Namens alle bloemenexporteurs en mensen werkzaam in de bloemensector, bedankt Mark (P)Rutte en Franske Zimmerfranz

Voorbeeld van hoe NOS (publieke omroep) de waarheid verkracht en het publiek manipuleerd.

Voorbeeld van hoe NOS (publieke omroep) de waarheid verkracht en het publiek manipuleerd.

Dankzij de MH17 soap opgevoerd onder leiding van Mark Rutte en Franz Zimmermanz krijgt Nederland de volgende economische klap te verwerken. Rusland verbiedt de import van bloemen uit Nederland. Jarenlang opgebouwde export relaties om zeep geholpen door de demonisering van Poetin en Rusland. Het mag wat kosten van die bankiers blijkbaar. De Telegraaf, krant van pedofiel Nederland, is weer heeeel erg stil.

http://www.rt.com/business/310873-russia-netherlands-flowers-ban/

5 Dagen geleden wisten de verschillende partijen binnen (r)overheid en brancheorganisaties zogenaamd nog van niets. Het lijkt alsof de HOL-lander er op kickt voorgelogen te worden.

http://www.boerderij.nl/Home/Nieuws/2015/7/Geen-sprake-van-importverbod-op-bloemen-Rusland-2660691W/

Advertenties

43 Reacties op “Namens alle bloemenexporteurs en mensen werkzaam in de bloemensector, bedankt Mark (P)Rutte en Franske Zimmerfranz

 1. Had die levensgeveraarlijke/giftige KAMspin-9-7-2015-HOAX die zogenaamd medewerkers van een bloemen import bedrijf hadden gezien,gevangen en gewoon 10 meter voor hun deur weer hadden vrijgelaten dan toch een diepere betekenis……?(zie Donquijotte tell lie vision artikel(12 mei-2015)—stevie wonder-9-7-2015

  Like

 2. BREAKING—(en ook weer niet)–Google:Lord Sewel deze voorzitter Brits Senaat,is betrapt omringd door hoeren,en met lijntjes Coke te snuiven,en hij zegt OOK nog in de geheime opgenomen videobeelden,dat de belastingbetaler zijn Coke gebruik betaald EN de hoertjes,arrogant en opschepperig tegen DE hoertjes—-dit is maar 1 druppeltje in een grote oceaan,wat zich er allemaal achter de coulissen afspelen in de Politiek/”volksvertegenwoordig(G)ers”,dit is echt geen uitzondering,en binnenkort of in de toekomst heeft deze PIPO weer een goede baan,bij een of ander groot Concern/Bank of…?hij kreeg elke dag 200 pond aan “reiskostenvergoeding”etc….daar snoof hij o.a Coke van,en liet Call Girls en/of hoertjes langs komen in Hotels.Dat doet de gemiddelde “volks”vertenwoordig(G)er in zijn vrije tijd,met het Geld van de Burgers/Belastinggeld.

  Like

  • Google:Koenders:diep teleurgesteld over veto(artikel/video)—-(een Frans Timmermans monty python/koefnoen/gene wilder/mr bean—performance ACT part deux in deze MH 17 hoax Saga/Klucht)

   Like

 3. Jeee, ik schrik van de screenshot van het NOS Staatsjournaal. Zelfs al zou je Rusland / Poetin zien als de vijand, dan nog zet je wie dan ook niet zo neer in een ‘objectief en onafhankelijk’ journaal van de publieke omroep.

  Liked by 1 persoon

  • Massahysterie, daar zet je een belangrijk punt…
   Is Poetin betrouwbaar? Dat is maar de vraag. Voorlopig geef ik hem nog steeds het voordeel van de twijfel. Maar objectieve berichtgeving betekent dat alles maar dan ook alles aan bod moet komen. Daarmee zijn eventuele bloedlijnsamenzweringen natuurlijk ook niet afgedaan, want deze geheime genootschappen zijn door bloedoffers genoodzaakt hun plan hoe dan ook voort te zetten…

