Verkiezingsfraude Frankrijk nu wel duidelijk….

verkiezingsfraudeFrankrijk2015

Klik om te vergroten

Het is nu wel duidelijk geworden dat er met verkiezingsuitslagen in Frankrijk is gemanipuleerd. Net als dat dit ook in de bananenmonarchie Nederland al decennia lang gebeurt.

marinelepen(5)

Puppet van Israhell, Marine Le Pen

In de eerste ronde, in de regio Nord Pas de Calais Picardie, had Marine Le Pen 40.64% van de stemmen en de rechtse unie van Xavier Bertrand 24,97%. Dit houdt in dat er 35% van de stemmen naar de overige partijen gingen.

In de 2e ronde zien we dat Marine Le Pen van 40.64 naar 42.23 procent gaat en dat Xavier Bertrand omhoog schiet van een schamele 24.97 % naar 57.77 % (let op de 3 x 7!!!). De 35 % die in de eerste ronde op andere partijen stemden zijn dus bijna helemaal naar Xavier Bertrand gegaan.

Dit is gezien de samenstelling van die 35% (grotendeels gauche (links)) een onmogelijkheid. Deze mensen hebben dus opeens voor rechts gekozen terwijl FN van Marine Le Pen veel meer overeenkomsten heeft met de linkse standpunten.

De standpunten van FN, Marine Le Pen die toch wel dicht bij links liggen;

Marine Le Pen is tegen:

Onbeperkte vrijhandel
Globalisatie,
Corrupte banksters,
Europese Unie,
NAVO,
Steun aan het imperialisme van de Verenigde Staten,
Demonisering van Rusland, Poetin,
Kernenergie,
En massa immigratie
Het is dus bijna onmogelijk dat deze uitslagen kunnen kloppen. Deze constatering houdt in dat er gefraudeerd wordt met de stemmen.
Niet dat het erg is dat Marine Le Pen niet meer stemmen kreeg want ook zij is net als Geert Wilders een trekpop van Israhell.
Hoezo leven we in een democratie??? WAKKER WORDEN!

10 Reacties op “Verkiezingsfraude Frankrijk nu wel duidelijk….

 1. “Deze mensen hebben dus opeens voor rechts gekozen terwijl FN van Marine Le Pen veel meer overeenkomsten heeft met de linkse standpunten”.

  Je kan moeilijker iets meer belachelijk schrijven dan dit, dit is comedy-gold op olympisch niveau.

  ELKE linkse fransman zal ONMIDDELIJK voor de UMP kiezen als dat helpt om het FN niet verkozen te laten worden.
  Het FN is Exteem rechts, het absolute kwaad voor linse fransen, het is duidelijk dat men alles doet om dat te blokkeren, voor de UMP kiezen is dan een zeer logische keuze.

  Wat je in feite wil zeggen blijkbaar Don is : jij bent FN supporter (in feite ben je nog een stukje extremer zelfs dan hen) en je kan het moelijk verkroppen dat je favoriete ploegje is afgeblokt doordat mensen hun verstand gebruikten in het stemhokje. En DUS is volgens jou fraude gepleegd, met nog wat belachelijke numerologie erbovenop als kers op de taart. 🙂

  Slechte verliezer ben je, dat is alles. . 🙂

  Like

  • Ik een FN aanhanger?? Lees jij wel? Ik schreef “Niet dat het erg is dat Marine Le Pen niet meer stemmen kreeg want ook zij is net als Geert Wilders een trekpop van Israhell.”.
   Bovendien voegde ik de standpunten bij zodat je die kunt beoordelen. Verder laat ik me niet langer meeslepen in het rechts/links paradigma. Dat is een paradigma op zijn retour.

   Like

  • En ik zal eerlijk tegen je zijn @Ipsyllon. Ik heb niet het idee dat jij wakker te krijgen bent. Jij bent zo verschrikkelijk afhankelijk van het systeem dat je je met hand en tand zult verzetten ten gunste van het bureaucratisch dictatoriale systeem. Jij bent een gevaarlijk figuur (mens kan ik je niet meer noemen derhalve).

