207 Reacties op “6 Miljoen…….wtf……De joden en hun “War by deception”

 1. Altijd weer de joden bij Don.
  Stop eens door ze joden te noemen,want de bedriegers op deze aarde noemen zichzelf misschien wel joden,maar zijn het niet.
  Zolang je dit niet begrijpt Don bevindt je jezelf op gevaarlijk ijs.
  Je scheert namelijk hiermee alle joden over één kam.
  In mijn opinie is dit fout.
  War by deception? Wist je trouwens dat de islam daar net zo goed aan meedoet? Wat hebben die ottomanen wel niet allemaal op hun kerfstok als je de geschiedenis eens bekijkt?
  Of dacht je soms dat die allemaal schone handjes hebben?
  http://dspace.library.uu.nl/bitstream/handle/1874/277912/Scriptie%20Henk%20Kamp%20-%20De%20Ottomanen%20%26%20Venetianen%20en%20de%20%27nieuwe%20diplomatie%27.pdf?sequence=1

  Like

  • Nou Waterman niet zo ´political correct´ doen met je wijsvingertje.
   Ik ben het met Don eens. Ergens klopt er niets aan het gehele oorlogsverhaal. Alles staat en valt ermee. Wordt gebruikt en misbruikt door steeds dezelfde groep mensen. Veel joden hebben dat al lang bevestigd. Dit is de duurzaamste hoax aller tijden.
   Kijk om je heen in de wereld…zie je geen parallellen met zogenaamde ‘dictators’ die andere wegen willen inslaan dan de gevestigde orde (zionisten en pro-zionisten) graag willen?
   Er wordt monter op los gelogen en gemanipuleerd en dan is het handig als er signaalwoorden zijn die alles nog versterken en het volk ‘helpen’ in een bepaalde richting te denken.
   Extra speciaal voor jou uit 2010, 5 jaar geleden.
   Een zioniste par excellence en zei heeft het ook over joden….
   Wat moeten we hiermee? Zegt u het maar? Duidelijk op zich, vind je niet?

   Like

   • De titel van dit filmpje heet:
    Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies

    Nou moet jij mij eens even duidelijk aanwijzen waar zij deze woorden gezegd heeft in dit filmpje?
    Oke,ze heeft het over een Multi culturele samenleving hier in Europa en ze heeft het over de belangrijke rol die de joodse gemeenschap zichzelf hierin toe geëigend heeft.
    Is dat dan soms een reden voor het islamitische geloof om het jodengeloof maar te vernietigen?
    Of roept de radicale moslim haatprediker soms niet op tot steek alle joden neer?
    Zie daarvoor mijn eerdere posting over Rafah Cleric.

    Like

    • Je leidt af van het eigenlijke….
     wat hebben moslims hiermee te maken?
     Luister wat die taart zegt, kijk hoe ze het zegt…ik weet niet of je een goede mensenkennis hebt…ikke wel. ZIj is eng!
     Vreselijk om naar haar te kijken. Vooral als je ziet wat er op dit moment in Europa gebeurt.

     Like

     • Waterman, ik snap er geen woord van wat die man roept. De vertaling kan van alles zijn, ik kan het niet controleren.

      Like

    • Jou bedoeling is duidelijk in 7 seconde Waterman. ga terug naar de basis en onderwijs jezelf met wijsheid ipv leugens en absurditeiten, oproepen tot haat en een totale misconceptie van realiteit.. Maar daar heb jij geen behoefte aan, in 7 sec, breng je het naar Moslims en in de daaropvolgende (nonsens) onderwerpen die je aanhaalt. wat is jou bedoeling??

     Like

   • Een troost Aldebaran, Spectra heeft met haar Paideia tot op heden nog niet veel bereikt en de vraag is of zij op deze wijze draagvlak krijgt wat erg te betwijfelen valt.

    Like

  • Waterman, je maakt er een verwarrend draadje van…
   Je sleept zelf de Islam erbij dat zij ook meedoen aan de ”War by deception”, maar Aldebaran blijft iig on topic en reageert in kader van het artikel.
   De link die ze plaatst laat wat mij betreft niets te zeggen over…
   Zio Barbara, dan wel Barbamama… zegt:
   ” Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies [sic] that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive”

   Like

  • Ik vind ook dat Don joods en zionistisch te veel door elkaar haalt. Orthodoxe joden zijn bijvoorbeeld zelden zionisten. De Armeense genocide is wellicht mede een zionistische misdaad maar om het een joodse misdaad te noemen gaat m.i. wel te ver. Dit gebeurt vaker op deze blog.
   Ik weet niet of Don hierbij een agenda heeft. Maar het valt mij wel vaak op. Dit bevordert een zuivere discussie zeker niet.

   Like

 2. In 1480 veroverden Ottomaanse Turken Otranto als eerste plaats op Italiaans grondgebied en slachtten daarbij de hele mannelijke bevolking af. Vrouwen en kinderen werden als slaven verkocht. In 1481 werd de stad na een lange belegering weer door christelijke strijdkrachten onder leiding van Alfons II ingenomen. De overgave vond zonder gevechten plaats, omdat de Turken daarvoor tijdens onderhandelingen een vrije aftocht werd gegarandeerd.
  http://www.katholisches.info/2013/02/08/800-martyrer-von-otranto-werden-heiliggesprochen-moslemisches-massaker-von-1480/

  Like

 3. En maar ontkennen dat er geen genocide op armeense christenen heeft plaat gevonden vroeger.
  Wie waren daar verantwoordelijk voor?
  Joden? Ik dacht het niet hè?
  ga maar eens zoeken naar barbaarse ottomanen.
  Die bloeddorstige barbaren hebben een gruwelijke haat op christenen.
  De echte joden kunnen goed overweg met christenen.En andersom ook.
  Natuurlijk heb je ook nog de nepjoden, Dat zijn dan meestal bankiers,ministers of ambtenaren. Dat zijn dan ook meestal ook de laffaarden die met de islam het bed in duiken en dus buigen voor die religie die mensen en vooral vrouwen onderdrukken.

  Armenia, the Land of Noah | Full Documentaries – Planet Doc Full Documentaries

  Ik laat mij vooral door de islam niet onderdrukken.
  Daarna komen de nepjoden,waar ik mij ook niet door laat onderdrukken.

  Like

  • De genocide in Armenie waren de Dönme joden verantwoordelijk voor. Dus idd WEL de joden Waterfiets. Je moet nog heel veel leren. De Dönme joden kwamen van Sabatai Zwi, de eerste joodse zionist, af. Ook Ataturk was een Dönme jood. Steek deze maar in je zak.

   Like

    • Daily stormer,een typische nazi website.
     Alleen al het logo.
     Dat bedoel ik nou,de nazi’s zijn altijd al goed geweest met propaganda voeren.
     Propaganda om overal maar weer een jodenetiketje op te plakken.
     En Don? Die doet daar vrolijk aan mee met die propaganda.
     Wat maakt dit Don?
     Pas op Don,want mensen zijn wakkerder dan je denkt.
     Jouw propaganda trapt de mens niet meer in.

     Like

     • Er staan veel artikelen over de joodse betrokkenheid bij de Armeense genocide. De Daily Stormer schreven er een kort en duidelijk stuk over waar niets aan gelogen is in vergelijk met het boek van Bjorknes. Ach en blijf jij maar politiek correct man. Mensen zoals jij zijn straks een groot gevaar voor de samenleving. Heb je het filmpje ook nog ff gekeken? Ik heb een kort filmpje voor je gezocht in verband met je concentratie spanne. Man man man wat ga je weer af @Waterfiets.

      Like

     • Ook goed,dan ben je een SS-er.
      Wie bekent hier nu kleur?
      Dat ben jij toch zelf Herr Obersturmführer Don.

      Like

     • Ik ben tegen een grote overheid dus zeer zeker geen Nationaal Socialist. @Waterfiets
      Maar ja ook dat zal je wel niet begrijpen. Lees anders als Christen voor Israhell nog even dat stuk van Jan Smelt over de “Jodengoden”. Perfect dat je je zo laat gaan als je betrapt wordt op het brengen van complete onzin en jodenpropaganda. Busted!!!

      Like

     • Ouwe punk met hoofdletter A!; https://youtu.be/YIdcDL64KCE
      Crass ging al in de jaren 80 zelfvoorzienend off the grid in een boerderijtje de geitensok uithangen. Die hadden heel geen bloeddorstige grrristenfundamentalistische vrachtwagenchauffeurs (ik overweeg een eend te gaan kopen, voor op de A2) nodig om procest-food en kilo-knallers geleverd te krijgen, ze waren zelfvoorzienend. Ik hoop het ook te worden.

      Ik heb een hekel aan zaathaaien!
      Had het woord “nazi” ook niet haar oorsprong in ahkenazi te Oekraïne?

      Off topic; Iemand Jip en Janneke kijken sterren nog gezien vd week? Met al die prachtige puter animaties? Zoals ze het bij de rolodex draaft door omschreven; Waanzinnig. Hoe heet die man? Govert Shilling, zegt u? Hij deed zijn achternaam goed eer aan.
      Vooral het antwoord op die vraag over ruimtepuin was hilarisch, Het ISS heeft ontwijkende manoeuvres moeten uitvoeren om niet te botsen. Zal me een mooie slalom route hebben gegeven, blijkens de cgi-animatie die getoond werd.

      En heeft dit er ook nog iets mee van doen?; https://youtu.be/7OXvkpmiJBI , toevallig ook nog eens in het duitsch nazichroniseerd…

      Like

     • @Don,
      De term NaZi is bedacht in 1920 door de communistische Jood Karl Liebknecht, die samen met Rosa Luxemburg Duitsland communistisch/ bolsjewistisch wilde maken. (In navolging van de Sovjet-Unie, wat hedentendage als een overwegend Joodse revolutie wordt gezien.)

      Tijdens het interbellum waren er in héél Europa “revoluties” van het comintern, vooral vlak na W.O.I, als gevolg van het ontstane machtsvacuüm. Er waren revoluties in Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Joegoslavlië, etc. In bijna alle “revoluties” waren het Joden die een hoofdrol speelden.

      Het National Sozialismus (Nationaal Socialisme) en het fascisme (Italië – Mussolini) was een reactie van de Christelijke bevolking die deze revoluties wilden voorkomen. – Nazi was een denigrerende term voor National Sozialist, wat na W.O.II er voor heeft gezorgd dat we tot op de dag van vandaag middels deze woorden van psychologische oorlogvoering politiek correct moeten zijn, omdat we anders stante pede worden gestigmatiseerd.

      Joden hebben het ook over “pogroms”, Dit woord is ontstaan in tsaristisch Rusland, toen in 1881 Tsaar Alexander II door Joden werd vermoord. Vervolgens heeft een woedende bevolking zich tegen Joden gekeerd. Dit heeft weer voor een emigratiegolf naar Europa en de V.S. gezorgd, alwaar men hetzelfde spelletje opnieuw ging afspelen.

      En in 1881 bestond er nog geen Zionisme. Pas in 1897 heeft grondlegger van het Zionisme (Theodor Herzl) het eerste congres in Basel georganiseerd.
      Dit is door de (Ashkenazi) Joden omarmd om ons “Goyim” eeuwig in een ratrace te houden.

      http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

      Like

     • Q “En in 1881 bestond er nog geen Zionisme” UQ

      Sabatai Zwi was in de 17e de eerste joodse zionist. Christelijk zionisme is al veel ouder. Denk gewoon aan de kruistochten. De gewone jood wordt voor het christelijk zionistische karretje gespannen zoals we ook in WWII zagen waar de joodse raad in Amsterdam hun eigen volk op transport naar Duitsland zetten om daar in “Arbeitslager” als goedkoop werkvolk te worden ingezet. De Rothschilds en de Rockefellers zijn NEPjoden die de gewone jood keer op keer verraden.

      .

      Like

     • En bovendien schreef Leon Pinsker (1821-1891) reeds in 1882 anoniem zijn pamflet “Zelfemancipatie” waarin hij 14 jaar eerder dan Herzl tot de conclusie kwam dat de joden een zelfstandig volk met een eigen land moesten worden. Herzl was ook zo’n NEPjood die zijn eigen zoon niet liet besnijden en voor assimilatie was totdat er een grote zak met geld van het Vaticaan via de Rothschilds werd aangeboden. Hannah Arendt, zioniste tot in WWII, noemde Herzl al “een halfgare intellectueel die geen benul had hoe de Wereld in elkaar stak”.

