Paris-Hoax City-Gladio 2.3 op weg naar een politiestaat…

Als je de berichten via de alternatieve media volgt kun je uiteindelijk nu wel tot de conclusie komen dat de Paris Hoax het eerste bedrijf is van een door de overheden geïnitieerde toneelvoorstelling.

Afbeeldingsresultaat voor fascisme

Verwachte maatregelen van de overheden worden nu door de politici langzaam geïmplementeerd waaronder het aanpassen van de grondwet in Frankrijk en het verder inperken van de vrijheden van de gewone man. Langzaam op weg naar een nog fascistischer dictatuur. Alle propagandamiddelen waaronder volkssport nummer 1, voetbal, worden hierbij ingezet. Ook zien we weer alle foto’s van de slachtoffers via de hoernalistiek voorbijkomen.

Werden in de 70er t/m de 90er jaren alle aanslagen gepleegd door de overheid nog vanuit een vijandsbeeld van het communisme uit Rusland/USSR gepleegd, zo zien we nu dat er de islam, en met name Syrië, als vijand in de hoofden van het domme volk moet worden ingeprent als tussenstap. Een vervolg op 9/11. Maak ze BANG en ze accepteren elke maatregel. Echter moslim terroristen bestaan NIET!!! We hebben het hier over onze eigen overheden die onder druk van Vaticaan en de bankiers de aanslagen plegen omdat er oorlog moet komen om hun bestuurlijk falen te kunnen verbloemen en het Vaticaan in het zadel te houden. De grootste vijand van het Vaticaan was, is en blijft de Oosters Orthodoxe Kerk die sinds Poetin weer sterker werd ook in Rusland. Het Vaticaan schijnt aan te sturen op een alles of niets poging ten behoeve van wereldheerschappij. De joodse bankiers fietsen lekker mee op de pakjesdrager van de Vaticaanse fiets.

Afbeeldingsresultaat voor pope rothschild

Dit is allemaal niets nieuws helaas. Na de Albigenzische kruistochten  van 1209 tot 1229 waarbij de Karthaarse bevolking van Zuid Frankrijk volledig werd uitgeroeid door de Latijnse kerk om hun geloof dat veel weghad van de Orthodox Christelijke leer zagen we later de uitroeiing van meer dan 50% van de Duitse bevolking door hetzelfde Vaticaan in de 30 jarige oorlog van 1618-1648 in de strijd tegen het protestantisme. Een moorddadig clubje van pedofiele satanische geloofsgekken kun je dus wel stellen wat het Vaticaan betreft.

Het zwaar beschadigde stationsgebouw na de terroristische aanslag.

Ook de aanslagen in de 20e eeuw door Gladio in heel West Europa kunnen via NAVO en CIA rechtstreeks teruggekoppeld worden naar het Vaticaan. Wie herinnert zich de bomaanslagen van Bologna en de moorden van de bende van Nijvel niet?

Afbeeldingsresultaat voor bende van nijvel

Het verschil met nu is dat er toen wel echt mensen werden vermoord en het nu lijkt alsof het allemaal hoaxes zijn waarbij nu de media wordt ingezet om de angst in onze hoofden geïmplanteerd te krijgen. Gezien dit verleden kunnen we weten dat ONZE overheid NIET zal terugdeinzen om bij de volgende aanslag echt slachtoffers te maken.

Afbeeldingsresultaat voor telllievision

Een vreemde wereld eigenlijk waarin we leven waarbij 95% van de mensen zich zonder weerstand naar de slachtbank laten leiden als gevolg van hun onwetendheid.

Afbeeldingsresultaat voor stop the vatican

85 Reacties op “Paris-Hoax City-Gladio 2.3 op weg naar een politiestaat…

 1. Iemand het Programma;PAUW gezien vandaag:18-11-2015 npo1/vara?Check;Google;*Uitzending Gemist PAUW 18-11-2015-vara*…er werd over ISIS ff gegatekeept betreft dat ISIS een israel/usa/mossad productie is,over crisis acteurs,hoaxes….ivm French terror Hoax-13-11-2015….Jeroen Pauw is echt een laffe,achterbakse RAT…..ze durfden natuurlijk NIET te zeggen tegen de goedgelovige braindead kijkertjes kijk maar eens op google/you tube:French terror attack HOAX….nee,nee,nee Jeroen Pauw LIEGT zeer ongemakkelijk,en maakt het belachelijk..en gasten idem dito…A MUST SEE!(FUCK DE VARA/JEROEN PAUW/DWDD/MEDIA)en KLAPVEE,GASTEN!…they make me SICK

  Like

    • Beter rechtstreekse link.
     Peter Burger over hoaxes en ‘broodje aap’-verhalen
     http://media-service.vara.nl/player.php?id=349722

