MH17- De leugen die zal leiden tot de implosie van HET systeem…..

MH17

Vandaag 17 juli 2015 is het precies 1 jaar geleden dat de MH17 vlucht van Malaysian Airways boven oostelijk Oekraïne zogenaamd werd neergehaald. 298 Nederlandse slachtoffers waren er zogenaamd te betreuren die met veel ontzag, steunbetuigingen en fanfare werden gerepatrieerd naar Nederland. Heel Nederland was in shock!!! Herr Zimmerfranz (Frans Timmermans) was er snel bij met zijn onovertroffen toneelspel en krokodillentranen om de publieke opinie te sturen net als alle Nederlandse omroepen, overige politici, Wim en Max en alle msm kranten. Binnen het uur konden we via de TELL LIE VISION beelden in ons opnemen waarin Poetin werd afgebeeld als “The Joker”. Een gedegen voorbereiding door politiek en pers was van meet af aan duidelijk. Hoe kan je je voorbereiden op iets als de MH17 was bij mij de eerste vraag. Heel simpel dat kan niet als je niet vooraf bent geïnformeerd.

Voorbeeld van hoe NOS (publieke omroep) de waarheid verkracht en het publiek manipuleerd.

Voorbeeld van hoe NOS (publieke omroep) de waarheid verkracht en het publiek manipuleert.

Binnen zeer korte tijd werden via internet intacte paspoorten getoond en werden de eerste getuigenverklaringen opgenomen. Ook werd er een foto getoond die 1 van de passagiers had gemaakt bij vertrek van het toestel (door mij de “Peter Pan” foto genoemd). Al vanaf het eerste moment bleken er vele dingen niet te kunnen kloppen. Uit Youtube beelden van eerstehande getuigen van na een half uur na het incident werd er al gemeld dat het “OUDE LIJKEN” waren die roken naar een conserveringsstof.

Featured Image -- 2215

Aan de hand van de getoonde paspoorten ben ik onmiddellijk aan de slag gegaan. Zo was 1 van de slachtoffers een persoon uit Den Haag met een eigen psychiatrische praktijk. Ik heb dus ook direct de 18e geprobeerd contact te leggen met haar en belde het nummer dat op haar site stond. Ik kreeg keurig een antwoordapparaat dat melde dat ze niet bereikbaar was. Ik belde de volgende dag weer en toen bleek het nummer niet te bestaan!!!! Wie heeft haar nummer gedelete zonder haar toestemming????? Ik zat er dus boven op. Ik wist nu zeker dat het een complete hoax en false flag was om Rusland te kunnen beschuldigen.

Crisis acteurs

Crisis acteurs

Via CNN zagen we gelijk wat nabestaanden opduiken van ene Daisy Oehlers. Het toneelspel droop er vanaf! Onderzoek achteraf heeft duidelijk gemaakt dat deze mensen werden aangestuurd door de Nederlandse luchtmacht om hun toneelspel als nabestaande op te voeren. Getuigenverklaringen bevestigen dit. Kortom het is één Hollywood productie. Er zijn geen Nederlandse slachtoffers voor zover ik dat kan bezien. Als je over 1 liegt dan lieg je toch over allemaal?

Momenteel zien we de discussie helemaal gaan richting de vraag of het een air to air missile was of een Buk raket. Nonsens en afleiding!!! De MH17 is NIET neergehaald!!! Alles wat er nu gespind wordt is afleiding.

Featured Image -- 2785

Zo zou Mark Rutte op vakantie geweest zijn in Duitsland. Fuck you, hij zat op het hoofdkantoor van de NAVO in Brussel toen dit allemaal gefaked werd.

MH17 het toneelstuk dat zal leiden tot een onvoorziene eindafrekening van het volk met deze acteurs. De onderste steen zal gebruikt gaan worden om bepaalde koppen in te slaan!!!

69 Reacties op “MH17- De leugen die zal leiden tot de implosie van HET systeem…..

 1. Goed zo @Don.
  Je wordt inderdaad onpasselijk als je al die zogenaamde “herdenkings” en andere propaganda programma’s op de Tell Lie Vision ziet!
  KOTS KOTS KOTS! ! ! !