   Like

  • Yep @de Haas Ook toen was het al overduidelijk. In Nederland is het niet anders en daarom willen sommigen ook graag terug naar het computerstemmen zodat ze nog makkelijker de zaak kunnen flessen. Politici zijn niets anders als beroepscriminelen. Ze doen in geweld, drugs, alcohol, sigaretten en grootschalige FRAUDE. We zien het nu allemaal aan de oppervlakte komen binnen de VVD. De Teevendeal is slechts het puntje van een ijsberg die bestaat uit pedofilie, (kinder)moord en politieke moorden..

   Like

   • @Don Heb jij nog de naam van die kinderpsychologiepraktijk en de vestigingsplaats paraat?
    Ook inzake 911 speelde BB een vies gecontroleerd oppositiespel inzake het evident aangetoonde “no planes” bewijs; alle reacties daaromtrent zijn jarenlang weggehaald van haar site en de “schuldigen” geband.

    Like

    • Ja dat moet ik allemaal op usb hebben. Heb vorig jaar het sterven van mijn complot computer moeten ervaren. Zal het voor je opzoeken. Het was in de Achterhoek in de buurt van het kasteeltje van de Schimmelpennings en de moeder van wijlen Bernhard von Hitler bis Lockheed.

     Like


 2. © DR The bad voting instructions in the polling booth, denounced by an elected opposition in Hénin-Beaumont.
  © DR Des mauvaises consignes de vote dans l’isoloir, dĂ©noncĂ©es par une Ă©lue d’opposition Ă  HĂ©nin-Beaumont.
  “misleading instructions” in 2nd round of French regional elections
  2nd round of regional elections: an EELV elected denounces “misleading instructions” in a poll of HĂ©nin-Beaumont (62)
  2nd tour des Ă©lections rĂ©gionales : une Ă©lue EELV dĂ©nonce des “consignes trompeuses” dans un bureau de vote d’HĂ©nin-Beaumont (62)

  By Jennifer Alberts – Published 12/13/2015 – 6:38 p.m. (through Google Trashlate)
  http://france3-regions.francetvinfo.fr/picardie/2nd-tour-des-elections-regionales-une-elue-eelv-denonce-des-consignes-trompeuses-dans-un-bureau-de-vote-d-henin-beaumont-62-881683.html
  “An elected opposition EELV in HĂ©nin-Beaumont in the Pas-de-Calais, Tondelier Navy, denounced the presence on Twitter posters giving “misleading and disabling instructions” in a polling station in the town …

  The photo was posted on Twitter by Marine Tondelier elected EELV opposition in HĂ©nin-Beaumont. This photo, taken in the booth of a polling station, shows a poster entitled “How to Vote” The instructions actually have nothing to do with the regional voting system. “The newsletter should contain a maximum of 5 inseparable names of their alternate. You can strike out the names of holders and associated alternates that you do not want to elect.” Marine Tondelier denounced “misleading and disabling instructions” for indeed, if a voter applies these guidelines to the vote on Sunday, the ballot will be considered invalid.

  “It looks like the rules for elections parents of students or something like that,” added the environmentalist elected in another tweet. Marine Tondelier vote went late morning and says he alerted the elected National Front who chaired the desktop. But she would, she said, refused to remove these instructions. “False and can”, protested on Twitter, Steeve Briois, the FN mayor of HĂ©nin-Beaumont, a city of Pas-de-Calais, where the list led by Marine Le Pen scored 59% in the first round last Sunday.

  Marine Tondelier irregularity recorded in the minutes. According to La Voix du Nord, these instructions were finally removed quickly enough from the polling station.”

  Het lijken meer op instructies voor partij apparatchiks om geldige ballots( stem-biljetten) ongeldig te maken.

  Like

 3. DE “ruzie”tussen Dochter Le Pen en Vader is een HOAX(in scene gezet,een broodje AAP verhaal)…logica doet zijn werk wederom…

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.