   Like

   • President Putin,is OOK gewoon een PUPPET van de Zionisten,net als Rutte,Obama,cameron etc….deze Wereldleiders spelen ALLEMAAL onder 1 hoedje–Putin,Obama,merkel,Rutte,Cameron—-ALLES is SHOW—het doel is New World Order—Achter de Schermen hebben deze Wereldleiders,gewoon vriendelijk contact,en hebben de grootste LOL,dat 99% van de Mensheid,ECHT denkt dat zee BEEF/CONFLICTEN met elkaar hebben,het zijn gewoon VRIENDJES,maarrrrr voor de Buitenwereld niet,ik bedol kijk naar de MH17 HOAX,denk je nu werkelijk dat Putin niet heeft meegeholpen aan deze HOAX?!?Als PUTIN toch een echte BEEF zou willen hebben met Nederland,Usa etc…dan zegt hij toch dat MH17 EEN HOAX is,in scene gezet etc…tenminste dat is mijn mening,en die mening had ik OOK al meteen na de MH17 HOAX—–we living in a STAGED world—-het doel:De wereldbevolking in angst/haat/armoede/conflicten/te laten LEVEN—en zij zijn dan de HELDEN,waarvan de burgers uit de hand eten,met de illusie dat zij hun komen redden/helpen.—PUTIN is geen ECHTE vijand voor welk land dan OOK,het is SHOW!

    Like

 4. Ps, daarmee is het voor mij ook tevens lachwekkend, want bloedoffers zijn van de kindertijd… Deze volwassenen zijn hun eeuwige trouw nooit te boven gekomen, denken daarnaast nog steeds dat ze uitverkoren zijn, daarmee is/zijn ze feitelijk een zielig clubje. Laten we vooral ook dat onderkennen. Angst is om die reden ook niet noodzakelijk, behalve dat deze ontwikkelingsgestoorden zich er niet voor omdraaien dan maar iemand in koelen bloede te laten verdwijnen.
  Evenwel, ik doe dat ook met vliegen bijvoorbeeld, als ik ze niet naar het licht krijg, dan maak ik ze af…. Maar ook fruitvliegen, nog erger, en heb met ze te doen… Ik zet altijd een glaasje wijn voor ze neer, in het begin van het jaar verzuipen ze zichzelf daarin. Laterop zijn hebben ze kennelijk bijgeleerd en vertikken het om zo’n dood te sterven….

  Liked by 1 persoon

 5. Je weet niet meer wat je moet geloven en dat is precies de bedoeling. Geen idee of Poetin ook bij de NWO zit, maar wat ik wel weet is dat die psychopaten aan de top zich rotlachen om hun zieke machtspelletjes.

  Like

 6. Pingback: Een ‘klein bedankje’ aan ‘onze’ (r)overheid is zeker op zijn plaats namens allen die in de bloemenbranche hun kost verdienen | Silvia's Boinnk!!!·

 7. in het kader van het “dappere telefoontje van Rutte naar Putin vandaag nog maar eens

  last july in a theatre near you!!!!!

  operation MH17[oeps Operation Northwoods 1568.7]

  Liked by 1 persoon

 8. In ieder geval blijkt dat het importverbod momenteel nog niet van kracht is. Gewoon een dreigement (dagelijkse kost in rusland natuurlijk) om te tonen dat ze dat idee van een VN tribunaal over MH17 niet zo leuk vinden.
  Mja, de russische BUK en zijn russische bemanning liggen ondertussen uiteraard al onder een paar meter bosgrond ergens in de oneindige wouden van west-rusland.

  Liked by 1 persoon

 9. Tja, Don, jij schrijft dat het importverbod voor nederlandse bloemen er is : “Rusland verbiedt de import van bloemen uit Nederland.”
  Dat IS dus niet zo, je liegt dus.
  Ik dacht dat jij een zoeker naar de waarheid was? Waarom neem je het dan totaal niet nauw met de waarheid in je eigen artikels? Of zoek je enkel naar “de waarheid”die je het leukste vind?
  Ok hoor, maar schrijf dan in het vervolg dat je zoekt naar”de waarheid van Don”. Makkelijker en aanpasbaar dag per dag naar gelang het humeur van Don, zo kom je nooit met rode kaken te staan. 🙂

  Like

  • Kijk ff naar de bron in mijn artikel . Wat de MH17 en de buk Raketten lig je ook helemaal op de propaganda lijn van de (r)overheid . Je bent zo doorzichtig dat ik het gewoon leuk vind. Ik ga denk ik ook maar eens als “webredacteur ” (overheidstroll ) solliciteren .Ik kan dat denk ik veel beter dan jou .

