De platte aarde- Interview met Eric Dubay

images (8)

De platte aarde, nep satellieten en het bedrog van NASA. Veel onderwerpen komen aan bod.

We staan aan de vooravond van de platte aarde revolutie. NASA, wetenschap en allerhande dogma’s zullen moeten worden herzien. Het is een bewustzijn revolutie. Cognitieve dissonantie gegarandeerd.

* Eric’s website: http://www.atlanteanconspiracy.com/
* Eric’s IFERS website: http://ifers.boards.net/
* Eric’s YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/ericdubay77
* Buy Eric’s Book (gratis te downloaden): http://www.lulu.com/spotlight/ericdubay

373 Reacties op “De platte aarde- Interview met Eric Dubay

 1. Gek hé dat ALLE foto’s/beelden van de “RONDE”Aarde Nep/Geschilderd/CGi zijn,terwijl er voor ontelbare miljarden aan dollars,aan NASA is betaald geworden door de Amerikaanse Belastingbetaler,en NASA kan nog geen 1 FOTO/BEELD aan de MENSHEID geven,van de “Ronde” Aarde die er natuurlijk/echt/niet nep uitziet,met al die ZOGENAAMDE ‘satellieten””iss stations”in “SPACE”.Nog steeds heeft NIEMAND mijn simpele vraagjes/bevindingen/logische vraagjes GEdebunk?!?op o.a: 3e poging duitsland te vernietigen…..–artikel Donquijotte.Wel HULP en MOORD schreeuwen dat de Aarde 100% ROND is,maar NIEMAND debunk ff mijn Vraagjes/bevindingen/FEITEN?da’s makkelijk en DOM en ARROGANT(de media werkt ook zo)PLAATS 1 FOTO/BEELD VAN DE RONDE AARDE DIE ER NIET FAKE/NEP/CGI/GESCHILDERD uitziet—-de meest BASIC logische VRAAG!SUCCES Disney/nasa ronde wereld believers…ik ben voor alles uitgemaakt,door sommige personen op deze site(no hard feelings)betreft Platte Aarde topic,maar TOT NU TOE TREKKEN JULLIE HEELLLL ERG AAN HET KORTSTE EIND,puur om het feit dat jullie geen foto/beeld kunnen posten van de ronde aarde die er ECHT uitziet,en jullie hebben nog steeds mijn simpele/logische gebasseerd op HARDCORE FEITEN! vraagjes NIET kunnen beantwoorden.(zie:vraagjes/FEITEN ivm platte aarde/bolvormige aarde/wikipedia etc..etc..) op 3E poging duitsland te vernietigingen-…Donquijotte-artikel

  Like

  • @Stevie

   Er bestaan wel degelijk echte foto’s van de Aarde
   Hier allemaal NEP deze telescopen allemaal door Nasa, Rusland, China, Japan en de ESA verzonnen. Nep nep nep
   ZIE: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_space_telescopes
   …………
   en dacht je nou echt dat er met niet een van deze telescopen OOK OOIT eens GEEN foto van de Aarde als planeet is genomen???

   N.B. een hoop foto’s zijn illustraties hoe e.e.a. werkt
   en daar zijn een hoop PLatlanders mee in de war. Maar ja dat komt er ook van als je “plat” denkt. Dan ga je schematisch en werkelijk door elkaar haspelen.

   Like

   • “en dacht je nou echt dat er met niet een van deze telescopen OOK OOIT eens GEEN foto van de Aarde als planeet is genomen???”

    dat zou inderdaad heel ongeloofwaardig zijn.
    ik ben benieuwd naar de foto’s…

    Liked by 1 persoon

   • Waar zijn de Foto’s dan?@omeN?—-zijn gewoon Plaatjes die ERG FAKE zijn,en je zinnetjes komen die uit de Da Vinci Code?–tsjonge,tsjonge,tsjonge….hoe lang ben je bezig geweest met deze in vreemde bochten verwoorde kromme reactie?zeg…THE FLINSTONES FLAT EARTH EPISODE 1965 —tongetje verloren?–en betreft dat NASA in 2017 ZELF zegt dat er geen Echte Foto’s bestaan van de Aarde..vergeten?…en Neil DeGrasse Tyson’s THE EARTH IS NOT ROUND?–Oostindisch doof/blind/debiel?

    Like

 2. @Nemesis Ik probeer een beetje wegwijs te worden in dat platte aarde verhaal. Als ik dan zo’n interessant interview tegenkom dan deel ik het graag ter informatie. Onthou dat slechts door het kennen van de uitgangspunten je de platte aarde theorie kunt debunken. Ik ben inmiddels zover dat de platte aarde me waarschijnlijker voorkomt dan de bolvorm. Belangrijke punten voor mij zijn het Antarctica verdrag van ik meen 1957 waarbij Antarctica door alle verdragspartners als verboden gebied werd verklaard. Waarom???? Er is geen leven, wel veel grondstoffen! Ook de verklaringen van admiraal Byrd, welke mij op dit topic brachten, zetten mij aan het denken. Daar kwam ik via een zoektocht naar de vermeende vlucht van Adolf Hitler op uit. Ik probeer gewoon de dots te verbinden en probeer daarbij al mijn ondergane hersenspoeling verre te houden en onbevangen welke materie ook te bestuderen. Ook de route van de vlucht Kaapstad-Sydney welke via Dubai gaat kwam mij heel vreemd over maar past precies in het platte aarde verhaal. Ik zal er binnenkort een inhoudelijk stuk over schrijven. Trouwens was ik al sinds 2011 bezig met Copernicus en Gallileo Gallilea en daar zijn natuurlijk veel raakvlakken met de vrijmetselarij, het jodendom en het Vaticaan, het grotere plaatje zeg maar. Ook de rol van paus Urbanis viii in deze is zeer opmerkelijk te noemen. Het draait hier om de kern van de wetenschap, de epistemologie..

  Like

  • Hallo Don,
   De flat earth theory,
   is one of the counter intelligence programs die ze lanceren ,
   om mensen in de maling te nemen en te kijken wie er reageren !
   althans dat zegt een ex flat earth believer,

   Like

   • puppet obama begon als eerste over een flat earth people
    toen hij het over global warming had,
    helaas wordt het onderwerp dus gebruikt om mensen te verdelen

    Like

   • @cornellis33 juist ANDERSOM,het is als AFLEIDING bedoelt van o.a:Obama om andere leugens/hoaxes sneaky de mensheid te doen geloven(veel hoaxes/leugens de laatste daagjes–en die “Ex” flat earther is een shill/CLOWN—plaatst dan eens een FOTO/BEELDEN van de ronde aarde die er niet fake/geschilderd/cgi zijn AUB(moet toch een makkie zijn)zie AUB nieuwe vids/BEWIJZEN van de Platte Aarde op NUKE HOAX-channel—vooral de video waar 2 precies dezelfde afbeeldingen staan naast elkaar,ivm NASA’s “ronde’aarde geschilderde KNIKKERBAL

    Like

   • You Tube;Twinking Jeff C Gatekeeping with a SHIRTLESS scruf.The Flat Earth is FACT.Get over that.—Dave Johnson-channel(9.52min)—response video op de “EX”flat earther video van cornelis88.

    Like

   • Dat is denk ik helemaal geen ex flat earther maar een gecontroleerde shill. Hij had ook beter ff een shirt aan kunnen doen. De tegenbeweging bevestigd eigenlijk des te meer dat Copernicus en Gallileo Gallilea met hun heliocentrisme gewoon de vrijmetselarij en Jezuietische/Vaticaanse agenda dienden. Paus Urbanis viii maakte hun wetenschappelijke methodes al helemaal met de grond gelijk. Let wel ik ben NIET religieus.

    Like

   • Mijn enigste Religie is WAARHEID,en ivm ‘ex”flat earther is een Shill/leugenaar/Clown met een Baphomet boven zijn hoofd,zodoende ook “ex”flat earther.

    Like

   • “EX”FLAT EARTHER clown/leugenaar/shill met een BAPHOMET boven zijn kop/hoofd en die andere CLOWN van presset radio channel—Heeft een PYRAMIDE op de achtegrond(spiegel)—–zeerrrr betrouwbare mensen?!?tsjonge,tsjonge,tsjonge—nogmaals als je OPRECHT gelooft in de Ronde Aarde,dat kan en moet iedereen zelf weten,maar kom niet aan met deze SHILLS/CLOWNS/LEUGENAARS met hun BAPHOMET en PYRAMIDE-please

    Like

   • DEZE MENSEN(SHILLS)channels VOLGT WATERMAN 10–shills met een BAPHOMET en EEN illuminati PYRAMIDE op de achtergrond(spiegel)presset radio channel

    Like

  • YOU TUBE:Flat Earth Debate-stop media fakery-channel(wat als….de wereldkaart/atlassen niet kloppen ivm de afstanden tussen landen)

   Like

  • Ik had het filmpje van Cornelis een week geleden ook gezien.
   Ik ben verdeeld om het zo te zeggen 😉
   Ik had de inmiddels beeindigde site van http://www.wijzijnklaar.nl/ bestudeerd, en vind dat er daar een goede uitwisseling van ideeen heeft plaatsgevonden.
   Maar ondanks al, ik heb het eerder gevraagd, als de zon en maan én andere planeten rond zijn, dan moet vanuit dit natuurlijke principe de aarde dat ook zijn. Mits de aarde een planeet is…. Als de aarde geen planeet is, dan is het een gecreeerd object, zoals ik al eerder aangaf een ruimteschip? Maar dan zit dit schip wel in een vaste baan (matrix), en heeft dus niet de vrijheid om te gaan waar hij/zij wil.

   Like

   • Idd jammer dat die site gestopt is zoals zovele andere sites min of meer gestopt zijn. Van de maan en zon weet ik niet of ze bolvormig zijn of doorzichtig (maan). Wel weet ik dat ik met de beste omstandigheden nooit een planeet heb kunnen zien in de hemel. De uitleg als “wandering stars” van Eric Dubay komt wat dat betreft zeer geloofwaardig over.

    Like

   • De bolvorm is helemaal verbonden met de ONBEWEZEN en vage theorie van de zwaartekracht van Newton zoals ook toegepast door Einstein. Hiermee gaat het hele E=mc2 al mank zoals ook Einstein (fraudeur!!) al aangaf. Het universum zoals wij het zien is volgens mij elektrisch. Dit zou goed samengaan met de platte aarde theorie imo.
    Wist je trouwens dat de snelheid van het licht in de loop der tijd steeds wijzigde en dat momenteel het een arbitrair vastgestelde waarde is? Hier gaat Einstein dus ook al mank.

    Like

  • Daarnaast ben ik het met Stevie eens dat er feitelijk geen bewijzen zijn voor een ronde aarde.
   Maar, ook geen bewijzen voor een platte aarde….

   Like

   • @Anna het feit dat er geen bewijzen van de RONDE AARDE,zegt al genoeg—duizenden zogenaamde satellieten in space–iss station etc…en nog geen 1 foto/beelden van een Ronde Wereld die er niet FAKE/CGI/GESCHILDERD uitziet?dus?daarom is de AARDE PLAT–alleen al om dit basic/logisch FEIT—en de Flat Earthers hebben VEEL beter argumenten dat de Aarde Plat is dan de Round Earthers(zegt ook al veel)

    Like

  • Aloha gij allen,

   N.a.v. het eerder geplaatste item op deze site over de platte-pizza-theorie d.d. 26-05-2015 en het zien van de delen 1 en 2 (van ex NASA kunstschilder Math Boylan) en nog veeeeel meer linkjes over het onderwerp, ben ik reeds het twijfelstadium wat ontstegen.
   Ik ben zelf nog nooit boven of in de dampkring geweest om het te checken en moet ook nog eens ooit naar “at worlds-end” varen om de pinguins te voeren, maar ach er is veel over het item te vinden op het net.
   In eerste instantie dacht ik ook net als Nemisis van, “Vrouw, schenk mij nog eens een goed glas Fanta in”, maar heb inmiddels meer bewijs (middels logisch filosoferen, aan de hand van de gegevens die in de les/sprookjesboeken op school staan) voor plat, dan voor bol (.com).

   Zelf vind ik de theorie van meerdere “vijvers” met een 360 graden ijsmuur eromheen, op een grote platte stilhangende plaat, wel wat hebben (de these van Math Boyland). Eric Dubay beperkt zich tot 1 vijver (soort sneeuwbol-theorie), in zijn verhaal.

   Dan kun je zeggen, met photoshop kan een hoop, maar dan moeten alle “officiele wetenschappelijke” gegevens over de omtrek en afmetingen van onze kloot en ook de bevindingen van onze jezuiten-metselaars-vrinden zoals oa Copernicus en Newton zijn getjopt (wat waarschijnlijk ook zo is, vandaar dat we hier kunnen spreken van een oer-hoax, nog met annaloog photoshop en al).
   Het feit dat het Vaticaan de hoofdsponsor van Stoffel Columbus (en Copernicus, Newton, etc.) was, bracht me in eerste instantie al aan het twijfelen.

   Hier wat interessante filmpjes/presentaties ter onderbouwing en illustratie van de ronduit plat-theorie;

   https://youtu.be/yNVgzk3tbl0 (kort filmpje met vreemde vliegroutes)

   of https://youtu.be/3AKA6h7QZtw (wat langere maar erg interessante presentatie met wiskundige onderbouwingen)

   of https://youtu.be/8skhK2tMpjk (docu van 10 minuten over het verdrag tussen 47 landen om de pinguïns te bewaken, @Don het verdrag stam(p)t alweer uit 1959.)

   en/of https://youtu.be/0BrGXkEhc7A (over ge-airbrushte sattelieten,planeten en camera beelden met eigen ballon in de stratosfeer).

   Ik krabde me daarna toch een bietje op het hoofd… en schonk (zelf) nog een dubbele Aloe-vera-drank (met van die stukjes er) in… (alsmede eentje voor moeder de vrouw).

   p.s. tussen alle filmpjes en presentaties door, kwam ik een bericht tegen dat Eric Dubay een oom had in de 33ste graad baksteen stapelen. Volgens die bron zou Eric niet geheel zuiver op de graad zijn.
   p.s. Ik hoop dat Math zijn expeditie naar Antarctica bij mekaar krijgt gespaard en dat hij voorbij de pinguins mag van de 47 landen met hun verdrag, dan gaan we het vanzelf zien.
   p.s. Hoe het dan met die “van Allen-Belts” zit in combi met een plat vlak, is mij dan weer het volgende raadsel?

   Met vriendelijke platte groet,

   Beer van der Put (deksels!)

   Liked by 1 persoon

   • Dat van Eric Dubay en zijn oom die vrijmetselaar zou zijn dat klopt. Hij heeft dit namelijk zelf verteld en vertelde daarbij ook dat hij hierdoor zich verdiept heeft in de vrijmetselarij samen met zijn vader die buschauffeur is. Hij schrijft hier ook over en beschuldigt de vrijmetselarij van de round earth hoax. Eric Dubay schrijft en schreef over veel meer zaken dan alleen de platte aarde. De link die gelegd wordt met de vrijmetselarij is volgens mij van de gecontroleerde oppositie en geeft wat mij betreft Eric Dubay meer geloofwaardigheid.

    Like

   • Hier een uitspraak van Eric Dubay over de vrijmetselarij.

    Eric Dubay 6 maanden geleden
    No, the ball-Earth is the study in human gullibility. For 500 years the Masons have fooled you into believing the opposite of your own perception. The Sun and Moon are the same size, just as they appear

    Like

   • Eric Dubay laat zich niet expliciet uit over meerdere vijvers. Hij zegt, dacht ik, het niet te weten. Ik volg ook Matt Boyland wat dat betreft maar zeker weten doen we het niet totdat we Antarctica doorkruist hebben en dat mag nu juist weer niet..

    Like

 3. IN ELKE andere gebeurtenis/topic zou het de SMOKING GUN’s zijn als iets een leugen/hoax is,BEHALVE in het FLAT EARTH topic(o.a waarom alle beelden van NASA’s ronde wereld fake zijn,en ivm wikipedia bolvormige aarde(nihil info/bewijs)—versus platte aarde wikipedia(megaveel info/bewijs)—en als bonus:de ONMOGELIJKE foto van de apollo17 “maanlanding”missie”HOAX van de zogenaamde ronde aarde op wikipedia bolvormige aarde…….in elke andere discussie,zou 99& van de compleetdenkers zeggen HOAX of LEUGEN,behalve in deze discussie?!?!?!?

  Like

  • @Stevie Als je inhoudelijk reageert zoals nu en je niet persoonlijk iemand aanvalt dan heeft dat volgens mij veel meer effect dan al die verwijzingen naar Youtuubjes. Je hebt namelijk best een verfrissende open kijk op de zaken die anderen kan aanzetten tot nadenken. Daar ben je denk ik al die YT channels helemaal niet voor nodig. Vrijdenken en vrijspreken kun je beter zelf doen dan het met filmpjes van anderen te doen.

   Liked by 1 persoon

   • @donquijotte,ik word altijd aangevallen(zonder dat iemand inhoudelijk reageert),en ik reageer dan 10 x pittiger(dat zit in mijn aard),laten we dit niet ff vergeten,ik doe mijn best om de beste SCHAAKMAT bevindingen/vragen/feiten op een rijtje te zetten,en blijkbaar kunnen sommige mensen dat niet handelen,omdat ze gewoon niet deze vragen kunnen beantwoorden,en dan reageren ze of kinderlijk,of agressief,of uit wanhoop beginnen ze over iets anders(lees alles maar eens terug)ACTIE/REACTIE beste Don en ik geef wat links ivm you tube filmpjes omdat iedereen dat doet,het jammere is ik kan ze niet posten,daarom geef ik altijd al een inleiding/beschrijving van het filmpje(maar ik begrijp watt je bedoelt)daarom zodoende de MEESTERLIJKE:wikipedia platte aarde/bolvormige aarde-apollo17-en dat niemand een foto/beelden van een ronde aarde kan posten ivm dat het gewoon niet bestaat(allemaal zelf bedacht deze vragen,de simpelse vragen)—Groet Stevie—–@anna—het feit dat nog NIEMAND mijn vragen heeft kunnen beantwoorden/debunken en dat niemand tot op heden nog geen 1 foto heeft kunnen posten van de ronde wereld die er ECHT uitziet,is een van de SMOKING gun’s dat de Aarde Plat is—-IK BEN INMIDDELS HEILIG OVERTUIGD DAT DE AARDE PLAT IS en dat SATTELIETEN niet bestaan(waarom hebben de duizenden satellieten nog NOOIT 1 foto/beelden kunnen produceren die er echt uitziet ivm Ronde Aarde?!?omdat de aarde PLAT is—zo simpel/logisch denk ik,en laten we eerlijk wezen…IEDEREEN zou zich dat moeten afvragen(alle bevindingen/vragen/FEITEN die ik vermeld heb)–groet Stevie

    Like

   • Maar ik begrijp ook dat voor veel mensen,deze PLATTE AARDE topic boven hun pet gaat,dat mag en is begrijpelijk,maar reageer dan op een volwassen manier,en debunk de vragen,of DENK ZELF ook eens na en doe onderzoek,maar ga mij niet ff in de zeik nemen,en beledigen,en kinderlijke reactie’s geven,zonder enkele inhoud—nog iets als Vandaag Britt Dekker of Kelly(van Big Brother)of Barbie zou zeggen dat ze denken,geloven dat de Aarde Plat is,dan zouden NEDERLANDERS al gaan twijfelen aan de Ronde Aarde,of alles in werking zetten om het TEGENDEEL te bewijzen,wat ik bedoel is dat 3 hersenloze wezens,Nederland aan het denken zou zetten—Sterker nog als BOVENGENOEMDE vragen/bevindingen/FEITEN zouden zeggen,dan WAREN ZE HELDEN,en kon NIEMAND hun vragen Debunken(oprecht met feiten,dus niet de shills en eromheen draaien figuren)maar omdat geen bekende persoon deze vragen/bevindingen/FEITEN stelt en ook niet mag,want dan is het GOODBYE job bij de media en worden ze als “gekkies’bestembelt,zonder dat zelfs 1 iemand deze pim,pam,pet vragen/FEITEN kan debunken

    Like

 4. Don,
  Nu je weer een topic over de platte aarde theorie hebt geopend,wil ik dan ook eens eindelijk bewijs zien voor die platte aarde.
  Waar zijn bijvoorbeeld de foto’s en beelden van die platte aarde?
  Zijn ze op internet te vinden of heeft stevie al zelf wat foto’s gemaakt?
  Dus voordat mensen roeptoeteren dat alles over de ronde aarde wat op internet rond gaat wereldwijd allemaal schilderijen zijn of CGI zijn,wat ik niet gelijk wil tegenspreken hier,kom dan ook eens met sterke argumenten/bewijzen dat onze aardkloot plat is en dat vliegtuigen dus dan ook alleen maar wat platte circeltjes rond vliegen ipv glo-BAL circels.
  Lufthansa Boeing 747-8 – spectacular flight over Greenland en route to Los Angeles

  Flight over North Pole – Anchorage Alaska to Frankfurt Germany – Condor Non-Stop

  Wat ik mij afvraag.
  Waarom is er dan nog nooit een vliegtuig buiten de circel van die platte aarde gevlogen?
  Dat zou toch het minste zijn wat je zou verwachten als onze aardkloot ook daadwerkelijk plat zou zijn geweest.
  Kom maar op met jullie antwoorden hierop fie denkt dat hij/zij daar verstand van heeft.
  Ik lees antwoorden op mijn vragen morgen wel,want ik kom net terug van de late dienst.
  Tsja,die chauffeurswereld draait helaas 24/dag.
  Slaap ze en tot later!

  Like

   • Sorry,maar dat zijn voor geen sterke bewijzen.
    Ik bedoel ECHTE bewijzen!
    Dat de power elite een document hebben laten ondertekenen door 47 landen om Antartica te “beschermen” is gewoon een waardeloos document waar je je kont mee kunt afvegen op het toillet.
    Dit document is een smoesje en brainfuck zodat de power elite in dit antartica gebied ongestoord zonder bemoeienis van natuurbeschermers verder kunnen exploiteren voor olie en gas.
    Hun warmachine slurpt nu eenmaal veel olie en gas.

    Waar blijft het zinnige antwoord op mijn vraag?
    Of noem je dit soms een zinnig antwoord?

    %^$#&!€? Misschien is de MH 370 wel over het randje gevlogen? %^$#&!€?
    Dat is hetzelfde als:
    Misschien is mijn oom wel een tante?
    Misschien is 1+1=4 ?

    Waar is het bewijs voor platte aarde?
    Anrwoord: dat is er nog niet in de echte fysieke wereld.
    Alles waar die platte aarde “deskundige”mee komen aanzetten is een dia projectie op een scherm om de “studenten” in volle zalen ook weer te brainf*cken.

    Like

   • mh370 is tegen de muur “aangevlogen'”(The Truman Show Style)waar de wereld ophoud(ff lachen)nu weer ff serieus de Aarde is ……..PLAT

    Like

  • Voor sterke bewijzen kun je ook het interview in het artikel aandachtig beluisteren en bekijken. Ik heb het YTje bewust vervangen door een versie met uitleg via visualisatie van de stellingen zoals gemaakt door Eric Dubay.

   Liked by 1 persoon

   • Een interview is geen rechtstreeks bewijs voor platte aarde in de fysieke wereld.
    Een interview is allemaal bla bla bla bla net als een interview met Opstelten,Rutte,Wilders,Pechtholt,Samson,Obama,Putin,
    Netanyahu en ga zo maar door.
    Het lijkt soms wel als over en weer ruzie maken om een zak aardappels.
    Die zak aardappels is trouwens wel echt in de fysieke wereld. 🙂

    Like

  • @waterman10—-plaatst AUB 1 foto/beeld van de Ronde Aarde die er echt uitziet….en nog iets ivm dat er geen beelden/foto’s zijn van de Platte Aarde–3x raden waarom—WIE KOMT ZOGENAAMD zo hoog in Space om ons de Ronde Aarde te doen geloven?ALLEEN NASA–dus dat zijn ook de ENIGSTE die de MACHT hebben…zoooo simpel is het–het is het zwakste(domste) EXCUUS om te zeggen dat de Flat Earthers geen foto’s/beelden hebben van de Platte Aarde,NASA heeft de zogenaamde touwtjes in handen.Probeer eerst eens mijn vragen/bevindingen/FEITEN te debunken(al na 1 week heeft niemand ze GEdebunk of een foto/beeld van de ronde Aarde geplaatst die er echt uitziet,en nog geloven jullie/je in de ronde aarde?!?!)—groet stevie

   Like

   • @waterman10—-probeer eerst voor jezelf AUB mijn vragen te beantwoorden/weerleggen/debunken deze vragen zijn gebaseerd op 100% FEITEN/WAARHEID en de meest logische,basic vragen,en dan kunnen we weer verder in deze “discussie”,als jij of andere nog niet eens deze pim,pam,pet vragen kunnen debunken/weerleggen/beantwoorden dan ligt het probleem bij jou/jullie en bewijzen jullie in feite(onbewust)dat de AARDE PLAT IS.—groet stevie LOGICA wonder

    Like

   • @stevie,
    Waarom duik je weg en beantwoord je mijn vraag niet?
    Pim pam pet vraag:
    Waarom bestaan er geen berichten dat een vliegtuig buiten de circel van die platte aarde is gevlogen?
    Zou mooi zijn,want dan zouden we eens een kijkje kunnen nemen wat er zich zoal bevind aan de andere kant van die zogenaamde “omheining”

    Like

   • @waterman10—jij DUIKT al 1 week weg voor mijn pim,pam pet vraagjes/bevindingen/FEITEN(zodoende past je naam goed bij je)

    Like

   • En nog iets waterman10—ALLE vliegtuigmaatschappijen/piloten etc…kun je vergelijken met NASA,zijn ook leugenaars/illuminati/freemasons—voorbeeldje mh17 hoax-mh370 hoax-germanwings hoax-911 no planes hoax —-blij?met mijn antwoord?op je domme vraag!goed zo!groet stevie wonder

    Like

   • Aloha,
    Platgezegd ben ik het in deze 100% met Stevie eens!
    Ieder z’n eigen feestje, Watermens en rescept enzo, maar goed beschouwd is de bijbel een heel lang interview/vertelling/of in het beste geval een interpretatie van mond op mond (de kat krabt de krullen vd trap) uit de zoveelste hand, over een soort langharige Hans Kazan of Klok -om zichzelf te overtuigen- in tig evangelien, bij de notaris vastgelegd in 2 testamenten om middels deel 1, het beroofde land te ontdoen van zijn rechtmatige Palestijnse inwoners met hun olijfbomen. Ook heel eng om de Amerikanski versie op het propaganda kanaal National Ge(logen)ographic te zien, met de titel; the death of jesus, in de bloody-stijl van Mel Gibson (de bijbal vertaald voor GTST-publiek).
    Als je hier heel erg in geloofd en aan vast blijft houden, is er geen ruimte voor een open mind (met evt. meerdere aard-vijvers en andere godheden of buren van een andere vijver).
    Hier nog ff de Positivo’s op speciaal verzoek (vanmezelf); https://youtu.be/7adi7OMaWnA . De hit; “het wijnjaar nul”, is ook al zo’n klassieker!
    Ik heb nog na mijn uitschrijving als katholiek ( http://www.katholiek.nl/hoe-moet-ik-mij-uitschrijven-uit-de-katholieke-kerk/, zitten twijfelen of ik me zou gaan aanmelden bij de Hopi-Indianen (voor een Europees 4e rijk chapter) of de Dogonstam te Mali (maar daar zijn onze blauwhelmen het uranium aan het veilig stel(l)en en is ook een eind rijden). Nu nog een afdoende ritueel zoeken om het zgn. eenmalige en onomkeerbare doopsel (dat zullen we nog wel eens zien!) te deleten. Maar afijn ik wijk wat van het onderwerp af, geloof ik, scuses…

    On da Topic;
    Die 2 filmpjes van vliegen over de Noord-Pool zegt niet zo veel. Die ijsmassa staat dan ook op de platte aard kaart van oa de VN(vlag) -in de theorie als magnetische ertsberg in het midden vd vijver, zodat de waarschijnlijk even grote/kleine zon als maan mooi als Ying en Yang hun rondjes blijven maken (en toch weer zover het oog uit het vliegtuigraampje reikt, plat en vlak als een duppie, de kloot), kom eens met filmpjes van vliegen (als in vliegtuigen) boven de Zuid-Pool, dan wordt ik weer katholiek!!!
    Ook appart dat d’n ouwe kapitein Cook 3 a 4 jaar bezig was om, om de Zuid-Pool heen te varen (misschien heeft ie de buitenbocht genomen en de 360 graden ijsmuur in kaart gebracht?), dat moet nl sneller kunnen, zo groot is het daar nu ook weer niet.