     Over welke broodje aap heeft hij het?
     Over wij die niet in de joodse leugenbox stories geloven?
     Over wij die ook eens zelf onderzoek doen en dan concluderen dat het broodje aap eigenlijk gewoon de MSM zelf is?
     Eigenlijk is Peter Burger iemand die het broodje aap lekker vind en dus mooi in die fake beelden is getrapt.
     En ipsyllon? Proficiat voor Peter Burger en Maarten Van Rossem. Proficiat voor de MSM leugen en het MSM broodje aap.
     De tussenstand compleetdenkers versus MSM. 10-0 🙂

     Liked by 1 persoon

     • @waterman10?dat is Hopelijk een grapje van je dat Peter (Ham)Burger in die fake beelden is ingetrapt..want NATUURLIJK weet,helpt,weet Peter Burger dat het in scene is gezet,een Hoax is,met o,o, doden,gewonden,terroristen…(deeeuh)

      Like

     • Er is wel een bewustwording aan de gang, Al denk ik wel dat 70% van de bevolking volgzame msm schaapjes zijn, maar ik was in het gezelschap van een aantal mensen van begin 20 die mij erop wezen dat er sprake was van crisisacteurs bij de aanslag in Parijs omdat die “slachtoffers’ al eerder waren opgedoken bij andere false flags/hoaxen.
      Voorzichtig begon ik wat balletjes op te gooien over de geo politiek en de macht achter de macht en opnieuw kreeg ik scherpe analyses, er is hoop!

      Liked by 1 persoon

    • Peter Burger(kale ROTKOP),Maarten van Rossem(Dik viezig arrogant “bij Bilderberg conferenties eten ze alleen dure kroketten”stuk rotte BRIE) ,Jeroen Pauw(Leugenaar,bedrieger in Hart en Nieren),VARA(Vieze Arrogante Rotte Aambeien)

     Like

    • @ipssylon ik walg van je,en ik kots op je…smerige trol…jij bent medeverantwoordelijk,verrader van het Nederlandse Volk/NSBertje,walgelijk low life kakkerlakje/pissebed)

     Like

     • Heb je de +-65 reactie’s gelezen ivm AD artikel: “Complotdenkers zijn vaak echte Sekteleidertjes”-19-11-2015…ook te zien/bekeijken/lezen in het Urubin artikel….de HOERnalist van het AD Artikel Chris Klomp..(CHRIS KLOMP als je dit leest je bent een DROPLUL,en als ik b.v met je aan tafel zou zitten,met een LAPTOP dan druip je naar 2 minuten af,met de Poep langs je enkels(doe alvast een LUIER aan)want dan BEWIJS ik met Keiharde video’s,foto’s,artikelen,etc…dat The French terro een HOAX=,idem dito Charlie Hebdo Hoax en de MH17 HOAX…Gelukkig heeft het AD-Chris Klomp nu JUIST nog MEER burgers,mensen WAKKER GEmaakt,met hun,zijn INFANTIELE,arrogante Artikel ivm Complotdenkers-19-11-2015…COMPLEETDENKERS klinkt beter,Chris Klomp-AD..een samenleving,kinderen,ouders,opa’s,oma’s,burgers zo te beliegen,besodemieteren,bedriegen,ANGST aan te jagen met je/jullie SMERIGE,corrupte,achterbakse Leugens,Hoaxes…en haat aan te wakkeren,onschuldige mensen,baby’s,kinderen die WEER Vermoord worden in o.a Syrië,door deze 100% DEBIELE,easy to see/understand French terror Hoax met zero doden,gewonden,terroristen…SCHAAM JE CHRIS KLOMP-AD…jullie horen in DE Gevangenis,ivm verraad,liegen,bedriegen tegen DE Mensheid,Nederlandse Samenleving…GENOEG=GENOEG, ZEERrrrVEELll mensen,burgers geloven jullie niet meer…gek hé,arrogante freemason,satanische,corrupte HOERrrrrNalisten…..hopelijk bestaat DE HEL,voor jullie,jullie zouden opgejaagd moeten worden door een bende woedende burgers die jullie bewust bedriegen,voorliegen met Hark,Pek En Veren en een Tondeuse…hopelijk gebeurt dat ooit,STUK SMERIG VIES TUIG van DE richel/Riool….SCHAAM JULLIE,gewetenloze NITWITS

