pentagram vanaf de aarde gezien.
      Wat denk je, die zogenaamde lichtbrenger zal die vrede brengen?
      Sinds wanneer heeft het 5 puntige pentagon ooit al eens vrede gebracht in de wereld of nog sterker : de echte waarheid naar buiten gebracht?
      Dan schrijf je ook nog :
      Het alziend oog is letterlijk te zien op een van de polen van Saturnus als een soort vortex
      Hiermee geeft pepijn71 aan dat hij eigenlijk ook een Saturnus aanbidder is.
      Saturnus,is dat ook niet die kaaba? Die zwarte kubus waar de onwetende mens/moslim rondjes om heen loopt zonder te beseffen wat hij/zij eigenlijk hiermee aanbid.
      Trouwens,die black cube/Saturnus is ook een monument op de de plek waar die twin towers stonden. Moet ik een link hiervan plaatsen of kunnen alle compleetdenkers dit ook eventjes zelf opzoeken. Ik heb namelijk geen zin meer om steeds weer alles voor te kauwen.
      Enfin,
      Pepijn is dus een lucifer aanbidder.
      Een engel des lichts aanbidder.
      Een alziend oog aanbidder. De duivel in vermomming ook wel genoemd.
      En dat die duivel in vermomming er niet tegen kan wanneer het echte licht der waarheid over hem heen schijnt is ook een waarheid als een koe.
      Dat kun je alleen al de reacties lezen die geplaatst worden wanneer de door demonen bezeten mensen hier op Don’s weblog denken de “waarheid” te schrijven.
      De “waarheid” wat gewoon wat bijeen geraapte leugenverhalen van het internet zijn.

      Like

     • Hiermee geeft pepijn71 aan dat hij eigenlijk ook een Saturnus aanbidder is.

      Je spoort niet ik geef helemaal niets aan wat ik aanbid, geloofsgek.

      Pepijn is dus een lucifer aanbidder, opnieuw Waterman je lult maar wat, wat denk je dat ik het Venuslicht in mijn blote reet in een circel rondjes ren?
      Ik geef alleen maar aan dat jij alles verklaart vanuit dat gebrainwasde bijbelhoofd van je en dat hier neerplemt alsof je erbij was met dat inquisitie toontje van je.
      Gasten zoals jij hebben al genoeg elende veroorzaakt in het verleden fanaat.

      Like

     • Je kunt de bijbel lezen als een dode letter of als een allegorie. Waterman is van het eerste en jij denkt verder Pepijn. Laten we mekaar blijven respecteren denk ik. Ik ben ook niet van die dode letter.

      Like

     • Lucifer is de lichtbrenger ook wel bekend als Venus die een vijfpuntige baan heeft als een pentagram vanaf de aarde gezien . Is allemaal van de duivel zeker ?

      Ja pepijn,dat is allemaal van de duivel.
      En dat jij dat niet ziet en zelfs niet begrijpt,dat ligt aan jouw zelf en niet aan mij.
      Doe maar eens wat beter onderzoek en wrijf het stof eens uit je ogen.

      Like

     • pepijn71,je schreef toch:
      Lucifer is de lichtbrenger ook wel bekend als Venus die een vijfpuntige baan heeft als een pentagram vanaf de aarde gezien . Is allemaal van de duivel zeker ?
      Openbaringen van lulhannes.

      Kijk ook even waar die pentagram overal in voor komt.
      En dan noem jij Johannes een lulhannes?
      Ik zal maar niet schrijven hoe ik denk jouw eens te noemen.
      Ik zal correct blijven en mij zoveel mogelijk aan de gedragcode houdenop Don’s website.

      Like

     • Wat schreef je Don?
      Ik ben ook niet van die dode letter?
      Wat zijn al die letters op jouw website dan?
      Ook allemaal maar wat dode letters dan?

      Like

     • Als jij morgen weer in die cabine van je zit Waterman snij dan tijdens je lunch een een appel doormidden.
      Pentagram! Het zijn universele geometrische vormen.
      Niet eten die appel, is van de duivel ,een pegan appeltje, paniekzaaier.

      Like

     • De appel die Eva at. Of at ze fruit? Er gaat idd zoveel lulpraat om in het anti NWO wereldje. Dat an sich is al het gevolg van controlled opposition propaganda. Een heel mooi voorbeeld hiervan is hoe Hitler altijd wordt aangeroepen als het voorbeeld van het kwaad terwijl hij gewoon het lef toonde de strijd aan te gaan met de Joodse bankiers.

      Like

     • @Don daar verschillen wij van mening ik denk dat Hitler part of de club was , alle opties gelezen te hebben.
      Om on topic te blijven , Lange Frans (ben geen fan van hem) verdient zijn brood door in het Hilversumse te verkeren dus echt diep kan hij niet gaan anders geen opdrachten.

      Like

     • Ik twijfel ook wel. Waarom liet hij de Engelsen bij Duinkerken gaan? Waarom sloot hij nooit de straat van Gibraltar om de bevoorrading van zijn tegenstander in Noord Afrika te stoppen. Dat staat voor mij buiten de discussie over de demonisering van Hitler.

      Liked by 1 persoon

     • Wat zit je nou over appels te schrijven,pepijn?
      Ik had het over de pentagram en niet wat appels.
      Je lijkt wel een twister. Je weet wel,een verdraaier die wegduikt en vervolgens met wat anders terug komt om weer af te leiden.
      Doet de waarheid over wat pentagram werkelijk is soms een beetje pijn bij je,pepijn71?

      Like

     • Je lijkt wel een twister
      Op de juiste Chubby Checker muziek zeer zeker, houte Klaas!
      Hopeloos ben jij geen gesprek/discussie mee aan te knopen .

      Like

     • Het pentagon,de grootste criminelen werken daar.
      Iedere wakkere Amerikaan pist op die hele pentagon.
      Pentagon wat de vorm heeft van een pentagram.
      Een pentagram waar jij geen gevaar in ziet?
      Voel je eens aan je hoofd pepijn71.
      Wat is jouw taak hier soms bij Don? Wat desinformatie neerschrijven hier?
      Kun je de echte waarheid wat ik als compleetdenker hier post ook aan?
      Murtha Moran and the Pentagon’s Missing $2.3 TRillion

      Like

     • Jij bent hopeloos pepijn71.
      Waarschijnlijk omdat je verstand ergens beneden zit ipv boven ij je hersenkamer.
      Je hoort de bel wel maar weet niet waar de klepel hangt.
      Dat is wat er bij jouw mankeert.

