Putin trapt niet in de val door NATO gezet…

Afbeeldingsresultaat voor nato warmongering

Al eerder dit jaar kwam Sheik Imran Hosein met de mededeling dat Turkije verplicht zou worden de oorlog in Syrië te laten exploderen tot een grotere (Wereld) oorlog. Zie hiervoor het filmpje onderaan.

Ook minister Lavrov van Rusland komt nu met een statement dat het hier om een geplande provocerende actie van Turkije c.q. NATO handelt.

https://www.rt.com/news/323404-lavrov-syria-s24-turkey/

 

download (5)

 

Het lijkt erop dat de NATO steeds wanhopiger aan het worden is en dat Poetin zijn tegenstanders nog steeds alle kanten van het schaakbord laat zien.

putin

Het zal niet lang meer duren voordat alle leugens van Frankrijk, Engeland, V.S. en Israhell  (via de NATO) zullen worden doorgeprikt voor het grote publiek. Daar zullen de hoernalisten van NOS, Telegraaf en NRC niets aan kunnen veranderen.

Imran Husein

 

111 Reacties op “Putin trapt niet in de val door NATO gezet…

 1. Lol, voor ons en de Nato is momenteel het perfecte scenario zich aan het ontrollen : Rusland bijt zijn tanden stuk op Syrie en Patser Putin komt in conflict met Patser Erdogan, beide totale smeerlappen van de hoogste categorie uiteraard, zonder twijfel.

  Voor Patser Putin stapelen de problemen zich nu echt op :
  Crimea dat nu al een week zonder elektriciteit zit, het novorossyia project dat bijna dood is, hoera!
  De europese sancties die dieper en dieper bijten, terwijl de prijs van olie lager en lager gaat, fantastisch!!
  Egypte en Turkije die niet meer toegankelijk zijn voor die paar russen die nog het geld hebben voor vakanties.
  Terroristische aanslagen zoals op dat vliegtuig vol russen boven Sinai.
  Niet dat dat veel effect heeft, voor een (Ex?)-KBG man als Putin tellen levens absoluut niet, 200 dode russen, dat is niet eens een opgetrokken wenkbrauw waard of een snelle reactie. 🙂
  Maar het zijn de logische gevolgen van de russische steun aan de slachter van Damascus, Assad, die verantwoordelijk is voor 4 keer meer doden dan ISIS/Daesh heeft gemaakt.

  De russen krijgen hier gewoon een klein koekje van eigen deeg terug.

  Mensen die niet weten wie of wat Putin juist is en wat hij aan het doen is, moeten dit stukje van Anne Applebaum maar eens lezen, verhelderend ,) :

  https://www.commentarymagazine.com/articles/russia-great-forgetting/

  Like

  • Anne Applebaum hoort zich aan als een zionist. Verder lul je hier tegen beter weten in en dat weet je maar tja daar krijg je als web redacteur natuurlijk ook voor betaald. Imo ben je je geld al niet meer waard want je bent al lang ontmaskerd.

   Like

   • Toch vreemd dan dat iedereen die rusland van binnenuit enigzins kent, ook slavisten, journalisten die daar wonen en werken en de ogen enigzins open hebben, gelijkaardige denkbeelden hebben als ik.
    Hoe is het trouwens met jouw russisch Don, welke bronnen gebruik je? Izvestia? Dosjt? Of propagandamachines Sputnik en RT. 🙂
    Je weet volgens mij zo goed als niets over rusland, mijn beste. 🙂

    Like

     • @Don Ipsy tipsy Stapelgekkon is een overheidsTROL
      Geen aandacht aan besteden en vooral niet te veel laten lullen annex verwarring en desinformatie hier laten verspreiden.!

      Geliked door 1 persoon

  • Ah fijn man, ik maar denken dat t anders was. Ik ben weer helemaal op de hoogte.
   Vandaar natuurlijk de term “petro-roebel”, en vandaar dat onze vredelievende lentebrengers van het vrije wilde westen slechts 10x zoveel aan defensie uitgeven, dan die gemene boeven in Rusland.

   Het valt me mee dat je nog vergeet ons nog even op de uiterst smerige propaganda uit Moskou te wijzen, want jonge jonge dat zouden de onzen natuurlijk nooit doen. Ik heb ooit gehoord dat ze in de USSA vooral op lucht en oorlog draaien, maar da’s dan zeker propaganda? Angst-porno poppenCast, da’s wat t is!

   Oja dat geintje met die hoogspanningsmasten op de Krim door onze nazi-bondgenoten te Kiev had nog bijna een paar kokende kerncentrales veroorzaakt. Ik vond er nog een stukje tekst over op Kleintje Muurkrant;

   Tit for tat (5)

   dinsdag 24 november 2015
   Als je hem hebben wil, kan je hem krijgen. Een paar dagen geleden werden op de Krim een stel hoogspanningsmasten uit hun voegen geblazen. Door Oekraïense “guerillastrijders”. Nog net geen gegniffel aan deze kant van de demarcatielijn, maar het scheelde weinig. Want hoe leuk is het niet om ruim twee meloen Krimse inwoners met kaarsjes te zien knoeien, het water te zien wegdweilen onder hun koelkast en dik aangekleed te zien pimpampetten omdat de glazen tiet het voorbeeld van de centrale verarming heeft gevolgd. Dat die heldendaad ook problemen veroorzaakte bij een paar nucleaire installaties aan Oekraïense zijde was niet voorzien, maar als het echt tsjernobielig was geworden hadden ze altijd nog Tineke de Nooij kunnen bellen. Bovendien konden voornoemde strijders op hun vingers met rouwrandjes natellen, dat de Russische nomenclatura deze frisse terreurdaad niet onbeantwoord zou laten. En dat gebeurde ook niet. Ze hebben inmiddels enthousiast gereageerd. Zo overwegen ze geen kolen meer te leveren aan de ouwe Oekraïense electriciteitscentrales en bovendien de gaskraan dicht te gooien. Dat laatste ook omdat Kiev de afspraak om vooraf met poen over de brug te komen in de groentela heeft gemieterd. Dat wordt dus knoeien met kaarsjes, het water wegdweilen onder de koelkast en dik aangekleed pimpampetten. Mocht er opnieuw nog eens geneuzeld worden in Minsk, dan is het misschien raadzaam om een verbod op dit soort ongein op te nemen in de protocollen. Je weet nooit of het helpt. Stay tuned.