      Like

 2. Als je de Mainstream Media volgt zie je eigenlijk nog het beste dat een Politiestaat/Martial Law/Macht/Controle natuurlijk het Doel=van o.a The French Terror hoax-13-11-2015–French train terror Hoax-Russian/Egypt plane crash isis terror Hoax—Charlie Hebdo Hoax–Boston marathon bombing Hoax–9/11 Hoax….etc..etc…teveel om op te noemen….valt het niet op dat sinds 13-11-2015,,,zeer veel Politie actie’s zijn in heel Nederland,schietincidenten,aanhouding(en) vandaag ivm Oranje Auto met een dader die verdacht word van iets?,etc..etc…ALLEMAAL in scene gezet,machtsvertoon,de politie als de redders zien,meer angst aanjagen…immers een samenleving in Angst,eet uit de FREEMASON hand van DE overheid,politie,leger,koning…want zij zijn de “redders'”beschermers””good guys”…terwijl ZIJ juist het Kwaad zijn,want zij helpen,zetten deze Hoaxes,leugens,Fake Fear op.Om nog meer controle,macht,rijk/arm,big brother is watching you…immers HOE meer info over elke burger van Nederland,hoe meer MACHT,controle,zwakke punten,sterke punten….ik ben blij dat ik nu niet ben geboren,want over +-10 jaar(of minder),loopt elke baby,kind,tiener,volwassen verplicht met een Chip in zijn lichaam,en is OVERAL traceerbaar…..Roemenië 1989-Dictator Nicolea Ceausecu die kreeg samen met zijn satanische vrouw kogels door hun rotkop,ivm het besodemieteren,liegen,vermoorden,verkrachten eigen Volk…Eigenlijk leven wij OOK in Nederland in een Dictatuur,in een ander jasje,opgefrist,ziet er mooi uit…MAAR schijn bedriegt,ik denk dat Elke Minister,overheidspuppet/topdog DROOMT van een Roemenië DICTATUUR:VOOR 1989…de burgers als slaaf,stront behandelen,hun geld afpakken,hun blijdschap,geluk,hoop,liefde,genot,vertrouwen….STERKER nog ook Voor deze french terror hoax is dat al 24/7 aan de gang….”WELCOME”to the New World order/Politiestaat/Slaaf staat….met dank aan:Regering,Bekende Nederlanders,Omroepen,Programma’s,NOS,Politie….etc..goed artikel Donquijotte!…tip:Google:Uitzending Gemist PAUW-18-11-2015…je weet niet wat je ziet,hoort…vooral het einde van het Programma-PAUW……a MUST see!(french terror attack—hoaxes–isis–crisis acteurs word over gepraat(belachelijk gemaakt) in het Programma :PAUW-18-11-2015

  Like

  • @Stevie Mooi, doel politiestaat, maar achter dit doel zit het doel om Europa tot een door en door gecontroleerd continent te maken dat uit de ahnd van de Zionisten/Nazies eet. OP die manier hoopt deze NJWO controle naar het achterland van het gehele Euraziatische landmassa (dus van Ierland tot Kamsjatska en Japan incl China) te krijgen.
   Einddoel totale werelddominantie en wereldregering, waarbij de 1 a 1,5 miljard overblijvenden/overlevenden verdeeld zullen worden in lux, nuttige en onderslaven.

   Like

 3. Als je de Mainstream Media volgt zie je eigenlijk nog het beste dat een Politiestaat/Martial Law/Macht/Controle natuurlijk het Doel=van o.a The French Terror hoax-13-11-2015–French train terror Hoax-Russian/Egypt plane crash isis terror Hoax—Charlie Hebdo Hoax–Boston marathon bombing Hoax–9/11 Hoax….etc..etc…teveel om op te noemen….valt het niet op dat sinds 13-11-2015,,,zeer veel Politie actie’s zijn in heel Nederland,schietincidenten,aanhouding(en) vandaag ivm Oranje Auto met een dader die verdacht word van iets?,etc..etc…ALLEMAAL in scene gezet,machtsvertoon,de politie als de redders zien,meer angst aanjagen…immers een samenleving in Angst,eet uit de FREEMASON hand van DE overheid,politie,leger,koning…want zij zijn de “redders'”beschermers””good guys”…terwijl ZIJ juist het Kwaad zijn,want zij helpen,zetten deze Hoaxes,leugens,Fake Fear op.Om nog meer controle,macht,rijk/arm,big brother is watching you…immers HOE meer info over elke burger van Nederland,hoe meer MACHT,controle,zwakke punten,sterke punten….ik ben blij dat ik nu niet ben geboren,want over +-10 jaar(of minder),loopt elke baby,kind,tiener,volwassen verplicht met een Chip in zijn lichaam,en is OVERAL traceerbaar…..Roemenië 1989-Dictator Nicolea Ceausecu die kreeg samen met zijn satanische vrouw kogels door hun rotkop,ivm het besodemieteren,liegen,vermoorden,verkrachten eigen Volk…Eigenlijk leven wij OOK in Nederland in een Dictatuur,in een ander jasje,opgefrist,ziet er mooi uit…MAAR schijn bedriegt,ik denk dat Elke Minister,overheidspuppet/topdog DROOMT van een Roemenië DICTATUUR:VOOR 1989…de burgers als slaaf,stront behandelen,hun geld afpakken,hun blijdschap,geluk,hoop,liefde,genot,vertrouwen….STERKER nog ook Voor deze french terror hoax is dat al 24/7 aan de gang….”WELCOME”to the New World order/Politiestaat/Slaaf staat….met dank aan:Regering,Bekende Nederlanders,Omroepen,Programma’s,NOS,Politie….etc..goed artikel Donquijotte!…tip:Google:Uitzending Gemist PAUW-18-11-2015…je weet niet wat je ziet,hoort…vooral het einde van het Programma-PAUW……a MUST see!(french terror attack—hoaxes–isis–crisis acteurs word over gepraat(belachelijk gemaakt) in het Programma :PAUW-18-11-2015(walgelijk vertoon Maarten van Rossum,Jeroen Pauw,gasten)