   Like

   • @Don,je had helemaal GELIJK ivm export verbod naar Rusland,sterker nog het is inmiddels NOG veel erger geworden,want ook b.v De hollandse Kazen mogen niet meer via export naar Rusland gestuurd worden.En nog iets:Google:NOS-Emmy Nominatie voor NOS uitzending MH17—7-8-2015

    Like


 10. The MH17 Pilot’s Corpse: More on the Cover-Up
  Even His Family Was Blocked from It. Here’s Why.
  Posted on August 4, 2015 by Eric Zuesse.
  http://www.washingtonsblog.com/2015/08/the-mh17-pilots-corpse-more-on-the-cover-up.html
  http://beforeitsnews.com/economy/2015/08/the-mh17-pilots-corpse-more-on-the-cover-up-2749202.html
  “Eric Zuesse
  It might be the decisive piece of evidence proving who and what and how and why the MH17 Malaysian airliner over the conflict zone in Ukraine on 17 July 2014 was shot down, but the pilot’s corpse has been hidden even from the people who have the most right to see it.

  The corpse of the pilot of the MH17 Malaysian airliner might contain in it bullets, or bullet-residues, that can prove a Ukrainian military jet intentionally fired into the pilot; or else it might contain only missile-shrapnel, which would be consistent only with the plane’s having been erroneously shot down by a ground-based missile such as the Ukrainian government says it was; but the Malaysian government has prohibited anyone to see it — not even his relatives, who are still trying to find out how and who murdered their loved-one and the 297 other people who were aboard that tragic plane on July 17th of 2014.

  Until recently, the Malaysian government itself had had no access to the coroner’s report on the corpse: it was done by a Dutch coroner, in Holland.

  The corpse has been hidden from everyone, and the Malaysian Government isn’t even being permitted, by the other four nations on the official investigatory commission, to say anything to anyone outside the commission — not even to the pilot’s family. The coroner’s report on the pilot’s body exists, but has been seen by no one outside of the now 5-nation investigatory commission. (The commission was originally just Netherlands, Belgium, Australia, and Ukraine, but Malaysia was recently added. The Dutch government heads the commission. The Dutch government had helped to install the current Ukrainian government, whose Air Force is a suspect in having possibly shot down the MH17 airliner. Netherlands, along with the U.S., and also along with George Soros’s International Renaissance Foundation, had funded Hromadske TV, which propagandized heavily for forcing the democratically elected Ukrainian President, Viktor Yanukovych, to leave his Presidency before the next election would be held, and which then propagandized Ukrainians heavily for the ethnic cleansing operation to get rid of the residents in Ukraine’s Donbass, the only area of Ukraine that had voted 90%+ for Yanukovych. So: the Dutch government had actually helped to install the current Ukrainian government — which might have shot down the MH17, and yet which is a member of the official ‘investigation.’)

  This cover-up of what might be the decisive evidence in the MH17 case was revealed when Russian Television sent reporters last month to interview the pilot’s family.

  See the brief Russian documentary interviewing the pilot’s wife here:

  The pilot’s wife says, at 5:42 on the video, “We were not allowed to open” the coffin. Q: “Not allowed by who?” A: “Not allowed by the [Malaysian] government.” The existing four-nation team had required the Malaysian government to sign onto their secret 8 August 2014 agreement, in order for Malaysia to be allowed to join. This agreement says that Ukraine will have a veto-power over any report that the commission produces — and this veto-power is the reason why the ‘investigation’ continues dragging on. The now-five nation commission can’t yet produce a report that the Ukrainian government will sign onto.
  [ … ]”

  Een gigantisch artikel, waar zeker een staartje aan gaat komen .. klick op de url’s van beforeitsnews of washingtonsblog want in het artikel staan vele belangrijke doorverwijzingen.

  Liked by 1 persoon

   • En ivm de MH370 soap/klucht/hoax ze hebben zogenaamd een KORAN bijbel gevonden tussen de wrakstukken—You Tube:HA HA HA koran found on Beach in MH370 Hoax–John Smith-channel—-deze PSY-OP HOAX,krijgt nog vele staartjes….zonder de MH370 HOAX hadden ze de MH17 HOAX nooit in scene kunnen zetten.