      Like

    • Je bent tegen een overheid,maar als het om betalen van je huisrekeningen gaat paraciteer jij maar al te graag op diezelfde overheid.
     Van gewoon werken heb jij al helemaal geen kaas gegeten.
     Je hebt geen baan en bent 24 uur per dag bezig om je joden haatsite voort te kunnen zetten.Iemand die werkt kan helemaal niet een site beheren zoals jij doet. En natuurlijk lieg je dan weer tot het barst dat je wel werkt.
     Jij bent busted asshole.
     Leer mij de mens niet kennen. Ik werk wel en zie aan alle postings hoeveel jij je bezig houdt met je site.
     Maar je komt jezelf nog wel tegen knul.
     Dan wil ik nog wel eens zien wie er dan nog voor je klaar staat.

     Like

     • He lullo ik werk gewoon als zzp’er. Volgens mij ben jij om de haverklap weer werkeloos. Wat laat je je vreselijk kennen. Je bent een zielige man @Waterfiets.

      Like

     • U klinkt als een brave belastingbetalende ,braaf werkende, gelover van de big bang? Evolutie …ook logisch voor u?. Propaganda voor een perfecte slaaf?

      Like

     • ZZP?
      Je hebt je lezers nog nooit laten weten wat je als ZZP-er doet.
      Ik verkondig al zolang ik hier post bij jou wat ik voor werk doe.
      Je moet niet niet zo dom uit je duim zuigen,want iedere meter die ik afleg en ieder uur dat ik mij inspan voor de economie is op contractbasis vastgelegd.
      Kun jij me niet navertellen met je holle zzp gezwets.
      Ga maar weer de anarchist uithangen,mafkees!
      Morgenvroeg als jij nog waarschijnlijk in je nest ligt weg te rotten gaat mijn teller in het echte leven weer verder!

      Like

     • @Waterfiets Wat doe je hier nog als je dit een flutblog vindt? Oh….. alleen een beetje trollen. Flikker lekker op man. Je hebt straks geen enkel blog meer over waar je nog mag reageren buiten “Christenen voor Israhell “. Een plekje voor godsdienst fanaten past ook beter bij jou. Ik dacht altijd dat Christelijke mensen fatsoen hadden, jij bewijst het tegendeel hier. Onthoud dat je hier op visite bent!

      Like

    • Nazi propaganda.
     Je bent een smerige nazi Don.
     Is Hitler soms ook jouw idool? Het zou mij niets verbazen.
     Don’s kampf. Sterf maar jij maar in je kampf.
     Zonder mij!

     Like

   • Jij scheert alles over een kam.
    Je doet veel te weinig onderzoek.
    Dit getuigd alleen maar dat je toch niet zo veel gezonde hersens hebt als je zelf doet voorkomen.

    Like

    • @Waterman Jij bent voor mij helemaal door de mand gezakt met je domme gelul over de Armeense genocide. Lees het boek van die Bjorkness eens. Dat deed ik, hoezo onderzoek ik niet? Jij bent diegene die zonder kennis van zaken van alles spuwt en nu ook ineens een Christen voor Israhell blijkt te zijn. Je hebt je nu echter met die Armeense genocide volledig vastgeluld. En dat met dat verbod op de ontkenning van de Armeense genocide wist ik natuurlijk al lang. Daar stonden jaren geleden de kranten al vol mee. Ik twijfel inmiddels aan jouw hersens, of ben je gaan drinken??

     Like

     • Iedereen kan boeken schrijven.
      Vooral nitwits die de bijbel niet begrijpen kunnen.
      Dat boek van Christopher Jon Bjerknes kun je net zo goed in de kachel gooien.
      De helft is maar waarheid en de rest zijn voorbrauwsels van de leugen.
      Ja,zo kan ik het ook.

      Like

     • of ben je gaan drinken?–opmerking vind ik dan wel weer ERG grappig..sorry?–HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA

      Like

     • @Donquijotte hoe vaak heb je het afgelopen jaar al verteld/gezegd dat @waterman10,door de Mand is gevallen?staat@waterTROL10 ook in de moderatie?nee hé Don?waarom niet?en ik wel?beetje raar,vreemd,dubbel,hypocriet,opmerkelijk(zwakjes uitgedrukt,@watertrol10 zijn Doel=waarheid/waarheden tegen te houden/saboteren Bewust,en zo’n smerig kakkerlakje krijgt alle Ruimte op je Site Don?en jij verbant mij en zet me dan weer in de Moderatie om wat HOOFDlettertjes?terwijl @waterTROL10,doen en laten mag waar hij het beste in denkt te zijn(Clown)is liegen,dreigen,verzinnen,spinnen,draaien,ontwijken,saboteren…en zo’n figuur kan en mag reactie’s posten aan de lopende band?!!!???##^^&^^!!???!!!een Logica van LIK mijn Tessie!

      Like

   • Ik ben christen omdat ik geloof.
    Heeft verder niks met de politiek van Israël te maken.
    Jouw reactie getuigd alweer dat je totaal niks van mij weet of hoe ik het wereldgebeuren bekijk.
    Jouw oordeel is alweer te snel gemaakt en wat betreft scheldparijen?
    Kijk eens niet altijd naar anderen maar kijk eens naar je zelf.

    Like

 4. DE ARMEENSE GENOCIDE, een misdaad van vrijmetselaars
  http://nl.crc-resurrection.org/tegenstander-ontmaskerd/armeense-genocide/

  Neem maar gerust van mij aan als ik zeg dat anno 2015 de islam wordt bestuurd en gefinanciert door de vrijmetselarij.
  Vrijmetselaar Erdogan doet natuurlijk altijd of zijn neus bloed,maar doet wel degelijk in het verborgene mee om het Ottomaanse rijk weer op poten te krijgen.
  Dit is ook waarom Nederland inmiddels helemaal verpauperd is.
  Trouwens, waarom is het ontkennen van die Armeense genocide sinds 15 oktober dit jaar legaal ?
  STRAATSBURG –
  Het is toegestaan om de Armeense genocide te ontkennen, zo oordeelde het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.
  Neem mij niet kwalijk: Europees Hof voor de Rechten van de Mens?
  Wat zien we daar ook weer in terugkomen?Ik post hierna een afbeelding ervan. Wel eens gehoord van de universele verklaring voor de rechten van de mens?
  Het EVRM ( Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens) biedt burgers van de aangesloten landen de mogelijkheid om de eerbiediging, of gebrek daaraan, van hun rechten en fundamentele vrijheden te laten toetsen door een rechterlijke macht. Hiertoe kunnen zij een procedure aanspannen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM)

  Als ik dit zo zie lijkt mij deze hele instelling een witwaspraktijk om misdaden te verdoezelen.
  Alles waar de all seeying eye namelijk in terugkomt is tenenkrommend en komt van de nieuwe wereld orde die wij nu in wording zien komen.

  Like

   • Nee Don,je hebt geen flauw idee hoe het bedrog in elkaar zit.
    Je denkt misschien van wel,maar je zit er finaal naast.
    Als je niks van mijn kennis over de echte schaduwwereld wilt aannemen dan laat ook maar.
    Er zijn andere mensen die mij wel begrijpen en het wel allemaal door hebben!

    Like

   • Deze man heeft geen idee waar hij het over heeft Don.

    Wellicht zou ik mij in deze discussie normaal gesproken niet mengen.
    Echter deze waterman, heeft een vreemde kijk op de realiteit.

    Laatst genoemde geeft een verhaal over genocide, wellicht heeft laatst genoemde geen notie genomen van de palesteinse kwestie, noch , en ik zeg met klem op enigerlei wijze verdiept heeft in welke nonsens hij verkoopt.
    Ga uzelf onderwijzen ipv hier nonsens verkopen.
    Wellicht ook een NASA fan?

    Mijn advies luidt dan ook aan u Don, staak deze zinloze oprechte info die u tracht te geven aan iemand die simpelweg niet wil zien wat u zegt, of duidelijk probeert te maken.omdat ik van mening ben dat dit op geen enkele wijze iets brengt..
    Ik twijfel niet aan uw oprechtheid maar zeer zeker aan de ontvanger ervan. Tevens wil ik u bedanken voor deze info en u aanmoedigen uw tijd en energie niet in dat soort mensen te steken.

    @ waterman,
    The eyes are useless, when the mind is blind.

    NovaZembla

    Like

  • Hier een langer filmpje over de Armeense genocide. De eerste 1,5 minuut is Armeens dan gaat het verder in het Engels. Verdiep je eens in de materie. Ik heb deze filmpjes allemaal al uitgebreid beluisterd dus jouw opmerking dat ik me niet voorbereid heb slaat dus nergens op.

   Like

   • Gebaseerd op een boek van Christopher Jon Bjerknes.
    Hij zal er wel heel goed mee verdienen omdat de leugen nu eenmaal goed verkoopt.
    Als compleetdenker kijk ik veel verder dan Christopher Jon Bjerknes.

    Like

    • Je weet het hè Don?
     Ik zie genoeg knul.Mocht ik je ineens voor mijn cabine zien opduiken vrees ik dat ik net iets te laat op de rem zal drukken.
     50 T komt niet snel tot stilstand.

     Like

 5. Geen idee hoe het in nederland zit maar in Belgie zijn haat zaaien (en dan zeker gekoppeld met antisemitisme) en negationisme strafbare misdrijven.
  Je kan daarover lullen, maar het is een feit dat je je blootstelt aan potentiele gerechtelijke vervolging indien de nederlandse strafwet gelijkaardige bepalingen heeft.
  Ik weet niet wat de gemiddelde strafmaat is voor zoiets maar een werkstraf van een paar weken in een asielcentrum of bij joodse sociale organisaties lijkt me wel aangewezen.
  Damn, ik had rechter moeten worden. 🙂

  Like

  • Wat is haat zaaien? Is het haatzaaien als ik inmiddels ben gaan twijfelen aan de heilige 6 miljoen joodse slachtoffers tijdens WW2 als gevolg van info die via internet tot ons allen komt? De filmpjes die ik plaatste zijn niet voor Nederland geblokkeerd!!!! Veel horrorverhalen over de 2e WW blijken inmiddels onzin. Zeep van joods vet en lampenkappen van joodse huid is al afgedaan als rrn grote leugen. De holocaust van Dresden, Hamburg, Hannover etc. etc. wordt algemeen al gezien als een oorlogsmisdaad van de Engelsen en de Amerikanen. Inmiddels is ook duidelijk geworden dat Anne Frank niet vergast is zoals mij geleerd maar is overleden aan tyfus. Als de wet je voorschrijft dat je verplicht in leugens en propaganda moet geloven dan klopt er iets niet. Dus hou op met dat haatzaaien richting de boodschapper zou ik zeggen. Feiten zijn feiten!

   Like

    • Ik zie dus geen verschil.
     Beiden zijn propaganda van een pstchopaat.
     Zo iemand moesten ze levenslang opsluiten voordat hij een propaganda gevaar is voor de wereld.
     Beter voorkomen dan genezen is nog altijd mijn levensmotto.

     Like

     • @waterhaatzaaier10…als iemand wel Haat zaait ben JIJ het wel op Donquijotte z’n Site…(tip;lees je reactie’s maar eens “allemaal’terug…@waterdreigertje10)

      Like

     • Yep waarom niet. Zijn het niet de joden die Palestina bezetten en genocide op de Palestijnen plegen? Ben je al die foto’s van de dode Palestijnse, Iraakse, Afghaanse, Vietnamese, Libische, Syrische kinderen en die van alle andere door de joden verkrachte landen vergeten. Vraag ze of het het waard was. en je krijgt het volgende antwoord.

      @Waterfiets ik ben helemaal klaar met mensen als jij en Allbright. Ik ben klaar met jullie moordenaars. Ik steun die man dus die hier oproept tot verzet met de enige wapens die ze nog hebben. Messen. De wapenindustrie en het internationale recht is ook al in handen van de joden.

      Like

     • Ik ben ook helemaal klaar met jou.
      De juiste persoon zal jou levens lang laten opsluiten en jouw blog voor eeuwig opdoeken.
      Ik zal er dan ook geen traan om laten,want je verdient het.
      Een block van mij interesseert me verder ook geen bal,want jouw blog staat zowiezo ten dode opgeschreven.