      Like

     • @Waterman je ziet het zwart/wit, omdat de cabal het petagon gebruikt die de vorm heeft van een pentagram maakt dat dan het teken evil, nee, als Hitler een eeuwen oud symbool gebruikt maakt dat de swastika evil? nee bekrompen trukkertje.
      Je doet me denken aan de Witchfinder general met Vincent Price was ook zo’n geindoctrineerde geloofsfascist.

      Like

     • Pepijn71,het pentagon is al sinds de oprichting ervan bezet door de kabal.
      Dus ga nou niet flauwekul hier neerpennen op dit scherm.

      Like

     • Vraag dat maar aan Don,pepijn71.
      Die kan je daar lappen tekst over plaatsen hier.
      Wat ik je nog verder laten zien in de hoop dat je ogen eens werkelijk open gaan en je verstand weer eens terug komt in je bovenkamer tussen je oren is het volgende:
      1941-43 Edwin Bergstrom designs the Pentagon to bring under one roof the U.S. War Dept. offices in Arlington County, Virginia. When it was completed it was the largest office building in the world, covering 34 acres and offering 3,700,000 square feet of usable floor space. It consist of five concentric pentagons, or rings with 10 spokelike corridors connecting the whole. Saint Peter’s Basilica in Rome, Italy shares the same design. You will be surprised to the meaning. Satanism/Freemasonry Linked to the Church
      http://vaticannewworldorder.blogspot.nl/2012/05/united-states-presidents-and-illuminati.html

      Het pentagon met zijn pentagram is een onderdeel van het hele gebeuren.
      De plannen voor een JWO bestaan al van voor alle oorlogen. Daarom waren ook al die oorlogen gecreëerd.
      Wat denk je hoe occult die zogenaamde “freedom”tower is die op de plaats van de twin towers is gebouwd?
      Dan hebben we het dus over anno 2015 wat bijna voorbij is.
      In 2016 zal de misleiding alleen nog maar toenemen en velen zullen in de valkuil van de JWO trappen.
      Je mag vinden en denken over mij wat je maar wil pepijn71.
      Maar de waarheid die ik probeer duidelijk te maken aan lezers hier staat.
      Verder zoek je het maar zelf uit en val je christen gelovigen maar fijn lastig met je scheldkanon. Het komt uiteindelijk toch weer terug bij je als een boomerang.
      Over en uit!

      Like

     • Oh,ik dacht dat ik in discussie was met pepijn71.
      Nou Don,zoiets vraag je aan mij?
      Kabal zijn talmud joden.
      Ik dacht dat je dit wel wist. Of zit je mij te testen?

      Like

     • Hoe noem je mij Pepijn71?
      Een lulhannes, ik doelde dus op jou en niet op Johannes die waarschijnlijk naar de sterren en planeten zat te kijken.
      Je moet die appel horizontaal doormiddensnijden dus niet vanaf waat het steeltje zit, ra ra wat zie je dan?
      Ik zal het vanaf nu netjes houden maar ik had nog een appeltje te schillen met Waterhoofd, met z’n foute opmerkingen van een paar weken geleden van uit mijn ogen wie denkt hij wel wie die is, bijbelpusher.

      Like

   • Het alziend oog was oorspronkelijk (tot ongeveer 3500 jaar geleden) inderdaad gewoon een uiting van positieve goddelijke voorzienigheid.
    Maar de eerste indruk is inderdaad negatief omdat vrijmetselaars het symbool gekaapt hebben en het een andere inhoud hebben gegeven.

    Like

   • Waterman, Pepijn ziet het goed…
    Alle symbolen zijn van de heilige geometrie, dus door de schepper gegeven… afkomstig.
    Dat er een groep bestaat met geld en macht die denken God te kunnen ontvluchten en door Lucifer te gaan verafgoden is iets anders.
    Dat deze cult heilige geometrische symbolen heeft gekaapt om zich te onderscheiden van de mensen die wél in liefde staan tot de schepper geegt alleen maar aan dat het een zielig zooitje is.
    De heilige geometrie is all in, dus inclusief het pentagram…
    Misbruik ervan, inclusief toeeigenen is wat anders, maar feitelijk niet serieus te nemen toch?
    Ik mag toch hopen dat jij de pentagram, door de creator geschapen, niet uitsluit, omdat een stelletje niet met hun schepper verbonden zielige idioten, dit als een satanisch protest gebruiken.
    Het kleine opstandige, misbruikte, gemindcontrollede, kind wil ook wat kennelijk.
    Deze cabal kinderen, en ondertussen volwassen kinderen, deze kinderen, die al deccenia de dienst uit maken, deze kinderen die nooit oprechte liefde hebben gekend, deze medelijwekkende kinderen zijn zieliger dan wij, begrijp dat even heel goed…
    Maar naast dat mogen wij deze zielige kinderen nooit de macht geven om onze prachtige planeet om zeep te laten helpen, omdat een groot deel nog geloofd in psychopatische sprookjes.

    Like

   • En dan wil er nog graag wat aan toevoegen.
    Wie heeft ooit onvoorwaardelijke liefde meegemaakt, wie is niet getraumatiseerd in zijn kindertijd.
    We hebben als mensen, mits we samen kunnen denken én werken, de macht in handen.
    Daartoe is het nodig eerst de traumatische jeugd achter te laten.
    Deze bestaat eruit dat er nooit onvoorwaardelijke liefde is gegeven.
    Vele ouders zijn sinds generaties door oorlogen getraumatiseerd, geven deze trauma’s door aan hun kinderen.
    Dit nog eens naast het psychologisch aspect van een ego ontwikkeling.
    Ik pleit ervoor, om ook dit mee te nemen, in alles van waar we denken wat waarheid is.
    Toevallig heb ik hier misschien iets teveel tijd aan besteed, zo’n kleine 40 jaar denk ik ondertussen wel haha 😉
    Maar ben ervan overtuigd dat ook dat een aspect moet zijn in de zoektocht naar waarheid, voor zover men niet de feitelijkheden wil onderkennen.
    Een platte aarde discussie vind imo ook dit niveau plaats.