   Dan nog een luchtige afsluitert: Ik zag laatst dat de gewatergolfde op vakantie was in Australië, stond die waus met een Koala op z’n arm! Zouden ze daar bewust voor hem verzwegen hebben dat 9 op de 10 Koala’s vet Chlamydia onder de leden heeft? Er is nog hoop…

   Like

   • Het vorige schrijfsel was @Woepsilon gericht, eigenlijk. Hij zou zo bij Pauw, Nieuwzuur of de Rolodex draait door aan kunnen schuiven (op Goebels 1, 2 of 3 en anders Goebels Commercieel)…

    Like

   • Tja beer, mooi stukje van “fearmongering” : angstzaaierij.
    Kerncentrales die overkoken : lol, het moet niet gekker worden. 🙂 Als je dat gelooft dan heb ik een stukje maan om aan jou te verkopen, heel goedkoop. Met certificaat. 🙂
    In het aller-aller-allerslechtste geval levert dat een opgeblazen Transformator op, en dat staat totaal los van elke nucleaire component, zelfs bij die krakkemikkige sovjet-RBMK-reactoren.
    Pech dat je dat soort onzin net aan een ingenieur met specialisatie sterkstroom probeert te slijten. Haha.

    Oh en wat betreft propaganda : Ik vraag me af of je wel beseft wat dat is. In het vrije westen hebben we een behoorlijk objectieve pers, soms wordt er geflaterd en soms wordt niet alles verteld, zeker, maar weet jij wat propaganda is, zoals in rusland? Daar bepaalt het Kremlin WAT en HOE de media vertelt en wie niet luistert of teveel vertelt wordt onstlagen of neergeschoten zoals bvb. Anna Politkovskaya : een bekende journaliste, vermoord op de verjaardag van Putin in haar eigen huis OMDAT ze vervelende dingen schreef over Putin’s oorlog in Tsjetsjenie, waarbij hij 30 000 russische burgers heeft laten doodbombarderen. Een detail natuurlijk.

    Lees eens het boek van Peter Pomerantsev, dan zou je misschien beginnen het te begrijpen :

    Like

    • ipsylon zegt: In het vrije westen hebben we een behoorlijk objectieve pers, soms wordt er geflaterd en soms wordt niet alles verteld, zeker,

     HA HA HA HA HA HA HA HA effe lache A HA HA HA HA HA HA HA nog effe lagguh A HA HA HA HA HA HA HA
     😉 😉 😉 ad inf. etc.

     Like

     • De hond blaft, de dwaas lacht, de karavaan trekt voorbij.
      Nemesis, je hebt geen flauw benul.
      Zeg me eens : hoeveel (top-)politici in het vrije westen zijn de voorbije 50 jaar al van hun post moeten aftreden VANWEGE onthullingen in de pers? Te beginnen met Nixon aub. En vergelijk dat dan eens met andere landen, USSR/Rusland in het bijzonder.
      Maar dat zijn allemaal alweer veel te moeilijke vragen voor simplistische crackpotbelievers, nietwaar? 🙂

      Like

     • Inderdaad: begrijp dat Don liever niet bant maar de Koude Oorlog-onzin van trol ipsie (ESA, Petten) wordt met de dag onverteerbaarder ..

      Like

     • sorry lees ik het goed is er nog iemand die denkt dat we een objectieve pers hebben in het vrije westen? ben ik wel benieuwd wat diegene onder objectief verstaat en onder vrijheid….ik vraag me af onder welke steen die vandaan komt gekropen. LOL

      Like

     • Helemaal niets? Dan heb je niet goed gelezen : vele mensen begrijpen niet wat Putin juist is en waar hij voor staat.
      Ze denken dat hij een (verkozen) president is net zoals de amerikaanse of franse president. LOL, niets is minder waar uiteraard ; hij is een volkomen corrupte maffiabaas die medogenloos is en over duizenden lijken gaat, zelfs van russen, dat heeft hij al bewezen. Nu, is dat allemaal goed en wel ZOLANG hij zijn perfide spelletjes BINNEN rusland speelt, de meeste jonge mensen met talent die niet in de maffia daar meedraaien emigreerden allang uiteraard als ze de kans hadden.
      MAAR sinds enige tijd heeft hij zijn klauwen op buitenlands territorium geslagen : Georgie (tot daar nog aan toe), Crimea (een misdaad), Donbas, (een oorlogsdaad, +4000 doden) en nu Syrie waar hij de slachter en oorlogsmisdadiger Assad steunt door het Free Syrian Army te bombarderen en niet (of amper) IS/Daesh. Ondertussen bedreigt hij de baltische staten en probeert hij de EU te saboteren door extremisten en fascisten binnen de EU te sponsoren en corruptie te verspreiden als een ziekte.

      Het is uitermate belangrijk dat mensen beseffen WIE en WAT die vuile criminele kobold precies is.
      Het rusland van Putin is geen partner, het is een vijand en een bedreiging voor een vrije en open samenleving.

      Like

     • Zo nu weten we aan welke kant je staat @ijssalon. Ook besneden zeker? Er zijn goede en slechte mensen,ying en yang, Jij hoort dus bij dat oorlogszuchtige, satan aanbiddende TUIG.. Karma is a bitch.

      Like

     • His insights into the strategic thinking behind the Kremlin’s “information wars” are often sharp and illuminating; and yet there’s always been something glaringly absent in Pomerantsev’s writings. Not so much what he puts in, but all that he leaves out. Glaring omissions of context, that had me start to question if Pomernatsev wasn’t manipulating the reader by poaching the rhetoric of leftist critical analysis, and putting it to use for very different, neocon purposes . . . as if Pomerantsev has been aping the very sort of “avant-garde” Kremlin political technologies he’s been scaring the Ed Royces of the world with.

