Grexit is de aanval op Duitsland van Judea

images (11)

De bekende joods financieel journalist (controlled opposition) Max Keiser maakt de bedoelingen van de voorstanders van de JWO nu duidelijk.

boykott

In een artikel op RT geeft hij aan dat een Grexit de ondergang van de Deutsche Bank kan betekenen. Toch schrijft hij dat Griekenland voet bij stuk moet houden. Hiermee geeft hij duidelijk de achterliggende agenda aan Duitsland moet voor de 3e keer kapot gemaakt worden. Dit is de zio-Rothschild VS/US/Israhell agenda!!!!

Ondertussen verzamelen de Turkse (Donmeh) tanks zich aan de grens met Syrië om Rusland te ergeren.

Duitsland verzet zich inmiddels door Ursula Haverbeck op main stream tell-lie-vision de holocaust te laten ontkennen.

http://rt.com/op-edge/270514-grexit-crisis-like-2008/

http://rt.com/uk/270487-greek-solidarity-protest-london/

images (45)

35 Reacties op “Grexit is de aanval op Duitsland van Judea

 1. En GREXIT heeft meerdere doelen o.a:controlle/macht over de burgers–afleiding andere zaken/leugens/hoaxes/nwo doeleinden–de griekse burgers gijzelen in hun stemvoorkeur—-griekenland is een soort TEST land voor de NWO

  Like

 2. stel je voor, de holocaust leugen gaat mainstream, ik zie de miljarden claims al vliegen
  ondertussen thuis bij Frau Merkel:
  “Israeli diplomat in Berlin: Maintaining German guilt about Holocaust helps Israel”
  In off-the-record comment to journalists, embassy spokeswoman Adi Farjon said Israel had no interest in full normalization of relations with Germany
  https://theuglytruth.wordpress.com/2015/06/25/israeli-diplomat-in-berlin-maintaining-german-guilt-about-holocaust-helps-israel/#more-83845

  5 Votes

  Liked by 1 persoon

 3. bijgevoegd een zéér zinnig interview met Bix Weir over de “Griekse crisis die in wèrkelijkheid een Zuid-Europese crisis is :

  Volgens die B.W. WIL Europa nou juist het faillissement van Griekenland, ondanks de (enorme!) uitstaande leningen, en wel om een europese Q.E. (geldbijdrukronde) te kunnen ‘legaliseren’ voor de Gewone Man.

  En daar zou die Bix wel eens gelijk in kunnen hebben.

  Luister dus tenminste naar de eerste helft van dit kostbare interview van 29 minuutjes !!!

  Bitchez …

  Like

 4. O ja, de VS sgijnen hun eigen “Griekenlandje” te hebben, serieus !
  .
  Pwerta-Dinges of zoiets :
  .
  ( en nèt zoals amerikanen Griekenland niet eens op de wereldkaart kunnen aanwijzen, kunnen wij dit ook niet voor Puerto Rico – ondergetekende helaas inbegrepen- Lang Leve de Mammoetwet hihi )
  .
  http://kingworldnews.com/with-all-eyes-still-on-greece-dont-trust-this-bounce/
  .
  Het is gewoon wàchten op de volgende ronde van Geprogrameerde Monetaire Schijnbewegingen-gnn-gnnnn …
  .

  Like

 5. “KLEIN” detail:Ook de illuminati/freemason/nwo: UIL/OWL( op een/de munteenheid) heb ik in elk programma/uitzending gezien als het over GREXIT/Griekeland topic ging…(journaal/nieuwsuur etc..)

  Like

 6. BREAKING!Minister(freemason/leugenaar/volksbedieger)Dijselbloem verteld de WAARHEID hij zegt:”uitspraken Varoufakis uit duim gezogen”(nos-site-artikel)het jammere is dat Dijselbloem niet ff zegt dat ALLES uit de DUIM is gezogen ivm GREXIT…

  Like

 7. July 3, 2015
  The NSA and American Spies Targeted SPIEGEL
  http://www.opednews.com/Quicklink/The-NSA-and-American-Spies-in-Best_Web_OpEds-Spiegel_Spies_Surveillance_Wikileaks-150703-690.html

