70 Reacties op “Is The Earth Flat? Is It Square? Is It Sky Blue Pink? – David Icke

  • Juist, had hem ook al gezien en had het idee hem te posten. Nu staat hij er dus prima.
   En het klopt wat Icke verteld en dat is ook goed te onderbouwen alleen snapt dat nagenoeg niemand.
   Perceptie, beeldvorming, tot stand komen van beeldvorming, werkelijkheidsbevinding en het hologram. Er zijn maar weinig mensen die dat echt begrijpen en ga ook niet de moeite doen dat uit te leggen.
   Goed dat hij er staat Don 😉

   Like

  • Niburu.co, waardeer je site zeker, maar deze reactie vind ik een beetje krankjorum in het kader van alle artikelen die op je eigen site worden geplaatst. Aan welke kant staan jullie vraag ik me meer dan ernstig af…
   Laten we aardig voor elkaar zijn en het leuk maken?
   Met de vele artikelen op niburu.co wordt het echt niet leuk gemaakt namelijk….
   Vele artikelen die de angst alleen maar doen aanwakkeren, hoezo leuk???
   Vind het een hypocriete reactie iig en het zegt kennelijk iets over jullie dat er een belangrijk item uit de weg wordt gegaan.
   Ontkenning ook bij Niburu?

   Geliked door 1 persoon

   • En iets waar in alle Niburu toestanden misschien wederom de apen uit de mouw komen?
    Wie zijn jullie, waar staan jullie voor?
    Waarom kan er bij jullie niet gereageerd worden?
    In dat opzicht zijn jullie redelijk uniek…
    Lekker makkelijk ook pfffffffffff

    Like

    • Ik vind Niburu wel scherp (niet alles), het jammere is dat je niet zoals bij Don kan reageren.
     Heel gezond Anna om een beetje argwanend te zijn.
     Je hebt gelijk met makkelijk, het is nieuws in your face maar geen weerwoord kunnen plaatsen.

     Like

     • Dat is inderdaad zo, iets om bij Niburu.co onder de loep te houden. Artikelen die gepost worden maar waarop niet gereageerd kan worden moet je dan maar als waarheid accepteren, dat is iets. Maar een tijdschrift lees je ook en daarbij trek je conclusies of hecht er een waarheidsverbinding aan. Je kan er niet op reageren enkel het tijdschrift in de toekomst niet meer kopen. Het heeft twee kanten. Als je reageren toestaat moet je ook modereren anders wordt het een zooitje. Je kan ook publiceren, en alleen dat, maar kom dan met eigen theorieën of werken en ga niet knippen en plakken waardoor je een doorgeefluik bent geworden. De eer opstrijken welke een ander toekomt. Dus wat de geloofwaardigheid betreft is dit een punt en qua motivatie om de site te bezoeken zou de optie te kunnen reageren toch wel een pre zijn. Niburu.com, graag een reactie.

      Like

 1. Die Icke, is dat de opper-crackpot?
  Grappig hoe rond de pot draait en zichzelf tegenspreekt 🙂
  Hij doet beroep op wetenschap om zijn inconsistent naief ideetje van ‘virtual / fake reality’ te promoten : “wetenschappers onderzoeken het”.
  Nee, wetenschappers werken binnen een objectief model van de realiteit, waarin voorspelbare patronen en herhaalbare regels te ontdekken zijn. Een van de allersimpelste vaststellingen volgens wetenschappelijke methodologie is het kosmologisch model met zijn bolle planeten rond een centrale ster, die op zijn beurt onderdeel is van een van vele sterrenstelsels. We hebben daar ondertussen zoveel objectief verifieerbaar bewijs van, dat dat een Feit is met hoofdletter.
  Maar anderzijds gaat hij tegen de wetenschap in als het over de bolle aarde gaat, waarover wetenschap al honderden jaren een totale consensus heeft.
  ‘there is no time, there is no space’ 🙂
  Zijn er echt mensen die zijn goedkope tacktiek niet doorzien binnen een paar seconden?
  De enige reactie die Icke moet krijgen is gewoon het volgende : als alles dan toch een illusie is, is jouw banksaldo ook een illusie, wat houdt je tegen om je rekening leeg te maken? Een banksaldo van nul of een banksaldo van een paar miljoen pond (dankzij het foppen van simpele zielen), als het allemaal een illusie is, wat maakt het uit?

