WWIII- Weer een bankster oorlog

images (61)

Als je het nieuws een beetje bijhoudt dan zie je dat er overal onrust gecreëerd wordt. China wordt bedreigd door de V.S. in de Zuid Chinese Zee, het Midden Oosten moet een regio worden met continue oorlog zoals in 1984 van Orwell en Rusland wordt via de Oekraïne rechtstreeks door de NATO (dus ook door ons Nederland) een hete oorlog in getrokken. WWIII is dus al aan de gang. Maak je geen illusies meer dat doet Rusland ook al lang niet meer.

images (66)

Grote immigratiestromen komen overal ter wereld nu voor. Europa wordt overspoeld door grote groepen vluchtelingen uit Noord Afrika, Libië, Syrië, Afghanistan, Ethiopië, Irak en vele andere landen. De hoernalisten van de westerse media (msm) doen het voorkomen dat de meesten uit Syrië komen en dat er in Zweden, Noorwegen, Duitsland en andere West Europese landen sprake is van een grote golf van verkrachtingen door deze “brute” moslim immigranten. Mensen als de door Israël en Amerikaanse joden gefinancierde smerige volksmennende Geert Wilders maken optimaal gebruik van deze stemmingmakerij via deze presstitutes van de msm. De politiek houdt zich verder stil bij deze oorlogspropaganda op tell lie vision, radio en in de kranten. De politici hebben bijna allemaal hun land en volk verkocht aan de zionistische Rothschildbankiers. Weg soevereiniteit en welkom slavernij!!!! Dank heren en dames politici.

Ze vertellen je het recht in je gezicht die banksters.

Ze vertellen je het recht in je gezicht die banksters.

Wat is nu de oorzaak van dit alles?

De eerste constatering is dat de onrust in het Midden Oosten en Syrië in het bijzonder de fascistische Rothschild staat   Israhell wel heel goed uitkomt. Ze zijn nu wel verlost van een hele boel Arabieren in de hun omringende landen wat een groter Israhell zal vergemakkelijken in een later stadium..

Een tweede constatering is dat er weer veel geld besteed wordt aan wapens. Het westerse militaire complex draait op volle toeren. Ook Rusland doet goeie zaken. Syrië zal de inzet van Russische bommen, vliegtuigen straks natuurlijk wel allemaal moeten gaan betalen. Deze opleving in de wapenindustrie kwam goed uit als gevolg van de al al 7 jaar durende financiële bankencrisis die nog lang niet voorbij is.

Een derde constatering is dat het de Rothschild bankiers wel goed uitkomt, al die op termijn goedkope arbeidskrachten in West Europa. Ons westers economisch model is namelijk gebouwd op eeuwige groei. De bevolkingsaanwas in West Europa stagneerde al jaren en ook aan de verhoging van de arbeidsproductiviteit lijkt een einde gekomen te zijn na de automatiseringsgolf. Wat doe je dan? Je bomt andere landen leeg en zorgt voor leningen dat de mensen hun vlucht kunnen betalen. Met geld dat uit het niets ontstaat is dit voor de bankiers snel geklaard natuurlijk. Rothschild puppet Soros zou hier bij betrokken zijn. Ook zal voor alle vluchtelingen geld bijgedrukt gaan worden, zullen er nieuwe bedrijfstakken ontstaan en zullen er ook nieuwe huizen gebouwd moeten worden. Er wordt echter door onze verkochte en corrupte politici geen rekening gehouden met het feit dat de hele West Europese cultuur door hen verkracht wordt. Ze plegen dus allemaal land- en volksverraad.

Zonder te pretenderen compleet te zijn omwille van de lengte van dit artikel wil ik er nog één vierde constatering aan toevoegen. De zionistische Talmoedische joden hebben het natuurlijk altijd al over Wereld heerschappij gehad vanuit Jeruzalem. Wat komt er dan beter uit dan dat de (orthodoxe) christenen eerst opgezet worden tegen de moslims. De Katholieke Kerk met haar Jezuïeten ondersteunen na Vaticaan II van 1965 natuurlijk al lang de joden van Israhell. Ze hebben nog immer hun eigen satanische kruisvaarders agenda.

Wat is de oplossing?? Anarchie, revolutie en de vernietiging van Vaticaan (wereldreligie), Londen City (Rothschild bankiers) en Washington DC (wereldpolitie/leger). Israhell vernietigt zichzelf wel, die kunnen het zonder het gratis geld van de Rothschilds toch niet zelfstandig redden.

images (79)

33 Reacties op “WWIII- Weer een bankster oorlog

 1. Goed gezien maar het konijnenhol gaat waarschijnlijk nog veel dieper.
  Hint: NASA, Van Allen Radiation Belts, CERN, Ark des Verbonds, NAZCA, de Maan, HAARP, chemtrails.

  “It’s life, Jim. But not as we know it.”