    Like

   • Tuurlijk vinden ze een koran en geen Bijbel of kruis, want de suggestie moet zijn dat de moslems hier zelfs achter zouden zitten. IEts wat ze natuurlijk niet hard kunnen maken want zogenaamd boven rebellengebied/Russisch neergeschoten.

    Het vliegtuig is niet neergeschoten , maar gewoon in brokken gezaagd danwel met explosieven op de grond(MH370 waarsch!!) en vervolgens daar van vrachtwagens neergedonderd in de koren en zonnebloemvelden aldaar.
    Lijken die er lagen waren in verregaande staat van ontbinding en roken sterk naar (formaline)formaldehyde.

    Wat moet je nog meer bewijs, zo duidelijk als wat, glashelder dus!

    Like

  • @rmstock–MH17 is een HOAX,RT en the Pilot’s Wife zijn zogenaamd “kritisch”.Ik heb OOK andere interviews gezien met de Pilot’s wife,en nog iets zij was ook bij de 1 jaar herdenking van de mh17 in Nederland.Ze gaf nog een toespraak,tegen de andere leugenaars/”nabestaanden”/crisis acteurs–RT=CONTROLLED OPPOSITION,zeer gehaaid,maar toch kun je ze in dezelfde hokje plaatsen als infowars/alex jones/russel brand/free radio revolution(waarom breng je telkens verwarring in bepaalde zaken?)

   Like

   • Ivm import verbod Nederland/Rusland(is gewoon afgesproken werk tussen Nederlandse regering/koning en Russische regering,deze “ruzie””beef”MIND FUCK)–Google;NOS-‘Nu zijn het de bloemen,volgende week de machines’–10-8-2015——Google:NOS-Bloemensector vreest strop door Russische controles—10-8-2015

    Like

   • Gisteren (11-8-2015)het Programma JINEK gezien?ivm Forensisch Anatoom George Maat betreft MH17 lezing van George Maat(allemaal een MIND fuck)om de MH17″ramp’ HOAX geloofwaardiger te maken,RTL nieuws-George Maat-Studentenvereniging MSV sante spelen allemaal mee in deze KLUCHT–en Johan Derksen van voetbal international,die normaal altijd zo’n GROTE bek heeft op de media/journalistiek/de sterren van nederland/etc…en ook DONDERS goed weet dat MH17 een hoax is/een leugen/in scene is gezet,met 0,0 doden doden op die dag(17-7-2014)speelt ook de vermoorde onschuld,en is OOK maar een puppet en een leugenaar,lafaard—ALLE bekende nederlanders weten dat MH17 een HOAX is,maar kunnen en willen natuurlijk dat niet ff openlijk zeggen,want dan is het einde oefening carriere en dan is het einde oefening “goede’naam.Zo zie je maar weer,hoe geraffineerd ZE te werk gaan om de MH17 HOAX ,met o,o doden op die dag geloofwaardig te maken ivm George Maat/RTL nieuws/Jinek/Derksen—deze George Maat heeft een mooi bedrag gekregen,om het “boetekleed”aan te trekken,en hij als Forensisch Anatoom heeft vast en zeker al vaker gelogen/bedrogen en zal vast wel vrijmetselaar zijn,en de zogenaamde “nabestaanden”die woedend waren/zijn op George Maat,is toch gewoon niet waar/onzin/een klucht,want er zijn GEEN nabestaanden betreft de 298 passagiers mh17 HOAX,want er zijn GEEN 298 doden betreft mh17 hoax—ALLES IS EEN LEUGEN,ELK DETAIL ELKE TRUC IS EEN LEUGEN,en ik moet zeggen deze truc met leugenaar/bedrieger GEORGE MAAT is een zeer goede truc/zet van de overheid/media/leugenaars/bedriegers/smeerlappen—-MH17=EEN HOAX,0,0 DODEN,0,0 NABESTAANDEN—plastic poppen,ouwe verrotte lijken(niet van de mh17 “ramp”!)en zelfs crisis acteurs die voor dood liggen,net buiten het zwart geblakerde(benzine,wat explosiefjes/hollywood) MH17 HOAXplek op het gras.JINEK is echt een programma,om van te kotsen,en die JINEK met haar waterige leugenoogjes en NEP smile,je ziet gewoon dat ze liegt/bedriegt en gewoon een nwo/usa BITCH is.——-Google:JINEK-11-8-2015-uitzending gemist.