  Nu feiten en informatie van de werkelijke toedracht:
  1. Geen neerstortend vliegtuig gezien (geen rookspoor of wat dan ook)
  2. Geen opstijgende BUK raket, want evenzo geen rookspoor.
  Zie de ontploffing -toevallig- op afstand gefilmd. NB Wordt zeker niet op tv uitgezonden noch in kranten vermeld of getoond.
  3. MH370 3,5 maand eerder spoorloos verdwenen. In feite totaal onmogelijk.
  4. Nep lijken naast echte (geconverseerde) lijken, welke reeds in zekere \ staat van ontbinding. Ze roken duidelijk naar formaline (een vloeistof om dieren biologische bederfelijke preparaten en mensen dus te conserveren.
  5. Alle Brokstukken van vliegtuig lagen OP ik zeg OP de grond.
  Ook de 3 a 4 ton zware motoren. Ze moeten echt in glijvlucht als ware de Boeing 777 een zweefvliegtuig op de grond zijn ‘beland’.
  6. Alle Brokstukken van vliegtuig waren “hapklaar” niet te groot of te lang en konden zo op een truck worden gelanden. Vermoeden is dat ze van diverse trucks in het weiland annex zonnebloemveld zijn gelazerd(!).
  7. Onbeschadigde paspoorten waarvan diverse met gaten ngeknipt en dus waren verlopen.
  8. Crisisacteurs!
  9. Media circus dagenlang wat zeg ik MAANDEN lang. Zeer verdacht dus.
  Pathetische stoeten met lege lijkwagens van Eindhoven naar Hilversum.
  De stank moet niet te harden zijn geweest als de echte niet-Nederlandse lijken waren vervoerd, of alle kisten hermetisch luchtdicht gesloten .
  10. Rusland krijgt direct de schuld. Nog niet eens het onderzoek gestart.
  Leugen op leugen, tv, krant alles staat vol bijna ‘blasfemische’ onzin!!!
  Putin ook volledig gedemoniseerd en belachelijk gemaakt. De brutaliteit van onze regering en de rest NWO(Israel, VS, Duitsland, Frankrijk, Engeland etc.) om een wereldleider zo totaal ondiplomatiek te beledigen in het openbaar en op alle media
  11. Israel valt tegelijk met het FAKE neerstorten van MH17 de GaZA strook binnen om daar weer een paar honderd tot een paar duizend Palestijnse Vrouwen, Kinderen en soms ook een paar mannen te vermoorden. Hoezo ethnic cleansing??? Hoezo genocide??? Hoezo Neanderland, de EU en de rest van de wereld slaapt RUSTIG door???

  Ik zal het maar bij deze 11 punten houden. Er zijn zo nog honderden zaken anomalien, feiten, ja bewijzen en vooral leugens etc te melden….

  p.s. Don ben blij dat StevieWonder eraf hebt gelazerd, maar van mij mag je hem best mondjesmaat toelaten ..
  (voor de broodnodige afleiding, overdrijving, humor wellicht een enkel scheldwoord of korte tirade 🙂 🙂 🙂

  Geliked door 2 people

 2. Google:Nos:Een van de ontroerende,heftige mh17 verhalen———zie hoe deze 2 BROERS/LEUGENAARS hun toneelstukje opvoeren,ze kunnen amper hun lach inhouden—wat is hier ontroerend,heftig aan?2 LEUGENAARS,die LIEGEN-FUCK YOU!PIPO’S!

  Like

 3. Volgens alle aanwijzingen (honderden foto’s, video’s, tientallen getuigen) uit tal van serieuze onderzoekers blijkt de 53ste luchtbrigade uit Kursk, rusland, de partij te zijn geweest die deze Buk-installatie heeft bemand en die op aansturen van het Kremlin op 17 juli 2014 298 mensen heeft vermoord, waaronder bijna 200 nederlanders.

  Het rapport van de ovse zal dit uiteraard ook concluderen, de aanwijzingen zijn namelijk overweldigend en niet te negeren.
  De vraag is enkel : hoe kan er recht geschieden? Hoe kan er een tribunaal worden gevormd om de criminelen in het kremlin ter verantwoording te roepen, te veroordelen en te straffen voor hun misdaden.

  Dit zal nog jaren duren, maar ooit komt de onderste steen boven en zullen de kremlin-criminelen boeten. Hoe dan ook.

  Like

   • …thuiswerk in de avonduren 😉 gewoon uurtje, factuurtje …
    lekker landverradertje spelen/
    Ach, dit soort werk moet je los zien van je geweten. Waarheid zoeken, de onderste steen boven halen, het land dienen, van mensen houden? Nee, k dacht het niet. Dit soort mensen haten zichzelf. Triest.