    Check nog eens de linkjes van vannacht (vooral de tweede met wiskundige onderbouwing, volgens berekeningen -afgaande op de “officieel gangbare” nazi-NASA gegevens die “bekent” zijn gemaakt als zijnde de waarheid- zou er na 6 mijl bv een kromming aan de horizon zichtbaar moeten zijn incl. toren van pisa-effect bij bv. gebouwen en schepen (en dat is er nu net niet, ook niet na 60 mijl of 600m).

    Ik blijf in ieder geval de tanden met fluoride-vrije tandpasta poetsen, blijft de zetel van je ziel lekker fris en fruitig van…

    Groetsels,

    Beer van der Put

    Liked by 1 persoon

   • IVM Dat de AARDE PLAT is,is het ook best wel MOEILIJK om er een FOTO van te maken,of je moet een LENS hebben die ontelbare kilometers kan fotograferen…..en wie gaat dat doen?NASA?(hahahahaha)onmogelijk want die zijn nog NOOIT in SPACE geweest,en als ze in Space ooit kunnen geraken,zullen ze natuurlijk niet ff de WAARHEID gaan voorSCHOTELEN

    Like

   • Stevie,wat ben je toch “aardig” met je schijnheilige groetjes.
    Voor mij ben jij definitief door de mand gevallen met je op hol geslagen platte aarde.
    Dus laat die groetjes van jou naar mij maar fijn weg en steek ze maar in je platte hol daar waar de zon niet schijnt.
    Ik hoef jouw groetjes namelijk op de manier hoe jij ze geeftniet meer.
    Who Is Really Behind “Flat Earth” Disinfo?

    Like

    • Heeeyyyy Watermannetje….

     Ik zie al je getrol hier op het forum en denk, voordat mensen nog meer tijd in je steken en verspillen, ik had al vanaf de eerste reactie door dat je een trol bent om desinfo te verspreiden en de waarheid te ontkrachten aan de manier waarop je “praat”….

     Ik ben zelf net om en een FE earther geworden in zeer korte tijd door de overweldigende bewijzen en vind het echt heeeel humoristsch dat de trollen altijd komen met dat er geen bewijs voor een platte aarde zouden zijn terwijl ze de bewijzen die er liggen niet kunnen ontkennen zoals de talloze voorbeelden waar je soms wel meer dan 150 km ver kan kijken wat uiteraard totaal niet mogelijk is op een bol want dan zouden die punten ver (lees: heel ver!) onder het gezichtspunt liggen. Dat te samen met bv de BS redenatie dat de ruimte een vacuum is wat zou grenzen aan onze OPEN atmosfeer (wat ook totaal niet mogelijk is want het vacuüm zou de hele atmosfeer wegzuigen!!! zoek anders maar een paar filmpjes of websites over vacuüm op en kijk even naar de kracht ervan lol.
     En niet te vergeten dat de aarde met 1600 km/uur ook nog zou ronddraaien terwijl het met 1 of andere enorme zwaartekracht alles bij elkaar houd dus water in zee (kaarsrecht altijd lol), atmosfeer in lucht, mensen, en objecten ondersteboven aan de andere kant van de wereld aan de wereld etc etc terwijl tijdens deze enorme krachten iedereen onberoerd laten? Hoe langer je je verdiept in de bolle aarde theorie (ja idd, je kan het gewoon omdraaien aangezien platte aarde wel bewezen is en rond niet!) hoe lachwekkender en Disneylandachtig het allemaal wordt….

     Juist daardoor groeit het aantal FE´rs snel waardoor `men´ bang wordt en dus trollen inzet op alle fora, website´s en youtube om de waarheid te ontkrachten.
     Gelukkig kan je ze vrij snel herkennen omdat ze altijd dezelfde technieken gebruiken. Een aantal zijn:

     *Naam van de gebruiker/avatar: bv nick the one….geoloog…Waterman…etc
     *Bewijzen ontkennen, niet op de voorgestelde bewijzen ingaan maar met nog meer vals bewijsmateriaal komen.
     *Vaak zijn ze heel neerbuigend om zo de indruk te geven dat de info van een idioot komt (zie punt 1, keuze van naam waarmee ze een valse hogere impressie van zichzelf geven)
     *Altijd terugverwijzen naar de wetenschap die het allang bewezen heeft (blijken gewoon 2 figuren te zijn met een hypothetische stelling 500 jaar geleden waarvoor men dus gewoon aannam dat de aarde plat was) en dus stimuleren om te stoppen met het onderzoeken/na te denken erover!
     *Ze demoniseren de hele groep andersdenkende door ze belachelijk te maken dmv ze allerlei belachelijke titels te geven zoals platlanders.e.d.
     *Het is eigenlijk te belachelijk en nietszeggend volgens de trollen om iets over het onderwerp te zeggen maar dan komen ze met een heel A4tje met tekst (want blijkbaar is het toch belangrijker dan ze zeggen dat je blijft geloven dat de aarde rond zou zijn)
     *Het aantal trollen in een forum speelt ook mee, in een forum waar ik was waren er 10 in een groep van 20 mensen! Wat dit doet is een hele hoop gediscussieer en op en neer gescheld creëren (clutter), alhoewel de “globies” (lol , mogen wij ook een keer!) het meeste schelden doen, chapau voor de “plattelanders” 🙂

     Als men ze sneller herkent kunnen ze zelfs van de fora geweerd worden zodat er tijd en ruimte ontstaat voor mensen die echt over het onderwerp willen uitwisselen.

     Like

     • Hee Atma arme ZIEL, zieltje toch, je kunt de theorien aardig omdraaien. Als er een een TROLL is dan ben jij dat wel.

      HEt is precies zo dat de FE-ers de BOllers demoniseren.

      Denk er maar eens aan en goed na : ALLES IN DE WERELD is BOL en ROND behalve de platte koppen van de FE-ers die nog nooit in een vliegtuig hebben gezeten dat verder vloog dan Ibiza of Benidorm waar ze zich volzuipen zodat ze stom en stom LAzarus nog meer FE-onzin gaan uitkramen. FE-ers dode zielen die niet als Lazarus uit de doden zullen opstaan, ze zijn dood en zullen altijd dood blijven figuurlijk gesproken dan .
      Ik hoop dat ze dit eens een keer snappen.

      Ps volgens mij zijn zelfs de ballen van de FE-ers PLAT haha.
      🙂 🙂

      Like

     • @omeN—Yabba Dabba Doo?The Flinstones Flat Earth 1965!!!Episode…….

      Like

   • Zelfs Russianvids is niet overtuigd dat de aarde plat of rond is.
    Maar ziet wel de connectie tussen desinfo en illuminati.
    The Flat Earth vs. Round Earth – Illuminati Mind Games

    Like

    • De zoveelste gebruiker die van YT is geflikkert omdat hij/zij goed FE video’s delen, alleen maar meer bevestiging hoe bang ze zijn dat de waarheid naar buiten komt en mensen gaan ontdekken wat er “buiten”de aarde ligt, YT bedankt voor het keer op keer laten zien dat we gelijk hebben, joeppiiiieeee!

     Like

   • @waterman10—als iemand SCHIJNHEILIG is ben jij het wel,waterman10,de man die elke dag switch in bijna elke gebeurtenis,en nog iets schijnheilge waterman10—waarom POST JE NIET ALLE RUSSIANVIDS VIDEO’S BETREFT PLATTE AARDE?lees alle reactie’s terug van waterman10—voor de die hards truthers ivm mh17(alle mh17 hoax video’s zijn volgens waterman10 gemanupileerd door de makers,lees maar terug op o.a:TELL LIE VISION/SATELLIETEN,MAANLANDING….artikelen DONQUIJOTTE-911-music industrie/illuminati,nazi’s,holohoax etc..etc..etc..en nog iets waterCLOWN heb je al FOTO’S/BEELDEN KUNNEN VINDEN VAN DE RONDE AARDE DIE ER ECHT UITZIET?(hahahaha)nog niet?gek hé?spinCLOWN dat je bent,met je berekeningen ONZIN,waarvan je donders goed weet welke berekeningen ik bedoel.GROET stevie

    Like

   • YOU TUBE:The Flath Earth and God’s word the Bible—-russianvids-channel(waterman10 jij als gelovige,waarom post je deze video niet???!!!)–The deceived world-The media-9/11-NASA-ISS….-russianvids channel(waterman10 waarom post je deze video niet van russianvids-channel?)—-Neil de Grasse &NASA-THE FLAT EARTH COVER UP….—russianvids–channel(idem dito)–RUSSIANVIDS GELOOFT OOK DAT DE AARDE PLAT IS—waterdisinfoclown10 dat je bent!

    Like

   • @waterman 10—-PINOKKIO is nog JALOERS op je–wat kun jij KEIHARD liegen zeg,en SPINNEN,ONTWIJKEN,DRAAIEN alleen al met de RUSSIANVIDS video’s LIEG JE TOT HET BARST—vuile waterRat 10

    Like

  • @waterman10—je zegt zelf dat je niet tegenspreekt dat alle ronde aarde beelden/foto’s cgi/geschilderd zijn —DUS?waarom is dat zo?!?!?!?de meest logische,basic vraag?(ik begin echt soms te twijfelen als ik nu zo slim ben,en jij nu zo dom,terwijl ik ook maar gewoon een gemiddeld school I.Q heb,wilt niet zeggen dat dan iemand een hoger Compleetdenkers I.Q heeft,want op school zijn 70% leugens erin gestampt,wijsgemaakt,propaganda,brainwashing,en die 70% leugens/onzin/ ben ik voor mezelf aan het RECHTZETTEN in waarheid,de waarheid,de enigste waarheid)De Aarde is Plat,dus heel berekeningen etc…zijn dus ook LEUGENS/ONZIN die je op school “leert”WORD WIJSGEMAAKT-groet stevie

   Like

   • Stevie zegt:
    De Aarde is Plat,dus heel berekeningen etc…zijn dus ook LEUGENS/ONZIN die je op school “leert”WORD WIJSGEMAAKT
    ______________________________________________
    Terzijde: Word = met dt
    Aanname dat alles wat school leert zijn leugens/onzin.
    Stevie,
    Op school wordt ook wijsgemaakt dat 1+1=2
    Ook 5+5=10.
    Natuurlijk is dat ook allemaal gelogen wat mensen op school leren.
    Heel simpel,tel je vingers maar.
    Euhhhhhhhhhhhhh! hoe kan dat nou? Toch heb ik 10 vingers. 🙂 Zojuist nog geteld.
    Zeg eens A.

    Cornelis,
    Mooi dat je je tanden poetst met fluoride vrije tandpasta.
    Ik zelf doe dit ook al jaren. Sterker nog,ik maak mijn tandpasta zelf van kokos-olie.
    Maar met fluoride vrije tandpasta ben je er nog niet.
    Vraagje.
    Drink je ook voldoende water en wat is je waterbron?
    Ik heb mijn eigen waterbron en mijn eigen filter installatie.
    Bij mij is er geen troep in het drinkwater,wat wel zo goed is om het lichaam te reinigen en het common sence verstand gezond te houden.
    Veel mensen drinken vanalles en nemen maar blindelings aan dat het niets van hun het lichaam aantast.
    Deze jongen weet wel beter.
    Succes nog met de verdere zinloze platte aarde discussie.
    Dit was voorlopig mijn laatste bijdrage wat betreft deze topic.

    Like

   • @waterman10—–70% is gelogen wat je op school leert,en ivm berekeningen bedoel ik NATUURLIJK wat met de AARDE heeft te maken—wat spreek jij jezelf vaak tegen,dan zeg mindcontrol/leugens media/scholen brainwash en dan zeg je WEERrrr het tegenovergeselde—en?al foto’s/beelden gevonden van de “RONDE’Aarde die ECHT zijn?heb je al mijn vragen GEdebunk?is mijn antwoord terug naar teveredenheid voor je ivm piloten/vliegtuigmaatschappijen etc..?WATERontDUIKER10

    Like

   • VOOR DE DOMOREN ONDER ONS,BEREKENINGEN BETREFT WAT MET DE AARDE/MAAN/ZON/RUIMTE HEEFT TE MAKEN–dus NIET 1&1=2—-maar dat weet waterman10-donders GOED!wat ik met berekeningen bedoel!!!

    Like

   • IVM andere leugens betreft NASA–satellieten etc…You Tube:The Staged SpaceX Rocket explosion of june 28,2015—Zachary K Huppard channel(zie ook zijn Stephen Hawking’s video)

    Like

   • De flat earth “psy op”BULLSHIT is al op zich een “psy op”,de “psy op”is dat de shills channels/pipo’s zeggen dat het een “psy op”is.En?al foto’s/beelden gevonden van de ‘RONDE”Aarde die er ECHT uitziet.nee?Hoe kan dat toch…?

    Like

   • Vannacht(1-7-2015=1+7+2+1+5=16=1+6=HOAX nummer:7!) om 1 seconde voor 02:00uur is er een schrikkelseconde ivm “DRAAIEN VAN DE AARDE”—-echt waar want het was op het NOS journaal—kan ook nog “problemen”opleveren vertelde de “oprechte”betrouwbare”nieuwslezer(HAHAHAHA)ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten verzinnen,dit bedoel ik o.a met berekeningen die ONZIN zijn,ivm de Zogenaamde “ronde”Aarde(google het maar op,of bekijk het NOS journaal,op ned1 of ned 2 is toch de hele nacht op t.v

    Like

   • GOOGLE:NOS schrikkelseconde,gewoon leuk of problematisch?Artikel—ivm dat vannacht(dadelijk)er zogenaamd een schrikkelseconde is om 1 seconde voor 02:00uur ivm “draaien”ronde’aarde——GEWOON ONZIN

    Like

   • Stevie, ik waardeer je volhoudendheid, maar van de platte aarde zijn ook geen bewijzen. Dus plat of rond, bewijs het maar. Ik heb me even op de planeten geconcentreerd vanwege de door mij gestelde vragen, waar ook niemand antwoord op geeft…. Jij dus ook niet 😉
    En dan kom ik bij Eric uit die dit ook als bullshit verkondigt…

    Like

   • En nog iets @waterman10—je zegt dat ik het heb afgedaan bij jou,ivm FLAT EARTH—wat ben jij voor een ONmens–mijn vragen,bevindingen zijn op HARDCORE FEITEN berust,dus waarom moet ik daar de dupe van zijn?wat ben jij voor een “compleetdenker”?dus ik krijg de schuld,dat NASA geen ECHTE foto’s/beelden kan geven aan de mensheid betreft ‘ronde’aarde,en wikipedia liegt 100% ivm bolvormige aarde-apollo17 foto “ronde’aarde(ONMOGELIJK want apollo17″missie’ “maanlanding”is een hoax!!)en ook nog dat er NIHIL info/bewijzen staan op wikipedia bolvormige aarde versus platte aarde wikipedia MEGAVEEL info/bewijzen—-dit is ALLEMAAL OP WAARHEID/FEITEN berust deze bevindingen/vragen—en ik heb het afgedaan bij jou?omdat jij geen ANTWOORD/BEWIJS KAN LEVEREN!(schaam je,”compleet”TROLL!)en nog iets jij als GELOVIGE zou eigenlijk JUIST ALLE VIDEO’S VAN RUSSIANVIDS-CHANNEL moeten posten–vooral de GOD’S BIBLE FLAT EARTH video!!waarom doe je dat niet?en lieg je BEWUST dat Russianvids niet in de FLAT EARTH GELOOFT terwijl HIJ JUIST WEL IN DE FLAT EARTH GELOOFT!?!gij zult niet liegen,waterman10

    Like

   • @waterman/troll/leugenaar/spindokterCLOWN10 is DONQUIJOTTE in jouw ogen ook door de mand gevallen ivm FLAT EARTH overtuiging?over schijnheilig gesproken te hebben,waarom ben ik alleen door de mand gevallen in jou kortzichtig/troll leventje?

    Like

   • Trol leventje??
    Jij bent de trol.
    Een trol die werkeloos is en meehelpt om internet nog meer te besmetten met platte aarde desinfo.
    Ik heb het nu niet over aanslagen wel of niet nep.
    Ik heb het niet over NASA en fake beelden.
    Ik heb het hier over de FAKE platte aarde.
    Ik klaag je aan voor het lasteren van mensen en het doelbewust verspreiden van desinfo.
    Je bent een door demonen bezeten trol en trekt anderen mee de afgrond in.Wellicht zelfs Don. Maar Don moet maar voor zichzelf denken om te zien hoe hij in de maling wordt genomen met zowel NASA als platte aarde goeroes.
    En dat is ook waar jij stevie nu naar toe gaat.
    Je gaat uiteindelijk al spartelend als een hulpeloos klein visje door het afvoerputje .
    Maar wel zonder mij.
    Doeiiiiiiiiiiiiiiiii

    Like

   • @Anna het verschil tussen jou en mij is ,ik ben geen 50%/50% platte/ronde aarde believer,ik ben een 100% flat earth believer—-en nog iets ALS DE AARDE TOCH ROND IS,MOETEN TOCH ALLE BEELDEN/FOTO’S ECHT ZIJN VAN NASA/”ISS’/”SATELLIETEN” in “space”waarom zijn ze ALLEMAAL FAKE?als je deze simpele vraag OP FEITEN berust niet voor jezelf kunt beantwoorden met OMDAT DE AARDE PLAT IS,dan hapert er echt iets aan je MIND CONTROL(GEbrainwashed) DENKVERMOGEN—de meest simpele vraag!dus wat BOEIT mij nu de planeten?!?EERST EENS DE MEEST LOGISCHE,BASIC,NO BRAINER vraag/bevinding/FEIT beantwoorden/logische verklaring van jou/jullie waarom dat zo is?waarom MOEILIJK doen?@waterman10—en nog iets ivm flat earth ‘psy op”—IK heb de laatste weken het over de mh17 hoax-911 hoax-tunisia hoax-france fabric attack(ALS EERSTE!)–golden bridge predictive programming terrorist attack(ALS EERSTE!)en jij deed net alsof jij de exposer was;)—Els Borst hoax(als enigste,samen met nemesis)–Busramp hoax portugal/belgié–oostenrijk/graz car attack HOAX(als enigste)–Griekenland SCHULD nwo/illuminati HOAX–etc..etc..etc…gehad,dus ik gebruik dus NIET de flat earth topic om andere hoaxes/leugens te verdoezelen!!!WANT IK POST AL MIJN BEVINDINGEN HIER!!!!dus wederom spindokterclown 10 BAZEL JE WEDEROM MAAR WAT!want je doet net alsof ik een TROL ben,terwijl ik ALLES expose!!jij bent hier de TROLL en nog iets volgens mij zegt JOUW BIJBEL ook dat de AARDE PLAT IS!zie o.a;RUSSIANVIDS-channel(je weet wel de video’s,die JIJ BEWUST niet post,en OVER LIEGT dat Russianvids niet in de flat earth gelooft,jij spint ZOOOO SLECHT spindokterclown dat je bent-ALWEERRRrr!!!)

    Like

   • @waterman10—demonen bezeten troll?HAHAHAHAHAHAHA—en waarom poste je niet ALLE russianvids video’s?waterman10-en lieg je BEWUST over Russianvids?KIJK waterman10–jij slaat je eigen ruiten in,(alweerrr)en ik ben dan de bezeten trol?HAHAHAHAHAHAHaaaaaaaaaaaaa—je word steeds ZIELIGER en HILARISCHER watertrol10—-ik lees af en toe je reactie’s terug,ik moet me soms inhouden om mijn laptop niet tegen de muur aan te gooien van boosheid!!IK HAAT TROLLEN!!nog meer dan de MEDIA!(en dat wilt iets zeggen)

    Like

   • @Donquijotte —heb ik zo’n macht dat ik jouw mee sleur de afgrond in,terwijl jij de platte artikelen post en maakt,en waarvan ik de meest logische,normale basic vragen van opstel ivm flat earth(OP WAARHEID/FEITEN berust,dus ik nooit kwade bedoelingen hebben!!!!!!!) en ik ben dan nu de bezeten trol volgens waterman10?terwijl hij nog niet eens 1 FOTO/BEELD kan plaatsen van de ronde aarde,EN is begonnen met beledigingen tegen mij ivm flat earth topic?KOM OP ZEG,ik lig dubbel van het LACHEN,@waterman10—JIJ BENT EEN TROL!jij liegt,twist,spint erop RAAk!!!ZIE REACTIE’S WATERMAN10 op deze pagina alleen al…

    Like

   • @waterman10—geef eens ANTWOORD waarom je de andere RUSSIANVIDS video’s betreft FLAT EARTH bewust verzwijgt en over liegt dat Russianvids niet gelooft in de FLAT EARTH terwijl hij dat wel doet,en ZEER goede video’s erover heeft gemaakt o.a THE BIBLE FLAT EARTH VIDEO(die moet toch in jou straatje passen jij als GELOVIGE”)toch?

    Like

   • Tegen wie l*l je nu,stevie?
    Tegen jezelf soms?
    Zie je niet dat er weinig opbouwende respons komt op je achterlijke platte aarde?
    Nu zit je wat te lachen daar achter je toetsenbord.
    Wat is dat lachen van jou eigenlijk?
    Lachen om je eigen platte stommiteit ?

    Like

   • @waterman10—–PIPO dat je bent—-eerst was RUSSIANVIDS nog niet overtuigd,toen naar mate hij meer onderzoek deed/video’s maakte RAAKTE HIJ WEL OVERTUIGD–WEL OPLETTEN en EERLIJK BLIJVEN waterman10–waarom poste je niet alle RUSSIANVIDS video’s betreft flat earth?what’s there to hide waterman10—en al beelden/foto’s gevonden van de RONDE AARDE die er NIET fake uitzien?(hahahaha)nog niet?

    Like

   • (ERS)—waterman10—er komt geen respons omdat NIEMAND deze vraagjes op WAARHEID/FEITEN kan debunken—de aap,noot,mies SIMPELE vraagjes—-I LOVE IT!

    Like

   • @waterman10—ik lach om jou STOMMITEIT omdat je mijn abc,pim pam ,pet vraagjes niet beantwoord(op waarheid/feiten)berust…EN dat je geen foto/beelden kan Posten van de RONDE aarde die er NIET fake uitziet,EN ik lach omdat je BEWUST liegt,spint,draait,en ik ben OOK pissig op je ivm dat ik je hoger had ingeschat en dat je bewust LIEGT,SPINT,VERDRAAIT.dus mijn hahahaha is op zijn PLATS;)hahaahihihoehaa….ha

    Like

   • ZIE REACTIE’S WATERMAN 10—die BEWUST liegt met o.,a Russianvids-channel video’s!!!kijk als je nu in de ronde of platte aarde gelooft,maakt niks uit,maar ga GODVERDOMME niet BEWUST LIEGEN,SPINNEN,ONTWIJKEN etc…zoals WATERdrol10!!!!

    Like

   • heb gekeken ,zie niks over een zonsverduistering,
    anyway ik zie helemaal NIKS in een flat earth theory
    dat NASA niet te vertrouwen is dat is open deuren intrappen
    is die Eric……. family van die jungle surfer ?
    die gooit ook alles op een hoop: waarheid en onzin,
    om zo de alternatieve media belachelijk te maken
    trap er niet in Don.
    het is bedoeld om mensen uit elkaar te spelen

    Like

   • Nee Don, deze wise guy probeert in zijn eentje Gallileo Copernicus en Einstein onderuit te halen
    gewoon een bull shit artist,

    Like

    • Gallilei, Copernicus en Einstein waren dan ook allemaal fake wetenschappers die zich bedienden van foute wetenschappelijke methodes. Einstein gaf het zelfs zelf toe in zijn commentaren op de kwantum theorie.

     Like

    • @Cornelis Ik ben bezig met een artikel over Gallileo Gallilei en zijn crypto joodse sponsor Elia Diodati en hoe hij met behulp van het Vaticaan van zijn onverkoopbare heliocentrische boeken af kwam. Ik wil graag zaken die controversieel zijn bespreken op mijn blog. Ik doe het niet voor geld of maar uit pure nieuwsgierigheid .

     Like

   • @cornelis88—BEKIJK EENS ALLE VIDEO’S VAN NUKE HOAX-channel(jungle surfer)betreft FLAT EARTH/Eric Dubay etc..nogmaals ik persoonlijk BLIJF gewoon bij mijn EIGEN bevindingen/feiten/WAARHEID/vraagjes ivm FLAT EARTH(in principe heb ik geen channel nodig,is wel handig af en toe,maar niet noodzakelijk persoonlijk,zie mijn vraagjes/bevindingen ALLEMAAL zelf opgesteld,en nog steeds heeft NIEMAND ze GEdebunkt,of een foto/beeld van de “RONDE”Aarde kunnen posten die er niet fake/nep/cgi/geschilderd uitziet?!?!DEBUNK OOK FF MIJN ABC,AAP,NOOT,MIES vragen allen GEBASEERD OP FEITEN/100% WAARHEID—-toedeloe

    Like

   • You Tube:NASA GLOBE HOAX—NUKE HOAX channel(2.54min)VERKLAAR DIT EENS AUB—ik kies deze video,ivm dat het KEIHARD BEWIJS is hoe NASA alweer liegt ivm “ronde”wereld—-dus zodoende deze keuze—gewoon een NO BRAINER video op HARDCORE BEWIJS gemaakt(je kunt zelfs het geluid uitzetten,als je nuke hoax aka jungle surfer niet wilt aanhoren,de beelden doen het werk,heeft NIKS met jungle surfer te maken,IEDEREEN moet zijn hoe NASA liegt!)