  Like

  • @Letotothesandworm Je hebt helemaal gelijk. Dit waren zo een paar dingen die in me opkwamen. Via mindcontrol wordt een groot gedeelte van de mensheid elk moment gecontroleerd en van de waarheid afgehouden. Te lange artikelen worden echter minder goed gelezen.

   Like

  • ,Michelle Obama=een Kerel/Transgender,De Ronde Aarde Leugen/Hoax,”Al”het geld via Donatie’s”goede doelen” gaat naar NWO doeleinden,Pim Fortuyn Death Hoax,Herman Brood Zelfmoord 100% HOAX,90% van de truthers sites/blogs/you tube channels is controlled opposition,Milli Vanilli Hoax,Ruud de Wild,Fillemon Wesselink waren ERG betrokken ivm Pim Fortuyn death HOAX(zodoende ook hun “beroemdheid”in Zedialand(Z=voor ZionistenLand),De gehele Media van Omroep Brabant tot Omroep Friesland tot Omroep NOS is GEcontroleerde Staats Mind Controlled/leugens van grote tot kleine leugens,hoaxes,agenda’s,propaganda,Michael Jackson death hoax,Whitney Houston Death Hoax,George Clooney is GEtrouwd met een kerel/transgender,9/11 Hoax,Russian/Egypt part Deux mh17 Hoax ripp-off plane “crash’Hoax…..David Icke is een gecontroleerde CLOWN,en IEDEREEN die deze pedo,freemason,scum,in welke vorm dan ook ophemelt of als “bewijs”opvoert is ZELF controlled Opposition…hé@Donquijotte(CLOWN!)ga wat Eric Dubay en David Icke video’s/artikelen plaatsen als “bewijs”,weet je wat?Dahboo777 is OOK iets voor jouw,EN Alex Jones EN Russel Brand…by the way de Aarde is PLAT…en @Donquijotte heeft zeer zijn BEST gedaan om het al +-7 maanden in elke vorm dan ook te VERKLOOIEN…voorAL met zijn shill/scum/pedo/freemason/zionist DISNEY/FANTAboy video van David Icke….maar @Donquijotte besteed o,o,o,o,o, aandacht aan ECHTE bewijzen/belangrijke FEITEN betreft de Platte Aarde….CLOWN!(worst flat earther in the History of the World…the flat world that is=@Donquijotte…die vecht voorAL tegen WAARHEID,niet tegen molens)

   Like

  • 9-11, kaballa, tarot, predictive programming, black magic, Orion, Sirius(Nommo), John Dee (oo7), Golem, Black Goo, Nano robots, Monotomisch goud (manna), Pindar, Gebouw 7 Microsoft campus, (the unknown interface)

   Ik sprak twee mensen op straat die over Rothschild begonnen waar ik het niet van verwacht had, volgens mij is Rothshield niet de chief, misschien heeft de oude adel en het vatikaan meer macht.

   Like

   • De eerste lijn wordt gevormd door de joden.
    Een verzonnen volk dat via de hoogste leiders communiceert met de archons.
    De mythe rond de ‘Ark des Verbonds’ geeft een aardige indicatie waar we mee van doen hebben.

    Alles hier op Aarde is een farce, een Truman Show.
    We worden belazerd, beduveld, bedrogen, gemanipuleerd, verkracht, vermoord, uitgebuit en vernederd.

    Wie meer invloed heeft, joden of Vaticaan, is mij niet duidelijk.
    Dat ze geen vijanden zijn maar samenwerken is me wel duidelijk.
    Rothshield is slechts een pion in dit bizarre schaakspel.

    Liked by 1 persoon

   • Je hebt het over de Joden als hoogste rang maar hoe verklaar je dan de brieven van high level 33* freemason Albert Pike die duidelijk benadrukt de zionisten te willen vernietigen door ze op te zetten tegen de islam of andersom?
    Het gekke is wel dat de basis van de vrijmetselarij in het judaisme ligt.
    Een raar dubbelspel vergeet niet de rol van Zwitserland in de gepolitiek.
    Maar wat je zegt Sandworm het gaat waarschijnlijk om off-planet belangen met de aarde als “prijs”. Een ring to rule them all.

    Like

 2. De Rothschild familie zijn volgens mij niet de top. Voor 1600 hoorde je niks over deze familie. Hoe kan 1 familie in ca. 400 jaar zoveel macht vergaren? Ze bezitten bijna alles op aarde. Heb het boek van Rein de Vries gelezen, Revolutie door schuld.
  Dit hebben ze niet alleen kunnen bereiken door sluwheid. Je kan je zoon niet naar bijv. Engeland sturen met veel geld en zo een eigen centrale bank op te richten. Dat geloof ik niet. Deze mensen handelen met voorkennis. Zij worden volgens mij begeleid door andere machten, welke weet ik nog niet.