    Like

  • ipsyllon komt van de Griekse letter epsilon. In de wis- en natuurkunde wordt deze letter gebruikt om iets heeeeel kleins mee aan te duiden.
   Waarschijnlijk slaat dat op z’n herseninhoud, want dit soort redeneringen zijn gewoon onhygienisch, wat zeg ik meneer (of mevr?) ypsillon dit is niet eens een redenering.

   Ik zou zeggen als u zoveel foto’s en videoos heeft laat deze dan eerst eens zien!!
   gaarne uw Plaatjes, uw Links etc of is u alleen maar sLinks?!

   Like

   • We zouden toch niet meer achterbaks op de man spelen?
    Waarom dan toch nog steken onder water geven op postnamen?
    De postnamen doen er in feite niet toe. Het gaat om de inhoud wat een poster schrijft en daar zou iedere discussie dus ook over verder moeten gaan.
    Dus Nemesis,wil je mee helpen om het blog van Don te voorzien van nuttige informatie,laat jezelf dan niet uit de tent lokken door postnamen te gaan analyseren.
    Want dan zou ook jouw postnaam geanalyseerd kunnen worden.Een analyse die dan helemaal niks meer te maken heeft met het topic waar dit artikel over gaat.
    Ik ben wel verheugd om je weer te zien posten hier.

    Like

   • DE “docu”: mh17 en het verdriet van Nederland iemand gisteren gezien?de 2 zusjes waren wel ERG vrolijk,het leek net alsof ze DE LOTTO hadden gewonnen(hebben ze OOK,alleen de CRISIS ACTEUR-MH17 HOAX lotto gegarandeerd hebben ze een zeer MOOI bedrag gekregen om mee te spelen in deze MH17 HOAX—een motor,een nieuw huis gekocht hadden ze inmiddels van hun mh17 HOAX GELD—waarschijnlijk betaald o.a door de NEDERLANDSE belastingbetaler

    Like

   • En die ARME grieken kunnen inmiddels uit de VUILNISBAK eten en/of zijn DAKLOOS—-en deze smerige,vieze,achterbakse mh17 LEUGENAARS leven in WEELDE

    Like

   • @H2Oman (grapje 🙂 Je hebt helemaal gelijk !!!
    @Don Heer ik zal het niet meer doen.

    Nee maar @Waterman10 Eens. Het was even omdat ipsylon weinig tot geen argumenten en bronnen aangeeft, zodat ik niets kan verifiëren.

    WWW Wees Weer Welkom @Stevie !!!
    Overigens ben ik ook blij dat @Stevie (ik kort het maar af met permissie) hier direct op de BAL speelt en kort en krachtig belangrijke feiten weergeeft die de puzzel of beter dit complot, deze volksverlakkerij goed aan het licht brengen.

    Like

   • Beste Nemesis, houdt het maar bij het nederlands, dat is duidelijk al moeilijk genoeg voor je.
    En wat betreft je vraag : ik neem uiteraard aan dat jullie mensen volgen als Pierre Crom, Jerome Sessini, Jeroen Akkermans, Olaf Koens, en vele anderen die ter plaatse waren in Oost-Oekraiene? Dat zijn toch al snel een paar duizend foto’s die zijn gemaakt hebben en pagina’s artikels.
    En uiteraard hebben jullie de rapporten gelezen van Correctiv, Bellingcat etc.?
    Mooi, dan weten jullie dat de russische persconferentie van juli 2014 volledig gelogen was uiteraard.
    Wel grappig dat jullie meestappen in een ultradebiel conspiracy verhaaltje dat verzonnen werd door Igor Strelkov, een russische FSB-kolonel, uiteraard een popje van het kremlin, van wie bekend is dat hij een aantal oekraiense soldaten martelde en vermoorde in Slaviansk vorig jaar.
    Waarschijnlijk is dat soort persoon iemand waar jullie naar opkijken : een waanzinnige crimineel.
    Gelukkig ligt er niemand wakker van een paar leipo’s op internet. 🙂

    Like

    • Ik heb je nu een paar keer doorgelaten om te laten zien hoe (r)overheidstrollen werken. Doe verder geen moeite meer want alles blijft nu in de spambak. Ik merk dat je wat collega’s hebt ook nog. Het mag de overheid wat kosten blijkbaar om de leugens in stand te houden.

