Satanische oorsprong van het zionisme, Sjabtai Zwi aka Sabbatai Zevi

Sjabtai Zwi

Sjabtai Zwi

Door de criminele misdaden tegen de menselijkheid van de Joodse en niet Joodse zionisten in Europa, Israël Palestina en de rest van de wereld gedurende de laatste 100 jaar wil ik hier graag een beknopte beschrijving van het ontstaan van het zionisme geven.

Veel mensen weten dat Jezus Christus de Messias is van de Christenen. Jezus Christus die zogenaamd 2000 jaar geleden geleefd zou hebben. Weinig mensen hebben echter ooit gehoord van Sjabtai Zwi (Sabbatai Zevi), die zichzelf benoemde tot de Messias van de Joden in het jaar 1666 !!!. Dat deed hij door te verklaren dat vergiffenis verkregen kon worden door zonden te begaan en de Joden een terugkeer naar Zion te beloven. Hij verkreeg hiermee in de 17e eeuw een aanhang van meer dan een miljoen gepassioneerde gelovigen, ongeveer de helft van alle Joden op de wereld in die tijd.

Sjabtai Zwi was een Sefardische Jood geboren in Smyrna en was gefascineerd door de mystieke kabbala-leer. De Turkse Sultan zette hem ooit gevangen omdat die hem als een grote bedreiging zag. Sjabtai kreeg toen de keuze tussen sterven of bekeren tot de Islam. Hij bekeerde zich zoals het een Jood betaamt tot de Islam, vele ontgoochelde volgelingen achterlatend die zich echter weer gingen organiseren waaruit later de “Sabbatean Frankisten” zouden ontstaan. Zelf richtte Sjabtai Zwi in het geheim een satanische organisatie van crypto Joden op, de Donmeh, in het Ottomaanse rijk (Turkije).

Ofschoon vele rabbi’s, uit de tijd van Sjabtai, Sjabtai als een ketter beschouwden verkreeg hij veel roem en faam binnen een groot deel van de Joodse gemeenschap van die dagen. Sjabttai’s volgers planden de afschaffing van vele rituele en religieuze geboden omdat volgens de Talmoed die niet langer van toepassing waren gedurende Messiaanse tijden. Dagen van vasten werden dagen van feesten en plezier. De Sabbateans (volgers van Sabtai Zwi) riepen op en moedigden aan tot het begaan van promiscuïteit, kindermisbruik, incest en religieuze orgies.

Jacob Frank

Jacob Frank

Na de dood van Sjabtai Zwi in 1676 nam één van zijn Kabbalistische opvolgers, de Ashkenazi Jood Jacob Frank, zijn occulte gedachtengoed over en verspreidde dat expansief. Zo ontstond het “Sabbatean Frankism”, een religieuze beweging uit de 18e en de 19e eeuw helemaal gebaseerd op zijn leiderschap en zijn claim dat hij een reïncarnatie was van de Joodse Messias Sjabtai Zwi. Net als zijn voorganger Sjabtai Zwi hield Jacob Frank er rare praktijken op na die dwars ingingen tegen de traditionele religieuze taboes zoals het eten van niet koosjere vetten/voeding volgens de dieetleer van de Joden, rituele offers en de promotie van orgies en seksuele immoraliteit. Hij had regelmatig seks met zijn volgers als wel met zijn eigen dochter en predikte een doctrine dat, om dichter tot God te komen, adviseerde elke morele grens, elk taboe te breken en zo tot een mix te komen van het heilige met het profane. Zelfs een Professor Gershom Scholem van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem noemde Jacob Frank een van de meest angstaanjagende fenomenen binnen de Joodse geschiedenis. Dit fenomeen is echter wel de oorsprong van het huidige zionisme.

images (9)

Jacob Frank zou uiteindelijk een alliantie aangaan met de jezuïet en crypto Jood Adam Weishaupt en de Ashkenazi Joodse bankier Meyer Amshel Rothschild waardoor het ontstaan van de Orde van de Illuminatie een feit werd. Hier werd de basis gelegd voor de satanische Nieuwe Wereld Orde onder de dictatoriale macht van de Rothschild Kabbalisten en de Jezuïeten, “The Hidden Hand”. Het doel is de vernietiging van alle wereldse religies en te komen tot een op communistische leest geschoeide wereldorde aangestuurd vanuit Jeruzalem.  Tot op de dag van vandaag leven we nog onder deze verstikkende satanische macht waarvan Israël de kop van het beest is. De Russische revolutie hebben we ook aan deze Joods satanische kabbalisten te danken met als gevolg 60 miljoen vermoorde gewone burgers.

Via geheime genootschappen zoals de vrijmetselarij is hun doel in de loop van de tijd altijd dicht bij het oorspronkelijke script gebleven. Deze Kabbalisten beheersen de wereld door bijna volledige controle van media, onderwijs, politiek en alle financiële instellingen.

Willen we van dit wereldwijde satanische complot verlost worden dan zullen we elk van de 7 koppen van de draak moeten afhakken. Israël en de kop van Jacob Rothschild zou een goed begin zijn. Rutte, Donner, de Oranjes, TimmerFranz etc. kunnen later rustig volgen binnen de Nederlandse contouren van dit complot.

Het zionisme is dus een satanische ideologie. Remember remember………!!!!!

bronnen:

Youtube

Hannah Arendt-Het zionisme bij nader inzien, The Jew as paria.

191 Reacties op “Satanische oorsprong van het zionisme, Sjabtai Zwi aka Sabbatai Zevi

 1. Goed de geschiedenis bestudeerd,Don.
  Dit is precies wat in het boek staat wat ik lees.
  De toename van de valse leraren/verkeerde leer.
  Dat kan naar mijn mening maar naar 1 kant toe leiden.
  En dat is dat zometeen iedereen de weg kwijt zal zijn en op een dwaalspoor zal komen te zitten.
  Oftewel door de bomen het bos niet meer zien.
  Met verdwaalden mensen kun je moeilijk iets mee aanvangen.
  Je kunt het proberen door het allemaal uit te leggen en vervolgens geven mensen je ook de indruk dat ze het begrijpen.Soms ook niet en keren ze je rug toe.
  Maar praat je een paar weken later weer met hun over dezelfde onderwerpen blijkt toch vaak dat ze weer terug gevallen zijn op hetgeen wat hun met de paplepel is ingegeven via het onderwijs of TV.
  Daarom vergelijk ik iemand wakker maken ook met dweilen met de kraan open.
  Wanneer gaat die kraan eens dicht,want anders heeft dweilen ook geen enkel nut meer.

  Like

 2. De echte waterkraan kan beter voor geheel iets anders open gedraait worden,als mensen maar eens hun verstand wijs gebruikte.
  Als dat eens gebeurde dan zou niet de olie maar kennis over juiste materialen en water een toekomstverbetering kunnen zijn voor alle mensen op de wereld.
  Water,zonnepanelen en kleine windturbine’s maakt hydrogen.
  Niet slecht voor een vrachtautochauffeur die nooit universiteit heeft gestudeerd. 🙂

  Like

 3. Dat is zeker het geval stevie.
  Maar ik denk dat er ook nog een andere grote misleiding is wat de wereld bezig houdt.
  En dat zijn de tientallen verschillende religies die zich tegen elkaar laten uitspelen.En iedere verschillende religie met profeten heeft weer allemaal verschillende standpunten,maar geen ene behalve de twee getuigen hebben het bij het rechte eind. Dat is gewoon mijn mening.
  Wat moet ik bijvoorbeeld hiervan denken?
  VILNA GAON PROPHECY: ‘WHEN THE RUSSIANS HAVE CAPTURED THE CRIMEA, THE TIMES OF THE MESSIAH HAVE STARTED’
  http://ufothetruthisoutthere.blogspot.nl/2015/06/vilna-gaon-prophecy-when-russians-have.html
  Het is een wir war van profeten overal,waarvan ik ook weet dat dit tekenen zijn der tijd wat in het boek wordt omschreven dat ik lees.
  Ik doe verder geen uitspraken over toekomst. Het komt toch zoals het komt.
  Een wijze leraar zei ooit:
  De letter doodt, maar de Geest maakt levend.
  Dus leef maar gewoon fijn je leven en maak er het beste van zodat je jezelf eerlijk in de spiegel kunt aanschouwen en ook de mede mensen in het dagelijkse leven eerlijk kunt aanschouwen.
  Het is natuurlijk ook zaak om de dagelijkse leugens te exposen,maar daarmee hebben we de kern van het wereldprobleem nog niet opgelost.
  De tijd zal het leren hoe groot alle mensen op aarde op de proef gesteld worden. Ik denk maar vooral voel dat die tijd zeer nabij is.

  Like

 4. Svp niet meer flooden met allerlei hoaxes. Dit is een ander soort artikel.
  Voor Stevie, wil je de wereld begrijpen begin dan met jezelf te begrijpen. Wil je het heden begrijpen probeer dan de geschiedenis te begrijpen.

  Geliked door 2 people

  • De geschiedenis begrijp ik,en ik begrijp mijzelf zeer goed,leer jij eerst maar eens b.v de john kerry HOAX te begrijpen en 9/11 hoax en de nepal hoax.