  An Attack on Press Freedom: SPIEGEL Targeted by US Intelligence
  By SPIEGEL Staff July 03, 2015 – 06:05 PM
  http://www.spiegel.de/international/germany/the-nsa-and-american-spies-targeted-spiegel-a-1042023.html
  “[ … ]
  In spring 2013, it became known that the US Department of Justice mandated the monitoring of 100 telephone numbers belonging to the news agency Associated Press. Based on the connections that had been tapped, AP was able to determine that the government likely was interested in determining the identity of an important informant. The source had revealed to AP reporters details of a CIA operation pertaining to an alleged plot to blow up a commercial jet. [ … ]”

  The Euro Intercepts(on 2015-07-03)
  Press Release
  https://www.wikileaks.org/nsa-germany/
  “Today, Friday 3 July 1900 CEST, WikiLeaks continues its “Euro Intercepts” series, adding to US and UK intercepts of the French and German leadership published last week.

  Today’s Top Secret US intelligence intercept details intelligence gathered based on communications relayed in December 2011 between French president Nikolas Sarkozy and German Chancellor Angela Merkel on a future European financial crisis. [ … ]

  Like

  • Wikileaks-Julian Assange is controlled opposition,werkt voor de overheid/cia/fbi/zionisten-net zoals Edward Snowden-Alex Jones-We are change usa(Luke.R)-Russel brand(Jullian Assange staat net zoals Alex Jones en Ran paul op de Illuminati-cards van steve jackson uit 1995)By the way Anderson Cooper(CNN) is gewoon een CIA mol(En ondersteunt/helpt de CRISIS ACTEURS in de USA,boston hoax,sandy hook hoax etc…etc…etc…etc..etc…etc..zal ONZE TWAN(kwal) HUYS ook zo’n extra job hebben?),99% zou ook geExposed/OF IS AL LANG EXPOSED worden ZONDER shills/gatekeepers Julian Assange en Edward Snowden—-gek dat deze zogenaamde “GOOD GUYS”(Assange/Snowden)NOOIT over de 9/11 HOAX praten,met zonder vliegtuigen,o,o doden etc….zij als de “EXPOSERS”etc..etc…HOAX komt NOOIT uit hun mondje in alle gebeurtenissen,allemaal CONTROLLED OPPOSITION–dus wikileaks is ONbetrouwbaar,en ALLES wat de mainstream media zegt,ook DER SPIEGEL moet je met een grote korrel zout nemen,waarom zouden de verhalen nu wel in een keer waar zijn?alles heeft een DOEL/AGENDA—-NEW WORLD ORDER en dat mensen er al aan gaan wennen dat in de TOEKOMST BIG BROTHER MET ALLES MEEKIJKT—met dank aan O.A SLAPEND NEDERLAND en de mensen die COMPLEETDENKERS gekkie’s noemen—het DOMME is,dat iedereen in deze toekomst NEW WORLD ORDER moet leven,OOK de media,journalisten,kleine omroepen etc…..ALLEMAAL LEUGENAARS/BEDRIEGERS o.a mh17 hoax–nos hoax—charlie hebdo hoax noem het maar op—als straks DE new world order is,worden deze kleine omroepen/kranten/media net zo goed KEIHARD GENAAID DOOR DE ZIONISTEN/OVERHEID/NWO—BEDANKT zeggen ze dan,we hebben jullie niet meer nodig,het doel is BEREIKT!hopelijk kunnen die uitgekotsen smeerlapen/LANDVERADERS door de zionisten/overheid nog wel door de COMPLEETDENKERS kaalgeschoren worden en met pek en veren worden ingesmeerd,en OOK DE SHILLS/TROLLEN!

   Like

   • Over een Aantal jaren zijn er denk ik geen Kleine Omroepen meer,ALLES word 1 Grote nog meer NEW WORLD ORDER STAATS ZIO OMROEP MIND CONTROL BIG BROTHER IS WATCHING YOU SHOW(er word nu al stapje voor stapje bezuinigt bij de kleine omroepjes in provincies/steden/dorpjes en vallen ontslagen…)

    Like

   • 🙂 @Stevie Kan het hier helemaal eens zijn.
    Helaas de gemiddelde DOMlander ookwel NEDER(ig)lander genaamd, is te dom, te druk, te veel bezig met zichzelf om dit in te zien.
    P.s. Shame shame shame Ik zag dat vroeger ook niet, hoewel ik al wel heel jong ca 17 a 18 jr wist vd Rothschilds b.v.
    maar wat nu gebeurt is buitenproporties en ALS we die F..ckinG Nederlanders niet gauw de droevige maar KEIHARDE boodschap over de Waarheid of beter de Werkelijkheid vertellen gaat het eens goed mis, als het dat al …
    Begint al in de opvoed bij kinderen de tv de brainwash is GIGA

    Mensen wordt wakker…….

