#Baybasin kan op de pot, in de pot, en in de doofpot

A lie has many variations the truth none

De positie van Micha Kat in het Poot imperium is diffuus en wordt met opzet zo diffuus mogelijk gehouden. Daar ben ik inmiddels van overtuigd geraakt.

We mogen door uitlatingen van zowel hemzelf als de heren Poot in de media, als de emails die tevoorschijn kwamen, aannemen dat hij inderdaad voor hen werkt, en ook contacten onderhield met bijvoorbeeld die investeringsmaatschappij van Robert Rubinstein en met die duistere figuur Abramoff. De youtube waarin hij dat uit de doeken doet is uiteraard weer verdwenen. Hij is voortdurend bezig zijn sporen uit te wissen. Maar menigeen zal het zich nog kunnen herinneren, want de verontwaardiging was groot over zijn uitleg voor die connectie tussen het Pootimperium (via de Roestige Spijker) en de Abramoff die veroordeeld was voor het chanteren van hoge ambtenaren die kinderen misbruikten, immers zo vertelde hij: ‘Met boeven vang je boeven.’

En al die mensen, Lees verder #Baybasin kan op de pot, in de pot, en in de doofpot

20 Reacties op “#Baybasin kan op de pot, in de pot, en in de doofpot

 1. Micha Kat gebruikt in zijn officiele correspondentie naar de autoriteiten ook altijd zijn doctorandustitel voor zijn naam (afgestudeerd in klassieke talen?). Hij is dus wel een van “hen”.
  Zijn zoon gaat/ging ook naar een Britse private school en nu naar een dure Engelse universiteit (Oxford of Cambridge). Dat spreekt vanzelf. Kat voelt zich onderdeel van de betere middenklasse van Nederland. Als straks de claim binnen is kan hij in de omgeving van Wassenaar gaan wonen.
  Inderdaad een heel sterk artikel van Lidy wat de komende tijd de nodige stof in bepaalde kringen zal doen opwaaien..

  Like

 2. Wat een dom en vals stuk heb je over Baybasin op je site.
  Zowel Kat als Baybasin hebben in het openbaar gezegd geen contact meer met elkaar te hebben. Hetzelfde geldt voor familie Poot en Baybasin. Het is precies als Martin Vrijland deed, zaken aan elkaar koppelen omdat je vreselijk gefrustreerd bent dat je er niet bij hoort.
  Lidy weet niets en verzint het daarom zelf. Net als met Kat bleek zij ook onbetrouwbaar te zijn. Vrijland haat iedereen met geld, zo ook de familie Poot. Niemand praat er meer over omdat het geen nieuwswaarde heeft maar anders is de site zo leeg. Mensen lezen deze onzin en jaren later zie je het weer terug komen. Nogmaals dit verhaal komt van Vrijland omdat hij geen geld kreeg van Poot.

  Lidy is ook spuugjaloers omdat zij geen contact meer heeft met Baybasin. Daarom probeert ze onder andere mijn integriteit af te breken, misselijkmakend. Zo als zo vaak gezegd: met dit soort vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

  De zaak Baybasin beleeft nu een spannend hoogtepunt. Het is afwachten wat de Hoge Raad gaat doen. Daarna zal blijken dat Lidy en vele andere, volkomen uit haar nek heeft zitten kletsen. Vraag haar wie haar bronnen zijn….

  Ik kan het niet uitstaan dat tot op het laatste moment mensen proberen om Baybasin in diskrediet te brengen. Hij kan zich niet verdedigen en heeft genoeg geleden. Weet je dat er zelfs gezegd is dat hij niet eens in de bak zit??? Wat een stompzinnigheid! Op een dag zal blijken dat ook deze Lidy in het verkeerde kamp zat.
  Succes en wens je veel wijsheid.

  (Je mag reactie plaatsen zonder mijn naam)
  Groet,

  Like

  • Zo’n reactie kun je verwachten (van met name iemand als Myra).
   Ze bemoeit zich pas enkele jaren met de zaak Baybasin net als Rein Gerritsen.
   Dat Baybasin en Kat gebrouilleerd zijn was al lang bekend.
   Myra is gerelateerd aan en waarschijnlijk betaald door Robert Rubinstein van Roestige Spijker.
   Tuurlijk maakt zijn Martin Vrijland zwart omdat Martin en Lidy de Roestige Spijker vrijwel meteen hebben doorgeprikt..