   Like

   • Stevie kijk hier een na als je wilt.
    https://www.youtube.com/user/Truthiracy3

    Hij weerlegt heel makkelijk een theorie van Johnson (in dit geval een maan hologram=off topic!) een kanaal wat jij vaak aanhaalt. Er zit namelijk heel veel pulphoax bij met als doel chaos te creeeren.
    Of die man dat bewust doet (denk het wel ivm zijn Jezus subliminals) laat ik een beetje in het midden.
    We hebben te maken met een groep die beschikt over ongelimiteerd geld dus er is veel mogelijk, drie dubbele bodems zeg maar.
    Ik maak me meer druk om bijvoorbeeld Schiphol ,die maanden lang in het geheim aan een nieuwe terminal heeft gewerkt zie link (Parool brengt het zo luchtig geen negatief woord)
    Zou het het bedrijf van Chertoff zijn?(althans de main beveiliging is in ieder geval wel Israelisch)
    http://www.parool.nl/parool/nl/30/ECONOMIE/article/detail/4050849/2015/06/03/Hoe-gaat-de-nieuwe-controle-op-Schiphol-in-zijn-werk.dhtml
    September 2015 wordt veel genoemd als volgende false flag om de 777 (age of Horus) af te maken.
    2001-9-11
    2008-beurs crash
    2015 ? Paus in het VN gebouw.(de Jezuiet en eigenlijk de black Pope)
    Zouden dit soort snelle beveiligings hervormingen er iets mee te maken kunnen hebben? hope I’m wrong!

    Like

   • @pepijn71—-Dave Johnson is niet de enigste ivm JFK hoax(dus?)en nogmaals waterman10 en ik hebben alle goede info,vids,etc…gegeven zie artikel satellieten,maanlandingen donquijotte.(nog maar eens)en met je dave johnson pulp?(hahahaha)BEN JE BLIND?zie ook donquijotte john kerry fietsongeluk of aanslag?(over pulp gesproken)

    Like

  • @Waterman Ik ben blij dat je dit filmpje van Mullins plaatste want ik ben ook een bewonderaar van die man. Echter met de financiering van Hitler zat hij er volgens mij (en ook anderen) helemaal naast. Hitler was na napoleon de 2e die de aanval inzette op de Joodse court jews. Beide verloren ze in Rusland. Het was Hitler immers die kwam met zijn eigen Reichsmark. Het grote vraagteken bij Hitler is zijn houding in de kwestie Duinkerken. Hier is nog nooit een verklaring voor gevonden terwijl hij hier Engeland direct in het begin van WW2 al had kunnen afmaken.

   Like

   • Volgens mij was Hitler ook van de club en had de opdracht om de Duitsers in een totale oorlog te storten omdat de Duitsland in die tijd de potentie had om een wereldmacht te worden.
    Denk aan top wetenschappers ,die later allemaal in Amerika zijn gaan werken (Nasa).
    De Duitse dna pool is in 40-45 zo ernstig verzwakt geraakt (alle gezonde sterke mannen, miljoenen mannen zijn afgeslacht en vrouwen verkracht ) dat dat generaties nodig heeft om te herstellen.
    Hitler werd ook vanuit Zwitserland gefinancieerd , waarom blijft Zwitserland altijd neutraal? de basis van de octagon!
    Als je kijkt naar Himmlers ss dan past het zo in het plaatje Sabbatia Zevi,Nazi=national zionist.
    Een deathcult was het, de ss.
    Dat verklaart ook de hulp van de jezuieten en het vaticaan aan de nazi’s na de oorlog.
    Een paar miljoen ton brandbommen op de Duitse steden en de inzet van kindsoldaten maakten het karwei af.
    Massa immigratie( zorgt voor onrust en politiek inzetbaar) na de oorlog en torenhoge leningen voor wederopbouw (door dezelfde criminele bankiers aangeboden) plus het spekken van de staat Israel heeft Duitsland zowel politiek als financiel in de greep gebracht van het octagon netwerk, waar het zionisme deel van is.

    Geliked door 1 persoon

   • Hitler was een Product,hij was een soort crisis acteur een puppet,er gaan zelfs geruchten dat hij een engelse controlled opposition puppet/agent was..

    Like

   • Wie weet waarmee en hoe ze die Hitler van kleins af aan hebben geïndoctrineerd.Misschien wel een geheim illuminati-project waar ze puppets “kweken” .
    Al die puppets wat het grote wereldtoneel zogenaamd als politieke “wereldverbeteraar” hebben betreed hebben allemaal bloed aan hun handen. Net zoals Nero het vroeger ook deed,probeerden ze ook nog allemaal hun handen in onschuld te wassen.Een mooi voorbeeld hiervan is die puppet Obama, Vast en zeker ook een puppet opgeleid door die satanische illuminati. Obama is een gehersenspoelde puppet.
    In werkelijkheid zijn al die politieke puppets verantwoordelijk voor mensenmoord,genocide,voedselvergifting en uithongering.
    Via een zelf bedacht geldsysteem onderdrukken zij al eeuwen alle mensen op aarde.
    De wereld heeft nu het toppunt bereikt van al die gekte.
    En alles wat een toppunt van gekte heeft bereikt zal uiteindelijk gigantisch klappen.
    De wereld zal in de toekomst geheel anders schokken dan menigeen zich voorstelt.
    De wereld slaapt wat dat betreft.

    Like

   • waterman10-precies,blij dat je tenminste verder nadenkt,gewoon voor jezelf!!!en dat OOK deelt,soms zijn er nog niet eens links voor nodig–groet stevie(en hitler heeft in mijn opinie nooit zelfmoord gepleegd,in scene gezet,dus als dat al in scene is gezet wat dan nog meer……….etc..)

    Like

  • @Waterman10 Bedankt voor de info en links. Huiveringwekkende informatie. Betekent dat je niemand oost of west meer kunt vertrouwen.
   Een pot nat dus. Maar wat willen ze nou precies, ze hebben al niet de halve nee de hele wereld dus zo’n beetje in handen. Geld en macht zat of hebben ze zo’n sinister agenda dat dit gewoon een Satanisch spelletje is een soort “risk” tussen de Rothschilds bankers aan de ene kant en de Royals aan de andere….?

   Like

  • Dat is Tim Rifat, die “moet” je wel met een korreltje zout nemen. Hij beweert verslag te doen vanuit een bunker in Brighton. Ook zegt hij specialist te zijn in psychic warfare en zegt over over een scalar wapon te beschikken ,waarmee hij het door hem in kaart gebrachte dna kan aanvallen (per ras) en daarom alles kan roepen over de zionistische elite omdat hij ze kan wegvagen. Beetje een fantast volgens mij.
   Met Putin kan hij zomaar goed zitten overigens, Royal arch mason ?

   Interessant stuk Don, verklaart wel de situatie in de wereld.
   Chaos, dood en verwoesting brengen in de hoop dat je reptillian master ,eerder naar de aarde komt, om orde op zaken te zetten. Ken je V nog? die serie, daar moet ik dan aan denken.
   Michael Chertoff is al met zijn buddies de digitale infrastructuur aan het aanleggen, net als Microsoft en Google.
   allemaal Zevi adepten volgens mij.
   Die hele 9-11 club ook.

   Geliked door 1 persoon

 5. Een stukje hedendaagse geschiedenis! Vanavond op de tv Neanderland 2, programma over seks en hoe fijn het is daar pijn bij te lijden/leiden!
  Ziet o.a. een vrouw die een beeld van Christus staat af te ranselen.
  Conchita Wurst weten jullie nog wel?!
  Zogenaamd kunst, film, een regisseur etc , NEE niets daarvan:
  Gewoon bedoeld om het Christendom belachelijk te maken, te beledigen, te belasteren en nog erger blasfemie etc. etc.
  (vooral ook slim om dit alles te associeren met seksualiteit, de emo shock doctrine!
  Nou heb ik het persoonlijk niet zo op geloof maar ik vind wel dat ik ieder in zijn of haar geloof MOET respecteren. Dit is pure Brainwash!!!!! De bevolking rijp maken voor de eerste aanslag op een Christelijke/Roomse/Protestantse kerk -niet door een Moslim, NEE door een Christen zelf haha. Bah TV is bagger, pure bagger!

  Geliked door 1 persoon

 6. Goed artikel Don, hoe compacter de ellende kan worden weergegeven des te beter. Waar ik persoonlijk tegenaan loop is juist dit aspect. Er is zoveel informatie op internet, dat iemand die wel wil begrijpen, de bomen door het bos niet meer ziet, omdat het ontbeert aan een plek waar in het kort de wezenlijke ellende kan worden gelezen. Willen mensen wakker worden, dan is het ook noodzakelijk, dat binnen de beschikbare tijd die vele mensen hebben helaas… een site te kunnen aanbieden die beknopt de basisellende kan bespreken, van daaruit met de nodige links ter verdieping, op diverse zaken nader kan worden ingegaan.

  Geliked door 2 people

 7. Hier zijn drie boeken die Sabetai Levi (zevi) [1] aka Shabbatai Zvi [2] dan wel Shabbetai Tzvi (1626-1676) [3] beschrijven :

  Chap. “CARVED TURKEY” p.67

  Klik om toegang te krijgen tot Satanic.Voices.Ancient.and.Modern.pdf

  CHAPTER SEVEN – SHABTAI, SHIMON AND SHARON – DESTROYING THE JEWS p.196

  Klik om toegang te krijgen tot Chamish-ShabtaiTzviLaborZionismAndTheHolocaust1993.pdf

  CHAPTER VIII – THE ILLUMINATI AND HASKALA p.47
  CHAPTER IX – MENDELSSOHN’S ASSIMILATIONIST HERESIES p.61
  CHAPTER X – DOBRUSHKA, THE RED KABBALA AND THE JACOBINS p.81

  Klik om toegang te krijgen tot Antelman_To_Eliminate_the_Opiate_vol1.pdf

  [1] naam volgens David Pidcock
  [2] naam volgens Barry Chamish
  [3] naam volgens Rabbi Marvin S. Antelman

  Like

 8. Hallo Don,
  even de laatste stand;
  de aarde is een bol, en atoombommen bestaan net zoals een free directed energy weapon dat de torens in stof veranderde nog voor zij de grond bereikten.
  Er is GEEN enkel vliegtuig gebruikt bij de aanslagen van 911
  maanlandingen waren nep maar via het secret space program waren ze al op de maan geweest.
  Elvis is dood
  JFK ook!
  Lee Harvey Oswald heeft geen enkel schot gelost
  Stevie Wonder is niet echt blind.
  en er komt een ijstijd aan !
  en Jasper Steringa heeft Marianne Vaatstra niet vermoord.