    Like

   • @Cornelis88—je doet net alsof Jungle Surfer aka NUKE HOAX(persoonlijk vind ik NUKE HOAX oprechter dan Eric Dubay) of Eric Dubay de enigste zijn op YOU TUBE ivm flat earth topic—-dus wek je een fout beeld(ALWEERrr)nogmaals laten we eens FF ALLE CHANNELS VERGETEN—debunk AUB MIJN VRAGEN GEBASEERD OP SIMPELE HARD CORE FEITEN is geen channel aan te pas gekomen,gewoon de BASIC VRAAGJES/BEVINDINGEN—zet me AUB voor LUL ivm om mijn vragen/bevindingen te DEbunken en/of plaats AUB EEN FOTO VAN DE RONDE AARDE DIE ER ECHT UITZIET(moet toch een EITJE zijn,want de Aarde is toch “ROND” hé of niet?)

    Like

 5. Lees ook de reactie op Russianvids door ene awakenlilrabbit.
  Beware of the rabbits.
  That’s why you alway’s see rabbits when the satanic illuminati shows up.
  Playboy ect ect ect.
  Marianne Vaatstra…………….. satanic playboy rabbit.
  http://www.greatdreams.com/rabbit.htm
  Hoppa,de satanisten weer exposed.

  Like

  • ZODOENDE heb ik mijn aap,noot,mies NO BRAINERS vragen/bevindingen op FEITEN gebaseerd ZELF opgesteld ivm FLAT EARTH:een aantal hints:waarom is er NIHIL info/bewijs op wikipedia bolvormige aarde versus MEGAVEEL info/bewijs op wikipedia platte aarde?!?–waarom staat er op wikipedia bolvormige aarde als enigste foto van de “ronde”aarde als “BEWIJS”dat de aarde rond is genomen uit de space shuttle apollo17 “missie”maanlanding”HOAX(onmogelijk want de apollo17 is een 100% HOAX!!!)en als laatste waarom zijn ALLE foto’s beelden van de “RONDE”wereld FAKE/NEP/NIET ECHT/CGI/GESCHILDERD van NASA/ISS terwijl er toch zogenaamd zoveel missies zijn geweest in “SPACE”en er zogenaamd duizenden SATELLIETEN in “SPACE”ronddwalen?!?ALLE VRAGEN OP HARDCORE FEITEN/WAARHEID gebaseerd!!!en nog steeds kan NIEMAND deze simpele vragen debunken of mee eens zijn?!?!ik verzin dit niet,of zuig dit uit mijn DUIM!!

   Like

   • Het is eigenlijk van den ZOTTE en DIEP BETREUREND dat mensen(trollen,shills,leugenaars niet inbegrepen) blijven VASTKLAMPEN aan de “RONDE AARDE”terwijl ALLE “BEWIJZEN”FOTO’S/BEELDEN van de “RONDE WERELD”FAKE zijn—in ELKE ANDERE GEBEURTENIS OF TOPIC ZOU 99% ZEGGEN DAT HET DAARDOOR AL EEN HOAX/LEUGEN is—behalve in het flath earth/round earth topic?!?!?WAAROM ZIJN ALLE FOTO’S/BEELDEN FAKE VAN DE “RONDE’AARDE?hint:omdat de AARDE NIET ROND IS,waarom zijn er anders geen ECHTE foto’s/beelden van de RONDE aarde?!?!?!?!de meest simpelste voor de hand liggende HOAX/LEUGEN ,hoe is het nu mogelijk dat NASA/ISS alle foto’s/beelden moeten FAKEN?als de aarde toch echt rond is,en in space zogenaamd zijn geweest?!?!?!tsjonge,tsjonge,tsjonge—SCHAAM JULLIE!

    Like

  • Beste@de haas–gepropageerd?VERRE van dat(persoonlijk heb ik NIKS met Eric Dubay!)ik houd me vast aan mijn EIGEN bevindingen/vragen/op FEITEN/WAARHEID berust—meerdere malen GEpost(tot vervelends toe)maar tot nu toe heeft NIEMAND mijn vragen/bevindingen op FEITEN/WAARHEID berust gedebunkt en geen foto’s/beelden kunnen posten van de “RONDE’Aarde die er ECHT uitziet(dus geen fotoshop/green screen,cgi,geschilderde “RONDE”aarde)persoonlijk BOEIT mij de hele flat earth/round world psy op/cointelpro NIKS–groet stevie(en nog iets ik ben de laatste die verdacht zou moeten zijn van cointelpro/shill/trol,want ik heb het over ZEER VEEL andere leugens/hoaxes/topics etc…de laatste uren,dagen,weken,maanden..)zie al mijn reactie’s maar eens terug op mh17 hoax–tell lie vision-flat earth–jwo-etc..etc…artikelen donquijotte-jammer dat NIEMAND mijn vragen op feiten/waarheid berust debunkt en/of ff een foto/beeld van de “RONDE”AARDE post die er ECHT uitziet,maar alleen maar komt met cointelpro flat earth psy op VIDEO’S/ARTIKELEN

   Like

   • @Donquijotte—omdat de Aarde Plat is,en als De Mensheid dat ook zou gaan zien/begrijpen dan heb je de poppen aan het dansen,ivm de Leugens van NASA en dan valt ALLES in duigen wat NASA zogenaamd allemaal doet,met de MILJARDEN DOLLARS die ze elk jaar ontvangen van de American Tax Payer(het voordeel wat NASA/OVERHEID heeft is,dat 99% toch ALLES gelooft wat DISNEY-NASA allemaal doet,met de hulp van de Media,UNIVERSITEITEN,SPACE MUSEUMS etc…etc…(PROPAGANDA,MIND CONTROL,LEUGENS)net zoals in ALLE andere Hoaxes-leugens die niks met Flat earth/NASA hebben te maken)

    Like

   • NASA is een GROTE GELDKOE voor de NWO/ILLUMINATI/OVERHEID etc…dus word alles in werking gezet om deze GROTE GELDKOE te beschermen,door middel van o.a:shills/gatekeepers channels,die voor de overheid/nasa werken—het geld (MILJARDEN!)die NASA jaar in/uit ontvangt van de AMERICAN TAXPAYER,daar worden o.A:hoaxes-crisis acteurs-nasa medewerkers-ACTORNAUTEN-media etc…mee betaald—de TAXPAYER betaald zijn EIGEN NEW WORLD ORDER—daarom is deze FLAT EARTH no brainer “discussie”zo PITTIG

    Like

  • @de haas is/zijn Eric Dubay en Matthew Boylan de ENIGSTE op internet/you tube die zich bezig houden met de FLAT EARTH,of zijn er ONTELBARE ANDERE mensen/channels OOK mee BEZIG?het antwoord is JA(dus vergeet Eric Dubay en Matthew Boylan gewoon,en FOCUS je op de ANDERE ontelbare channels(of niet)maar wek AUB niet de indruk alsof deze 2 personen de enigste zijn,want dat is NIET waar(verre van dat zelfs)ik persoonlijk heb ook NIKS met deze 2 personen,ook al zijn ze cointelpro,dan NOG geloof ik in de PLATTE AARDE,puur om het FEIT van mijn bevindingen op waarheid berust,en dat er GEEN foto’s/beelden van de “RONDE”Aarde zijn die ECHT zijn(gek hé dat ik dat daardoor al denk/geloof,alleen al om dit 1e FEITJE!!!!)

   Like

 6. @cornelis88—-wat vind jij eigenlijk van de mh17 “ramp”?een HOAX of ECHT gebeurd?deze vraag is eenmalig,en als er verder gepraat word ,dan kunnen we op:– mh17 hoax-crisis acteurs– verder gaan –artikel— van: Donquijotte mh17 hoax crisis acteurs(alvast bedankt cornelis88,betreft het antwoord wat je vast wel zal geven,als echte truther)

  Like

 7. YOU TUBE:Why Doesn’t NASA Make New Pictures Of Earth From Space?—–*Learn of the jesuit order–channel(goede vraag;)(dit channel heeft ZEER goede video’s betreft NASA leugens/hoaxes etc..)WANT in 1972-APPOLO17 MISSIE/MAANLANDING 100% HOAX is de laatste zogenaamde foto vanuit de apollo17 shuttle/missie 100% HOAX!!! genomen,dus al 43 jaar kijkt de mensheid EN gelooft de mensheid(zelfs de mensen die NIET in de maanlandingen geloven dus ook dan automatisch NIET in de apollo17 “maanlanding””missie”van 1972)en TOCH geloven in de “RONDE AARDE”door o.a deze fake/geschilderde/fotoshop/nep “RONDE”Aarde van NASA?!?daarom staat deze foto ook als ENIGSTE “BEWIJS”op wikipedia bolvomige aarde(Don kun je AUB deze belangrijke reactie/link laten verschijnen)—groet Stevie FLAT EARTHER logica Wonder

  Like

  • En OOK ivm de Satellieten,space programs etc….100% HOAXES/BULLSHIT—–You Tube:Neil deGrasse Tyson,Science Fraud,Freemasons,Satellites,and the NASA space HOAX–*Learn of the Jesuit order-channel(en NOG iets er WORD AL JAREN beweerd/gezegd/BEWEZEN dat deze NASA hoaxes EEN FEIT ZIJN,OOK IVM FLAT EARTH!!maar nu komt de WAARHEID als een hete adem in de NEK van NASA/OVERHEID/SHILLS/GATEKEEPERS/LEUGENAARS en nu is het in 1 keer cointelpro/psy op/cia/obama cointelpro BULLSHIT/ONZIN?!?!)het is niks nieuws er zijn mensen/onderzoekers/mensen al JAREN MEE BEZIG en BEWEREN/ZEGGEN/BEWIJZEN dat de AARDE PLAT IS,EN SATELLIETEN NIET BESTAAN!!!!

   Like

  • Bij deze een aantal andere channels dan Eric Dubay/NUKE HOAX channel of *Jesuit of the jesuit order channel ivm FLAT EARTH—–1:Cae sar -channel—2:jeranism-channel—3:yoda’s conspiracy-channel—-4:Lesta nediam-channel-5:Dave Johnson -channel:—6:russianvids-channel—7:jhenningkelloggia-channel—8:i AM -channel—-9:immortalsouls-channel(FLAT EARTH SUBLIMINALS IN MOVIES-VIDEO!)—-10:Zetetic flat earth map-channel—11:Benjamin Donkey-channel—-12:Anointed-channel—-een ZEER kleine greep,maar wel de betere FLAT EARTH channels

   Like

  • FEITEN/WAARHEDEN:Sinds dat er word beweerd(gelogen)dat de Aarde Rond is,waren er al genoeg mensen die zeiden dat de Aarde Plat(dus al eeuwen geleden),maar eigenlijk sinds de jaren ’60 en ’70(toen was er al een groep/beweging flat earthers) ivm de FAKE maanlandingen/missie’s van NASA heeft dit topic zich in rap tempo ontwikkeld,omdat er GELUKKIG genoeg SLIMME mensen waren/zijn die gewoon LOGISCH denken–en dat is:Hoe kan NASA in godsnaam foto’s/beelden maken in de jaren ’60 en ’70 van de “Ronde”Aarde terwijl ze NOOIT in DE ruimte of op de Maan zijn geweest?!?(noem me gek,maar dat is LOGICA)Maar sinds de Intrede van VOORNAMELIJK YOU TUBE(opgericht sinds 2005)dus pas 10 jaartjes,heeft dit TOPIC zich ontzettend in rap tempo ontwikkeld,elk jaar steeds meer video’s/bewijzen ivm FLAT EARTH,en ze werden steeds beter,en dat steekt aan,want van nature wil de ene persoon(channel)nog betere FLAT EARTH video’s/BEWIJZEN maken dan de andere(een soort competitie/bewust/onbewust),en nu dat de SHILLS/CHANNELS/ONWETENDEN/GATEKEEPERS zeggen/LIEGEN dat de Aarde Rond is(met INFANTIELE video’s/”bewijzen”/cointelpro BULLSHIT)zijn de FLAT EARTHERS nog MEER gemotiveerd om deze CLOWNS voor schut te zetten,met KEIHARDE bewijzen/video’s/logica etc..ALLEEN ik al,zet JULLIE voor schut,omdat jullie nog niet eens mijn 3 pim,pam,pet vraagjes kunnen DEbunken en/of een FOTO/BEELD kan posten als BEWIJS dat de AARDE ROND is,die er ECHT uitziet.Dus Hou AUB op alsof de Flat Earth topic iets is,van de laatste dagen,weken,maanden,want dat is ABSOLUUT 100% ONZIN/NIET WAAR!wel EERLIJK en bij de FEITEN blijven AUB,de WAARHEID is het ALLERrrrBELANGRIJSTE!

   Like

   • Dus met of zonder Eric Dubay is de AARDE PLAT of NUKE HOAX of ….????(teveel om op te noemen)mijn vragen/bevindingen op FEITEN/WAARHEID/LOGICA staan nog STEEDS ALS EEN ROTS!

    Like

     • Jack Nicholson in de Film–A few Good Men–“YOU CAN’T HANDLE THE TRUTH!!!!!”

      Like

     • You Tube:Russianvids-channel—–heeft weerrrrr nieuwe video(s)ivm FLAT EARTH—@waterman10–kijk eens…(bekijk OOK de iets oudere FLAT earth video’s,die jij BEWUST verzwijgt,maar BEKIJK voorAL de nieuwste video(S)ivm FLAT EARTH(enjoy it!)

      Like

     • You Tube:NASA Fake IMAGES of EARTH–SMOKING GUN[part 1]–Conscious Truth-channel———–You Tube:The DisneyWorld NASA space Hoax–unenslaved2012-channel

      Like

     • VOOR de ECHTE in slaapmode mensen onder ons(een KIND begrijpt het nog!,met alle respect)—-You Tube:Do you know about NASA’s “Earth” pictures?–MarthaPerryify-channel

      Like

     • DE AARDE IS NOG steeds PLAT(altijd al geweest)zo niet……je weet wel..;)

      Like

     • Andere LEUGENS/ABRACADABRA/ONZIN van:NASA—You Tube:*Learn of the Jesuit order-channel–(NIEUWE video’s en iets oudere video’s en oudere video’s betreft NASA leugens/onzin-o.a:Flat Earth–space hoaxes– Nasa’s Challenger ’86 explosion 100% HOAX etc…etc..)

      Like

     • Zie NIEUWSTE video’s van Russianvids-channel -You Tube—ivm FLAT EARTH and COINTELPRO nasa/alex jones shills(met of zonder Eric Dubay en/of Matthew Boylan blijft/is de AARDE PLAT)zie OOK de nieuwste video’s van Dave Johnson-channel—het feit dat er shills/cointelpro types zijn als Eric Dubay en Matthew Boylon BEWIJST nog meerrr dat de AARDE PLAT is,maaer nogmaals DEbunk eerst ook eens ff mijn abc,aap,noot,mies,pim,pam,pet vragen/bevindingen op KEIHARDE feiten/WAARHEDEN gebaseerd.

      Like

     • Zie gewoon ALLE video’s van Russianvids-channel ivm FLAT EARTH–click gewoon op video’s als je bij z’n channel beLAND—hij heeft een hele reeks FLAT EARTH video’s,en er zullen er nog VEEL volgen(hoop ik)

      Like

     • Roeptoeteraar met een PC toetsenbord die mensen misleid zonder overtuigend bewijs.Bewijs is namelijk 0,0%
      Roeptoeteren kunnen ze nu blijkbaar allemaal.
      beh,platte aarde schaapjes!

      Like

     • @waterman 10—-en al mijn vragen geDEBUNK?met je grote WAFFEL—wees eens STOER en bekritiseer donquijotte OOK eens,je weet wel de maker van de FLAT EARTH artikelen—-“roeptoeteraar’is blijkbaar zo DOM,dat je nog niet eens ZIJN aap,moot,mies vraagjes kan weerleggen,NIEMAND trouwens en het MOOIE,PRACHTIGE is….de VRAAGJES ZIJN OP WAARHEDEN/FEITEN GEBASEERD(ontkent ook niemand,KAN OOK NIET want het is op feiten,waarheid gebaseerd)dus wie is/zijn hier de ROEPTOETERAAR(s)hint:(ik niet)HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA

      Like

     • Don is zelf niet zo op dreef met die platte aarde zoals jij doet.
      Don onderzoekt alleen maar,maar weet het zelf ook niet.
      Jij doet alsof je alles weet.
      Alleen kom je niet met bewijzen en daarom valt de grootste roeptoeteraar ook als eerste door de mand.
      Daaaaaag brutale hond stevie.
      kaffer maar flink op mij hier op internet.
      In het echte leven had ik je al lang alle hoeken van de kamer laten zien,zodat je nog niet meer weet wat voor en achter is op je “platte aarde”

      Like

     • Debunk mijn vraagjes eens,en nog iets watertrol ALS JE MIJ BEDREIGT weet met wie je te maken hebt(betaal wel je eigen nieuw BRUG/GEBIT)—-donquijotte mogen mensen in een keer DREIGEN op je SITE?zoals waterman10?vind je dat normaal?dit is toch wel TRIEST dat watertrol 10 uit frustratie en niet meer uit zijn eigen LEUGENS kan ontsnappen gaat DREIGEN?

      Like

     • DE AARDE IS PLAT!altijd al geweest en zal ALTIJD zo blijven–jammer dat Donquijotte zo zwijgzaam is,degene die deze discussie o.a is begonnen ivm Flat Earth

      Like

     • You Tube:Flat Earth “All TRUTH passes through three stages”–Russianvids-channel(zie al zijn flat earth video’s)LEES ook reactie’s/extra links reaguurders bij ALLE video’s ivm o.a FLat Earth channel/vele channels

      Like

     • Leg je harde platte aarde bewijs nu eens op tafel.
      Zolang je geen hard bewijs heb,wordt je alleen maar serieus genomen door niet zelf nadenkende na apers.
      Aan platte youtube papagaaien heb ik niks.
      Ik loop met geen enkele kudde mee.
      En daar wringt het stevie wonder schoentje vandaag.
      Hij kan niks bewijzen.En dat weet hij zelf ook.Daarom draait hij ook altijd erom heen als ik ‘m dit weer voorleg.

      Like

     • @waterTROL 10—ten eerste reageer jij zeer vaak op andere topics met ONZIN–CONTRADICTIES/LEUGENS—mh17 HOAX–911 HOAX–Tour de HOAX(france/farce)-dan weer met Jade Helm dat het een fake fear hoax is,dan is Jade Helm toch echt,dan zijn de Nazi Executions wel echt dan weer fake(op tijd van 3 minuten switche je)en nog IETS WATERRAT10 DEbunk mijn aap,noot,mies vraagjes FF die al 3 weken als een ROTS staan,waar GEEN CHANNEL AAN TE PAS IS GEKOMEN–(spinCLOWN dat je bent/vuile achterbakse leugenaar/dreigertje dat je bent)en je GELOOFT toch dat er SATELLIETEN RONDDWALEN IN SPACE ..toch?dat heb je meerdere male HARDHANDIG duidelijk gemaakt,WAAROM MAKEN DIE GEEN FOTO’S VAN DE RONDE AARDE?of ben je weer geswitch en bestaan er geen Satellieten in Space(bij jou weet je dat nooit,jij switch om de seconde,minuut,uur,dag,week,maand)dus als jij HEILIG GELOOFT IN SATELLIETEN IN SPACE ,waarom maken die geen foto’s/beelden van de RONDE AARDE?!?!?en nog iets SPINCLOWN je doet net alsof ik de enigste persoon ben op de PLATTE AARDE die gelooft dat de aarde plat is—-en NU volg je geen channels meer,zeg je,in andere topics WEL,behalve in de FLAT EARTH topic?!?(hahahaha)DEbunk mijn vraagjes,en deze is extra:JIJ hebt zeer vaak vermeld dat SATELLIETEN bestaan in SPACE(klopt toch hé,alle REACTIE’S staan op het andere platte aarde artikel,en space hoax artikelen van zwijgzame donquijotte,die het o.k vind dat waterman 10 DREIGT van waterman10 waar hij dat STELLIG zegt)WAAROM MAKEN DIE SATELLIETEN IN SPACE GEEN FOTO’S/BEELDEN VAN DE RONDE AARDE,die MILJARDEN KOSTEN?

      Like

     • DEBUNK DE VRAAGJES AUB “roepdreigeraartje”10—geen CHANNEL aan te pas gekomen—spinclown dat je bent—-SATELLIETEN BESTAAN HÉ WATERMAN10 (HAHAHAHAH)maar kunnen geen foto’s/beelden maken van de RONDE AARDE–Satellieten kunnen ZOGENAAMD ALLES—Behalve foto’s/beelden maken ‘Ronde” AArde(HILARISCH)hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Like

     • JIJ HAALT ALLEEN JEZELF ONDERUIT—-lees reactie’s waterman 10 op alle ARTIKELEN—waterman 10 SATELLIETEN BESTAAN TOCH HÉ —–ja of nee—geef eens ANTWOORD

      Like

     • WAAROM MAKEN DIE SATELLIETEN NIET FF EEN FOTO/BEELD VAN DE “RONDE’AARDE?die er ECHT uitziet?!?!is dat teveel gevraagd van de ONTIEGELIJKE “SLIMME” “MENSEN”/”PROFESSORS”/”WETENSCHAPPERS” VAN :NASA–en nog iets:waarom staat er een foto als “bewijs”van de “ronde aarde”genomen uit de Apollo 17-1972 “missie”maanlanding”als ALLE “MISSIE’S”MAANLANDINGEN”FAKE ZIJN?!?maar begin eens met de SATELLIETJES in “SPACE”

      Like

     • @Stevie: Satellieten: daar zijn er al tienduizenden van.

      Boldriehoeken zie boven. !) Waarom lees je dat niet, 2) waarom ga je daar niet op in ook de
      3) KIMDUIKING
      Op een platte Aarde zie je geen schip verdwijnen aan de horizon!!
      4) Hoe kan dat? 5) Soms mist of mis ik iets?

      6) En wat is plat dan volgens jou? 7) Hoe plat is de Aarde dan?
      7) Er bestaan geen satellieten? nee bewijs!!
      8) Als je in een rechte lijn (eigenlijk een geodeet) over de Aarde loopt, vliegt of kruipt in welke richting dan ook kom je op hetzelfde punt uit!
      9) IN de Middeleeuwen voer men in schepen al om de hele wereld heen, hoe kan dat dan? Verklaar?
      10) Jules Verne Reis om de wereld in 80 dagen in een luchtballon, verklaar?
      11) Alle boldriehoeken hier op deze (volgens jou platte) Aarde hebben 3 hoeken die samen groter zijn dan 180 graden.
      Als je van de Noordpool naar 2 punten op de evenaar een lijn trekt die daar snijdt zijn de 3 hoeken elk 90 graden en samen dus zelfs 270 (=3×90) graden!!!
      Verklaar? (met een plat vlak = onmogelijk!)
      12) GPS Hoe gaat dat dan in een plat vlak. GPS is met goeie apparatuur (dus niet dat I foontje van je) tot op 1 m nauwkeurig. Dat haal je niet lineair plat vlak peilingen. Hoe werkt dat dan dat GPS?
      13) De seizoenen, ZOmer en Winter op het Noordelijk en Zuidelijk halfrond Hoe kan dat? Stuitert die zon dan in of boven dat platte vlak op en neer.

      Dit zijn 13 vragen en waarnemingen GA DAAR NOU EENS OP IN,
      je verwijt mij dat maar jij doet en kan dat ook niet!!!

      ALs je dit niet exact wetenschappelijk kunt verklaren en dat kun je niet dan MOET je ECHT een keer OPHOUDEN over die platte Aarde.
      Platte hersens ja die bestaan wel en platte mensen, die worden ook wel PlATLANDERS genoemd haha 😉 😉

      Like

     • @nemesis DEbunk/Weerleg toch AUB mijn vraagjes/bevindingen IK was eerst(ze staan AL +-4 weken op Donquijotte zijn SITE),jij hebt mij alleen maar kunnen beledigen,en je hebt STEEDS mijn vraagjes ontweken,en laat mij maar PLATTE hersens hebben,denk je nu werkelijk dat ik nu weer ga HAPPEN,en ik las OOK al dat je bij HERSTEL de REPUBLIEK zo bezig was tegen reaguurders en de bedenker van de 3 quiz vragen waarom de Aarde Plat is.Maar weerleg eerst mijn vraagjes/bevindingen op FEITEN en WAARHEID en LOGICA berust—by the way de nieuwe FOTO van NASA’s Ronde Aarde…geloof jij dat die ECHT is?zo niet,WAAROM FAKEN ZE DAN DE RONDE AARDE?met allllllllllll die satellieten/sondes in “SPACE”–o,ja jij gelooft ook dat de Chinezen in SPACE zijn geweest(sorry maar ik lig DUBBEL van het lachen)—–vriendelijke groeten van een mens met PLATTE hersens,stevie———-@nemesis plaats AUB ook ff een foto/beeld van de “ronde”Aarde die er NIET fake/nep/geschilderd/CGI/Green Screen/photo shop uitziet—kies uit de foto van 1972 of die van 2015——-echt lachen,na 43 jaar ziet de “ronde”aarde nog even FAKE uit als in 1972 ivm de apollo 17 HOAX-“MISSIE'”MAANLANDING”klucht…@nemesis?DE AARDE IS PLAT(voor alle duidelijkheid;)en o,ja de FOTO van “PLUTO”IS OOK FAKE!

      Like

     • @waterman10—zegt/LIEGT dat SATELLIETEN bestaan—-in het Artikel van Donquijotte-jeroen.h nep hartaanval(mei-2015)SCHREEUWT WATERMAN10 met links/video(s)en reactie’s dat ALLES wat NASA doet FAKE is!!!!dus wat BAZELT DEZE WARTERLEUGENAAR 10 TOCH?je spreekt jezelf zooooo tegen,telkens weer,en weer,en weer…leugenaars weten niet meer wat ze hebben gezegd dagen,weken,maanden geleden,en val DAARDOOR ALTIJD DOOR DE MAND(het FIJNE is,ALLES IS TERUG TE LEZEN!!!)als BEWIJS!!!