    Like

 9. Nu al 52 reacties ?? tjonge,tjonge …maar of de ” gewone man ” hier wakker van word..zoals ik in begin reageerde op dit artikel.. ..denk eerder dat ze afhaken bij het lezen van al die reacties…
  Jammer zou dat zijn…maar dat is ook een startegie van ” trollen ”
  ( wie dat ook moge zijn ).
  Verder reageer ik niet meer.

  Like

 10. Ik ga met posten hier verder als je het goed vind Don.
  “Am I therefore become your enemy, because I tell you the truth?”
  Galatians 4:16
  “FACTS ARE FACTS”
  The historic facts revealed here for the first time provide incontestable evidence that
  their continued suppression will prove inimical to the security of the nation, the peace of the world, the welfare of humanity, and the progress of civilization.
  A facsimile reproduction reprinted and typeset to meet the many requests for a copy of the letter addressed to:
  DR. DAVID GOLDSTEIN, LL.D., of Boston, Mass.
  by its author BENJAMIN H. FREEDMAN of New York City Dated October 10, 1954
  Open hier:
  http://www.iahushua.com/JQ/factsR1.html

  Like

 11. Kill renegades who turn to Christian rituals. Choschen Ham(425,5)- Those who do not believe in Torah are to be killed. Hilkhoth tesch.III,8- Christians and others deny the “Law” of the Torah. Zohar (I,25a)- Christians are to be destroyed as idolators. Zohar (II,19a)- Captivity of Jews end when Christian princes die.Zohar(I,219b)- Princes of Christians are idolators, must die.Obadiam- When Rome is destroyed, Israel will be redeemed. Abhodah Zarah(26b)T.- “Even the best of the Goim should be killed.” Sepher Or Israel 177b- If Jew kills Christian commits no sin. Ialkut Simoni (245c)- Shedding blood of impious offers sacrifice to God. Zohar (II, 43a) — Extermination of Christians necessary sacrifice. Zohar (L,28b,39a)- High place in heaven for those who kill idolators. Hilkhoth Akum(X,1)- Make no agreements and show no mercy to Christians. Hilkhoth Akum(X,1)- Either turn them away from their idols or kill. Hilkhoth Akum (X,7)- Allow no idolators to remain where Jews are strong.
  ____________________________________________________
  Wat heeft dit nu met Gods geboden te maken?
  De gedachten van dit soort joden sporen niet en zijn van God’s weg afgedwaald.
  Want er staat geschreven in God’s geboden:
  Het zesde gebod. “Gij zult niet doodslaan.”
  Jezus waarschuwt ons er voor, dat als we een heethoofd zijn, we daarvoor geoordeeld zullen worden. Als we onze broeders haten, noemt God ons al een moordenaar. We kunnen Gods wetten overtreden metterdaad maar ook in gedachten en bedoelingen.

  Like

 12. Zal ik iedereen die dit jaar weer kerst gaat vieren eens met een pijnlijke waarheid overspoelen?
  De ware oorsprong van Kerst
  http://rcg.org/nl/boekjes/ttooc-nl.html

  Ik geloof in God,ik geloof in God’s zoon.
  Maar heidense feesten verwerp ik.
  Ben ik dan fout? Al vind de hele wereld dat ik fout ben,ik blijf het evengoed verwerpen.

  Like

 13. Christmas in Israel offers pilgrims and visitors a very special and unique festive and spiritual experience, with the opportunity to spend Christmas in the ancient city of Jerusalem, in Nazareth and visit the many Christian sites.
  http://mfa.gov.il/mfa/israelexperience/religion/pages/christmas-festivities-in-israel-2015.aspx

  Dit is toch gewoon een leugen die ook door het vaticaan maar net zo goed ook door Israël in stand wordt gehouden?
  Als het gaat over de zoon van God, die als weldoener ooit zijn voeten op aarde heeft gezet.
  Dan lijkt iedereen ineens te weten wat zijn geboortedag/ geboortemaand was.
  Dus niet! Het was ergens in het najaar. Dus moet je eerder aan de maand september denken.De maand van het Loofhuttenfeest

  Like

 14. Kijk,dit noem ik nu eens echt wakker worden.
  http://wakeup.nu/als-kerst-september-valt/

  Nu hoor ik alweer veel mensen negatief reageren.
  Maar dat komt omdat ze nog steeds vast zitten in die leugen.
  Het zelf losmaken van die leugen is immers ook niet altijd gemakkelijk.
  Maar toch kan het. Ik kon het ook,want ook ik ben vroeger opgevoed in een gezin waar de kersttradities zonder zelf eens na te denken werd voortgezet.
  Waren mijn ouders dan slechte ouders voor mij?
  Dat niet. Ze wisten dit toen gewoonweg zelf niet.
  Iemand die zoiets niet wist,kun je dan ook niet gelijk iets verwijten.

  Like

 15. Waterman het valt mij op dat jij het alziend oog van God omdraait tot satan, dat doen de satanisten/trollen. Omdat het alziend oog van God geen meervoud is is het satan. Dan heb je er echt niets van begrepen. In alle religies wordt God een eenheid genoemd, de drie eenheid bijvoorbeeld. Of dat pentagram slecht zou zijn, ook weer satanische omkering. Pentagram zie je overal terug in natuur, Venus, bloemen, zeester, allemaal slecht zeker. Het is dom gelul.

  Like

  • Dat zie je veel bij Christenen. De duivel, satan is dan ook een bedenksel van vooral neo platonistische stromingen (dualisme) binnen de Abrahamistische religies met hun gevallen engelen, Elohim. Wat ze niet begrijpen is dat dit een metafoor is voor de val in de stof. Velen lezen die bijbel als een dode letter zonder de symboliek te kunnen /willen begrijpen.