   Like

  • De “verhoren” rond de “zaak” van Bart van Well in april 2016 zijn ook vanuit justitie geregisseerd. Iedereen die zich een beetje verdiept heeft in het juridisch zeer zwakke verhaal van deze ex jongensprostituee weet dat het na april 2016 over en sluiten is in de zaak Demmink met zo’n zwakke hearsay getuige. Kat probeert het met het Bouterse pedo-dossier waar de vriendin van Bart weet zou hebben. Ook een dode mus..
   Ook het hoofdstuk Turkije in de Demmink zaak gaat in 2016 gesloten worden omdat justitie gewoon geen onderzoek wil.

   Like

  • Ik ga d’r vanuit dat Lidy de waarheid spreekt.
   Wat de vermeende afwijkende geboortedata van H. Baybasin in verschillende documenten waarvan Lidy melding van maakt betreft: zijn daar printscreens van te maken zodat we weten dat we over feitelijke informatie praten?

   Like

 3. Er moet ook rekening gehouden worden dat Poot op papier Micha wel betaalt maar niet echt de betalers zijn, dat zijn waarschijnlijk de financiers van de Poot, wellicht ook Baybasin/drugs geld in vastgoed. Het kan een constructie zijn.

  Dat Kat gestopt is met KLOL, goed lopende site met vaste bezoekers en opeens revolutie site is begonnen is natuurlijk ook apart.

  Ik denk uiteindelijk dat Micha gewoon een puppet is, drukmiddel van de Zionisten met echte chantage.

  En de Zionisten willen Baybasin vrij hebben zoals wel blijkt uit Moskofiets aanbidster en Israël lover Myra.

  Like

 4. Ik las op de site van Kat dat super pg Herman Bolhaar getrouwd zou zijn met de zuster van Marcel Haenen (NRC, senior journalist afd. justitiezaken):
  https://nl.linkedin.com/in/nicole-haenen-40b47a104
  Dit geeft wel aan hoe nauw de pers en overheid aan elkaar verklonken zijn. In de weekenden en op partijtjes wordt besproken wat en hoe justitiezaken door de NRC worden gebracht. NRC staat bekend om de korte lijnen met de ministerietoppen (“kwalitietsmedium”doorgeefluik voor SG’s van de ministeries).

  Like

 5. Het Poot imperium is niet meer :

  Familie Poot verkoopt bedrijf Chipshol
  https://web.archive.org/web/20140705165819/http://www.nu.nl/ondernemen/3801136/familie-poot-verkoopt-bedrijf-chipshol.html
  Gepubliceerd: 13 juni 2014 05:18 Laatste update: 13 juni 2014 14:57

  Sinds die tijd heeft ook Kat geen contract meer, maar wel nog steeds het OM, Politie en Justitie op z’n nek. Enkel en alleen omdat de Poot angel eruit is getrokken, krijgt Kat eindelijk Croiset van Uchelen en Hendriksen aan de telefoon. Het is hard en raar, maar wel de bittere waarheid.

  Like

  • Dit is toneelspel. Kat is bevriend met de hele club die hem zogenaamd op de nek zitten. Kat is every inch een vrijmetselaar vergeet dat niet. Hij gaat voor de hoofdprijs. Zijn oude dag is inmiddels wel geregeld. Gold dat ook maar voor ons! Maar ja, wij hebben onze ziel niet verkocht zoals Kat en zijn vriendenclub (war is peace)..
   Kat gaat de Micha claim verzilveren net als Chipshol hun claim op de staat hebben verzilverd.

   Liked by 1 persoon

   • “Zijn oude dag is inmiddels wel geregeld. Gold dat ook maar voor ons! ” cit Haas.
    @Haas Kat gaat ook dood en een dode Kat is weer 1 (zegge één) oplichter, duistere ziel minder op deze Aarde.

    p.s. Wij, jij en ik ook, maar met dit verschil dat wij, jij en ik NIET onze ziel aan de Duivel hebben verkocht.[Wie weet wat voor vreselijke dingen deze Micha Kat nog meer op zijn kerfstok heeft>?]
    Ik hoop dat ie dit leest ……

    Like

 6. Indertijd heb ik Baybasin-report na tijden belaagd te zijn door de kliek rond Van der Plas en wie weet wie nog meer van het internet gehaald. Die aanvallen trokken mij zo in het negatieve, ik wilde dat niet meer. Later ben ik een nieuwe website begonnen en ben mij gaan verdiepen in de vrijmetselarij. Wel had ik de inhoud van Baybasin-report opgeslagen en als naslag geimporteerd naar mijn nieuwe website.
  Alle pagina’s waar hier naar wordt gelinkt bestaan nog maar baybasin-report.nl moet worden vervangen voor vooruitmetdegeit.club en dan komt de lezer er weer op uit. Dit ter informatie en toelichting.
  Lidy

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.