21 Reacties op “Te zot voor woorden!

 1. Het is niet zo handig om de opinie van lezers te verloochenen. Zeer zeker in deze tijden waar electronische backups met de snelheid van het licht plaatsvinden. Het is te zot voor woorden dat bol.bom handje klap speelt met Wim Dankbaar en de oude link naar het verboden dagboek achteloos heeft verwijderd :

  https://web.archive.org/web/20140702072704/http://www.bol.com/nl/p/het-verboden-dagboek-van-maaike-vaatstra/9200000022439275/

  http://crashrecovery.org/daily/02.07.2014/het-verboden-dagboek-van-maaike-vaatstra-9200000022439275.html

  Like

 2. Wat is er toch met Wim Dankbaar aan de hand?
  En waarom zwijgt Wim op zijn eigen blog dat hij die bestuurder van die phantom fiets was in Overveen?
  En wat doet vrijmetselaar Jantje Vlug nu ineens daar in Overveen?
  En waarom plaats Wim niet gewoon mijn posting?

  Like

 3. Formele klacht tegen ARD over leugenachtige berichtgeving #MH17
  http://joostniemoller.nl/2015/06/formele-klacht-tegen-ard-over-leugenachtige-berichtgeving-mh17/

  Ook binnen Nederland wordt woest uitgehaald :

  Intern politieonderzoek: MH17-expert zat fout
  Mon Jun 15 2015, 16:08, Binnenland
  http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2041539-intern-politieonderzoek-mh17-expert-zat-fout.html
  “Forensisch anatoom George Maat heeft niet zorgvuldig gehandeld toen hij een lezing gaf op de Universiteit van Maastricht over de identificatie van MH17-slachtoffers. De samenwerking tussen Maat en het Landelijk Team Forensische Opsporing (LTFO) is definitief beëindigd. [ … ]”

  Beurre sur la tettert, maar bij wie ?

  Like

  • MH17 IS EEN HOAX,DEZE SHOW MET DEZE GEORGE MAAT IS IN SCENE GEZET,OM DE MH17 “RAMP”WAT GELOOFWAARDIGER OVER TE LATEN KOMEN,IEMAND MOET ZOGENAAMD DOOR HET STOF BIJTEN(GEORGE MAAT)ALLEMAAL IN SCENE GEZET,HIJ GING VAST TOCH AL MET PENSION,trap er toch niet in….joost niemoller?SHILL/GATEKEEPER MH17

   Like

 4. Dit is wel zeer interessant..: Lothar Glandorf, de beruchte veroordeelde Rotterdamse jongensbordeelhouder EN intieme (pedo)vriend van oud-DG & SG Joris Demmink, is ook al in 1984 (hij was toen 26 jaar) in Leeuwarden gearresteerd en veroordeeld voor kinderlokking in zijn flat.
  Wolfgang Hebben was bordeelhouder in de Weaze (hoerenbuurt) in Leeuwarden en de in Duitsland gezochte Dill was pooier van enkele straatprostituees op de Bornholmstraat in de stad Groningen (in de jaren 1999 werden enkele van deze – later verdwenen – Groningse dames ook gesignaleerd bij de sex- en drugscaravan van Wolfgang Hebben op het Kollumer AZC en in Veenklooster bij de museumboerderij:
  https://rechtiskrom.wordpress.com/2015/06/22/de-doofpotters/#comment-95033
  Kennen/kenden deze (Duitse) snuiters elkaar en was dit de reden dat DG Vreemdelingenzaken Demmink ingreep om via de later tot super-PG gepromoveerde officier van justitie te Leeuwarden Harm Brouwer de dader het land uit te zetten?

  http://pasteurella.blogspot.nl/2009/02/prostitutiemoorden-in-nederland.html

  Geliked door 1 persoon

  • Hallo de haas,
   Je zegt dus dat Marianne in de caravan van Wolfgang Hebben is vermoord.en omdat Hebben Dill en Glandorf een te direkte verbinding
   met Joris hebben dat DAT de reden is geweest dat Joris Ali Hassan het land heeft uitgesmokkeld ?
   zo van better safe than sorry?

   Like

   • NEE @cornelis88 Het vermoeden is dat ze door zeer hoge Pieten (w.o. prinz Friso van Oranje haha) in een satanisch moordritueel in de kelders dan wel een mooie gastzaal van Fogelsanghstaete daar vlakbij (om de hoek zogezegd) is vermoord. Waar Hebben en Dill en de 2 asylzoekers hebben meegewerkt.
    Daarna is het lijk in het gras bij de meiboom gedumpt!
    1 mei 1999 = Walpurgisnacht(heksen) en 999= 666 getal vd Duivel.

    Als je hoge Pieten als toek. premier Rutte, legeroverste Berlijn , kloris Demmink e.v.a. chantabel wil maken en tot messenknippende oranjeslijmende lakeiën wil maken, doe je dat nml.zo.
    Rutte staat stijf van de machtswellust, trouwens wat is ie eigenlijk
    hetero, homo, transgendero, nietsjewo???? 😉

    Like

 5. Wat zijn de overeenkomsten tussen de moord op Nicky Verstappen (augustus 1998) en op Marianne Vaatstra (mei 1999)? Politie en justitie haalde werkelijk alles uit de kast om de werkelijke dader(s) buiten beeld te houden zodat het een gedoofpotte cold case werd. En ook: lichaam werd verplaatst van de moordplek in beide gevallen.
  Alleen in de zaak Marianne Vaatstra moest justitie een onschuldige Fries aan de schandpaal nagelen omdat er te veel (nieuw) bewijs boven water kwam en een boekpublicatie dreigde wat de multiculturele samenleving ernstig in diskrediet zou brengen..:
  http://www.nickyverstappen.net/de-verdachten/joos-barten

  Like

 6. Oh, dus Lothar Glandorf is ook ineens dood (54 jaar) net als Ludger Dill een aantal jaren terug..!? Ja ja, het komt ook erg goed uit natuurlijk in de zaak Demmink die wat erg penibel voor de Haagse politieke elite dreigt te worden.
  Grossenkneden is 17 minuten met de trein verwijderd van Cloppenburg. Benieuwd of Wolgang Hebben die daar ook vast in de buurt is opgegroeid ons binnenkort gaat verlaten..:
  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2015-13502.html

  Like

  • Rond de tijd van het “overlijden” van Lothar Glandorf (aug. 2014) had je ook de publicatie op Crimesite.nl van het (vijf jaar oude) bericht dat het onderzoek naar Manuel Schadwald weer was opgestart. Crimesite moest dat intrekken omdat dat onderzoek al lang weer gestopt is. Vreemd allemaal. De Haagse politieke en bestuurlijke elite is zich wel aan het indekken in ieder geval.
   Wanneer was die oude Demmink vriend/partner in crime en oud hoogleraar Van Roon ook al weer “heen gegaan”? Was dat niet het voorjaar van 2014 of het najaar van 2013?

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.