   Like

   • Mee eens. Bijbel is in metaforen en parabels geschreven, gebruikelijk voor de priesters in die tijd. Zonder context en achtergrondinformatie kun je zulke teksten niet helemaal begrijpen. Alles satanisch bestempelen of linken aan satan is op zichzelf slecht en satanisch mijns inziens.

    Like

    • Oh ja,wat staat er dan op het dollarbiljet,nitwit illuminaat?
     Je kunt er gewoon niet tegen dat ik lucifer expose.
     En waarom niet?
     Omdat jij zo eentje bent die lucifer dient.
     God troont op de cherubs, staat er vaak in de Bijbel, en David zingt ervan in de psalmen. De profeet Ezechiël heeft ze gezien en spreekt er veel over. Maar hij heeft het ook over een van hen waar het niet zo goed mee afgelopen is en waar God hier tegen spreekt: Je was een cherub, je vleugels beschermend uitgespreid, je was door mij neergezet op de heilige berg van God, waar je wandelde tussen vurige stenen. Je was onberispelijk in alles wat je deed, vanaf de dag dat je was geschapen tot het moment dat het kwaad in je gevonden werd. Er wordt nog meer over hem verteld, ook door de profeet Jesaja; er wordt verteld dat hij enorm mooi en wijs was en de bron van de muziek. De cherub waar het hier om gaat is Lucifer, die de satan, de duivel geworden is.

     Rn jij noemt jezelf God (@MasterOfGod).
     Een duivelaanbidderk,dat ben je.
     Recht in je gezicht zeg ik je dit.
     Jouw lachen gaat je binnenkort nog wel over als Yeshua zelf komt afrekenen met die bedrieger lucifer.
     Don heeft er ook totaal geen verstand van.
     En pepijn71 al helemaal niet.
     Wanneer komt Yeshua?
     Kwestie van tijd. Maar Hij komt. En dan zal iedereen die Hem doorstoken heeft met het schaamrood op zijn gezicht staan.
     Waterman10 heeft geduld.
     De jubeljaren liggen voor mij.

     Like

     • “waar het niet zo goed mee afgelopen is” Fijn zo verkapte bedreiging ala de satanisten. Je predikt alleen hel en verdoemenis. Ondertussen draai je alles om. Een ‘in your face’, waar kennen we dat ook al weer van. Ohja van Kat.
      Het is weer zo duidelijk als wat allemaal.

      God, het alziend oog, ziet alles, wat je voor bullshit ook lult.

      Like

     • Het is natuurlijk lastig om mensen te manipuleren als ze weten dat het alziend oog, God, alles ziet in plaats daarvan hebben de satanisten er satan van gemaakt want voor die boeit het niet als hij ‘slechte’ dingen ziet. Het zijn omdraaiingen die we kennen van de satanisten.

      Like

 16. Ja hoor.
  Ik overwin lucifer wel.
  Het is aartsengel Michaël die lucifer uit de hemel heeft verbannen.
  Lucifer zal ook nooit meer in Hemel komen.
  Er is maar één weg nu voor lucifer. Naar beneden en dat weet hij.
  Daarom gaat die nu ook zo wild tekeer. Proberen om nog wat hersenloze zieltjes voor zich te winnen
  Maar Pepijn71 ziet dit niet in de wereld.
  Pepijn71 vind lucifer wel tof. God (@MasterOfGod en Don blijkbaar ook.
  Ga dan maar mooi allemaal naar beneden met lucifer.
  Of kies voor Yeshua!

  Like

  • Er is binnenkort weer een eo jongeredag misschien vind je dat leuk? Ze hebben ook een forum misschien wat voor jou?
   Volgens mij doel je op planeten archangel arch-angel.
   Angel is hoek in graden.

   Like

   • Nee,die bij de EO weten niet waar ze mee bezig zijn.
    Daar ga ik dus nooit heen.
    Over de streep heb ik vorig jaar ook bij Don exposed.
    Geen zin om dit weer te herhalen hier.

    Like

 17. God is niet alziend oog.
  God’s ogen zijn 7 Geesten.
  Alziend oog is die bedrieger ook wel lucifer genoemd.
  Daarom staat die ook boven op die pyramide van het dollarbiljet.
  En Don maar schrijven dat die anti dollar en anti FED is.
  Don weet ook niet meer waar die voor staat.
  Totaal de weg kwijt als je het mij vraagt.
  Kom op Don,denk toch eens na man.
  Ben een echte vent en maak je keuze toch eens goed.
  Kies voor de ware God en voor Zijn zoon,wiens naam echte bekend is.

  Like

  • Met planeten in de astrologie werden tot aan de moderne tijd uitsluitend de 7 klassieke planeten uit de astrologie bedoeld.

   Je leest het verkeerd men doelt op planeten, waterman.

   Like

  • Religie is leuk, maar moet wel persoonlijk blijven.
   Zolang ieder zijn geloof voor zichzelf beleeft en dit niet aan een ander opdringt is er niet veel mis met religie.
   Religie dient ook uit het bestuur, de politiek etc worden gehouden.
   Met zn allen gewoon gemiddelde regels van omgang en cultuur afspreken voor het openbare leven. De rest doen ze maar binnenskamers op de W.C. b.v. 😉

   Wat ik wel vind is dat religie of het nou christendom, islam of groot manitou is (alles effe met een kleine letter, ja) een prachtige uitvinding van een of miertje met verstand ook wel mens geheten, een stofje in het hele Heelal, waar wezens huizen, waar de mens een kleuter bij is vergeleken, fysiek, qua intelligentie qua wat al niet. Wezens van 10 m lang met ’n IQ van 188 bestaan, lage gravitatie vanwege kleine planeet en evenzo aliens met IQ van 273 op een grote zware planeet, je noemt het maar en het bestaat wel ergens althans bij benadering etc. 🙂

   Like

   • Wat zeg je mij daar nou,nemesis?
    Lees ik dit goed?
    Wezens van 10 m lang bestaan?
    Waar heb je die dan nog vandaag gezien,nemesis?
    Als je mij dit verteld beloof ik je zal ik daar morgen ook eens een kijkje gaan nemen.

    Like

    • Niet zo bijdehand, watermans. Wat nemesis zegt klopt. Waarom konden er eeuwenlang dinosaurussen en andere kolossale zoogdieren op deze aarde rondlopen..?? Vanwege de lage(re) gravitatie..

