384 Reacties op “De platte Aarde volgens een ex-NASA kunstenaar

 1. YOU TUBE:Blue Marlbe Worship-benjamin donkey channel—YOU TUBE;Is the Earth flat?—-YOU TUBE:nasa lies about the round earth—-YOU TUBE;round world Hoax

  Like

  • 😦

   @ALLEN @Don IK ZOU EEN SERIEUS ONDERWERP NEMEN>
   DIT IS GEWOON BELACHELIJK> AAN DIT SOORT DISCUSSIES DOE IK NIET MEE>dit kan je toch niet meer serieus nemen!

   De aarde is een bol, min of meer rond. Bij de polen iets afgeplat.
   Stap in een vliegtuig vanaf Schiphol en vlieg de zon achterna *) , richting New York dus, vlieg alsmaar rechtuit **) en vlieg net zo lang door tot je in ONEINDIG ***) bent verdwenen of Schiphol nu niet achter je maar voor je uit ****) ziet.

   Ik haak af.

   Straks publiceer je nog een artikel over de rekenkunde dat 1 + 1= 2 een hoax is en eigenlijk dat 1 + 1 = 3 is.

   OK, DOEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

   😦

   O ja, voor wie het nog niet wist: MH17 was o.a. ik zeg ONDER ANDERE bedoeld om de aandacht af te leiden van de inval in de GAZA-strook door IsraHELL !!! Paar duizend Palestijnen afgeslacht.

   Nou lekker belangrijk hoor een PLATTE AARDE, jullie zijn knettergek.

   Like

   • Ik als “alles”HOAXER—YOU TUBE/GOOGLE:John Lennon death hoax—–Mark Chapman hoax—–het zou zo maar kunnen….zou mij niks verbazen—-The Beatles illuminati-satanic-freemasons–You tube/Google:Paul Mcartney is Faul Mcartney—the real paul mcartney is dead—(stackpot channel-you tube —heeft zeer goede vids ivm the REAL paul mcartney is dead)voor alle DUIDELIJKHEID ik zeg niet dat john lennon niet vermoord is ,maar ik zeg ook niet dat hij wel vermoord is….always keep a open mind..

    Like

   • @gerris42—thanx voor je like—-by the way nepal “aardbevingen” is een HOAX-LEUGEN(voor alle duidelijkheid;)

    Like

 2. Een nieuw topic.
  Jungle surfer is daar zelf ook nog niet uit en doet zelf ook nog onderzoek.(de platte aarde discussies)Zometeen plaats ik zijn film.
  Wat ik verder ook vond van jungle surfer is het volgende.
  Iets waar hij gelijk in heeft.Het is maar 143x bekeken.
  ZIONIST NAZI AGREEMENT FOR AN ISRAEL STATE

  Like

 3. Waarom is het buisje wat in een waterpas zit heel lichtjes rond?
  Dit is met het blote oog niet zichtbaar,maar wanneer je dit onder een vergrootglas zou leggen dan is dit te bewijzen.
  Dit heb ik vroeger in een praktijkles op school (MTS) gezien.

  Like

 4. Mijn theorie is als volgt.
  Als de aarde plat zou zijn geweest dan zou het ook niet nodig zijn geweest om de libel van een waterpas een lichte kromming te geven.

  Like

   • Wat als er helemaal geen kromming gemaakt was in het buisje?
    Hoe zou die bel dan reageren bij het waterpassen?
    Interesante vraag,die ik mezelf nu ook stel.

    Like

 5. Ik zou eerst deze even snel kijken dan kan je die 1 1/2 uur aan iets anders besteden zonde van je tijd denk ik maar goed dat is maar een mening maar de platte aarde is 500 jaar geleden al debunked, volgens mij en die man moest het met de dood bekopen.

  Like

  • @pepijn71 kun jij AUB eens ophouden met dingen de wereld in te helpen die TOTAAL niet waar zijn!!ivm die Ken ‘o Keefe(ik had nog NOOIT van hem gehoord!!!)dat ik zou beweerd hebben dat hij een gatekeeper is—dat LIEG JIJ !!!en OOK ivm Amsterdam…….(naam vergeten)(OOK nog NOOIT van gehoord!!)dat ik iets beweerd heb over deze 2 topics/personEN—WANT DAT LIEG JIJ!!jij helpt iets de wereld in ten opzichte van mij wat TOTAAL GEBASEERD IS OP EEN LEUGEN!!kun je daar AUB eens mee op houden–jij reageerd op mij vaniut een LEUGEN!!!!stop daarmee AUB!!

   Like

   • En jij hebt als waarheidszoeker nog nooit van O Keefe gehoord?, je neemt me in de maling.
    Jij bent een 9-11 truther en je hebt niets van Ken O Keefe gezien ? Kruip dan lekker maar weer in je hoaxhol, faker, jij bent de hoax hier.
    En ik had al gezegd dat ik het terug zou trekken als het niet klopt, om er nu weer een drama van te maken zegt dat je gewoon op de oude voet verder gaat met hoofdletters en bleren!
    Ik reageer niet meer op jou!
    Ik ga alleen nog maar on-topic reageren en minder.

    Geliked door 1 persoon

   • Ik had gehoopt eens eindelijk een topic te lezen waar alleen inhoudelijke on topic postings tevoorschijn komen.Een klein beetje off topic,oke. Vrede mee.
    Maar het blijkt dus niet mogelijk te zijn en deze topic zal dus zeer waarschijnlijk weer een moddergooierij topic worden.
    Ik haak dan voorlopig af hier,doeiiiiiiiiiiiiiiii.

    Like

   • Nou ok dan antwoord ik wel op een normaal mogelijke manier.

    Jij loopt van de daken te gillen dat je de waarheid wilt toch?, dat heb ik je een paar keer horen roepen hier op het forum. Ik wil de waarheid.
    Bestaat de waarheid dan alleen uit het feit ,dat het een totale hoax was zonder doden of wil je dan ook weten als WAARHEIDSZOEKER wie deze hoaxen dan opzetten/ uitvoeren en waarom?
    Dan komt Ken o Keefe oa om de hoek kijken met z’n uistekende analyse over de daders van deze crime.
    O Keefe gaat helemaal niet in op de manier waarop maar geeft info over wie het uitvoeren en waarom.
    Dat is net zo belangrijk als hoe, of dat nou met CGI was, controlled demolition, een high energy wapen enz.
    Buiten dat, als ik een optie post met een duidelijke verwijzing naar de ball van Richard D Hall waarschijnlijk is dat het energie wapen waar Wood het over heeft, ga jij daar totaal niet op in ,maar je wilt wel antwoorden van de andere lezers en verwacht ook dat we medenken anders breekt de pleuris uit.
    Dat doe jij absoluut niet (meedenken) met je hoax koppie.
    Dus dan lees jij alleen wat je wilt lezen, vrij egoistisch.
    Vandaar die nichname die ik gaf van MR HOAX anders had ik wel gezegd mr TRUTH.
    Dat dat luchtig van mijn kant uit bedoeld was ,begrijp je niet , daar kan ik niets aan doen.
    Dat was ook het moment dat jij op je pik getrapt was (lees maar terug) en begon met “schelden”.

    Vanaf nu on topic! (voor mij dan)

    Like

   • Nee Stevie in mijn ogen ben je geen faker meer ok excuses, zand erover maar er dan ook niet meer over beginnen ok? ! Speciaal voor jou Stevie ,
    Wel Off topic Don maar goed dan is dat “recht” gezet en uit mijn truth hoofd.

    (Ken O Keefe – 9-11)

    (Teher incident uitgelegd)

    Like

   • @pepijn71—ivm ken ‘o keefe ,dus als ik die over heb hoofd heb gezien,dan kan een persoon/of ik niet meepraten over de 9/11 hoax?jij zult toch ook over bepaalde mensen in andere hoaxes/gebeurtenissen nooit over gehoord hebben,of dat deze person nooit op je pad zijn gekomen ivm andere gebeurtenissen etc…wil niet zeggen dat je dan geen andere honderde beelden/vids/interviews heb kunnen zien in o.a 9/11…en er al zoveel info/vids/mensen die zich daar mee bezig houden etc.. over 9/11 en ivm andere zaken,gebeurtenissen…groet stevie—no hard feelings

    Like

   • @pepijn71—en ik gaf eerlijk toe,dat ik nooit van hem gehoord had,het was cooler van mij geweest om te zeggen ja ik ken hem,terwijl ik nog nooit van hem gehoord had….groet stevie

    Like

   • Blijf gewoon posten over wat je belangrijk vindt,stevie
    Ook al is het wel eens kritiek,maar probeer kritiek te geven zonder elkaar voor “rotte vis” uit te schelden.
    Ikzelf ga dit ook proberen en mocht ik in de toekomst toch weer de fout in gaan,wijs mij daar a.u.b. op.
    Verder, behoud het goede.