  Like

 4. Je zegt de joodse bankiers maar als je naar het Engelse koningshuis kijkt Saxe Gotha Goburgh ,die hebben ook een joodse achtergrond.
  Althans ,ze beweren zelf van het huis van David te zijn en zingen uit volle borst dat ze new Jerusalem willen bouwen in England’s green and pleasant land.
  Ik denk hetzelfde van het vatikaan dus onder een hoedje.
  Zou ons koningshuis iets met judea te maken hebben, waarom anders een leeuw op de vlag, rastafari!
  De Engelse koningin zit bijvoorbeeld tijdens een coronation op een steen waarvan men zegt dat het met jacobs ladder te maken heeft.
  De edelstenen in haar kroon komen uit een borstplaat van een joodse priester waar men entiteiten mee opriep.(bron Chris Everard)

  Like

  • EJ Bron ziet toch OOK wat wij zien.een 100% easy to see/understand HOAX …dus,waarom “begrijpt”ziet”hij/zij dat dan niet?!?!??EEN SHILL!(simpel as that)Jeff.C-free radio revolution SHILL/Gatekeeper zegt/LIEGT ook ivm French terror attack(En flat earth natuurlijk;)

   Like

   • Is dat de credit die je Jeff C geeft? Jef C is toch redsilver J of niet ?
    Ik vond de expose van de poppekast in Parijs door redsilver J anders wel rete goed. Als hij een shill was zou hij dan zo goed exposen? Maar je moet redsilver J niet zo,want hij exposed ook de platte aarde onzin.

    Like

 5. ISIS is niet islamitisch maar joods.
  En ik ga alweer bewijs leveren:
  “ISIS: We will ruin the Kaaba after capturing Saudi Arabia,” APA, June 30, 2014 (thanks to Tabitha):


  Baku. Rashad Suleymanov – APA. Representatives of the Islamic State in Iraq and the Levant (ISIS) stated that they will ruin the Kaaba after capturing Saudi Arabia.

  APA reports quoting Turkish media that ISIS wants to take control of Arar city of Saudi Arabia and start operations here.

  ISIS member Abu Turab Al Mugaddasi said that they would destroy the Kaaba in Mecca: “If Allah wills, we will kill those who worship stones in Mecca and destroy the Kaaba. People go to Mecca to touch the stones, not for Allah.”
  http://www.jihadwatch.org/2014/06/islamic-state-if-allah-wills-we-will-kill-those-who-worship-stones-in-mecca-and-destroy-the-kaaba
  ________________________________________________________

  Nu ga ik Rashad Suleymanov even screnen. Wie is die man?

  Like

 6. Woorden die van Rashad Suleymanov kwamen:
  Baku. Rashad Suleymanov – APA. “My motherland, religion is Baku. Even if I lay down my life for my motherland Israel, I will think about Baku when I breathe my last,” Baku-born former member of Knesset Yosef Shagal said at the Third Congress of the World Azerbaijanis, APA reports.

  Like

 7. De joodse knesset is dus ISIS.
  En de knesset is Rothschild.
  Dus de ISIS in Parijs is een zionistische knesset/Rothschild poppenkast .
  Net als hollywood. Alles om de tv kijkertjes te brainwashen door leugens als “waarheid” te pushen.
  De wereld totaal op z’n kop en haast niemand meer die zelf durft na te denken.