      Like

  • Nare gedachtes heeft u. Wat is uw probleem? Dat anderen voor rechtvaardigheid opkomen die u alleen aan een bepaalde groep mensen wilt laten toekomen?
   Er is maar een lijdend volk en de rest een stelletje ‘fascisten’??

   Ik moet u niet zeggen dat antisemitisme niet alleen joden betreft maar ook moslims…dat zijn dezelfde Semieten.
   Tegen christenen mag je blijkbaar alles zeggen, die mag je afmaken en uitkotsen ten gunste van….?
   Dat is ook strafbaar, strafbaar in het kader van ethiek in de ogen van empathische mensen, die niet willen dat anderen lijden. Daar horen ook dieren erbij die ritueel worden geslacht!
   Baby’s van een paar dagen oud besnijden onder de grootste pijn dat mag wel?? Als je er iets van zegt moet je aangegeven worden???
   Het doel de minds van mensen te controleren is bij u zeker gelukt.

   Like

 6. Interessante informatie betreft de bronnen waterman, dat geldt overigens ook regelmatig voor Don.
  Iedere schrijver kan een boek schrijven en de betrouwbaarheid zal altijd een twijfel blijven.
  Met elk boek kan je een kachel aanmaken ongeacht wat erin geschreven staat. Als een boekverbranding als ernstig gezien wordt dan gaat men voorbij aan wat er in het boek geschreven staat. De waardes van het boek, om het zo maar eens uit te drukken.
  Over de ottomanen. Ik heb in Budapest schilderijen mogen aanschouwen over de bloedige strijd welke de Ottomanen moeten hebben gevoerd. Echter bij elke traumatische vertolking van een gebeuren wordt de vertolking nagenoeg altijd enorm gekleurd door de omstandigheid waaronder de vertolking tot stand gekomen is. De beeldvorming is daardoor niet reëel maar wordt wel als reëel betiteld omdat men nu eenmaal is aangeleerd aan te nemen in plaats van zelf te denken.
  Een filmpje over “wir oder die juden”, geen bronvermelding of maker van de film. Memri.org is een overheids puppet organisatie welke daardoor niet als betrouwbaar kan worden gezien. Ze schrijven onafhankelijk te zijn maar dat zijn ze niet. Ook van planet doc kan ik geen investeerder of informatie vinden van de organisatie zelf. Zo zijn national geografic en discovery channel ook door de mand gevallen. Natuurfilms zijn vaak mooi maar er zit bijna altijd een belanghebbende boodschap in van de investeerder waardoor het publiek gestuurd wordt.
  Herzl wist wat hij wilde en de jood werd daar de dupe van. Zo ook de doorsnee moslim de dupe wordt van het extremisme. Of men nu jood, moslim, christen of nazist is, elk idealisme kent de voor en nadelen.
  Beter is zelf na te denken maar dat blijkt vaak wat moeizamer te zijn.
  En over het gasgeven met 50T is ook maar een beetje ego-geruk he. Hoeveel uren op een dag rijd een chauffeur op een vrachtwagen en heb je dan nog tijd over om dagelijks op een blog te posten tot laat in de avond of tot na middernacht. Denk het niet.
  Dat zal allemaal wel onzin zijn natuurlijk maar het plaatje klopt voor geen meter.
  Op enkele zeer eenvoudige vraagjes elders op dit blog heb ik tot op heden nog geen antwoord gekregen. Deze waren erg eenvoudig gesteld en zelfs herhaald. Over mindfucken werd gesproken.
  Ratio overheerst maar kennis van metafysica, memetica ontbreekt waardoor aannames overheersen boven werkelijkheid en gesmeten wordt met literatuur en filmmateriaal wat eigenlijk zwart-wit zou moeten zijn maar een kleurtje heeft gekregen.
  Geschiedschrijving heeft als doel een boodschap over te brengen. De vraag is welke boodschap dit is, die van de schrijver of van de werkelijkheid. En wie betaalde die schrijver.

  Like

  • @open oog—goede reactie(alleen jammer dat je @waterman10 in het begin van je reactie,bijna ophemeld ivm dat @waterman10 soms goede bronnen geeft…)in de 99% van de gevallen BEwust toch juist niet is mijn oprechte mening,voor de rest@open oog Goede reactie!

   Like

  • @open oog,
   Schrijven bij Don doe ik gratis. Ik ontvang er niks voor.
   Rijden,dat is een ander verhaal. Daar word ik voor betaald.
   Mag het ook zeg? Ik wil wel eens zien als het hele transport op z’n gat ligt hoe dun het iedereen dan zal gaan in Nederland.
   Al hebben mensen €100,- te besteden. Als er niks op de planken komt in de winkels hebben ze aan die €100,- ook niks meer.
   Snappie?
   Chauffeurs worden altijd onder gewaardeerd,terwijl zij toch de motor van alles zijn.
   Als ik schrijf dat ik niet zal remmen dan is dat omdat ik mij boos kan maken over koe Don een hele boel verdraait hier.
   In het echt zal ik heus wel remmen hoor. Ik rem nog voor een eend die de weg wil oversteken. 🙂

   Like

    • @open oog,
     Ooit als deze site opgedoekt wordt,zal ik toch verder blijven schrijven.
     Ik schrijf al zeker 35 jaar. Toen de computer nog niet bestond schreef ik al veel op papier over alles wat ik zie en constateer in de wereld.
     Mocht zelfs het hele internet verdwijnen,dan gaat mijn schrijfwerk evengoed verder tot aan mijn laatste adem.
     Aan blanco papier geen enkel gebrek,

     Like

     • Zeker blijven doen waterman, ik kan dat alleen aanmoedigen, al zal niet iedereen dat met mij eens zijn. Maar schuw niet voor kritieken. Op diverse plaatsen heb jij eens een ban gekregen en dat komt omdat jij je ego blijft meezeulen onder je arm. Laat dat ego los en je wordt gehoord.
      Tis maar een adviesje waar je mee kan doen wat je wilt.

      Like

    • En dan nog iets open oog.
     Je schreef: Een filmpje over “wir oder die juden”, geen bronvermelding of maker van de film. Memri.org is een overheids puppet organisatie welke daardoor niet als betrouwbaar kan worden gezien.

     Mij gaat het niet om die bron. Mij gaat het wat over de lippen kwam van Hitler.
     Dat zijn gewoon feiten. Die psychopaat heeft dat gewoon gezegd in front van wel duizenden mensen.
     Hij heeft dus een menigte gehersenspoeld met al zijn haat toespraken.
     Zulke haattoespraken zetten aan tot oorlog en verderf.
     Is dat soms waar de mensheid voor kiest?
     Ik pas hier voor en ben juist degene die uit die menigte stapt.
     Mij zul je daarom ook nooit en te nimmer zien daar waar toespraken voor een grote menigte worden gehouden.
     Ik blijf liever die eenzame nuchtere compleetdenker die eerder een open dialoog met iemand opzoekt gewoon onder 4 ogen.
     Dat kan nog altijd gewoon het best aan de keukentafel.

     Like

     • Heb je ooit de moeite genomen om 4 uur naar een speech van deze ‘psychopaat’ te luisteren?
      Weet je hoe de zeitgeist was toen? Ook en vooral in andere landen behalve in Duitsland? Wat speelde in de maatschappijen?
      Je bent bang beste Waterman en daardoor word je boos op mensen die wel het lef hebben om echt voor de waarheid te gaan. Jammer, ik kan je zo niet meer serieus nemen, dat je Don die jou alle ruimte geeft, zo onderuit probeert te halen. Bah!!!

      Geliked door 1 persoon

     • “Mij gaat het niet om die bron”
      Mij vroeger ook niet totdat ik ontwaakte en inzag dat vele bronnen bewust vervalsen.
      “Hij heeft dus een menigte gehersenspoeld”
      Welke politicus of regering niet, welk een uitzondering was hij dan en waarom heeft niemand hier iets van geleerd. Blijkbaar is dan dit ook het huidige systeem wat wereldwijd wordt toegepast en verafschuwden we dat voorheen maar passen we het zonder blikken of blozen gewoon wederom toe. Zijn wij dan niet in feite gewoon slechter dan hij was en moeten wij ons dan niet gewoon rood schamen dat wij hier ingetuind zijn.
      Met wij bedoel ik dan het schapenvolk van de samenleving maar ook hen die verwijzen naar de boze wolf zelf, en zelf in de wolvenhuid zitten. De wereld om ons heen is een creatie vanuit ons zelf. Als de massa zich leent voor een zekere omstandigheid dan zal deze ontstaan. De wet van oorzaak en gevolg.
      Emoties waterman, dat zijn de grote obstakels in ons denken.
      Zet deze aan de kant en men kan helder denken en beleeft de wereld vanuit een andere hoek. Dat is niet de hoek van waaruit jij kijkt, met welke goede en gemotiveerde drijfveer de ook.
      Elk idealisme speelt met emotionele aspecten om draagvlak te verkrijgen. Zo past een haatbaard dat toe maar ook de priester in de kerk. Dan nog niet te spreken over het huidige liberalisme wat verre van vrijheden staat.
      Wijs de vinger niet naar wat je verafschuwd of verwenst maar naar wat je voor ogen hebt en wilt bewerkstelligen.

      Like

     • “Dat kan nog altijd gewoon het best aan de keukentafel.”
      Daar ben ik al enkele malen het land voor doorgereisd maar heb zelden mogen treffen dat daaruit iets zinvols kwam.

      Like

     • @open oog,
      De wereld om ons heen is een creatie vanuit ons zelf?
      Wat is jouw creatie dan?
      Zal ik je zeggen wat de wereld is?
      De wereld is gewoon zoals die is en was al een creatie van God voor dat er mensen rondliepen.
      Het is de mens die uiteindelijk zelf zal gaan vergaan maar de wereld die zal blijven bestaan.
      Dat zal de toorn van de Eeuwige zijn.

      Like

     • Ik wil ook een lans breken voor Don omdat hij voor mij het vrije woord vertegenwoordigt en hij heeft al aangegeven anarchist te zijn en geen nationaal socialist .
      Ik “geloof” ook in anarchisme dus niemand die enige macht over je hebt, inclusief Jezus @ Waterman.
      @Waterman je kan wel ZIEN dat je van een goed glas wijn houdt, gore opmerking van niet stoppen met je vrachtwagen, is geen humor.

      Like

     • @Aldebaran,
      Je leest blijkbaar maar half.
      En omdat je maar de helft leest gebruik je die andere helft om mij achter in de rug te steken.

      Ik raad Aldebaran aan om even een bezoekje te brengen bij specsavers om een gratis ogentest te doen.Wellicht komt uit die test naar voren dat hij een leesbril nodig heeft.
      Want zie,hier is die andere helft nog een keer.

      Chauffeurs worden altijd onder gewaardeerd,terwijl zij toch de motor van alles zijn.
      Als ik schrijf dat ik niet zal remmen dan is dat omdat ik mij boos kan maken over koe Don een hele boel verdraait hier.
      In het echt zal ik heus wel remmen hoor. Ik rem nog voor een eend die de weg wil oversteken.

      En wat helemaal ziek en hypcriet is ,dat is een like die Don ook nog geeft voor het door Aldebaran achterbaks onterecht in mijn rug steken.
      Maar dat Don een hypocriete lafaard is,dat weten wij in de kantine inmiddels al allemaal.

      Like

     • Maar voor Aldebaran heb ik ook nog een bericht.
      Je schrijft dat ik boos ben op mensen die wel het lef hebben om echt voor de waarheid te gaan.

      Beste Aldebaran,Don’s “waarheid” is helemaal niet de echte waarheid.
      Don’s “waarheid” is niets meer en minder dan propaganda.
      Internetpropaganda.
      En ik ben het die iedere keer onder vuur komt te liggen omdat juist ik door die propaganda van hem heen prik.
      Daar kan meneertje niet tegen.
      En dat is de pure waarheid.