    Like

  • @Pepijn Over het Corioles effect (sec. 25 in filmpje) heb ik dan de volgende vraag, de hurricanes zoals ze in de VS voorkomen (bv Katrina) die ontstaan op het zuidelijk halfrond voor de kust van Afrika. Draaien die dan in het begin links om en gaan ze bij het oversteken van de evenaar ineens rechts draaien. Het lijkt wel rechtsdraaiende Yougurt! 😉

   Like

   • Met Haarp kan je bijsturen en creeeren, wie zegt dat Katrina natuurlijk was?

    Volgens mij doelt die Steve Jackson kaart juist op hoe de illuminatie fake hoaxen inzet om de mensheid op een dwaalspoor te zetten (fake hoaxen/conspiracy) MK Ultra.
    Wat ik wel weet is dat dat kaartspel 100% echt verkocht is, begin jaren 90.
    Verdacht veel kaarten zijn accuraat betreffende gebeurtenissen, hoax of echt.
    Jackson wist veel, insider?

    Like

   • Steve Jackson moet een insider zijn geweest,in mijn ogen want hij is geen helderziende,in mijn opinie is dat alles, al vele vele jaren(soms 30 of 40 of 20 jaren) van te voren gepland is…9/11-ebola-boston-alex jones etc..etc..—-de steve jackson kaarten zijn eigenlijk een soort HEILIGE GRAAL van toekomst waarheid/heden/voorspellingen etc..iedereen zou deze kaarten maar eens goed moeten bekijken op internet…of nog eens goed bekijken het is wonderbaarlijk..

    Geliked door 1 persoon

   • Het Feit dat FLAT EARTH al in het steve jackson illuminati card”spel”zitten is al iets om eens over na te denken…ivm met al die andere keiharde waarheden wat zijn uitgekomen–absoluut 100% geen toeval…

    Like

   • Voor de liefhebber ik heb de steve jackson illuminati “FLAT EARTH card#134″–ff overgetypt:”People Laugh,but the Flat Earthers know something.For their Action,you may roll 2 dice.If your roll is equal or less than the number of Places you control,the Flat Earthers weird alternate Geology has led them to a GOLD STRIKE,and you may draw as many plot cards as the number you rolled”—–VERSUS DE NASA ILLUMINATI STEVE JACKSON CARD:”NASA card #27″:”Gives +4 to anny attempt to control any Space group.NASA gan give it”s Action token to any other Government Group you control as long that group currently has no token.It may do this at any time during the Attack”

    Like

   • Goldenstrike (Flat earth) hoe honderd duizenden mensen zich maanden lang bezig houden met een verzonnen flat earth conspiracy en en dus afgeleid worden van echte complotten en ondertussen lacht de club zich rot in hun octagon one world tower in New York.
    De volgende echte false flag plannende.
    Zoiets?
    Ik zou dat spel wel in mijn bezit willen hebben als een soort inzicht van wat ze van plan zijn, misschien op e-bay.

    Like

   • Als Steve Jackson een insider is geweest,waarom heeft hij dan de leugen afgebeeld op de kaarten?
    Voorbeeld,de vliegtuigen in de twin towers.
    Hij was dus geen echte “klokkenluider” om het maar even zo te noemen maar een desinfo agent van de illuminati.
    Nu komen de compleetdenkers die met de dag wakkerder worden om de hoek.
    Daar waar de illuminati effetjes geen rekening mee heeft gehouden.
    Laat het eindspel nu maar beginnen wat mij betreft.

    Like

   • @pepijn71 –in mijn opinie heeft nasa/iss/nwo pipo’s/illuminati etc… al zo vaak BEWEZEN gelogen dat het mij niks zou verbazen….that’s all–groet stevie…en ivm steve jackson: illuminati cards nasa-flat earth..ook iets om toch eens over na te denken(absoluut geen bewijs in beide opzichten,maar toch…ik weet niet…opmerkelijk?)

    Like

   • Pepijn71,
    Met MK Ultra sla je deze keer de spijker voor de volle 100% op z’n kop.
    Dat heb je dus goed in de gaten. Mij heeft het ook een tijd gekost om dit zo te zien,want een paar jaar geleden geloofde ik ook haast echt alles wat op die kaarten stond.
    Totdat ik erachter kwam dat ze wel een tipje van de sluier optilden,maar niet helemaal.
    Dus voordat het ik het wist zat ik alweer op een dwaalspoor.
    Nu weet ik beter en probeer om van hun dwaalspoor af te geraken.
    Terug naar mijn roots ga ik weer.
    Er is ook eens een zaak geweest tussen hem en de US-Secret Service. (SS ???)
    Steve Jackson Games v. US Secret Service
    The Case and its Outcome
    http://www.sjgames.com/SS/pdk-article.html

    Anyway,zijn kaarten kunnen misschien wel iets van waarheid bevatten,maar de bewust ontbrekende puzzelstukjes zullen we als compleetdenkers zelf moeten vinden.

    Geliked door 1 persoon

   • Daarom,neem jezelf iets te drinken erbij want het zijn zeer bijzondere tijden waarin wij leven.
    Je mag zelf weten of je de schoenen aan houd of uit doet nu.
    Het maakt verder toch niets uit.

    Like

   • @waterman10 ivm steve jackon illuminati cards–9/11 vliegtuigen dat is MIND CONTROL—ebola staat ook op de cards was ook een hoax,boston marathon hoax idem dito–the green jogger woman —dus was hij een insider/part of the mind control/leugens…maar “hij”gaf hints etc..

    Like

 6. De aarde is heel groot, als je op de evenaar staat en je gaat een wandeling om de aarde maken dan zal je 40 075 km moeten lopen voordat je weer op de zelfde plek staat.
  Omdat de aarde zo groot is, kan je niet ‘zien’ dat de aarde rond is. Je kan ook nooit verder kijken dan de horizon. Stel nou dat de aarde zo klein zou zijn als een sinaasappel. En dat er een lijn zou lopen over de sinaasappel, als een weg. Als jij op de sinaasappel zou staan, net naast het lijntje, zou je kunnen zien dat de lijn een bochtje maak. Maar de aarde is zo groot dat je alleen voor je kan kijken en niet om de aarde heen kan kijken. Daarom zie dat de straten plat zijn. Om het nog ingewikkelder te maken, zijn er op de aarde bergen en heuvels. Die zijn wel klein genoeg (terwijl ze soms enorm zijn) om straten omhoog en omlaag te laten gaan en dat kan je wel zien.

  Er is wel een hint. Dezelfde hint is volgens geschiedenisles honderden jaren geleden ook gebruikt als bewijs dat de aarde rond is. Als een schip op zee gaat en de horizon bereikt, lijkt deze niet allen kleiner te worden. Het schip verdwijnt beetje bij beetje! Het eerste deel dat zal verdwijnen is de romp, en het laatste deel dat je zal zien is het topje van de mast. Dat komt natuurlijk doordat het schip de ronding volgt van de aarde.

  Like

 7. Als men stelt dat de ronding planeet aarde/globe gewoon een computer graphic van de NASA is,dan vraag ik mij serieus af van wie die “platte aarde” computer graphic dan wel is?

  Like

 8. Hoe zit het dan met de andere planeten, vraag ik me af?
  Ook plat? Lijkt me niet toch? Zou de aarde niet plat zijn, dan is het geen planeet. In dat geval zouden we een moeder/vaderschip kunnen zijn. Alleen dan wel gevangen in een baan….

  Like

  • Goeie vraag Anna! Eric Dubay legt uit dat de planeten niets anders zijn dan bewegende sterren. Die werden vroeger de “wandering Stars genoemd”. Dat het licht van de maan weerkaatst licht van de zon zou zijn legt Eric Dubay uit met het feit dat het licht van de maan koud licht zou zijn itt licht van de zon. Als je bij zonlicht in de schaduw gaat staan wordt het koeler. Ga je bij volle maan onder bv een afdakje staan, dus uit het maanlicht, dan veranderd er niets aan de temperatuur. De maan zou aldus zijn eigen koude licht produceren. Het verschijnsel met de verschillende maanfases is me nog niet duidelijk. Ik heb het PDF boek van Eric Dubay net gedownload en moet het nog gaan lezen. Ik zal het ook op deze site beschikbaar maken.