  Like

 8. “Een moorddadig clubje van pedofiele satanische geloofsgekken kun je dus wel stellen wat het Vaticaan betreft.” …. De pot verwijt hier de ketel dat ie zwart ziet (Catharisme lijkt wel de blauwdruk van een theologie voor de LGBT) : “Cathars also rejected marriage. Their theology was based principally on the belief that the physical world, including the flesh, was irredeemably evil—as it stemmed from the evil principle or “demiurge”.[37] Therefore, reproduction was viewed by them as a moral evil to be avoided—as it continued the chain of reincarnation and suffering in the material world. It was claimed by their opponents that, given this loathing for procreation, they generally resorted to sodomy. Such was the situation that a charge of heresy leveled against a suspected Cathar was usually dismissed if the accused could show he was legally married.”

  Like

  • @rmstock: we kennen heel veel over de levenswijze en gedachtengoed van de katharen door de inquisitieverslagen van de katholieke kerk in Z-Frankrijk. Wou je zeggen dat de inquisitie objectief was of zoiets..?? Vanwaar deze achterlijke uithaal naar de katharen als ik vragen mag (hier komt toch geen antwoord op omdat deze meneer enkel reacties dropt op websites dropt)
   NB De katholieke kerk verbrandde niet alleen de katharen levend maar ook hun religieuze geschriften en andere documenten..

   Liked by 1 persoon

  • @rmstock: over satanisch gesproken: katharen werden door de katholieke kerk levend verbrand.. in feite had de wereld er nu heel wat minder satanisch uitgezien als de katholieke kerk van rome op een zijspoor was gerangeerd door de vreedzame ketterse stromingen.. historisch besef is duidelijk niet jouw sterkste kant blijkbaar..

   Like

  • De FOTO in het Artikel van Donquijotte hierboven ivm FAKE deaths(poppen..),Fake Bloed….is in de VORM vanhet Illuminati/Freemason/The powers that be—* One Eye Symbol*

   Like

  • De FOTO in het Artikel van Donquijotte hierboven ivm FAKE deaths(poppen..),Fake Bloed….is in de VORM van het Illuminati/Freemason/The powers that be—* One Eye Symbol*…zo doen ZE dat…ze lachen “iedereen”uit..en natuurlijk een code naar elkaar toe…net zoals b.v de nummertjes in Artikels ivm Hoaxes…666-33-7-777-9/11…(vaker uitgelegd en BEWEZEN)

   Like

 9. Natuurlijk eens met de modus operandi maar hoe verklaar je twitteraccount ‘En memoire’ ( @parisvictims)? Dat kan toch allemaal worden uitgezocht? Net zoals die mh17 vlucht die toch ook namen en rugnummers bevatte ( zie AD destijds)?

  Benieuwd naar je antwoord 😀.

  Like

 10. Nieuwe indoctrinatie. Dit deden ze ook na de “aardbeving” in San Fransisco in 1989. Ik kan het mij nog goed herhinneren dat ze T-shirts met de opdruk “I survived the quake of 1989” verkochten downtown.
  Paris France “Terrorist Attack ” Hoax “I Survived 9/11 And The Bataclan Massacre’

  Like

 11. Is Jeff C/redsilverj een shill?
  Hij onderzoekt anders wel goed en goed gewoon zijn ding om de leugenaars te exposen.
  Justin Bieber Loses Friend In Paris Terror Attack Hoax Exposed Redsilverj YouTube 2

  Like

 12. Follow the white Rabbit @Bataclan Theater Hoax & FEAR PORN

  Gaan ze nu de fear porn opvoeren in meerdere landen/grote steden?
  Gezien wat er allemaal gebeurd is afgelopen weekend,ja!

  Maken ze mij bang? NEE
  Zij zijn bang voor mij.

  Like

 13. Vergelijking te maken tussen de Utoya hoax en de Parijs hoax? In onderstaand stuk uitleg hoe je een hoax aanslag kwantificeert:

  NORWAY massacre HOAX: EVERYBODY can prove that 74 out of 77 “victims” never existed

  Discussion in ‘Conspiracy Theories’ started by TruthIsNeverToo, May 12, 2012.

  NORWAY massacre HOAX: EVERYBODY can prove that 74 out of 77 “victims” never existed

  Illuminati photoshop 74 pictures, where the “victims” from small towns are conveniently specified only a few months after the theater was staged and in foreign media …
  Norway shooting victims: the 77 dead in pictures – Telegraph
  … but as always, the bigger the LIE the easier it is to expose.