      And then of course there’s the larger nagging question—what the Hell is a presumed journalist/writer like Pomerantsev, who claims to have been most influenced by literary figures like Christopher Isherwood, doing lobbying the US and UK governments to pass bills upping psychological warfare budgets and imposing sanctions on foreign countries? Where does the independent critical analysis stop, and the manipulative lobbying begin?

      https://pando.com/2015/05/17/neocons-2-0-the-problem-with-peter-pomerantsev/

      Like

     • ipsie=neocon 2.0 denker die 1000%voor de VS, Israel en de nwo gedachte is..
      Dus: oprotten hier, ipsietje

      Like

    • Sorry Oepsilon dat ik je bang heb gefearmongerd was geen kwade opzet, fijn dat jij ons dan weer op vaderlijk genuanceerde toon kan uitleggen, hoe dat het echt zit met die smeltende transformator huisjes naast zo’n Tsjernobyl variant, we kunnen dus met een gerust hart de boerenkool uit eigen tuin blijven eten, slaapt gelijk een stuk beter.

     Maak je om mij niet druk, ik besef me echt wel wat propaganda is, al jaren. Ik was ook niet van plan om naar Rusland te verhuizen, als we jou moeten geloven staan ze waarschijnlijk zelf binnenkort hier met hamers en sikkels op de stoep. En misschien gebeurt het op den duur nog echt ook, als onze NAVO-bondgenoot Turkije zo doorgaat; https://youtu.be/NlXG0REiVzE, maar ach je moet iets doen om de val van de petro-dollar te maskeren, gewoon een groot wereldtoneelstuk organiseren met lente-huurlingen (mannen met baarden) die van land naar land trekken en steeds van afko en grondstof veranderen (sponsort by cia, mossad en Toyota).
     Hoe zit dat nu weer met dat DAESH (ook op 90 graden!)? Leek eerst “ISIS” en toen “IS” iets teveel op de naam van het beroofde land Israhell? Of op de gelijknamige mossad afdeling? Is er al een jihadist-John-Action-figure bij Bart Smit verkrijgbaar? Waren het maar kleurfilters die de klaagmuur rood-wit-blauw kleurden? Draagt de (jezuïeten) paus een jurk?
     Ik heb ooit ergens vernomen dat Poetin vroegah in zijn tijd bij de KGB in de DDR gestationeerd was, met als specialiteit het verzamelen van de vuile was van de powers that wanne be van zijn westerburen.
     Misschien ooit handig met bezem-acties in zaken die in ons kickerlandje, het daglicht of vrouwe Justitia (als ze nog ademt) maar niet mogen ontmoeten? Wie weet?

     Fijn dat je het onderwerp “de maan” ook even off-topic benoemd en dat jij jezelf een soort amateur Oppenheimer/Einstein waant. Heb jij in je opleiding of misschien vanuit je hobby en fascinatie voor ruimtevaart of vanuit je aanbidding van de NASA, ooit van de “van Allen Belds” gehoord?
     In het volgende klassieke filmpje; “A funny thing happend on the way to the moon”
     komen ze aan bod; https://youtu.be/xciCJfbTvE4 en hier ook maar dan jaren later in een promo–CGI-filmpje van de NASA zelf van de Orion-missie;https://youtu.be/NlXG0REiVzE .
     Het grappige is dat ze daarin zelf toegeven, dat er nieuwe high-tech hitte schilden en sensoren moesten worden ontwikkeld om door die superrrrr gevaarlijke (fear) van Allen Gordels hene te kunnen vliegen (voor de zekerheid ineens toch maar weer onbemand?). Raar dat ze er in de jaren 60 met het Apollo-circus, gewoon op en neer, heen en weer -zonder enig haaruitval- doorhene zouden zijn gevlogen, no spang… Wellicht dat m’neer de ingenieur hier wat licht in de duisternis kan brengen?

     Om vervolgens met de klassieke aanradert “Astronauts Gone Wild” af te sluiten; https://youtu.be/LAbpWaDL4Zc , schijnbaar hebben de meeste vrijmetselende astronauten, schrik om op d’n heilige bijbel en in ieder geval op landverraad te zweren, dat ze echt op of om de maan zijn geweest…

     Of is dat ook propaganda?

     Ik lees het nog…

     Geliked door 1 persoon

  • Commentary [magazine] is het hoofd bastion van de neo cons in America : ”

   Russia Neocons target Syrian hospitals
   http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=20029.15
   “[ … ] THE PALEO HICCUP
   And so did a few older conservatives. Hardly immune to the petty jealousies and ego-driven conflicts that plague every other political-intellectual enterprise, the rise of the neocons drove some conservatives to grumble. And when some of the now-admitted neocons around Commentary gained influence in the Reagan administration, a few marginal conservatives grew angry as the pie of intellectual jobs and funding got re-sliced in the neocons’ favor. [ … ]

   [ … ]F.A. Hayek commented that the Congress’ strategic agenda was “not to plan the future of freedom, but to write its obituary.”
   Among those involved with the Congress [The Congress for Cultural Freedom (CCF)] were James Burnham, Irving Kristol, Gertrude Himmelfarb, Daniel Bell, Arthur Schlesinger, Lionel Trilling, and the self-described “life-long Menshevik” Sidney Hook. After World War Two, Kristol worked as the editor for the American Jewish Committee’s Commentary magazine, then served as editor of Encounter from 1953 to 1958.
   The Congress was organized by Kristol’s boss and CIA man Michael Josselson, who maintained a tight grip on the activities of the Congress as well as the content of its publications.[ … ]”

   Like

 2. Bij herlezing toch nog eens een quote aanhalen,
  https://www.commentarymagazine.com/articles/russia-great-forgetting/

  Dit stukje vat het mooi samen :

  “My concern is the revival, with amazing speed, of a belligerent Russian state, one led by men who were taught and trained by the Soviet state and are thus prepared to use a familiar blend of terror, deception, and military force to stay in power. One might argue, of course, that such men never really went away. But their level of aggression is rising just as our once formidable ability to counter them seems to have vanished altogether. Instead, we have trouble simply recognizing them for what they are.”

  Rusland is een maffialand en bovenaan staat de grootste maffioso van allemaal, Vlad. Putin, zijn (duistere) vermogen wordt geraamd op zowat 200 miljard Dollar, allemaal geldt verkregen door corruptie uiteraard. Hij steelt dus om en bij de 1.5 miljoen dollar PER UUR van de russen, dat moet een record zijn. 🙂
  Hij is de vijand van het westen en van de vrije, open en tolerante samenleving, veel meer nog dan ISIS/DAESH of Al Quaeda ooit waren, zijn of zullen zijn.
  Hij is de spin in het web die de wereldorde wil verstoren en een nieuw tijdperk van chaos, decentralisatie en wie weet, oorlog wil inluiden.
  en waarom? Alleen maar om zijn positie, geld en macht veilig te stellen en te vergroten en ook die van de kring rondom hem : de dieven die buiten de wet staan, elk met fortuinen van miljarden, allemaal (ex?)KGB’ers.