  Geliked door 2 people

  • Als je de werking van atoombommen kunt bewijzen dan heb je een miljoen verdiend. Zie link onder mijn allereerste artikel over de fake nukes.
   Dat van de Aarde weet ik niet. Bol op plat??
   Ik ben ook een no planer wat 9/11 betreft.

   Like

   • Don zelfs nu bij Cern zijn ze atoomdeeltjes aan het splitsen, allemaal een voortzetteng van Jack Parson’s lab testen.(nasa)
    Ik heb een video gezien van een man met een hand zo groot als een basketbal opgelopen tijden atoom proeven op zee, was geen hoax niet alles is een hoax maar bewijzen nee sorry.

    Like

  • Christopher Bollyn maakt van de Open mind conference een dis-info festijn
   net zoals Richard Gage deed bij de TU Delft.
   en iedereen trapt erin.
   911 was een manifestatie van het bestaan van vrije energie
   zoals Nicola Tesla ons al had verteld.

   Like

  • beste cornelis88—je hebt bijna met alles gelijk!!!maar JFK IS NIET VERMOORD op 22-11-1963–groet stevie en 9/11 was een HOAX,o,o doden op die dag

   Like

  • En ivm secret space program heb je ook ongelijk…er is NOOIT iemand op de maan geweest,en atoombommen is een fear HOAX,bestaan niet net zoals NUKES fear hoax….FAKE FEAR

   Like

   • @cornellis88 heb je de video gezien:you tube;if stevie wonder is blind-kham mad channel—en ivm paul mcartney YEP!…ik heb al talloze keren uitgelegd ivm hoe en wat stevie wonder…ik ga het niet weerrrr uitleggen…..ivm paul mcartney–check:ringo starr says paul mcartney isn’t the real paul mcartney of paul mcartney is dead(ontelbare vids/artikelen)you tube/google.

    Like

  • Cornelis88 De torens zijn niet ingestort maar opgeblazen en niet met energy weapons maar gewoon met springstoffen, zij het met zeer geavanceerde.
   Gewoon nanothermiet om de stalen contructie -getimed- te verzwakken (snijdt binnen 0,1 sec een stalen pilaar door).
   In het midden stonden 47 van die stalen pilaren en rondom (48×48 m) ook nog eens stalen pilaren rond de buitenwanden.
   Een energy weapon of nukes zou heel andere sporen achterlaten.
   In diverse stofmonsters zijn resten van nanothermiet aangetroffen.
   De rest is met gewone springstoffen zoals cordiet opgeblazen, vooral de basements(kelders) zodat 400 meter puin vrijwel daar in terecht kwam de hoogte was minder dan 30 m .

   En inderdaad geen vliegtuigen allemaal niet nodig te link te ingewikkeld gewoon CGI inpluggen en zeggen dat 19 kapers met baarden en stanleymessen even 4 vliegtuigen hadden gekaapt.

   Oja ook heel stom om om ca 8.46 en 9.03 u daarin te vliegen. Hadden ze beter 1 of 2 uur later kunnen doen of b.v. in de middag dan veel meer slachtoffers omdat dan alle kantoren voll bezet zouden zijn.

   Wat een stomme kapers toch….Tsssssss!!!!

   Like

   • Dat cornellis maar eens begint met ALLE VIDS te bekijken van JUNGLE SURFER CHANNEL ivm 911 HOAX…en inderdaad het waren EXPLOSIEVEN!!!!!!!en dr.judy wood is een LEUGENAARRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

   • @cornelis88-zooooooooooooooooooo vermoeiend ..pfffffffffffffffffffff(zie AUB alle links,info op artikelen:TELL LIE VISION-donquijotte en SATELLIETEN,MAANLANDING-donquijotte—@cornelis88

    Like

   • @Nemesis,
    als de torens waren opgeblazen en neergestort dan had daar een seismische registratie van moeten zijn,die waren er nagenoeg niet die dag.De torens waren eigenlijk IN de Hudson river gebouwd en bij een instorting zou dan ook de damwand zijn gescheurd en heel Manhatten zou dan zijn ondergelopen,de onderliggend metro-lijnen waren ook onbeschadigd
    De torens zie je eigenlijk van bovenaf afgepeld worden en tot stof veranderen vandaar dat er nagenoeg geen trillingen in de grond geregistreerd zijn
    Er was wel een plotselinge dip in het aard magnetisch veld,
    wat dan een verklaring geeft voor het gebruik van een energy weapon.
    hier nog een lange lijst met bewijs,

    Like

   • @cornelis88–pepijn71 heeft een vraag gesteld aan jouw op de pagina TELL LIE VISION….en nog iets het waren explosieven,geen energy weapons(fake fear talk,onzin)dr.judy wood is een gatekeeper,fantast,controlled opposition,alex jones type,etc..

    Like

   • @cornelis leer iets van o.a jungle surfer(zie artikel TELL LIE VISION)9/11 HOAX,O,O DODEN,GEEN ENERGY WEAPONS!!!succes!

    Like

   • @nemesis—-juist de “kapers”hadden beter 1 a 2 uur later erin kunnen vliegen,als er kapers en vliegtuigen waren geweest,maar beide waren er niet—TIP:Bob Czz channel 9/11—de makers van de cgi beelden exposed

    Like

   • @cornelis—een tijdje terug had ik je al eens duidelijk gemaakt dat er o,o doden zijn ivm 9/11 HOAX–11-9-2001 zijn o,o mensen omgekomen…nu een tijdje later,ben je het ermee eens of zeg je dat er 2977 mensen zijn omgekomen?heb je inmiddels als eens de talloze links/BEWIJZEN bekeken?of trol je maar wat erop los?

    Like

   • @Cornelis Je hebt helemaal gelijk dat die torens van BOVENAF ahw werden afgepeld. En dat was precies de bedoeling om te voorkomen dat 400.000 ton StaaL en BetoN in die “BADKUIP” (below Hudson/East river level! indeed!) zou terecht komen met inderdaad de vrijwel zekere kans dat half Manhattan door de Hudson en East river zou overstromen en dat zouden de eigenaren van de vele zaken(w.o Wall Street) daar zeker de plegers(Israel en VS) niet in dank afnemen.

    Bij zo een giga aanslag zullen zeker ook een aantal seismologen door de ZIONazies worden omgekocht, bedreigd of gewoon in het complot zitten, echter is je opmerking voor een DEEL terecht dat bij explosies en instortingen van grote gebouwen, deze binnen een redelijke straal door Seismische centra zullen worden waargenomen. Ik denk wel dat er genoeg getuigen gelekt zullen hebben; echter voor de MSM en 911-rapport allemaal in de doofpot etc…
    Ik herinner mij wel een aantal seismogrammen met registratie vd explosies (Basement bommen vooral) te hebben gezien een jaar of 5,6 geleden, maar goed voor de 9/11 aanslag als zodanig met de bedoeling van de daders: Een ‘eeuwigdurende’ war on terror te ontketenen en resp. Afghanistan en Irak binnen te vallen en volledig resp. te beroven en de vernieling in te helpen doet dit eigenlijk nauwelijks ter zake, zeker wel voor de toedracht , bewijzen e.d., maar de 1 a 2 miljoen dodelijke slachtoffers krijgen we daar niet mee terug.

    Wat nu moet gebeuren is dat de schooljeugd lft ca …nou ja alle leeftijden eigenlijk GEMOBILISEERD moet worden om een vast&toekomstig kader te ontwikkelen dat de leugens van
    a) de Bijbel (+rest religie)
    b) WO II en
    c) 9/11 kent en begrijpt om dit ALLEMAAL vervolgens aan hun OUDERS en grootouders uit te leggen, want zoals we weten hier, de meesten volwassenen zijn al TE veel en TE lang gehersenspoeld door de TEL LIE Vision om dit te zien of aan te nemen!!!!!!

    Dus zegt het voort ….zegt het voort…..zegt het voort…….ad inf

    Start de Jeugd//Facebook//Email//Twitter//Linkedln//enz. enz. campagne om de waarheid en niets dan de WAARHEID te verspreiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

 9. Hallo Stevie
  nadat we afscheid hadden genomen ,ben ik hier weer.!
  Sarcasme is me vreemd.
  door het internet (voor zo lang het duurt)
  ben ik veel wijzer geworden omdat ik veel sneller de punten kon verbinden.
  mijn diepere drijfveer is gewoon dat ik het wil weten.
  en niet omdat ik de wereld wil verbeteren

  Like

  • hallo cornelis,ivm dat je zei,dat ik zei/beweer dat stevie wonder niet blind is,reageerde ik ivm dat jijzelf zegt dat stevie wonder niet blind zodoende het woord sarcasme—groet stevie—ik wil ALLES weten,zodoende is de 9/11 een hoax met o,o doden etc…nepal hoax-jfk hoax etc..ik ben zo nieuwsgierig als een kind,en doe uren,uren research en denk VOORAL buiten alles om ZELF ook nog eens na,ik vul de gaten in,voor mijzelf en denk kinderlijk logisch na.