   Like

 9. Bij iets wat plat is,zou je ergens over de rand kunnen kijken.
  Toch?
  Stel als ik op een grote ronde houten tafel zou staan met een diameter van pak ‘m beet 4 meter. Best wel groot.:)
  Zou ik dan naar de rand lopen,kukel ik er met zekerheid vanaf.
  Er is namelijk geen valbeveiliging op het tafelblad.
  Wie is er al eens ooit naar de rand van de “platte aarde” gelopen?
  Ik heb nog nooit iemand dit zien doen om vervolgens wat mooie foto’s te maken wat er over die “rand” is te zien.
  Ik heb al eens een wazige theorie gehoord,dat de ijskappen de uiteinden van de “platte aarde” zou zijn.
  Zoiets als ijskappen “valbeveiliging”zeker dan.
  Daarom maakte ik laatst ook een grapje hier bij Don.
  Als de ijskappen smelten hebben we een serieus groot probleem op deze “platte aarde”.Dan spoelen we er allemaal vanaf. hahahahahaha
  Dus Anna,als je nog over een boot beschikt,verkoop die voorlopig dus maar niet. Zorg wel voor de zekerheid voor een goed zwaar anker,want anders spoel je alsnog met boot en al van de “platte aarde”af.

  Het lijkt wel of we met z’n alle gek zijn geworden.
  Daarom,doe je huiswerk goed. De aarde is rond/eivormig.
  PI = 3,141519………………………

  Like

  • PI= 4,1415 9…..

   Pi = 3,1415926535897…….
   Pi = ca 22/7 Grieken benadering in breuk
   Pi = ca 355/113 Later betere benadering in breuk

   Like

   • Don,wie zegt dat er een rand is?
    De “platte aarde” beweging zelf zoals Eric Dubay die hebben het over ice rims aan de uiteinden van de aarde.
    De betekenis van ice rims = ijskappen
    M.a.w. deze beweging verwacht iets spectaluairs aan te treffen als ze een expeditie op poten kunnen krijgen naar antartica.Google maar,want daar zijn ze donaties voor aan het zoeken.
    Dan gaan ze waarschijnlijk de ijskappen beklimmen om over de rand van hun “platte aarde” te kijken.
    Wie weet kunnen we in de toekomst ook CGI foto’s van de “platte aarde” beweging op internet in volle glorie bewonderen.
    De wereld is inderdaad gek aan het worden nu.
    Nooit gedacht dat ik dit nog in mijn leven moest gaan meemaken.

    Like

   • @Waterman10 Indien je het filmpje in mijn artikel goed had bekeken dan had je gehoord dat Matt Boylan zei dat hij niet wist wat er achter Antartica was. Hij maakte zelfs de Dome en/of een afgrond zelfs een beetje belachelijk. Merk op dat er 2 bewegingen op het gebied van de Flat Earth zijn. De “Flat Earth Society” en de “Flat Earth Research Society”. De eerste is totaal niet serieus te nemen. Ook wordt er vanuit bijbelse invalshoek een poging gedaan om te infiltreren. Dit als gevolg van het “Firmament” dat in de bijbel genoemd wordt. Een beetje het idee wat je tegenkomt in de film “The Truman Show”. Is een aanrader deze film voor de ontwakende mens. Zitten veel niveau’s en onderwerpen in verweven.

    Like

   • Verder geen problemen met die “platte aarde” beweging Flat Earth Research Society. Het is immers niet mijn club.
    Ik blijf nog gewoon effe deze rit heerlijk in mijn stoel zitten om de lange rit uit te zitten.
    Uiteindelijk zullen we gaan zien wie er vallen en wie er zullen gaan staan als deze poppenkast voorbij is.
    Ik zie nog altijd heeeeeeeeeeeel goed. 🙂
    Dit is mijn eigen globe pad,waar ik niet zoals andere schaapjes val.

    Like

   • Ivm de film: The Truman Show,zeer goede insteek en ook ivm platte aarde en eigenlijk de hele film:The Truman Show heeft in meerdere vlakken,raakvlakken ivm hoe BIG BROTHER de mensheid in de gaten houd,en bedriegt,bedondert…….hidden messages of juist right in your FACE—-iedereen zou eens met een andere bril naar deze film moeten kijken…ik heb mijn zonnebril altijd al op

    Like

   • Absoluut eens.
    Big brother houdt de globe in gaten.
    Maar dat zegt nog niets dat de aarde geen globe zou zijn.
    Ze willen gewoon totale macht over deze globe en dat doen ze door er een open gevangenis van te maken dmv allerlei door hun verzonnen wetjes die het mogelijk maken dat de wereldbevolking arm blijft. En dat is nu de matrixwereld waarin ik een ontsnapping heb gevonden.
    Ik hoef maar uit te loggen hier en ik ben weer vrij.
    Doelpunt,voor waterman10

    Like

   • @waterman10—ik ben er nog niet uit,misschien komen we er ook nooit precies uit ivm platte aarde of ronde aarde—maar er is door o.a nasa etc…al zoveel keihard GELOGEN,dat het mij niks zo verbazen als de aarde plat is….O.a Nasa is een freemason club als zij zeggen links is het juist rechts—zo simpel denk ik persoonlijk—is geen bewijs,maar o.a Nasa/Iss hebben al zo vaak Keihard gelogen,gefaked,gehoax..dus….

    Like

 10. Waterman, ik zou me nog kunnen voorstellen dat bij een platte aarde we er niet afdonderen, en dat we gewoon door kunnen lopen naar de onderkant. De aarde als cirkel, danwel de aarde als een bijna platte elips. Maar hoe dan ook, vind ik het niet aannemelijk, behalve dan mijn bovenstaande vermelde suggestie, en dan zijn we een soort ruimteschip. En inderdaad, het lijkt dat we met zijn allen gek zijn geworden 😉

  Like

  • Wat is onderkant dan?
   Ik heb effe geen zin om op de kop te staan.
   Slecht voor de bloedsomloop die dan geheel naar je hoofd stroomt.
   Nog effe en dan ga ik maar weer liggen.
   Het was me weer een zwaar dagje vandaag.
   Veel gepost hier bij Don en nog wat sollicitaties gedaan.
   Want ik heb alweer “geluk” dat ik tijdelijk werkeloos ben geraakt als gevolg van het faillissement van het bedrijf waar ik werkzaam was.
   Je hoort haast niks anders meer. Ze spreken over een herstel,maar in werkelijkheid sneuvelt het ene bedrijf na het andere.

   Like

   • Ga aub niet op de kop staan Waterman, maar toenemende werkloosheid is een feit, met alle zorgen die daarbij komen. Liefs van mij iig, met elkaar komen we er wel, althans daar ben ik van overtuigd, misschien steek ik ook mijn kop in het zand, maar weet ondertussen niet meer waar ik mijn kop dan in moet steken 😉

    Like

 11. Slinger van foucault, ook een hoax van de slingerindustrie natuurlijk.
  O, don en crazy willie, doe geen moeite, dat is jaren boven jullie studieniveau.

  Like

  • Heb ik inderdaad niet gelezen nee, maar ik heb wel de slinger gezien die de draaiing van de aarde bewijst.
   O, en hieronder nog 10 feiten die bewijzen dat de aarde rond is, maar die Don vervelend vind omdat hij niet begrijpt dat we al eeuwen kennis aan het opbouwen zijn. Don begint liever van voor af aan. Waaom? Geen kat die het weet. Maar wel leuk producten gebruiken die uit die kennisopbouw voortkomen zoals een PC en Internet. Hoe hypocriet kan je zijn, nietwaar?

   Like

   • Misschien bewijst de slinger wel dat de platte aarde een beetje schommelt hetgeen dan ook weer eb en vloed zou verklaren. Dat eb en vloed onder invloed van de aanterkkingskracht van de maan gebeurt is natuurlijk ook een fabel want dat zou betekenen dat gewichtloosheid tussen maan en aarde niet bestaat immers. Je staat altijd dan onder invloed van een aantrekkingkracht dus bestaat gewichtloosheid niet zoals ze ons in de nep NASA filmpjes laten zien. En wat betreft de centrifugaalkrachten kun je je afvragen waarom mensen op de evenaar niet vele malen lichter zijn dan op de poolcirkel. Op de evenaar wordt je toch maar ffkus met een snelheid van ca. 1700 km/uur in de rondte geslingerd. Op de poolcirkel is de afstand kleiner dus de snelheid ook. Correct me if i’m wrong.

    Like

   • Ik denk dat we al eeuwen kennis opbouwen maar ik denk ook dat we al eeuwen voor gek gehouden worden. (Of anders gezegd als slaaf gehouden worden). Jouw rotsvaste vertrouwen in je slavendrijvers zal ik niet kunnen aantasten @Peter. Dat zou je denk ik tot zelfmoord aanzetten agv de enorme cognitieve dissonantie die dat bij je teweeg zal brengen. Dat filmpje had Pepijn al geplaatst. Overdrijven maakt de zaak duidelijk zal het motief voor het nogmaals plaatsen van dit filmpje wel zijn.