  To confirm this, all you have to do is to apply the Laws of End Time Reductionism (1). In this case:
  1. take the first names of the list:
  Torjus Jakobsen Blattmann, 17 from Kristiansand
  Anne Lise Holter, 51, from Vaale
  Aleksander Aas Eriksen, 16, from Meraaker
  Aasta Sofie Helland Dahl, 16, from Sortland
  Anders Kristiansen, 18, from Bardu
  Hanne Ekroll Loevile, 30, from Oslo
  Fredrik Lund Schjetne, 18, from Eldsvoll
  Tina Iversen Sukuvara, 18, from Vadsoe
  Carina Borgund, 18, from Oslo
  Elisabeth Tronnes Lie, 16, from Halden
  Mona Abdinur, 18, from Oslo

  2. take the smallest villages referred in the previous list:
  Vaale 2,408
  Meraaker 1,861
  Bardu 757

  3. Go to these villages, show the photo and ask if that “person” is known.

  4. After the previous step, you will not no longer have to check if that “person” was indeed “buried” in her/his small town, Norway.

  The REAL Story
  There were only TWO real burials: the undesirable stepbrother of princess Mette Merrit (2) and the funeral that opened everywhere the prime news of illuminati media around the world: the fuberal of the Iraqi girl (3).
  Some norwegian media alledgdly reported another 8 “funerals”. All of them were fake funerals and in 7 cases the “dead” never existed.
  Only for 1 out of those 7 “funerals” did the illuminati bother to have someone step on stage to play the role of “parents”, more precisely the “father” of “Marianne Sandvik, 16”, seen from the distance required to let him remain a fuzzy character. (4)
  The exception among those 8 funerals is the “funeral” of Kosovo girl Lejla, a real person (5) who was given another identity in her native Kosovo. (6)
  The illuminati did not even bother using the same trick with other “victims”. In other words: none of the other norwegian “victims” is a real person who was given a new identity.
  So 74 out of these 77 never existed.
  The real story was published only hours after it was staged (7), as expected from the Laws of End Times Reductionism.
  Now you know why the “coverage” of the “trial” shows about a dozen members of the “families” of the “victims” smiling at each other behind a transparent wall, while the audio goes “a court packed with relatives”.

  Notes
  (1) Laws of End Times – End Times Reductionism
  nothing escapes them, including the illuminati scripts.
  From 911 “planes” to Oslo “victims” to megamillions and euromillions jackpot “winners”
  End Times Reductionism – Google Search
  Reductionism in End Times – KEY to conspiracies. In fact nothing escapes its Laws.

  (2) The main reason to murder the stepbrother of the princess was not even because he was an indesirable but to have his death announced immediately after the theater was staged and have Norway and the world watch the tears of the royal family. What better way to convince (not only) the norwegians that there were indeed victims?

  (3) The first funeral … was also the last
  NORWAY massacre funeral – Google Search

  (4) 7 Fake Funerals of 7 “people” who never existed …
  Only one time there is an actor playng the “parents” role, in this case the “father” role …
  “Funeral” of “Marianne Sandvik, 16”.
  Gråtkvalt Gro tok farvel med Marianne (16) – VG Nett om Terrorangrepet 22. juli – Ofrene

  … while in these the illuminati did not even bother with an actor for that role:
  “Funeral” of “Monica Iselin Didriksen, 18”.
  Chris Medina sang i Monicas (18) begravelse – TV 2 Nyhetene

  “Funeral” of “Espen Jørgensen, 17”.
  – Vi vil huske han som en helt – Nordland – NRK Nyheter

  “Funeral of “Sharidyn Svebakk-Bøhn, 14”.
  Hedret med hvit begravelse – Buskerud – NRK Nyheter

  “Funeral” of “Håkon Ødegaard 17 and Lene Maria Bergum 19”.
  Håkon og Lene Maria hedret i dag – NRK Trøndelag – NRK Nyheter

  “Funeral of “Monica “Mother Utøya” Bøsei”
  «Hun hadde omsorg nok til alle» | ringblad.no

  (5) Fake Funeral of 1 person who was given a new identity
  Other than the two real funerals, the third and last person to show emotion about the loss was a norwegiam girl who knew the Kosovo girl Lejla.
  “Funeral” of Lejla Selaci, 17.
  «Engelen» Lejla (17) begravet i dag – Østfold – NRK Nyheter

  (6) Kosovo where almost every albanian participated in the 1999 hoax directed by the illuminati of the “genocide of poor albanians by the evil serbs”. Kosovo the area that has been the headquarters of the Academy of the merenaries of the illuminati army (known as “peacekeepers”, NATO, etc) ever since Summer 1999.