  Toffe bende nietwaar? Open jullie ogen en zie wat kan gezien worden.

  Geliked door 2 people

  • “zijn (duistere) vermogen wordt geraamd op zowat 200 miljard Dollar”

   Bewijs graag!!!

   Het vermogen van ons koningshuis wordt geschat op 800 miljard. En dat met 16 miljoen inwoners?? I rest my case.

   Like

   • 800 miljard, dat is zowat het totale nederlandse BNP 🙂 Dan zijn jullie behoorlijk in de zeik gezet zeg, moest ik dat geloven, wat ik natuurlijk niet doe, zonder dat je daarvoor bewijs (echt dus) kan voorleggen. Maar blijkbaar doe je zelf niet wat je anderen vraagt, nog maar eens een teken van zwakte. 🙂

    Wat betreft Putin zijn vermogen : nog nooit van Bill Browder gehoord, de CEO van Hermitage Capital Management, werkte jarenlang in rusland en stond in nauw contact met de dieven buiten de wet die daar de touwtjes in handen hebben.

    http://cnnpressroom.blogs.cnn.com/2015/02/15/putins-net-worth-is-200-billion-says-russias-once-largest-foreigner-investor/

    The CEO of Hermitage Capital Management, formerly Russia’s largest foreign investor, and a once supporter of President Putin. He also describes the dynamics between power and wealth in Russia, claiming that during “the first eight or 10 years of Putin’s reign over Russia, it was about stealing as much money as he could. And some people, including myself, believe that he’s the richest man in the world, or one of the richest men in the world, with hundreds of billions of dollars of wealth that was stolen from Russia.”

    On Putin’s networth: “I believe that it’s $200 billion. After 14 years in power of Russia, and the amount of money that the country has made, and the amount of money that hasn’t been spent on schools and roads and hospitals and so on, all that money is in property, bank – Swiss bank accounts, shares, hedge funds, managed for Putin and his cronies.”

    Like

  • Hahahahaaahahaaahahaha!!!
   hoe hollywood!
   “One man…” “He is the enimy…The Spider in the web…
   “He is trying to destroy world peace and order..!”

   EN NOTABENE: “HIJ IS TEGEN DE-CENTRALISATIE!!!”
   wtf???!!!!
   tégen???
   Tégen: dé-centralisatie…
   hoe durft-ie!

   wat een schurk!

   Like

  • Ja, een moeilijk begrip, wereldorde, en vaak gekaapt doorcrackpots.
   Wat is de wereldorde? Het is de machtsverhouding zoals die nu is, met het westen aan een kant (de vrije wereld) en daarnaast de opkomende economien van ZO-Azie en Z-Amerika. Rusland valt daar in feite een beetje buiten omdat zijn economie een (+60%) petro-economie is, zoals Saudi-arabie dat ook is en zoals we weten wordt er gewerkt aan een verminderde afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor rusland en Saudi-arabie op termijn voor een economische ramp staan.
   Daarom de expansionistische politiek van putin, die Crimea heeft geannexeerd (illegaal) en ook op de noordpool plannen heeft.
   Hij wil de huidige machtsverhoudingen doorbreken en doet dat met bruut geweld, zonder enig respect voor internationaal recht of soevereiniteit van staten en de positie van Rusland als grootmacht herstellen. Met de wapens dus. Tot wat dat kan leiden hebben we gezien met MH-17. Dat was Putin’s raket, die stond daar omdat hij maanden eerder bevel had gegeven tot militaire invasie van Donbas, met daarbij luchtafweer zoals BUK-raketten.
   Hij draagt de eindverantwoordelijkheid. Open de ogen voordat Putin ze sluit.

   Like

   • Rusland wil zich als grootmacht herstellen???
    Wat moet Rusland dan anders?
    Op de knieën voor grootmacht Amerika die met zijn leger haast in ieder land met wapens is aan het kletteren ?
    Daar is Rusland als souvereine natie/land te trots voor.
    Dus de Russen drinken zich eens een goede slok wodka voor de moed zodat Amerika eens een keer goed op z’n flikker krijgt van de beer!
    Amerika zal niet durven om hun boots on the ground te zetten in Rusland.
    Als Amerika niet overal zijn militaire neus in had gestoken dan had ieder land gewoon mooi zaken kunnen doen met Rusland.
    Maar wacht maar totdat de kachel eens een keer uit gaat of als er alleen maar koud water uit de douche komt.
    Dan piept Ipsy wel anders als de temperatuur niet boven het vriespunt uikomt.
    Dan krijgt Ipsy de koude douche prijs.

    Like

   • Om het een beetje te nuanceren:

    Hier nog wat videobeelden over de heldendaden door de golfoorlogen heen van onze bondgenoten uit het vierde rijk, muzikaal omlijst door Ministry: https://youtu.be/Wi3zokcCtzI.

    Weltrusten ik ga m’n luiken zelf sluiten, daar heb ik geen Putin of Oboemba bij nodig…

    Of ook anders samengevat: https://youtu.be/HPfeTBwrGAw

    Laatst leken ze een nieuw tv-spel te hebben ontwikkeld, toen met het onthullende rapport van de emhazeventien. Een soort van omgedraaide variant op “Zeg eens euh” namelijk; “Zeg eens BUK” voor elke keer dat ze het woordje BUK op de buis brachten, vingen ze een X-bedrag, leek het wel (wat was het ook weer? herhaal de leugen vaak genoeg en ze geloven je?).

    p.s. Een derde wereld oorlog kan helaas ook in een platte aard-vijver plaatsvinden, hij is al een tijdje bezig of eigenlijk nooit gestopt.

    Like

    • @Woepsilon wederom bedoeld, maar het wordt onder Watermans z’n tekst geplaatst, met wie ik het voor de afwisseling een keertje eens ben (vrede op de platte aarde).

     We moeten wellicht ook niet vergeten dat beide (alle) partijen het achter de schermen of in ieder geval over Antarctica en de gefeekte ruimtevaart, best wel met elkaar kunnen vinden. Dus verspil niet te veel energie aan al die angst-porno poppenCast, zou ik zeggen.