    Like

   • Voor iedereen die klaagt ivm FLAT EARTH artikelen van Donquijotte,reageer b.v op deze pagina eens over dit onderwerp,namelijk de MH17 hoax en wat hiervan de NAsleep/DOEL van is geweest en wat nog allemaal gaat gebeuren ivm de opzet,het doel van de MH17 hoax,ze hebben natuurlijk NIET de MH17 hoax de wereld ingebracht,in scene gezet voor de LOL,er zit natuurlijk wel een Agenda/Agenda’s achter,wel wakker en scherp blijven.

    Like

   • @Stevie Prima we zijn weer helemaal bij de les.

    Wat ik jou en iedereen hier wil vragen is , Hoe kunnen we in Go…naam of in Je,,, of voor mijn part in Baph…naam ervoor zorgen dat iedereen in dit f…g Nederland ookwel spottend door mij aangeduid Neanderland danwel Zombieland nou eens doorkrijgt dat die MH17 een hoax, een gruwelijke afschuwelijke HOAX is????

    Allereerst hoe zorg je dat IEDEREEN die boodschap krijgt, al is het alleen maar de boodschap: MH17 is NEP!!!

    Faceboeken, twitteren…??

    N.B. Hele horden mensen -die ik spreek- geloven nog steeds wat de tv hun toeblaat en de kranten hun toeschreeuwt

    Like

   • @Nemesis de Nederlanders geloven dat de MH17 “ramp”echt is,omdat ze niet kunnen begrijpen dat de media/overheid/regeringen/Rutte/Timmermans/Koning/Koningin/”nabestaanden”/”journalisten”ALLEMAAL liegen/bedriegen/meespelen over de GEHELE wereld tot en met RUSLAND/POETIN of nog niet eens weten van het bestaan dat er op You Tube/Google ontelbare bewijzen/video’s/artikelen/info betreft de in scene gezette MH17 100% HOAX,als ze het nu naar meer dan 1 jaar niet inzien/begrijpen of minstens twijfelen,dan gaan ze dat nooit inzien,of willen het nog niet eens inzien/begrijpen of research doen(veel of een beetje)THEY CAN’T HANDLE THE TRUTH(vraag @John Doe eens wat hij denkt/vind betreft de MH17 hoax….)

    Like

 11. Iemand vertelde mij “Nou ik ken iemand die een kennis heeft die een kennis heeft die is omgekomen bij de ramp met de MH17.

  Ja zo ken ik erook nog wel een paar, Maar mijn vraag is hoe komen ze erop want meer mensen in mijn omgeving zeggen zoiets, kunnen toch niet allemaal Aivd-agenten zijn?

  Like

  • Simpel, b.v:als deze mensen geloven dat de mh17 “ramp”echt is,en een kennis,die kent een kennis waarvan een van de mh17 “slachtoffers” in de straat woonde,of een ander scenario van de voetbalclub of een ex collega of…?en ZIEDAAR,en de helft LIEGT en de andere helft GELOOFT dat de mh17 “ramp”echt heeft plaats gevonden,de 298 “slachtoffers”leven gewoon in het buitenland,andere naam,andere identiteit,$$$,nieuw huisje,nieuwe auto(s),in usa,australia,uk,new zeeland,malaysia,china,japan,canada,en nogmaals wie zou deze mensen herkennen?zelfs de mh17 100% hoax believers nog niet,die er grondig mee bezig zijn geweest,het afgelopen jaar.@Nemesis bij deze een uitleg,hoe het naar mij idee werkt,en hou AUB op mij een AIVD agent te noemen,want da’s zo onlogisch,kinderachtig,onzin,laf,vals.

   Like

   • @StevieW Ik bedoel jou niet met mijn laatste zin over die Aivd-agenten, ik bedoel die mensen, die zeggen dat ze iemand kennen of hun kennis die iemand kent die bij die ramp etc. Ja, duidelijk. Ik zeg toch ook niets (meer) over jou taalfauten?!!! 🙂

    N/B. bedankt voor je toelichting op of de Nederlanders dit wel snappen.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.