      Like

    • @stevie bullshit schrijver,
     Nee,ik heb niet voor de fabeltjeskrant geschreven.
     Ik heb voor geen enkele krant geschreven.
     Ik heb voor mijzelf geschreven en schrijf nog steeds voor mijzelf.
     Aan papier geen gebrek.
     Hoeveel velletjes heeft stevie nog? 🙂
     Niks,nada,hij heeft alleen nog maar een tablet,I-phone en toetsenbord. hahahahahaha
     Stevie zal een probleem krijgen als de stroom pats boem zou uitvallen.
     Waterman heeft plan B al jaren klaar. hahahaha

     Like

   • Als er één week geen transport rijdt zijn de winkels nagenoeg leeg. Is een feit. Dat chauffeurs ondergewaardeerd worden is ook een feit. Klare taal maar daar had ik het niet over.
    Dat jij niet betaald wordt voor het schrijven daar had ik het ook niet over. Wie verdraait hier nu.
    Let wel waterman, ik val je niet aan maar geef aan dat je informatie niet correct onderbouwd is.
    Ik val Don ook niet aan maar geef aan dat ook niet altijd zijn bronnen kloppen. Dat mag en is denk ik alleen een stimulans ipv kritiek wat helaas niet altijd zo wordt gezien.

    Like

    • @open oog…misschien is het wel verzonnen van `@waterfontein10 dat hij vrachtwagenchauffeur is/was…hij doet net alsof vrachtwagenchauffeur iets ‘heiligs”is of weet ik veel,wat BOEIT mij nu alsof iemand vrachtwagenchauffeur is op een Waarheidszoekers/”waarheidszoekers”Site?!?!?waarom zegt/verteld@waterTROL10 bijna in elke reactie dat hij vrachtwagenchauffeur is?wat is hier de meerwaarde van?NIKS!,dus @waterman(fantaBOY/leugenaar/spindokter)liegt al met zoveeeeel andere dingen,dus ivm het “heilig”uitverkorene”werk als vrachtwagenchauffeur zou ook zo maar een hersenspinselleugen kunnen zijn van waterclown10

     Like

    • @open oog als er 1 week geen Vrachtauto’s zouden rijden ivm import….dan sterven we gaan we allemaal Dood,een totale ramp,geen eten,drinken,gel,tandpasta,nieuwe kleding,bol.com,etc..etc…dan zou de Wereld vergaan hé ..zo supersupersuperbelangrijk zijn Truckdrivers…deze mensen zijn Goddelijk,ik EIS voor elke Vrachtwagenchauffeur/Truckdriver een Standbeeld op deze Wereld,ook in Lourdes!

     Like

     • Dan mag je gelijk beginnen er eentje voor mij te maken.
      Ik kom net weer terug van een pittige dagrit. Ik was om 04:30 uit de veren toen jullie nog in jullie nest lagen te slapen.
      Ik heb weer verdiend vandaag. Wat heb jij gedaan vandaag voor je kost stevie?
      Eigenlijk niks,hè? Een beetje computeren en wat rondhangen.
      Kom naast mij zitten en ik zal je mijn contract als vrachtwagenchauffeur zien zwart op wit.
      Jouw droom is mijn realiteit. Ik heb het,jij niet. Had je maar wat meer actief in de echte wereld moeten zijn.
      I love it. 🙂

      Like

 7. Don, het is allemaal angst wat bij de meesten speelt over dit onderwerp. Je moet echt wel ballen hebben.
  Waterman is een schijterd…heel simpel.
  Hij wil wel roddelen over Hollywoodsterren maar ook daarin ziet hij niet wie Hollywood in zijn handen heeft.
  Alle sterretjes zijn slachtoffers van dezelfde elite.

  Geliked door 1 persoon

  • En ivm de 6 Miljoen joden,dat is toch OOK al,bewezen en Zelfs overgenomen als Feit/waarheid dat er Ook al was De Holocaust(gas kamers geen Hoax)dat er geen 6 miljoen Joden zijn omgekomen,maar +-1/5 van die 6 Miljoen….dat er mensen/joden zijn vermoord/hongersdood hebben meegemaakt,dat is een Feit,maar de Gaskamers is een Hoax/broodje Aap fear Story…er staan ontzettend veel bewijzen(video’s/artikelen/foto’s/afbeeldingen/info/materie)op Internet/Google/You Tube betreft de Gaskamers Hoax/Leugen….David Cole (zelf joods van afkomst)Documentaire maker/filmer heeft in de Jaren ’90 al een zeer goede BEWIJS docu/film/video gemaakt…..alleen deze Docu/film/video zou bij iedereen toch al minstens met een nieuwe,frisse blik moeten/kunnen kijken naar de Gaskamer bewering/leugen/hoax)Laat staan die ontelbare andere docu’s/links/video’s/artikelen/bewijzen/foto’s/afbeeldingen/info/materie/bewijzen)alleen al op Internet/Google/you Tube… o.a:Link/Tip:Documentaire van David Cole:-You Tube:-The HoloHoax by David Cole,Jewish TruthSeeker–smeghead-channel–(1:00:13 minuten)

   Like

   • Anne Frank’s Diary – A Hoax, by Ditlieb FeldererPublished by Institute for Historical Review, 1979Published on the Internet by Radio Islam, 2005
    Anne Frank’s Diary – Some Honest Questions
    FAURISSON: Is The Diary of Anne Frank genuine? (1982)
    Holocaust Leugens – DE DATABASE over de gevaren van het Zionisme
    Zyklon-B | andere kijk
    US-Republikaner: Holocaust ist die schwärzeste Lüge der Geschichte | Sommers Sonntag
    the tap: HET – The Holocaust Education Trust. HETT – Helping Expose The Truth
    DAVID COLE EN DE GASKAMER LEUGEN – Olympic Zion
    Arthur R. Butz: The Hoax of the Twentieth Century
    The Holohoax – “Holocaust” Hoax
    The Jewish Mafia’s trillion-dollar scam about a “Jewish Holocaust” in WWII
    Holy Holohoax. My Government Wouldn’t Lie To Me. | Video Rebel’s Blog

    En zo kan ik doorgaan (ik heb er nog tientallen van deze links)
    In wezen is het heel simpel om deze 70-jarige leugen, waar hele volksstammen mee zijn belazerd en voor de gek gehouden alsmede door de leugens vele oorlogen zijn ontketend kunnen worden door de ZioNazies die deze leugen als excuus hebben gebruikt en nog steeds gebruiken tot op de huidige dag, door te prikken.

    KOMT IE HOOR:
    Zelfs als 46 crematorium ovens 24/7 het hele jaar door steeds 1 lijk(meer kan nml niet) per uur verbranden duurt het meer dan 10 jaar (ca 14,9 jaar afgerond en schrikkeljaren niet meegeteld 🙂 ) om 6 miljoen lijken te verbranden.
    En ze zouden zijn verbrand want er zijn nooit massagraven gevonden in buurt van deze crema’s.
    Berekening 365 X 24 = 8760 aantal uur per jaar
    8760 X 46 = 402960 is aantal crematies per jaar
    6000000 : 402960 = 14,88 is aantal jaar benodigd om 6 miljoen!! lijken te verbranden.
    Nou dat snapt zelfs kleine Jantje nog wel dat dat niet in 2 a 3 jaar kan! En hoef je ook geen plagiaat plegende middelmatige joodse wetenschapper voor te zijn (sic).

    Like

    • Nemesis toch, Niemand zegt overigens dat er 6 miiljoen joden verbrand zijn. Blijf bij de les. In Auschwitz-Birkenau waren er 52 ovens die volgepropt werden met lijke, volgens de tellingen zijn daar 1,1 miljoen mensen (joden, homo’s, zigeuners etc.) verbrand.
     Volgens getuigen ruim 2500 mensen per dag werden verbrand.
     Is jouw idee er echt op gebaseerd dat de nazi’s met veel respect, langzaam aan, lichaam per lichaam een eerbiedige crematie gaven?
     En dat klinkt voor jou logisch?
     Tjah, dan is alle hoop verloren voor jou. Echt.

     http://www.hdot.org/en/learning/myth-fact/cremation1.html

     Like

   • Het is allemaal veel eenvoudiger aan te tonen onder zoveel reken formuletjes. 6 Miljoen mensen verbranden geeft ca. 9 miljoen kilo as.
    Ik kan nergens vinden waar die as moet zijn gebleven.
    Voilà.

    Like

    • Ok, logische positie.
     Je bent uiteraard ter plaatse geweest in Auschwit- Birkenau, Sobibor, Belzec, Treblinka en alle andere vernietigingskampen?
     Hoe diep heb je daar gegraven en wanneer? Graag een lijst met data : locaties en wanneer je daar geweest bent en uiteraard ook een paar foto’s om je zoektocht te bewijzen aub.
     Niemand die niet totaal waanzinnig is, zou het in zijn hoofd halen om zo’n zware stelling te nemen zonder overvloedig materiaal dat zijn stelling ondersteunt, dus dit wordt makkelijk voor je.
     En hoe heb je gecompenseerd voor sedimentatie en verstrooiing? Hoeveel had je verwacht terug te vinden na 70 jaar? Een logaritmische curve natuurlijk, graag ook posten. Dank.

     Like

     • Het is onzin iemand voor waanzinnig uit te maken als de persoon die deze waanzinnigheid uitspreekt zelf niet het tegendeel onderbouwd maar eenvoudig een datastroom vereist welke aantoont dat een tegenstelling bewezen moet worden hiermee wat een absurditeit is.
      Als men propageert dat iets heeft plaatsgevonden maar daarbij het verloop van het gebeuren in gebreken blijft dan betreft het hier meer een assumering dan wel een bewezen feit. Het is daarom ridicuul om te eisen onderzoeksrapporten aan te dragen om een tegendeel te bewijzen van een gebeuren als deze van het gebeuren zelf al voor handen hadden moeten zijn hoe het gebeuren zijn verloop kende. Ergens zou toch wel aangetoond moeten zijn geweest waar 4091 m3 as moet zijn gebleven maar tot op heden heb ik nergens kunnen vernemen waar deze hoeveelheid dan zou zijn gebleven. De geschiedschrijving spreekt van het tragische gebeuren, wat ook niet te betwijfelen valt, maar nergens voorziet deze schrijving in een rapport of omschrijving waaruit is op te maken waar deze grote hoeveelheid residenten moet zijn gebleven. Draag deze informatie aan en overtuig mij van het ongelijk van mijn gestelde. Om nu een recentelijk bodemonderzoeksrapport te eisen voor iets wat destijds heeft plaatsgevonden en met prietpraat aan te komen van compensering voor sedimentatie en verstrooiing, is natuurlijk wel erg eenvoudig gesteld.
      Ik schroom niet om mij te verontschuldigen en mijn gestelde terug te trekken als de benodigde informatie wordt aangedragen maar voor alsnog zie ik daar geen reden voor.