   Like

  • Ik had mijn bericht @Nemesis gesteld hij was niet aan jou gericht,
   maar misschien weet jij waarom er nagenoeg geen seismische trillingen waren .

   Like

   • Was jij daar?11-9-2001?en nog altijd stellig overtuigd dat het geen HOAX is,met 2977 doden?en is dr judy wood nog altijd geen gatekeeper?ER ZIJN TALLOZE VIDEO’S DIE DE EXPLOSIES LATEN ZIEN(ook al meerdere links voor gegeven,zie TELL LIE VISION—SATELLIETEN,MAANLANDING artikelen donquijotte

    Like

   • 911 WAS/IS EEN HOAX,GEcontroleerde explosies(GEcontroleerd)crisis acteurs,de gebouwen waren LEEG,geen vliegtuigjes….o,o DODEN op die dag!!(dat is het belangrijkste,o,o doden op die dag,o,o doden op die dag,o,o doden op die dag!!!!!!!)…kool and the gang–“celebration”volumeknop op 10!!

    Like

   • ben je BLIND?jij bent diegene die NERGENS antwoord op geeft,en ivm seismische trillingen….WAS JIJ DAAR?of geloof je blind wat gatekeeper/leugenaar dr judy wood je wijsmaakt –nogmaals ZIE O.A ALLE VIDS VAN JUNGLE SURFER(om te beginnen,misschien LEER je iets?)beantwoord mijn vragen eens.GECONTROLEERDE EXPLOSIES geen hocus pocus,blabla energy fear talking weapons ONZIN/KUL!!het allerrrrrbelangrijkste is……geen 2977 doden,op die dag….O,O !!!”dr”.judy wood?(HAHAHAHAHAHAHAHAAA)

    Like

   • @cornelis88 it’s DONE,bespaar je de moeite!!911 hoax,o,o doden,geen energy weapons!!!je maakt jezelf BELACHELIJK!

    Like

   • @waterman10 ik heb wat zeer goede links gegeven op TELL LIE VISION artikel ivm JUNGLE SURFER —911 hoax talloze vids—groet stevie(ook ivm fireman 911 hoax heeft jungle surfer vids etc..)

    Like

   • Waardoor zijn ze ingestort ?
    Boem boem boem………………………….crash,klaboem.
    Niet moeilijk denken,antwoorden zijn kinderlijk te vinden.
    Lees eens alle postings terug die stevie en ik hebben gegeven.

    Like

   • @waterman10—-INDERDAAD!!ik heb vannacht maar weerrr eens alle(bijna) vids van jungle surfer bekeken 9/11 hoax…het is zoooo overduidelijk GEHOAX(soms zo pijnlijk slecht achteraf gezien)—groet stevie

    Like

   • Over de hele wereld staan seismische stations die trillingen registreren daardoor kan men de kracht en de richting kanbepalen van een beving dus jouw opmerking of ik er bij was slaat dan nergens op.

    Like

   • @cornelis88—–nepal 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!hoax aardbeving zeggen/LIEGEN!ze ook dat er een aardbeving was 7,9 op de schaal van richter(HAHAHAHAHAHA)idem dito 911 HOAX HOAX HOAX O,O DODEN

    Like

   • @Cornelis88 Er waren genoeg seismische trillingen, niet van de vliegtuigen want die waren er NIET, maar wel van de bommen die op de 88e en 93e verdiepingen afgingen en even later vlak voor het instorten van de torens(WTC 1 en 2) de explosieven die de “Basements” vrij moesten maken om alle puin van meer dan 100 verdiepingen op te vangen.
    Dat is de WAARHEID en niets meer dan de WAARHEID, zo waarlijk als ik leef!!!!!

    N.B. En mochten er niet ‘welgevallige’ seismische trillingen zijn voor de plegers, dan worden die, zoals @Stevie heel terecht opmerkt, gewoon aangepast danwel de nodige seismologen even streng toegesproken evt. tot de dood erop volgt….
    KLAAR mooi TOCH, niet dan , ja dan!

    Like

   • @Nemesis
    dank voor je reactie,
    ik ga nu slapen ja toch niet dan!
    morgen is er weer een dag ja toch niet dan!
    De torens zijn midden in de lucht tot stof verandered en hebben daarom nagenoeg GEEN seismologische vinger-afdruk nagelaten, dat is de reden waarom er geen S-enP- waves geregistreerd zijn op 911
    wil morgen alles verder uitleggen aan Nemesis
    (niet aan Stevie)

    Like

 10. Dit al gelezen? Jeroen is weer eens ingesteld. Dit plaatste hij vandaag:
  Jeroen
  6 juni 2015 om 20:58 Bewerken
  Dankzij AIRVD en DonQuijotte kom ik net uit het ziekenhuis waarheen ik aan het eind van de ochtend met gierende sirenes ter observatie opgenomen moest worden. Wat was namelijk het geval? Toen ik vanmorgen aan het ontbijt wilde gaan en voor een halfje brood naar de bakker wilde, versperden er 2 bomen van kerels met Satudara jackjes aan en een blik zo van wat moet jij nou nog mijn doorgang naar buiten. Tijdens mijn vlucht weer naar binnen plofte ik met een zucht van angstige opluchting op de bank waarna ik aan allerlei slangetjes op het ic van de plaatselijke ziekenopvang een halve dag later wakker werd! Gaarne horen jullie beiden hierbij wegens bedreigingen tegen het leven gericht zeer snel van de landelijke stalk politie. Het liefst gepaard gaande met een zwaar bewapende en gemaskerde arrestatie team.

  https://airvd.wordpress.com/2015/06/05/satanist-jeroen-hoogeweij

  Like

 11. ■ About the Chabad- / Frankist- & Lubavitch MAFIA :
  http://antimatrix.org/Convert/Books/ZioNazi_Quotes/Chabad.html

  ■ ( duitstalig ) Levensverhaal & demonisch-ideologische oorsprong van Shabbatai Zvi ( nieuwe ‘naam’ : Aziz Mohammed Effendi vanaf 1666) ( ‘Chabad-sekte’) EN van Jakob Frank (‘Frankist-sekte’) . Vanaf 9e illustratie waar Hitler de hand schudt met iemand wordt het artikel pas ècht interessant :
  http://okkulte-nazis.blogspot.nl/search/label/Sabbatai%20Zwi

  ■ About the “Chabad Lubavitch Sect” ruling our world :
  http://antimatrix.org/Convert/Books/ZioNazi_Quotes/Chabad.html

  ■ Satan’s secret agents : the Frankfurt School :
  http://www.darkmoon.me/2013/satants-secret-agents-the-frankfurt-school-and-their-evil-agenda/

  ■ “Organized Jewry are the destroyers of the western world” :
  http://www.john-friend.net/2012/12/organized-jewry-destroyers-of-western.html

  ■ Over de inzet door de khazaartjes van porno als ‘wapen’ :
  http://www.theoccidentalobserver.net/2012/06/portraits-of-masters-of-porn-the-systematic-promotion-of-recreational-sex-sexual-callousness-and-sexual-deviancy/

  ■ “Here comes evil” by Dr Lasha Darkmoon :
  http://www.darkmoon.me/2012/here-comes-evil-by-lasha-darkmoon/

  Geliked door 1 persoon

 12. Hallo Don,
  ik zag dat je gereageerd had, vrije energie is beslist niet filosofisch
  zoals je denkt maar gewoon echt reeel
  geen loze bewering. die ik graag verder toe wil lichten
  maar voert nu natuurlijk veel te lang
  een ander iets wat ik je zou willen vragen is waarom je niets over het nieuwe boek van Wim Dankbaar schrijft in je laatste posting van 27 april jl. had ik niet het idee dat je hem als controlled beschouwt
  of is dit wel zo?

  Like

 13. @Nemesis,
  dank voor je reactie, met jouw 3 abc punten ben ik het volledig eens !

  Als het om de gebeurtenissen van 911 gaat vind ik dat je naar ALLE
  gebeurtenissen moet kijken .ik geloof allereerst niet dat er met seismische data geknoeid zou kunnen worden,
  EN als ze dat dan gedaan zouden hebben dan zou dat toch tegen ze pleiten !
  Het was een nagenoeg geruisloos event waarom zouden ze faken
  dat een gebouw is ingestort door vliegtuigen en dat daar dan GEEN
  seismografische registratie van is !
  als het om waarheid gaat moet je ook bedenken, dat ZE, de aanslagplegers, de zionistische cabal.
  Natuurlijk ook hebben nagedacht over de cover -up
  van dit hele event,
  En daarom zijn er mensen zoals een Richard Gage of een Christopher Bollyn met hun nano-thermite verhaal of een Dimitri Khalezov met zijn
  mini nukes die je eigenlijk rond willen laten dolen.
  Nemesis ik heb gelezen dat je een wetenschappelijke achtergrond hebt . dan weet jij ook dat er maar 1 ding geldt en dat is bewijs of zoals in het recht heet empirisch bewijs,ik kijk eigenlijk alleen naar bewijs . kijk daar ook gewoon naar, dat bewijs liegt niet,
  Er lag VEEL te weinig Afval op de grond van de 2 torens ongeveer
  80 % van de torens was verdwenen .
  Tot zover
  dank dat je serieus wil kijken
  ik heb meer,
  be safe

  Like

 14. @Nemesis,
  Oh ja, dit is de reactie van thermite,
  Fe2O3 + 2 Al → 2 Fe + Al2O3
  Als je een gebouw van staal en aluminium veranderd tot stof ?
  wat blijft er dan over ? juist ja nanothermite !
  en dat voeren ze dan aan als bewijs!
  wat denk jij hiervan ?