  Like

 3. Het is bijna Sinterklaas// Van de VN en dit (klote)Kabinet mogen we het niet op onze eigen manier vieren!! Waar bemoeien ze zich eigenlijk mee? Dat maak ik zelf wel uit !!!

  Daarom: boycot alle witte Pieten WINKELS!

  Geen echte zwarte Zwarte PIET?
  Nou. Dan koop ik hier NIET!

  Liked by 1 persoon

   • @Nemesis zo’n CRAP doorgeven?FUCK SINTERKLAAS en KERSTMIS…beide vieringen zijn maar voor 1 ding:$$$$$ en als bonus met Kerstmis:vals sentiment,fake lief zijn voor elkaar,je vol vreten,en home alone op t.v kijken op dag 1 en op dag 2 E.T …by the way Kerstmis heeft ALLES met SATAN te maken,de freemasons/satanisten blijven iedereen voor de gek houden,”iedereen” aanbid de duivel met Kerstmis onbewust/bewust…

    Like

    • Dit moet WEL doorgegeven worden vind ik persoonlijk…NIKS DONEREN AAN HET GLAZEN HUIS van 3-FM in Heerlen dit Jaar,want er gaat toch o,o geld naar hun “goed doel”…geef een arme zwerver 10 euro of zo of een arm gezin met veel kinderen,die genaaid zijn door het evil systeem,of doe iets goeds voor een ander..niet alleen met Kerstmis(Satanic evil Ritueel)maar ALTIJD,want dat wilt de evil politiek juist niet,lief,aardig,elkaar helpen..zij willen JUIST dat de samenleving,even EVIL,doortrapt als hun worden met hun zieke,satanische,doortrapte,achterbakse geest..want zij zijn “onze”redders”onze “hoop”ZOGENAAMD!

     Like

  • diversion…schijndiscussie, sorry..
   verdeeldheid onder het volk wordt slechts versterkt door dit soort non-thema’s.
   gewoon NEGERen…
   fuck sowieso dat hele kut-sinterklaas/pedo/slaven-feestje

   een witte oude man, gek op kinderen, snoepgoed aanbiedend, samenlevend met een groep jonge, atletische, achterlijke, afrikaanse, mannelijke knechten.. wtf?! wat voor rolmodel is dat voor 4-jarigen..?
   Are you kidding me?

   Liked by 1 persoon

  • De mensen,burgers kunnen beter DE media,politiek BOYCOTTEN en zich druk maken om echte belangrijke dingen b.v bezuinigen op ouderen,of nu op Autisten of dat de media,politiek een grote smerige,satanische beweging is,die vooral NIET het beste met het volk voorheeft,maar ivm Sinterklaas feest,zwarte piet discussie staan veel mensen op hun achterste poten,OOK gefabriceerd/gepushed door de politiek,media,VN ,freemasons,net zoals het vooropgezette plan vluchtelingen..dat echt helemaal uit de hand gaat lopen binnenkort(hopelijk word er eens een politieke bedrieger,freemason en/of burgermeester in elkaar geramd,door een woedende menigte,of een “journalist”ivm het plaatsen van vluchtelingen in hun dorpje,woonplaats ..niet alleen voor de vluchtelingen voor opgezet plan,maar tevens onbedoeld/onbewust voor al DIE andere leugens,slechtheid tegen de mensheid…dat zou pas een mooi Sinterklaas cadeau zijn…een burgermeester,politieke klerelijer met een blauw oog/bloedneus die pist van angst in zijn broek,als een woedende,begrijpende menigte achter hem/haar achter hun aanzit…eens een keer geen HOAX,maar echt bloed van een bloedneus of een blauw oog…als ik mijn schoen zet,schrijf ik een briefje aan Sinterklaas en doe die in mijn schoen,met mijn wens..en nog iets de politiek,agenda,de media die willen toch juist dat burgers boos worden met o.a de vluchtelinge agenda,nou dat kunnen ze hopelijk dan ook ooit krijgen…ik kan me voorstellen als je in een Dorpje woont b.v met 1000 bewoners en ze plaatsen 400 asielzoekers/vluchtelingen dat je daar absoluut niet BLIJ mee bent,en dan ook nog dat je totaal NIET serieus word genomen door een Burgermeester(slaaf van de Evil Koning)en door de Media word afgeschilderd als slecht mens/mensen,dat er een keer bij een aantal mensen ooit de stoppen doorslaan,puur om het feit,dat ze aan het lijntje worden gehouden,en als 2e rangs burgers worden behandelt …geweld is niet altijd slecht,en alle politieke klerelijers,burgermeesters hebben toch ook al zelf bloed aan hun handen,en hebben de mensheid zoooooooooo vaak belogen,bedrogen,besodemietert etc…en nog meer vreselijke dingen die het daglicht niet kunnen verdragen…

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.