     Like

 4. Gebeurtenissen die drama als doel hebben zijn er om de NWO agenda er doorheen gedrukt te krijgen.
  Of er wel of niet echt doden bij vallen of gevallen zijn is moeilijk in te schatten wanneer je niet zelf ter plaatse bent bij het tafereel wat zich afspeelt of heeft afgespeeld.
  Zo is er nu in Amerika weer een tafereel wat dezelfde kenmerken toont van eerdere taferelen.
  Effin,lees zelf.
  http://moralmatters.org/2015/07/16/chattanooga-shooting-another-phony-fake-show-follow-the-many-government-sponsored-hoax-signs/

  Like

 5. @Waterman Inderdaad NWO agenda erdoor drukken. Goede analyse.

  Wat ik nog steeds niet weet is of Rusland toch niet stiekum ook die hele NWO-agenda meespeelt, dus in het complot zit.

  Mijn vermoeden/gevoel zegt van Nee, maar met Georg Orwell te spreken is alles verdacht en gaat de Rabbitt hole diep, dieper dan diep.

  We kunnen erachter komen door ALLE puzzelstukjes op een rij (passend) te zetten. VOOR of TEGEN de NWO-agenda:

  1 TEGEN: Rusland Putin et al zijn integer en spelen hun eigenspel c.q. hebben hun eigen machtsgebied en beleid (Bank, munt, militair etc) dat haaks staat op het Westelijke kamp.
  2. VOOR: Rusland laat steken vallen, twijfels, tegenstrijdigheden, toneel v politici e.d. waarmee ze door de mand vallen. Idem bij de westerse mogendheden.

  Like

  • Rusland heeft niets te zeggen over zijn eigen munt. Het charter loopt eerst eind 2017 af . Daarna maar even zien waar Putin echt staat. Het is de UK die via de VS joodse bankiers aan de monetaire knoppen zitten in Rusland vanaf 1917 (revolutie ) . Het 99 jarige charter is dus volgend jaar voorbij .
   @Nemesis

   Like

 6. Nemesis,
  Je weet toch ook wel uit welke koker die UN komt?
  De UN zijn allemaal leugenaars.
  Alles en iedereen die de UN als bron gebruikt zal uiteindelijk op een dwaalspoor terecht komen.
  De UN heeft als logo een platte aarde.
  Wat zou dit logo dan uiteindelijk zijn?
  Zet je dit allemaal naast elkaar,kun je ook stapje voor stapje steeds meer dichterbij de waarheid komen.
  Putin gaat niet buigen voor de leugen.
  Dat zegt toch wel iets over deze man en hoe hij zijn rug mooi recht houd.
  iedereen mag denken en zeggen wat hij wil over Putin,maar ik zelf durf gerust gewoon tegenover hem te zitten en hem recht in z’n gezicht aan te kijken.Misschien zullen we dan beiden gewoon lachen om die hilarische westerse jan klaasen poppenkast.
  MH17: Vladimir Putin rejects calls for UN tribunal as ‘premature and counterproductive’
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/mh17-vladimir-putin-rejects-calls-for-un-tribunal-as-premature-and-counterproductive-10393446.html

  Like

  • Lavrov: US May Be Seeking MH17 Tribunal to Push Own Version of Crash
   http://sputniknews.com/politics/20150716/1024717373.html

   Een eigen MH 17 versie die al vanaf dag 1 een leugen was om zoals ik al eerder zei, Rusland te demoniseren.
   Het speelt zich live voor onze ogen af en toch weigeren mensen het te willen zien of op z’n minst het te willen begrijpen.
   Zoals dit nu doorgaat kan het heel gemakkelijk tot een clash komen tussen de Amerikaanse vazalstaat Europa en de federale staat Rusland.
   Wie daar de onschuldige slachtoffers van zullen worden is ook niet zo moeilijk te zien.
   Dat is jan met de pet,kortom gezegd wij allen burgers,gewone eenvoudige mensen die een normaal leven willen leiden.

   Like

 7. En om de leugen nog iets te bekrachtigen gaan ze de “nabestaande”van de gebakken MH 17 “slachtoffers” gebruiken om Rusland af te persen met luchtgebakken dollars.
  Want dat is ook het enige wat Washington en Brussel kan bakken.
  Relatives of Flight MH17 victims sue ex-rebel leader for US$900m (VIDEO)
  http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/relatives-of-flight-mh17-victims-sue-ex-rebel-leader-for-us900m

  Als we dan toch gaan bakken,dan zouden we ook de Washington puppets en Brussel puppets kunnen dagvaardigen en een schadeclaim van 500.000.000.000.000.000 triljard € of $ wegens GMO en chemtrails genocide op de wereldbevolking.
  How about that,you crooks?