  Like

 2. David Icke,is dat niet die new age guru die denkt dat die reptilians om zich heen ziet?
  Volgens mij heeft die vent verkeerde paddestoelen gegeten of hij rolt gewoon de illuminati misleid agenda uit.
  Dan even “thrive”.
  man man man,die film is een illuminati brainwash film.
  En wat moet die guru uitgerekend in die film?
  Dat zegt toch wel iets over Icky boy en zijn broodheren.
  https://thrivedebunked.wordpress.com/2012/02/25/who-is-david-icke/

  Like

  • Effe serieus mensen.
   Tijd voor de real thing.
   Voelen jullie de kracht?
   De kracht van een compleetdenker en illimunati agenten exposer!

   Like

 3. Alhoewel ik een bittere smaak heb in mijn mond heb van Icke ivm het Peoples voice debakel en het afromen van de geldpot voor persoonlijke vertier van de managers vind ik hem geen crackpot zoals hier wordt gesuggereerd.
  Repielen neem ik bloed serieus als interventie(?) in de gechiedenis van het mensenras in ieder geval deze planeet.. Neem de legende van de Egyptische Ogdoad (de onderwereld) of de Chitauri uit (Zulu) Afrika, allemaal reptiel van aard.
  De bekrompenheid van sommige reaguurders zegt veel, waarom meteen iemand wegzetten als warhoofd of onderdeel van de orde.
  Ook in de verhalen over de orion oorlogen komen de reptielen aan bod.

  Geliked door 1 persoon

  • Helemaal met je eens Pepijn.
   Buiten dat, wat men ziet is niet wat er is maar wat de hersenen er van maken. De perceptie vanuit het manifest kent vele variabelen maar niet voor iedereen toegankelijk. Dat maakt iets soms moeilijk om aan te nemen wat voor anderen zo vanzelfsprekend is.

   Geliked door 1 persoon

    • Zie de reacties Pepijn, volgens sommigen zijn wij niet goed wakker. Dat zal wel zo zijn volgens hen waarbij ratio en emotie de overhand hebben. En Pepijn, alleen compleet denkers hebben verstand van kopspijkers want daar onttrekken zij hun wijze lessen uit. Dat is wat er geschreven wordt tenminste en dat is wat men kan concluderen hieruit. Ego en emotie wat ik al eerder heb aangestipt.
     Het blijft vermakelijk he. 🙂

     Like

     • Inderdaad alsof er niet meer “wegen” zijn dan ratio en emotie. . Iemand als waterman kan je niet serieus nemen, die de bijbel als enige waarheid ziet en over paddestoelen begint, grappig is dan wel dat het christendom mede een basis heeft in een oude paddestoel vruchtbaarheidsriten cultuur. de vliegenzwam speelt daar een belangrijke rol in.
      De eerste christenen hadden paddestoelen sessies volgens john Allegro , schrijver van de heilige paddestoel, ooit je afgevraagt waarom kardinalen of de kerstman in het rood/wit lopen @ Waterman.
      Niks mis om de bijbel door te nemen, maar als je dan vervolgens al het andere wegzet als van de duivel of satan dan ben je wel heel zeker van je zaak en in mijn ogen een fundamentalist en daar komt veel ellende van.
      Waarom staat er een gigantsche dennenappel(pijnappel) voor het Vatikaan, misschien iets met het 3e oog, de pijnappelklier. De massa krijgt een placebo in de vorm van de bijbel en hosti’s.
      De arme schaapjes.

      Geliked door 1 persoon

   • Je hebt zeker ook een steek los,open oog.
    Wat men ziet is niet wat er is maar wat de hersenen er van maken??????????????????????????
    Wat beweer je daar nu ?????????????????????
    Dus je loopt door een bos tijdens een herfstwandeling,ziet mooie bomen met mooie herfstkleuren.
    Je ziet de herfstbladeren op de grond liggen,maar hey daar komt slimmerik open oog die effetjes zegt,ho ho ho wat je ziet dat is er helemaal niet.
    Wat je ziet is wat de hersenen er van maken.
    Open oog,heb jij soms dezelfde paddestoelen gegeten als David Icke?
    @Pepijn71,
    De nail on the head?
    Je weet nog niet eens om de nail on the head te raken.
    Een wijze les kun je alleen maar van een compleetdenker uitnemen.
    Dat zijn de denkers die pas echt wakker zijn.
    En dat beginnen er steeds minder te worden.
    De aliën reptilian agenda is gewoon een brainwash agenda om van mensen , wandelende hersenloze aliën believers te maken.
    Je ziet reptilians ook nooit in de echte wereld,want in het echt bestaan die gewoon niet. Echt living proof = 0,0.
    Je ziet reptilians daarom ook alleen maar in de hersenspoeling illuminati hollywood productie zoals bioscopen,tv,tijdschriften en zelfs internet/youtube.
    Zijn Pepijn71 en open oog echt 100 % wakker ???
    Nee!

