Waarom juist Turkije Rusland aanviel….

Afbeeldingsresultaat voor hagia sophia

Al jaren vertelde Sheik Imram Husein dat het uiteindelijk zal uitdraaien op een strijd om Istanboel (Constantinopel) het 2e Rome. Een strijd tussen Rusland en Turkije.

In 1453 werden de Orthodox Christenen Constantinopel uitgejaagd door de Ottomanen. Moskou werd ineens het 3e Rome. De Hagia Sofia werd een moskee. In 1935 kreeg het zesde-eeuwse kerkgebouw de huidige status van museum. De Unesco verklaarde de kathedraal in 1985 tot werelderfgoed. (KN/Kath.net)

Dat juist Turkije nu een Russisch gevechtsvlietuig neerhaalt in Syrië is dan ook geen toeval. Turkije en daarmee Constantinopel is het lokaas voor de Russen. Gelukkig is Poetin rustig gebleven en hapte hij niet toe.

Wel ontstaan er nu geluiden binnen de Russische politiek die getuigen van een minder gebalanceerde benadering. Afgevaardigden van de Doema, het Russische parlement, willen dat de Hagia Sofia in Istanboel (Constantinopel) teruggegeven wordt aan de orthodoxe Kerk. Sergej Gavrilov, voorzitter van de commissie voor eigendomskwesties en coördinator van de parlementaire groep voor de bescherming van christelijke waarden, treedt namens hen op.

Alles bij elkaar opgeteld kun je nu de contouren zien van de grote strijd tussen het 1e Rome, het Vaticaan met haar joodse bankiers, en het 3e Rome, Moskou. Inzet is Constantinopel (Istanboel) met haar Hagia Sophia) het 2e Rome. De strijd tussen het Oost Romeinse Rijk en het West Romeinse Rijk.

Laten we hopen dat Poetin zo goed blijft schaken zodat we onder het fascistische regiem van het Vaticaan en de joodse bankiers uit komen.

bronnen:

http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/moskou-wil-aya-sofia-terug

 

26 Reacties op “Waarom juist Turkije Rusland aanviel….

 1. Mja, mensen die niet begrijpen hoe russische propaganda werkt tuinen er uiteraard gemakkelijk in. Dit hierboven is puur voor interne consumptie uiteraard, om het russisch kiesvee (dat overigens nooit echt kan kiezen natuurlijk) te paaien.
  Vorige week riep Zhirinovski op om Istanbul plat te gooien met een atoombom 🙂 http://fortruss.blogspot.be/2015/11/zhirinovsky-proposes-to-drop-nuclear.html

  Als je niet begrijpt dat dat allemaal poppenkast is, dan is het natuurlijk hopeloos. Ga een keer naar rusland (ik was er 3 keer), praat met de mensen, kijk naar de propaganda op TV, luister en na een tijd ga je het begrijpen.
  Het is heel simpel : Rusland is een totalitaire staat, gerund door een maffia-elite met aan het hoofd de Baas der Bazen van de maffia : Putin. Het is een verticale machtsstructuur en verticaal verdienmodel.
  Het zwakke punt is : Putin. Eenmaal hij wegvalt. (zo jong is hij niet meer) valt het systeem in elkaar. Dat zal zeker nog voor 2025 gebeuren. Voorzie chaos en miserie op grote schaal en begin maar al complottheorien te verzinnen over het slechte amerika. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Like

   • Deze zogeheten internettrollen of ‘shills’ worden door de overheid en bepaalde multinationals ingehuurd om de publieke opinie te beïnvloeden.de tactieken die hieronder belicht worden zijn een algemene blauwdruk die regeringsagenten gebruiken in alle campagnes die zij als taak toebedeeld krijgen, in het algemeen omdat deze, wat het doel ook is van de campagnes, in enig opzicht schadelijk kunnen zijn voor het establishment.

    Psych-ops
    Psychologische operaties – de naam zegt het zelf al – zijn de technieken die ze gebruiken om hun slachtoffer te “head f**ken”, en ook om andere oprechte groepsleden in de war te brengen. Ik heb een lijst gemaakt van verscheidene technieken waarvan ik óf slachtoffer ben geweest óf die ik gezien heb op sociale netwerk sites, voornamelijk Facebook.

    Liked by 1 persoon

   • Ach kijk eens aan.
    Ipsyllon post ook bij nieuwsvaneuropa.
    _________________________________________________
    Hij/zij schreef daar:
    De mensen in de opvang, de politie en brandweer en iedereen die hulp verleent aan mensen zijn uiteraard ook trollen.
    Iedereen is een trol, behalve de believers in onnozelheden.
    _________________________________________________
    Ipsyllon probeert daarmee eigenlijk duidelijk maken dat hij/zij zelf eigenlijk geen trol is omdat hij/zij geen onnozelheden believer is.
    Nu heb ik een vraag voor Ipsillon.
    Wat versta jij eigenlijk onder onnozelheden?
    Als je A zegt moet je ook B zeggen.
    Geef eens minstens 3 goed onderbouwde voorbeelden van wat jij onnozel vindt.
    Dan zal ik als compleetdenker jou ook onderbouwd laten zien wat of wie er nu echt onnozel is.
    Er zijn dan 2 mogelijke antwoorden die ik je zal geven.
    A] Jouw voorbeelden,al dan wel of niet onderbouwd.
    B[ Jij zelf.
    Kom maar binnen!

    Like

 2. San Bernadino PsyOp incoming
  In 2012 the National Defense Authorization Act (NDAA) Legalized the use of Propaganda and Psychological Operations to be used AGAINST United States Citizens in order to sway public opinion to suit the needs of congress, the President, and the JWO scum.
  All of these mass shootings are FAKE

  Like

 3. Waar blijven peekay22,russianvids en redsilverj?
  Liggen ze soms te slapen?
  Wellicht dat ze morgen ook komen met de San Bernadino DRILL/HOAX.
  Want dat is het allemaal. Ze kunnen niks anders deze JWO psy-up badmutsen.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.