    Like

   • Don toch, als je jezelf weegt op de evenaar en op de noord/zuidpool dan ga je zeker een verschil meten. Er is een verschil meetbaar van +- 0.3% door centrifugaalkracht op de evenaar. (naast het verschil in valversnelling g, dat komt door de afplatting van de aarde).
    Jij strijdt hier inderdaad tegen windmolens en denkt dat het reuzen zijn. Normaal noemen we zo iemand psychotisch en paranoide.
    Begrijp je dat jouw ‘mening’ niets waard is vergeleken met de mening van mensen die wel begrijpen hoe dingen werken en die een lange weg hebben afgelegd om dat te bewijzen?
    Jaren studie en zwoegen?
    Ik heb zo de indruk dat jij dat allemaal maar minnetjes vindt.
    Waarschijnlijk laat je jezelf met evenveel plezier opereren door de slager in je supermarkt dan door een echte chirurg nietwaar?
    Of geef je je hypocrisie toch toe?

    Like

    • Ik denk dat jij wat opleidingsgraad en -duur niet bij mij in de schaduw kan staan @Peter. Er is één verschil tussen ons. Jij bent hersendood gemaakt door je opleiding en ik ben zelf blijven denken.

     Like

    • Hahahaha 0,3% nog wel. Hoe verhoudt dat zich tot het verschil in afgelegde afstand @Peter.
     Dat je op de rest niet ingaat begrijp ik wel met je beperkte vermogen tot relativeren, interpreteren en gewoon nadenken. Jij blijft gewoon de rijtjes en wetjes zoals op school geleerd als een amoebe uitspuwen. De mensheid zou kansloos zijn bestond ze louter uit arme geesten als jij.

     Like

   • @peter zegt:”de maanlanding is echt”&”curiosity mars rover landing is echt”&”alles wat nasa/iss doet is echt”HAHAHAHA-wie is hier de WEIRDO/LEUGENAAR?

    Like

   • Sorry Don, maar je leeft in fantasieland.
    Ik heb zelf nog gewerkt als leraar fysica voor korte tijd, voor ik projecten ging doen in machinebouw voor bedrijven als Bayer, Philips en Pfizer etc.. Ik kan het zien als iemand zelfs de basis niet begrijpt. Jij bakt er niets van, je haalt zelfs niet het niveau van mijn studenten van toen die 16 a 17 jaar oud waren.
    Je hebt nooit leren denken en zeker niet kritisch leren denken. Helaas een mislukt product van het onderwijssysteem dus. Maar dat is dan toch wel vooral je eigen schuld lijkt me.

    Like

   • @peter maak je die studenten OOK wijs dat er mensen op de maan zijn geweest en dat de curiosity mars rover landing op mars is geland?want beide zijn leugens/onzin/fabeltjes….schaam je om jonge studenten te brainwashen.you tube:moonlanding 100% hoax-curiosity mars rover landing 100% hoax(meerdere ,ontelbare video’s/bewijzen,met de orginele beelden(CGI)die Nasa gebruikt,die de makers van deze video’s hebben gemaakt…dus niks is gemanupileerd door de hoax video makers,het is juist dat nasa manupileerd….

    Like

   • Stevie, doe geen moeite, ik reageer niet op minderwaardige levensvormen die alleen maar kunnen roepen en schelden.
    Je kan schrijven wat je wil, ik heb geen interesse.

    Like

   • @peter laat de studenten eens bijvoorbeeld de video zien van de curiosity mars rover landing press conference HOAX of de Docu van Bart Sibrel ivm moonlanding HOAX—wel beide kanten van het verhaal aan die jonge studenten laten ZIEN,je hebt toch immers niks te verbergen…toch?of wil je geen slapende honden wakker maken?

    Like

   • @peter ik zeg dat jij liegt is dat schelden?ik heb ook goede vragen en antwoorden…lees ze maar eens…schaam je CLOWN

    Like

   • @peter scheld jij niet?en beledig jij niet?…lees je reactie’s zou ik zeggen…jij bent vandaag de ergste op deze pagina…ik zeg clown,leugenaar=waar=niet schelden/liegen=Clowns daar moet ik om lachen,en jij maakt me aan het LACHEN

    Like

   • don. Ik vraag me werkelijk af waarom je nooit serieus onderzoek doet naar de vragen die je hebt.
    Ieder kind ziet toch door de rookgordijnen van de hoax-sites binnen seconden?
    We hebben ernstige bronnen, die jarenlange controle hebben doorstaan, leer aub eens 1% zo skeptisch zij tov de hoax-industrie als tegen de reguliere wetenschap die je onvoorstelbaar comfort en techniek heeft geschonken.
    Wat heeft de hoax-industrie je geschonken behalve idiote verhaaltjes?
    Over de middelandse zee, eb en vloed :
    https://www.ikhebeenvraag.be/vraag/1518/Hoe-komt-het-dat-er-in-de-Middelandse-Zee-zo-weinig-verschil-is-tussen-eb-en-vloed
    Niveau 10 a 12 jarigen. Maar te hoog voor sommigen hier blijkbaar. 😐

    Like

   • Peter,
    Ik vraag mij serieus af of het ook iets te maken heeft met de straat van Gibraltar.
    Het zeewater van de Middelandse zee staat in verbinding met de Atlantische oceaan,
    De breedte is 14 tot 44 km, de lengte circa 60 km en de grootste diepte 286 m.

    Like

  • @peter,——-buiten de nasa/iss hoax claims,geloof jij helemaal niet in Hoaxes/fake news/in scene gezette gebeurtenissen door de overheid/media…b.v sandy hook of boston marathon hoax—geloof jij dat deze 2 gebeurtenissen ECHT waren of HOAXES/in scene gezet?

   Like

 12. Time for slamdunk?
  Waarom niet beiden DEBUNKEN? Twee vliegen in één klap. 🙂
  Muziek krijgen jullie gratis erbij.
  Flat Earth & NASA Hoax Debunk SLAMDUNK

  Like

  • Nou ja,nu ik het filmpje heb gezien willen ze eigenlijk toch weer beweren dat al die opnames vanuit de ruimte echt zijn.
   Dit gaat weer een staartje krijgen voor waterman10 als stevie weer binnenkomt.
   Ik vind de discussies wel ontzettend belangrijk,want wie houd wie nou eigenlijk voor de gek?

   Like

   • @waterman10—als het over de ECHTE doden gaat of poppen of CGI mensen—ben ik wel pittig dat klopt–ivm platte aarde ben ik nog niet uit,het is een moeilijk topic—ivm fake people-jumping people 9/11-hoax–plastic poppen mh17 hoax–is het kinderspel—groet stevie wonder—(ik ga straks/later de video aandachtig bekijken wat je gepost hebt..oke?)

    Like

   • @waterman10 ivm de video ivm:– flat earth slam dunk– er weerrr erg super fake uitzien dus met andere woorden geen slam dunk van de maker van de video—maar dat is mijn mening..

    Like

   • De film:van Stanley Kubrick–2001:A Space Odyssey(1968)is ook een film,om eens met een frisse blik naar te kijken,wetende dat Stanley Kubrick ook de “maanlanding’heeft mogen faken/hoaxen–door deze film……you tube:2001:a space odyssey-illuminati—-the meaning behind the movie …etc…het is maar een tip/idee

    Like

   • Vergeet aub NOOIT dat hollywood/nwo pipo’s/freemasons zeer vaak in FILMS met ons spelen en af en toe gewoon de waarheid via verborgen boodschappen of juist right in your face boodschappen wat de WAARHEID is……dus ook ivm platte aarde..

    Like

 13. ” Als een schip op zee gaat en de horizon bereikt, lijkt deze niet allen kleiner te worden. Het schip verdwijnt beetje bij beetje! Het eerste deel dat zal verdwijnen is de romp, en het laatste deel dat je zal zien is het topje van de mast. Dat komt natuurlijk doordat het schip de ronding volgt van de aarde.” als je dan een verrekijker pakt dan zie je het hele schip weer ! ook de onder kant, dus geen ronding van de aarde. kijk langs de kust zie je tankers op 10 km afstand liggen en je ziet het hele schip. door de theoretische kromming zou je na 7 km het schip niet meer kunnen zien, rara

  Geliked door 1 persoon

  • @koos
   helaas klopt dat niet
   Hoho ff naar de formules gekeken staan gewoon op het net hoor

   2.09 x( wrtl h + wrtl H)= afstand in zeemijl
   H hoogte object tanker = 15mtr h =hoogte persoon 2mtr
   2.09x ( 1.41 + 3.87)= 11,04 zeemijl = 20 kilometer

   Het hele platte aarde verhaal is zeer moeilijk te onderbouwen want de kaarten van Mercator de UTM (universele transversale mercator projectie) zijn gebasseerd op een bolle aarde en worden door luchtvaart en schepen al van ouds gebruikt……..