  (7) The words of Last Prophet, hours after the hoax
  http://www.usmessageboard.com/consp…all-staged-all-camp-witnesses-part-of-it.html
  NORWAY massacre: there were no “victims”. All staged. All camp “survivors” part of it

  QUANTIFICATION of the BESTIALIZATION PROCESS: 911/Norway “victims” and light years

  From page 5 of
  NORWAY massacre HOAX: *EVERYBODY* can prove that 75 out of 77 “victims” never existed
  NORWAY massacre HOAX: *EVERYBODY* can prove that 75 out of 77 “victims” never existed

  74 “people” and 3 real people out of Norway’s population of about 5 million in Utoya 2011 …
  upscaled (thanks to the almost total reduction of the audience to human cattle)
  … from 263 “crew” and “passengers” out of USA’s population of over 280 million in 2001, in 4 ghost flights in 911 . (1)

  Note
  (1) AMERICAN AIRLINES FLIGHT 11 + AMERICAN AIRLINES FLIGHT 77 + UNITED AIRLINES FLIGHT 175 + UNITED AIRLINES FLIGHT 93.
  “Crew” + “passengers” – real people =
  (11+81-1) + (6+58) + (7+56) + (7+38-1) = 263

  All passengers virtual people except for 2 real people:
  – Barbara Olson (murdered September 10) who, unlike her husband “Ted” Olson was NOT an illuminati actress;
  – Todd Beamer, who, unlike his wife Lisa Beamer, was an illuminati actor.
  google
  911 for dummies basic facts
  9/11 for dummies – The Five Basic Facts, by Matt M
  #1 ever since 2005
  911 for dummies basic facts – Google Search

  Exercise
  Now, if you got the Famous Final Laws, the Laws of End TIme Reductionism (google it), it will e easy to upscale stellar parallax the same way as the “victims”, from the day it was “observed” the first time to 1948, the day the Midle Atlantic Ridge was “observed” the first time.
  Hint: replace USA/norway population with arcsecs and passengers/victims with light years.

  http://www.usmessageboard.com/threads/norway-massacre-hoax-everybody-can-prove-that-74-out-of-77-victims-never-existed.223307/

  Liked by 1 persoon

  • @de haas…hé hé eindelijk begrijp,zeg je dat the Utoya/Norway shooting een HOAX is,en OOK The Bombing in Oslo/Norway was/is een Grote Psy Op Hoax…@waterman10…Redsliver j is NIET Jeff.C van free radio revolution…(hoe kom je daar nu in godsnaam bij?zou hetzelfde zijn om te zeggen dat Shaka Zulu OOK Napoleon is)echt ongelooflijk @waterman10 dat jij gewoon beweerd,zegt dat Redsliver J …Jeff.C SHILL/GATEKEEPER Free radio revolution is…hoe kom je daar nu in godsnaam bij?!?ik had je toch hoger ingeschat…andere stem,Redsliver.j Is afro Amerikaans,is een totaal ander You Tube-Channel…hoe kom je daar nu toch bij?!?wtf?!?…en ivm die “zwangere”vrouw/crisis actrice die 8 MAANDEN zogenaamd zwanger is,die met 1 arm uit het raam hong…wat heeft een HOOGzwangere vrouw op een DEATH METAL concert te zoeken(hahahahhaa)..reden:9/11 HOAX mind control programming ivm CGI jumpin people twin towers,FLASHBACK programming…@waterman10…dus?Redsilver J is NIET Jeff.C van Free radio revolution….duidelijk?of zeg je…

   Like

   • Je hebt gelijk stevie,ik heb altijd gedacht dat zij samen één front vormde. Maar dat is niet zo. Totaal verschillend zijn qua denkwijze.
    Ik sta helemaal achter redsilverj. Ik volg zijn youtubekanaal iets meer dan 1 jaar en hij exposed alles gemakkelijk door gewoon heerlijk nuchter na te denken.
    Zo zit ik zelf ook wel iets in elkaar.
    Het ontbreekt mij alleen aan genoeg vrije tijd vanwege mijn dagelijkse werk.
    Distributiecentrums bevoorraden,weet je nog?
    Tsja,want er zal toch gewerkt moeten worden,hoe je het ook wend of keert.
    Een ding hoop ik wel stevie. Dat we eens voorgoed het strijdbijl kunnen begraven.
    Het siert ook het blog van Don.
    Verder vind ik dat je goed initiatief toont door die telefoon te pakken en de MSM gewoon op te bellen.
    Ik zelf heb er gewoon te weinig tijd voor.
    laden…..lossen……..rijden.
    Mobiel bellen is gewoon te duur. Thuis bellen is voor mij goedkoper,maar ja ik ben overdag haast nooit thuis.
    Always on the road!

    Like

    • @waterman10—het strijdbijl begraven?wie is begonnen?jij?JAAAA!en nog iets waterman10…de AARDE=PLAT,zolang je dit niet begrijpt of wilt begrijpen of inziet,ben je voor mij een AMATEUR COMPLEETDENKER…niet arrogant bedoeld,ik ben gewoon EERLIJK…..