      Like

     • Dreigen?
      Je kotst je gal maar op internet wat je niet laten kan.
      een ander verhaal wordt als je je gal rechtstreeks in levende lijve probeert op mij uit te kotsen.
      Is dat dreigen?
      Nee,dat is zelfverdediging.
      Wie in levende lijve de bal naar mij kaatst ,krigt deze 10 keer zo hard terug.
      De letter op internet raakt mij niet.
      Maar met modder gooien in het echte leven buiten dit systeem,dus op straat, zal ik niet accepteren.
      De gevolgen zijn dan ook voor degene die mijn ziel denken te kwetsen.
      Hardhandig zal ik ze te neer slaan!
      Bezint eert ge begint en let op het taalgebruik is dan ook mijn enige waarschuwing vooraf!

      Like

     • WaterHYPOCRIET/LEUGENAAR JIJ BEGINT ALTIJD MET SCHELDEN,BELEDIGINGEN,DREIGEN DUS WEERrrr LIEG JE misbaksel dat je BENT

      Like

     • Zie datums/tijd reactie’s van WATERMAN 10 in alle artikelen Donquijotte,HIJ BEGINT ALTIJD–en daarna gaat hij in de slachtofferrol—DE BEWIJZEN STAAN GEWOON OP ALLE ARTIKELEN DONQUIJOTTE—en dan reageren mensen of ik pittig terug–GEK HÉ?!?

      Like

     • Zoek het zelf uit,met of zonder zwijgzame Donquijotte—het zal mij een BAL boeien wat jij/jullie geloven—DE AARDE IS PLAT,NIET ROND–is mijn mening met zeer goede ONDERBOUWDE bevindingen/vragen OP FEITEN/LOGICA BERUST!binnenkort is er geen ONTKOMEN meer aan of je bent DOM/GEBRAINWASHED dat je nog in de Ronde Aarde gelooft of je bent een SHILL/LEUGENAAR–het een of het ander—NO WAY OUT

      Like

     • Je hebt zand in je ogen.
      Ik post de laatste tijd al veel minder,maar lees toch hoe jij degene bent die evengoed verder gaat met beledigen achter mijn rug om.
      Natuurlijk ga je dit ook weer ontwijken,want degene die de directe confrontatie niet aankan ben jij.
      Jij kan alleen maar beledigen!

      Like

     • @waterCLOWN JIJ gaat geen ENKELE confrontatie aan en ontwijkt alle VRAGEN–NU WEErrr ivm SATELLIETEN-FOTO’S “ronde”AArde dus BAZEL NIET ZO,LEUGENAAR—spinCLOWNdokertje—BIG DEAL dat jij “gelooft’in de ‘RONDE”AARDE—nou en?jij liegt bij voorhand al ivm b.v russianvids channel en ontwijkt alles,en bent ABSOLUUT niet op zoek naar de WAARHEID in o.a FLAT EARTH—-weer een FEIT!laatste reactie aan je,want het is ZINLOOS om met een leugenaar als JIJ op zoek naar de waarheid te gaan…

      Like

     • Voor DIEGENE die WEL oprecht op zoek zijn naar de Waarheid of twijfelen of interesse hebben in het Flat/Round EARTH topic —zie deze video:The Flat EARTH going Mainstream–Obama-Congressman Rush–Movie Predictive Programming–Russianvids-channel–zie o.a AL zijn video’s betreft flat earth/round earth TOPIC—–IEDEREEN is ermee bezig in COMPLEETDENKERS/”COMPLEETDENKERS’/TRUTHERS/”TRUTHERS” wereldje

      Like

     • Die hele platte aarde “onderzoeken” heeft totaal niks met compleetdenken te maken.
      De platte aarde goeroes wanen zich compleetdenkers,maar zijn het niet.
      Ga ergens anders spelen met jullie platte aarde fantasie en laat het werk over aan de echte compleetdenkers!

      Like

     • You Tube:ROUND queen bee pumps BS A CHILD COULD TELL–NUKE HOAX-CHANNEL—You Tube:Math Boylan MR 33 IN ORANGE-NUKE HOAX-channel(“EX”nasa Shill/Freemason die verwarring brengt samen met Eric Dubay in flat/round earth Topic–tip:volg deze mensen/FREEMASONS NIET!!)—You Tube:Lesta Nedia channel(ivm flat earth/round earth/nasa hoaxes etc..)

      Like

     • Voor ALLE DUIDELIJKHEID Lesta Nediam is SARCASTISCH in zijn NIEUWSTE VIDEO.De Aarde is PLAT!

      Like

     • WAUW!! NASA maakt foto’s van PLUTO—nu nog van de “RONDE”AARDE die niet fake/nep/cgi/geschilderd/green screen/foto shop – eruit zien—:GOOGLE:NASA sonde stuurt intrigerende nieuwe foto van planeet PLUTO—-fake of echt?laten we zeggen “ECHT”;)waarom maakt die SONDE of andere SONDES geen ECHTE foto’s van de zogenaamde RONDE AARDE?!?o,ja in Nederland zijn ze OOK een Satelliet van 220 miljoen aan het bouwen/maken die straks in “SPACE”zogenaamd vertoeft(hahahahaha)–Google;Nederlandse satelliet gaat ruimteafval meten-11-7-2015-artikel(S)HAHAHAHAHAHAHAHA

      Like

     • Flat Earth Conspiracy 100% Debunked (Without Citing NASA) – CASE CLOSED.
      Smakelijk eten nog. 🙂

      Like

     • HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA–debunked?hahahahahahahahahahahah—-DEZE SHILL(s)/CLOWNS ZIJN HILARISCH HAHAHAHAHHAHA–IK HEB DEZE VIDEO ZELF AL DAAGJES GELEDEN VERMELD OP DIT ARTIKEL -6 JULI(een week geleden!!)omdat deze video zo HILARISCH shillery is!!!Andere channels hebben deze VIDEO weer GEDEBUNKT en deze CLOWBN heeft zijn likes/dislikes uit—-anders zouden mensen zien dat 80% deze CLOWN/SHILL niet geloven–lees ook eens de reactie’s(de helft komt uit het free radio revolution SHILL team wat MOET zeggen dat de Aarde zogenaamd ROND is)Hilarische VIDEO!!hahahahahahhahahahaaaaaaaaaaaaa—-komt uit dezelfde KOKER van die CLOWN/SHILL met ontbloot bovenlijf/BAPHOMET boven zijn KOP/HOOFD—allemaal NASA/OVERHEID shills/gatekeepers/leugenaars/CLOWNS—ik dacht dat jij geen channels volgde,waterSWITCHER?nu weer wel?hahahahaha–je maakt jezelf BELACHELIJK(alWEERrrrr)

      Like

     • Scientists Vote ‘The Earth IS Flat’ – ‘And Why!’

      Scientists zijn dus die “geleerden”.
      Dat claimen ze althans.
      Zo kent de aarde nog meer van die professoren van de weet niks kunde.
      Niet waar stevie?
      Jij bent daar ook zo eentje van.
      Iemand die de platte aarde professoren blindelings achterna loopt.
      Wat betreft Lesta Nediam.
      Die vent heeft waarschijnlijk een kronkel in z’n hersens.
      Zal wel de fluoride,aspertaam of gmo zijn.

      Like

     • @waterleugenaar/spindokterclown—IK LOOP GEEN GELEERDEN NA,ZELFS VERRE VAN DAT,EN IK HEB NOOIT 1 x een link of reactie geplaatst ivm GELEERDEN want die vertrouw ik niet net zoals ik ERIC DUBAY AND MATTHEW BOYLAN niet vertrouw(“ex”nasa freemasons shills,die verwarring brengen en net zoals b.v alex jones de leugens en waarheid in hun handjes willen hebben)DUS weerrrr lieg je,en spindokter je er maar weer eens op RAAK—hilarisch hoe jij je STEEDS belachelijk maakt met leugens,onzin,spindokertje reactie’s,valse berichtjes—er zijn OOK geleerden die zich bezig houden met 9/11 en zeggen dat het een inside JOB is,maar dat is ALLEMAAL GECONTROLEERDE BULLSHIT–ZOALS:DR-JUDY WOOD OF RICHARD CAGE etc…dat geld hetzelfde met geleerden Flat Earth–waarom LIEG jij de hele tijd?en spin je erop los alsof je een SPIN bent die een TIC heeft om 24/7 WEB VAN LEUGENS TE SPINNEN?DEbunk toch eens mijn abc vraagjes waterCLOWN10–bij deze je maakt mijn dag GOED(nog beter)met je HILARISCHE video’s/shill reactie’s—HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Like

     • Waarom een posting verwijderen van mij?
      Is het dan toch omdat ik de waarheid spreek?
      Stevie zegt:
      Ik vertrouw Eric Dubay en Mathew Boylan niet.
      Verder schreeuwt stevie wel van de daken dat de aarde 100% plat is.
      Dat is hetzelfde als zeggen dat hij het eten niet vertrouwt,misschien omdat het over de houdbaarheidsdatum is. Vervolgens eet hij hetzelfde eten wel op.
      Totaal tegenstrijdig en dus aantoonbaar dat stevie zichzelf vast l*lt.
      Deze zelfde posting stond zojuist ook zo ongeveer op dit topic.
      Welliswaar met het lied: kom van dat dak af.
      Ik vraag me dan ook sterk af,waarom deze eenvoudige opmerking niet aan het licht mag komen en dat het zo belangrijk was om die posting van mij te verwijderen?
      Maar goed,ik ben niet blind en houd zelfs Don nu in de gaten,want dit is niet meer normaal.

      Like

     • WATERDOMOOR 10–in ALLE LEUGENS/HOAXES zijn er SHILLS/GATEKEEPERS dus OOK in het FLAT EARTH topic—ik heb MEERDERE MALEN VERMELD dat met of zonder Eric Dubay en/of MATTHEW BOYLON de AARDE PLAT IS(spindokertje)—en dat ze freemasons zijn en zogenaamd “ex”nasa medewerkers zijn—-NOGMAALS PIPO DE CLOWN/LEUGENAAR/SPINDOKTERTJE DEbunk mijn vraagjes eens is geen channel aan te pas gekomen(wat ik OOK al meerdere malen weken lang heb vermeld!)—ik heb zelfs links/reactie’s constant geplaatst dat eric dubay en matthew boylon controlled opposition zijn—MAAR DAN NOG IS DE AARDE PLAT–alsof deze 2 freemasons/controlled opposition alle MACHT hebben over de FLAT EARTH(dat is juist de TRUC/BEDOELING)maar DEZE 2 zijn al lang GEexposed en steeds meer video’s duiken op,van channels die in THE FLAT EARTH geloven/bewijzen(Russianvids–Dave j–NUKE HOAX channel..O.A)nogmaals ook AL ZOUDEN ER O,O VIDEO’S/CHANNELS zijn dan NOG geloof ik HEILIG IN DE PLATTE AARDE—puur om het feit van mijn EIGEN bevindingen op WAARHEID/FEITEN berust—je weet wel welke vragen/bevindingen dat zijn hé WATERclown 10–PUUR OP KEIHARDE FEITEN/WAARHEDEN BERUST–en daar moet ik voor “boeten”—FUCK YOU!!

      Like

     • Mijn conclusie staat vast.
      stevie wonder is zelf een freemason en infiltreerd hier bij Don om de lezers proberen te brainwashen met zijn platte aarde.
      De aarde is niet plat en je moet je domme kop dicht houden vrijmetselaar mongool stevie wonder.

      Like

     • Vrijmetselaars zijn de manipuleerders en FALSE teachers.
      Zodra je ze hun ermee confronteerd worden ze ineens wild.
      The U.N. Masonic Atlantean Flat Earth 33 Mythology
      http://ifers.boards.net/thread/377/masonic-atlantean-flat-earth-mythology

      Nogmaals,dat hele platte aarde gedoe komt uit de vrijmetselaar koker.
      Aangezien stevie hier een podium tracht te realiseren over deze platte aarde,is het een abc-tje om te kunnen zien waar stevie wonder zich achter verschuilt.
      Zoek het ook maar allemaal zelf uit.
      Ik kan niet altijd alles voor jullie voorkauwen.

      Like

     • Als Eric Dubay en Mathew Boylan met hun platte aarde al ontmaskerd zijn,waarom niet de rest van platte aarde idioten ontmaskeren?
      Waarom niet stevie wonder eens ontmaskeren?

      Like

     • From ancient cosmology to Freemasons flat earth & UN flag
      http://aftertheshift.blogspot.nl/2015/04/from-ancient-cosmology-to-freemasons.html

      Zou stevie wonder misschien in het geheim wel op de UN payroll staan?
      Hij hoeft namelijk nooit te werken en krijgt 24 uur/dag alle vrijheid om te stalken met zijn platte aarde hier op Don’s blog.
      Voor de schijn moet hij wel nog even de arme kloot uithangen die niet beschikt over vast internet en een behoorlijke goed werkende PC.
      Zo creëert hij voor zichzelf een cover mantel.
      Maar om toch die brainwash er doorheen te drukken plaatst hij iedere dag weer steekwoorden naar youtube kanalen die ook door dat vrijmetselaar clubje beheert worden.
      Herhaal de leugen vaak genoeg en het wordt vanzelf waarheid.
      Dat zijn vrijmetselaar tactieken die ik herken bij stevie wonder aka…….?

      Like

     • HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA—waterRAT 10 toch?alle mijn VRAAGJES/BEVINDINGEN ZIJN OP FEITEN BERUST en……………………WAARHEID(vies woord voor jou-hé!)——-ik een FREEMASON———-HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHIHOEHAAAAAAAAAAAAAAAAAA—een FREEMASON die over de mh17 hoax-nepal hoax-grexit-911 HOAX–els borts hoax–tunisia hoax-tour de dope/hoax/farce —tripoli vliegramp HOAX–space hoaxes–etc..etc..etc..PRAAT?———HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA—-stomme EZEL dat je bent!op de PAYROL?HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA—-DEbunk eerst eens mijn abc,aap,noot,mies vraagjes waterEZEL 10–tsjonge,tsjonge,tsjonge——–HILARISCH——-heb je XTC gehad?of PADDO’S?

      Like

     • TE BRAINWASHEN——hahahahahahhahahahhahahahaaaaaaaa—-GOOGLE:wikipedia bolvormige aarde—–wikipedia platte aarde—–100% WAAR!dat er 00000,01% info/bewijs staat RONDE WERELD—ten opzichte 1000000000,OOOOOOO% info/bewijs staat op platte aarde—-en je zegt ZELF waterRAT 10 dat alle foto’s/beelden FAKE zijn van de “RONDE”AARDE—-dus wat lul/bazel je nou?EN nog iets PIPO het is toch LOGISCH om te vragen WAAROM DAT ZO IS!en nog iets–spindoktertje—-waarom kan een SONDE zogenaamd wel een foto van Pluto maken,maar NIET van de RONDE AARDE—bonus:EN AL DIE ANDERE SONDES DOOR DE JAREN HEEN & ALLE SATELLIETEN IN “space”—“brainwashen”?–HAHAHAHAHHAHA—het zijn FEITEN/WAARHEDEN/LOGICA

      Like

     • @Stevie Sorry stevie <b?De Aarde is ROND.
      ALLES in de Natuur is rand. Er zijn geen platte appels, pruimen, sterren, manen. Geen platte hazelnoten, walnoten of cashewnoten.
      Geen platte bananen (wel kromme), geen platte kokosnoten, geen platte zonnebloemzaden, geen platte mosterd of hennepzaden enz enz enz.

      Alleen iemand met jeuk in z’n kruis heeft platjes.
      HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

      Ja en mensen met platte hersens. Zeker, die bestaan ook 😉 😉 😉

      Like

     • @nemesis—DEbunk mijn “hersenloze”normale vraagjes/bevindingen op waarheid/feiten BERUST—is dat zoooooooooo MOEILIJK?BABY dat je bent,met andere zaken ben je het VAAK eens,en heb ik toch blijkbaar HERSENS maar in het FLAT EARTH topic ben ik in een keer HERSENLOOS?!?terwijl je de FEITEN VRAGEN NOG NIET EENS BEANTWOORD/DEBUNKT OP FEITEN/WAARHEID BERUST-GODVERDOMME!!je doet net alsof ik het verzin!!en dat is niet zo!!CHECK IT DAN,LAFAARD!!!!

      Like

     • BY THE WAY de AARDE IS PLAT—-zo niet DEbunk mijn vraagjes dan eens GODVERDOMME!op FEITEN/WAARHEID BERUST(wat wilt een ECHTE truther nog meer??????????????????????????)

      Like

     • @nemesis–dan MOET donquijotte toch ook platte hersens hebben als ik die ook heb,want Donquijotte gelooft toch ook in de platte aarde—waarom beledig je donquijotte ook niet ff?wel niet HYPOCRIET zijn,want daar hebben we al 1 van genaamd waterRAT 10.——-DEBUNK MIJN VRAAGJES DAN…..ze staan al meer dan 3 weekjes op 3e keer om duitsland te vernietigen Artikel van Donquijotte EN hier op dit artikel en NOG steeds heeft NIEMAND deze vraagjes/feiten/waarheden/bevindingen ff GGGggggDddEBUNKKkk—HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA!!!!!alleen maar spinnen.liegen,draaien,schelden,kinderopmerkingen,andere dingetjes erbij halen—-maar de “HERSENLOZE” vraagjes/bevindingen ff BEantwoorden/DEbunken dat doen jullie niet?CLOWNS!PIPO’S!BABY’S!”TRUTHERS”!”WAAAAAAAAARHEIDSZOEKERS”!waarom toch niet?—-REDEN:HET IS ONMOGELIJK TE DEbunken/WEERLEGGEN want het is op FEITEN/WAARHEID berust MIJN persoonlijke BEVINDINGEN/VRAAGJES,alleen ONTKENNERS/SHILLS/LEUGENAARS/ONWETENDEN reageren zoals jullie,echte OPRECHTE mensen,zouden op de vraagjes/bevindingen op feiten/waarheid berust reageren,maar dat doen jullie ABSOLUUT niet—en ik ben hier de “hersenloze”gekkie’—-DUMBFUCKS dat jullie zijn!!!(nemesis/waterman/rat 10)

      Like

     • You Tube:The SatelLIEte and the REASON why they LIE-unenslaved2012–channel————en NOG iets PIPO’S er zijn al EEUWEN mensen bezig en zeggen ,beweren dat de AARDE PLAT IS,vooral in de jaren ’60 en ’70 ivm MAANLANDING HOAXES/LEUGENS—maar eigenlijk sinds 2005 ivm INTREDE You Tube heeft dit TOPIC zich zeer rap ontwikkeld—-5-7-2015 heb ik dit ook al HAARFIJN uitgelegd op deze PAGINA—–lees maar—dus doe niet alsof het iets NIEUWS is—-CLOWNS

      Like

     • You Tube:Blue Marble Worship—Benjamin Donkey-channel——We need to talk about the GLOBE-Benjamin Donkey-channel—Movie Review-Apollo 17 BROADCAST(december 7,1972 12:33 AM)-Benjamin Donkey-channel———-etc..etc..etc..

      Like

     • You Tube:John le Bon-channel——-(meerdere video’s/discussie’s betreft THE FLAT EARTH topic)b.v deze:JLB 1532/promo:Ball Earth Skeptic Roundtable-WEDNESDAYS 8am US EDT(10pm Aus EST)-John le Bon-channel—-(alleen al in deze korte promo video,worden de LOGISCHE NO BRAINER VRAAGJES GESTELD OP FEITEN/WAARHEID berust!!!!!)

      Like

     • En VEEL mensen zeggen steeds:Er zijn GEEN bewijzen aan BEIDE kanten,als de Aarde Nu PLAT is,OF Rond is——ER ZOUDEN TOCH ALLEEN MAAR BEWIJZEN MOETEN ZIJN DAT DE AARDE ROND is,want DAT IS TOCH OOK ZO(zogenaamd)en diegene die,die “BEWIJZEN”leveren:NASA die geven ALLEEN fake/cgi/foto shop/geschilderde/green screen FOTO’S/BEELDEN van de “RONDE”AARDE tot op HEDEN anno 2015…..dus?gek hé dat zeer veel mensen geloven in de PLATTE AARDE?!?(tsjonge,tsjonge,tsjonge)

      Like

     • @NEMESIS—@WATERCLOWN10–hoezo zo ZWIJGZAAM?op deze vraagjes/bevindingen op……(je weet wel;)…berust??????????????????afz:”HERSENLOZE”stevie

      Like

     • You Tube:Globe “Theorist”–Full Retard–Benjamin Donkey-channel(2:00-MIN)—You Tube:The Bowel MOVEMENT Explained–Benjamin Donkey-channel(2:38-MIN)

      Like

     • Sinds de INTREDE van YOU TUBE—2005—-zijn in alle TOPICS van de geschiedenis van gebeurtenissen/HOAXES/LEUGENS/NASA/9/11/etc..etc..etc..etc..etc..etc…te veel om op te noemen–pas aan het GROTE publiek door middel van ontelbare RESEARCHERS van channels die o.a HOAXES/LEUGENS exposen….dus OOK de FLAT EARTH TOPIC

      Like

     • EN @NEMESIS-@WATERRAT 10 AL GECHECKT OP WIKIPEDIA?of houden jullie niet van FEITEN/WAARHEID?en?waarom kan een SONDE wel zogenaamd van PLUTO een foto maken,maar niet van de “RONDE”AARDE—waarom zijn ALLE FOTO’S/BEELDEN fake van de “RONDE AARDE”(geeft waterRAT 10 zelf toe?!?!)en hoe is het MOGELIJK dat de apollo17 “missie”‘maanlanding”een 100% HOAX is maar WEL zogenaamd EEN FOTO HEEFT GEMAAKT VAN DE “RONDE AARDE”?!?(geeft waterRAt10 ook toe!?!)o,ja en allllllllllll die satelietten in “SPACE”waarom kunnen die geen foto maken van de “RONDE”aarde die er ECHT uitziet(dus niet CGI/GESCHILDERD/GREEN SCREEN/FOTO SHOP!!)VERKLAAR en LEG deze “hersenloze”bevindingen/vragen/feiten op waarheid berust eens UIT,en PLEASE post een foto/beeld VAN DE RONDE AARDE DIE ER NIET……(je weet wel;)….uitziet—–al 3 weken of langer schreeuwen jullie als speenvarkens,maar hohohohoho niet ff de vraagjes DEbunken—-stelletje CLOWNS–AGENTS AGAINST TRUTH!

      Like

     • JIJ BENT HIER DE FREEMASON—DE VALSE Spindokter/leugenaar—zie alle reactie’s van waterFREEMASON 10 op alle artikelen—ALLES behalve DE WAARHEID

      Like

     • You Tube:Airplane Routes Exposed—hundred44000-channel(TOP!!!!!!!VIDEO!!!)————-You Tube:Flat Earth-Apollo Lies—odiupicku-channel

      Like

     • Gaat je niet lukken.
      Ik laat je verder alleen op je doodlopend pad,vrijmetselaartje stevie
      Trouwens,alweer cencuur van waarheid.
      Don kon blijkbaar ook niet tegen de waarheid.
      Daarom moest hij een foto verwijderen.
      Ik plaats de foto gewoon weer terug,zodat heel Nederland kan zien hoe Don waarheid cencureert.

      Like

     • Loop gerust door beste mensen,want niemand valt van de aarde af.
      Gewoon,omdat deze niet plat is.

      Like

     • @waterTROL 10 dus omdat ik HEILIG in de PLATTE aarde geloof ivm met mijn EIGEN bevindingen op feiten/waarheid BERUSt–ben ik een VRIJMETSELAAR?is dat je LAATSTE stuiptrekking?Ga jij lekker MET ERIK freemason TOONEN verder SHILLEN/GATEKEEPEN ivm mh17—@nemesis DEbunk mijn vraagjes AUB,en blijkbaar vind jij het normaal dat waterman 10 BEWUST liegt,spint in heel VEEL zaakjes—-nemesis debunk mijn vraagjes eens en plaats AUB een foto/beeld van de RONDE Aarde die er niet FAKE uitziet—of ga je weer in deze TOPIC als EEN BABY reageren,terwijl we het in andere topics het vaak eens zijn—NOGMAALS je hoeft niet in de platte aarde te geloven,maar DEbunk dan eens mijn “HERSENLOZE”bevindingen/vragen OP WAARHEID/FEITEN berust als ik zoooooooo hersenloos ben,dan moet jij de “HERSENLOZE”vraagjes/bevindingen op feiten/waarheid berust kunnen DE bunken—toch?-@nemesis wat vind jij van waterman 10 zijn LEUGEN(S)dat alle mh17 hoax video’s zijn gemanupileerd door de video makers zelf BEWERING?jij als echte TRUTHER moet er toch iets van vinden,lijkt me…op mij heb je OOK commentaar ivm flat earth–dat mag(maar DEbunk dan mijn vraagjes/bevindingen),maar op waterman 10 heb je geen commentaar o.a in de mh17 hoax video’s?en dat hij BEWUST liegt/draait/ontwijkt in ALLES—vuile,vieze achterbakse WATERrat 10

      Like

     • @nemesis waarom beantwoord je NIET de waterman 10 zijn alle mh17 HOAX video’s gemanupileerd door de mh17 hoax video makers—als je HERSENS hebt nemesis bedoelt waterman 10 OOK martin vrijland blijkbaar!en dat vind jij O.K/NORMAAL?jij als HARD CORE MH17 HOAX BELIEVER?!?!?!?schaam je NEMESIS!

      Like

     • Ongelooflijk maar Waar er is een inzamelings actie gestart in Amerika via het Smithsonian Museum om Neil Armstrong zijn “ruimte”pak te restaureren—ze hopen op(niet schrikken)-500.000 DOLLAR!!dus de breindode burgers betalen al MILJARDEN aan NASA hun onzin/hoaxes/leugens en NU “moeten”ze ook nog het ruimtepak gaan betalen om te restaureren/op te knappen,terwijl leugenaar/freemason/oplichter/ACTORnaut Neil Armstrong nog NOOIT 1 stap op de maan heeft gezet(Niemand trouwens)o,ja de 500.000 dollars die ze hopen te krijgen via donatie’s,daar betalen ze OOK een nieuwe VITRINE van waar het ruimtepak te zien is—weerrr een TRUC om geld te innen van de breindode,goedgelovige amerikaanse burgers(en er zullen waarschijnlijk ook burgers uit andere landen natuurlijk geld doneren)—-GOOGLE:NOS–help mee om Ruimtepak van Neil Armstrong op te knappen–20-7-2015–tijd:17.25 uur=1+7+25=masonic nummertjes 33 en natuurlijk 7 en 2+5=7=double fun qua 7’s(hoax/zionist mind control wapen nummer(tjes)

      Like

     • KLEINE correctie:de datum van het NOS artikel ivm Neil Armstrong’s ruimtepak=21-7-2015=21=777&7=a lot of 7’s–bingo!