     Zijn er ook al rood wit blauw geverfde katten foto’s op feaces-book verschenen?

     Geliked door 1 persoon

   • Dat die vent wellicht tot de criminele joodse maffia behoort geloof ik best.
    Maar dat RT met dit fimpje knal harde propaganda is met stemmanipulatie staat voor mij als compleetdenker als een paal boven water.
    Hier is het orgineel filmpje. het zelfde interview begint bij ongeveer 6:02.
    Vergelijk de stemmen eens met het RT filmpje.
    Klopt geen bal van.
    Daarbij,wie kan mij garanderen dat het Russisch loepzuiver is vertaald naar Engelse ondertiteling?
    Коломойский “Губареву”: Вместе пойдем на Киев!

    Babylon wordt ook wel eens spraakverwarring genoemd.
    En verwarring is wat ik iedere dag weer tegenkom in deze suffe wereld.

    Like

 3. Kan de wereld nog normaal doen? Normaal leven?
  Volgens mij leef ik in the land of confusion waar psychopaten het “fijn” vinden om problemen te maken die er niet zijn.

  Like

 4. John Kerry Admits They’re Making “Order Out of Chaos” for “World Order”

  Je kunt dus eigenlijk stellen dat de world order niet zal slagen zolang er geen chaos uitbreekt.

  Like

 5. Volgens informatie van het Russische Ministerie van Defensie vloog niet de SU boven Turkije, maar de Turkse F16 tot 2 kilometer binnen Syrië en verbleef er 40 seconden. Volgens de Russen is met deze laatste informatie onomstotelijk komen vast te staan dat het hier om een goed voorbereide volledig geplande aanslag gaat.

  Ook het feit dat er professionele cameraploegen klaar stonden, op verschillende filmpunten, om het neerhalen in het centrum van de camera en in-focus vast te leggen, bevestigt het geplande karakter van de daad. In anderhalf uur stonden de professionele filmbeelden op het internet. Bron Vesti / Russia24.

  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/11/breaking-niet-russische-su-boven-syrie.html

  Like

 6. Ik denk echt dat Putin bij dezelfde club over de vloer komt als Obama en de rest. It’s a game. om de status quo te behouden en macht over de massa ( 7 miljard) spelen ze het links/rechts, oost /west spelletje.
  Putin was toch freemason van de royal arch.

  Like

  • Ik weet niet of Poetin een freemason is. Zou me niet verbazen. Ik kan Poetin alleen beoordelen op zijn handelen. Ik vind eigenlijk dat hij het spel goed speelt. Het blijft echter een spel van het onderdrukken van de massa. Misschien moeten we eens een ander spelletje gaan spelen?

   Like

  • Vandaag alweer een klap voor de Gremlin van het Kremlin : De rechtbank in Londen heeft vandaag uitgesproken dat hij (met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) de opdracht heeft gegeven om zijn mede-burger Alexander Litvinenko te laten vermoorden met radio-actief Polonium 210. (de dosis die nodig was kostte ongeveer 25 miljoen Dollar, wat ongeveer het bedrag is dat tsaar Poetin dagelijks steelt van de russen 🙂 )

   Maar waarom zou hij dat bevolen hebben? Aha : Litvinenko had blijkbaar een paar vervelende dingen gezegd, zo had hij o.a. Poetin beschuldigd van Pedofilie.
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2936331/Alexander-Litvinenko-inquiry-Spy-s-father-cut-ties-family.html

   Tjah… Moet er nog zand zijn?
   In elk geval zijn de russen op 3 jaar tijd straatarm geworden dankzij de vallende olieprijzen, maar nu blijkt dat hun tsaar ook nog eens russische burgers laat vermoorden. Putin steelt van en vermoord russen zonder dat wie ook iets hem iets kan doen.
   Zo’n leider moet je hebben, nietwaar? 🙂

   Like

  • Even over de dood van Litvinenko, dat even uit de oude doos weer in het nieuws wordt gebracht, want Rusland moet en zal gedemoniseerd.
   Litvinenko is een van de duizenden spionnen over & weer,
   In England zitten Russische spionnen en in Rusland zitten
   Engelse spionnen, idem China, etc etc. etc.
   Dat is al zo oud als de wereld. Agent 007-spiel, zogezegd
   Er zijn echter veel twijfels over Litvinenko’s dood
   idem over David Kelly b.v. Zo zijn er nog tientallen mensen te noemen die onder zeer verdachte omstandigheden om kwamen. Maarten van Traa(IRT affaire), Theo van Gogh en Pim Fortuyn b.v. om even dicht bij huis te blijven.

   zie: http://www.sott.net/article/307343-Litvinenko-By-Way-Of-Deception-Part-1
   http://www.sott.net/article/307344-Litvinenko-By-Way-Of-Deception-Part-2
   https://willyvandamme.wordpress.com/2013/10/18/moord-met-polonium-210/

   Je kan van Rusland en Poetin zeggen wat je wilt maar….
   Hoeveel landen buiten de directe invloedssfeer heeft Rusland de laatste 100 jaar aangevallen?
   En hoeveel Amerika+Israel????

   Hoeveel keer is Amerika resp. Rusland ZELF aangevallen?
   Rusland 4 x (Napoleon, WO-I, WO-II, War on Terror)!
   Daarbij zijn Amerika en Israel(de 6-daagse oorlog met Egypte niet meegerekend) ZELF nooit 1x aangevallen!