  Like

  • @Cornelis88 Dank voor je vertrouwen.
   Ik weet ook niet alles, echter anno 2001 hadden ze al atoombommen en wellicht ook mininukes en energiewapens als hele grote lasers.
   Mini nukes zijn nukes, dus atoombommen en die kunnen of konden ze toen echt niet (en ik vermoed nu ook nog niet) dat die precies 1 gebouw opblazen. Bovendien laten deze (hoe goed ontworpen ook) enorm veel radioactieve fall-out achter. Nou dat ken je in New York echt niet hebben, als daar de hele grote jongens en meisjes vh zakenleven zitten(WallStreet bv).
   Dat is 1. Het tweede is energiewapens. Misschien een laser eigenlijk wel een superlaser. Nou dat ding is enorm groot en verslindt enorm veel energie(energie is niet gratis, wet van behoud van energie etc).
   Dus dat zou kunnen in de kelder van dat gebouw b.v., maar hoe je dan dit gebouw vanaf precies die verdieping (93 en 87 resp dacht ik) dan zo van boven af opblaast of vaporiseerd beter gezegd, nou dat is knap en volgens mij is dat evenals 1) ZEER ONwaarschijnlijk,

   Nanothermiet wordt in militaire labs (ic Los Alamos)gemaakt. De Al en Fe alsmede de O en S(een beetje als katalysator en temp verhoger) atomen zittin zo dicht op elkaar dat het gewoon knalt dwars door yzeren binten van centimeters dik snijdt in milliseconden dus!
   Resten van dit nanothermite zijn ook aangetroffen in stofmonsters van verschillende plaatsen, evenals microscopisch kleine yzerballetjes (Fe) totaal gesmolten en zeer snel gestold (krijg je bolvorm denk maar aan water sproeiers dat zijn ook waterdruppeltje en zijn rond en niet vierkant haha). Je ziet ook op de instortvideoos stromen gesmolten yzer (van de binten wanden, etc) naar buiten vloeien. Let op kleur en snelh v stromen,klopt allemaal + veel witte dampen dat dus dat Al2O3 is. Aluminium oxide (gloeiend heet is vrijwel damp) is wit!!!
   Het ijzer van de 47 interne kolommen en de ca 360 buitenkolommen alsmede vloeren e.d. reageert echt niet met het aluminium in en aan het gebouw, wat misschien niet eens zoveel is, b.v. raamkozijnen.
   Ijzer is Fe en in jouw perfecte reactievergelijking van (gewoon thermiet) heb je dus Ijzeroxide (Fe2O3) nodig. Nou die 507 ijzeren kolommen/balken waren echt NIET verroest!!

   Ik hoop dat dit antwoord voldoende is om jou en alle anderen hier en ook daarbuiten(de slapenden zogezegd) te overtuigen.
   Dus gewoon (nou ja gewoon) NANO-Thermite om 507 balken door te zagen, getimed en wel en vervolgens alle vloeren, beter alle plafonds om de verdieping -ook getimed- via de explosieven (standaard) in de nog niet zo lang geleden(weken/maanden) “VERNIEUWDE” plafondtegels opblazen en voila het hele gebouw in stukjes naar beneden top-down en door de plafond explosieven alle materiaal althans veel tot stof gemalen en de in stukken gehakte balken vallen keurig netjes in het basement op een bedje van puin, waarbij ze er wel voor gezorgd hebben dat er al voldoende puin lag (door eerst de basements op te blazen nml).
   Zeker! Ze namen een klein risico dat de “badkuip” zou gaan lekken en de Hudson rivier erin zou stromen, maar daar zullen ze wel wat op verzonnen hebben…voor het geval.

   Dit is m.i. wetenschappelijk redelijk bewezen scenario (met de puzzelstukje die we hebben).

   In ieder geval is Osama Bin Laden totaal belachelijk en gelogen.
   Dat weer wel dus.

   Like

  • @Cornelis88 Nanothermite maak je via een heel ingewikkeld zeer duur procede. Dat is voor gewone mensen niet te maken. Gaat via een gel en een soort chips waar de betreffende moleculen vrijwel op moleculair niveau naast elkaar worden geplaatst.
   (de roodgrijze chips die in het stof zijn gevonden).
   Prima spul trouwens om een bak te beroven snijdt in 1 seconden die hele kluisdeur aan barrels haha

   🙂 🙂 🙂

   Like

 15. To any and all living beings (human or otherwise) off world aliens, ET’s etc…., up to and including the ones that are running the AI Computer BEAST described as VESUVIUS in this article aptly named THE BEAST…, located here:

  http://www.veteranstoday.com/2015/05/10/the-beast-part-ii/

  I DO NOT CONSENT to any frequency bombardment.

  I DO NOT CONSENT to the using of my I-pad or computer device for the sending of unhealthy or damaging waves or frequencies to my body or any implant.

  I DO NOT CONSENT TO ANY HACKING OR DISRUPTION OF MY BLOG IN ANY WAY.

  Under the terms of this DECLARATION AND CONTRACT…, any human being or entity doing such things nows agrees to the TERMS OF THIS CONTRACT IN FULL!

  See FULL CONTRACT YOU ARE AGREEING TO AT THIS LINK:

  NOTICE TO PRINCIPLE IS NOTICE TO AGENT, NOTICE TO AGENT IS NOTICE TO PRINCIPLE

  Frequency Attack is a CRIME AGAINST MY LIVING BEING and now comes under SPECIAL CIRCUMSTANCES.

  Every LIVING HUMAN BEING who is working in support of the COMPUTER BEAST known as VESUVIUS in any way whatsoever….., is NOW UNDER THIS CONTRACT OF THEIR OWN FREE WILL and agrees to all of the terms and conditions of THIS PUBLICALLY NOTICED CONTRACT!

  Cease and Desist any and ALL ACTION AGAINST MY LIVING BEING!

  Have a Nice Day!

  Like

 16. PUBLIC NOTICE: I DO NOT CONSENT TO BEING “MONITORED” IN ANY WAY SHAPE OR FORM THAT WOULD “INVADE” MY PRIVACY OR BE SEEN MY ME AS A LIMITATION OF MY FREEDOM. TO DO SO GOES AGAINST MY FREEWILL UNDER COSMIC LAW. NO EXCHANGE OF INFORMATION “TREATY” BETWEEN COUNTRIES IS BINDING IF I HAVE BEEN LEFT OUT OF THE NEGOTIATIONS.

  SEE THIS CONTRACT FOR DETAILS.

  Like

 17. PUBLIC NOTICE

  To any and all living beings (human or otherwise) off world aliens, ET’s etc…., up to and including the ones that are running the AI Computer BEAST described as VESUVIUS in this article aptly named THE BEAST…, located here:

  http://www.veteranstoday.com/2015/05/10/the-beast-part-ii/

  I DO NOT CONSENT to any frequency bombardment.

  I DO NOT CONSENT to the using of my I-pad or computer device for the sending of unhealthy or damaging waves or frequencies to my body or any implant.

  I DO NOT CONSENT TO ANY HACKING OR DISRUPTION OF MY BLOG IN ANY WAY.

  Under the terms of this DECLARATION AND CONTRACT…, any human being or entity doing such things nows agrees to the TERMS OF THIS CONTRACT IN FULL!

  See FULL CONTRACT YOU ARE AGREEING TO AT THIS LINK:

  NOTICE TO PRINCIPLE IS NOTICE TO AGENT, NOTICE TO AGENT IS NOTICE TO PRINCIPLE

  Frequency Attack is a CRIME AGAINST MY LIVING BEING and now comes under SPECIAL CIRCUMSTANCES.

  Every LIVING HUMAN BEING who is working in support of the COMPUTER BEAST known as VESUVIUS in any way whatsoever….., is NOW UNDER THIS CONTRACT OF THEIR OWN FREE WILL and agrees to all of the terms and conditions of THIS PUBLICALLY NOTICED CONTRACT!

  Cease and Desist any and ALL ACTION AGAINST MY LIVING BEING!

  Have a Nice Day!

  Like

 18. @Nemesis,
  allemaal waar van dat verhaal van nano-thermite , ok het snijdt de constructie in tweeen. en het geheel komt met donderend geraas naar beneden met alle S-enP- waves tot gevolg (die niet zijn geregistreerd!)
  Je praat over lasers; ik niet, ik spreek over een free directed energy-
  weapon. de energie die benodigd was voor dat wapen wat zich in een geo-stationaire baan bevond om de aarde.
  werd afgetapt van hurricane Erin, die de morgen van 11 sept 2001 voor de kust lag van Manhatten,
  kijk maar ! http://www.weather.com/storms/hurricane/news/september-11-hurricane-erin-missed-new-york-city-20140911?&cm_ven=Email&cm_cat=undefined

  het verhaal gaat natuurlijk verder,
  eerst even kijken of de link werkt,
  daarna meer over magnetic electrogravitic nuclear reactions.

  Like

  • @Cornelis88 Wat een nonsens.!!! Pure desinformatie.
   Het gaat er mij niet eens om HOE het is gebeurd maar door WIE en WAAROM!!! Dat zijn de vragen.

   Maar ok het HOE met direct energy etc. die hun energie aftappen van een wervelstorm is BULL-SHIT onzin.
   Leg mij dan maar eens uit volgens welke natuurkundige ne technische principes dit werkt. Is zoiets al eens uitgeprobeerd, prototyping Arizona woestijn en/of Area 51???

   Zoek het niet TE VER. Simpel met de middelen die ze hadden is meer dan voldoende. En die S en P waves … ik meen mij te herinneren dat enkele Seismische centra dichtbij ook inderdaad kleine schokken hadden geregistreerd. Sowieso registreren ze in New York echt niet als er een gebouw in Amsterdam wordt opgeblazen al is het 500 m hoog!!!