    Like

   • Natuurlijk zien we een gegenereerd beeld door onze hersenen, die zijn in feite het finale registratie-instrument op onze macroscopische schaal als eindpunt van receptoren die het fysieke medium rondom ons capteren.
    Maar die registratie is wel van de werkelijkheid zoals ze zich op onze schaal toont, uiteraard zijn er andere schalen die andere versies van de werkelijkheid tonen, dat weet het klienste kind. Maar wie ben jij om te bepalen welke schaal beter is en welke versie correct is en niet? Natuurlijk niet, ze zijn allemaal juist en complementair.
    Het feit dat een steen op atomaire of quantumschaal voor 99% lege ruimte (en energievelden, dat vergeet die oen van een Icke altijd erbij te vermelden) is, is irrelevant op onze schaal, wij construeren een solide object dat pijn doet als het op ons hoofd valt. Die interpretatie van de werkelijkheid klopt volledig. Ruimte, Tijd, massa, energie, het zijn grootheden die relatief zijn (zoals de grootste fysicus ooit op deze planeet heeft aangetoond) maar je kan niet zeggen dat ze niet bestaan.
    Als je dat zegt ben je of een leugenaar of oneindig dom of allebei samen.

    Like

  • De paddenstoelen theorie kende ik niet Pepijn. Altijd weer leuk iets bij te leren en de richting aangewezen te krijgen om eens het hoofd over te buigen.
   Inderdaad de pijnappelklier. Het kleine onderdeeltje waar zoveel onzin over geschreven wordt en waaraan voorbij wordt gegaan maar daarnaast een enorme essentie kent waarvan men weerhouden wordt om maar niet te kunnen leren begrijpen wat dat onderdeeltje als functie heeft. New-age bewegingen hebben daar stevig in bijgedragen.
   Ik ben overtuigd atheïst Pepijn en heb daardoor geen enkele affiniteit met geloofsovertuigingen en plaats daarom een god ook in een ander kader dan wat geloofsovertuigingen doen. Ik heb in een andere topic gereageerd en god vernoemd als zijnde een emotie. Al het buitenmenselijke goddelijke zie ik als een vorm van emotie. Het innerlijke goddelijke, wat men ook wel het menselijke godsdeeltje noemt, creëert een sfeer en een sfeer is iets anders dan een emotie. Maar op die vernoeming werd niet gereageerd want men wil enkel zien wat men wenst en niet waar op gewezen wordt. Ik zie religie ook als een idealisme waarmee veelvoudig mensen onderdrukt en/ of gereguleerd worden. Een compleet denker kan daar absoluut niet een onderdeel van zijn maar dat zal wel verkeerd vallen dat ik dat zo stel. Waterman zal mij ook wel niet zo aardig vinden want dergelijke uitspraken raken het verkeerde been natuurlijk wel eens als men een strakke overtuiging aanhangt welke geen ruimte biedt voor werkelijke diepgang of realiteitsbesef.
   Ik trek veel lering uit het duistere omdat daarin vele wijsheden verborgen liggen. De helderheid verschaft vaak misleiding of twijfel. Ik doel dan op de sferen die ontstaan bij interactie en niet op een lichtverschijnsel natuurlijk. De gedrevenheid van waterman kan ik wél waarderen en moedig ik ook aan. Waterman wijst vaak op deze duistere aspecten en waarschuwt hiervoor. Echter men moet ze niet uit de weg gaan maar analyseren en de boodschappen leren kennen. En die boodschappen zijn vaak anders dan men doet vermoeden.
   Dus ja, vanuit een andere invalshoek neem ik hem erg serieus hetzij de vertaling van hetgeen een andere versie kent dan doorsnee zal geschieden. Duisternis inspireert mij het meest.