      Like

     • Er is AL 100.000 dollar in donatie’s gestuurd naar Smithsonian Museum…die andere 400.000 dollars of MEER,zal vast en zeker ook GEdoneerd worden—klein detail/weetje:de FILMS:NIGHT of the MUSEUM -met o.a Ben Stiller spelen zich of in Geschiedenis vervalsing/leugens/mind control SMITHSONIAN MUSEUM af…Hollywood/nasa/overheid/geschiedenisvervalsing/donatie’s/propaganda/leugens/onzin…IT’S a MATCH!

      Like

     • DOELGROEP van de Film(s):NIGHT of the MUSEUM——DE jeugd,te bedonderen,te beliegen,te mind controlen—zeg maar ALLES wat in deze Film(s)van NIGHT of the MUSEUM voorkomt/qua “geschiedenis”is een grote LEUGEN!

      Like

     • DE laatste dagen zijn er ONTZETTEND veel video’s op You Tube op allerlei verschillende channel betreft de Nieuwe FAKE foto van NASA’s “Ronde”Aarde–echt zeer veel video’s—voor ELKE platte of ronde believer bekijk de ontzettende vele VIDEO’S eens betreft NASA’S NEW FAKE PHOTO ROUND WORLD op you tube…zelfs de channels die eerst nog twijfelde of het onzin vonden dat de Aarde Plat zou zijn,zijn over de streep of bijna over de streep,idem dito reaguurders,een ware REVOLUTIE op You Tube betreft FLAT EARTH topic,en NASA’s nieuwe FAKE foto van de “Ronde”Aarde——I LOVE IT!!–b.v TRUTH VIRUS-channel heeft een extra lange video van +-20.00 min betreft NASA’S fake photo round world of Russianvids-channel of…(teveel om op te noemen)zeer GOED NIEUWS!!als het om WAARHEID gaat versus LEUGENS/ONZIN(en de komende uren,dagen,weken,maanden etc…zullen er steeds NOG meer bewijzen komen dat de Aarde PLAT is in de vorm van You Tube video’s en/of artikelen)IT’S DONE!case CLOSED!–NO WAY OUT!hasta la pasta “ROUND”EARTH——-WELCOME:FLAT EARTH!—David Bowie—“LET’S DANCE”!

      Like

     • Beste Donquijotte volgens JEFF.C-(SHILL NUMERO UNO!)VAN free radio revolution ben ook JIJ een SHILL ivm Flat Earth—You Tube:”jeff c”has left the building,proceeds to fall off the EDGE(well done)—dave johnson-channel—-it’s a MUST see!(hopelijk post je deze reactie van mij….)-groet stevie FLAT EARTHER wonder

      Like

     • En NASA/overheid/HOLLYWOOD/media/NOS: blijven maar DOORGAAN met hun leugens/onzin/fake beelden/foto’s/HOAXES—Google:NOS:Meest aarde-achtige Planeet tot nu toe ontdekt-23-7-2015–18.27uu=1+8=9+2+7=9=9+9=18=666—-Betreft de: Kepler-452b(=4+5+2+b=2=:13)12e ontdekte exoplaneet(ONZIN/HOAX/LEUGEN)Daarmee komt het aantal exoplaneten wat NASA heeft “ontdekt”op:4696=4+6+9+6=25=2+5=HOAX NUMMER……7—-dit gehele artikel met inhoud/foto etc…IS VAN DE FABELTJESKRANT!(by the way over fabeltjeskrant gesproken/geschreven te hebben–wie deze titel heeft/naam heeft bedacht LACHTE vroeger al de goedgelovige burgers uit–DE FABELTJESkrant met meneer de illuminati/skull and bones/freemason MENEER de UIL)

      Like

     • Meneer de UIL met zijn ONE EYE SYMBOL “knipoog”naar de ILLUMINATI/FREEMASONS/ELITE…ja ja de FABELTJESKRANT

      Like

     • Beste Donquijotte ik HOOP dat je nog in de toekomst/komende tijd ng een artikel of meerdere artikels maakt/schrijft/post ivm FLAT EARTH versus ROUND EARTH —–you tube/internet ontploft bijna van de flat earth bewijzen video’s/artikelen de 1 nog beter dan de ander—-en als je de Round earth video’s/artikelen ziet/leest dan is dat LACHEN geblazen met hun “bewijzen”logica'”info”–ik zal niet zeggen dat ALLE round earth channels/video’s SHILLS/LEUGENAARS zijn maar veellll wel,de rest is onwetend,GEbrainwashed,By the WAY Jeff.c-free radio revolution”gelooft”zelfs dat er NASA op de maan is geweest en dat er GEEN CGI vliegtuigen waren betreft 9/11 ……..HOAX–groet Stevie FLAT EARTHER wonder—-tip:bestudeer/kijk eens hoe het in GODSNAAM mogelijk ivm “ronde’AARDE qua infrastructuur/bruggen/hooverdam etc…the NEXT level..

      Like

     • @Stevie Sorry voor jou, maar de Aarde is een gewone doodgewone planeet. Planeten zijn niet plat ook niet rond!!!!!

      PLANETEN zijn BOL-vormig. Bij benadering dan want zuiver bol evenals zuiver plat bestaat niet in werkelijkheid, het zijn mathematische grootheden, evenals het getal 2 of 6 of 666 gedachtgrootheden zijn uitgevonden door de mens.

      Denk nou niet dat onze Aarde uniek is vanwege de enige met leven in het Heelal. Net als vroeger toen men dacht dat wij het Middelpunt van het Heelal vormde.
      Dit is volledig achterhaald!

      Er zijn geen duizenden, maar miljoenen, miljarden planeten in het Heelal die -net als de Aarde- stikken van het LEVEN; of het intelligent leven is met een moraal en zonder oorlogen is vers TWEE!!!

      p.s. Je moet ook eens een keer wel wat geloven.
      Dat er bewoonbare planeten zijn zelfs met intelligent leven, met wezens met een IQ waar wij gewoon kleuters bij zijn vergeleken is zo geod als zeker.
      IK WEET Dat niet uit geloof,maar om logische natuurwetenschappelijk en vooral ook statistische redenen, dus vrijwel 99,9999 % zeker!

      N.B. Soms moet je ook wel eens “je verstand” geloven !

      Like

     • @nemesis dat is JOUW mening ,en IK heb MIJN mening—DEbunk mijn vraagjes/bevindingen AUB toch eens(ze staan AL 4 weken op deze site)—groet STEVIE 100% flat earth WONDER(tje;)

      Like

     • Platte Aarde Stevie wonder een pannenkoek of een tafellaken???
      Misschien een servetje?

      Like

     • “platte aarde Stevie Wonder een pannenkoek of een tafellaken???Misschien een servetje?”——-@nemesis—ik doe tenminste ONDERZOEK,EN ben OPRECHT,en ik lieg,bedonder de BOEL NIET,en jij hebt nog steeds MIJN “hersenloze”vraagjes en bevingen al MEER dan 4 weken,niet beantwoord of GEdebunkt,terwijl de vragen op feiten/waarheid EN pure LOGICA zijn berust,en BEWIJSBAAR is aangetoond,dus ik kan NOOIT slechte bedoelingen hebben,ik spin,lieg,bedrieg,draai,bedonder,NIET!!!en nog IETS,nemesis…DAT DOE JIJ WEL ALLEMAAL—dankzij jouw heb ik mijn UITERSTE best meer dan 4 weken geleden,mijn abc,aap,noot,mies,pim,pam,pet vraagjes/bevindingen op feiten/waarheid,en logica opgesteld,omdat jij en waterman 10 zeer kinderlijk,beledigend,me uitscholden reageerden,en dat heeft me NOG meer GEmotiveerd om de WAARHEID betreft de PLATTE AARDE te zoeken EN gevonden te hebben,die jij nog STEEDS NIET heb kunnen BEantwoorden en/of DEBUNKEN—Dus wie heeft hier PLATTE HERSENS?jij kunt deze vraagjes nog niet eens beantwoorden,terwijl ik je ontelbare keren met deze vraagjes/feiten,logica heb geconfronteerd—je staat best wel voor AAP(zwakjes uitgedrukt)——–TRUTH IS ALL THAT MATTERS!!

      Like

     • Een CLASSIC interview met “Stephen Hawking”-zie hoe de presentator lacht,grapt,in een deuk ligt,wetende hoe ze de mensheid bedriegen,en dat Stephen Hawking helemaal niet “praat”denkt”wat “hij”zegt,maar NASA achter de schermen via zijn VOICE computer systeem—-You Tube:Dios el Universo todo lo demas Stephen Hawking–Carl Sagan–Arthur C Clark——betiche beti-channel(52.32min)—-a MUST see

      Like

     • Na nog wat speurwerk en onderzoek betreft NASA en HOLLYWOODFILMS en de “maanlanding”HOAXES —kwam ik uit bij deze Blockbuster Film:—INTERSTELLAR–(2014)director:Christopher Nolan–Acteurs o.a::Matthew McConaughey–Michael Caine—KLEIN detail:Neil DEgrasse Tyson en NASA is zeerrr Betrokken geweest bij deze Film—-DE belangrijkste scene van de Film is,dat 2 leraren zeggen,dat NASA NOOIT op de maan zijn geweest met hun Apollo “missie’s”,maar dat de USA/NASA/NIXON het SCENE hebben gezet(HOAX)om Rusland voor te zijn,om zogenaamd op de Maan te zijn geweest,het wilt ECHT zeer veel zeggen,als NASA/HOLLYWOOD/Neil DeGrasse Tyson,zo betrokken zijn bij een Film,en dat de acteurs(met medeweten van Nasa/DeGrasse tyson) gewoon KEIHARD zeggen,in een Film dat de Apollo maanlandingen HOAXES/LEUGENS waren BLOEDSERIEUS,let wel in Films,worden zeer vaak de WAARHEID verteld,zie AUB deze scene op You Tube:Interstellar moon landing hoax(0.54sec)—You Tube;Did the film Interstellar expose the moon landing hoax?(5.51min)—You Tube:Interstellar–You don’t believe we went to the moon–movie scene part 1(1.48min)—–Google:Interstellar-movie/film……..ga dat zien,ga dat zien…ZIE alle puzzelstukjes,en dit is weer een PUZZELSTUK,ivm NASA hun leugens/onzin/hoaxes

      Like

     • You Tube:Neil DeGrasse tyson on “INTERSTELLAR”(18.33min)—er zijn meerdere andere video’s/interviews/artikelen(voor de liefhebber) betreft Neil DeGrasse Tyson en zijn visie/commentaar/hulp/medewerking op/aan de Film :INTERSTELLAR op Internet/google/you tube.

      Like

     • Nog een HOLLYWOOD blockbuster FILM:–MEN IN BLACK(1997)met o.a de acteurs:Will Smith en Tommy Lee Jones—Quote(s)betreft de platte aarde/flat earth in de film:Men in Black-;”1,500 years ago,everyboy KNEW that the earth was the center of the universe.500 years ago,everybody KNEW the Earth was FLAT.And 15 minutes ago,you KNEW that humans were alone on this planet.Imagine what you’ll KNOW tomorrow”————GOOGLE:Men in Black Flat Earth–(alle links,scene(s),quote(s),video’s,you tube video’s,wikipedia etc…)

      Like

     • Bonus:Ivm de Film:—-INTERSTELLAR——Google:Flat Earth movie Interstellar—-meerdere video’s/artikelen……

      Like

     • Nog meer HOLLYWOOD blockbusters die met NASA en “moonlandings”satellieten””flat earth”MIND CONTROL/LEUGENS/PROPAGANDA te maken hebben die eens grondig bestudeerd/onderzocht moeten worden:–Gravity(2013)—Apollo 18(2011)—Prometheus(2012)—Apollo13(1995)—Marooned(1969)—Solaris(2002)—Inception(2010)—The Astronaut’s Wife(1999)—Sunshine(2007)—Alien(1979)—2001: A space Odessey(1968)DE FILM WAARDOOR DE OVERHEID/NASA het idee kregen om de nasa maanlanding HOAXES in elkaar te zetten,met hulp van Stanley Kubrick!!!)—Children of Men(2006)—Men in Black(1997)—Avatar(2009)—Europa Report(2013)—Mission to Mars(2000)—Armageddon(1998)—The Right Stuff(1983)—Interstellar(2014)……om er eens een paar te noemen……

      Like

     • Heb je de film gezien, beste Stevie?
      De scene met de leraars is enkel gebruikt als illustratie van mensen die de hoop hebben opgegeven, in tegenstelling tot de protagonist van het verhaal, die een paar minuten later met NASA in contact komt en deel gaat uitmaken van een bemande ruimtemissie naar een wormgat dan nog wel. Deze film illustreert perfect de huidige (gigantische) kennis van de huidige fysica over kosmologische verschijnselen die we zelfs nooit kunnen waarnemen, enkel berekenen,
      Mooi werk ook van Kip Thorne, die zelfs een aantal echte artikels heeft gepubliceerd gebaseerd op de visualisaties in Interstellar.
      Ik zal overigens het einde niet verklappen maar het is zoals altijd natuurlijk: : de ontkenners en hoax-believers worden GERED door de wetenschappers en technici. (in dit geval dus NASA)

      Like

     • TUURLIJK WORDEN ZE “GERED”DOOR NASA/ACTORNAUTEN —NASA/DISNEY/HOLLYWOOD moeten natuurlijk wel “HERO’S”zijn,en de mensheid het vals gevoel te geven,dat ze zoooooooooooo “SLIM”,en “HELDEN” zijn….ze kunnen nog geen ECHTE foto aan de mensheid geven van de “RONDE”aarde die pipo’s van NASA of mensen naar de maan te sturen,of zonder fohns/haarlak de mensheid de indruk te geven dat hun haren recht de lucht in gaan in “SPACE”–zoooooooooooooo “slim”zijn ze(hahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)of in onderwatertanks hun “space””missies’satelietten”bouwen”FILMEN waar gewoon luchtbellen naar de oppervlakte gaan,onder het MOM we zijn echt in space hoor en bouwen/onderhouden “satellieten”—-zooooo “slim”zijn ze deze “hero’s”/”techneuten”ACTORNAUTEN van NASA…..

      Like

     • Het witte Huis/The White House heeft OOK pas geleden(21-7-2015=:21=Ultra HOAXnummer(s):777& de bonus:HOAXnummer:7—-+2+1+7+2+1+5=:18=666),een Video geplaatst betreft De Ronde Aarde/Round Earth op hun: The White House-channel op: You Tube:Our Blue Marble(2:31min)–Dr.John Holder-Science Advisor to President/White House,doet zijn ingestudeerd betoogje—-OPMERKELIJK:dat The White House/USA/Obama/NASA zo’n video post OOK nog op de ALTIJD uitgekozen:Hoax/Satanic:7/777/666 datum(s)—–ff off topic:O,ja voor wie onder een steen leeft,ze denken dat ze de wrakstukken hebben gevonden van de:”MH370″,”toevallig”nu de MH17 hoax tribunaal psy op klucht zich afspeelt……MH370 “verdwijning”was/is een Hoax,om de MH17 Hoax te realiseren……..

      Like

     • Ik zag zojuist een video/filmpje van NASA-channel–You Tube:International Space Station Expedition 43 CREW Lands Safely in Kazhakstan–NASA-channel(3.43 min)f de HOAX nummer(s):4+3=7——3.34min=3×7=777)maar enfin dus deze Capsule met Parachute komt met een rotvaart naar beneden,enorme impact,op de Grond in Kazhakstan(woestijn/zandachtige omgeving/locatie),waarom hangt er geen kleine camera in de Capsule,die alles filmt hoe de ACTORnauten reageren,wat ze doen,de impact etc.. etc..in de Capsule???waarom is er GEKNIPT in het beeldmateriaal?waarom zijn de camera’s/fotografen niet korter erbij als deze capsule land?waarom word geen beeldmateriaal gemaakt wanneer deze capsule land,en dat je dan ook niet veel later in 1 TAKE de Actornauten uit de Capsule ziet komen?De capsule die kan toch zeker van +-30 meter,50 meter,100 meter etc..met een ZOOMLENS camera door de Cameramensen/Fotografen van a t/m z in 1 take gefilmd worden,ik bedoel dat is toch niet moeilijk.HET is gewoon zoooo FAKE en onlogisch als wat!Ook wanneer ze zo blij,geacteerd in hun stoeltjes zitten,het is zooo fake allemaal—deze Actornauten die komen helemaal NIET van een ISS(international space station missie)–deze Actornauten waren NIET in SPACE!—tot mensen nog geloven in deze ONZIN/LEUGENS/BULLSHIT?!?!—bekijk het filmpje en denk ZELF toch eens AUB logisch na.Succes!

      Like

     • Iemand die eigenlijk vergeten word in deze Flat Earth topic/nasa/space hoaxes/maanlanding hoaxes .. etc..etc…etc…=Invloedrijk Brits sciencefiction,uitvinder,futuroloog:Arthur C Clarke(overleden in 2008),die onder andere het boek:2001:A Space Odeyssey heeft geschreven(1968),in datzelfde jaar is er een Hollywood/NASA film van gemaakt,door Stanley Kubrick.Maar Arthur C Clarke heeft nog talloze boeken geschreven betreft Space/Nasa/ScieneFiction etc..hij was zeg maar DE voorloper van:Stephen Hawking’s—-Google:Arthur C Clarke wikipedia—Google;Arthur C Clarke Nasa—You Tube:Arthur C Clarke etc..wie weet vind iemand daar antwoorden,betreft Flat Earth etc..?

      Like

     • En ook die MICHIO KAKU(walgelijk figuur)nog erger dan Die DeGrasse Tyson…..allemaal leugenaars/mind controlled bedriegers/nwo puppets van o.a NASA/Overheid

      Like

     • @Stevie je gooit alles op 1 hoop.
      Dat is jammer, want veel van de hoaxes die je aangeeft kloppen gewoon, maar niet alles wat je zegt klopt.
      Ik zou zeggen stap eens in een vliegtuig en vlieg de wereld eens rond. KAN
      JE kunt in iedere richting in een rechte lijn vliegen, echter is geen echte rechte lijn maar een cirkel, zowel de evenaar als iedere lijn door de polen (is een meridiaan) als gewoon schuin vlieg je in een cirkel, AL deze cirkels noemen we GROOTCIRKELS om dat dat de maximale rechtlijn op een bol is. IN de wiskunde heet dat ook wel een “GEODEET”

      Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Geodeet_%28wiskunde%29
      effe omlaag scrollen naar VOORBEELDEN!!!!!!!!!!!!!

      Like

     • @nemesis—wederom DEbunk mijn EIGEN vraagjes/bevindingen toch eens,waarom ontwijk je die?(al +-4 weken)en nog iets weet je wat ik zo vreemd,raar vind van jou,dat je nooit commentaar hebt op waterman 10,ivm zijn mh17 ONZIN b.v—-en nog iets nemesis,DE AARDE IS PLAT—groet stevie FLAT EARTHER wonder

      Like

     • @nemesis-ROUND WORLD=EEN HOAX net zoals de MH17 een HOAX is of SANDY HOOK…of……..NORWAY “SHOOTING’/”BOMBING”Breivik 100%HOAX.

      Like

     • JEFF-SHILL/GATEKEEPER “C’-Free Radio Revolution zijn LAATSTE STUIPTREKKINGEN————–HILARISCH!!—-die houd binnenkort net als shill/clown/gatekeeper MAX MALANE(mm=33)er ook mee op(ik hoop het niet dat Jeff SHILL ‘C’ -free radio revolution ROUND EARTH gatekeeper EN taiwan plane crash GATEKEEPER(was een BABY te doorzien HOAX)ermee ophoud want hij is puur SHILL ENTERTAINMENT)wat een CLOWN(S),hij en zijn shill/channels vrienden clubje…..stelletje PIPO’s/BABY’s/SHILLY’s

      Like

     • @nemesis en @John Doe gaan jullie OOK doneren ivm Neil Armstrong’s ruimtepak te restaureren/op te knappen?net zoals die andere goedgelovige/onwetende mensen/burgers in de Wereld….(tip:doe het NIET,er is nog NOOIT iemand op de Maan geweest)—ik wil alleen maar jullie helpen en waarschuwen—NIET DONEREN–fijne dag nog—Groet stevie FLAT EARTHER wonder

      Like

     • @Waterman10
      Wat die @Stevie doet is beledigen op de man spelen en trollen.
      Bovendien is het gewoon bespottelijk die hele discussie van een PLATTE Aarde.
      Jij doet het gewoon eerlijk direct en wat je zegt klopt ook wetenschappelijk totaal. Die stevie is gewoon gestoord met deze totaal zinloze discussie.
      Ik heb groot respect voor je! Houen zo.

      @DON Je moet Stevie wel modereren DIT kan zo niet.
      Gooi die platte Aarde discussie DICHT. Ieder heeft zijn/haar zegje gezegd. KLAAR Over en SLUITEN.
      Tis jammer als dit je site in diskrediet brengt en dat doet het al.
      Ik heb al eens gezegd ALs dit onzin geleuter blijft, dan blijf ik zeker niet.
      Jammer !! Maar leuk voor hem kan ie in zijn eentje verder leuteren schreeuwen schelden en wartaal uitslaan!!!!

      Mijn Laatste waarsch niet dat ik nou zo belangrijk ben, maar als mensen zelfs wetenschappelijke wiskundige en fysieke feiten meer onder ogen willen zien en mee rekenen dan leven we weer in de Middeleeuwen waar het bijgeloof en de waan van de dag heerst. Jammer nogmaals, laatste maal. Ik ben weg.

      Like

     • @Nemesis En jij vraagt je niet af hoe iemand als de administrator van HDR bepaalde vragen stelt die ook duiden op platte/ronde aarde? Ik heb die man/vrouw qua intelligentie best hoog zitten.

      Like

     • @dOnquijotte bij herstel de republiek daar reageert @nemesis ook zo,hij reageert HEEL erg PLAT

      Like

     • @Don ECHT hou nou toch op. Waanzin, WAANZIN gewoon.
      Ik weet niet wat iedereen bezielt: Eeen platte Aarde is echt totale leugen, onzin. De Chinezen wisten 5 duizend jaar geleden al dat de Aarde rond was.

      De Aarde is een bol en daarom rond, maar de goede term is: de Aarde is een enorme grote BOL. Vind je nou echt dat een platte PANNENKOEK echt beter de werkelijkheid weergeeft.
      ook de Maan is een bol en de ZON en Venus en Mars allemaal BOLLEN DON, StEviE!!!!!
      BOLLEN en geen platte pannenkoeken.
      Denk je nou echt dat de Aarde plat is? En de Zon en Jupiter en Saturnus met ring ook. Zeker Saturnus is ook PLAT met een PLATTE ring….
      WAANZIN !!!!!!!!!!!!!!!
      Ach man ik word hier zo moe van. Die Stevie kan niet eens schrijven, laat eerst eens fatsoenlijk, met NIET te grove taalfouten zijn zaakje inbrengen.
      Helaas brengt hij alleen smeerlapperij in de vorm van scheldpartijen en direct op de man spelen in. En dat niet 1 keer NEE hij SCHIJT je hele site vol. Dit is niet normaal meer. Mijn vermoeden is dat hijeen overheidstroll is.
      Ja Stevie zeg het maar !

      Ik snap ook niet waarom jij dat niet modereert.
      Is die platte Aarde voor jou een manier om van de censuur van de druk van de AIVD af te komen. Word je ook al bedreigd door die non-valeurs in regenjassen en zonnebrillen???
      triest eerst Martin, toen HdR en nu Jij?!?

      Als dat zo is snap ik het, maar je kunt ook doorschieten, overkill heet dat zo mooi in het ENGels.

      Mijn advies: Discussie platte of ronde of bolvormige Aarde stoppen dichtgooien en serieuze en actuele onderwerpen nemen die er toe doen.
      1 onderwerp tegelijk en dan discussie op argumenten en ideeen en geen gescheld of dom geLUL:

      Mali, de vluchtelingen instroom in EU, de MH17, Germ Wings, de Zionazies, de Pedoos, de corruptie, de NExit , ofwel hoe komen we uit de EU zonder NATO inval en/of ISIS aanslagen danwel Nederlandse Fema kampen, de leugens van de MSM en hoe de 180 gr regel toe te passen.
      Hoe verbeid ik deze boodschappen? Hoe bereiken we de jeugd , de jongeren , ….etc etc.

      P.s. Steve weet je dat tegenwoordig de APPELS, de SINAASAPPELS en de TOMATEN plat zijn , hartstikke PLAT.
      Zlefs de komkommers zijn plat JA wel eens gezien een platte komkommer? Nee, nou ik wel…
      En het allernieuwste is een platte BAL een totaal PLATTE VOETBAL, is nieuwe richtlijn ook van de FIFA &&&&&

      Like

     • @Donquijotte,Ja je modereert mij,en ik weet ik post veel reactie’s,maar wat wil je ook,als je tegen een leger van ontkenners/onwetenden moet vechten ivm PLATTE AARDE/SATELLIETEN/NASA etc..,en nog iets ik post reactie’s in ELK topic van de mh17 hoax,tot de 9/11 hoax,tot de nepal earthquake hoax,tot GREXIT,tot Tunisia beach terror attack Hoax,tot de NASA hoaxes,tot onbekende hoaxes(norway shooting/bombing/breivik 100% hoax,tot de oostenrijk/graz car attack hoax noem maar op(ALLround)

      Like

     • Deze video is best wel belangrijk,Discovery Channel/Hollywood heeft DAVE JOHNSON via een listige reactie van een reaguurder(shill/freemason) benaderd,het FEIT dat Discovery channel/Hollywood dat doet is BREAKING—Dave Johnson was 1 van de eerste die zei/beweerde/bewees dat de Aarde Plat is,EN dat de Pyramides in 1700 a 1800 zijn gebouwd,dus Discovery channel/overheid/hollywood zijn toch wel een beetje NIET blij met Dave Johnson’s zijn video’s,om hem zo listig te benaderen(gelukkig is Dave Johnson SUPERSLIM en DOORZIET alles)——-YOU TUBE:”hollywood”tried to seduce me,hoping for me to Drop the “Giza Pyramid”HOAX topic–dave johnson-channel——THEY fear DAVE JOHNSON,his TRUTH,KNOWLEDGE,and WISDOM(Dave Johnson is the MAN!)——fijne dag ALLEMAAL

      Like

     • De Film:FLASH GORDON(1980)—heeft ontelbare links/aanwijzigingen betreft de Flat Earth—-hollywood/illuminati/nasa/overheid/freemasons—weetje:the BAD guy in de Film;FLASH GORDON–is gebaseerd op Church of Satan(1966) oprichter/satanist:Anton Szandor LaVey——You Tube:FLASH GORDON–full movie(1980)—Google:Wikipedia Flash Gordon—en NOG iets DE new world order HIT SERIE:Under The DOME…..zou iedereen eens moeten bestuderen/bekijken—we gaan een “mooie”toekomst tegenmoed(voor ALLE duidelijk,ik heb het natuurlijk NIET erover dat dadelijk een Koepel over een land/stad/dorp geplaatst word,maar hoe de mensheid,reageert en met elkaar omgaat,zoals de Serie duidelijk laat zien,het zit vol met predictive programming,corruptie,WAARHEDEN,leugens etc…een soort:1984(FILM)sequel ,maar dan in de vorm van een serie,anno 2013,2014,2015…VERDIEPING,en HET zien/begrijpen,en interesse is wel noodzakelijk—de eerste 2 episodes zijn voor een spotprijsje te koop,bij bol.com,en binnenkort komt episode 3 op televisie(check zelf maar,wanneer,doe OOK maar eens iets,luie reaguurders)—groet stevie

      Like

     • @Donquijotte,je klinkt wel zeer oneerbiedig met 70% beland in de prullenbak,die 70% is OOK pure WAARHEID en LOGICA–een like kan er nooit vanaf van je,terwijl ik zeer veel tijd,energie erin steek en die mededeel met de medemens,jij als flat earther,zou zeker links en rechts een like hadden kunnen geven of minstens opbouwende reactie’s,maar NEE jij zegt doodleuk 70% beland in de prullenbak,erg respectvol en opbouwend,wees blij dat je er niet alleen voorstaat ivm 100% platte aarde “discussie”,en dat ik tegengewicht heb geboden tegen de onwetenden,shills,leugenaars,bedriegers—groet stevie

      Like

     • Pech voor je, maar waarheid moet bewezen worden.
      Jij kan best geloven dat het Onzichtbare konijn in je badkamer waarheid is, maar ik wil dan toch wel eerst zien hoe worteltjes in je badkamer langzaam worden opgeknabbelt door een onzichtbaar schepsel dat ook nog aaibaar is en lange oren heeft en een pluizige staart.
      Snap je?