   Kijk gewoon naar het instorten en je kunt (met wat kennis van opblaastechnieken en natuurwetenschappen , architectuur en constructiewerken) letterlijk zien wat er gebeurt. De preciese formules van de gebruikte springstoffen komen later wel.

   In ieder geval was het niet Osammie Bin (wath Engh) Laden,
   of wel soms?

   Nogmaals:
   1. Er waren GEEN VLIEGTUIGEN
   2. Torens WTC 1,2 en 7(!!!) zijn allen opgeblazen, idem het Pentagon
   3. False Flag aanslag om de Arabische wereld te blameren en aan te vallen.
   Wat ook is gebeurd met Irak en Afghanistan en tot op HEDEN nog doorgaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   KLAAR 🙂

   Zegt het voort…….zegt het voort….tot IEDEREEN er van heeft gehoord!!!

   Like

   • Hallo Nemesis,
    dank voor je reactie,
    als het om empirisch bewijs gaat moet de volgorde altijd zijn:
    1HOE het is gebeurd en dan 2WAAROM en als laatste 3WIE
    als je het andersom om doet is het geen wetenschap meer.
    zelf heb je ook 3 punten 1en3 zijn waar
    bij 2 was er sprake van een nieuwe technologie !
    en die is inderdaad al eens gemanifesteerd door John Hutchinson.
    hier nog even een video om te zien dat het hele nano-thermite verhaal de prullebak in kan,
    de torens zijn midden in de lucht tot stof veranderd door een free directed energy weapon
    de technologie van John Hutchinson: heet magnetic electrogravitic nuclear reactions
    google het maar
    hier de video:

    Like

   • Ik bedoel “Lekker laten liggen” het regent hier ook wel eens, en daar waait het wel eens EN omgekeerd, tjonge, jonge….
    hoe nou eens op over die storm, die heeft er echt niets mee te maken. En zeker geen direct energy weapons XXX

    Like

 19. Meer over Magnetic electrogravitic nuclear reactions,
  google het en je wordt ingewijd in de wereld van ronald reagan en het
  secret space program, de wapens die op 911 gebruikt zijn ontstijgen
  natuurlijk ons huidige denken !
  sinds roswell 1947 en area 51 en het secrect space program
  zijn we inmiddels een stuk verder dan de nep maanlandingen,
  of de controlled demolition dmv nano-thermite!
  Ton Hostede van het HHC moet nog een hoop leren met zijn lovende woorden over de open mind conference ,had meer van hem verwacht
  Christopher Bollyn en Richard Gage zijn controlled oppo
  Steven E Jones ( zgn uitvinder van dat nano-thermite) de grote debunker van Pons & Fleischmann. mensen let op dit zijn de gate-keepers van het bestaan van vrije energie !
  wat nooit bekend mag worden! olie industrie,suffe windmolens en zonne-energie ,gooi het op een hoop,kijk om je heen!
  De torens zijn echt voor+/- 80% tot stof veranderd dmv free directed energy weapon (ze bestaan gewoon)
  maar nog steeds he de hurricane Erin lag die dag gewoon onaangekondigd ! voor de kust op 911

  Geliked door 1 persoon

 20. even een aanvulling ,mijn reactie bij HHC van Ton Hofstede werd zonder verder commentaar vewijder omdat ik sprak over het NIET bestaan van vliegtuigen (4x) op 911.

  Geliked door 1 persoon

  • @Cornelis88
   Kijk even bij het topic Tell-lie-vision de Ball van R.D Hall als je wilt , dat is je energie-wapen volgens mij. Erbij toevoegende (nogmaals) dat die beelden live zijn uitgezonden (foutje in de regie) door NBC en bij het avondnieuws (bij dezelfde omroep) zijn bewerkt met CGI door er een vliegtuig overheen te morphen.

   Om een beetje on topic te blijven en om bij het begin te beginnen , zou ik het filmpje van Waterman ,Bush classroom exposed ook kijken, omdat de dag daar van start gaat met een high-magick ritueel, waarbij in het ritueel woorden worden opgenoemd door de kinderen ,die van invloed zijn op het ritueel /aanslag (al dan niet symbolisch) en op de gebeurtenissen slaan (kite, plane, hit, steel, must, baal, pan, sound, park)
   Dat zijn clues-aanwijzingen,
   Met geluidsfrequenties de torens neerhalen, die al verzwakt waren door thermite? Kan ,is een optie.

   Misschien kunnen we bij het Telll-Lie-Vision topic doorgaan over 9-11, ben het veel met je eens behalve over Bollyn (100%geen dis-info )

   Like

   • Hallo Pepijn,,
    dank voor je reactie,
    ik ben al weer een lange tijd bezig met 911
    en heb ook de symboliek in het filmpje van waterman gezien
    natuurlijk zijn dat clues van een voorkennis.
    maar ik ben nooit zo bezig geweest met wie dit gedaan hebben ( natuurlijk weet ik dat wel,) maar eigenlijk WAT er is gebeurd en als je dan naar het bewijs kijkt kom ik tot 1 conclusie dit was geen wired or radio controlled demolition
    maar een top down manifestatie van het bestaan van een
    free directed energy weapon.!
    911 was een aanslag op ons menselijk bewustzijn
    een zgn trauma based mindcontrol
    we hebben op die dag een verschrikkelijke gebeurtenis kunnen zien/horen en er werd ons ook verteld WAT er was gebeurd.
    Wij als mensheid hebben 3 problemen om tot waarheid te komen
    het eerste is :probleemoplossend vermogen:, het kunnen inzien dat het eigenlijk fysiek onmogelijk is om een massieve staal constructie ( WTC 1&2) in te vliegen met een aluminium
    blik (vliegtuig) staal is echt veel sterker dan aluminium !!
    nou daar begint het gedonder al !
    het tweede is :de mens is heel erg een groepdenker hij kijkt eerst om zich heen wat anderen denken en gaat pas daarna zijn mening vormen,
    en ten derde misschien wel de belangrijkste consequentie:
    hij is doodsbang voor de door hem zojuist uitgevonden implicaties, zijn vertrouwde wereldbeeld stort totaal IN !
    ja dan valt het ook allemaal niet mee
    maar ik blijf bij wat ik zeg,
    er zijn hier in nederland 2 gate-keepers geweest
    op eigen uitnodiging ! ze doen een europese tour !
    de ene is naar de TU Delft gegaan (Gage)
    en de ander naar de open mind conference (Bollyn)
    met hun nano-thermite verhaal,
    kom op Pepijn,,
    ik waardeer je interesse en nodig je uit
    Cornelis,

    Like

   • Inderdaad dat vreemde opdreunen van die woorden van de schoolkinderen terwijl Bush/Scherff met het boekje van de little pet goat ondersteboven zit te luisteren is totally’ old style babylonian magic met offers aan baal’ ,alles op essentiele plekken in het aardmagnetisch grid geplaatst zodat waves of trauma energy gelijk het grid ingepompt worden. Een soort Trauma based mindcontrol op wereldschaal doordat het via de mediamindcontrol direct in het bewustzijn/onderbewustzijn van miljarden mensen word geupload.

    https://bradleyloves.wordpress.com/2015/02/20/everything-goes-into-the-grids-2/

    Geliked door 1 persoon

 21. live nes 9/11 no planes visible, “something else hit’
  we ‘re being duped its a” project blue beam hologram’ uploaded to all the propaganda outlets

  seeing is believing [ childsplay compared to project blue beam]

  Like

  • goed (gezien)
   nu nog even zien dat er een free directed energy weapon is gebruikt
   en zien wie de controlled oposition is met hun zielige nano-thermite verhaal en je bent klaar met 911.

   Like

   • @Cornelis88 je bent toch geen troll ?
    Of ze het nou met a, b, c, d of e) hebben gedaan doet er totaal niet toe. Zie mijn reactie hieronderstaand.
    Nanothermite was in 2001 een uitermate geavanceerd spul en nog steeds. Het wordt nu b.v. in bommen en raketten (RPG’s) gebruikt om pantsers te doorboren.

    Like

 22. IK DENK DAT ER GEWOON MEERDER METHODES GEBUIKT ZIJN EEN SOORT PLAN ABC EN D OMDAT DIT MOEST SLAGEN.

  DUS EN NANO THERMITE EN DIRECTED ENERGY WEAPONS EN MINI NUKES VOOR DE FUNDERING ETC

  De nanothermiet story wordt gewoon erg gepushed in de hoop dat door het onderling gekibbel de andere twee over het hoofd worden gezien. Dit soort false flags behelzen altijd meerdere scendaario’s om naar gelegenheid uit de kast te kunnen trekken of juist te kunnen ontkennnen voor iedereen uitgekibbeld is zijn we 40 jaar verder . Mission accomplished. Doet het er toe wat er gebruikt is????

  het was een inside mossad cia job. punt

  http://www.veteranstoday.com/2013/09/02/thoughts-on-mini-nukes-theory-in-regard-to-nuclear-demolition-of-the-world-trade-center/

  let op het plaatje van het totaal gesmolten bedrock basalt 25 meter diep. that must have been a hell of a office fire

  Geliked door 1 persoon

  • Hallo,11,12
   mini nukes kunnen de prullebak in die laten namelijk een zeer duidelijke vingerafdruk na.(caesium 137) en dat is NIET gevonden
   nano-thermite is een zeer heet event, kijk naar al het onverbrande papier in mijn video, de explosies in the basement die zich voor dat de holografische (vliegtuig inslagen plaatsvonden ) zijn volgens mij gebruikt om de electrische geleiding van de torens te onderbreken
   kijk maar naar de fotos of videos alles wat direkt contact maakte met de aarde, bomen, verkeerslichten, enz is onaangetast maar meer dan 1000 voertuigen op rubberbanden ! zijn completely toasted.
   kijk ook naar de dip in het aardmagnetisch veld.op dat specifieke tijdstip van instorten allemaal bewijs van een free directed energy weapon,
   Dat de aanslagplegers Masters of deception zijn ben ik helemaal met je eens .de meerdere scenario’s die gemaakt zijn zijn bedoeld voor
   distraction.