     Like

     • dinosaurussen?
      In de geschriften hebben ze bestaan,dus dat zal wel.
      Het beschikbare voedsel eeuwen geleden op aarde kun je niet vergelijken met het hedendaagse voedsel op aarde.
      Dat zal wel een verklaring kunnen zijn dat eeuwen geleden mensen en dieren uit de kluit gewassen waren zeg maar.
      Volgens de geschriften waren er eeuwen geleden ook reuzen.
      Dus eigenlijk gewoon enorme grote mensen.
      Er is ook iets gebeurd op aarde in de vorm van water,dat veel van die enorme grote mensen en dus ook enorme grote dieren(noem ze dan maar voor mijn part dinosaurussen) zijn uitgestorven. Verzopen zeg maar eigenlijk.
      Dat was in de dagen van Noach.
      Zo zie je maar,de aarde geeft maar de aarde kan ook nemen.
      Maar we schrijven nu 2015 en er zijn geen reuzen of dinosaurussen meer.
      En kom mij niet aanzetten met die NWO/JWO aliën hersenspoeling,want daar ga ik niet in mee.
      Alsof buitenaardse marsmannetjes nu even de aarde komen overnemen.
      Dit neemt ieder weldenkend mens niet serieus meer.
      Als het namelijk echt zou zijn had ik al lang zoiets in het echte leven gezien,hahahaha.

      Like

  • @watermans; En ik zag een spacey plaatje van Arnie Swartzeneggert met vleugeltjes,
   een paraplu met led-verlichting in de ene en een Tjernobiertje in de andere hand, Proost… Soort van Thermi-angel?

   Jesus was way cool; https://youtu.be/GUrqaJZH-04

   Kamerfrageuh lest de dorst!

   Like

 18. Openbaring 5:6
  En ik zag, en ziet, in het midden van den troon, en van de vier dieren, en in het midden van de ouderlingen, een Lam, staande als geslacht, hebbende zeven hoornen, en zeven ogen; dewelke zijn de zeven geesten Gods, die uitgezonden zijn in alle landen.

  Lam’s God………………zeven ogen.

  Dus niet één oog.
  In het land der blinden is wel één oog koning.
  Dat is wat er nu zich nog afspeelt.
  Lucifer die denkt dat die ook koning is.
  Wat een leugenaar is het toch die lucifer zodra waterman10 weer wakker is.

  Like

  • opnieuw Waterman Lucifer is de planeet Venus de morgenster ,er is een gigantische botsing geweest (astroide gordel) waarbij Venus de morgenster (geeft eerder licht aan ons dan de zon bij het begin van de dag) uit haar baan is geslingerd en veel tumult in de hemel heeft veroorzaakt en zo als anti-is geworden.

   Like

   • Pepijn, omdat ik van synchroniciteiten hou….
    Zat net het draadje hieronder te lezen toen per mail een YT aanbeveling kwam over Lucifer/Venus.
    Het pentagram komt ook voorbij in de ring van de maker van het filmpje.
    Maar ook Dubay wordt genoemd…
    Dus, ik móét het even plaatsen 😉

    Like

    • Leuk Anna had ik nog niet gezien duidelijk uitgelegd.

     Rondom Venus zijn meer interessante verhalen zo vertelt een oude zuid-amerikaanse (indianen) legende over een ruimteschip van goud met 12 astronauten ,die Venus zijn ontvlucht na een verwoesting en op aarde zijn geland.

     Like

     • From Charroux’s book , ‘One Hundred Thousand Years of Man’s Unknown History’, we again read about Andes evidence of Star Visitors. The book tells us that high in the Andes Mountains are ruins of one of the oldest cities ever excavated, Tiahuanaco, where there are monolithic ruins so incredibly constructed, that archeologists cannot explain how they could have possibly been constructed by ancients. Inscriptions found there have been translated to state that in the dawn of civilization, a golden spacecraft from Venus landed there, occupants emerged from the craft, and a beautiful Venusian woman began teaching the primitive Indians in the basic skills of civilization!

      Like

  • Na een handje paddo’s of een zegeltje lsd ga je dat vanzelf zien, Jeroen Bosch zat op de moederkoren, doornappel en nachtschades te trippen, die zag ook van alles, goed voor de inspiratie. Jammer dat Jeroen ook lid was van de Zwanenbroeders, zoals veel elite in dit kickerlandje. Hier de ledenlijst met wapenschildjes vanaf 1400 zoveel; http://www.bhic.nl/onderzoeken/wapenboeken-illustre-lieve-vrouwe-broederschap
   Fijn voor dat lam dat ie niet aan de Viagra hoeft…

   Like

   • Jeroen van Aken (Hiëronymus Bosch) was ook geheim lid van de laat middeleeuwse sekte Broeders en Zusters des Gemenen Levens die beter aansluit op zijn vrije levensstijl die op zijn doeken tot leven kwamen..:

    Eerdere afdalingen in het Bosch-archief zorgden wel voor spektakel. Zo kwam de Duitse volkskundige Wilhelm Fraenger in 1947 op grond van de vorsingen van de Bossche archivaris Jan Mosman met het als een bom inslaande nieuws dat Bosch zijns inziens moest worden beschouwd als een geniale ketter, wiens schilderijen tal van verborgen boodschappen bevatten die op gespannen voet stonden met de eisen die de Heilige Inquisitie aan de kunstenaars stelde. Volgens Fraenger was Bosch in het geheim lid van een laat-middeleeuwse sekte, die van de Broeders en Zusters des Gemenen Levens, een boeiend gezelschap van gnostisch geïnspireerde rituele naaktlopers die een specifiek religieus inzicht hadden verworven dat boven alles was gekant tegen de oppermacht van de roomse kerk, door hen gezien als het instrument van de antichrist. Deze sekte, ook wel bekend als de Adamieten, ook wel de Hominis Intelligentiae, werd in Europa zwaar vervolgd en beoefende volgens Fraenger een vorm van joods-christelijk messianisme, dat gelijkelijk werd veroordeeld door de katholieke kerkvaderen en de rabbijnen.
    Al in 1288 beklaagde paus Nicolaas VII zich over het opkomende fenomeen. «Veel christenen ontkennen het ware katholieke geloof en stappen op ketterse wijze over naar de riten der joden», stelde deze kerkvader. De sekte moest het hebben van een extatische, pantheïstische verlossingsleer, toegesneden op de notie dat de paradijselijke staat van onschuld reeds in het leven kon worden bereikt, en niet pas in het hiernamaals, zoals de heilige moederkerk beweerde. Daarmee was Bosch, aldus Fraenger, op geheel eigen wijze een wegbereider van het humanisme. Een in het oog springende eigenschap van dit geheime verbond was hun vrije seksuele moraal, die in de praktijk neerkwam op veelwijverij en veel opschudding verwekkende orgieën in kelders en grotten, taferelen die de Bossche maestro inderdaad met veel animo op het doek wist vast te leggen.

