Propaganda tegen Hitler in de overdrive…

download (26)

Uit de Telegraaf;

Tv-serie over Hitler in de maak

CANNES – De Duitse televisie werkt aan een serie over het leven van Adolf Hitler. Na jaren van voorbereiding beginnen de opnamen komend jaar. Die moeten leiden tot tien uren drama die vanaf 2017 in acht delen worden uitgezonden.

Dat heeft coproducent Jan Mojto maandag op een televisiebeurs in Cannes meegedeeld. De reeks wordt gemaakt door RTL en de Franse zender FT1.

De verfilming kost ongeveer 20 miljoen euro. Historisch gezien baseren de producenten zich op de jongste opvattingen over de dictator. De serie begint in 1918, het einde van de Eerste Wereldoorlog, en eindigt in mei 1945, wanneer Hitler in zijn Berlijnse bunker zelfmoord pleegt. Het draaiboek is van de schrijvers Niki Stein en Hark Bohm, die al drie jaar met het project bezig zijn.

Elk deel wordt verteld vanuit het perspectief van iemand die op dat moment in Hitlers leven een belangrijke rol speelde. Het eerste deel wordt bekeken vanuit het gezichtspunt van drie van Hitlers kameraden aan het front van de Eerste Wereldoorlog.

bron: http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/rtv/24576903/__Tv-serie_over_Hitler__.html

Het lijkt erop alsof de joden bang worden voor de vele openbaringen op het internet waaruit blijkt dat Hitler eigenlijk helemaal niet zo’n slechte visie op de Wereld had en zelfs 19 keer vrede had aangeboden. Ook heeft niemand ooit het bewijs kunnen tonen dat Hitler opdracht heeft gegeven voor de genocide op de joden. Nu wordt er weer eens 20 miljoen tegen aan gegooid om het tij te keren. Dat gaat ze echter niet meer lukken want de geest is al lang uit de fles en de afrekening zit eraan te komen. Voor helemaal NIETS bij Don Quijotte een film over Adolf Hitler en zijn strijd tegen de joodse bankster barbaren.

18 Reacties op “Propaganda tegen Hitler in de overdrive…

 1. Voor dat mensen gaan denken dat ik een Nationaal Socialist ben wil ik nogmaals benadrukken dat ik een anarchist ben en tegen het statisme ben. Anarchisten kunnen het echter nooit winnen tegen deze joden. Dat zagen we in 1939 in Barcelona toen de anarchisten massaal door de communistische joden werden afgeslacht. Net als vele katholieke kloosterlingen in de jaren daarvoor.

  Geliked door 2 people

  • Ik heb de documentaire van 3 uur en 46 minuten gekeken, op 20 min. gebeuren er wel erg zieke smerige dingen, smerige pedo/vampier fratsen met dat bloed gezuig tijdens de besnijdenis en matzes bakken van bloed van kinderen door de eeuwen heen, wist ik nog niet (the sick bastards). Die beestachtige manier van slachten, is pure dierenmishandeling!
   Ook erg ziek dat stukje vertaalde Talmoed, als het waar is (ben niet zo goed in die sliert-letters te ontcijferen).
   Het viel me wel op dat A.H. te D. een tikkie te veel verheerlijkt en in het zonnetje gezet werd. Zo was hij een toffe weldoener, dierenvriend, vegetariër, creatief met beton en staal (en wellicht ook met kurk). Niks geen speed-verslaving of incest met z’n nichtje. Hij kon volgens de makers van de film niks fout doen en verder geloven ze wel heel erg in segregatie en het superieure Ariese ras. Dat met die “stand-up white man” oproep op het einde, hadden ze naar mijn mening echt niet moeten doen, is weer oproepen tot verdeel en heersch en mij veeeeel te KKK-achtig in de oren klinkende), waar ik dus in het geheel NIET achter sta als Bakra!
   Als de boel eerlijk verdeeld zou zijn per hoofd van de platte aard bevolking en de amerikaanski’s/rothshieldistan eens zouden kappen met het brengen van lentes in o.a. het Midden-Oosten en Afrika (middels zelf opgerichte, getrainde clubjes als Al Quida, Al Nusra, Isis, Boko Haram en de rest van het spul en test-ziektes met pattent) dus eens zouden kappen met die gebakken-lucht petro-dollar-oorlogs-economie van ze, zou het er al heel anders uitzien op het plat. Kan iedereen gewoon thuis blijven waar ie woont. Je op een gezonde vredelievende manier interesseren voor een andere cultuur kan volgens mij heel geen kwaad, je kan er begrip mee kweken en verdere toekomstige oorlogen mee voorkomen, er zullen altijd vakantiegangers moeten blijven kunnen rondvliegen.

   Die grappen van Hans Teeuwen; “Ja, euh dan hebben ze het wel altijd over die joden, maar de duitsers waren ook geen lieverdjes” Of die van; “keppeltje af, borrelnootjes erin, gezellig” komen zo ook weer in een heel ander kader/daglicht te staan na zo’n film…

   Ik dacht toch echt op meerdere sites gelezen te hebben dat Hitler gesponsord werd door de fam. Bush en Rothshield, Thijssen-staal en Koninklijke Olie zoals in bv vroeger bij MV (before the matrix) stond te lezen; http://www.martinvrijland.nl/2012/12/16/nazis-all-over-the-place/ en dat verhaal van IG-Farben met hun rat der gotter en het nieuwe Europa met voor ieder een soort kanker, laten ze voor het gemak ook ff weg.
   Dit verhaal; https://youtu.be/WuhbyHE8mDg