      Like

     • @nemesis—het FEIT dat je leugenaar,bedrieger,spinclown,ontwijkertje,switchertje,mh17 onzin verkoper,en in andere topics onzin verkoopt waterman 10 een warm hart toe draagt,zegt eigenlijk toch al genoeg over jezelf–bij deze ben je toch al niet meer serieus te nemen,als je nu in de flat earth of round earth gelooft dat maakt nog zelfs nog niks meer uit,de WAARHEID staat aan mijn zijde —alle reactie’s zijn terug te lezen van waterman 10 in ALLE topics,en die STEUN jij dus,blijkbaar.SCHAAM JE !

      Like

     • Stevie wonder.De allergrootste loslopende CLOWN in plat Nederland.
      Want ja,Nederland kent geen uitzicht van echte hoogte.

      Like

     • Ik volg mezelf en luister naar mijn eigen nuchter verstand.
      Iets wat jij al niet meer kunt.
      Ik hoef eigenlijk ookniks meer te debunken.
      Ik ga toch zeker geen water meer naar de zee dragen?
      pffffffff veel te vermoeiend.
      Draag jij nog maar wat emmertjes water naar je platte zee.

      Like

     • @waterman 10—“iets wat jij niet meer kunt”—-HAHAHAHAHAHAHA—spinclowndokertje—-jij bent een NUCHTERE trol/leugenaar–niks meer of minder!!DEbunk mijn vraagjes/bevindingen toch EENS–master”BRAIN”–b.v de nieuwste ivm SONDE die WEL foto’s maakt van “PLUTO’maar niet van de ‘RONDE”Aarde—of de satellietjes in “SPACE”–of waarom tot als eigenlijk enigste “BEWIJS”van de “Ronde’AArde een FOTO staat genomen vanuit de apollo 17 “missie”maanlanding”100% HOAX/LEUGEN?en waarom dat er NIHIL (eigenlijk NIKS)info/links/bewijs staat op wikipedia bolvormige Aarde ten opzichte van MEGAVEEL(ontelbare links,bewijzen!!) info/links/bewijs op wikipedia platte aarde—ALLEMAAL WAAR EN GEEN ONZIN OP FEITEN BERUST(kan ik toch niks aan doen?!?)o,ja WAAROM ZIJN ALLE FOTO’S/BEELDEN VAN DE “RONDE”Aarde fake/nep/geschilderd/een leugen/foto shop/CGI/Green screen?!?WEDEROM 100% WAAR!en ik ben hier de “GEK”——–hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Like

     • Als jij jezelf volgt,heb ik medelijden met je ,want je volgt jezelf de afgrond in van ONZIN/LEUGENS

      Like

     • @waterman10—geef toch OP—binnenkort weet/begrijpt IEDERE echte TRUTHER/COMPLEETDENKER dat de AARDE PLAT is—heb je STRONT in je oogjes—kijk eens op internet,hoeveel mensen zich ermee bezig houden in beide KAMPEN—alleen de shills/gatekeepers die LIEGEN dat de Aarde Rond is trekken STEEDS aan het kortste eind met HUN overduidelijke-NO BRAINER gatekeepers/shills BELACHELIJKE video’s—met BAPHOMET(s)–PYRAMIDE(spiegel)en KLINKKLARE onzin in hun VIDS–en zo’n mensen volg jij?!?

      Like

     • I HELP YOU CLOWN:why are ALL pictures fake from the “ROUND”EARTH?why can’t NASA make NO pictures with there thousands of SATELLITES IN “SPACE” and zzZSONDES in “SPACE”because they can make a picture of “PLUTO”but why not from the “ROUND”EARTH?

      Like

     • DREIG MAAR WATERMAN 10—DEBUNKEN kun je niet de abc vraagjes en dan dreig je maar….Donquijotte mag dat?

      Like

     • @waterTROL 10 en al eens gekeken–speciaal voor jouw deze video!!van MarthaPerryify-channel—tip:zie OOK alle video’s van Russianvids channel–Learn of the Jesuit order channel-NUKE HOAX channel etc…—ECHT iets voor jou!(hahaha)

      Like

     • @sablo—ik bedoel met YOU CAN’T HANDLE THE TRUTH de mensen die stellig beweren of bewust liegen of nog in een slaapmode zijn dat de Aarde Rond is,zonder LOGICA,of dat ze een FOTO/BEELD kunnen posten van je weet wel…

      Like

   • B.v deze INFANTIELE/NONSENS/OVERDUIDELIJKE SHILL VIDEO met een OVERDUIDELIJKE ILLUMINATI PYRAMIDE OP DE ACHTERGROND(spiegel)–You Tube:Flat Earth Conspiracy 100% Debunked(Without Citing Nasa)–CASE CLOSED–PressResetRadio-channel—-deze shill/gatekeeper heeft zijn likes/dislikes uitgeschakeld(3x raden waarom)deze clown is een NASA of OVERHEIDSTROLL–beetje waarheid in andere gebeurtenissen,maar dat is de truc om “geloofwaardig”over te komen in de Flat Earth/Round World Topic

    Like

   • IS NIKS NIEUWS @NEMESIS-@ WATERrAT 10–DAT ER MENSEN BEZIG ZIJN MET DE FLAT EARTH AL EEUWEN,JAREN!!!jullie doen net alsof het iets van de laatste weekjes is—-LEES UITLEG/REACTIE van 5 juli van van mij HIERBOVEN!!reageer daar eens op!!!PIPO’S

    Like

  • Bij deze “excuses”ivm het vele HERHALEN vragen/bevindingen op FEITEN/WAARHEID is berust,maar dat is naar mijn IDEE nodig in dit TOPIC,want als NIEMAND deze vragen/bevindingen op feiten/waarheid kan weerleggen/DEbunken betreft de MEEST logische,pim,pam,pet vragen,bevindingen op FEITEN/WAARHEID berust,dan is ELKE andere Afleiding een AFLEIDING,OVERBODIG,naar mijn IDEE,en dan ZWAKT de meeste logische vraagjes,bevindingen af(op 100% WAARHEID/FEITEN berust,wat wilt een ECHTE waarheidszoeker nog meer?!?!)—groet Stevie—Don’t Blame me,BLAME NASA/MEDIA/DE LEUGENAARS!!!!

   Like

 8. Roeptoeteraar met een PC toetsenbord die mensen misleid zonder overtuigend bewijs.
  Roeptoeteren kunnen ze nu blijkbaar allemaal.
  beh,platte aarde schaapjes!

  Like

  • @waterTROL en al foto’s/beelden gevonden van ….je weet wel?moet toch een makkie zijn?waarom zijn die er toch niet?je zou bijna denken dat NASA iets te verbergen heeft ivm Platte Aarde?oeps dadelijk denken de mensen dat ik een complot”gekkie”ben—en al 43 jaar KIJKT de MENSHEID naar een GESCHILDERDE/FAKE/FOTO van De ‘Ronde’Aarde genomen vanuit de Apollo17 “missie”maanlanding in 1972 HOAX-HOAX-HOAX-HOAX!!—waterTROL 10 zegt OOK dat de apollo17 maanlanding een HOAX is,maar gelooft toch in de RONDE AARDE?!?(nou ja gelooft/LIEGT!!)

   Like

 9. Wat ’n eindeloze discussie waarbij simpelweg beide “kampen” geen aantoonbare, keiharde bewijzen leveren. Het feit dat deze tweekamp ontstaat, zegt genoeg over het dualistische neveneffect: verdeeldheid zaaien tussen kritische denkers. Wat vind je anders van deze synthese: de vorm van de aarde is niet echt rond als een vissenkom en niet echt zo plat als een pannenkoek, dus spelen optische (des)illusies als het fish-eye effect en/of vals plat een rol.

  Like

  • We kunnen vanalles “vinden” sablo.
   Maar zolang alles niet met echte harde bewijzen aangetoond wordt,is het maar een aanname.
   Ieder bewijs wat wel aangekaart wordt moet goed onderzocht en geanalyseerd worden.
   Als een bewijs niet ontkracht kan worden is het bewijs ook echt.
   Ik noem maar iets stoms.
   Als ik zeg dat ik een Scania vrachtauto rijd,zal een ander zeggen,bewijs dat maar eens.
   Sta ik morgen bij hem voor op de stoep met die ros op wielen,is dat een bewijs.
   Of hij er dan zelf mee mag rijden,dat is een ander verhaal.
   Daar zal hij dan toch eerst de benodigde papieren voor moeten hebben.
   Papieren waarmee hij ook weer mee kan bewijzen dat hij gerechtmatigd is om zo’n voertuig wettelijk te mogen besturen.

   Like

   • Beste Waterman,

    Ja, het materiaal over de platte aarde ziet er net zo computer geanimeerd uit als de bewerkte foto’s van NASA’s bolvormige planeten als de aarde. Artist’s impression staat er tegenwoordig bij; ik noem dat gewoon de duurst betaalde scam artists met belastinggeld.

    Ofwel: beide stellingen (plat of rond) klinken mij als cirkelredenering in de oren. Vandaar m’n vraag aan niemand specifiek: wat “vind” je anders van m’n synthese?

    En dan “vinden van” als in “(om)denken over” voor toenadering naar elkaar, niet als in blijven bij hetzelfde standpunt want dan drijven we (als community hier op Don’s blog) van mekaar af. Zonde lijkt me.

    Like

  • @sablo het verschil tussen waterman 10 en mij is WATERMAN 10 liegt bewust en spint bewust en draait bewust(hoe kun je dan op zoek zijn na de waarheid?,dat is ONmogelijk)En nog iets DEbunk de vragen aub en plaats een foto van de Aarde die er ECHT uitziet—1 ding is zeker de Aarde is niet ROND—zie ivm FISH-EYE effect en ogen illussie AUB deze channel op you tube:VIRAL:We solved the Flat Earth–YOUR EYE is the UNIVERSE & EARTH is the LENS–Enterthe5t4z-channel(meerdere vids betreft flat earth/eye/ etc..)HEB ik ook al eerder vermeld DIT channel in een ander Artikel(oud nieuws)niemand reageerde====@sablo vergelijk mij AUB niet met waterman10—er zijn geen 2 kampen,als 1 iemand BEWUST LIEGT,BEDRIEGT,DRAAIT,SPINT–da’s het GROTE verschil tussen waterman10 en mij

   Like

   • Beste Stevie,

    Ik vergelijk jou niet met Waterman, ik constateer enkel twee kampen: degenen die geloven dat de aarde plat is versus degenen die dat niet geloven. Vandaar dat ik niet specifiek reageerde op iemand, maar onderaan als losstaande reactie. Waarom WordPress dit toch ineens in het midden zette, blijft voor mij een raadsel. Je kunt nu weliswaar beweren dat er geen twee kampen zijn, maar op dit onderwerp staan jullie twee zichtbaar lijnrecht tegenover elkaar over de these in dit artikel dat de aarde plat is en antithese dat ie rond is.

    Nu nog de kunst om met elkaar tot een synthese te komen in plaats van oefenloos gelijk proberen te halen. Dus ook niet vragen te debunken en “echte” foto’s te tonen, want datzelfde geldt andersom of beschik je zelf wel over “echte foto’s” die aantonen dat de aarde plat is? Al eerder opperde ik dit idee: crowdsource een (on)bemand vliegtuig met eigen opname-apparatuur, blijf rechte koers volgen en bewijs óf je bij het randje komt óf weer op dezelfde plek komt óf geheel andere bevindingen waarneemt.

    Like

   • @Stevie: ik heb weer ‘ns als proef op de som jouw aanbevolen YouTube video over the flat earth / your eye is the universe bekeken.

    Ironisch genoeg hoor en zie ik die video eerder pleiten voor een bolvormige aarde dan een 100% platte aarde. De spreker toont zelfs onze biologische oogbol (bal, niet plat) en de ooglens (bol, niet plat) in de vergelijking met ’n lepel (met bolle en holle kant, per definitie niet plat).

    There is no spoon

    Vandaar dus dat we (de community hier) jou vriendelijk vragen om zaken in jouw eigen woorden uit te leggen in plaats van lukraak met YouTube-beschrijvingen te strooien. Als iemand vraagt naar onze favoriete muziek dan zeggen we toch ook niet “Spotify die playlist maar” of naar onze opvatting over bepaald onderwerp “Check de tweets van Pietje maar.”

    Probeer gewoon minder stellig zaken als onomstotelijk feit te claimen, zoals dat de aarde 100% plat is. Perfect rond is en wordt ie ongetwijfeld ook niet. Misschien “is” de bovenkant wel 50% vals plat, “is” de onderkant 50% bol en “is” ie van binnen 66,6% hol.

    “Is,” “is,” “is”—the idiocy of the word haunts me. If it were abolished, human thought might begin to make sense. I don’t know what anything “is”; I only know how it seems to me at this moment. ― Robert Anton Wilson

    Like

   • @Sablo de AARDE IS NIET ROND—maar PLAT—en nog iets Sablo DEbunk aub mijn vragen ff,en nog iets,IK heb zeer veel video’s/artikelen gekeken van BEIDE kanten en ik ben 100% overtuigd dat de AARDE NIET ROND IS,maar plat.Let Wel binnenkort is er GEEN ONTKOMEN MEER AAN,de SHILLS blijven dan over(voor alle DUIDELIJKHEID ik zeg NIET dat jij een shill bent!)maar figuren als waterman10 blijven dan over–sablo wat vind je van b.v russianvids channel zijn video’s?of *learn of the jesuit order channel of al die andere talrijke channels(NIET eric dubay of matthew boylon,want dat zijn “EX”NASA FREEMASONS/SHILLS!)–groet stevie—ik MAG GELOBVEN WAT IK WIL GELOVEN,EN ANDERE OOK,MAAR LIEG NIET(WATERMAN10)WEES GEWOON FAIR OM DE WAARHEID TE VINDEN,maar jij spint,liegt,bedriegt,BEDREIGT,er maar op RAAK

    Like

   • Beste Stevie,

    Natuurlijk mag je geloven en vragen wat jij wil net als anderen dat recht hebben.

    Zo vroeg ik net hier om mij niets te laten debunken, en legde ik elders al eerder uit dat ik niet doe aan debunken.

    Vervolgens vroeg ik om minder stellig zaken als onomstotelijk feit te claimen, zoals dat de aarde 100% plat is.

    Nog geen uurtje later, reageer je zo:

    @Sablo de AARDE IS NIET ROND—maar PLAT—en nog iets Sablo DEbunk aub mijn vragen ff

    Stelde ik soms vragen in ’t Chinees?

    Bovendien zadel je me nu ook op met wat ik vind van b.v russianvids channel zijn video’s?of *learn of the jesuit order channel of al die andere talrijke channels terwijl ik net daarvoor de proef op de som had genomen om je aanbevolen video over ‘flat earth / your eye is the universe’ te bekijken en te beschouwen om mijn constateringen met je te delen. Die negeer je simpelweg, maar dumpt wel weer rits extra YouTube “links”.

    Verwacht je dat ik dan nog energie ga steken in het ontrafelen, bekijken en beschouwen van je cryptische YouTube-beschrijvingen? En mijn constateringen aan jou terugkoppel als ik toch geen inhoudelijke respons krijg?

    Nou, nee dus. Misschien als je overzichtelijk een stukje -eigen- tekst schrijft gepaard met één puur ter ondersteuning. Ik snap dat je geen eigen internetverbinding hebt en die van je buren tapt/leent, maar dan nog kan je het exacte webadres kopiëren naar tekstbestand evt. met de precieze titel die je blijkbaar wel opschrijft of onthoudt en die dan als volgt netjes in een comment omzet:

    <a href="https://youtu.be/19czYcfIfuw&quot; title="Your eye is the Universe">deze tekst wordt dan linkbaar</a>

    Misschien dat je me alsnog een shill wil noemen.
    Do as you please, just stop draining energy.

    Groeten,
    @MikelSablo

    Like

   • @Sablo ik heb je nooit een shill genoemd,jammer dat jij OOK niet inziet dat waterman 10 BEWUST liegt,spint,draait,zelfs dreigt—daar hoor ik je niet over–jammer/raar/vreemd—donquijotte trouwens OOK niet—groet Stevie–fijne dag nog–voor vandaag ben ik KLAAR ermee-zoooooooo vermoeiend

    Like

   • Beste Stevie, ik schreef niet dat je me ’n shill hebt genoemd, ik sloot af met misschien dat je mealsnog een shill wil noemen, op basis van mijn uitvoerige onderbouwing erboven die je wederom negeert.

    Dus je vindt het jammer/raar/vreemd dat je mij niet hoort over Waterman10 of Donquijotte? Ik vind het eerder jammer dat je derden erbij wil betrekken terwijl we toch echt een gesprek met ons tweetjes voerden. Ik zie dus niets raars aan mijn consistente richting, terwijl ik jou het ene moment de naam van onze mede-communitylid belachelijk hoor maken en weer een ander moment ik jou hem weer op ’n voetstuk zie dragen.

    Aangezien wij beiden het als vermoeiend ervaren, lijkt het mij handig dat we onze dialoog stoppen en we ervoor kiezen om onze energie in zaken te steken die juist wederzijdse positieve energie opwekken in plaats van opvreten.

    Prettige zondag verder, ik ga m’n werkweek voorbereiden.
    groeten Sablo

    Like

  • Andere synthese: tot op heden bezochten naar verluid minder dan 550 mensen de ruimte, waarvan primair “white male astronauts”; met ruimtetoerisme zoals vluchten van Virgin Galactic en SpaceX, gaat de mensheid met eigen ogen aanschouwen hoe onze thuisplaneet er daadwerkelijk uit ziet. Wellicht realiseren we dan hoe fragiel onze aarde rondzweeft met kunstmatige landsgrenzen die men ooit op platte landkaarten heeft getrokken.

   Like

 10. Als diegene nu in de Platte Aarde gelooft of in de Ronde Aarde,maakt NIKS uit,iedereen zou MOETEN zien dat jij Liegt,Spint,erom heen draait,vragen ontwijkt,switch….. OOK in bijna ALLE ANDERE TOPICS!!!weer een FEIT!en voor vandaag ROT OP,EN GA LEKKER MET VRACHTAUTO’S SPELEN IN DE ZANDBAK

  Like

 11. En voor ALLE DUIDELIJKHEID—Er staat geen recente activiteit als je op Lesta Nediam zijn you tube channel komt—Click gewoon op VIDEO’S—en bekijk zijn nasa hoax-flat earth etc…video’s

  Like

  • WAT BEN JIJ TOCH ZIELIG waterFREEMASON 10—eerst heb je MAANDEN met ERIK TOONEN-FREEMASON-MH17 liggen te HEULEN en liggen te SLIJMEN als een SLIJMSLAK,en was je na 2 dagen al HELEMAAL om,dat mh17 geen hoax was,terwijl je eerst MAANDEN op donquijotte/martin vrijland mh17 hoax ontelbare links/reacties gaf dat MH17 EEN 100% HOAX WAS.dus wat BAZEL je nu?

   Like

   • WEET JE NOG WATERMAN10 IVM MH17–ERIK FREEMASON TOONEN,toen je verbannen werd op Donquijotte zijn site,omdat je mensen uitschold voor van alles en nog wat,en toen je THUIShaven vond bij Erik Toonen-mh17 GATEKEEPER-freemason,en al na 2 daaaagjes helemaal om was dat mh17 geen hoax was/is,terwijl je van gte voren ONTELBARE reactie’s/links/video’s achterliet bij martin vrijland/nieuwsbreker/donquijotte etc…dat mh17 een 100% hoax was/is—of heb je ALZHEIMER?jullie leken wel TORTELDUIFJES jij en erik toonen ivm mh17 GATEKEEPERS artikelen mh17-erik toonen—ik heb alles gelezen hoe jullie als een koppeltje aan het SHILLEN waren,jij als onderdanig RATJE en Erik was jouw MEESTER—-zie Erik Toonen -mh 17 artikelen–google!

    Like

   • GOOGLE:ERIK TOONEN MH17(leugenaar/gatekeeper/vrijmetselaar/onzin/leugens)—-GOOGLE;MARTIN VRIJLAND MH17 HOAX—(waarheid)—GOOGLE:DONQUIJOTTE MH17 HOAX—-(waarheid)—in alle gevallen meerdere Artikelen,en LEES de reactie’s eens van WATERMAN 10……….SHOCKING!

    Like

   • En die Erik Toonen zei open en bloot tegen waterman 10–dat hij een Vrijmetselaar is(is gewoon terug te lezen op zijn site)en waterCLOWN 10 ging vrolijk verder,samen met Erik.t onzin te verkopen/leugens ivm mh17 alsof het GEEN hoax was/is—waterCLOWN 10 was ZEER onderdanig en hong het beste schooljongetje van de klas uit,en was al na 2 daaaagjes om dat mh17 geen hoax is/was–terwijl hij van te varen dagen,weken,maanden SCHREEUWDE dat mh17 een hoax is,op elke site bijna in nederland,en deze PIPO zegt dat ik een vrijmetselaar ben–VUILE,VIEZE WATERRAT 10

    Like

  • @anna—net “ECHT”—zo zie je maar weer anno:2015 kunnen NASA nog geen echte foto’s/beelden vertonen van de zogenaamde ronde Aarde….hoe kan dat toch…?groet—-stevie

   Like

   • En wat is allemaal te zien op deze wederom nieuwe FAKE foto van NASA van de Ronde Aarde—-You Tube:That Hoax NASA earth photo is a HOAX but you know that already–Dave Johnson-channel—–check OOK de nieuwste video’s van NUKE HOAX –channel———–ivm INFRASTRUCTUUR en de HOOVERDAM etc…versus : “Ronde”Aarde….vooral voor de round earth believers—SUCCES!

    Like

   • @nemesis bekijk jij eigenlijk wel eens de Links/video’s betreft FLAT EARTH?ik heb sterk de indruk van niet,volgens mij doe je 0,00000001% onderzoek——DEbunk AUB mijn vraagjes/bevindingen eens die al +-4 weken op Donquijotte zijn site staan op feiten/waarheid EN logica berust—-groet stevie FLAT EARTHER wonder–by the way nemesis jij gelooft toch OOK net zoals John Doe dat China in space zijn geweest….toch?en is naar jouw mening de nieuwe foto van NASA van de ronde aarde….fake of echt?

    Like

  • Nu ook nog een CGI foto van de platte aarde en de mensheid heeft weer een reden voor “revolutie”.
   Het interesseert mij eigenlijk ook geen reet,al is de aarde vierkantig of 6 hoekig.
   Moet je nou eens die schijnheilige tweet van Obama zien.
   Just got this new blue marble photo from @NASA. A beautiful reminder that we need to protect the only planet we have.

   Vraagje:
   Hoe beschermt Obama onze planeet aarde dan eigenlijk?
   Zo soms?

   Like

   • Zie OOK “foto”bewijs” van “PLUTO”van NASA of bekijk de persconferentie van NASA:betreft Pluto….op nasa-channel-(HILARISCH)

    Like

   • @waterman 10 het interesseert je WEL ivm FLAT/ROUND earth—alleen de bewijzen komen,en blijven maar komen dat de Aarde PLAT is,en dan is het makkelijker voor je,om maar te zeggen dat het je niet meer boeit(zogenaamd)maar wel nog ff een kinderfoto van de platte aarde plaatsen,zo weinig boeit het je blijkbaar. Vroeg of Laat begrijp je dat de Aarde Plat(misschien eens wat meer onderzoek doen?)

    Like

   • Even off topic:
    Ik zat net het nos “journaal” te kijken en weer een filmpje van een donkere dame in een auto die geprovoceerd wordt door een typishe “south state” police cop met als resultaat dat ze in een politiecel is overleden.
    Ik geloof dit ook niet , volgens mij zijn het goed betaalde acteurs van de club, verdeel en heers .
    Onderdeel van opereatie jade helm.

    Like

   • @pepijn71 ik heb het OOK gezien ivm zwarte vrouw/blanke politie agent die de vrouw een stopteken gaf voor een knipperlicht overtreding ,en die 3 dagen later zichzelf zou opgehangen in de cel.Het moeilijke is aan deze echte gebeurtenis of hoax,is je weet soms niet meer wat echt of niet echt is.Waarom zou een vrouw zich ophangen in een politiecel voor zo’n kleine overtreding?waarom zat ze al 3 dagen vast voor zo’n kleine overtreding?in elke politiewagen zit een CAMERA ,dus de waarheid had deze zwarte CRISIS ACTRICE aan haar zijde—–100% HOAX(ik moet eerlijk zeggen deze was iets moeilijker te doorzien,het filmpje ziet er best wel echt uit—-GOEDE CRISIS ACTRICE(verdiend een OSCAR!)—maar de nasleep/verhaal etc…in deze HOAX,verraad dat het een HOAX is.en ALS het geen hoax zou zijn,dan heeft de Politie haar vermoord in de CEL,voor een kleine verkeersovertreding,EN ze zaten al in het nauw DE politie,want de camerabeelden van de Politieauto lieten zien,dat de Politieagent/CRISIS cop ACTOR fout zat en agressief was,en dat voor een kleine verkeersovertreding(knipperlicht),dus het zou natuurlijk niet handig zijn om haar te vermoorden,onder het mom het was zelfmoord,voor een KLEINE VERKEERSOVERTREDING—-de Overheid/politie zetten deze PSY-HOAXES op om de POLITIE/OVERHEID te gaan HATEN en NAtuurlijk Rassenhaat/oorlog—een soort predictive programming/mind control–haat de politie,want de NEW WORLD ORDER/POLICE STATE/MARTIAL LAW is COMING

    Like

   • Waar is dan je echte bewijs?
    Filmpjes op internet?
    Lul niet toch niet zo dom uit je nek,man en lever dan eens echt bewijs als je een vent bent.
    Maar dat kun je niet.
    Zolang je dat niet kunt,ben je gewoon net zo’n leugenaar als Obama,Rutte tot aan de NASA toe.