    https://www.groene.nl/artikel/de-duivelmaker

    Like

    • Het is m.i. beter niet te spreken van de de Broeders en Zusters van het Gemene Leven (14e eeuwse sekte rond Geert Grote) maar van (voorlopers van) de Wederdopers (Anabaptisten, Mennonieten; https://nl.wikipedia.org/wiki/Anabaptisme) en/of Adamieten waar Jeroen Bosch mee sympathiseerde:

     Adamieten zijn ook in Holland bekend. Te Amsterdam hadden in de nacht van 10 op 11 februari 1535 de beruchte tonelen der naaktlopers plaats, mensen die door de straten liepen onder het geroep van: wee, wee over de wereld en over de goddelozen! Volgens Ottius (Praefatio Annal. Anabapt.) werden er nog gevonden in het jaar 1581 en hij zegt dat de inwijding van de nieuwelingen in die gewaande sekte bestond in het geheel naakt gaan midden door de vergadering van personen, die mede allen naakt waren en dat degenen, die in die staat geen verzoeking of aanvechting voelden, d.i. die de gevoeligheid van hun vlees door zekere uiterlijke tekenen, zonder welke het niet mogelijk was over de gewaarwordingen te oordelen, niet lieten blijken, onder de adamitische broeders werden opgenomen. In Moubachs nauwkeurige beschrijving van de uitwendige godsdienstplichten, kerk, zeden en gewoonten van alle volkeren van de wereld, deel 6, vindt men twee platen, op de eerste waarvan men de nachtelijke bijeenkomsten van de adamieten ziet afgebeeld en waar mannen en vrouwen gedeeltelijk reeds ontkleed zijn, gedeeltelijk bezig zijn zich te ontkleden en hun kleren prijs geven aan de vlammen en op de tweede de adamieten te Amsterdam, die op de Westermarkt door de dienaren van de schout worden opgepakt. Moubach meent dat zij, onder de anabaptisten vermengd, in de Nederlanden omtrent het midden van de 16e eeuw in het openbaar verschijnen.

     https://www.marxists.org/nederlands/domela/1901/geschiedenis/7.htm

     Like

     • Heej de Haas, dank nog voor je uitgebreidde verslag over de achtergronden van Hieronymus. Stukken aannemelijker onderbouwd dan je stukje over Ierse farao’s (waar de link het helaas niet van deed) of black (barbapappa) goo…

      Top 4 of top 200 het ligt voor de hand “The earth is flat”; https://youtu.be/xSEOfxFr4I0 .
      Je wordt op de mainstream media/propaganda dood gegooid (de laatste maanden meer dan ooit) met 3d puter-annimaties van ronde aardbollen, ruimte-misssies, Nasa-herdenkingen, ufo-theater, etc.
      Geen woord over evt. andere vormen van de kloot, of over de vele onderzoekende filmpjes naar bewijzen, of ie ook echt rond of wellicht eerder plat zou kunnen zijn…

      Je zou toch op z’n minst verwachten dat ze bij Pauw of die andere snuifdoos draait door, er iemand een keertje gekscherend voor lul zou worden gezet (incl. alu-hoofddeksel) over dit onderwerp? Zouden ze bang zijn?

      Een gezond plat 2016!!!

      Like

     • Nee hoor Beer, het kan in feite niemand een r**t schelen dat er wacko’s bestaan die geloven dat de aarde plat is, terwijl we al honderden jaren bewijs hebben dat ze bol is, net zoals het niemand kan schelen of jij gelooft dat je hond kan praten en de reincarnatie is van Napoleon, dat is in feite nog aannemelijker dan het totaal van de pot gerukte bijgeloof dat de aarde plat is. 🙂
      En net zoals je zo iemand niet voor schut zet op tv, doen ze dat ook niet met de flat earth believers, die mensen hebben hulp nodig, geen publieke executie.

      De enige die ik me kan herinneren die ooit op TV is geweest is Harry Wegelaar, de beroemde morosoof die zijn theorie kwam verdedigen dat atomen ruimteschepen zijn.

      Maar Wegelaar is dan ook een stuk snuggerder dan de doorsnee flat earth believer. 😉

      Like

     • Er is in al die eeuwen nooit bewijs geleverd voor een bolaarde. De bol begon met een leugen en foutief toegepaste wetenschappelijke methode. Hierna kwamen de leugens van de NASA er nog eens bij. Tja dan gaan dom gehouden mensen zoals jij er vanzelf in geloven. Dat gaat een grote schok voor je worden als duidelijk is geworden dat je je hele leven voor de gek bent gehouden. @Ipsyllon

      Like

     • Tja, dat jij geen bewijs ziet, is een persoonlijk probleem van jou, natuurlijk, mij lijkt het vooral lastig omdat je altijd maar meer complottheorie moet blijven ontwikkelen om je geloof voor jezelf ‘kloppende’ te houden, zover dat kan natuurlijk.
      Aha, Nasa, de russen en ESA fotograferen de aarde vanuit de ruimte als een bol? Dan zijn NASA, ESA en de russen (en nog honderden andere orgasaties) deel van het complot.
      De amerikanen ontwikkelen GPS? Kan niet volgens jou, dus zitten volledige afdelingen van het amerikaanse leger in het complot. Idem voor alle (astro en geo-)fysici, geologen; iedereen die werkt met satelietcommunicatie en navigatie, iedereen die ooit de wereld rond is gereisd, alle piloten etc. etc.
      Hoeveel is dat in het totaal? Pakweg 500 miljoen mensen?
      Sorry, Occam’s raizor is al fataal bij een fractie van die fantasietjes, je zal nooit je gelijk halen bij mensen met een minimum aan kennis en een beetje logisch verstand.