   Like

  • Als je dan een verrekijker pakt dan zie je het hele schip weer.
   Oh ja??
   Ik zeg je,als het schip aan de horizon buiten jouw zichtveld verdwijnt,dan zie je helemaal niks meer van het schip.Ook niet met verrekijker tenzij je zelf hoger zult gaan staan.
   Is het schip dan verdwenen?
   Nee,absoluut niet.
   Zou je zelf het schip gaan volgen met een eigen boot,waardoor het binnen jouw gezichtsveld blijft, dan zou je hele schip gewoon kunnen blijven zien.
   Bij het volgen van de koers zul je uiteindelijk ook weer land gaan zien aan de andere kant van de GLOBE!
   Misschien wel Braziliën of wie weet Australië bij junglesurfer.:)
   Het ligt er maar aan ligt welke koers die er gevaren wordt.
   De globe is zo enorm groot,dat wil je dit zelf gaan ondervinden,je minstens 50 paar goede schoenen zult gaan verslijten.

   Like

 14. Als er een maansverduistering is, kan je de schaduw van de aarde zien op de maan en die is rond.
  Maar die wordt natuurlijk met een grote projector op de maan geprojecteerd door onze matrix masters.
  Ik zou zeggen kijk het filmjpe wat ik heb gepost, lijkt me duidelijk.

  Like

 15. You Tube:Top 10 reasons why we know the earth is Flat-jhenningkelloggia-channel(heeft talloze video’s betreft claim platte aarde)—-You Tube:FLAT EARTH-The Nazis of Nasa and the infinite plane—-You Tube:Red Bull Felix Baumgartner NASA fish eye lens faking our reality Flat Earth GoPro(felix baumgartner space jump was 100% fake/geHOAX,dus wat word er ivm nasa etc… nog allemaal gefaked ook ivm ronde aarde?!?)

  Like

 16. ILLUMINATI CARD #134 FLAT EARTHERS—–vaak genoeg kloppen de steve jackson illuminati card games of kloppen juist omdat het juist beweerd dat het niet klopt……(you tube/google)

  Like

 17. You Tube:illuminati card game:flat earthers?(7.17 min)—You Tube:illuminati card#134-flat earthers(0.06 sec)———–You Tube:illuminati card game 1995-the future on cards(10.06min)……..hint?

  Like

  • Thanx voor diegene wat deze video gepost heeft—“i just called to say i love you”—niet fysiek,maar als gebaar..

   Like

  • Yep,dit filmpje bewijst eigenlijk zichzelf al.
   Hiervoor moet je het filmpje wel goed begrijpen en zo nu en dan even op pauze zetten.Dan begrijp je ook hoever de illuminati gaat,zonder dat de zogenaamde truthseekers het zelf in de gaten hebben.

   Like

   • @waterman10—“zogenaamde” truthseekers kunnen ook ECHTE truthseekers zijn maar OOK niet alles weten/begrijpen etc… MENSEN ZOALS JIJ EN IK..of er zijn truthseekers of er zijn troll—de zogenaamde truthseeker bestaat helemaal niet—-begrijp jij alles?ik?andere?

    Like

   • Bewijs mij maar dat de aarde plat.
    Al die YouTube films bewijzen dat namelijk ook niet.
    Al ga je op je kop staan of tegen je pc scherm aan slaan nu.

    Like

   • @waterman10–we zouden normaal tegen elkaar doen…remember?ik ZEG NIET dat ik 100% weet dat de aarde plat of rond is—-ik tik je ff op je vingers nu–groet stevie

    Like

   • @waterman10-net zoals jij niet 100% weet dat de aarde rond of plat is…en zeerrrrr veel mensen met ons….dus ff dimmen AUB-groet stevie——ik sta voor ALLES open

    Like

   • Andere hoaxes/leugens zijn makkelijker te doorzien/te begrijpen.Deze flat earth kwestie/topic is toch veelll moeilijker…in beide gevallen ik neig erna om te zeggen de aarde is plat….instinct/nasa liegt al zoveel/freemasons nasa/hidden messages/etc…etc..ik kan het niet bewijzen,maar dit is mijn gevoel,andere hoaxes/leugens kan ik wel bewijzen/aantonen…dit is ook een gevoelskwestie en hoe vaak zijn we al VOOR DE GEK GEHOUDEN en NOG-24/1 day in day out….

    Like

 18. @waterman10 als je zin hebt zou je dan misschien de video’s kunnen posten ivm illuminati card flath earthers?of alle 3..groet stevie

  Like

 19. You Tube:They know the eath is flat!—You Tube:i tried to DEBUNK “flat earth”& it’s about russia people,save america….

  Like

  • Nee,niet jij failed.
   They (the illuminati) FOOLED you!
   Zo erg,dat je het nog niet eens ziet.
   Zoals ik al vaker zei,alleen compleetdenkers zijn in staat ook dit te zien.
   .

   Like

   • @waterman10–voor alle DUIDELIJKHEID,je kunt jou tekst op 2 manieren lezen of op 2 manieren er iets uithalen..groet stevie

    Like

   • Je kunt het ook als illuminati programering zien.
    Dat houd in,ze willen je laten geloven wat op die kaarten staat.
    Zoals de vliegtuigen die de twin towers invlogen.
    Dat willen ze dus via de kaarten mensen laten geloven.
    Zo zie ik het dus ook met de “platte aarde” kaart.
    Ze willen dus eigenlijk mensen laten geloven dat de aarde plat is.
    Dus krijg je weer eindelozen discuzzzzzzzzzzzzies,die ons weer afhouden van de werkelijkheid.
    Zo zie ik het grote plaatje.
    Is er verder nog iets anders gebeurd vandaag?

    Like

 20. @waterman10— JA,toevallig wel E.T belde me vanmorgen om 9:11 uur op…hij zei:,”i just called to say i love you”–ik zei THANX

  Like

  • hahahahahaha,dat hij je belde.
   Ik lig hier helemaal in een deuk thuis nu,want hij is bij mij op bezoek nu.
   Hij vreet m’n hele ijskast leeg hier,die smeerlap. hahahahahaha

   Like

   • Ja die E.T dat is mij er eentje……hahahaha…best een leuk manneke,belt vaak(stalker)we hebben samen ooit STAR WARS bekeken..

    Like

   • Ja die E.T dat is mij er eentje……hahahaha…best een leuk manneke,belt vaak(stalker)we hebben samen ooit STAR WARS bekeken…en STAR TREK films…hahaha–lol

    Like

   • Ja echt, ik heb hem die Tether incident video laten zien , zijn vinger ging licht geven en hij wees zo naar de hemel om te laten zien waar het gebeurde , hier man is dat bewijs of niet, hahaha!!

    Like

 21. @Donquijotte als ik me goed herinner had jij het ook over President Obama-flat earth kwestie..zou je misschien een link kunnen posten of toelichten wat hij zei daar over,want dat vind ik soms veel meer interessanter dan alle ingewikkelde rekensommen etc..

  Like

  • Hahahahahahahaha.
   Die hele “platte aarde” desinfo is het trojaanse paard voor de GOP om Obama met zijn democratische party te laten vallen.
   De Republikeinse Partij werd opgericht in 1854 en wordt, hoewel ze de jongere van de twee is, ook wel Grand Old Party (GOP) genoemd. De mascotte van de partij is traditioneel de olifant, die ook in het logo van de partij voorkomt.
   Het is de eeuwig durende strijd tussen de democraten en republikeinen in Amerika.
   Hoe raad ik dit?
   Nou,lees hier maar:
   GOP continues its ‘flat earth’ tendencies
   http://www.sltrib.com/opinion/2337035-155/letter-gop-continues-its-flat-earth

   Like

   • GOP GOP ,(trojaans) paardje in GALLOP .
    Hahahahahahaha,ik heb die puppets allemaal door met hun gelieg en gedraai.

    Like

   • @waterman10—-in de jaren 60,70,80,90,2000 en t/m nu zijn er nog steeds mensen die geloven in de maanlanding(gelukkig steeds minder)in het begin,zeiden mensen ook tegen andere mensen die niet in de maanlanding geloofde dat ze gek waren,en nog…..ivm flat earth..wie weet..ouwe muppet van me…(grapje)–groet stevie.