    Like

   • Ja Stevie het is duidelijk dat ze iets plannen, eerst die vlag, die shooting in die kerk en nu dit weer plus is er een hele grote militaireoefening (jade helm) aan de gang.
    Veel onderzoekers hebben het weer over September als de volgende valse vlag.

    Net als 14 jaar geleden.
    Ik vond vandaag de telegraaf die ik op 12 september 2001 heb gekocht . Even goed gelachen.
    Ik zet hem op Ebay misschien wil Lucky Larry Silverstein bieden voor bij z’n 9-11 verzameling.

    Like

   • Bovenstaande Reactie van @WaterCLOWN—Barack Obama’s twittertje 16:27 uur…=1+6=*7–en/of 16+27=43=4+3=ook*7……..dan nog 1+6+2+7=16=1+6=⁼*7…….extra bonus 16=*7 en–27=2×7=totaal:*777……….en 27=2+7=9=*33…….met zijn FAKE CGI fotootje……………..20-7-2015?–hahaha—–homo barack met zijn FAKE kids en kerel als “vrouw”en die Constant Hoaxes in elkaar futselde van Boston Hoax t/m Sandy Hook Hopax etc…en jij gelooft deze CLOWN met zijn Ronde aarde%$#@!——CLOWN!

    Like

   • Het is toch een wonder hoe jullie hier direct weten wat een hoax is en wat niet. Zonder ter plaatse te zijn geweest, zonder getuigen te spreken of te horen, zonder enig achtergrondsonderzoek van welke soort of aard dan ook.
    Niet 1 seconde zoeken jullie of het waar is of niet, jullie WETEN het gewoon. Dat is dus het botte dogma van de gelovingen he. Geen enkel bewijs kan jullie overtuigen van het tegendeel omdat GELOOF nu eenmaal altijd wint van bewijs. Als je gelooft dat je een kikker bent, kan zelfs een blik in de spiegel je niet van het tegendeel overtuigen he, dan is elke spiegel een hoax.
    Goed bezig jongens, de entertainmentwaarde is torenhoog. 🙂

    Like

   • @John Doe wie zegt dat IK bijvoorbeeld geen uren en uren onderzoek heb gedaan?En nog iets John Doe—HET HELE INTERNTET STAAT VOL met info/bewijzen in ALLE HOAXES,by the way moet ergens erbij zijn geweest om te beseffen/begrijpen/te zien is wat een hoax is of geen hoax?Hoe kan jij dan weten dat bepaalde gebeurtenissen GEEN hoax zijn?wel eens van CRISIS ACTEURS gehoord OF DUPING DELIGHT of FAKE DEATHS bewijzen of bewezen onmogelijkheden in “gebeurtenissen”/”rampen”—noem eens 1 hoax op waarvan jij zegt dat het absoluut geen HOAX is—KOM OP-ik daag je uit!ik zal zo snel mogelijk uitleggen,en/of met links dat iets een 100% HOAX.—let wel JOHN DOE-ik ben een HOAX kenner/professor……mh17 om eens mee te beginnen of 9/11 of sandy hook of flat earth ,of boston marathon hoax,of …….noem maar een HOAX en stel je vraagjes—-I DARE U!–groet Stevie HOAX”PROFESSOR”wonder—by the johnny DOE er zijn miljoen COMPLEETDENKERS over de wereld,en elke dag komen er nieuwe bij….SUCCES met je vraagjes alvast–dus jij gelooft in die SUPERRRRRFAKE NASA FOTO VAN DE RONDE WERELD—-HAHAHAHAHAHAHa—jij bent pas ENTERTAINMENT-clown

    Like

   • Het hele internet staat ook vol met leugens en fake video’s.
    Hoe weet jij wat te geloven is en wat niet? Je gelooft dus geen enkele foto van NASA of de Russen of de Chinezen of de Indiers van een bolle aarde, ok, maar dat is dan een complot waaraan een paar tientallen miljoenen mensen meewerken.
    De kans dat dat echt een hoax is is zowat oneindig klein, je kan evengoed geloven dat je in een televisiestudio leeft, zoals in de Truman Show en dat alles en iedereen je voorliegt en bedriegt. Dat is meer waarschijnlijk in feite.
    Ik ben niet geinteresseerd in concrete hoaxen, maar wel hoe mensen ertoe komen te geloven in een bepaalde hoax : hoe trappen ze in die val en waarom komen ze er bijna nooit meer uit?
    Maar als je dat toch wil bewijzen dat je er iets van weet : wel de bolle aarde, dat klopt perfect met het huidige cosmologische model dat de fysica hanteert (het is dus wiskundig en fysisch correct), het klopt met de waarnemingen van andere planeten via telescopen, het klopt met de getuigenissen van mensen die rond de aarde zijn gevaren of gevlogen, het klopt met de foto’s van satelieten en ruimtestations, het klopt met simpele waarnemingen (zoals ballons met een camera eraan, met schepen die verdwijnen aan de horizon etc.), het klopt met de GPS-technologie, die je kan narekenen en controleren, het klopt met seismische registraties waarbij golven de wereld rondgaan bij aardbevingen en telkens opnieuw worden gemeten bij elke doortocht, soms tot 20 keer na elkaar.
    Toen de vulkaan Krakatoa uitbarstte in 1815 was het geluid zo luid dat het ZEVEN keer gehoord werd,, het ging namelijk (in beide richtingen) 3 en een halve keer ROND de aarde.

    Als je een beter model hebt om dit allemaal te verklaren en uit te leggen : ga je gang. Geen belachelijke filmpjes op Youtube natuurlijk, met je eigen woorden aub en met bewijs als het kan.
    Als je het dat kan (de kans is oneindig klein maar wie weet), dan heb ik een paar miljoen euro voor je volgend jaar als je de nobel prijs wint. Eerlijk delen, ok? 🙂

    Like

   • Krakatoa was 1883, sorry,
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Krakatau_(vulkaan)

    De uitbarsting ging met zoveel geweld gepaard dat de trommelvliezen van zeelui in de buurt barstten. Het gebrul en geknal was hoorbaar tot in Australië en zelfs op het eiland Rodriguez. In Atjeh, in het noorden van Sumatra, bracht men troepen in paraatheid wegens vermeend vijandelijk kanongebulder. De schokgolven in de atmosfeer waren zo krachtig dat ze zeven keer geregistreerd werden. De helft van de registraties betrof golven die uit de richting van Krakatau kwamen, de andere helft golven die via de andere kant van de aarde weer richting Krakatau gingen. In totaal gingen de golven dus ongeveer 3½ keer de aarde rond.[5]

    Like

   • @John Doe was jij in 1815 erbij?7 maal zeg je?7=zionistisch/mind CONTROL wapen(slash;)/HOAX nummer—dus in je eerdere reactie,zeg je waren jullie of jij erbij ivm HOAXES ,maar NU kom jezelf met iets uit 1815?ben jij ouder dan 200 jaar?en nog iets JOHNNY doe——-vraag mij eens waarom mh17 een hoax is of 9/11 of weet je wat NORWAY “shooting”bombing”HOAX met crisis FREEMASON acteur BREIVIK…..by the way wat is jouw geheim dat je ouder dan 200 jaar bent?laat me raden….jij gebruikt geen Tandpasta/Fluroide vergif?——–groet Stevie 100% HOAXER believer en …….een WONDER;)

    Like

   • @John Doe heb ik OOIT het over DIE vulkaan uitbarsting gehad dat het een hoax is?en nog iets:JA alles wat rusland/china/usa/nasa/iss/Wubbo Ockels/Andre Kuipers etc doet ivm in “SPACE”is fake….ik heb ontelbare reactie’s(zeerrrr inhoudelijk)/links etc…gepost de afgelopen maanden,weken,dagen,uren op ALLE artikelen van DONQUIJOTTE betreft Nasa/flat earth hoax/satellieten hoax/space hoax—dus GELOOF me,ik weet waar ik het over heb,en GELOOF me ik heb ALLE video’s die ik gelinkt heb BEKEKEN,sommige meerdere malen,en zeer veel video’s die ik NIET gepost/gelinkt heb die OOK—en NOG iets John Doe zijn er mensen op de Maan geweest volgens jou?JA of NEE…bonus:de mars rover nasa HOAX landing van 2012 persconferentie bekijk ik 1x per week,weet je waarom?LACH THERAPIE ,en de China space HOAX video’s idem-dito/OOK de Russian space HOAX video’s(maakt trouwens NIKS uit als er HOAX achter staat,want de video’s/”bewijzen” van o.a NASA channel zijn PRECIES hetzelfde,en nog iets John Doe,dus jij zegt dat de NIEUWE foto van NASA van de Ronde Aarde ECHT is?JA of Nee?——-wist je dat NASA zeerrr veel HAARfohns en HAARlak gebruikt voor voorAL de vrouwelijke ACTORnauten?nee?bij deze….groet stevie NASA=EEN HOAX wonder

    Like

   • @John Doe…..EN?zijn er mensen op de Maan geweest volgens jou—JA of NEE?is de NIEUWE foto van NASA van de Ronde Aarde ECHT of FAKE-JA of NEE?heb je OOK zo moeten lachen ivm de persconferentie van 2012 van NASA ivm mars rover landing(HOAX!)en ook de nieuwste NASA persconferentie ivm PLUTO(HOAX!)kijk gewoon op NASA-channel——echt HILARISCH en tevens TRIEST hoe deze bedriegers/leugenaars/CLOWNS/freemasons van NASA liegen/bedriegen dat het GEdrukt staat.—–fijne dag John Doe—ik ben benieuwd naar je JA of NEE,antwoorden.

    Like

   • Moeilijk met jou discussieren Stevie, je begrijpt het precies allemaal niet erg goed. DIt ging over de bolle aarde, jij vroeg naar een hoax-voorbeeld waar ik het niet mee eens was, weet je nog? We gaan niet belachelijk doen toch en er numerologische quatsch bijsleuren of andere hoaxen.
    Probeer het bij de bolle aarde te houden (en dus de hoax van de platte aarde-theorie). Begrijp je dat je bewijs moet aanbrengen voor een stelling? Ik heb dat gedaan voor de bolle aarde (wat momenteel door elke wetenschapper en fysicus geaccepteerd wordt als feit, dus dit is in feite de consensuspositie), ik heb het zelfs geillustreerd met de WAARNEMINGEN bij de Krakatoa-uitbarsting in 1883, lang voor NASA er was of ESA, dus daar kan je niet over gaan zeuren. Dat de geluidsgolven 7 (of 6 of 8, who cares?) keer langskwamen is 1 bewijs (samen met duizenden andere dingen) van de bolle aarde.

    Nu ben jij een gelover in de platte aarde hoax,ok, maar als dat je stelling is, verwacht ik daarvoor bewijs. Echt bewijs, filmpjes op youtube dus NIET. Echt onderzoek is ok, dat wil dus zeggen : een paper die in een erkend tijdschrift heeft gestaan en dat getest is op fouten door andere wetenschappers.
    Of als je een test kan voorstellen die bewijst dat de aarde plat is, ook goed.
    Maar net zoals jij (zonder echte reden) alle foto’s en video’s van NASA en ESA etc. afwijst, wijs ik ALLE internet video;s en filmpjes af. DIe vind ik fake en niet geloofwaardig.
    Ok?
    Samen voor de nobelprijs. Gaan met die banaan!

    Like

   • @John Doe,het is moeilijk JUIST om met jou een discussie te hebben—–de fake/nep FOTO van DE RONDE AARDE heeft NASA zelf de wereld ingeholpen…hoeft niemand een hoax channel voor te volgen of te geloven,NASA persconferenties idem dito-kun je gewoon op NASA-channel bekijken(heb ik OOK duidelijk vermeld)en nog iets John Doe,waarom heb JIJ nog niet eens mijn eigen vragen/bevindingen betreft Flat Earth op waarheid/feiten GEdebunkt of BEantwoord(ze staan al 4 weken op deze Site)dus jij gelooft dat de FOTO van de apollo17-1972 “missie”maanlanding”echt is,van de ronde aarde EN dat er mensen op de Maan zijn geweest EN de Nieuwe Foto van Nasa betreft Ronde Aarde is OOK echt in jouw opinie?en jij zegt dat ik geen bewijs lever,EEN EZEL zou nog moeten zien dat ALLE foto’s/beelden Fake zijn van de “Ronde”Aarde,en dat ALLE “maanlandingen”FAKE zijn—PLAATS 1 foto van de RONDE AARDE die er NIET fake/nep/CGI/photoshop/Geschilderd/Green Screen/plastic fantastic uitziet AUB—–en nog iets John Doe,als de Aarde toch ECHT rond zou zijn dan was dat door de EEUWEN heen toch allang KEIHARD bewezen,en hadden we deze “discussie”toch niet,en VOORal nu met internet/you tube en die ontelbare mensen die bezig zijn ivm flat/round earth,en channels etc…Als de Aarde toch ECHT rond zou zijn ,dan was dat TOCH 100% al lang bewezen,want als iets ECHT is is dat ALTIJD KEIHARD Aan te tonen,als iets FAKE is OOK —-de foto’s/beelden van NASA van de Ronde Aarde spreken toch voor zichzelf dat ze FAKE zijn ,net zoals een briefje van 21 euro,zinloze “discussie”.En ivm maanlandingen HOAXES/LEUGENS idem dito(en nog iets jij spint dat ik geen onderzoek zou doen,dat zuig jij zomaar uit je duimpje)de reactie’s van Buzz Aldrin-Neil Armstrong etc…in de DOCU van Bart Sibrel zegt ALLES(hahaha,wat een CLOWNS/LEUGENAARS)en ook heb ik een interview gezien met ACTORnaut/oplichter/bedrieger/krapuul Buzz Aldrin waar hij door zijn HANDLERS naast hem,in het Gareel word gehouden,en totaal de MIST ingaat en zich verspreekt,en de HANDLER(S)raken in paniek(HAHAHAHAHAHA)—YOU TUBE:Sibrel astronauts gone WILD(part 1 & 2)—-You Tube:MOON landing fake…Neil Armstrong TALKS—-You Tube:Buzz Aldrin ADMITS moon landing was a HOAX—You Tube; NASA mars rover landing pressconference HOAX—–You Tube:Nasa mars rover landing pressconference—-(maakt NIKS uit als je de HOAX video bekijkt of de GEEN hoax video betreft Nasa’s mars rover landing pressconference—HOAX!—@John Doe,dus jij zegt KEIHARD dat de foto’s/beelden van de Ronde Aarde ECHT zijn?JA of NEE…en dat alle maanlandingen ECHT zijn?JA of NEE…en dat de mars rover landing ECHT heeft plaats gevonden?JA of NEE—dadelijk geloof je OOK nog dat freemasons/leugenaars/ACTORnauten/oplichters/bedriegers/nwo gespuis-Wubbo Ockels en Andre Kuipers in “SPACE”zijn geweest?!?——fijne dag nog John DOEi(en NOG iets,het hele INTERNET/YOU TUBE ontploft van de SCREW UPS van NASA en de ACTORnauten,bekeken door miljoenen mensen over de gehele wereld,en die OOK zeggen/vinden dat NASA zo fake is als een 3 dollar briefje,je moet ook wel een EZEL of een LEUGENAAR of een ONWETEND of SHILL of GATEKEEPER zijn om te geloven/zeggen dat NASA een echt INSTITUUT is waar ze mensen naar de maan of in space sturen,en met hun FAKE nep ronde aarde foto’s/beelden—BY the WAY John Doe,de NASA challenger “EXPLOSION”van 1986 is een HOAX—geen dode ACTORnauten.(zie o.a *learn of the jesuit order channel of junglesurfertv channel op you tube)SUCCES!en ENJOY it(zet je 3-D brilletje op…

    Like

   • Maar Stevie, dat de aarde rond is IS ook al eeuwen keihard bewezen, geen zinnig mens die daar nog over twijfelt natuurlijk.
    Dat sommige niet zinnige mensen dat bewijs niet begrijpen of niet WILLEN begrijpen dat is hun probleem natuurlijk, als ze willen geloven de maan van kaas is of dat ze in feite Napoleon of Jezus zijn of dat de NASA foto’s en video’s fake zijn : dat is allemaal hetzelfde fenomeen he : Je gelooft wat je wil geloven en geen enkel tegenargument zal je overtuigen.
    Ondertussen onthoud ik toch vooral dat je zelf GEEN ENKEL BEWIJS voor een platte aarde kan aanbrengen (Youtube filmpjes zijn fake dus komen zowiezo niet in aanmerking).
    Je raast een eind weg tegen de bolle aarde, maar daarmee bewijs je voor geen Jota jouw platte aarde theorie.
    Je bent heel destructief voor wat je niet begrijpt, maar ik zie geen enkele constructieve post van jou. Komen die er nog aan?

    Like

   • @John Doe—Maar John Doe,toch ik vind het zo opmerkelijk dat je mijn vraagjes/bevindingen niet ff DEbunkt/Weerlegt—ik zal ze bij deze nog maar eens opnoemen—1:Waarom zijn ALLE beelden/foto’s van de Ronde Aarde FAKE?–2:Waarom staat er NIHIL(eigenlijk niks)qua info,extra links,bewijs op wikipedia bolvormige aarde versus MEGAVEEL(te veel om op te noemen,bijna oneindig)info,extra links,bewijs op wikipedia Platte Aarde?(zou het niet juist andersom moet zijn?!?)–3:Hoe is het mogelijk dat op wikipedia Bolvormige Aarde als ENIGSTE bewijs een FAKE foto staat van de Ronde Aarde,genomen uit de Apollo 17″missie”maanlanding”1972 100% HOAX,dat is toch onmogelijk want er is nog NOOIT iemand op de maan geweest OOK niet in 1972,ivm de apollo 17 “missie”maanlanding”LEUGEN/HOAX—-check maar eens op wikipedia en plaats AUB een foto/video/beeldmateriaal van de RONDE Aarde die er NIET fake/nep/CGI/green screen/Photo shop/plastic fantastic/geschilderd uitziet—-is dat teveel gevraagd?want er zijn toch mensen op de maan geweest en in space en er zijn toch zoveel satellieten in space volgens jouw,waarom kunnen die geen 1 foto/beelmateriaal leveren van de Ronde Aarde die er NIET fake,nep,geschilderd,KOEFNOEN,CGI,green screen,photo shop uitzien/uitziet?en verklaar eens ivm wikipedia bolvormige Aarde dat er NIHIL(eigenlijk NIKS)aan info,bewijs staat HOE KAN DAT,DAT IS TOCH ONLOGISCH!,er zou toch MEGAVEEL info,bewijs MOETEN staan dat de Aarde Rond is/Bolvormig,REDEN:ze kunnen NATUURLIJK geen MEGAVEEL info,bewijs,foto’s,beelden leveren van IETS wat NIET waar is/een LEUGEN is!!en als je dan wikipedia Platte Aarde checkt met MEGAVEEL info,bewijs,beelden,extra links/artikelen dan is het toch eigenlijk alleen al om deze SIMPELE,OP FEITEN/WAARHEID en LOGICA een CASE CLOSED dat de AARDE PLAT is……fijne dag johnny DOE(nog een spindoktertje erbij)

    Like

   • Beste Stevie,

    Diezelfde vraag om jouw vraagjes/bevindingen te debunken enkele weken geleden al. Leto2thesandworm beantwoordde die toen netjes in het artikel over Admiral Byrd’s diary; ik heb daarop geen reactie van jou meer mogen zien, maar misschien dat ie tijdens moderatie elders belandde.

    Gezien de uiteenlopende discussies die kriskras door Don’s blog lopen, leek mij een aparte post handig over met daarin onze wederzijdse vragen en antwoorden. Ik heb natuurlijk geen rechten op Don’s site, dus voelde me zo vrij om ’n losstaande WordPress blog op te tuigen genaamd ‘Hoaxcenter’. Uiteraard wil ik geen bezoekers van Don wegloodsen; integendeel. Dus als hij of stamgasten gegrond bezwaar hebben dan verdwijder ik deze thread weer:

    https://hoaxcenter.wordpress.com/2015/07/27/wie-slaat-deze-8-punten-plat/

    Ik kijk uit naar ’n respectvolle, inhoudelijke dialoog hier of daar zonder op de man of vrouw te spelen (dus geen “je bent een ezel/clown” et al IMHO).

    Met goed bedoelde groeten,
    Mikel

    Liked by 1 persoon

   • @sablo,leto2 thesandworm heet totaal niet vragen/bevindingen gedunkt(sterker nog ,hij/zij was het eigenlijk met alles eens,behalve dat hij/zij vond dat dat er op wiipedia bolvormige EN platte aarde geen bewijzen stonden(maar dat kan hij/zij noot binnen 1 uurtje allemaal bekeken hebben voorAL op platte aarde wikipedia want daar staat zoveel links,info,extra links dat je dat nooit een persoon op 1 uurtje allemaal heeft aandachtig heeft kunnen bekijken,en ik had ook een reactie gepost daarover maar die is nooit gepost geworden door don,omdat ik in de moderatie stond/staat—en om eerlijk te zijn ik ben nu inmiddels flat earth MOE/BEU,na zoveel reactie’s ik heb het gevoel dat het toch NIKS uitmaakt,ik heb zoiets,ik heb mijn best gedaan,in dit topic en ik ben er klaar mee,ik in dit topic,het is een gevecht tegen tegen BIERKAAI,ik heb nu zoiets laat de mensen maar geloven wat ze willen of in de flat earth/of round earth —ik ben er klaar mee,ik heb mijn steentje bijgedragen en ik vind het goed geweest—i take a BREAK van dit topic,voor mij is het duidelijk de AARDE IS PLAT,en ik kan toch niet de wereld veranderen—-ik wens iedereen veel succes in zijn zoektocht betreft flat earth/round earth ik heb mijn best gedaan,ik heb alleen STANK voor DANK gekregen —-vriendelijk groeten stevie—-ik ga me nu bezig houden met andere topics,puur voor mezelf,het kost me tijd,energie,en het word toch niet gewaardeerd door veel mensen–dit schrijf ik uit mijn HART —groet aan je Sablo–succes met jouw zoektocht naar de WAARHEID,mijn persoonlijke waarheid betreft flat earth is een CASE CLOSED—i take a break—ik ben eerlijk gezegd OP,in dit topic(begin al grijze haren te krijgen,bewijze van spreken,en pijn aan mijn typvingertjes;)

    Liked by 1 persoon

   • Dank je Stevie voor jouw inhoudelijke en begrijpelijke reactie. Het ging en gaat mij dan ook niet om debunken, maar om elkaar netjes beantwoorden en begrijpen (waarbij ‘begrip hebben’ niet automatisch betekent dat we ’n standpunt delen).

    Voor mij staat eigenlijk niets in steen gebeiteld, ook de vorm van de aarde niet: eerst “was” de aarde ‘plat’ toen ‘rond’ of ‘bolvormig’ en nu “is” ie weer ‘plat’ voor groeiend aantal mensen wereldwijd, of lijkt ie eerder ‘ei/peervormig’ volgens anderen. Als ‘freethinker’ stel ik mijn denkbeeld simpelweg bij op basis van de verzamelde constateringen tot op heden. Dus als morgen meerdere onafhankelijke bronnen aantonen dat de aarde geen curvature vertoont dan pas ik mijn (denk)beeld aan.

    Sterker nog, ik heb gespaard voor ’n geavanceerdere catadioptrische telescoop voor astrofotografie die binnenkort in m’n kofferbak meegaat naast m’n huis-tuin-en-keuken spiegeltelescoop voor horizonverkenning zodat ik naast m’n denkbeelden ook m’n optische beelden blijf toetsen.

    Ik wens jou ook uit de grond van m’n hart veel succes met jouw verdere onderzoek. Voel je vrij om de eigenaarschap van ‘hoaxcenter’ te krijgen als eigen … platform 😉

    Groeten van Mikel/Sablo

    Like

   • Tja Stevie, Jij hebt blijkbaar niet echt veel begrip van de wereld, dat verklaart direct ook waarom je de meest maffe hoaxen blind gelooft zonder ook maar 1 degelijk bewijs ervoor.
    Het aantal pagina’s op wikipedia bvb. (hoe tel je dat trouwens, heb je daar een webcrawler voor gebouwd als je weet wat dat is?) is dat relevant? Als ik jou zeg dat er voor elke wikipagina over de platte aarde (“bewijs”dus in jouw domme ogen) er meer dan 500 pagina’s bestaan over de bolle aarde, hoe ga je me dan tegenspreken? ,Ga je ze opsommen of zo? 🙂 🙂
    En over de foto’s en video’s van NASA : JIJ (blinde zanger als avatar) GELOOFT dat die vals zijn. OK, IK (EN een paar miljoen wetenschappers en miljarden gewone mensen) zijn ervan overtuigd dat ze echt zijn. Jij zit bij die 0.1% diehard believers (die er natuurlijk helemaal niet toe doen in het echte leven, ze worden dan ook staalhard genegeerd in de echte media en in de politiek). Maar je gelooft blijkbaar zelf dat je deel uitmaakt van een aanzienlijke groep. 🙂 Ik denk dat de groep van de blinde linkshandige dwergen met alzheimer die geloven in BigFoot groter is dan de groep van Platte-aarde gelovigen. Die Dwergen krijgen dan ook een hoop meer respect van de maatschappij.

    Trouwens : over jouw punten waarover je zo wanhopig smeekt om die te debunken : Dat kan niet he. Ik kan niet debunken wat in jouw hoofd zit. Als jij gelooft dat er een onzichtbaar konijn in je badkamer woont, kan ik dat niet debunken.
    Net op die manier kan ik niet debunken dat jij gelooft dat de NASA beweringen en foto’s en video’s fake zijn, maar dat is ook helemaal NIET BELANGRIJK.
    Ernstige mensen, wiens oordeel ik WEL betrouw en voor wie ik respect heb OMDAT ze iets kunnen en bewezen hebben (wat heb jij al bewezen als steuntrekker?) delen mijn overtuiging : de maanlandingen waren Echt, de aarde is rond, sattelieten bestaan, het ISS draait rond de aarde met astronauten erin en de sonde New Horizons heeft prachtige foto’s gemaakt van een ronde Bol die men Pluto noemt.
    Deal with it. Het leven en de maatschappij gaat verder, Een buitenstaander blijven is erg zielig als je eenmaal volwassen bent.