   Like

   • Door de explosies (door wat dan ook) wordt kantoor papieren (onverbrand) weggeblazen.

    De geroosterde auto’s. klopt precies met de hete micro Fe-bolletjes die in miljarden/triljarden aantallen worden weggeblazen benevens 2 a 3 duizend graden hete resten Al2O3 dampen (zwaarder dan lucht dus…) idem dito.

    Oui, Compris?!

    Like

 23. Dank je voor de video 11-12! Het wordt een hele klus om het plaatje te zien.
  In “jouw” video laten de NBC beelden geen disk/bol zien. Betekent dit nu dat ze de bol weg hebben ge-edit of dat de bol is toegevoegd om een dubbele verwarring te zaaien, met andere woorden geen vliegtuig maar wel een disk/bal ,ik ga er verder op Google-en. Er is ook heel veel geld mee verdiend nu gebruikt voor black projects oa anti-zwaartekracht en trans-human projects.
  Wie en waarom is net zo belangrijk in mij ogen ,als hoe met 9-11. Wie heeft de ring?

  Geliked door 1 persoon

  • Hallo Pepijn,
   inderdaad de juiste volgorde is altijd:WAT en HOE daarna WAAROM
   en dan WIE, de meeste mensen beginnen andersom .
   en dan kom je er nooit uit.!
   je mag je mening over Bollyn houden,
   maar als je wil kan ik Bollyn onderuit halen.nogmaals dank voor je interesse

   Like

   • Wat Waar Wanneer Waarom Wie.
    Je hoeft niet bij de eerste vraag te blijven hangen om de andere vragen te beantwoorden. Dat is juist de gehanteerde vertragingstechniek.
    Het is simpel, Israël did it!!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Ja leuk Don, maar wat hebben ze dan gedaan en hoe ?
    daar begint toch echt elke rechtzaak mee !
    iedereen weet toch dat er een zionistische schaduw regering heerst in USA en dan ga jij zeggen israel did it
    dat is toch open deuren intrappen
    dacht je dat ik wat anders beweerde dan?
    maar in de wetenschap of het recht is die volgorde van essentieel belang en hoe is inderdaad een sub vraag wat
    die had ik omgedraaid.

    Like

  • Dit zijn de volledige Nbc beelden waar de “bal/drone” wel op te zien is.
   Ook is te zien dat er links onder in het beeld op 1.30 (lees de comments) twee mensen springen, dus dat zou dan debunken ,dat de torens helemaal leeg waren.

   @Nemesis , waarom geen highteck energie wapen?
   Via Haarp , de energie van die orkaan die voor de kust lag inzetten om de torens neer te halen.
   En bijvoorbeeld nano-thermite om het gebouw te verzwakken
   Ik kan me niet voorstellen dat nano-thermite , in de lucht tijdens de val ,nog hele stukken staal laat verdwijnen.

   Like

   • Beste @Pepijn71. De torens (400m hoog) verzwakken met thermiet(nano), en vervolgens met stormwind neerhalen? Onzin. Moet de orkaan wel precies over de torens razen. Het was die dag prachtig mooi rustig weer met weinig wind. Zie de rook voor (olie drums in het gebouw) en na het instorten van de thermiet alu-dampen.
    Was het wel zo dat de orkaan over New york trok precies over de towers dan had het wel eens zo kunnen wezen dat de torens gewoon omvielen en enorme brokstukken op de aangrenzende gebouwen donderden. Dat was wel even een brug(lees toren) te ver.
    De torens MOESTEN LOODRECHT naar beneden instorten Overigens (zeer belangrijk controlled demol) ging dat met de valsnelheid van de gravitatie. DUs net zo snel als een yzeren kanonskogel die je van 400 m hoogte naar beneden laat vallen. Luchtweerstand te verwaarlozen!!!

    2. Ik sluit niet uit dat er mensen in de torens zaten, maar ik voel steeds meer voor de theorie van @Stevie dat ze vrijwel leeg waren. 20.000 tot 40.000 doden is effe wel wat anders dan 2900!
    De beelden van de mensen die in de explosie gaten staan te wuiven (Edna …. o.a.) en naar beneden springen zijn terecht zoals @Stevie zegt NEP gefotosjopt!
    Dat is voor de EMO-Shock van de wereld(schapen) behhh bevolking die naar dat LEUGENSCHERM zit te kijken.
    (bij een emo sjok schakel je namelijk het nuchtere kritische en logische denken uit).

    Geliked door 1 persoon

   • @Nemsis,
    Ik heb het niet erover dat een storm de torens heeft neergehaald maar dat de energie uit die storm “gebundeld” is en gedistribueerd via haarp (dus omgezet in een enery wave) en de stratosfeer.

    Like

   • @nemesis,niet vrijwel leeg,maar HELEMAAL leeg,o,o doden,o,o jumpers,o,o mensen die uit de ramen hongen(COMPUTER GRAPHIC IMAGES)is geen theorie,maar een FEIT….o,o doden zijn o,o moeilijke vraagjes “nabestaanden”,geen 3 doden en ook geen 5 doden en ook geen 2977 doden maar O,O DODEN op die dag -11-9-2001….alle links,keiharde bewijzen staan op deze blog/site….KINDERSPEL———groet stevie(daar hoor je cornelis88,niet over praten…HET ALLERrrrBelangrijkste aspect van deze HOAX)ook geen 1 brandweerman is op 11-9-2001 omgekomen,geen 1!!!sterker nog de meeste hadden gewoon een brandweerpak aan,and that’s it,die waren nog niet eens echt brandweerman!!

    Like

 24. @Pepijn, @Waterman, @Stevie
  Sterk de indruk dat : Cornelis88 is een TROLL
  Eindeloos gezeur of energy weapons ALLEMAAL niet ter zake doend en gewoon bullshit onzin en bedoeld om de DISCUSSIE af te leiden naar GENEUZEL in de MARGE! ik ben wel klaar met hem.

  @Pepijn, @Waterman, @Stevie Jullie bijdragen snijden allemaal hout.
  Dank.

  Like

  • Nee Nemesis,
   ik ben altijd met waarheid bezig,
   ik denk dat jij degene bent die door de mand valt
   met je @ @ @ is dat science by vote de meeste stemmen gelden?
   zoiets.
   Ik ben juist degene die met bewijs komt.
   natuurlijk begrijp ik wel dat dat jouw zielige thermite verhaal onderuit
   haalt so be it
   ik laat me door jou niet beledigen kom gewoon met argumenten!

   Like

   • @cornelis88—nog altijd overtuigd dat er 2977 doden waren?na 1 maand(na ontelbare links/BEWIJZEN!!)…0,0 DODEN OP 9-11….dat is het allerbelangrijkste..o,o doden….vind je niet?

    Like

   • @Cornelis88 @Allen (meeste stemmen zullen we maar zeggen): inderdaad wie is hier zielig. Als jij je al beledigt voelt als ik jouw ‘zielige’ betoog over direct energy weapons en het aftappen van een orkaan geneuzel noem en niet terzake doend.

    Zeker bij een rechtszaak begin je met Wat?
    Maar bij False Flags e.d. gelden heel andere wetten en (on)regelmatigheden, zoals jij verdomde goed weet.
    B.v.
    1e) dat er helemaal nooit niet een gedegen onafhankelijk onderzoek komt.
    2e) dat het voor ons voor de bevolking betreffende, het verdomde toe doet te weten WIE? en WAAROM?

    want in de “follow up” (het vervolg) gaat om hun leven of dood. Nee?
    nou vergelijk of kijk even naar de inval in Irak: inmiddels totaal kapot naar het stenen tijdperk gebombardeerd en ca 1,5 miljoen doden!!!!!!

    Dus wat denk je dat er werkelijk toe doet???

    Like

  • Ik denk dat het NANOTHERMIET van 9/11 nog iets krachtiger *) is, maar het scheelt niet veel en de residuen zien er vrijwel hetzelfde uit.

   *) Er rust een patent op dus je mag het niet maken. Waarschijnlijk gebruiken ze er nog iets geavanceerdere zaken als katalysatoren e.d. bij!

   Like

 25. By far the largest source of aluminum at the WTC was the exterior cladding on WTC 1 & 2. In quantitative terms it may be estimated that 2,000,000 kg of anodized 0.09 aluminum sheet was used, in the form of 43,600 panels, to cover the fa€ade of each Twin Tower.

  Like

 26. Alles wat nodig is voor thermite te krijgen is dus SULFUR.
  Ga er maar eens zo’n klein anderhalf uur aan zitten.
  Er zijn mensen al jaaaaaaaaaaaaaren mee bezig, 24 uur/dag en nog steeds lopen de white house en FED crooks vrij uit.
  Iedere wakkere weet dat Amerika geregeerd wordt door PNAC en AIPAC wat joods zionistische bolwerken in Amerika zijn.