   Geliked door 1 persoon

   • Het artikel van Micky spreekt mij volledig aan wat de pijnappelklier betreft:
    Citaat: ”In veel religies wordt beweerd dat de pijnappelklier ‘De zetel van de ziel is’. Ik zal maar weer de spelbreker zijn door te zeggen dat dit een grote leugen is. De zetel van de ziel, van de samengeperste ziel essentie zit in ons hart, niet in ons hoofd en dus ook niet in de hersenen/mind. Ik weet dat heel veel mind-ego’s getriggerd worden door hetgeen ik hierboven beweer over de pijnappelklier. Binnen de New Age is de pijnappelklier heilig verklaard namelijk….”
    http://www.beyondthematrix.nl/2015/10/28/het-verband-tussen-saturnus-chakras-en-de-pijnappelklier/

    Like

    • Welke religies zijn dat dan Anna, waar Micky het over heeft?
     Het leuke is ,toen ik net een radioshow zat te luisteren begon de host over het boek van Allegro wat ik net aanhaalde , toeval of is hier spraken van synchroniteit, iets wat men niet met de ratio kan bevatten.
     Anna ik weet dat Vrijland mij weggemodereed heeft omdat ik begon over die klier (oog van Horus=letterlijk de pijnappelklier in de hersenen zie afbeeldingen Google)
     Vrijland heeft het afgedaan bij mij al lang geleden.
     De ziel kan wel in het hart zetelen maar die zou ook via die klier kunnen lopen als een soort prisma. (denk aan de kleuren van de aura)
     Het auraveld wat fractaal is.
     Met andere woorden miischien zijn we wel afgesneden van de bron door niet dat “oog” te gebruiken.
     Puur speculatie maar wel veel besproken , bijvoorbeeld in het werk van Dan Winter.
     Het feit dat ook een site als beyond de matrix dat niet oppikt zegt voor mij genoeg, wat nou beyond de matrix?
     Alles kan besproken worden toch? zonder gelijk weggezet te worden als satanist , bekrompen gedrag van priestertje M Vrijland.

     Like

    • Laat mij nu eens iemand uitleggen wat een ziel is, een gezetelde ziel, en een samengeperste ziel essentie. Ik raak het hier even kwijt hoor. 🙂
     We hebben overigens meer dan 7 chakra’s maar goed, da’s een ander verhaal.

     “Alles wat ik in dit artikel beschrijf is niet bedoelt als bangmaak verhaal. Het is bedoelt om je bewust te maken van het niveau van kosmische manipulatie en deceptie”
     Duidelijk, een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. “het niveau” 🙂
     T’is maar een opmerking hoor, ik respecteer ieders zienswijze volledig.

     Like

    • Pepijn, de religies waar Micky het over blijkt uit dit citaat:
     ‘’ Ik heb daarnet op internet een aantal afbeeldingen opgezocht, waarmee ik wil laten zien dat de pijnappelklier in elke mogelijke religie op Aarde symbolisch aanwezig is. Ook in de rituelen komt deze pijnappelklier keer op keer terug. Ook de chakra’s trouwens. De chakra’s heten in het Christendom bijvoorbeeld ‘De Zeven Zegels’. Zelfde principe, ander propagandaverhaal, en iets andere rituelen.. Hieronder (van links naar rechts gezien) afbeeldingen van pijnappelklier (dennenappel) symbolisme in de tuin van het Vaticaan, binnen het Vaticaan, op de staf van Osiris uit de Egyptische mythologie, de pijnappel torens van Anchor What, als knotje op het hoofd van Boeddha, als haarnetje van Shiva, in een afbeelding van de Griekse mythologie en last but not least: buiten een willekeurige vrijmetselaarsloge..’’
     De artikelen van Mickey op Beyondthematrix zijn artikelen die staan op zijn eigen site.
     In deze http://www.indigorevolution.nl/Het-verband-tussen-Saturnus-chakras-en-de-pijnappelklier.html

     En wat mij betreft bestaat toeval niet, voor mij is toeval altijd synchroniciteit.
     Laten we dit minimaal omschrijven als ‘’zinvol toeval’’ 😉
     Dat Vrijland je weggemodereerd heeft alles met hem te maken en niets met jou, hij werd kennelijk getriggerd.
     Dat hij Mickey heeft uitgenodigd als gastschrijver zegt dus in dat opzicht wel iets.
     Vrijland heeft op de een of andere manier wel een goed gevoel bij Mickey, ondanks dat hij niet volledig zijn ideeen ondersteund.
     Maar Vrijland zit ook in een proces, net als Mickey en net als wij allemaal.
     En voor Vrijland is Mickey misschien nu de persoon die een volgende onderzoeksfase bij hem aanwakkert.
     Dus laten we maar hoopvol zijn voor en met elkaar.