  Like

  • 🙂 🙂
   HAHA Er zijn geen nabestaanden dus kan er ook geen schadeclaim worden ingediend. Degene die dat doen of beter gezegd zich onsterfelijke belachelijk maken met hun claim is het zionKhazarjodenfascistoide krapuul dat zich in hun dogma van NWO en uitverkoren volk heeft verstrikt tot in den eeuwigheid.
   Amen!

   Like

 8. NU op ned/npo2:NOS extra mh17 uitzending– de mh17 “HERDENKING”op TELL LIE VISION—zelfs Willem en Maxima zijn niet aanwezig(geef ze eens ongelijk,om hun Vakantie af te breken voor deze KLUCHT,waarschijnlijk zitten ze in Griekenland in hun Vakantie mega VILLA OOK betaald door de NEDERLANDSE belastingbetaler)

  Like

  • Waarom moeten Willy en Maxi zonodig op vakantie?
   Die hebben toch al zowiezo hun hele leven vakantie?
   Wanneer gaan ze eens zelf wat doen voor de kost en de aardappelen zelf schillen?
   Ach laat ook maar. Ik schil ze gewoon lekker zelf. 🙂

   Like

  • De griekse Bevolking leeft in Armoede(vooRal de oudere) en word flink genaaid,en Willem EN Maxima vieren lekker Vakantie in hun Mega Villa in Griekenland,en de MH17 “NABESTAANDEN”en de Zogenaamde DODEN leven in luxe/weelde———LIEGEN is de nieuwe “WAARHEID”en word rijkelijk BELOOND—en het is PAS 17-7-2015 ,en er gaan nog veel HOAXES/LEUGENS volgen dit jaar….

   Like

 9. Zelfs rebellen zijn nodig om de MH-17 mindf*ck “veilig” er doorheen gedrukt te krijgen.Want stel je voor zeg,die seperatisten komen ook herdenken op MH-17 place delict.
  http://www.godmobileapp.com/binnenland/mh17/24274860/__Monument_MH17_is_af__.html
  Zouden soms die Petro Poroshenko of Igor Kolomoisky er voor gezorgd hebben dat deze rebelletjes ook goed beloont worden?
  Ja,ik roep maar wat.
  Die rebelletjes doen dit niet voor niks,toch?

  Like

  • Wat mij ALTIJD opviel dat er maar een HANDJEVOL “rebellen”rondliepen bij de mh17 HOAXplek—waren OOK gewoon crisis acteurs—die kerel”rebel” die,die AAPKNUFFEL omhoog hield ,is uitgekozen om dat te doen ivm zijn gangster BOEVENKOP—zo werkt mind control/propaganda/tell lie vision….

   Like

   • Nogmaals ik raad IEDEREEN aan om eens de FILM;”WAG the DOG”te bekijken uit 1997 met o.a: Rober de Niro-Dustin Hoffman—hoe bepaalde gebeurtenissen in SCENE worden gezet,om bepaalde DOELEN te bereiken met HULP van o.a HOLLYWOOD–DIRECTORS-CRISIS ACTORS-MEDIA-“JOURNALISTEN” etc….deze FILM komt heellll kort bij de WAARHEID ivm hoe het “werkt”—let wel er worden OOK miljoenen/miljarden verdiend met HOAXES/FAKE news STORIES voor en door de MEDIA(televisie/internet/kranten/weekbladen/”docu’s”etc..etc..

    Like

 10. Persoonlijk ben ik als voetsoldaat tegenwoordig veel op straat sinds ik DEZE kruiperige strontkike bij zijn hermafrodiete & oplichtende ballen heb (want een en dezelfde jodenvergif!), maar desalniettemin kan ik hier vandaag toch nog onthullen dat Shitraël en alles wat daar op deze wereld aan verbonden blijkt te zijn in steeds meer opzichten door de niet joden wereld als een nog rap uit te roeien entiteit voor zijn voortbestaan moet beven. Ik denk namelijk dat het jodenDOM als geheel na het platgooien van zijn rovershol daar in dat Midden Oosten nog voor 2016 ter algehele uitroeiing binnen de VN voorgelegd zal zijn! En de VS, EU en verder een ieder binnen de ‘veiligheidsraad’ zullen met de wetenschap dat er over het kikegespuis all over the planet steeds meer naar buiten komt, om de dooie donder nooit meer hun vetorecht ten bate van hun jodenpooiers nog weer durven te misbruiken..; BRON

  Like

 11. Weet je wat mij zo bevreemdt, Don?
  Dat er colonnes met lijkwagens door Nederland reden met totaal versnipperde resten van allerlei mensen die in verregaande staat van ontbinding verkeerden.
  Zulk materiaal vervoer je niet in kisten maar in gevacumeerde koeling.
  Wat nog vreemder is dat enkele maanden na de gebeurtenis in de kranten stond dat vrijwel de gehele goudvoorraad van de Ukraïne na de coup was verdwenen.
  En dat nog weer enkele weken later Rutte meldde dat de USA Nederlands goud terug had gestuurd uit Fort Knox.