    Like

   • Inderdaad stevie.
    Het lijkt wel de muppetshow.
    Maar ik ben geen muppet,dan heb je de verkeerde voor je.
    Ze hebben de mensen proberen te brainwashen met maanlandingen,waar ik altijd al sceptis over ben geweest.
    Wat ik zelf niet met eigen ogen gezien heb,is gewoon een fabeltje.
    En zo is het nu ook met die “onderzoekers” naar “bewijs” dat de aarde plat is.
    Is dit de volgende brainwash soms?
    Lukt het hun niet via de TV,gaan die smeerlappen het sneaky proberen via internet.
    Dacht je soms dat waterman10 blind is?
    Ik zie dit veranderingsproces net zoals die hele ufo en aliën brainwash.Of het nu de TV of internet is.
    Mij fopt niemand meer.
    Groetjes.

    Like

   • @waterman10—goh-goh die muppet opmerking was toch een grapje…jammer dat Donquijotte geen artikel maakt over de Nepal aardbeving HOAX of geen HOAX….dat is toch veel interessanter(miljarden aan donatie;s,!!!!)een grote SCAM!!of plaatst Donquijotte juist artikelen over de satellieten-flat earth (afleiding)om het vooral maar NIET over de Nepal aardbeving hoax te hebben?als iedereen kritisch is,zeg ik je dat ook ff Donquijotte-groet stevie

    Like

   • Heb je gezien welke krant dit schreef? Salt Lake tribune. Salt Lake city, de stad van de mormonen. Zoek nog ff info over de mormonen bij Robin de Ruiter, met zijn satanische bloedlijnen. Het lijkt erop dat de Flat Earth beweging wordt ingezet om politiek tegenstanders belachelijk te maken.

    Like

   • Met of zonder flat earth beweging(ivm politieke tegenstanders belachelijk maken),de aarde kan dan nog steeds plat OF toch rond zijn…50/50%…ik neig naar 51%plat..

    Like

   • @Don je hoeft mij ABSOLUUT niet te geloven,maar geloof me ik heb “alles”(heel veelllll) gevolgd van DAY 1 t/m nu—100% HOAX(als ik 1% zou twijfelen zou ik nog niet hierover ONTELBARE keren gepost hebben)nogmaals de keiharde bewijzen staan al +-5 weken op internet/you tube-alle links/channels/details/info etc…staan hier in overvloed bij o.a sallieten hoax artikel—-reden van de hoax—–$$$$$$$$ in donatie’s!!!

    Like

   • @Don daarom zeg ik ook is de Nepal Aardbeving(en) een hoax of geen hoax….reaguurders kunnen met links,opmerkingen komen dat het een hoax is of geen hoax…ik wens de nee hoaxers HEEL VEEL SUCCES!!!!100% HOAX!

    Like

   • Goede middag Stevie en Don.
    Ik kom juist binnen en heb net mijn PC aangezet om het onderzoek voort te zetten.
    Stevie,ik ben het filmpje gaan bekijken wat junglesurfer geplaatst heeft.
    Ik ga mij nu echt afvragen of ikzelf op 18 oktober 1989 getuige ben geweest van een HOAX zonder dat ik mezelf dit toen gerealiseerd heb.
    Je moet je goed realiseren dat ik toen als toerist rijdend in een oude Chevy de stad bezocht. Ik had mij ingecheckt bij de jeugdherberg vlakbij fisherman’s wharf in een wijk wat men Fort mason noemt.
    TV kijken deed ik daar al helemaal niet.Overdag trok ik er op uit naar downtown stad zoals Chinatown of marketstreet.
    Ook die cablecar werkte gewoon en dat was voor mij wel effe kicken om op de treeplank te staan mezelf vasthoudend aan een stalen buis.Zoiets had ik als jongen wel eens in films gezien en in het echt is het toch wel een stuk mooier.
    Ik kan je echt garanderen dat het leven in het centrum van San Fransisco gewoon z’n gangetje ging.Wel was een klein gebied dat dichtbij grenst aan Fort Mason wat eigenlijk ook weer in de bay area ligt, afgesloten voor verkeer en ook voetgangers. Er waren linten gespannen en alleen hulpverleners mochten daar passeren.
    Verhalen van mensen die zich lieten opvangen in een gebouw wat door het rode kruis was ingericht,getuigde mij niet van een enorm drama wat je toch eigenlijk mag verwachten als er zich zo’n hevige aardbeving heeft afgespeeld in dat gedeelte van de stad. Dat daar veel mensen in de rij stonden was gewoon omdat ze verplicht waren door de autoriteiten(wat nu dus blijkt FEMA) hun huizen te verlaten. Wat mij ook opviel was dat plaatselijke zwervers/daklozen hier ook gebruikt van maakte omdat mensen er gratis konden eten en drinken.
    Dit is even weer een kort verslag over hetgeen zoals ik het heb meegemaakt en heb ervaren in de dagen na die 17 oktober waarbij ik dus zelf pas 18 oktober in de stad was.
    Nu dit allemaal in opspraak komt vanwege hoax onderzoeken op internet,ben ik dus nieuwsgierig geworden om te gaan lezen wat de media hier allemaal over heeft geschreven.
    Zo kan ik alles gaan vergelijken met de beleving zoals ik het zelf heb meegemaakt.
    Dan moet ik toch gaan concluderen dat er van de officiele verhalen in de media geen moer van klopt.
    Ik vond in de volgende link van de media het volgende,mssr ik zal nog meer gaan zoeken.
    Lombard St., the “crookedest street in the world,” was closed because a cable car was left stranded at Hyde and Lombard by the earthquake power failure.
    http://raphaelonline.com/destruction.htm

    In de volgende posting zal ik een foto plaatsen van lombard street.
    Deze straat is een must drive street voor iedere toerist,dus wat denk je wat ik gedaan heb met mijn Chevy in 1989?
    Ik heb zojuist mijn foto album nog eens effe bekeken en daar sta ikzelf mooi geposeerd op een foto met lombard street op de achtergrond. Die straat was ik toen met mijn Chevy naar beneden gereden. Best wel wat stuurwerk kan ik je verzekeren.
    Maar waar het nu dus om gaat is het volgende.
    Als Lombard street zou zijn afgesloten en zelfs het stroomnetwerk zou er werkelijk uit hebben gelegen.
    Hoe kan het dan,dat er op 16 oktober gewoon overal stroom was in de stad,dat ik gewoon lombard street heb afgereden en dat ik tochtjes met die cable car heb gemaakt in de eerste dagen direkt NA de “aardbeving?

    Like

   • Kijk toch even wat ik vond:
    A cable car rolls through the film set where a production crew prepares to shoot a scene for the film “San Andreas” on Hyde Street in San Francisco, Calif. on Tuesday, July 22, 2014. Actor Dwayne Johnson stars in the earthquake disaster movie.
    Een hoax dus om er vervolgens weer een hollywood productie van te maken.
    kassa kassa voor Hollywood weer. Hoe dom kunnen bioscoopbezoekers zijn om ook nog te betalen om de leugen in stand te houden?

    Like

   • @ Beste waterman10,nogmaals ik heb ook nooit gezegd dat je liegt,ivm san francisco “earthquake”—-maar die “gekke”MEESTERLIJKE Dave Johnson heeft een paar vids betreft San Franciso hoax fakequake–en ook nog een video betreft hoe mensen zeg maar gebrainwashed worden etc…(die video heb jij by the way al gepost ivm dave johnson LOGICA)en junglesurfertv channel heeft nu ook 2 nieuwe vids—het gaat niet erom wie die video’s maakt,het gaat erom wat ze te bieden hebben ivm san francisco earthquake hoax-1989—en ze slagen met hun 100% hoax claim in lle GLORIE(de beelden doen,crisis acteurs,logica etc…doen het werk)infrastructuur als die oud is en aan vernieuwing toe is,dan slopen ze dat soms gewoon,en zeggen het was een aardbeving NEPAL-2015-SAN FRANCISCO-1989)etc…dave johnson heeft er goede vids over ivm san francisco en hoe de mensheid voor de gek gehouden ivm o.a “aardbevingen”/infrastuctuur/toen en nu.. etc…—groet stevie

    Like

   • ivm stroom idem dito NEPAL..alle oude,verrote,fragile stroomkabels staan nog gewoon…bij een “aardbeving”van 7,9?!?!?!hahaha etc..etc..of oude verrote,pandjes die nog staan,terwijl er 1 cm ernaast een stevig gebouw is ingestort door de “aardbeving'(controlled demolition/bulldozers/CGI etc…)hahaha etc..etc..ik ben inmiddels NEPAL moe(na +-5 weken)..ik kan het woord LEPEL bijna nog niet meer aanhoren…hahaha-groet stevie.