      Like

    • Een veel besproken item,die 6 miljoen.
     Eerlijk gezegd houd ik mij niet zo bezig of dat aantal wel of niet verzonnen is.
     Oorlog is zowiezo zinloos en kent alleen maar ellende.
     Ik ben er van overtuigd dat er gigantisch veel mensen een onnodige vroege dood hebben gevonden, hetzij via uithongering,bombardementen of vervolgingen en executie.
     Het onderzoek naar het bestaan van eventuele gaskamers is een moeilijk onderwerp omdat deze generatie inclusief mij die ww2 helemaal niet zelf heeft meegemaakt.
     In het engels vond ik de volgende vragen
     66 Questions on the Holocaust :
     1.What proof exists that the Nazis practiced genocide or deliberately killed six million. Jews?
     2.What evidence exists that six million Jews were not killed by the Nazis?
     3.Did Simon Wiesenthal once state in writing that “there were no extermination camps on German soil?
     4.If Dachau was in Germany and even Simon Wiesenthal says that it was not an extermination camp, why do thousands of veterans in America say that it was an extermination camp?
     5.Auschwitz was in Poland, not Germany. Is there any proof that gas chambers for the purpose of killing human beings existed at or in Auschwitz?
     6.If Auschwitz wasn’t a “death camp,” what was it’s true purpose?
     7.Who set up the first concentration camps, and where and when?
     8.How did German concentration camps differ from America relocation camps which interned Japanese-German-and Italian-Americans during W.W.II?
     9.Why did the German intern Jews in concentration camps?
     10.What extensive measure did world Jewry undertake against Germany as early as 1933?
     11.Did the Jews of the world “declare war on Germany?”
     12.Was this before or after the rumors of the “death camps” began?
     13.What nation is credited with being the first to practice mass civilian bombing?
     14.How many gas chambers to kill people were there at Auschwitz?
     15.How many Jews were in areas that came to be controlled by the Germans before the war?
     16.If the Jews of Europe were not exterminated by the Nazis, what happened to them?
     17.How many Jews fled to deep within the Soviet Union?
     18.How many Jews emigrated prior to the war, thus being outside of German reach?
     19.If Auschwitz was not an extermination camp, why did the commandant, Rudolf Hoess, confess that it was?
     20.Is there any evidence that it was American, British, French, and Soviet policy to torture German prisoners in order to exact confessions before the trials at Nuremberg and elsewhere?
     21.How does the “Holocaust” story benefit the Jews today?
     22.How does it benefit the State of Israel?
     23.How does it benefit many Christian clergy?
     24.How does it benefit the Communists?
     25.How does it benefit Britain?
     26.Is there any evidence that Hitler knew of a mass extermination of Jews?
     27.What kind of gas was used by the Nazis in concentration camps?
     28.For what purpose was, and is, this gas manufactured?
     29.Why did they use this instead of a gas more suitable for mass extermination?
     30.How long does it take to ventilate fully an area fumigated by Zyklon-B?
     31.Auschwitz commandant Hoess said that his men would enter the gas chamber ten minutes after the Jews had died and remove them. How do you explain this?
     32.Hoess said in his confession that his men would smoke cigarettes as they pulled the dead Jews out of the gas chambers ten minutes after gassing. Isn’t Zyklon-B explosive?
     33.What was the exact procedure the Nazis allegedly used to exterminate Jews?
     34.How could such a mass program have been kept secret from Jews who were scheduled for extermination?
     35.If Jews scheduled for execution knew the fate in store for them, why did they go to their deaths without fight or protest?
     36.About how many Jews died in the concentration camps?
     37.How did they die?
     38.What is typhus?
     39.What is the difference if six million or 300,000 Jews died during this awesome period?
     40.Many Jewish survivors of the “death camps” say they saw bodies being piled up in pits and burned. How much gasoline would have to be used to perform this?
     41.Can bodies be burned in pits?
     42.”Holocaust” authors claim that the Nazis were able to cremate bodies in about 10 minutes. How long does it take to incinerate one body according to professional cremator operators?
     43.Why did the concentration camps have crematory ovens?
     44.Given a 100 (to the 6th power) duty cycle of all the crematoria in all the camps in German-controlled territory, what is the maximum number of corpses it would have been possible to incinerate during the entire period such cremators were operating?
     45.Can a crematory oven be operated 100 (to the 6th power) of the time?
     46.How much ash is left from a cremated corpse?
     47.If six million people had been incinerated by the Nazis, what happened to the ashes?
     48.Do Allied wartime photos of Auschwitz (during the period when the “gas chambers” and crematoria were supposed to be in full operation) reveal gas chambers?
     49.What was the main provision of the German “Nuremberg laws” of 1935?
     50.Were there any American precedents for the Nuremberg Laws?
     51.What did the International Red Cross have to report with regard to the “Holocaust” question?
     52.What was the role of the Vatican during the time the six million Jews were alleged to have been exterminated?
     53.What evidence is there that Hitler knew of the ongoing Jewish extermination?
     54.Did the Nazis and the Zionists collaborate?
     55.What caused Anne Frank’s death just several weeks before the end of the war?
     56.Is the Anne Frank Diary genuine?
     57.What about the numerous photographs and footage taken in the German concentration camps showing piles of emaciated corpses? Are these faked?
     58.Who originated the term “genocide”?
     59.Were films such as ‘Holocaust’ and ‘The Winds of War’ documentary films?
     60.About how many books have been published which refute some aspect of the standard claims made about the “Holocaust”?
     61.What happened when a historical institute offered $50,000 to anyone who could prove that Jews were gassed at Auschwitz?
     62.What about the claim that those who question the “Holocaust” are anti-Semitic or Neo-Nazi?
     63.What has happened to the historians who have questioned the “Holocaust” material?
     64.Has the Institute for Historical Review suffered any retaliation for its efforts to uphold the right of freedom of speech and academic freedom?
     65.Why is there so little publicity for your point of view?
     66.Where can I get more information about the “other side” of the “Holocaust” story as well as facts concerning other areas of W.W.II Historical Revisionism?

     Over 50 jaar mag de dan weer nieuwe generatie misschien een ander vragenlijstje opstellen.
     Vragen over hoeveel mensen een veel te vroege dood hebben gevonden bij de bijbelse eindtijd veldslag/armageddon in het midden oosten.
     Wie houd het tegen? De anti christ soms,als hij de valse new age vrede komt brengen?
     Ook dat wordt vermeld in de bijbel. De eindtijd en de valse vrede. De NWO vrede.

     Like

     • Nemesis, je kan dus ook al niet rekenen, tjonge jonge.
      In Auschwitz Birkenau werden 1,1 miljoen mensen verbrand in 52 ovens, 2500 per dag, dat is dus 48 mensen per oven per dag.
      Je kan GEMAKKELIJK 3 of 4 lijken erin stapelen. NATUURLIJK verbranden die simultaan, alleen wordt de eindtemperatuur enigzins trager bereikt wegens grotere massa die moet opgewarmd worden.
      Je ontkenning van simpele dingen die iedereen wel weet is extreem zielig, maar ergens past dat wel bij je : extreem antisemitisch en exteem zielig. Ook extreem verward lijkt me.
      Je hebt een goede dokter nodig denk ik. En een abonnement bij een groothandel in medicatie.

      Like

    • @Only one en @allen Onzin . 1 (zegge een) lijk verbranden duurde toen en ook nu precies 1 uur. En als je 10lijken erin propt (wat niet eens kan) duurt het ook 10x zo lang. Zelfde hoeveelheid materie, water etc.

     6 miljoen verbranden duurt 24/7 continu ‘productie’ 14,9 jaar!!!!
     En zyklon b is Cyaanwaterstof (HCN) dat met de stenen muren een blauwe verkleuring geeft (Pruisisch blauw heet dat toevalligs beetje cynisch ja).
     Die verkleuring hebben tientallen wetenschappelijke onderzoekers en historici in al die kampen met name Auschwitz nooit gevonden.
     Ausch witz zeker een UITgevonden GRAP van de Zionazies!

     Like

  • Ik een schijterd?
   Hahahahaha.
   Die indruk creëer jezelf. Je weet niks van me.
   Ik zal je een stukje van mijn waarheid geven.
   Ik kijk haast helemaal geen tv,juist omdat ik als compleetdenker weet wat tv met een mens kan doen.

   Like

   • @waterman10—je bent zooooo “slim”maar de Ronde Aarde Hoax,die ‘begrijp’je niet,en de French Bus Crash HOAX(zogenaamd,jij post alleen maar om DE waarheid tegen te houden,jij bent dood gewicht voor de ECHTE Truthers/Compleetdenkers/Waarheidszoekers…schaam je!!)ik raad IEDEREEN aan,om een
    al je reactie’s terug te lezen van het afgelopen jaar op deze site….van mh17 hoaxer tot mh17 bijna non hoaxer van truther tot TROL dat=@waterscooter10

    Like

 8. En als ik de matrix in kom dan beginnen jullie op mij te schieten.
  Maar kijk,ik stap net zo makkelijk weer uit jullie matrix en stap de echte wereld in die buiten deze matrix ligt.
  En niemand raakt mij.
  Ik leef met volle teugen buiten de matrix met mijn glas goed gevuld.
  Een geweldige baan,een gelukkig gezin en verder houd ik alles in privacy.
  hahahahahaha,ik lach jullie allemaal uit.

  Like

  • Je kan ook meedenken en een discussie op gang brengen over bijvoorbeeld dat getal 6 miljoen (fake aantal slachtoffers)
   Waarom wordt dat getal steeds genoemd ? Is het een hex-spell? Het getal schijnt ook al genoemd te worden in dat geliefde boek van je , we kunnen het daar over hebben, toch?
   Schrijft Don dat alle joden uitgeroeid moeten worden, NEE!
   Wat is dat toch met christenen , dat ze in een spasme schieten en naar de rode wijn grijpen als het over joden en Israel gaat?

   Like

   • Negationisme en hatespeech zijn strafbaar (met 2 jaar blijkbaar) om zeer goede redenen. Die straffen bestaan om de maatschappij te beschermen tegen idioten die niets geleerd hebben van een oorlog die bijna 50 miljoen mensenlevens heeft gekost en een genocide met met ruim 6 miljoen dode joden. Dat cijfer ontkennen is OOK negationisme overigens.
    Als je daar toch wil over discusssieren; behaal dan uw doctoraat in Geschiedenis, start een commissie met gelijkgezinden, spendeer een jaar of 5 met ECHT onderzoek en zie wat er dan uitkomt.
    Zo gaat dat in de echte wereld, een hoop gezever over Joden in een blog op internet is geen waarheidszoeken, het is negationisme. Punt;

    Like

    • Zo gaat dat in de echte wereld

     In uw fake wereld wel ja, jammer genoeg.
     U weet ook dat je Hebreeuws moet leren als je hoger op wilt in de door de broeders aangestuurde fake maatschappij?
     Er wordt hier niet aan hate speech gedaan ,kunt u een voorbeeld noemen?
     Als u dit blog een tijdje volgt zult u ook erkennen dat het voornamelijk waarheidszoekers zijn hier op het blog met vrijheid van meningsuiting en zonder enige politieke agenda , academische titels veeg ik me reet mee af .
     Leest u al een tijdje mee, dan weet u ook hoe ik er tegenaan kijk. punt.

     Like

    • En dan nog iets, wat B.Spectre zegt in dat filmpje , valt dat niet onder hate speech? Ik denk het wel, ik als niet jood wordt een beetje misselijk van die uitspraak, nee dan is het goed zeker?
     Laat je stem ook dan horen en verwerp dat.

     Like

    • “Als je daar toch wil over discusssieren; behaal dan uw doctoraat in Geschiedenis, start een commissie met gelijkgezinden, spendeer een jaar of 5 met ECHT onderzoek en zie wat er dan uitkomt.
     Zo gaat dat in de echte wereld..” hahaha en ook is dat alles gebeurd, dan nog zijn er mensen als u die het niet willen aannemen. Geloof nou een keer…je bent voor de gek gehouden…dat is een waarheid als een koe!!

     Like

     • Als dat gebeurd is, beste Nika, dan ben ik inderdaad voor de gek gehouden.
      En dan nu het allerbelangrijkste, dat jij vreemd genoeg weggelaten hebt in je posting (haha, het is om de spanning op te drijven nietwaar, rakkertje?) : de link naar dat onderzoek, de namen van de onderzoekers, en het gepubliceerde rapport.
      En geen hoax-complot-crackpot site waarop waanzinnige idioten samen rondkruipen en hun excremeten achterlaten als vuile vliegelarven op een kadaver van een dood paard aub,
      Dit is serieus, dus serieuze sites.

      Like

     • Beste the only one, graag verneem ik dan nog van tevoren je definitie van het woord ´serieus´…

      Like

   • @Pepijn,
    Het getal schijnt ook al genoemd te worden in dat geliefde boek van je , we kunnen het daar over hebben, toch?

    Tuurlijk kunnen we het daar over hebben.
    Je schrijft het schijnt.
    Dus met andere woorden,je zuigt maar iets uit je duim.
    Het steen harde feit is dat dit getal 6 miljoen en holocaust ww2 nergens in mijn geliefd boek voorkomt.

    Like

    • Nee jij hebt de wijsheid in pacht, het was de talmoed maar goed het oude testament de thorah en de talmoed zie ik als 1.
     En wie moet hier nou naar specsavers, jij lulletje rozenwater je kan geeneens Aldebara en mij uit elkaar houden, te diep in het glaasje gekeken Waterman?
     Hup naar de kerk, je masters wachten op je, tut tut!
     Daarna lekker de 6 million dollar man bekijken op you tube.
     Ps het enige puntje van kritiek wat ik heb op Don is De joden, als titel verder wordt hier academisch onderzoek gedaan.

     Like

     • Heb ik niet mijn correctie soms niet geschreven?
      Maar goed,steek de draak maar gerust allemaal met mij, want uit verveling zullen jullie wel niets beters te doen hebben.