  Toeval?

  Geliked door 1 persoon

  • @leto2thesandworm-Dat er colonnes met lijkwagens door Nederland reden met ZOGENAAMD versnipperde resten van allerlei mensen…VOOR de rest volg ik je helemaal in je verhaal—en wat OOK zo vreemd,opmerkelijk is(eigenlijk niet want in een HOAX worden altijd blunders/fouten gemaakt)is dat er zogenaamd alleen maar versnipperde resten van alle 196(194) zogenaamde slachtoffers terug zijn gekomen,MAARrrr er word HEEL vaak in andere berichten gesproken dat ze OVERAL bergen passagiers op elkaar gestapeld lagen of naast elkaar,met andere woorden NIET in stukjes/fragmenten—“journalist”/Leugenaar o.a;Vertelde dat hij overal LICHAMEN zag op de “ramp’plek honderden zelfs–ik zag vorige week en deze week Olaf Koens dat vertellen op t.v,ivm mh17 uitzending(en)—CITAAT:”De chauffeur wou het autolicht dimmen ivm separatisten,maar in plaats van ze te dimmen,zette hij de GROTE autolichten aan,en we zagen OVERAL LICHAMEN LIGGEN”…..

   Like

   • Aloha waarheidsvrinden,

    Fijn om te lezen dat iedereen weer vriendelijk en opbouwend kritisch tegen/voor/met mekaar schrijft. Lijkt me stukken beter dan gnomen, trollen, urukhais, oepsilons en hun meesters hun zin te geven met het verdeel en heersch gesplit.
    Het is toch al triestig gesteld met het aantal goeie betrouwbare waarheidssites, waar je nog mag zeggen dat je denkt, al is het verward…
    Dus laten we iig hier een bietje lief doen tegen mekaar, meningen mogen verschillen of ie nu rond of (eigenlijk overduidelijk hartstikke) plat is de klootbol, maakt niet uit, ieder zun feestje.

    Maar goed, wat me nog opviel op de staats tv (Goebbels 1,2, 3 en Goebbels Commercieel 4 t/ tig.):

    Een stotterende David-Jan GodFroit (ik denk dat valse nicht gert-jan dennenappel met vakantie is, gelukkig), over een nieuw opgedoken filmpje van de (enge) Russische rebellen op de stookplek. Ja we moesten vooral niet gaan geloven dat hier enige waarheid aan gehecht moest gaan worden, want het russisch was moeilijk te verstaan en dus te vertalen en ja die geven natuurlijk de schuld aan onze (fascistische-cia-puppet) vrienden als Porochoko en zijn poppencast (bewust met een c), anders zouden die sancties er toch niet zijn? Toch?

    Wel een pakkend thematisch jip en janneke liedje bij de nationale verdenking gisterenaaf:

    “Zeg me dat het niet zo is, zeg me dat het niet waar is” …

    Dat zeggen we pas een jaar, dat zeg ik.

    Iemand toevallig nog iets van die 2 zwarte dozen vernomen? Die 2 weken na “de gebeurtenis” braaf door de rebelski’s, verzegeld en al aan Engeland zijn overgedragen? Of de radar beelden van de 2 Eejwack’s die “toevallig” net op die dag op navo-oefening waren (toen noemde ze het nog geen blitz-macht). Bijna net zo toevallig als die norad oefening op 9-11, het bestaat toch wel dus, toeval. Daar zouden ze eens bij sjarlie nepdo een mooie tekening van moeten maken!

    Zal wel met dat Veto-pact tegen de waarheid te maken hebben (dat dealtje tussen die 5 landen om het “rechtsgeldig” wir haben es nicht gewurst) de doofpot in te kunnen fietsen.