    NB IN feite werkt het alleen maar als het minimaal een EUROPA (EU) wijde en zelfs WERELD wijde boodschap en opvoeding JA evolutiesprong in het denken en voelen van de MENS wordt!!!!
    🙂

    Liked by 1 persoon

   • @nemesis–(gelukkig zijn we het hier over eens)—ik volg het links en rechts ivm GREXIT—er word al gesproken door “experts”banken-usa-europa etc(voorAL usa)dat de kans GROOT is dat de komende jaren er OOK zo’n taferelen gaan plaatsvinden in andere Landen in Europa(spanje,frankrijk,portugal etc..)Zie o.a: NIEUWSUUR uitzending van Vandaag:9-7-2015–De Nederlandse bedenker van het woord/idee GREXIT komt aan het woord(als ze nog langer gefilmd hadden,was hij bij wijze van spreken op t.v een REPTIEL geworden,wat een akelig mannetje)met andere woorden,de mensheid word al VOORBEREID op dezelfde taferelen wat er in Griekenland afspeelt,HET IS GEWOON EEN NWO PLAN,wat al jaren op tafel ligt.Het zijn gewoon wat Cijfertjes waarmee iedereen voor de Gek word gehouden(plat gezegd)En er is dadelijk belangrijke beslissingen worden genomen(waar al jaren een script/plan van is)dan worden van te voren weer een paar terror hoaxes/of rampen hoaxes uitgevoerd als afleiding,en dan word het zeg maar Sneaky al die nieuwe regels/wetten etc vastgelegd–groet stevie

    Like

   • Iedereen HEEFT INTERNET(feit),en een beetje verstand(hoop ik),dus alles kan iedereen een beetje onderzoeken niet alleen ivm GREXIT maar ook o.a:Hoaxes-Illuminati-Nwo-etc..etc…Er is maar 1 hoax/leugen nodig die een persoon begrijpt/ziet om langzaam of snel WAKKER te worden,dat we in een STAGED SATANISCHE WERELD leven GERUND door de Zieke Elite en Regeringen en Hollywood en MEDIA en de Zionisten en de Banken—–WAKE THE …. UP!

    Like

   • Google:Nos-Nieuwsuur:—-VS: waar is Europa in godsnaam mee bezig?—–(Korte Inleiding:–“Voor het Europese project op middellange termijn is een Grexit een RAMP,verwacht top-econoom Willem Buiter.In Amerika begrijpen ze er niks van”——(Willem Buiter(Reptiel) is de Bedenker van de Term;GREXIT)–Het hele GREXIT gedoe is een lang geleden geplande “aanslag”op de democratie,”klootjes”volk in de ogen van de Elite,gegarandeerd dat meerdere landen gaan volgen net zoals in Griekenland in de toekomst!——-Ander Nieuws van de NOS;Automobilist schiet mensen dood in DUITSLAND—wat mij meteen weerrrr opvalt in het Artikel;het twitter bericht in het Artikel van Nordbayern.de—de tijd:12:07 uur=1+2=3=3×7=777(zionist mind control/weapon nummer(s)ALTIJD weer die 7-7’s!!bonus:10-7-2015=10+7+2+1+5=25=2+5=7……HOAX?de kans is zeerrrrrr groot!