      Like

     • Mijn geliefd boek is ook helemaal niet de talmud,Pepijn.
      De bijbel is de talmud niet.
      Je haalt weer alles door elkaar. Misschien toch een brilletje?

      Like

    • Iets heel anders voor wie ogen heeft om te zien,oren heeft om te horen en verstand heeft om te begrijpen.
     De grote verdrukking is, zoals u zult zien wanneer u uw verstand en uw Bijbel openhoudt, satans laatste poging de echte christenen, de verwekte kinderen van God, die hij niet misleiden kan zoals hij de wereld misleid heeft, met geweld te vernietigen.
     Mijn geliefd boek spreekt over de 144000 verzegelden.
     Deze verzegelden zullen ongetwijfeld uit de 12 stammen komen.
     Maar goed,de wereld kent inmiddels wel zo’n ruime 7 miljard bewoners. Precies weet ik zelf ook niet,want begin maar een te tellen zou ik zeggen.
     Wat mijn geliefd boek ook openbaart is een ontelbare menigte, bestaande uit mensen die de Grote Verdrukking doorgemaakt hebben. Om te begrijpen hoe het komt dat er opeens zoveel mensen voor God zullen kiezen, moeten we het volgende bedenken: Voordat God deze wereld bestraft, zal Hij haar eerst nog eens op bovennatuurlijke wijze waarschuwen. Steeds heeft Hij de mensen door zijn profeten gewaarschuwd voordat Hij ingreep. Hij waarschuwde de wereld door zijn Zoon Jezus Christus, en nu doet Hij het door dit Werk, waarvan ook deze publikatie uitgaat. God is echter een God van genade en barmhartigheid. Hij zal de wereld nog een laatste maal waarschuwen, en wel door bovennatuurlijke tekenen aan zon, maan en sterren. Niemand zal kunnen zeggen dat hij geen kans tot ommekeer heeft gehad.

     Reeds gedurende de Grote Verdrukking zullen de mensen door de vervulling van bijbelse voorspellingen tot de erkenning komen dat de waarschuwing die zij door dit Werk gekregen hebben, toch ernstig genomen moet worden, en ze zullen zich afvragen of ze er niet beter aan doen over God en zijn wil te gaan nadenken. Wanneer dan ook nog deze bovennatuurlijke tekenen aan de hemel verschijnen, worden ze door grote angst aangegrepen, en vele duizenden zullen eindelijk inzien dat er werkelijk een God is die hen waarschuwt. Duizenden en duizenden die nu deze waarschuwing van God horen, zullen er vooralsnog geen acht op slaan. Zij zijn misleid. Zij geloven en volgen nog steeds hun verschillende menselijke leiders of groeperingen. Hun verstand is niet open voor deze waarschuwing. Daarom voelen ze geen berouw en keren ze zich niet tot God. Maar zodra de voorzegde gebeurtenissen daadwerkelijk plaatsvinden, zullen ze bij duizenden tot erkenning van de waarheid komen en inzien dat ze tot dusver misleid zijn geweest. Ze zullen zich in volkomen overgave en echt berouw tot God keren. Door Jezus Christus, de Heiland der wereld, zullen ze tot God komen.

     Like

     • Voordat God deze wereld bestraft, zal Hij haar eerst nog eens op bovennatuurlijke wijze waarschuwen.

      Die god waar jij het over hebt is Jahova/El , de boze straffende god ook wel bekend als Enlil.
      De gnostische Jezus vecht tegen deze god en hun bankster kliek,
      je leest de verkeerde boeken, Waterman. Meeeeeeeeehhhhh

      Like

     • Pepijn,je blèrt maar als dat je dit nu even “voldoening” geeft in je eigen frustraties en vervelingen.
      De dag dat je mijn woorden zult herhinneren als pure waarheid is dichterbij dan je denkt.
      En als die dag dan zover is,dan zul je nog vaak aan waterman10 denken.

      Like

     • Je begrijpt het niet Waterman, ik heb het geprobeerd om zelfs een discussie over bv Jezus met jou te hebben (ik heb een paar keer een poging gedaan)
      maar jij geeft daar geen reactie op dan ben je voor mij een fundamentalist en wie is hier nou aan het bleren? lees even je commentaar terug, hypocrite.

      Je komt als een preacher over .

      Like

     • Verdwijn uit mijn ogen pepijn71 als je Jezus niet als je persoonlijke verlosser aanvaard en ook nog eens gebruikt om mee te spotten.
      Zie jezelf maar te redden zonder geloof.
      Mijn taak om de goede boodschap in de wereld voort te zetten zit er zowiezo al op.

      Like

     • Mijn taak om de goede boodschap in de wereld voort te zetten zit er zowiezo al op.

      Dat is dan vanaf nu zeker? Dan verander je snel ten positieve, een aantal uren geleden dacht je nog een goede boodschap voort te brengen met quotes uit de bijbel, spotten waar dan?
      Pikkie getrapt?
      Jij probeert me in een hoek te plaatsen maar ook jij Waterman zal daar niet in slagen .
      Dit was het voor vandaag met fundamentalisten valt geen discussie te voeren, zielig.

      Like

     • Hoe ik zelfs Pepijn71 of Don expose

      Pepijn71 schreef op 25oktober 2015 om 01:27 het volgende:

      Quote:
      Ik wil ook een lans breken voor Don omdat hij voor mij het vrije woord vertegenwoordigt en hij heeft al aangegeven anarchist te zijn en geen nationaal socialist .
      Ik “geloof” ook in anarchisme dus niemand die enige macht over je hebt, inclusief Jezus @ Waterman.

      _______________________________________________
      Komt de expose:

      No Democracy has ever conquered the world. No Communist regime has ever conquered the world. Committees don’t conquer, men conquer. Men lead crowds and mobs. Out of anarchy there arose Nebuchadnezzar. Out of anarchy there arose Cyrus. Out of anarchy there arose Alexander the Great. Out of anarchy there arose Julius Caesar. And out of anarchy will arise the Antichrist.

      http://www.jesus-is-savior.com/End%20of%20the%20World/antichrist_must_come_soon.htm

      Don,jij en alle andere anarchisten denken het wel allemaal te weten,hè?
      Jullie weten niets. Jullie voelen niets.
      En het aller ergste is nog wel: Jullie geloven niets wat Jezus voor de mensheid op aarde betekend heeft en zelfs nu vandaag nog via het evangelie betekent.
      Jullie blijven maar schoppen tegen die hoeksteen die HIJ gelegd heeft.
      Dag in dag uit.

      Like

     • Ik zal het dan mogelijk wel verkeerd zien en zal hiervoor wel het een en ander aan kritiek over mij heen krijgen maar middels mijn overtuigingen en achtergronden kan ik dan niet anders concluderen dat de god waarover hier gesproken wordt niets meer kan zijn dan een emotie. Een emotie welke als leidraad wordt toegepast door een menselijke groepering en als een soort overste wijsheid een bevolking zou moeten regeren.
      Zoals hier voorgesteld zou de god een soort menselijke afspiegeling moeten zijn welke als voorbeeld gehanteerd zou kunnen worden als optie.
      Al het goddelijke buiten het individu zie ik als emotioneel gereutel en enkel het enige goddelijke wat zich in het individu verschuilt als zijnde de bron van het leven.
      Maar goed ik heb niet zoveel met cijfertjes getover en boekenwijsheden. Ik heb meer met wat mijn omgeving mij duidelijk maakt.

      Like

   • 6 miljoen holocaust is een verbrandings offer
    Het getal heeft met het geloof van de orthodoxe joden te maken dat dit offer eerst gebracht moet worden voor de Messias terugkomt. Daarom haten ze de Christenen, die dat haha niet door hebben en spugen ze b.v. als ze langs zo’n kerk lopen.
    ======================================
    Verder vinden zij nog steeds dat ze het uitverkoren volk zijn, terwijl de Joden oorspronkelijk gewoon uit Jemen komen en de hele Exodus een gemythologiseerde leugen is.
    Zie het werk van dr Ezzat: https://ashraf62.wordpress.com
    (even zoeken op zijn site)
    ======================================
    Verder geloven de orthodoxe joden dus alleen in de THora(oude testament). Dit zijn 5 boeken en daar willen ze graag een 6e boek aan toevoegen: “Het boek van het grote LIJDEN”
    ======================================
    O, o, o, wij hebben zo geleden en daar verschuilen zij zich al meer dan 200 jaar achter. Daarmee zijn zij zielig en kunnen ze Duitsland 2 keer de oorlog verklaren zie:

    en NU heel Duitsland VOLPOMPEN met Islamitische indringers
    uit wraak omdat de Duitsers in alles hen de baas zijn kunst, wetenschap, muziek de grootste componisten zijn Duits of Oostenrijks en omdat Hitler de Rothschilds en de federal reserve eruit heeft gegooid, rijksmark gouden standaard etc etc etc.

    Maar kijk dit weet en begrijpen de meeste mensen niet, vandaar
    slapen ze maar verder en als ze er iets van zien dan net als in 40-45 kijken ze heerlijk weg!!!! Zo rustig, zo fijn op je vakantie etc. b.v. zo naar om er met je kinderen over te praten///

    Like

    • Geschiedenis, leuk hè,Nemesis.
     Bratislava Before the Holocaust Until the End of the First World War
     The Beginnings of the Bratislava Community
     http://www.yadvashem.org/yv/en/exhibitions/communities/bratislava/before_holocaust.asp

     Maar zo gaat het altijd met racisten zoals de nazi’s en Hitler.
     Zodra mensen een community oprichten onder elkaar moet dit om een of andere reden weer vernietigd worden door racisten.
     Zo zijn het de hedendaagse racisten die zich in de moslimwereld bevinden,die het weer normaal vind om joden maar weer uit te moorden.
     En zo gaat het maar door en door en door en door.
     Nu zijn het de moslims die zich voor het nazi karretje laten spannen.
     Hoe dom kan een moslim zijn?
     Mensen leren toch nooit om een of ander manier.

     Like

    • @waterscooter10…waarheid is leuk hé….ook al betekent Waarheid totaal niks,nada,zipp,o,o iets voor je hé waterpomp10..ouwe spindokter/bedrieger/”man van God”/man van waarheid proberen tegen te houden/saboteren da’s…@waterman10 in een notendop..(bah!)

     Like

    • Wat is jouw waarheid dan,stevie?
     Je platte aarde op internet soms?
     Het heeft er veel van weg dat jij nog in de middeleeuwen bent blijven hangen.

     Like

  • @waterskiwaxxer10–Het franse vreselijke “ongeluk”betreft Een Bus En een Vrachtauto is een Totale 100% Hoax/drill/Rampenoefening…o,o doden,o,o gewonden,een Grote in scene gezette Klucht/Leugen/hoax/Drill/Rampenoefening/Gefabriceerd..wat jij zegt,denkt,voelt,verzin,liegt,etc…maakt Niks Uit want het Blijft voor Altijd een 100% hoax,in scene gezette klucht,leugen,gefabriceerd,drill,rampenoefening….jij hebt het over bewijzen,ik vertel je de bewijzen,hints,logica,feiten en jij zegt dat het geen bewijzen zijn(terwijl IEDERE echte oprechte truther/compleetdenker/waarheidszoeker)die hier een beetje of veel tijd/aandacht/energie/logica/onderzoek aan besteed er niet na alle lange tijd,er toch ECHT van bewust moet zijn dat het een HOAX is(Crisis Acteurs,de nummertjes:777-7-33-9/11,het Verhaal,de beelden/interviews,logica,er zijn inmiddels al video’s/artikelen betreft de French Bus Crash Hoax op internet/you tube/google…o.a;Peekay22-channel EN Russianvids-channel op You Tube)een beetje compleetdenker heeft zelfs bij deze Hoax,nog geen Hoax video’s nodig om zijn standpunt dat het een Hoax is,deze French Bus” Crash”….en jij @waterkraandop10,doet er ALLES aan,om deze HOAX(easy to see/understand 100% Hoax)als Echt te laten doorgaan,met je typische TROL reactie’s/”Argumenten”/Lariekoek/Onzin….als een Ronde/Bolvormige Aarde believer/’believer’hier op deze Site zou zeggen/beweren dat De bus crash in Frankrijk eenn Hoax,in scene gezet is,gEefabriceerd is,zonder doden/gewonden etc…dan zou jij GEWOON zeggen,JA dat klopt dat het een Hoax is,als diegene dat Voor mij had vermeld op deze Site…..jij bent gewoon een CLOWN!(IT)

   Like

   • Ach stevie,ga toch wieberen man.
    Zolang jij niet met fatsoenlijk bewijs komt aanzetten en alleen maar wat youtube hoaxgetalletjes neem ik je 0,0 serieus.
    En nog iets,ga je gore bek eens spoelen.
    Je provoceert alleen maar met je schrijfels.
    Ik snap eigenlijk niet waarom ik nog langer moet reageren op jouw inhoudsloze postings met slap bewijs.