    Like

    • Leg mij nog ff uit hoe het kan dat een NASA woordvoerder vertelde over de waarschijnlijke peervorm van de Aarde. Dat zegt toch al iets over alle bestaande foto’s van de Aarde waarvan NASA zelf overigens toegeeft dat het composities zijn. Svp op inhoud ipv de persoon. Ik weet niet of @Stevie werkeloos is en acht dat in een discussie als deze onbelangrijk. Het is typisch trollen gedrag.

     Like

   • @John Doe—in ALLE hoaxes zijn er maar 0,000001 % die doorzien/begrijpen dat het een HOAX is,en nog iets als jij al gelooft in de maanlandingen EN de mars rover landing van NASA–dan ben jij diegene die GEbrainwashed is,en waarom ga je OOK niet eens met Donquijotte in discussie betreft platte aarde/Nasa—je weet wel de maker van de Artikelen–en nog iets,de media schenkt zeker geen aandacht aan de leugens/propaganda/HOAXES waar zij zelf een onderdeel van zijn om die de mensheid te verkopen,te bedriegen,te beliegen,dus doe niet zo INFANTIEL,dadelijk zeg je ook nog dat Sandy Hook geen hoax was,en ivm WIKIPEDIA(kan een DEBIEL nog gewoon zien—-NIHIL info,bewijs versus MEGAVEEL info,bewijs)MOET IK HET OOK NOG GAAN OPTELLEN PIPO?!?een DEBIEL ziet nog dat er 000000,1 % op bolvormige aarde staat versus 10000000000000000000000000000000000% op platte aarde WIKIPEDIA dus ivm bolvormige aarde/platte aarde kun je lullen wat je wilt maar dat zegt toch al genoeg op zich,en waarom plaats je geen FOTO van de Ronde Aarde die ECHT is,en je doet net alsof ik geen onderzoek heb gedaan,in alle HOAXES,ROT TOCH OP MAN,ivm NASA SCREW UPS in “space”en “maanlandingen”etc…daar is 90% het mee eens op deze site–dus doe nou net niet,alsof DONQUIJOTTE en IK de enigste zijn.JE hebt inderdaad geluk dat 99% van de MENSHEID toch alles blind gelooft wat de media/overheid/nasa hun voorschoteld ,maar dat wilt NIET zeggen dat het dan OOK waar is–het feit dat jij al “gelooft”in de “maanlandingen”en de apollo 17 “maanlanding” HOAX inclusief foto “ronde”AArde genomen uit een HOLLYWOODSTUDIO is al op zich HILARISCH—-en waarom richt je je OOK niet eens naar Donquijotte?!?!b.v de peervormige opmerking van donquijotte en al die andere claims van Donquijotte betreft platte aarde/nasa hoaxes/leugens?—-ik ga dadelijk weerrrr eens de persconferentie bekijken van NASA ivm curiosity mars rover “landing”project-HOAX——-ECHT LACHEN!gewoon op NASA channel–KOMEDIE op zijn best—-NASA’S COMEDY CENTRAL—john doe stel OOK eens wat vragen aan DONQUIJOTTE…..

    Like

   • @sablo,ik vind het wederom opmerkelijk dat je geen woord aan nemesis of waterman10 besteed qua beledigingen,schelden?!?!NOGMAALS,de reactie’s op alle artikelen van Donquijotte tonen KEIHARD aan dat zij zijn begonnen met leugens,kinderopmerkingen,beledigingen(de WAARHEID staan mijn zijde)maar enfin—ik ben er HEILIG van overtuigd dat de AARDE PLAT is(dat mag toch?),iemand anders mag vinden dat de AARDE ROND is,maarrrrrr behandel het TOPIC dan op een eerlijke manier,en ga NIET liegen,draaien,spinnen,beledigingen,ontwijken,want dan is diegene bij voorkeur al bezig om NIET de waarheid te zoeken/vinden mee te helpen,en nog iets HOEVEEL ARTIKELEN HEEFT DONQUIJOTTE MET HET WOORD:HOAX (mh17 hoax-germanwings hoax-NASA hoaxes-ebola hoax-theo van gogh hoax etc..etc…etc…etc..etc..etc..etc..etc..etc..)erachter?dus waarom wil je zoooooooo graag dat ik naar hoax central ga?wil je me weghebben?ik BESLIS zelf waar ik reageer,of niet reageer,ben ik de enigste die het over HOAXES heeft op deze site?!?!?!?!90% van de ARTIKELEN van Donquijotte gaart over geschiedenisvervalsing/HOAXES/leugens.dus?—fijne dag nog

    Like

   • Beste Stevie,

    Natuurlijk mag jij de heilige overtuiging hebben dat de aarde plat is. Idem voor jouw mening ’t opmerkelijk te vinden dat ik geen woord richt aan nemesis of waterman10. Nogmaals, jij en ik voeren met ons tweeën ’n dialoog dus ik zie geen reden om daar derden bij te halen; ik vind het op mijn beurt opmerkelijk dat jij mij blijkbaar wel selectief wil inzetten als soort kinderjuf bij scheldpartijen, maar niet voor netiquettes bij SCHREEUWPARTIJEN.

    Merk je trouwens jouw eigen suggestiviteit in je vraag: Waarom wil je zooooo graag dat ik naar hoax central ga?, waarna ik jou vervolgens in ’n denkpatroon zie eindigen waarin jouw innerlijke stem jou lijkt te overtuigen dat ik je weg wil hebben en/of ik voor jou wil beslissen waar je reageert.

    Die suggestieve vraag kan ik dus niet beantwoorden, want ik wil helemaal niet zo graag dat jij naar hoaxcenter gaat. Nee, ik wil je niet weg hebben, en zeker niet voor jou beslissen.

    Het enige wat ik met de beste bedoelingen heb gedaan: centraal plekje gemaakt met jouw 8 vragen/punten die je hier regelmatig gesteld hebt rondom de platte aarde, met daaronder alle reacties verzameld. Puur om iedereen hier in de ‘DQ-community’ te helpen met het overzicht wat andere leden al geschreven hebben. Zoals je zelf al schreef: jij beslist zelf of je daar kijkt of reageert. Ik heb zelfs nog aangeboden:

    1) die centrale plek te verwijderen als jij, Don of anderen gegronde redenen hebben
    2) het eigenaarschap aan jou over te dragen indien jij interesse hebt

    Even goede vrienden als je geen interesse hebt. Via WordPress.com kan je veel aanpassen, ook de naam, beschrijving en het webadres als HoaxCenter de lading niet dekt.

    Fijne dag verder ook,
    groeten Mikel Sablo

    Like

   • @Sablo—ik wil je totaal niet inzetten als kinderjuf,jij begrijpt blijkbaar mijn PUNT niet…jij wekt de indruk,dat ik diegene ben die iedereen beledigd,terwijl er NATUURLIJK wel een reden voor is waarom ik zo tegen bepaalde mensen reageer…DE reden is ZIJ zijn begonnen(hoe KINDERachtig het ook klinkt)maar daar heb jij totaal geen begrip voor,maarrrr jij wrijft het wel STEEDS in mijn gezicht,alsof ik de bad guy ben,of iets in die vorm(dan is het een spelfout,dan zijn het de hoofdletters dan dit,dan zus etc…)als mensen gewoon eerlijk,normaal,zonder leugens/bedrog/valsheid/onzin/ontwijken/schelden reageren(VOORal in de FLAT EARTH topic,maar is al maanden geleden,begonnen ivm satellieten,maanlanding hoax Donquijotte artikel),dan reageer ik OOK normaal,en je zegt OOK steeds dat ik eigenlijk niet inhoudelijk ben(nou ik vind dat ik JUIST inhoudelijk ben in alle topics)en ivm hoax central,die indruk wek je wel(los als het zo is,of niet)maar als zoals ik,door veel reaguurders word aangevallen,of ALTIJD wel iets hebben aan te merken,MEESTAL totaal niet op de INHOUD by the way,dan word je zoals ik,er ook een beetje moe van,en dan kom jij weer met iets—-Ik wil ALLEEN de WAARHEID in welk TOPIC dan OOK—fijne dag stevie(en HOU AUB op alsof ik niet inhoudelijk ben,want dat is een LEUGEN/onzin)dat is gewoon een persoon een bepaald “imago”aanmeten op ONZIN gebaseerd,dat is ook ZEER beledigend,alleen op een slinkse manier,dat is mijn eerlijk mening/overtuiging—-ik ben THE GOOD GUY

    Like

   • Beste Stevie,

    Ik geef de moed op gezien ik blijkbaar bij jou de indruk opwek dat ‘jij degene bent die iedereen beledigt’ terwijl ik juist niemand anders er bijhaal; ik heb ooit jou hier persoonlijk aangesproken toen jij schreef “Sablo, je bent een clown”. Simpelweg omdat ik -net als elke Nederlander- het recht heb mij niet te laten beledigen, hoe eenvoudig de belediging dan ook. Ik zou anders reageren als jij of iemand schreef: “Sablo, ik vind jou als ’n clown gedragen” of “Sablo, ik zie feitelijke onjuistheden in jouw redenatie.” Da’s wat ik bedoel met het essentiële verschil tussen op de man spelen en inhoudelijk reageren, zoals ik actief proclaim. Super transparant en niets slinks aan lijkt mij.

    In het verleden heb ik gewoon netjes gevraagd of jouw hoofdlettergebruik anders kan in plaats van “Stevie, je bent een schreeuwlelijkerd”, toch? Maar dan ben ik volgens jou een hoofdletterpolitieagent of taalnazi. En klaarblijkelijk lukt het mij niet dat ik “als een soort kinderjuf” figuurlijk gebruik; totaal niet wat je wilt, maar nota bene zelf beschrijven hoe kinderachtig ‘zij zijn begonnen’ klinkt.

    Anyway, het ga je goed Mr. Good Guy.
    Groeten van Sablo, just a guy.

    Like

   • Peervorm. 🙂 Ja, die is goed he. Maar het gaat natuurlijk over minimale vervormingen van de geode vanwege rotatie en
    De afplatting aan de polen is bijvb. zowat de 20km. op een aardstraal van 6000 km is dat 0.3%.
    De uitstulping van het zuidelijk halfrond is reel en blijkt uit satelietmetingen van de jaren 80 door NOAA o.a, maar het is verwaarloosbaar in de praktijk. Het gaat dan over een paar tientallen meters. http://www.ngs.noaa.gov/PUBS_LIB/GeoLay.pdf

    Like

 12. TOT SLOT Beste @Stevie en beste @DON geef ik een exact bewijs dat de Aarde in ieder geval niet plat is en zelfs uit te reken dat het een bol is en hoe groot die bol is.

  Teken In een plat vlak een driehoek. Nu zegt de bekende stelling van Euclides dat de 3 hoeken van een driehoek (in het platte vlak) samen 180 graden zijn.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bolmeetkunde

  Teken nu een driehoek op de Aarde, op het Aardoppervlak. Doe dat door b.v. 3 punten heel ver van elkaar te nemen, maar zo dat je elkaar nog net ziet en alle 3 op dezelfde hoogte boven het zeeoppervlak.
  JA?? HEB JE DAT!!
  OK Nu meet je met zo’n landmeetkundige KIJKER (of moderner met een laser apparaatski) de 3 hoeken tussen deze punten.
  Dan blijkt ieder keer , hoe je die punten ook neemt (alleen niet in een ‘rechte’ lijn (in elkaars verlengde) dat de som van deze 3 hoeken > GROTER is dan 180 graden!!! Dat klopt want de meetkunde van een bol zegt dat de som van de hoeken van een boldriehoek groter is dan 180.
  Met wat bol-driehoeksmeetkunde kun je dan precies de straal en de omtrek van deze bol berekenen. MOOI he en EXACT.

  Q.E.D. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  p.s. en ga nu niet meer verder zeuren dat dit niet klopt, het klopt exact!!
  want in dat geval beweer je dat wiskunde niet klopt bv dat 1 + 1 = 3 of nog meer onzinnigs van dien aard.

  Zie verder: https://www.google.nl/search?q=bolmeetkunde&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=Nm-xVe3hK-LC7gb46oHYBQ

  Like

   • @Nemo/@Nemesis en de andere Round/Bol/Rondvormige narren–zoveelllll tijd/uren/reactie’s en NU blijkt toch dat de AARDE PLAT is,zonde/jammer van zoveel energieverspilling ,met eindeloze reactie’s gebaseerd op een grote LEUGEN?HOAX–(hahahaha)–had toch geluisterd naar Don en Mij;)

    Like

  • @Nemesis ben jij FAN,van You Tube SHILL channel M.Goudsmits,die heeft OOK zo’n idiote,infantiele “berekeningen”betreft de idiote Rond/Bolvormige Aarde

   Like

  • Betekent persoonlijk heel veel voor mij Platte aarde waarheid op de Nederlandse TV & De aarde blijkt toch Plat—(om over Wikipedia nog maar te zwijgen,VICTORY!!!!_@Nemo/@Nemesis@WaterCLOWN10@Letothesandshill etc…(CLOWNS)

   Like

 13. Het bewijs met BOLDRIEHOEKS meting is exact, logisch en consistent.
  Niet alleen is de stelling van de som van de 3 hoeken van iedere boldriehoek GROTER dan 180 graden (wiskundig) noodzakelijk voor een een BOLVORMIGE planeet Aarde, maar ook (wiskundig) voldoende.

  Dus alle boldriehoeken opgemeten op wat voor plaats op Aarde ook klopt exact en daarmee kan zelfs de STRAAL en de OMTREK (vanzelf) worden berekend! Straal Aarde is ca 6000 km en omtrek ca 40.000 km (2xpixR).

  De straal en dus de omtrek van de AArde kan zelfs met vanuit 2 punten worden berekend.
  Erasthostenus heeft dat al eens gedaan met vrij grote nauwkeurigheid.

  Like

 14. Nemesis, kom tot bezinning, ik vind het al meer dan erg genoeg dat HDR ermee stopt…. Laten we in de vredesnaam maar gaan bakkelijen over hoe het uberhaupt verder moet met deze kutmaatschappij waarin velen alleen nog van zichzelf verguld zijn. Iedereen moet zich maar eens gaan aanpassen aan elkaar. Iedereen moet maar eens zijn eigen ideeeen loslaten over wat waar is, en gaan nadenken over wat werkelijk waar is. Verga jij als de aarde plat is? Vergaat een ander als de aarde rond is? Waar gaat het hier uiteindelijk over? Kunnen we met elkaar beseffen dat we bezig zijn uit te zoeken wat de waarheid is, maar daarnaast veel belangrijker, dat we voor elkaar bijzondere mensen zijn én kunnen zijn? En ik baal er echt van dat HDR ermee ophoudt. Ik hoop echter dat het boek in wording ook weer heel veel gaat brengen…. Maar ondertussen moeten we het met alle afhakers met elkaar doen, of niet natuurlijk… Waar kies jij voor, waar kiezen wij voor? Gaan we de wereld verbeteren door maar in de contramine te gaan? Of gaan de wereld verbeteren door te beseffen dat we allemaal op onze manier een bijdrage leveren om van deze wereld iets moois te maken en natuurlijk ook zoveel mogelijk waarheid aan het licht te brengen 😉 Liefs aan jullie allemaal!

  Liked by 1 persoon

 15. Beste medebewoners hier in de “virtuele DQ-community” op aarde,

  Na onze oeverloze discussies, trek ik voor mezelf de conclusie: de verstookte tijd/energie houdt mij al te lang af van onderzoek naar kernvragen, dus voor mij het moment om gepast afscheid te nemen met dankbetuiging aan Don als gastheer en álle bijdragers hier.

  Als teruggave deel ik hierbij het boek Prometheus Rising van wijlen Robert Anton Wilson die in mijn optiek de ronde spijker op de platte kop slaat in onderstaande uittreksel:

  (…) the human mind behaves as if it were divided into two parts, the Thinker and the Prover. The Thinker can think about virtually anything. History shows that it can think the earth is suspended on the backs of infinite turtles or that the Earth is hollow, or that the Earth is floating in space; comparative religion and philosophy show that the Thinker can regard itself as mortal, as immortal, as both mortal and immortal (the reincarnation model) or even as nonexistent (Buddhism). It can think itself into living in a Christian universe, a Marxist universe, a scientific-relativistic universe, or a Nazi universe—among many possibilities. (…) The Prover is a much simpler mechanism. It operates on one law only:

  Whatever the Thinker thinks, the Prover proves.

  To cite a notorious example which unleashed incredible horrors earlier in this [the 20th] century, if the Thinker thinks that all Jews are rich, the Prover will prove it. It will find evidence that the poorest Jew in the most run-down ghetto has hidden money somewhere. Similarly, Feminists are able to believe that all men, including the starving wretches who live and sleep on the streets, are exploiting all women, including the Queen of England. If the Thinker thinks that the sun moves around the earth, the Prover will obligingly organize all perceptions to fit that thought; if the Thinker changes its mind and decides the earth moves around the sun, the Prover will reorganize the evidence. If the Thinker thinks “holy water” from Lourdes will cure its lumbago, the Prover will skillfully orchestrate all signals from the glands, muscles, organs etc. until they have organized themselves into good health again Of course, it is fairly easy to see that other people’s minds operate this way; it is comparatively much harder to become aware that one’s own mind is working that way also. (…)

  Scientists, however, are still believed to be objective. No study of the lives of the great scientists will confirm this. They were as passionate, and hence as prejudiced, as any assembly of great painters or great musicians. It was not just the Church but also the established astronomers of the time who condemned Galileo. The majority of physicists rejected Einstein’s Special Relativity Theory in 1905. Einstein himself would not accept anything in quantum theory after 1920 no matter how many experiments supported it.

  Nu 100 jaar na dato geldt diezelfde mindset nog steeds. Zolang we, de mensheid, het fenomeen van de integrale Thinker & Prover niet beseffen, zal m.i. de aankomende eeuw(en) er weinig tot niets conceptueel veranderen; de zogenaamde NWO blijft de OWO, met linksom of rechtsom de elite door hun wereldpolitiek aan de macht.

  PS. Als je de gelinkte .PDF hebt geopend en door de Acknowledgements van o.a. Aleister Crowley de rillingen kreeg, bedenk dan dat ook jouw “Internal Prover” werkt; da’s geen magick, maar gewoon ons zenuwstelsel 😉

  Vaarwel,
  Sablo

  Liked by 1 persoon

  • 3 a 4 maanden geleden (zie:datum van dit Artikel)WAS iedereen er zooooo mee bezig ivm Platte/’Ronde”Aarde,en NU 3 a 4 maanden later(9-10-2015)is het MUISSTIL betreft de standvastige Reaguurders die 100% zonder enige twijfel mogelijk CONSTANT zeiden dat de Aarde 100% Rond is?!?!?Wees dan OOK zo STOER,om NU anno 9-10-2015 toe te geven dat JULLIE er 100% NAAST zaten dat de Aarde Rond is,want de AARDE=100% PLAT,de BEwijzen/Feiten/Links BEWIJZEN(zie o.a TOP:4:(1)NASA zegt zelf in 1987/88 dat de AARDE Niet Ronddraait en PLAT is.(2)ALLE foto’s/afbeeldingen/beelden van de “Ronde’Aarde zijn FAKE/NEP/CGI/FOTO SHOP/GREEN SCREEN.(3)The Chicago Skyline(Weerman)A “Mirage”.(4)WIKIPEDIA Platte Aarde VERSUS Bolvormige Aarde….DE AARDE=100% PLAT(en NU zwijgt IEDEREEN?!?)houden JULLIE NIET VAN:BEWIJZEN/FEITEN./WAARHEID?(blijkbaar NIET hé)

   Like

    • Zijn er nog reaguurders/mensen die geloven dat SATELLIETEN bestaan?NU 100% WETENDE dat de AARDE 100% PLAT=(bewijzen/feiten/waarheid/o.a:top:4/Links)

     Like

     • GOOGLE:NOS-Pluto heeft een blauwe hemel en vuurrood ijs(8-10-2015)-Artikel…WIE GELOOFT DEZE ONZIN/LEUGENS/BULLSHIT?

      Like

     • DE AARDE=DUS 100% PLAT EN NIET ROND(da’s nu toch wel duidelijk,of(NOG?!!##$$^!!??) niet?)

      Like

  • Planeten? Wat zijn andere planeten? Vroeger noemden ze het de “wandering stars “. Het enige wat we kunnen zien zijn grotere helderder sterren die bewegen. Alle foto’s van planeten zijn NASA bedrog.

   Like

 16. Plaats 1 foto van een platte aarde die er niet fake uitziet. Tot nu toe trekken jullie aan t kortste eind, puur vanwege t feit dat jullie geen echte foto kunnen posten van een platte aarde die er echt uitziet.

  Er zijn zat die van een platte aarde overtuigd zijn en toegang hebben tot fotomateriaal van bijv satellieten. Houden jullie die beelden alleen voor jezelf dan?

  Like

  • Ja joh scherpetienus (@Cervantus), gaat nog ff van voor af aan opnieuw beginnen en draai de boel om! https://youtu.be/EwlCkSqTlWM

   Je trekt teveel aan je eigen kortste eind (ga een gehoortest doen, hoe is het met je ogen?), aangezien er geen 1 echte kloppende ronde bol (peerachtige-sierkalebas) foto bestaat en dat al vanaf de tijd dat er smerige vrijmetselaars beweren dat ze op en neer zonder haaruitval, dwars door de “van Allen-belts” op en neer zijn gevlogen…

   Kijkt u vooral ff naar deze duidelijke Macedonische Late night-show, waarin veel onverklaarbaarheden nog eens de revue passeren;
   https://youtu.be/eNbjFoA8sJQ. Grappig dat de gast Dave een (intelligentere) broer van Umberto Tan kon zijn qua uiterlijk en haardracht.

   Like

 17. We hadden het een aantal; maanden terug over astrotheoloog Santos Bonacci die – na zijn arrestatie en hechtenis medio 2015 – ineens het Platte Aarde evangelie ging verkondigen al sprak hij zichzelf nog al eens tegen in zijn recente YT clips waar overigens niet meer op gereageerd kan worden in tegenstelling tot zijn oudere pre-FE clips van zijn zeer interessante astrotheologielezingen. Is Bonacci inmiddels ook disinformant net als Jones en Dubay..??

  Santos Bonacci [9]

  Santos Bonacci (born 1963 March 24) used to present interesting information on astrotheology. However, his pseudo-scientific take on syncretism led to more and more spreading of disinformation since 2013. His elder lectures are still worth watching, but his latter work should better be dismissed completely. After he was detained for six weeks in the mid of 2015, he suddenly became a pastor of the silly “Flat Earth Religion” (link). Was he brainwashed or did he became subject to a mind-control program? Or did he made a deal with the powers-that-should-not-be? Anyway, his abusive language says a lot about his degree of development (link). Furthermore, he debunked himself (link).
  http://www.pateo.nl/PateoPedia/Disinformers.htm

  Like

 18. mwuahahaha dragen jullie ook allemaal alu-hoedjes?
  Eric zegt ook dat dino’s nooit hebben bestaan.
  Jullie geloven dit toch niet echt he?
  Jullie geloven niet dat er andere planeten in dit zonnestelsel zitten? ISS vliegt niet rond? En de evenaar?

  Hoe komt het dat de zon op bepaalde plekken op de wereld volledige dagen schijnt, en op andere plekken minder?
  Als de wereld plat was kon dit niet.

  Koop een telescoop en kijk eens naar jupiter 😀

  Like

  • @Nemo?—-GOOGLE en YOU TUBE:Still NO REAL pictures of EARTH ADMITTED by NASA 2017———–en nu jijj ……analyseer eens bitte dit GEGEVEN,deze FEITEN……….wie ben jij om NASA tegen te spreken?

   Like

   • @Stevie e.v.a. PLatdenkers
    Er bestaan wel degelijk echte foto’s van de Aarde
    Hier allemaal NEP deze telescopen allemaal door Nasa, Rusland, China, Japan en de ESA verzonnen. Nep nep nep
    ZIE: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_space_telescopes
    …………
    en dacht je nou echt dat er met niet een van deze telescopen OOK OOIT eens GEEN foto van de Aarde als planeet is genomen???

    N.B. een hoop foto’s zijn illustraties hoe e.e.a. werkt
    en daar zijn een hoop PLatlanders mee in de war. Maar ja dat komt er ook van als je “plat” denkt. Dan ga je schematisch en werkelijk door elkaar haspelen.

    Ach man(???) laat me niet lachen, al je bull-shit onzin en geschreeuw is alleen maar omdat je of niet compos mentis(goed wijs) bent of omdat je een rOverheidstroll bent die dik betaald hier de zaak(website van @Don) moet zitten volschreeuwen ….kortom @stEvelien je bent hopeloos, redeloos en reddeloos!
    Ga lekker zo door, de waarheid en de geschiedenis zal je uiteindelijk oordelen(de das omdoen) als je finaal door het ijs van je bevroren leugenzee zakt. 😦 😦 [triest hoot].

    Gegroet,
    Nemo (alleen voor waarheid en realiteit)

    Like

    • @Nemo er zijn MEER (gelukkig)verstandige,ECHTE,slimme TRUTHERS die WETEN,begrijpen,inzien dat de Aarde PLAT is,dan er TRUTHERS zijn die geleuven dat de Aarde Rond is…..zo blijven de dummies,trollen,NEP Truthers over waarvan jij er 1 van bent——–DWDD Sophie tafeldame Ja Ja Ja Flat Earth Society ………….ben je erg stil over ,en The Flinstones 1965 episode Flat Eath…waarom toch jongen?..kom je daarom met zo’n in vreemde zinnen verwoorde reactie…als laatste stuiptrekking?je bent de ENIGSTE op deze Blog die in de stompzinnige,idiote,NIET bestaande,Ronde FREEMASON Aarde geleuft…vergeet dat niet@Nemo..euh sorry:@omeN

     Like

 19. Google/You Tube:Flat Earth Look at Ship Routes——–(“Het Schip verdwijnt aan de Horizon(Taal)”=recht,plat,waterpas

  Like

 20. Nu +-3 Jaar verder en de Aarde is nog steeds Plat ,de bewijzen hebben zich vertienvoudigt anno 2018,en ZELFS in 2017 op de Nederlandse Tv DUIDELIJK vermeld:Google/You Tube:Platte Aarde waarheid op de Nederlandse TV——en:Google/You Tube:De aarde Blijkt toch PLAT–@Treowd en ik ben een bolvormige aarde shill wil je beweren,waar was jij in 2015 op deze pagina?toch een vriendelijke Groet Stevie

  Like

  • You Tube/Google:The Flinstones Flat Earth 1965………………… Hanna Barbera beetje de Kids proberen Wakker te krijgen toen in 1965……

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.