    Like

   • Als het stroomnetwerk eruit lag en de stad zou zich werkelijk in “chaos” hebben bevonden na 17 oktober 1989,hoe kan het dan dat ik er gewoon als toerist in de dagen erna gewoon ook deze dingen heb kunnen doen?
    Ik wou dat ik toen zelf een filmcamera had,maar die had ik toen niet.
    Zo is de beleving in elk geval:
    San Francisco Cable Car To Lombard Street

    Like

   • En ivm Nepal Hoax—-als je zeerrrrrrrrrrr toevallig een “slachtoffer”ziet met b.v een hoofdwond of “hoofdwond”(de kans is NIHIL)denk goed na omdat er mensen nu eenmaal wel eens iets kan gebeuren(ongelukje)waardoor ze een hoofdwond b.v hebben(is geen aardbeving voor nodig)ga maar eens naar de eerste hulp toe NU b.v wat je daar allemaal ziet.En ivm “hoofdwond”ze kunnen alles faken,met effects(make-up/fake bloed/fake hoofdwond etc…)You Tube/google:how to make fake injuries with fake blood etc..etc…maar de kans is al zeerrrrrrrrr nihil dat je een “slachtoffer”ziet ivm nepal hoax met verwondingen(een wit verband om iemand zijn hoofd/been etc…dat wel,maar dat is voor de SHOW!)

    Like

  • Ik legde je ergens ook al eens het verschil uit tussen de gecontroleerde shills van de “Flat Earth Society” en de grotendeels oprechte “Flat Earth Research Society”. Wie wordt er hier gesteund??? I rest my case.

   Like

   • @Don,

    Jammer Het lijkt of je de serieuse alternatieve media voor schut zet op deze manier. spoken geloven maar niet hebben gezien
    Ben het met heel veel eens(zie mijn comments) maar als er nul komma nul onderbouwing is dan kunnen we niet eens debatteren en is er alleen maar chaos. zoals er nu gecreerd word op deze site.

    Hoop dat ik het helemaal mis heb

    Geliked door 1 persoon

   • Ik wordt hier op mijn vingers getikt omdat ik gepost heb bij Erik Toonen.
    Erik schreef op zijn website dat hij een vrijmetselaar was.
    Ineens was waterman10 een trol,leugenaar en zelfs iemand die meeheult met vrijmetselaars.
    PARDON?????????
    Omdat ik er gepost heb? You must be joking man!!
    Iedereen die postings van mij leest die weet dat ik vrijmetselaars en illuminati EXPOSE!
    Veel artikelen van jou beste Don,die gaan ook over het ontmaskeren/exposen van freemasons/vrijmetselaren/illuminati.
    Dus neem ik aan dat uitgerekend jij ook een afkeer hebt van dit soort lui.
    Dan vraag ik me af waarom je niet de oorsprong van jouw Flat Earth Research Society bestudeerd.
    Flat Earth Research Society
    http://ifers.boards.net/thread/12
    Lees het maar Don.
    Een en al vrijmetselarij.
    Wie moet wie nu hier op de vingers tikken hier?
    I rest my case too,Don.
    No hard feelings/geen wroegingen.
    Alleen maar eerlijkheid.
    Dat is wat wil,Don.
    Groetjes.

    Geliked door 1 persoon

   • Don,
    Begrijp a.u.b. mij niet verkeerd.
    Het is niet bedoeld als aanvallende kritiek,maar meer als opbouwende kritiek in een studie die iedere wakkere bezig houdt.
    We zijn allemaal onderdeel van hetzelfde hier op aarde.
    Of het nu Obama,Putin,Rutte Don,Stevie,Peter, en iedereen die ik vergeten ben is.
    Ik wil alleen maar bijdragen in de ultieme studie die de wereld bezig houdt.
    Ik beweer niet dat ik altijd gelijk heb,maar zeg wel altijd onderzoek alles en behoud het goede.
    Ware er geen goede,dan ware het leven ook doelloos.
    Goede studiereis gewenst.

    Like

   • @waterman10—-ivm Erik Toonen—na 2 daaaagjes was je in een keer geen mh17 hoax believer meer,en zijn het plastic poppen JA of NEE!!

    Like

 22. Om nu de indruk te wekken dat de “flat earth research society” niet hetzelfde is dan de flat earth society ,dat is gewoon kul of beter gezegd een goedkoop smoesje.
  Een beetje verschuilen voor waarheid.
  Maar ja,mensen doen ook geen echt diepgaand onderzoek meer.

  The Flat Earth Society (officially named the International Flat Earth Research Society) was founded in the year 1800 in Great Britain and the United States. Charles Johnson, once president of the Flat Earth Society, qualified its founding date with the statement that “The Flat Earth Society was founded in 1492 B.C., when Moses led the children of Israel out of Egypt and gave them the Ten Commandments at Mount Sinai.” His reasoning? “Moses was a flat-earther.” How he came to that conclusion, I don’t know.

  In the 1940’s, flat-earther and friend of the Flat Earth Society Wilbur Glenn Voliva explained that the earth is shaped like a pancake, with the North Pole at the center and the South Pole distributed around the circumference. Asked why ships don’t just sail off the edge of the earth, Voliva explained that an unscalable wall of ice surrounds the outside of our world. He also posited that the sun is a mere 32 miles in diameter and is positioned not more than 3,000 miles from Earth.

  In wat voor een waanidee wereld leven dit soort mensen eigenlijk,waar de grondslag vroeger is gelegd door de hocus pocus vrijmetselarij.

  Like

 23. De platte aarde-theorie geeft geen verklaring voor eb en vloed.
  Waarom zou dit mechanisme bestaan op een platte aarde?
  Voordat men zich daarover verwondert: ook als de aarde een bol is, is eb en vloed een onverklaarbaar fenomeen.
  Vermeende zwaartekracht door zon en maan heeft niet genoeg kracht om miljarden tonnen water-massa op aarde dagelijks te verplaatsen.
  Zwaartekracht ligt sowieso al lang onder vuur als een puur hypothetisch hersenspinsel.
  Alles is elektrisch.
  Tesla is de Messias, niet Einstein.

  De aarde is niet plat maar een bol.
  De simpele meetkunde om aan weerszijden van de evenaar de hoek van de schaduw van loodrecht opgestelde palen te meten en daarmee de diameter van de bol aarde vast te stellen is onweerlegbaar.

  Waar ik wel in mee ga met de poster deze video is zijn visie op het
  Vaticaan en Jezuïeten.

  Like

  • De aarde is niet plat maar een bol.
   De simpele meetkunde om aan weerszijden van de evenaar de hoek van de schaduw van loodrecht opgestelde palen te meten en daarmee de diameter van de bol aarde vast te stellen is onweerlegbaar.

   Je doelt hier waarschijnlijk op het experiment wat ze deden in Egypte met de schaduw van naar ik meen obelisken. Dit experiment is niet gebonden aan de evenaar volgens mij. De flat earthers weerlegden dit overigens. Weet zo niet meer waar ik dat tegenkwam maar zal proberen dat filmpje terug te vinden. Wat eb en vloed sta ik helemaal met je op 1 lijn. Mijn persoonlijke verklaring is een schommeling van de aarde, plat of bol. Zwaartekracht is nog immer een onbegrepen begrip.

   Like

   • Don, ik ga uit van het gegeven dat op wat wij de evenaar noemen de overgang tussen dag en nacht in een halfuur plaatsvindt.
    Aan de polen heerst een half jaar nacht of een half jaar dag.
    Hoe is dit te verklaren vanuit de platte aarde?
    Als de platte aarde dag en nacht kent, draait de schijf ook om zijn as.
    Om de denkbeeldige middellijn die de evenaar zou moeten voorstellen, zoals een munt bij een toss in het voetbal.
    Maar dat betekent dat de randen van de platte aarde het snelst bewegen en daar de overgang dag/nacht het snelst zou plaatsvinden en niet bij de middellijn.
    Ook is het principe van de halfjaarlijkse poolnacht/pooldag hiermee onverklaarbaar.

    De test met de hoeken aan weerszijden van de evenaar is niet gebaseerd op Egypte.
    Het wordt uitgelegd in het filmpje over 10 redenen waarom de aarde rond is.
    Het is gewoon meetkunde.