  THE TRILLION-DOLLAR CONSPIRACY

  Like

  • @Waterman10 Het aluminium van de ramen e.d. en de stalen kolommen doen niets, vormen natuurlijk geen thermiet. Dat zal je wel niet bedoelen, maar ik zeg het maar even voor degene die de basisreactie van thermiet niet kennen (Fe2O3 + 2 Al → 2 Fe + Al2O3) en dat ijzerroest zegmaar en Al moet NANO dus zeer KLEIN verdeeld zijn en dat krijg je niet even met een kerosinebrandje in the office. (zwarte rook)
   instorten(lees opblazen) torens produceerden enorme rookwolken kleur WIT/Grijs = Al2O3 nml

   Like

 27. Wanneer ze zeggen dat de aluminium afkomstig is van vliegtuigen,trap er dan niet in. Dan zijn het gatekeepers die halve waarheid vertellen zodat zionistische CGI specialisten buiten schot blijven.
  Het aluminium komt gewoon van de WTC panelen.
  Deze panelen zijn vervolgens aan de staalconstructie bevestigd.
  In Nederland kennen we deze bouwmethode ook. Ze worden hier vliesgevels genoemd.
  Anyway:
  WTC: Can 767 Aluminum Wing Cut 14’Steel? Crash Test Shows ..

  Like

  • @Waterman10 Dank je. Dit is iets wat ik al lang wist en wat iedereen met wat gezond verstand kan weten. Oh zeggen ze dan maar het vliegtuig vloog zo snel. Dat maakt weinig uit bij een ALuminium vleugel tegen een STALEN Balk. Of je de vleugel nou met 700km/u (haha kan al niet op 400 m hoogte, breekt de vleugel door de dichtheid, de viscositeit van de lucht vanzelf al af) tegen de balk aan vliegt of je slaat (aannemende dat je oersterk bent haha) met zo’n enorme BALK met de enorme snelheid van 700 km/u tegen die vleugel…..Wat denk je dat er gebeurt… Precies!!!

   Like

 28. OPEN DEUREN 😉
  Helaas moet je dat elke keer weer uitleggen om dat die deuren in de hoofden van die Neanderlanders en andere zombies nu eenmaal zo klemmen 😉

  Like

 29. Over satanisme:
  Het is weer pink pop.
  John Coffey heeft een optreden gegeven op pinkpop, met daarin een ongelooflijk moment. Zanger David Achter de Molen haalt, staand op het publiek, een verbluffend stuntje uit. Van een dik vijftien meter afstand wordt hem een beker bier toegeworpen, die hij zowaar opvangt, om er meteen ook maar een slok van te nemen. Het fragment is inmiddels wereldwijd honderdduizenden keren bekeken.
  Ik zal jullie met een printscreen laten zien hoe het gehersenspoelde zombievolk op pinkpop nietsvermoedend hail satan,hail venus handgebaren maakt.
  Het filmpje waar die zanger dat plastic bekertje bier vangt is op youtube te zien en op de VPRO site.
  VPRO valt natuurlijk verder niets op in het youtubefilmpje,dus schrijft daar ook niets over. Maar wakkere waterman10 ontgaat niets.
  De V staat voor venus/lucifer. De hoorntjes staan voor pan.Eigenlijk dezelfde als die V. Worshipping the beast.
  Tsja,wie heeft hier nog iets aan toe te voegen?

  Like

 30. De enige goede artiest werd natuurlijk weer afgezeikt door hersenloze satanworshippers.
  Toch,deze schitterende foto zegt mij veel meer.

  Like

   • Hij heeft het over de great spirit,maar benoemt niet waar hij deze aan te danken heeft.
    Voor mij ziet de great spirit er gewoon zo uit en daarom weet ik ook wie ik dagelijks moet danken voor het ontvangen van the great spirit.
    En dit is nu de waarheid waar mensen voor weglopen en zelfs oorlog om voeren. Ze begrijpen de eenvoudige boodschap simpelweg niet.Ze nemen nog niet eens de moeite om over de berg heen te gaan om te kijken wat er achter die berg ligt.

    Like

   • Daar waar het goede zaad valt,komt altijd de satan het wegroven.In dit geval de militaire machine die dit lied misbruikt en geheel uit de contekst trekt.
    Het is net als een parasiet die wacht dat de zaaier weer komt.
    Ik stop ermee,dan heeft die parasiet ook geen bron meer waar die uit kan putten.

    Like

   • Hoezo,geen reactie op Nahko?
    Lees dan wat ik geschreven heb.
    Ik vind het zelfs mooi dat hij het over de great spirit heeft. Maar benoem dan ook van waar die great spirit af komt.
    Of is dat taboe?
    Nu weet ik toevallig wie de grote tegenstander van de great spirit is.
    Daar laat ik het maar bij voordat die weer rood aan loopt. 🙂

    Like

 31. Katherine Pollard Griggs, wife of US Marine Corps Colonel George Griggs, unedited 8-hour interview (on 4 DVDs) with Pastor Rick Strawcutter. An amazing report on the real nature of government, military and the power elite.

  Katherine Pollard Griggs speaks freely about the unimagined corruption and extent of the oppressive systems of deception within the leadership nexus of military intelligence with secret society internationalism.

  Katherine Pollard Griggs, Colonel’s Wife, desperate wives, satanism in the military, army death squads, extra-judicial killings, Operation Phoenix, Israel Lobby, Jewish control of media, sodom marines , Tell-All Interview, spies, Echelon, MK Ultra, Manchurian Candidates, sleeper assassins, 9/11, nato Henry Kissinger ,”chesty
  puller”, general patton, joint blackmail homosexuals.

  Like

  • @waterman10—goed bezig,deze docu heb ik al gezien,zeer goede docu/interview=WAARHEID,en dit is maar een druppeltje van alles wat zich er afspeelt in een grote oceaan…groet stevie(hopelijk heeft Don goede zin,vandaag en laat deze reactie doorschemeren;)

   Like

 32. Educate-Yourself
  The Evil Lurking Within
  Kay Griggs, Former Marine Colonel’s Wife, Talks Again About Military Assassin Squads, Drug Running, Illegal Weapon Deals And Sexual Perversion Deep Within The Highest Levels Of U.S. Military And Government
  http://educate-yourself.org/cn/lurkingevilwithin25jul05.shtml

  Maar alleen met educate yourself komen we er niet.
  De education moet verspreid worden en de spotlight moet vol in de smoelen van de corrupte,satanische puppets blijven schijnen zodat ze zich nergens meer kunnen verstoppen.

  Like

 33. En zo zwijgt en slaapt de wereld weer verder terwijl de zio-beweging rustig verder gaat met het plunderen van landen, het kapot maken van culturen,het tegen elkaar opzetten van mensen met verschillende religies,het hersenspoelen van jongere generaties, het creëren van armoede door mensen meer en meer in schulden te jagen,het vergiftigen van mensen via genetisch gemanipuleerd voedsel,het aansmeren van giftige vaccinaties,het op de markt brengen van giftige medicijnen en ga zo maar oneindig door.
  Zo hebben ze een land als Ukraïne wat de graanschuur van Europa is ,ook kapot gemaakt.
  America’s longtime support for Ukrainian fascists
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/06/10/america-longtime-support-for-ukrainian-fascists.html

  Like

 34. De zio-puppets proberen mensen te ontwapenen.
  Een ongewapend mens kunnen ze makkelijker als slaaf behandelen.
  JadeHelm15 Update
  Gun Confiscation Convoy Spotted On Rail Cars

  Like

 35. De wereld moet zich voorbereiden op een gratis poppenkast met betaalde “zombies” acteurs, die mede mogelijk gemaakt wordt door de satanische zionistische kabal joden.
  Zij beheren alle TV zenders en gaan de kijkbuissheepeltjes komende maanden proberen te brainwashen dat ze “terroristen” bestijden.
  Enjoy the free show!

  JADE HELM follows “ANGEL THUNDER” Drills, Largest with “CRISIS ACTORS”

  Like

 36. Volgens mij weten die gehersenspoelde soldaten zelf niet waarom ze in zo’n apenpakje moeten rondlopen.
  pang pang pang pang pang,in hun jeugd teveel oorlogsfilms gekeken en vergeten volwassen te worden. 🙂

  Like

 37. Nog meer poppenkast.
  De zio’s moeten overuren draaien om hun leugens nog in stand te kunnen blijven houden.
  TX Dallas police HQ attack HOAX 6-13-2015

  Like

 38. LS…
  Hitler was net als vele anderen een puppit van de Ashkenazi Khazaren Illuminatie nep Joden. Zijn opdracht was om te stoppen bij Duinkerken en zijn opdrachtgevers zaten in Londen. Die zelfde opdrachtgevers verboden hem om zijn reserve SS Tankdivisie in te zetten bij de D-Day invasie. Had hij dat wel gedaan dan waren de troepen van Satan roemloos afgemaakt op de stranden van Normandië…

  Like

  • @Ceasar LC Daar heb ik dus nog steeds mijn twijfels over. Het verhaal Duinkerken heeft mij tot op de dag van vandaag wel laten twijfelen. Een belangrijkere vraag is waarom Hitler de straat van Gibraltar niet afsloot ten tijde van Rommels missie in Noord Afrika. Hitler en Franco waren beste maatjes gezien Guernica dus dat kan niet de verklaring zijn. Franco had dan zelfs Gibraltar weer bij Spanje kunnen voegen. Kortom ik weet het niet omtrent Hitler.

   Like

 39. Krijg nou tieten:
  Larry King – Vlad Putin’s New Propaganda Chief at RT, after meeting Mikhail Lesin in Washington, DC

  De dood van Mikhail Lesin een JWO spin of hoax?

  Like

 40. Borsten heeft ze ook al bijna niet.
  De benen zijn ook niet zo vrouwelijk.
  Vandaar mijn vermoeden dat het een transgender is.Een omgebouwde vent.
  Maar ja,wat lippenstift en en andere make up zooi laat hem als wel een vrouw uitzien

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.