     En wat de pijnappelklier verder betreft, ik vind het een zeer interessant onderwerp, maar heb juist Mickey aangehaald om het ook te relativeren.
     Alle klieren in ons lichaam zijn van belang, en de pijnappelklier dus absoluut niet in het bijzonder.
     We moeten ze allemaal in onderlinge samenhang bestuderen, isoleren is vermoorden 😉

     Like

     • Heb er dit nog aan toegevoegd:
      “Nogmaals en misschien iets duidelijker, lijkt me dit deels toch wishfullthinking als het om Palestijenen gaat.” op de quote aldaar:
      “Het is me telkens duidelijker aan het worden dat mensen zelf hun eigen sleutel naar het ervaren van geluk bezitten. ”
      Hoe zie je dit voor je vraag ik me werkelijk af?

      Geliked door 1 persoon

   • Moest je niet eerst door duisternis om tot het licht te komen? haha
    Als waterman begint met citaten over god (de geweldadige) de vader en met dat toontje heb ik geeneens zin meer om zijn comment te lezen.
    Ik zie mezelf niet als atheist denk wel dat we onderdeel zijn van een masterplan .
    Ik verafschuw elke vorm van religie, dat is pure mindcontrol.
    We kunnen van mening verschillen en een discussie voeren, maar totaal niet reageren op bijvoorbeeld een andere versie van het verhaal van Jezus wat ik opperde ,dan geeft waterman niet thuis, wat doe je dan op een forum? preachen, een soort inquisitie.
    Of is het angst?

    Geliked door 1 persoon

 4. Ondertussen aan de andere kant van de oceaan,daar waar ook land ligt. Je kunt het vanuit Europa niet zien liggen omdat de aarde een enorme grote omtrek heeft,dus kort gezegd een enorme grote ronding maakt. Zo enorm,dat het lijkt dat de aarde plat is,maar dat is die niet.
  Hoe dan ook, Amerikaanse mensen zien hun land naar de klote gaan zoals wij Europa ook langzaam naar de klote zien gaan.
  Ik denk niet dat er veel mensen zijn die zich bewust zijn van de Cloward-Piven strategie.
  Alex Jones heeft het op infowar.com er ook wel eens over gehad.
  Soms waarschuwt die Alex Jones wel goed ondanks dat ook veel van zijn “truthseeking” zio desinfo is.
  Hier bij Don kan ik mij niet herhinneren dat die Cloward-Piven strategie al eens besproken is.
  Het lijkt me een onderzoekje wel waard,juist omdat er nu zoveel onrust heerst op de financiele markten.

  Like

 5. Als er vanavond niks op tv is kijk je dit maar eens:
  Obama komt er uiteraard ook in voor.
  The real and only truth about this world
  Many believe Alchemy is merely a false science with the hopes to transmute base metals into gold. In reality, alchemy is an occult metaphor for transforming the human being from our current fallen state into a godlike ascended state. Such desires to discover the elixir of life, known as the philosophers stone, that would give man longevity, and the return to our glorified state of being has been part of mythological lure for centuries. But with the advent of the scientific and technological advancement in our day, these occult dreams founded in the alchemical philosophy are now being fulfilled. The Bible seems to speak of a day when the false prophet, through the lies of satan would create an Image that will have breath and speak, causing the world to worship the image, and take it’s mark, or else be killed.

  Like

 6. Vaag filmpje van David Icke. Alsof de wereld waarin we leven niet werkelijk is en vergeleken kan worden met een pc-game (Niburu.co).

  Like

 7. Had het filmpje ook al gezien. Weer een lekker ontwijkend antwoord, nu juist in een periode dat de aandacht voor FE exponentieel toeneemt. En mét deze aandacht naar vele aspecten die een FE geloofwaardig zouden kunnen maken, waarbij voor mij FE niet voorop staat, maar wel alle Nasa leugens over satellieten, maan, planeten, enzovoort. Dus wat Icke hier ”presteert”’vind ik persoonlijk behoorlijk corrupt. Wel aandacht voor de spin in het web (laatste filmpje op zijn chanel) reptillians, matrix, bilderberg, hollywood en ga zo maar door. In kader van zijn uitspraken over de FE kunnen we dat dan ook bestempelen als illusie, danwel het maar net iets is waar men in gelooft omdat men het ziet op zijn manier.
  Wat is de agenda van David Icke vraag ik me af…..

  Geliked door 2 people

 8. hier ben ik het volledig met je eens Anna.
  Platte aarde niet. Maar hey,we hoeven het ook niet overal met elkaar eens te zijn wanneer er geen 100% waterdichte bewijzen voor zijn.

  Wat is het toch dat mensen niet gewoon voor waarheid kunnen opkomen? Is het angst? Komt het door al die propaganda?

  William Cooper – How a Dumbed Down Society can Tar and Feather you when you tell the truth

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.