    Like

    • @watervlooi10….ben je er inmiddels nu uit?betreft DE mh17 Hoax en 9/11 hoax?zijn het nu Hoaxes in jouw “visie”of niet…ouwe spinclownpipo…hoaxes bestaan niet hé waterkonijn10….vorig heb je ontelbare reactie’s gepost over ontelbare hoaxes(lopende band reactie’s:theo van gogh hoax–mh17 hoax–charlie hebdo hoax etc…etc..)wat is er in dat Jaar toch met je gebeurt?van Hoaxer(waarheid,waarheden,feiten) tot non Hoaxer(trol,spinclown,bedrieger,ontwijker,oplichter,leugenaar)en mensen kunnen Niet veranderen,word wel eens beweerd/gezegd?nou @waterspiegel10,houd een goede spiegel van wel….hoe komt dat @waterman10?(iedereen zou toch eens Echt jouw reactie’s van vorig jaar en dit jaar lezen/bekijken op o.a Donquijotte zijn Site…van zwart naar wit….van waarheid naar leugens…van logica tot nonsens/lariekoek nonsens….that’s@waterscooter10….de reactie’s bewijzen dat van vorig jaar en dit jaar(Dr.Jekkyl en Hyde taferelen van jouw uit)op Donquijotte o.a zijn Site..@waterluchtbel10…ik verzin het niet.

     Like

    • @watergolfslag10..ik provoceer?…hahahahaa…man o man jij leeft in een:— Waterman10 third Reich Fantasie Waanbeeld/droom SchrikBeeld Illusie—

     Like

 9. Don,jouw blog is naar de klote omdat je je hebt laten gek maken door die mafkees stevie wonder.
  Helemaal plat gebrainwasht ben je nu,met die idiote platte aarde.
  Ik heb echt met je doen.

  Like

  • @waterman10?DEbunk eens IETS met tegenbewijzen,feiten,logische Logica ivm DE BEWIJS Top;4 waarom dat de Aarde toch echt 100% Plat is,want tot nu toe heb je AL 5 maanden o,o,o,o,o, iets gedebunkt/weerlegt met tegenbewijzen/feiten/logische Logica…alleen “geprobeerd”met eigen fantasie,Nasa’s “logica”,spindokteren,niet tot de kern komen etc…dus hou op met je Geneuzel,Dronkemansschap praatjes,Zeeman’s sterke verhalen,lariekoek,maar debunk,weerlegt eens iets met tegenbewijzen/feiten/logische logica…b.v waarom liegt,verzint,vertel die weerman van CBS (hij MOEST/MOET Liegen)ivm The Chicago Skyline A “mirage’Flat Earth….Liegt,verzint deze Weerman zijn verhaal OF verteld deze Weerman gewoon de Waarheid ivm “a Mirage”(betkent: o,a: illusie,waanbeeld,fata morgana..etc..)dus met andere woorden DIE foto van De Chicago Skyline is een waanbeeld,illussie,fata morgana(hihihahahahoehaa)deze Weerman van illuminat/overheid/staats/cia omroep;CBS moest dit verzinnen,liegen omdat de Ronde Aarde door de Mand is gevallen,door deze Foto van De Chicago Skyline(usa),ivm dat deze Foto nooit had moegen bestaan bij een Ronde Aarde ivm de GROTE Afstand…..maar iedereen wuifelt het maar af,en antwoord nog niet eens,of verteld gewoon ONZIN zoals @trollipsyllon b.v….@warterman10?lieg deze weerman of verteld hij gewoon de waarheid?…..De Aarde=Plat

   Like

   • Het heeft toch geen zin om aan te tonen bij stevie dat de aarde NIET plat is.
    Hij wil het gewoon niet begrijpen en sluit zijn ogen ervoor.
    Hij blijft hangen in zijn platte youtubefilmpjes.
    Naar alle logische verklaringen wat o.a. Nemesis heeft aangedragen wordt ook verder niet meer naar gekeken.
    Dus wat heeft het nog voor een zin?
    Het is hetzelfde als water naar de zee dragen.

    Like

    • @waterman10—THANX jij BEWIJST mede telkens weerrr dat de Aarde 100% Plat is….ouwe “Debunker”SpinClown….heelll simpel2waterman10 de vraag is;’Liegt die Weerman of verteld die Weerman gewoon de waarheid”…zie wat voor een Clown dat je bent,hier DURF je nog niet eens antwoord op te geven…

     Like

     • Wat intereseert mij nou die weerman?
      Als ik wil weten wat voor een weer het is hoef ik maar gewoon buiten te kijken en te voelen.

      Like

     • @waterman10?die Weerman BEWIJST dat de Aarde Plat is,door zijn onzin,leugens,onzin,lariekoek die hij Moet zeggen,verzinnen(Script)omdat de Ronde Aarde door DE mand is gevallen,ivm Onmogelijke Afstand van The Chicago Skyline om die te zien/fotograferen bij een Ronde Aarde,en deze FOTO(s)van The Chicago Skyline kreeg VEEL Aandacht,op internet,media,social media,facebook,twitter etc…eb zodoende Moest Die Weerman van omroep;CBS-(usa)zeggen op Televisie voor miljoenen,miljoenen kijkers in de VS,liegen,vertellen,onzin,lariekoek,liegen,zeggen dat DIE Foto een “Mirage”is(mirage betekent o.a;waanbeeld,illusie,een soort fata morgana..)dus Die Foto is een Waanbeeld,Illusie,Fata morgana,en bestaat eigenlijk helemaal niet….en jij vind dat NAtuurlijk niet belangrijk als oneerlijk liegebeest….Google/You Tube:The Chicago Skylin A “Mirage’Flat Earth…..en je domme opmerking ivm You Tube Flimpje(s)deze Beelden/opname/uitzending is gewoon op TELEVISIE geweest in de VS op CBS-omroep…erg hé dat PRECIES dezelfde uitzending op You Tube staat hé waterman10?O.A dit 1 e feit/waarheid/bewijs bewijst dat de Aarde Plat is….zo Niet hoor ik het graag,goed gefundeerd met tegenbewijzen/feiten,logische logica op een bepaald Niveau(aub NIET @ipssylonclown,want die heeft al gefaald…Garm..)

      Like

     • Hahaha zegt iemand die de bijbel Letterlijk neemt,
      sorry Waterman opnieuw praat je met een klassieke satanische omdraaing van iets van jezelf doet .

      Like

     • Mijn taak is mede ,let wel wat ik zeg! mede om hypocrite f…..s zoals jij tegengas te geven.
      Een satanistische eigenschap van me, maar satan betekent tegenstander ,one who resists!
      je moet niet het heilige boonje spelen en die vraag slaat helemaal nergens op, ik heb een interessant leven.
      Met je rare opmerking van gisteren “uit mijn ogen”
      let jij maar goed op in het verkeer met je ogen.

      Like

     • Aha,daar komt het satanisch aapje van pepijn71 uit de mouw.
      Maak je maar niet ongerust over mijn waakzaamheid in het verkeer.
      Als ik toeter wanneer ik voorrang heb ga ook jij netjes aan de kant voor mij.

      Like

     • En nee Waterhoofd , ik ben geen satanist als je op een lifestyle doelt, bekrompen mannetje .
      Die god de vader van jou, is the evil one, je bent blind .

      Like

     • Nee hoor. Ik ben niet blind.
      Maar misschien is het omdat je God niet zo ervaart zoals ik ervaar.
      Je rebeleert tegen God. Daarom is God misschien evil voor jou.
      Daar kan ik je verder niet bij helpen.
      In het reine te komen met God is iets wat je zelf moet doen.

      Like

     • Hoe dan ook…ik voel liefde door de regels heen en volg met een glimlach de conversatie 🙂 🙂

      Like

     • @waterman10?…Still Waiting…betreft Weerman Chicago Skyline a ‘Mirage’-Flat Earth— antwoord/uitleg van je…kom op Chicken Shit!

      Like

    • @Waterman Gewoon stoppen met die “Platvloerse” discussie!
     Kijk @stevie in een hoop dingen zeker gelijk, en inderdaad waren daar dingen bij die ik ook (nog) niet wist.
     Maar je moet niet doorschieten en echt onzin gaan verkopen, als zou de Aarde plat zijn. In het Stenen Tijdperk t/m de Middeleeuwen geloofden men dat nog.
     Nu, weten we beter en met alle satellieten, Iphones, smartphones, vliegtuigen en weerballonnen en zelfs met het blote oog kunnen we zien hoe de Aarde er echt uit ziet.
     En als Stevie en andere nu vinden dat de aarde plat is moeten ze maar lekker denken: Ik geef ze een tip “ga lekker pannekoeken bakken. DIe zijn echt plat hoor 🙂 🙂 😉

     Like

 10. Don, ik heb me redelijk verdiept in alle holohoax-verhalen. Maar op een vraag geeft geen van die verhalen antwoord: waarom werden de Joden (en anderen) in kampen gestopt? Als vergassing of uitroeiing geen doel was, wat dan wel?

  Geliked door 1 persoon

  • @Deerhunter Toen de oorlog uitbrak was er een groot tekort aan man/vrouwkracht voor de noodzakelijke oorlogsindustrie. Alle geschikte mannen waren nodig in het leger. Daardoor werden uit alle bezette gebieden mensen binnen gehaald die veelal werkloos waren of waren geworden. Dus niet alleen joden. Ik meen dat in Auschwitz het aandeel van joodse werkers slechts 40% bedroeg. Het waren dus kampen opgezet voor de huisvesting van arbeiders voor de oorlogsindustrie. De joodse media heeft ons zonder bewijs na de oorlog voorgelogen dat het om vernietigingskampen ging. In Auschwitz werden de arbeiders bijvoorbeeld vooral ingezet in de fabriek van IG Farben die uit steenkool middels een speciaal proces brandstof voor de vliegtuigen en tanks produceerde. IG Farben werd overigens gefinancierd door de westerse bankiers. In tegenstelling tot wat de joods zionistische media ons wil doen geloven is er nooit een opdracht of ander dokument gevonden dat Hitler de joden wilde vernietigen. Hitler stelde zelfs voor de joden naar Madagaskar te exporteren. Vergeet niet dat de joden zonder land maar met veel macht in 1933 Duitsland officieel de oorlog verklaarden!!! De VS sloten eigen burgers met een Japanse achtergrond ook op in kampen tijden hun oorlog tegen Japan. Voor het transport naar de werkkampen waren vele doorvoerkampen nodig. In Nederland kenden we Westerbork en Vught.

   Like

   • Goede uitleg Don, wel zijn er de verhalen van autobussen waarin mensen vergast werden, zou dat misschien de aanleiding geweest zijn voor een opgeblazen verhaal om het aan te dikken/erger te maken?
    Of denk je dat dat ook door de media verzonnen is?
    Ik weet wel dat de ss een deathcult was, skull and bones style.
    Hoe dan ook vandaag bij de Nos komt hij, 77 jaar geleden was de kristalnacht, weer die 77.

    Like

    • Ik denk dat dat een 100% verzonnen verhaal is. Die bussen konden ze veel beter aan het front gebruiken voor troepentransporten of zo. Weer zo’n leugen van die zio toneelspelers en leugenaars.