    Like

   • Oudere Quote van: EX President(puppet) USA—Satanist/Freemason/Bedrieger:Bush.Jr—:”If the American People ever find out what we have done,they would chase us down the street and lynch us…”—–(geld voor alle regeringen,presidenten,ministers,media—-hebben zij ff geluk dat 99% blind alles gelooft,zonder ZELF kritisch na te denken,zelfs na deze Oudere Quote zouden toch lampjes moeten gaan branden,waarom Bush,Jr dat zegt?!?!?)of waarom President/Satanist/puppet/Freemason/leugenaar/bedrieger Obama LETTERLIJK zegt:”The Media puts out fabricated NEWS STORIES”–(+-2 jaar geleden)You Tube;President Barack Obama says the media puts out FABRICATED NEWS STORIES–Russianvids-channel—-Of Waarom Bush.Sr zegt :in de jaren ’90 “dat hij hoopt en zeer graag een NEW WORLD ORDER wilt”—You Tube:Bush.Sr New world order(meerdere video’s)

    Like

  • Waarom zouden Merkel en Hollande zich druk moeten maken ivm “afluisteren”Ze spelen het NWO spelletje toch mee,met de Amerikanen/Zionisten/Obama etc..1 POT NAT allemaal—fear talk-de burgers moeten op hen tenen lopen bang dat ze in de gaten worden gehouden—DAT IS DE ONDERLIGGENDE BOODSCHAP(denk ik)

   Like

   • Een paar voorbeelden ivm Shills/gatekeepers/controlled opposition:You Tube:Alex Jones + Jesse Ventura +Judy Wood EXPOSED-The SHILLS are ALL connected to CNN Time Warner–russianvids-channel—3x raden voor wie Julian Assange werkt/wikileakes….

    Like

   • NOS:Zondag beslissende EU-TOP;GREXIT-Scenario Ligt Klaar————(AL JAREN!)—-De EU is de Voorloper van de NEW WORLD ORDER unie

    Like

   • En ivm GREXIT scenario Zondag ligt al klaar—-er liggen ook genoeg “terror””attacks”Hoaxes klaar voor de komende tijd,mensen moeten natuurlijk wel in Angst leven,en Ongerust zijn,VoorAL in de Zomer,waar de gemiddelde mens op zijn gelukkigst is,dat wilt de satanische/illuminati/overheden niet.

    Like

   • Google:Grexit of Niet,Nederland Betaald Gisteren 18:03 Nieuwsuur–dit Artikel heeft VOORal de NAdruk op 18:03 uur,waarom moet er met NAdruk 18:03 uur staan(Dus NIET:18:01 of 18:02 of 18:04 of 18:05 of 18:08 of……NEE,nee het MOET 18:03 zijn!)?Nou heel SIMPEL de Zionisten/Wereldleiders/Illuminati kunnen NIET zonder hun NUMMERTJES/CODES—b.v:666–7–777–13—33–9/11—-in dit geval=18+3=21=777=zionist MIND WEAPON nummer(s)en tevens HOAX nummer(S)—Deze Griekenland/Grexit SHOW is een GROTE TRUC,om afleiding,angst,bezorgheid,twijfel,haat,etc….in de HOOFDEN/MINDS te brengen van de zionisten/illuminati/wereldLIJDERS/satanisten/elite van de Burgers/Griekenland/europa/Wereld.Zij willen NIET dat de Burgers,Happy,onbezorgd,gelukkig,liefde voor elkaar tonen.NEE want dan gehoorzaamt de Burger niet meer,en is de Elite niet meer de BAAS samen met de MEDIA die eigenlijk voor 99% van de Wereldbevolking bepalen wat de Burger moet denken,geloven,haten,stemmen etc…door middel van Leugens,PropagandA,Hoaxes,FAKE FEAR,etc…En deze Grexit Show is een grote NWO voorbereiding mind control TRUC.De zionistische Mind Control/Weapon/Codes/Nummer(s)zijn eigenlijk:7-77-777 moet je eigenlijk zien als:WE HOUDEN JULLIE VOOR DE GEK,INFANTIELE BURGERS/KLOOTJESVOLK!–in het Artikel van Nieuwsuur–18:03(staat met KOEIENCIJFERS al op Google geschreven)–staat o.a dit geschreven qua NUMMERS:”Nederland heeft:20,07 miljard euro uitgeleend”(VOORal 07=7)en dan gaan we verder kijken in het Artikel qua nummertjes/CODES:—“3,2 mrd directe lening—8,0 mrd via ESF—-7,2 mrd via ECB—1,2 mrd Staatsobligaties—0,47 mrd IMF”—-DUS?3,2=5+8,0=8+5=13+1,2=3+13=16=1+6=7=Hoax/Zionist nummer:7——DAN?7,2=7+2=9+0,47=4+7=11+9=20=9/11—-verder in het Artikel Nieuwsuur:”Volledige Wanbetaling kan Nederland grofweg 250 euro per jaar kosten”:=2+5=7—-verder: “betalen we ongeveer 1 procent rente”ietsje verder:”lopen we 1 procent mis”=1+1=2..ietsje verder:”Stel dat de grieken 50 miljard extra nodig hebben…”=5…dus 2+5=:7(Weerrr)—verder in het Artikel:”Als nederland daar naar verhouding 6 procent aan bijdraagt,dan is dat toch weer 3 miljard”=3×6=satanische nummers:666—-verder in het Artikel:”In totaal is er 131 miljard euro uit het fonds….”=3×11=masonic/illuminati nummertje(s)/CODES:33—weer iets verder Artikel:”Van in de totaal 130,9 miljard euro….”=130=13—9=3×3=33 en/of 1+3+9=:13—Weer iets verder Artikel:”Zo’n 18 miljard….”=18=3×6=:666(inkoppertje van nieuwsuur/elite;)—Weer iets verder Artikel:’Dus ongeveer zo’n 129 miljard….”=12+9=21=777——Weer iets verder Artikel:”Nederland houd zo’n 5,6 procent van schuld in handen,goed voor 7,2 miljard euro”–=5+6=11…7+2=9=:9/11—-“bij elkaar 34,7 miljard”=3+4=7(extra):7=77—Weer iets verder ongeveer EINDE Artikel:”staat nu nog 21 miljard open”–inkoppertje van de Elite/Zionisten=777—-And last but not least in het Artikel:”Hiervoor is ongeveer 1,2 miljard euro nederlands geld gebruikt”=21=777——fijne dag nog