      Like

    • @Stevie gekke con platte aarde crisis artiest ik reageer niet op jou..; Don wordt bedankt voor deze belachelijke actie om gekke stevie weer toe te laten..

     Like

    • De zogenaamde Chicago skyline mirage is enkele weken terug al weerlegd; dus wat zit je nog te zeveren..?? Jouw top 4 blijkt een flop 4 te zijn net als jouw eigen persoontje.. en dat met dat konijn past ook weer precies bij je.. ik hoop dat jij met je getrol weer snel een ban krijgt..

     Like

  • @watermans, Klopt!
   Ik tel er zeven in deze video-clip (uit de 90-ties alweer) van het liedje Psalm69; https://youtu.be/wbOLQvk_VIw idd, een schapenkop met 7 oogjes en een aantal horentjes, bel de exorcist!!!
   In het land der oranje schapen, is een achterkleinkind van een reiter ss-ert koning…

   Like

   • @Oepsielon, jammer voor jou dat er steeds meer van die wacko’s bij komen (laatst in de supermarkt, had iemand het er spontaan over). Don had het niet mooier kunnen verwoorden.

    Als niemand het wat zou schelen, zou er niet zoveel over het onderwerp geschreven en gediscussieerd worden. En zou jij je er ook stukken minder druk over maken, maakt toch niet uit hoe de vorm van de gevangenis eruit zag?
    Heb je moeten huilen toen jou grote komiek Spijkerman naar rtl ging?

    Ik wed dat ik op tv zou zijn gekomen met onze zingende cavia (die ondertussen nonchelant een brandende hoepel uitpiste), ok hij dacht dat ie Jezus was ipv Napoleon, maar toch. Helaas is ie al twintig jaar geleden gehemeld en zijn er alleen nog de foto’s…Jesus was way cool; https://youtu.be/GUrqaJZH-04

    p.s. Het tegendeel is trouwens waar, sinds ik me in het platte- aardvijvers-met-een-ijsrand-onderwerp heb verdiept, maak ik me ineens stukken minder druk over allerlei andere complot-theorieën en praktijken. Ik ben van mening dat er allerlei valse vlaggen en georkestreerde hoax aanslagen worden opgetuigd om juist de ronde bol mythe met al haar van te voren bedachte oorlogen, wapen, olie en drugshandel-economieën aan de gang te houden. Fear is big buisness; https://youtu.be/HLolQx-ajOA
    Als deze “vermeende” basisleugen ronduit/platvloers uitkomt, kan de bezem er eens ff goed doorheen.
    Vandaar ook dat trollen het zo’n belangrijk onderwerp vinden om op te blijven zitten kloten (maar het wil nog niet erg vlotten).

    Like

 19. Dat weet ik Pepijn71. De oorlog heeft zich in de Hemel afgespeelt.
  Zoiets gebeurd met een reden,pepijn71
  Wat boven verbannen is zal op aarde vallen. Zo moet je het eens proberen te begrijpen.
  Daarom regeert de leugen nu ook op aarde omdat lucifer regeert.
  Begrijp je mij?

  Like

  • Begrijp je mij? hahahaha ! Nee beste Waterman de vraag is begrijp je mij, of bv Anna die het goed ziet.
   Ze (the ptb) hebben je precies waar ze je willen hebben, ook een soort controled oppositie.
   Door de pentagram uit te sluiten , sluit je de schepping uit, alles is opgebouwd uit de “heilige” geometrie in balans gehouden door frequenties.

   Like

     • Ik een kleuter? Wie leest hier nou sprookjes boeken?
      Straks wel op 25 december naar boven kijken komen de drie koningen (Orion) de opnieuw geboren zoon (zon) bezoeken, die weer zal rijzen waarna het langzamer warmer wordt.

      Like

  • Normaal antwoord je snel,pepijn71.
   Maar misschien was je wel even afwezig.
   Zoals ik al schreef,lucifer de leugen regeert.
   Lucis Trust & The United Nations Exposed
   Lucis is afgeleid van lucifer.
   Ook die hele new age movement is lucifer doctrine.

   Like

   • Dat lange Frans daar maar eens een liedje over schrijft en gaat zingen bij Giel.
    Gegarandeerd dat ze dan de kabels doorknippen in Hilversum.

    Like

   • Lucis Trust is the Publishing House which prints and disseminates United Nations (UN) material. Lucis Trust was established in 1922 as Lucifer Trust by Alice Bailey as the publishing company to disseminate the books of Bailey and Madame Blavatsky and the Theosophical Society.

    Ik ben anti UN
    Ik ben anti lucifer
    Ik ben anti lucis
    Ik ben anti Blavatsky
    Ik ben anti one world luciferian religion

    Waarom?
    Omdat het allemaal dezelfde bedriegers en leugenaars zijn.
    Die Micha Kat,die was toch ook gelinkt aan die UN/VN?

    Like

 20. Even vlot gelezen wat er zoal aan reacties zijn bijgekomen…maar het gaat volgens mij niet meer over Lange Frans…. gecontroleerde oppositie is of niet…..jammer…maar Don ..laat je niet weerhouden om gewoon verder te gaan met een volgend artikel…soms kan je gewoon beter niet verder reageren…en dus gewoon op naar een volgend artikel.
  Want dat is vaak de opzet…blijven discussieeren en reageren om iedereen bezig te houden en moe te laten worden.
  Een volgend artikel zal door de geinteresseerde weer gelezen worden
  en voor verder onderzoek dienen….voor degene die daar behoefte aan heeft…
  Er zijn meer sites waar vaak dezelfde personen de voortgang ophouden..gewoon naar een volgend artikel…waar overigens dan wel weer dezelfde personen zullen reageren..
  AMEN…..haha

  Like

  • Dick, blij dat je toch weer reageert 😉
   Deze blog is mede afhankelijk van mensen die ook wel begrijpen dat Don niet voor niets dit blog heeft.
   Laat je niet uit het veld slaan door reacties van anderen, doe deze blogmaker een groot plezier, maar ook mij bijvoorbeeld, om eerlijk en open te reageren, waar kan dat tegenwoordig nog, zonder gelijk een ban te krijgen of afgezeken te worden?