     Like

   • Pim Fortuyn aanslag/dood=OOK een HOAX….waarom?OMDAT DE HELE POLITIEK EEN HOAX IS,en Pim Fortyun is ook gewoon een zionistisch persoontje…Geert Wilders heeft het stokje overgenomen van Pim Fortuyn..wie dit niet begrijpt is DOM….er BESTAAN geen good guys in de Politiek,ook niet toen en ook niet nu….geld OOK ivm JFK HOAX!—WAKE the !!##%^$%??!!! UP!

    Like

   • Acteur/zionist/freemason Charle Sheen HIV/AIDS HOAX….reden?$$$$$$$$ donatie’s AIDS fonds(waarvan van de 100%,90 % NIET in het donatiefonds gaan,maar aan NWO doeleinden)waarom is het een HOAX?omadat Charlie Sheen al vele jaren weest/wist dat hij HIV besmet is,maar toch half hollywood geneukt heeft,waarom zit Charlie Sheen niet in de Bajes hiervoor,ivm dat hij BEWUST zonder condoom,half hollywood geneukt heeft,terwijl hij wist dat hij HIV/Aids heeft?!?!)(is NAMELIJK STRAFBAAR!!!!)100% HOAX….logica doet wederom zijn werk….heb ik GEEN hoax video voor nodig…net zoals Michael j Fox parkinson HOAX…$$$$$$$=the game

    Like

  • Sorry Anna,maar ik vind dit niet de smoking gun.
   Er wordt beweert dat er geen deur is in dat filmpje van slechte kwaliteit.
   Tsja,slechte kwaliteit krijg je nou eenmaal als je met een mobieltje filmpt.
   Ik denk dat die deur er wel is en de dagkanten van de deuropening zijn vanwege te weinig pixels niet zichtbaar.
   Wel zichtbaar is dat er iemand (crisisacteur ?) opeens uit die deuropening naar buiten komt.

   Voor mij blijft de smoking gun die nepvrouw en die nepman die daar boven bij die ramen “bungelen”,
   Ook dat de originele ramen volgens googlemaps streetview een balustrade tonen( 2 ijzeren staven) en in dat wazig liveleak/youtube filmpje deze balustrades TOTAAL niet te zien zijn.

   Like

 14. Wel geen geluid.
  Paris attack hanging woman and Bataclan

  Dit is gewoon “de smoking gun” dat het geacteerd is en dat die ramen waarschijnlijk CGI gefotoshopt zijn

  Like

 15. Paris France Hoax – Crisis Actor “Fanta Orange” & Occult Of Orange – Hitler – KKK – 33rd Freemasonry

  Dat verklaart ook het aandeel wat de Nederlandse oranje monarchie hierin heeft.

  Like

  • Deze vid heb ik ook gezien en beveel hem iedereen aan…
   We worden gereageerd door geheime genootschappen sinds duizenden jaren die in een ontwikkelingsfase van het kind zijn blijven hangen door de verwondingen die er in liefdes opzicht zijn opgetreden.
   Even kortom geformuleerd hoe ik het zie iig …
   Ik hoop er binnenkort op terug te kunnen komen want denk dat hier het ware probleem ligt.
   Zweren aan de geheime groep dat je nooit en te nimmer iemand mag vertellen wat je in de geheime groep meemaakt, want dat wordt je dood…
   En nu heb ik het redelijk simpel uitgelegd 😉

   Like

 16. What Icke Will Never Tell: Illuminati Eye Explained

  To learn how to escape the Earth & the Illuminati:

  Movies often depict a subliminal theme of a rebellious hero who is always associated with the number 6…This hero resists the totalitarian control of an Eye. In this video, we’ll see WHY this theme exists in many movies where you may never have noticed it before:
  A CLOCKWORK ORANGE – Alex is the rebellious character who is turned into a ‘clockwork orange’ by a mind-control treatment that destroys his freewill and forces him to be good. One Eye Symbolism dominates the film to indicate that this ‘treatment’ is really the All Seeing Eye. Alex is identified as ‘6’ as he walks to the right of a policeman with the number 665 (making Alex 666).

  Like

 17. De tv wil dat mensen niet geïnformeerd worden over het feit dat “aanslagen” gefaked zijn.
  De schaduwregering is bezig met een heel groot propaganda offensief om mensen in de angstmodus te krijgen.
  Total control over alle mensen.
  Het liefst nu ook de vrije compleetdenkers,wat hun maar niet kan lukken.

  Like

 18. is dat zo?
  Ik heb ze anders nog niet strijdend met een mitrailleur door Europa zien lopen.
  Wie wel een flink wapenarsenaal bezit dat zijn het Amerikaanse en Europese leger. Of politie eenheden.
  Zouden zij dan soms ook de echte terroristen zijn?

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.