     Like

   • De Engelse Enigma codes van de geheime dienst zeggen ook dat de kampcommandanten in Auswitz de opdracht kregen vanuit Berlijn, om de gevangenen goed te voeden voor werk in de industrie.
    Net als verslagen van het rodekruis en de Russische geheime dienst (die toegeven dat de gaskamers na de oorlog zijn gebouwd!)
    Toen de kampen niet meer bevoorraad konden worden door bombardementen van de geallierden brak de tyfus uit wat ook door twee Amerikaanse artsen als doodsoorzaak nummer 1 naar voren kwam tijdens een bezoek aan het kamp in vlak na de mars uit het kamp, geen verslagen van blauwe lijken (treedt op bij vergassing)
    Als dat verhaal niet klopt , dan kan inderdaad al het andere ook niet op waarheid berust zijn.

    Like

  • Dit laat onverlet dat er veel mensen, joods en niet joods, omgekomen zijn in de kampen als gevolg van ziekte en slechte omstandigheden in en buiten de kampen omdat het oorlog was. De meeste mensen die omkwamen waren echter de Duitsers zelf na de nederlaag in de kampen van de geallieerden en tijdens de geallieerde oorlogsmisdaden/bombardementen in Dresden, Hamburg en vele andere grote Duitse steden.

   Like

   • @Don Prima uitleg. 🙂
    Ik wil graag nog aanvullen dat Hitler ook een onderdeel was of werd van het Zionistische plan om de Joden een thuisland in Palestina (het zgn “beloofde land” uit de Exodus mythe) te geven.
    Zie : https://ashraf62.wordpress.com/

    Zie ook: plan Balfour etc. Dus ze moesten wel een beetje bang gemaakt worden, – de arme Joden dan wel te verstaan- om te zorgen dat na de oorlog de emigratie naar IsraHell op gang kwam.

    Like

    • Denk ik ook @Nemesis dat Hitler part of the plan was, dus gefinancieerd vanuit Zwitserland, het altijd neutrale Zwitserland.
     Onderdeel van de elite met een duidelijke band naar het vaticaan.
     Nazi’s/ss een voortzetting van de tempeliers?

     Like

     • Ik ken die weerlegging zou kunnen .ik weet het niet.
      Het gaat ook maar door weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer een holocaust film Treblinka dit keer geloof ik in combi met lucky 77, waarom niet vorig jaar zeggen het is 76 jaar geleden dat de kristalnacht heeft plaats gevonden,

      Like

  • Het was uiteraard de bedoeling om zoveel mogelijk joden te doden, door vergassing of andere, dat staat zwart op wit bewezen in documenten en op telegrammen, dat is bevestigd door duizenden getuigen inclusief SS-ers zelf. Als je dat gaat ontkennen kan je evengoed ontkennen dat er ooit een WOII was. Dat is van dezelfde orde van idiotie.

   Like

   • @ipsyllon Voordat je verder gaat met het verkopen van je regelrechte onzin en stemmingmakerij en getrol vertel me ff waar kan ik die documenten vinden en inzien. Doe ff een link of het adres waar ik het kan inzien. Die getuigen zijn allemaal leugenaars voor Israhell. Ik ben bijna weer klaar met je. Zou jammer zijn want ik vind je inbreng in de platte Aarde wel nuttig. Dus Ipsyllon wie stelt die bewijst dus waar kan ik die documenten vinden???

    Like

    • 2 dingen

     1. De Wannsee Documenten, te bezichtigen in het Haus der Wannsee-Konferenz :
     http://www.ghwk.de/wannsee-konferenz/dokumente-zur-wannsee-konferenz.html

     2. De blauwdrukken van Auschwitz-Birkenau, momenteel in de Yad Vashem Archieven in het Holocaust Museum in Jeruzalem.

     Daar vind je ook nog wel andere bewijzen, foto’s, logboeken etc. Overweldigend voor iedereen met open ogen, nog niet dichtgetimmerd door neonazi’s en andere negationisten.

     Je kan lekker gaan kijken als je wil, maar je wil wel niet neem ik aan. Waarom zou je duizenden echte historici geloven en hun werken als je ook een idiote negationistische crackpot kan geloven die je wijsmaakt wat hij wil?
     Je bent nog niet eens mee met het concept objectieve waarheid, dus jij bent niet eens een serieuze partij in deze hele discussie, sad but true. Je hebt niet eens een IDEE hoe je het onderscheid kan maken tussen fantasie en waarheid. Je staat nog nergens.

     Like

     • @ipsyllon Dit antwoord is zo bekrompen en achterhaald dat ik je niet eens uitgebreid ga antwoorden. “Endlösung” betekend NIET uitmoorden maar een uiteindelijke oplossing voor het jodenprobleem te vinden. Madagaskar? Palestina? zolang ze maar weg waren uit Duitsland, het land dat de joden in 1933 de oorlog verklaarden. Birkenau werd opgezet als kamp voor krijgsgevangen Russen. Dus een bleuprint kan NOOIT over de vergassing van joden gegaan zijn. Verder hield Duitsland zich altijd aan de Geneefse conventie itt de geallieerden na de oorlog.in de “Eisenhouwer deathcamps”.

      Like

   • Zionists Sacrificed Jews to the Holocaust
    http://henrymakow.com/2013/11/Zionists-Sacrificed-Jews-in-Holocaust%20.html
    Het ware joodse geloof is heel iets anders dan die zionistische beweging.
    Zionisme hangt de talmud boeken aan.Nou,die kennen we wel.
    Joden bestuderen de tora/oude testament en het nieuwe testament.Niets mis mee. Het is de gezonde en goede leer.
    Het nieuwe testament berust zelfs op joodse apostelen van Jezus. Jezus die zelf ook een jood was.
    Ieder mens zal zich erbij neer moeten leggen dat God een plan heeft. Het kwade roeit zichzelf uit en het goede blijft dan vanzelf over.
    Daar verandert niemand iets aan.
    Dus sla jullie koppen maar onderling in, zodat het kwade zichzelf uiteindelijk verwijdert uit deze wereld.
    Ik blijf wel op een afstandje toekijken tot de storm over is.

    Like

     • Ga toch wieberen Don.
      Jij bent degene die door de mand valt met je valse beschuldigingen op los zand naar mij toe.
      Je wilt alleen dat zien wat je oor kietelt. Zelfs leugens!
      100 documents on the origin of the war.
      Kun je aanvullen in je pdf mapje.

      Klik om toegang te krijgen tot 100_Documents_On_The_Origin_Of_The_War-Selected_From_Official_German_White_Book-1939-254pgs-POL.pdf


      Zulke pareltjes aan informatie zie je platte stevie en velen anderen niet mee komen.
      Nee,alleen maar met modder gooien.
      Je weet wel,shoot the Messenger!

      Like

     • Hij denkt dat.
      Ik hoor die man niets anders zeggen dan “I think”
      Maar echt weten doet hij niets!
      Daar hoor je hem dus ook niet over praten.

      Kijk Don,het getalletje 6 miljoen zegt mij verder niks.
      Daar laat ik me niet door beïnvloeden.
      Maar dat mensen soms nog erger zijn dan beesten staat voor mij vast als een paal boven water.
      Dus verbaast het mij niets dat er in die tijd mensen die zich als beesten gedraagde gewoon krijgsgevangenen (jood of niet jood)een verbrandingsoven in gooide.
      Al waren het er maar duizend,dan nog: het was mensen slachterij.

      Like

     • De titel van het filmpje zou moeten zijn: 6 miljon exposed!
      Het is maar net waar je de klemtoon op legt.
      Nu is het alsof er helemaal geen holocaust heeft plaats gevonden.
      Dat is ongeveer hetzelfde door te beweren dat er op dit moment ook geen holocaust plaatsvind.
      Het heet alleen nu niet meer verbrandingsovens maar wereldwijde chemtrails,GMO en vaccinaties.
      Deze vorm van genocide noem ik slowkill.
      Mensen die dit waarnemen worden complotdenkers genoemd.
      Ik geef deze mensen een mooiere benaming.
      Compleetdenkers/zieners

      Geliked door 1 persoon

   • Als je een SS officier castreert en dreigt zijn familie uit te moorden dan zullen een paar alles bekennen. Dat is wat er gebeurde tijdens de Neurenberg processen. En dan het uitmoorden van miljoenen Duitse soldaten en burgers in de Eisenhouwer kampen NA de capitulatie. Ook daar waren de joden voor verantwoordelijk. De joden in de Oekraine die veroordeeld werden door de Duitsers waren dezelfde joden die leiding gaven aan de Holodomor en de Goelagkampen waarbij in de voorgaande jaren 50 miljoen Christelijke Russen door de joden zijn vermoord. De Duitsers werden in de Oekraine en Rusland dan ook met open armen en bloemen ontvangen toen ze de orthodox Christelijke Russische bevolking kwamen bevrijden van de joodse Bolsjewieken.
    Hier nog een filmpje over de oh zo betrouwbare getuigen van de Holocaust (NOT). Hoe 5 ineens 100 wordt.

    Like

    • Goede reactie betreft:”Als een SS officier castreert,en zijn Familie dreigt uit te moorden”….etc..De SS’ers MOESTEN net doen alsof er 6 miljoen joden zijn vergast(Hoax,in scene gezet,liegen,bedrog,niet waar)@Donquijotte–Groet van d’r Stevie Wonder

     Like

 11. Weet je wat het probleem is hier?
  Dat blijven muggeziften over wat wel en niet waar was vroeger.
  Zinloze discussies over of de aarde plat of rond is.
  Het leid wel weer mooi af van het grotere plaatje.
  Of is misschien dit ook het doel van Don?
  Zelden lees ik hier eens iets over ontwikkelingen die echt van levensbelang zijn.
  Wie kijkt er nog nog naar vandaag en morgen?
  Als straks het TTIP-verdrag in werking treedt kunnen we er zeker van zijn dat onze drinkwatervoorziening wordt verkocht met een duurdere factuur als gevolg. Multinationals als Nestlé, Coca Cola en Suez staan namelijk te trappelen om het drinkwater van ons over te nemen.
  https://wordthettochnoggezellig.wordpress.com/2015/11/05/vrijhandelsverdrag-privatiseer-het-drinkwater/

  Like

  • Indien de grote leugens, Holocaust, platte Aarde, geldcreatie bekend worden bij een groot publiek dan stelt TTIP niets voor. Dat wordt dan wel teruggedraaid na de revolutie. @Waterman.

   Like

 12. Zeker kijk ik dit soort filmpjes helemaal.
  Waarom dacht je dat ik uitgerekend juist dit filmpje hier bij jou plaats?
  De media in Hilversum kun je vergeten.
  Daar kom je niet zonder stoot of slag binnen.
  De enige optie is internet en alle mensen (zelfs oom agent) op straat verwijzen naar blogs die hierover rapporteren.
  De revolutie vind plaats door informatie over dit soort zaken te verspreiden.
  Zelfs kamerleden kun je aanschrijven. Heb ik ook al gedaan. Ook al krijg je geen antwoord van hun terug,het heeft wel degelijk ziin.Als duizenden mensen dit blijven doen stampen we dit soort zaken bij hun hersens erin.
  En dat is de awakening die stap voor stap plaats vindt.
  Het TTIP verdrag moet gestopt worden door zoveel mogelijk mensen te informeren over wat niet deugt aan dit verdrag.
  Geo- enginering moet stoppen!
  Vaccinatie programma’s moeten stoppen.
  GMO moet geweerd worden.

  Like

  • Revolutie begint bij jezelf…telefoontjes plegen naar de media/redactie’s/universiteiten/TU Delft ruimtevaart/Artsen zonder grenzen..(ebola hoax–mh17 hoax-charlie hebdo hoax–Nasa/ruimtevaart leugens etc..etc.etc..) etc..doen wonderen als je de Leugens voorspiegelt aan HUN,die deze leugens verkondigen 24/7…confronteren is OOK EEN kleine Revolutie..want dat verwachten ze niet,dat mensen/burgers bellen naar hun…en het geeft echt een fijn gevoel,om deze bedriegers/leugenaars aan de telefoon te hebben…stel je voor als elke dag honderden burgers/mensen zouden bellen week in/uit…ze laten voelen dat NIET iedereen hun leugens,onzin,propaganda gelooft op prijs stelt…en je MAG gewoon bellen en eigenlijk MOET de mens/de burger bellen naar bovengenoemde omroepen/instanties etc..zie het als een burgerplicht,want ik vind als iemand weet/begrijpt/inziet dat o.a MH17 een hoax,leugen,in scene gezet is,dan MOET diegene de Leugenaars ermee confronteren en dat is toch voornamelijk DE Media.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.