   Lijst van landen die America/Israel de laatste 70 jaar heeft aangevallen
   http://www.antiwar.com/orig/glaser2.html

   Wat is een false flag?:
   http://www.activistpost.com/2015/12/anatomy-of-false-flag-events.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ActivistPost+%28Activist+Post%29

   False flags gericht tegen Amerika:
   http://www.veteranstoday.com/2013/02/19/fbi-terrorism-and-the-false-flag-war/
   http://www.wanttoknow.info/falseflag

   Voor de naieven en trollen onder ons:
   http://linksekerk.jouwweb.nl/diversen/wat-is-een-gutmensch

   Like

   • Nemesis, je historische kennis is zwaar ondermaats en beschamend. Ik wist niet dat het nederlandse onderwijs zo zwak was, misschien ben jij een uitzondering want de nederlanders waarmee ik soms samenwerk (meestal dr.’s of promovendi ) zijn behoorlijk up to date en kennen hun geschiedenis. UIteraard is amerika verschillende keren aangevallen : Pearl Harbour en 9/11 om er 2 te noemen, maar ook Behghazi was in feite een aanval tegen amerika.
    Ook verklaarde hitler in 1941 de oorlog aan amerika.
    Natuurlijk heeft de VS ook perfide en slechte acties uitgevoerd, vooral in Zuid Amerika (Pinochet etc.) maar ook in Iran door Mossadeq af te zetten bvb. en nog veel meer.
    Je kan zeggen : de VS handelt steeds in zijn eigenbelang, en dat is uiteraard juist, maar dat doet ook Rusland, alleen hebben zij nog altijd die 19de eeuwse mentaliteit met hun idiote idee van invloedssferen en hebben ze nog steeds geen democratie en rechtsstaat. Putin is effectief een moderne tsaar die ALLE macht heeft en dus persoonlijk kan beslissen over dood en leven van mensen, of over oorlog en vrede, zonder dat iemand daar kritiek kan op hebben zonder voor zijn leven te vrezen.
    In het geval Litvinenko is nu duidelijk bewezen dat Putin deze man heeft laten vermoorden op spectaculaire manier, zonder enig respect voor de britse wet ojf een britten die ook konden vergiftigd worden, mensenlevens bekenen NIETS voor hem.

    Dat dergelijke persoon de macht heeft over kernwapens een farce en een gevaar voor de mensheid, net als bij die dikke hamster uit noord-korea overigens.
    Het is duidelijk : rusland MOET gebroken worden en Putin moet vallen, er moet een nieuwe werldorde komen tussen de VS-EU en China die stabiliteit nastreven. Rusland moet zichzelf heropbouwen vanaf nul, misschien is er dan weer hoop.

    Like

    • Ypsyllon, ik praat voor mijn beurt omdat Nemesis zelf moet antwoorden uiteraard, maar wat jij hier presteert krijg ik een rolberoerte van…
     De geschiedenis wordt geschreven door de machthebbers, die de touwtjes in handen hebben, wil dat nog steeds niet tot je doordringen?
     Daarom moet alle, welke geschiedenis dan ook, met een korreltje zout worden genomen, maar jij ondertussen ook…
     Wát neem jij voor waar aan, wat zeer hoogstwaarschijnlijk niét waar is?

     Like

    • @YPSILON Je lult volkomen uit je nekharen, als je die nog hebt. Want van een kale zionist valt geen veren te plukken.

     Daarbij moet jij maar eerste eens dat pure waardeloze schooltje waar jij Nederlands hebt geleerd nog maar eens overdoen, want Nederlanders schrijf je met een hoofdletter “N”, niet omdat die Nederlanders dat verdienen, nee zeker niet, maar omdat dat grammaticaal juist is! Jammer voor jou weer 9 punten eraf.
     9 punten = 666 mini-punten hahahahahaha 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :).
     Tja gelukkig kunnen die zionistjes nog wel tot zes tellen
     (maar niet tot 6 miljoen!).

     En laat ik het behoorlijk netjes zeggen, van de rest wat je daar lult over historie is pure nonsens, onzin en (op z’n ENGelsNeanderlandsch) “bullshit gewauwel” van een TROLL in de Kreuninklijke rOverheidsdienst der Neanderlanden!

     Ik wil het hierbij laten want verbaal en ook INHOUDELIJK maak ik gehakt danwel brandhout van je verhaal, maar a) zal ik mij daar niet toe verlagen en b) spaar ik mij de moeite, aangezien dat in jouw totaal gedeformeerde zionistische kleine hersentjes totaal nooit en te nimmer zal doordringen.

     Wat mij betreft mag @DON (JA LUISTER JE DON!!!!!!!) je gewoon hier van deze site afsmijten,want het is bepaald geen aanbeveling voor hem, annex deze site!!!!

     Ik maak verder geen woorden vuil aan jou, maar ook jij zal net als ieder mens uiteindelijk het tijdelijk met het eeuwige moeten verwisselen, ja dat heet ‘doodgaan’, en voordien zul je toch even nog op je miezerige LEVENTJE moeten terugkijken om te zien wat je nou werkelijk hebt betekent voor de MENSHEID,
     Inderdaad niets; de mensheid interesseert je geen reet, zoals jij ook voor de waardigen en rechtvaardigen hier gewoon niets (niestsjewo, nada, nulla) betekent.

     Like

   • Deze shirt liet Loegovoi, een van de daders, bezorgen aan een andere kriticus van Putin die in het UK woont : Boris Berezovski. “Toeval” uiteraard, nietwaar? 🙂 🙂 🙂

    Like

    • @ipsyboy walgelijk goebels mannetje ben jij.. alleen als je betaald wordt schijt je deze onzin uit.. en maar duiken als je moeilijke vragen krijgt..nep figuur..

     Geliked door 1 persoon

 7. Bestaat er nog iets schijnheiliger als dit?
  Erdogan steekt eerst een land in de rug waarna hij het een paar dagen later allemaal betreurt.
  Als ik Putin was ging ik niet naar die Paris Climate Summit waar alleen maar wat leugenaars bij elkaar komen.Praten over o.a. global warming die niet bestaat. Praten over ISIS dreiging waarvan achterhaals is door compleetdenkers dat ISIS gewoon de westerse zio-nazi gouvernment zelf is.
  Als ik Putin was draaide ik de gaskraan voor eventjes dicht en liet het hele westen eens een maandje in de vrieskou zitten.
  verder belde ik die ottoman eventjes op met de rode telefoon om hem te zeggen: next time I bomb Istanboel.
  Dan is het niet meer Istanboel maar IstanBOEM!

  Like

 8. Dit is waar de Paris Climate Summit voor staat.
  ILLUMINATI NWO: THE NEW AGENDA 2030: TOOL FOR ENSLAVEMENT

  Alle leugenaars der aarde komen daar bij elkaar.

  Like

 9. Shadow Government Agenda 2030…………………

  Is Putin ook deel van de schaduwregering of veegt hij de vloer aan met die schaduwregering?
  De tijd zal het leren!