    Like

   • En diegene die denkt,dat deze nummertjes TOEVAL of ONZIN zijn…..NO HOPE FOR YOU—–(als ZE 1 of meerdere nummertjes iets hoger of lager zijn klopt HUN codes naar elkaar niet meer,en hun ZIONISTISCH mind control/WEAPON niet meer,vraag jezelf af hoe groot de kans is dat ALTIJD deze nummertjes terugkomen?!?!?)

    Like

   • Dit Channel is een van de Beste als het op satanic/hoax/illuminati/zionist/mind control/weapon/ met medewerking van DE media nummers komt—Zachary k Huppard-channel—-b.v deze NIEUWE video:You Tube:Wall Street Glitch(july 8,2015)&How the Zionist Use Markets ,Movies &Media for Agenda–Zachary k Huppard–channel———–(o.a:Grexit–Wall Street gaan hand in hand samen)dit Channelis echt TOP!zeer Leerzaam betreft o.a:de zionistische/satanische/illuminati mind control/weapon nummers….

    Like

 8. En voor de mensen die vinden dat ik te veel LUL of reactie’s plaats,ik zou zeggen PLAATS zelf eens wat reactie’s en draag een steentje bij aan de WAARHEID,jammer en kinderachtig dat bepaalde mensen(trollen,bedriegers,leugenaars niet inbegrepen) niet meer reageren ivm dat ze de FLAT EARTH onzin vinden(ik zou zeggen kom eens met BEWIJZEN dat de AARDE ROND is–b.v FOTO’S/BEELDEN en DEbunk de vragen op feiten/waarheid berust ff)o ja en NIET zeggen “Stevie jij reageert zoveellll,dat mijn reactie niks meer voorstelt want dat is KLINKKLARE ONZIN,elke reactie telt,zelfs van de trollen,leugenaars,bedriegers want die helpen ONbewust dan toch op het einde aan de ultieme WAARHEID,als ze ff op hun plaats worden gezet,met hun onzin,leugens,gedraai–groet stevie

  Like

 9. GREXIT is het BEGIN VAN DE NEW WORLD ORDER UNIE–vele landen gaan net zoals GRIEKENLAND armoede,twijfel,onrust,ongerustheid,angst,afhankelijkheid van de banken/overheid meemaken als ze aan hun eigen geld willen komen,chaos,rellen,demonstraties……..

  Like

   • NOS:Cameron wil meer drones,elitetroepen EN spionagevliegtuigen….binnenkort wilt ELK land dat—-“WELCOME” TO THE NEW WORLD ORDER(mede betaald door NASA en de FAKE schulden Griekenland)GR{EXIT}Freedom-Democratie(als die er al was…)

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.