   Daarnaast geen woord over de 2 duikboten bij Uruguay op het strand vast gevaren (ingericht voor personen vervoer) en de schedel die de russen bewaard hadden van de bbq naast de Berlijnse bunker, die overigens niet van snorremansch maar van een 24 jarige vrouw bleek te zijn geweest, niet luisterende naar de naam Eva. Daarnaast zou naar verluid snorretje voor d’n oorlog ook in Camebridge hebben gestudeerd en zou ie mee gefeest hebben op het lustoord Bohemian Grooves ergens in da Redwoods te Californië. Ook zijn best-seller “mine struggle” zou geïnspireerd moeten zijn op de ideeën van Henri Ford, und so weiter.
   Dus is meneer de zijscheiding volgens mij geen haar beter of slechter dan de rest van de hele poppencast.
   Voor de rest is de film een poging om iets genuanceerder over goed en fout, hullie en zullie, smerige rituelen en politieke spelletjes te denken, alleen jammer van het white pow(d)er einde.

   Het woord “nazi” zou toch van het zioclubje de Ahkenazi-joden afstammen (de 180 graden denk regel), die uit de Oekraïne kwamen in de middeleeuwen?
   Deze uit de oude doosch, vond ik ook wel wat hebben: http://www.martinvrijland.nl/2014/05/08/leeft-u-onder-een-nazi-regiem/

   Heeft er iemand op die platte aard-kaart uit de Boston bieb, Neu Schwabenland zien liggen? (was het niet bij Deception-Island links af de zwarte piste op?).
   Ik zag in de film dat tijdens der untergang Von Donitz de sleutels van snorremans van het reich kreeg? Hij was ook dezelfde admiraal die in 1938 een stukje duitsland afbakende op de ijsmuur en zijn fuhrer blij vertelde over een citadel met warmwater bronnen onder de ijskap/muur om later knus te gaan wonen na de chaos.

   Daarom is dat operation High-jump verhaal uit 1948 volgens mij hoogstwaarschijnlijk ook een broodje apenaarsch-verhaal, om iedereen bang te maken dat daar echte ufo’s rondvliegen die op je schieten, 10 jaar daarna kwam dat vage langst lopende no tress-passing- verdrag ever, tussen 52 landen om samen het water en de pinguins voor de ijsmuur te bewaken, tegen ons.
   Vraagje: Weet iemand of duitsland hun stukje Neu Schwabenland heeft mogen houden after ze war?

   Geliked door 1 persoon

   • Mooi geschreven @Beer,ik kan je echter niet helpen met je Laatste vraag(beetje “off topic”:Maar NAZI/freemason/satanist Wernher Von Braun is zeer betrokken bij NASA geweest,met Walt Disney(Freemason/satanist/pedo)GOOGLE/YOU TUBE::Freemasons Walt Disney and Wernher von Braun-NASA/DISNEYLAND..dus Duitsland/Nazi’s zijn AUTOMATISCH zeer betrokken geweest en NOG bij NASA.

    Like

    • Ik heb de documentaires gezien idd, da’s heel geen onschuldige bambi nee. In de oerwouden van Zuid-Amerika liepen er ineens ook leden van indianen-stammen met blond haar en blauwe oogjes (en een allo allo accent) rond. Argentinië had al in de jaren dertig ook z’n eigen nazi-partij met genoeg rooie vlaggen, met gehaakte kruizen om je in Berlijn te wanen, naast het paperclip verhaal in het Noorden, zijn er ook hier veel nazi’s omgekat, geloof dat onze anjer van oranje zelf een rechtstreekse luchtbrug tussen Basel en Argentinië had georganiseerd voor zijn strijdmakkers. Heeft ie van de VN nog voor op z’n donder gehad, maar ach hij als man van de wereld had daar poep aan. Ik meen ook ergens in een docu gezien te hebben dat die Evita Perron (ja die van de musical), een paar keer met de nazi te goeden heen en weer is gevlogen naar Zwitsalland en voor een paar honderd blanco Argentijnse paspoorten ter omkatting van hun toekomstige duitstalige landgenoten met de dubbele s had gezorgd…

     Tis me wat, waar kwam onze kwien ook weer vandaan?

     Like

 2. Ik geloof Niet dat Adolf Hitler Zelfmoord heeft gepleegd in die Bunker,maar dat hij nog VELE jaren geleefd heeft in b.v Argentinië…Google/You Tube:The FAKE death of Adolf Hitler..(meerdere artikelen/video’s)Adolf Hitler was op een of andere manier OOK controlled Opposition.

  Like

 3. ” Dat zagen we in 1939 in Barcelona toen de anarchisten massaal door de communistische joden werden afgeslacht. Net als vele katholieke kloosterlingen in de jaren daarvoor.”

  (zeldzaam) GOED gezien, Don !

  Like

 4. Als die oude mannen aan mijn zoon hadden gezeten..hadden ze het niet overleefd.
  Onbegrijpelijk voor een niet jood, zoveel pijn, een meer of minder pasgeboren aan te doen. Te bedenken dat baby’s in de eerste paar weken nog helemaal niet goed kunnen zien, soort van blind zijn, en dan zoiets doen… Ziek!!
  En voor de dieren die worden geslacht, is het ook een onaanvaardbaar gebeuren.
  Als je hierop tegen bent, ben je dan een antisemiet oftewel een ‘nationaal socialist’ ? Als dat zo is, dan ben ik dat graag!

  Like

 5. ivm de TELEGRAAF…Juul/Jules Paradijsvogel zit bij PAUW aan tafel(9-10-2015–npo1-of kijk straks/morgen op Internet,indien interesse..)

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.