    Poppencast in het kwadraat en Poetin mag in deze NWO-klucht de rol van de boef spelen, Oboemba als Jan Klaassen, Mark damesfiets en Franz Schwaffelschwanz als de Pinokkio-twins, regie Bilderbea & zonen…

    Sje swie d’r een beetje moedeloos van ondertussen,

    Doof van der Pot, onee Beer van der Put was het.

    Like

  • Om deze happy Family gaat het met SHELL link–…:You tube;Just after 48 hous the Malaysian Air Crash,the family of a victim,is HAPY with a Big Smile–ReptilianIsReal–channel

   Like

 12. Wat mij opviel gisteren dat bij SCHIPHOL weinig mensen een Bloemetje neerlegde of een knuffel—zouden dan toch misschien steeds meer mensen/burgers dit jaar(hopelijk)ook niet meer het orginele klucht mh17 hoax verhaaltje/klucht geloven?wie weet?(ik hoop het)

  Like

 13. Dat de lijkwagens volkomen leeg waren is duidelijk.
  Als je kind man vrouw of wat dan ook terug komt in een lijkwagen dan liggen er bloemen op de kist[ dan kon de premier op zijn kop gaanstaan] en op de auto en verder ik weet niet wie van jullie wel eens achter een kadaverwagen heeft gereden. En dan praten we nog over een dienst die deze binnen 24 uur ophaalt. 3 weken in de oekraiense zon liggen levert volgens mij een dusdanig geurspoor op dat alle toeschouwers dagen kostsend over de reling zouden hebben gelegen. ik twijfel er niet aan dat er werkelijk mensen hun familie zijn verloren.

  Je kunt niet alle met crisis acteurs invullen zoveel zijn er niet in nederland. Je hebt maar een paar nodig die familie kunnen spelen en blijkbaar dagen na een dergelijke familie tragedie gewoon instaat zijn om in een talkshow hun verhaaltje te doen zonder voortdurend in huilen uit te barsten.

  Toen wij het zusje van onze dochter verloren in een verkeersongeluk heb ik dagen over de grond gekropen van verdriet en nu 10 jaar later kan ik er nog niet goed over praten.

  Vraag is wat er echt met deze slachtoffers is gebeurd aangezien in niet aanneem dat ze in een formaldehyde bad hun vlucht doorbrachten. Ik vrees het ergste bij deze vuile operation northwoods versie 1087.2

  Like

 14. volgens mij zijn de russen de leugen om mh17 ook zat en dit kan voor de nederlandse regering een explosieve wending krijgen’

  Russian media report on Dutch paedophile party and paedophile lobby within Dutch establishment
  Source Link: abeldanger.net

  Geliked door 1 persoon

 15. Pingback: Wat de WAARHEID achter de MH17 is geweest weten wij ook niet, maar dat de conclusie is dat het zaakje stinkt is meer dan duidelijk | Silvia's Boinnk!!!·

 16. Nog steeds komen we mensen tegen die geloven dat er Nederlandse ‘slachtoffers’ waren.
  Zo is volgens iemand die ik hier over sprak: ene heer die beweerde persoonlijk een zekere van der Poel uit Rijpwetering te kennen die bij deze hoax omgekomen!!!
  Nu wonen er wel 8 families van der Poel in Rijpwetering, waarvan enkele in een maatschap van Kaasmakers zitten.
  Een aantal vanhun huizen staan ook heel riant aan de Kaag(er)zoom en andere inhammen met sjieke (dus dure) jachthavens.

  Kan iemand hier nog eens zijn licht over laten schijnen.

  P.s. De wrange grap is altijd dat als iemand begint over wel of niet vermeende slachtoffers men altijd direct bereid is ALLES te geloven wat de media zeggen, Sterker nog alles en iedereen die dit tegespreekt wordt meteen gedemoniseerd/genegeerd en weggehoond!
  Je ziet elke keer weer dat MEN een aanslag/hoax of wat dan ook altijd van “ONDERAF” wil bekijken en nooi van “BOVENAF”!
  Onderaf: oh, oh wat erreg en al ie slachtoffers/dooien etc huil huil huil.
  Bovenaf: Wat is er gebeurd precies, Hoe en Wie zitten erachter. Van bovenaf dus….!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • mh17 ramp?–huh het is toch een “Aanslag”,er word ALTIJD in de Media gepraat over een Ramp….?%$#@!&$#@!…terwijl de mh17 toch zogenaamd door een Raket,10 km uit de Lucht is geschoten$#@?!–oftewel een HOAX

   Like

   • @Steviewonder Nou dit is niet echt een verhelderend commentaar.
    Wie zoekt nu eens uit dat al die “slachtoffers” echt danwel fake dus verzonnen waren.
    Families opzoeken praten, buren, vrienden kennissen en historie t/m/ de genealogie(stamboom) uitzoeken. Dat bedoel ik!!