  Like

 10. ———– FOUT IN DE TWEEDE WERELDOORLOG ——–

  Theo ‘Rieks’ de Haas:
  Was aangesloten bij de NSB. Gaf de verzetsman Johan Helmig aan,
  die dit verraad niet overleefde. De Haas hoorde in 1945
  de doodstraf tegen zich eisen, maar ging uiteindelijk
  voor twaalf jaar achter de tralies.

  pagina [73]
  uit: Oranje Lukraak, Nutteloze voetbalfeiten
  die iedereen moet weten
  (c)2004,2006,2008 BresBros Produktie
  Simon Brester | Floris Brester
  Martin Brester
  ISBN : 978 90 458 0059 2

  Like

 11. DigiD, de tool om je online te identificeren, geeft storingen en is onveilig. Reden voor de overheid om een nieuw systeem op te laten tuigen,
  Hier zien we dus weer de JWO strategie. De storingen zijn een door de JWO georganiseerd probleem.
  Problem……reaction………..solution.
  Bij het nieuwe DigiD zijn bedrijven de eigenaar van je gegevens.
  https://decorrespondent.nl/3609/Bij-het-nieuwe-DigiD-zijn-bedrijven-de-eigenaar-van-je-gegevens/175747473-0bf5908f

  Dit is diefstal op bij klaar daglicht.

  Like

 12. eID stelsel wijzigt koers – en raakt daarmee van de wal in de sloot.
  Het eID stelsel wordt een uitbreiding van eHerkenning (een systeem voor online identificatie voor bedrijven), en gaat Idensys heten. Dat is wat mij betreft niet alleen een stap terug (eHerkenning is gebaseerd op verouderde en relatief onveilige concepten), maar zelfs een stap in de verkeerde richting.
  http://blog.xot.nl/2015/01/29/eid-stelsel-wijzigt-koers-en-raakt-daarmee-van-de-wal-in-de-sloot/

  Lees ook de reacties en doe eigen onderzoek,want hier is maar één reden voor te bedenken.
  They wan’t TOTAL controle and bring YOU back into the sleepmodus so they can continue their social mindcontrol-program.

  WAKKER WORDEN!

  Like

  • Bob Papenhuijzen is per 1 oktober gestart als directeur Logius bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
   Hij volgt daarmee Steven Luitjens op, die kwartiermaker wordt voor de nieuw te vormen directie Digitalisering en Informatisering Overheid. Bob Papenhuijzen was sinds oktober 2012 werkzaam als directeur Doc-Direkt bij het ministerie van BZK. Voor zijn overstap naar BZK was hij directeur Informatisering en Inkoop en Chief Information Officer (CIO) bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.

   Het is maar dat U het eventjes weet!

   Like

   • In Jip en Janneke taal:
    Bob Papenhuijzen wil eigenlijk ook nog weten waar U uw onderbroeken heeft gekocht en het liefst nog welke kleuren deze hebben.
    Beste koninklijke oranje hoer/pennenlikker Bob Papenhuijzen,ik heb een boodschap voor U mocht U toevallig deze site van Don lezen.
    Wat ik doe,wat ik koop,wat ik geloof,wat ik eet,wat ik drink,waar ik werk en vooral wat ik denk en weet.
    Dat gaat U geen ene moer aan.

    Like

    • Bob Papenhuijzen zit ook in de “club”
     Governments don’t want well-informed, well-educated people capable of critical thinking. That’s against their interests. They want obedient workers, people who are just smart enough to run the machines and do the paperwork. And just dumb enough to passively accept it.”

     Like

     • Bob Papenhuijzen en wat er zich verschuilt achter Idensys opgezet door Logius is dat de schaduwregering/elite alles digitaal willen doen.
      Ze willen zelfs nog de laatste cash cent uit jullie portomonee kloppen. Zo geestesziek zijn die puppets,

      The Truth About Our Cashless Society Future

      Like

  • Fantastisch! Een 12 op de insane crackpotschaal van 1 tot 10. 🙂
   Zelden zoveel waanzin bijeen gezien en gehoord op zo korte tijd. (gelukkig in Fast forward, natuurlijk)

   Like

  • Goede analyse@rmstock.
   De joden zien zichzelf met hun geesteszieke brein tot wereldbezitaars.
   Andere geloofsovertuigingen en andere culturen passen niet in hun straatje.
   Daarom willen zij die vernietigen.
   Maar omdat ze zelf eigenlijk laf zijn en zich liever verschuilen, proberen zij die te vernietigen door de verschillende culturen/geloofsovertuigingen tegen elkaar op te zetten.
   Daar zijn ook alle hoax/fake false flags voor opgezet en uitgevoerd.
   Provocaties en propaganda op basis van bedrog die uiteindelijk moeten leiden tot oorlog. Net als alle andere oorlogen in de geschiedenis.
   Het ergste van alles is dat het gros van de mensheid in het bedrog trapt omdat ze zelf niet verder nadenken.

   Like

   • EXPOSING ZIONISM
    Adolf Hitler in TRUTH his fight was against ZIONISM NOT THE JEWS! Misplaced Agenda

    Langzamerhand zou je “mein kampf” van Hitler ook nog gaan begrijpen.

    Like

   • @Waterman en inderdaad 2 soorten kanonnenvoer: de BuRGERS in de 1e plaats, want deze vragen niet om oorlog en de soldaten geronseld dat wel, de uitvoerders, de dommekrachten zijn schuldig en medeplichtig aan MassaMoord(genocide want met hun wapens is het geen 1 op 1 gevecht meer zoals in de oudheid) . Precies en wie zijn slachtoffer van deze MassaMoorden: deze burgers dus.

    Maar met die soldaten en militairen heb ik eigenlijk geen medelijden. Deze horen te sneuvelen, dat is haha hun kerntaak en wat mij betreft mogen ze.

    Maar van mij en mijn kinderen danwel andere burgers behoren ze af te blijven.

    Het mooiste zou zijn als de diverse regeringen die met elkaar in de clinch liggen zelf met knotsen en houwelen elkaar te lijf gaan, ergens op een verweg veldje of verlaten parkeerplaatsje!

    Like

 13. Google:NOS-Politiemedewerker verdacht van Verkopen MH17- Spullen-29-11-2015…….Weer een Hoax!(Alle +-50.000 politieagenten in Nederland weten dat mh17 een hoax is,Ook al het Ambulance personeel van Nederland)deze Politiemedewerker verdacht van mh17 spullen te verkopen HOAX,verzonnen Truc,is om de Politie als “eerlijk”en niet als Corrupt te zien.