   Like

   • Begrijp ik Anna…maar ik laat mij niet uit het veld slaan..hoe heftiger en hoe meer ” trollen ” reageren..des te meer het blijkt dat Don die een goede blog heeft toch weer gelijk heeft en het dus helder ziet. En ja er zijn meer goede blogs en ook sites zonder dat ik deze noem…in de vorige eeuw heb ik ook wel eens mijn hoofd boven het maaiveld uit gestoken..je word er alleen maar sterker , scherper en kritieser van wetend dat je .. .( Don dus ook ) steeds meer mensen bereikt die het gaan begrijpen. Maar aangezien ik nu 2/3 deel van mijn leven erop heb zitten..( ervan uitgaand dat ik 90 jaar mag worden ) begrijp je nu misschien mijn reacties..
    En nog 1 puntje …net op het nieuws…een amerikaanse raket die na 10 minuten in de lucht te zijn geweest weer netjes terug komt en weer land zoals deze vertrok…hahaa…( overigens hoeveel co 2 was dit ? ) dit zal volgend jaar ook betwist en ontrafeld worden als bulshitt..fake..denk ik aan het vliegtuig op 9/11 die het pentagon invloog terwijl het gat in het pentagon niet groter was dan ..waar een helikopter door kon..
    en ja de slagboom was er geloof ik ook nog ?
    Zo Anna…beetje duidelijk denk ik wel hoe ik in elkaar zit ( hoewel ) en ik in de wereld sta…
    Zal Don zeker blijven volgen…..en ach.. misschien tot volgend jaar …

    Like

   • Je bent weer terug Stevie, hiep hiep hoera.
    Maar Spuit 11 moet even wat spuiten…
    Waarom Don je iedere keer weer toelaat, en je de mogelijkheid geeft om je de waarheid weer om te laten draaien?
    Misschien om jou op deze manier je eigen cognitieve dissonantie te laten zien?
    Misschien moet je de hoaxen in je eigen leven nu eens gaan onderzoeken, want daar ligt iig een deel van de oplossing.
    Dat is een pijnlijk proces, maar wel noodzakelijk.
    De meeste mensen beginnen er pas aan wanneer ze de middelbare leeftijd bereiken en de bijhorende midlife crisis niet meer uit de weg kunnen gaan.
    Velen zijn ook meesterlijk in dit te omzeilen door proberen weer een 20er of 30er te worden, inclusief de bijhorende attributen als een vrouw die je dochter zou kunnen zijn, een tweede leg, een motor of een andere snelheidsduivel en vele meer…
    Maar uiteindelijk is dit zelfbedrog.
    Dát onder ogen moeten zien is pas een heldendaad.
    En alleen de held overleeft.

    Like

   • Net een reactie voor Stevie geplaatst onder de naam Spuit 11.
    Waarschijnlijk in de spambak beland haha.
    Wil je hem er even uit vissen Don? 😉

    Like

   • Voor in de tussentijd, Stevie, ik heb jarenlang met het idee rondgelopen, toch maar een psychotherapeutische praktijk te beginnen.
    Vind Spuit 11 wel een toffe naam…
    Spuit eruit wat je op je hart hebt, en aangezien 11 het gekkengetal is, lijkt me dat in die combinatie mensen weer enigszins menselijk kunnen worden 😉

    Like

 21. Mooi dat je het zo oppakt Don.
  Ik persoonlijk vind dat Martin Vrijland eerst een keer moet snappen waarom hij het beter over nationaal zionisten als nazi’s kan hebben, dan er heel dilettantisch te werk gaan en niet weten dat hij daarmee de grootste controlled opposition blogger van Nederland is 😉
  Hij doet op lef maar hij heeft het niet. Jij wel!

  Like

  • Nog even een aanvulling, helemaal eens dus, maar heb wel oprechte bewondering voor Vrijland om vrijelijk zijn ideeen te verkondigen.
   Maar dat heb ik ook voor Don 😉
   Ik hoop alleen dat we met elkaar, zonder elkaar af te vallen, maar dat betekent ook, zonder egogedrag (waar nodige moderators last van hebben) elkaar het broodnodige licht in de ogen gunnen, en zien dat we uiteindelijk allemaal aan hetzelfde doel werken 😉

   Like

 22. Dominee Anna heeft gesproken haha, en nu ben ik er wel weer even klaar mee.
  Wens jullie allen een (on)vergetelijke nachtrust.
  Wakker zijn is niet zo eenvoudig 😉

  Like

  • @Anna Juist EGO (zoveel mogelijk) UITSCHAKELEN.
   VERSTAND NIET! 🙂 🙂 🙂

   Wij moeten het allemaal MET elkaar en niet TEGEN elkaar.

   Fijne feestdagen en dat 2016 het jaar van de WAARHEID mag worden en wat mij betreft ook van de omwenteling!!!!

   p.s. excuse de kapitalen. voor een keertje dan maar.
   Dank je Don. 🙂

   Like

 23. Het is natuurlijk lastig om mensen te manipuleren als ze weten dat het alziend oog, God, alles ziet in plaats daarvan hebben de satanisten er satan van gemaakt want voor die boeit het niet als hij ‘slechte’ dingen ziet.
  Het zijn omdraaiingen die we kennen van de satanisten

  Like

 24. We weten niet of Frans zelf gecontroleerde oppositie is. Wat je wel ziet is dat alleen de gecontroleerde oppositie (bestaande uit de websites van de groep van Micha Kat, Eric Donk en Michel Vitali) hiermee bezig zijn.

  Like

 25. YEP–Lange Frans is een controlled rappertje zonder talent,zoiets hoeft men toch niet te vragen,da’s toch 1+1=2—–Ypou Tube:Bart Chabot Demmink–en-:You Tube :Lange Frans Demmink———pssssss 2 controlled pipo’s

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.