    ONDERSTE STEEN WEET JE WEL…

    Like

    • @Nemootje—ik heb de MEESTE reactie’s/bewijzen/logica op deze Blog door de Jaartjes heen gepost…dus doe AUB niet zo bijdehand…wat let je om ZELF te doen wat je ZELF oproept?–De “slachtoffers”zijn WONEND/LEVEND in een ANDER land b.v:China,USA,Canada,Australië,Malaysia..etc…onder een andere naam,werkend bij een Groot Illuminati Bedrijf/Bedrijven en sommige “slachtoffers”bestaan helemaal niet@Nemo…zo vaak al vermeld…en nog iets als morgen b.v 100 mh17 “slachtoffers”/”doden”zou tegenkomen,zou jij niet weten dat het mh17 ‘slachtoffers”doden”zijn…een Mens veranderd zeer easy met Andere haarkleur,zonnebril,omgebouwd/transgender?/kleding,gewicht,plastische Chirurgie,etc..etc..bij sommige nodig,bij andere niet…en de kids/jeugdigen “slachtoffers/’doden”veranderen qua uiterlijk/stem/groei sowiezo al snel in een paar/vele jaartjes..happy now?@Nemo…niks nieuws..Research ZELF eens iets @Nemo…waarom vraag je vaak aan andere,en dan ook nog commentaar hebben?

     Like

     • @Steviewondertje
      Je hebt helemaal gelijk, maar toch niet helemaal.
      Tuurlijk weten we dit wel. maar gewone menschen en dat zijn de meesten 99,99 % snappen dit niet. Daarom zou het zo “LEUK”
      zijn om eens een van die slagtoffers met zijn famielje eens flink bij de nek/lurven/etc te pakken en ze openlijk voor totaal schut te zetten.

      1 slechts en het domme volk gaat misschien 1 oog openen, maar misschien is dat zelfs a) voor jou e.v.a. (waaronder ikzelf) te VEEL en voor het ‘domme’ volk NOG te WEINIG.

      snappie!!! 🙂 🙂 🙂 😉

      Like

     • @Nemo OOK al zou je 1 iemand kunnen Fotograferen,op Camera kunnen krijgen van de mh17 HOAX die “dood”is,..en dan?Denk je dat je op het Journaal komt?of bij DWDD,of bij Jinek,RTL Boulevard,RTL Late Night etc..etc..??-(haha)–of als je het op You Tube zou posten….denk je dan werkelijk dat Nederland dan in 1 keer wakker is(die paar honderd of duizend kijkertjes?)(hahaaaaaa)..Jongen toch…er zijn Al Video’s/Artikelen/Foto’s/Bewijzen/Logica/Interviews etc..vanaf dag 1 betreft de MH17 HOAX etc.. die BEWIJZEN dat mh17 een HOAX is…als de Nederlandse burger nu naar +-4 a 5 jaar nog nooit van de MH17 HOAX heeft gehoord en ook eens op You Tube/Google eens ging/gaan kijken …en als je 1 iemand zou kunnen spotten,en dan?dan zegt de Media,de Kijkertjes dat diegene lijkt op die…snappie?……moraal van het verhaal…heeft weinig toevoeging wat je oproept,want als de Nederlander nu nog niet weet,begrijpt,inziet,beseft dat de mh17 “ramp´ in scene is gezet(GEhoax)…nu na die 4 a 5 jaartjes inmiddels TERWIJL Iedereen een Laptop/Computer/Internet etc..heeft$#@!!!!!…denk je dan met wat jij oproept terwijl jezelf er niks aan doet,maar ook nog mij wegzet alsof mijn reactie er niet toe dat,terwijl die in ieder geval al meer doet dan jouw reactie..maar enfin..Ga Lekker met je Wereldbol spelen…en@Nemo al 1 Foto/opname kunnen vinden die NIET CGI/Blue Screen/Green Screen FAKE is betreft de Bolvormige Aarde?en al 1988 NASA Documents PROOF flat Earth gelezen/bestudeert(snap je het?;),al GEdebunkt?..Nog 1 vraagje..nog steeds BUIKPIJN van het HUILEN betreft Wikipedia Bolvormige Aarde pagina ?

      Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.