  Like

 14. Bestaan er ook eerlijke Israëliërs die zich schamen voor het gedrag van hun zionistische regering?
  Wel uit 2013 maar toch evengoed.

  An honest Israeli Jew tells the Truth about Israel
  Miko Peled was born in Jersusalem into a famous and influential Israeli Zionist family. His father was a famous General in the Israeli Army, of which Miko also served his time. When Miko’s niece was killed by Palestinian suicide bombers, you may have expected the family to put Palestinians at fault, but surprisingly they blamed the state of Israel, and their violent torturing and persecution for driving people to such sadness that they would take their own lives.

  Through his father’s deep knowledge of the Israeli war of terror, together with his own research, Miko Peled ruins the myths surrounding the Israel and Palestine situation, and delivers a truth so damning that many Jews and Israel supporters will not be able to bear it. He reveals facts such as the original expelled Jews are not the ones returning, and they are not their descendants either, covers the double standards regarding the right of return, which doesn’t apply to Palestinians, and dispels the myth that there has been a conflict for ages by producing proof that it was peaceful up until 1947 when Israel launched their illegal attacks.

  Miko is just one of the many modern day Jews against Zionism and the state of Israel, and with the information he delivers in this astounding talk, it is not difficult to see why more and more Jews are rejecting Zionism and calling for the dismantling of Israel. It is a true eye-opener for anyone who has for too long been blinded by the fake misinformation given by the mainstream media, and the truths come straight from the heartland where he has spent many years documenting the real story.

  Like

 15. Truth About Zionist JEWS Talmud

  Ik ken de bijbel en het nieuwe testament.
  Wat in de talmud onderwezen wordt heeft niets met het nieuwe testament te maken.
  Geestes zieke mensen die leven volgens de talmud.
  Hier ligt ook de wortel van het zionistische demonische kwaad!

  Like

  • Voorlopig denk ik van wel iig Waterman.
   The bad and the good guy…
   Ik hoop dat het anders is, maar een KGB agent, danwel een dubbelspion, ingezet op het grote theaterstuk waar we al zeer geruime tijd in vertoeven, ik heb er mijn ideeen over 😉

   Like

  • Er zijn een aantal scenario’s van redding:
   1 Grote bewustzijnsshift
   2 Putin als grote redder
   3 De aliens, of de Pleiaden, of nog andere buitenaardsen die ons komen redden
   4 De terugkeer van Jezus in een Blue Beam project (in dit geval dus Lucifer)…
   Aangezien ik in alle bovenstaande vier niet geloof, vrees ik dat de mens zelf aan het werk moet….
   Dat is dan optie 5 😉

   Geliked door 1 persoon

 16. Putin hoort Natuurlijk bij DE New World Order en is Natuurlijk Ook een Vrijmetselaar…ze werken Allemaal Samen,Putin is geen Held of Good Guy….begrijpen jullie dat nog steeds niet?kijk naar de MH17 Hoax etc..alle scenario’s,hoaxes etc…betrekking tot Rusland/Putin versus andere Landen is in Scene gezet…Putin,Obama,Rutte,Cameron,Merkel etc..1 POT NAT!….Putin is OOK maar een Marionet ,en doet en moet doen wat hem ingefluisterd word….”The World is a Staged Event”

  Like

   • @DonQuijotte,
    Ik geloof er barst van wat die “smoloko” daar publiceert.
    Er zijn genoeg aanwijzingen dat Putin gewoon onder dezelfde joodse pet meespeelt, War is profit & money for Putin.
    Maar euh,ze “vechten” het maar zelf ook uit onder hun joodse $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ keppeltjes.
    Dollars en olie kunnen ze toch niet eten.
    Dit gezegd door een compleetdenker!
    Next!

    Like

  • Ja, want de russische geheime dienst FSB zou zoiets natuurlijk NOOIT doen he?
   Ach, het lijstje van mensen die Putin heeft laten vermoorden is ellenlang, hier kon het moordwapen perfect getraced worden : het werd geproduceerd in de labo’s van Rosatom. Het staat vast dat het enkel op bevel van Poetin en de baas van de FSB in die bepaalde theepot in londen kon terechtkomen waaruit Litvinenko een kopje kreeg geschonken door russische spionnen.
   Je moet niet extreem naief zijn. Alle sporen wijzen 1 kant op en slechts 1 kant.

   Like

   • @Ipsyllon. Ik zou Eerst die 2 iinks lezen.

    WHO BENEFITS ofwel Wie heeft er baat bij? en vooral WIE NIET?

    En dacht je nou echt dat de ENGelsen/Israelies geen polonium hadden. En b.v. zelfs uit een Rusland hebben gestolen. De Engelsen hebben ook hun luitjes in Rusland, hoor, reken maar.

    En heel simpel : Wie krijgt nou meteen de schuld?? Precies het meest voorde hand voor het publiek is toch Putin. En waarom deze zaak na bijna 10 jaar weer oprakelen?

    Like

    • Tja, die links… 10 jaar oud, van een conspiracy theorist die duidelijk maar 1 doel heeft : zijn antisemitische agenda propageren, alle middelen zijn goed. Zelfs de tsunami in indonesie was volgens deze jongen wellcht de schuld van Israel. 🙂 Nee, dat is het lezen niet waard.
     Het is overduidelijk dat deze moord vanuit het Kremlin is opgezet, Litvinenko is enkel maar de zoveelste kriticus die sterft omdat hij kritiek durfde uiten, de rij doden is ondertussen lang, zeer lang, tot aan Nemtsov die vorig jaar voor het Kremlin zelf werd geexecuteerd.
     Je stelt wel 1 goede vraag : waarom na 10 jaar?
     De vraag is bekend, het antwoord ook : dat is politiek. De britten hielden de boot jarenlang af om hun business met rusland te bescheremn (en dan vooral natuurlijk de honderden miljarden gestolen geld van hoge kremlin-mensen die elk jaar naar londen worden versast en waarmee ze in Londen immobilien kopen. (of voetbalclubs ,ook populair)
     Het is pas na Crimea/donbas/MH17 dat de publieke EN politieke opinie is omgeslagen : rusland is een force of evil en wordt vanaf toen ook zo behandeld.

     Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.