    Gravitatie is nog steeds een onbegrepen begrip.
    Ik houd het meer op elektro-magnetische krachten die materie vormen en dus ook beïnvloeden.
    De maan is een raar ding dat helemaal niet bij de aarde past.
    Welke elektro-magnetische krachten spelen er op die dode bol die zo hard aan de watermassa’s op aarde zouden trekken?
    En waarom heeft die “vloed” een counter part aan de andere kant van de aarde?
    Waarom draait de maan niet volgens de Birkeland theorie om z’n as?
    Waarom drijft de maan momenteel verder weg van de aarde terwijl de omlooptijd daalt in plaats van toeneemt?
    Hoe komt het dat alle kraters op de maan exact rond zijn?
    Sloegen alle meteoren precies loodrecht in?
    Waar komt de maan vandaan?
    Hoe lang geleden is de maan bij de aarde verschenen?
    Kan de maan een verklaring zijn voor het veranderen van de Maya kalender van 360 dagen naar 365,25 dagen per jaar?
    Pakweg 5000 jaar geleden.
    Is er een verband met de mythes over een zondvloed?
    Hoe is naast al deze merkwaardige eigenschappen van de maan te verklaren dat diens afmetingen en afstand tot de aarde exact dezelfde projectie op aarde veroorzaken als de zon?
    De maan kan de zon precies verduisteren, is dat niet meer dan toevallig?
    En we zien nooit de achterkant.
    Rara?

    Like

  • Graag je berekening, beste leto die aantoont dat Maan/zon-gravitatie onvoldoende is om eb en vloed te verklaren. Het mag newtoniaans, dus niet-relativistisch. Wat Tesla betreft, hij is een mier naast Einstein, en bovendien zo gek als een lier op het einde van zijn leven. Dat is wellicht de verklaring waarom zoveel hoax-liefhebbers hem vereren (zonder dat ze trouwens iets begrijpen van zijn werk natuurlijk) 🙂

   Like

   • @peter ik vereer Tesla niet,ik vereer WAARHEID–clown dat je bent,met je maanlanding geen hoax en curiosity mars rover landing geen hoax———-HAHAHA–gekkie dat je bent

    Like

   • Gravitatie is een niet bewezen kracht, ook de door jouw bewonderde Einstein kon daar geen bewijs voor formuleren.
    Ik kan derhalve geen berekening presenteren gebaseerd op gravitatie die aantoont dat de maan en zon niet de oorzaak zijn van eb en vloed op aarde.
    Massa is een afgeleide van trillingen, de interactie tussen fotonen en elektronen/positronen in een Wilson-vat bevestigt die relatie.
    Trillingen, vibraties, frequenties, het refereert allemaal aan electriciteit.
    Precies wat Tesla ons meldde.
    Tesla is door de heersende klasse te gronde gericht omdat zijn vindingen het olie-monopolie hadden kunnen breken.
    De man was nooit gek als een lier, het getuigt van weinig respect voor de mens en wetenschapper Tesla om dat zonder verdere onderbouwing te stellen.

    Wist je trouwens dat 2 jaar voor Einstein (in 1903) de Italiaan Olinto de Pretto al de formule E=mv2 publiceerde?
    De ‘v’ staat voor snelheid, voor de lichtsnelheid wordt ‘c’ toegepast.
    Leentjeboer……

    Geliked door 1 persoon

 24. On VeteransTruthNetwork.com Stew Webb recently dragged out old recordings of an Illuminati Council of 13 member, Leonard Millman, to gives you a little taste of the pure evil of a man reportedly worth more than $70 Trillion at the time he died. Once he died, those assets flowed to other members of the Council of 13 such as H.W. Bush and Larry Mizel, drug kingpin of Denver Colorado that openly brings in drugs by the tons right into the Denver airport each week under a Russian diplomatic cover according to Stew Webb’s sources! The FBI and DEA aren’t interested in stopping these drugs of course because they are part of the game and are being bribed to look the other way!

  Doe jullie onderzoek.
  Zometeen meer over Stew Webb.

  Like

 25. You Tube:Flat Earth Playpens-benjamin donkey channel(+-67 video’s)ivm nepal HOAX-Conitelpro-NASA hoaxes etc…TOP CHANNEL!

  Like

   • You Tube:*Sound boost,Minds eye into being,earthquake Not what is Claimed by Science Period-Dave Johnson-channel—ivm oudere fakequakes….vooral de laatste 5 minuten zijn tenenkrommend hilarisch hoe anchormans in de studio net doen(faken) alsof er een “Earthquake” gaande is…(tranen in mijn ogen van het lachen)

    Like

  • @waterman10—ivm San Francisco ‘aardbeving”-1989& Nepal “aardbeving’-2015 geen HAARP….dan had je hetzelfde effect gehad als een echte aardbeving..dan was veel meer ingestort etc..etc…100% controlled demolition/bulldozers/sloopwerkzaamheden etc..100% hoaxes

   Like

  • Dahboo777=een troll/gatekeeper/shill….alleen de 3.. 7’s al,en zijn fear voice,en keiharde leugens in 99% van alle gevallen/gebeurtenissen/hoaxes waarvan hij zegt/liegt dat het geen hoaxes zijn,maar echt is gebeurd..een alex jones typje=die dahboo777

   Like

 26. Een andere hoax,waar je eigenlijk haast niemand over ziet schrijven is de yellowstone hoax uitbarsting.
  Het ging zelfs zo ver dat ze zeiden dat de buffels op de vlucht sloegen omdat dieren komende “natuurrampen” aanvoelen.Zelfs die Dahboo 00777 psy-up agent kwam er destijds mee. Maar hij vermelde niet erbij dat het om een hoax ging. tuurlijk niet,want dat is ook niet het doel van een psy-up agent.
  Om dit aan te tonen werden er dus filmpjes hierover verspreid op fear&monger sites en YouTube,
  Een waarschuwing zal ik altijd gehoor aan geven,maar niet als ik zie dat er bedrog in het spel is.
  Wie niet ziet dat die rennende buffels in het volgende filmpje een knap stukje hollywoodbewerking is,nou ja ik zeg verder niks meer.

  Yellowstone Bison Running for their lives

  Ook effe lachen,Stevie,Don en iedereen die hier meeleest.

  Like

  • ff weer on topic:–You Tube:”Stephan Hawking”is a Lie puppet-lesta-2015-22-5-Lesta Nediam channel…(deze channel heeft meerdere vids betreft:nasa/iss hoaxes–flat earth-nepal hoax)misschien ook een idee/tip wat Stephan Hawking “zegt”(nasa dus!)ivm flat earth theorie/claim of juist onzin theorie in andere interviews….dus dan praat NASA via hem,voor alle duidelijkheid.

   Like

   • Wat ik wel vond.
    Een kotsmisselijke NASA computerstem die spreekt via arm zombie kasplantje Stephen Hawkins.
    Stephen Hawking Agrees With Alex Jones

    Luister hoe Jones vindt dat we het in de ruimte moeten gaan zoeken.
    Dat Jones maar naar de maan loopt.
    We weten immers nu wie de broodheren zijn van agent Jones en wat de plannen zijn van die broodheren.
    Ook weten we uit welke koker “Thrive” komt.
    Tenminste,ik weet dit.
    They can’t fool me anymore with Cointelpro agents behind the scenes.
    Once awake,always awake.

    Geliked door 1 persoon

   • Hersenspoeling mede mogelijk gemaakt door NASA.
    Can you believe this? People buy this shit.
    They choose to get brainwashed by NASA,
    Moet ik nu medelijden hebben met die gebrainwashte mensen?
    Aliens by Stephen Hawkings

    Like

 27. Hierbij de laatste NASA foto uit deep space. Volgens NASA heeft deze astroclown het overleeft en heeft hij de recente bijeenkomsten van zijn loge weer gewoon kunnen bijwonen.
  Image and video hosting by TinyPic

  Like

   • Zojuist klaar met het aandachtig luisteren van dit bijna 1 uur durend filmpje waar Eric Dubay zijn theorie probeert uit te leggen en ook wat het verschil is tussen die society en de research society.
    Ingewikkelde zware kost allemaal moet ik wel erbij zeggen.
    Ik geef die research society het voordeel van de twijfel na het luisteren van dat interview.
    Nu het ontbrekende bewijs nog,want wanneer is nu ECHT die theorie bewezen.
    Hij gaf zelf ook al aan dat al de rekensommetjes, formules en theorieën die tot op heden door talloze “geleerden” zijn gerealiseerd ook niet tot het ULTIEME bewijs hebben bijgedragen.
    Misschien moet het geheel anders.
    After reaching the two poles in 1909 and 1911, Mt Everest in 1953 and the Seven Summits in 1986. What else is there to explore, or to conquer?
    After over 30 expeditions in 100 countries explorer Johan Ernst Nilson started to plan his biggest adventure ever; a unique journey still undone and one of the most difficult adventure projects ever attempted;

    Pole2Pole!

    The expedition starts with skis on the North Pole on the exact date of Peary’s discovery, April 6, and will then reach Greenland two months later. From Greenland Johan and his team will then continue 1000 km with dogsled
    over Greenland where they will sail across the Arctic Ocean into Canada. From Canada the journey continues with bike across North America and South America through jungles, deserts and mountains into Patagonia.

    After six month on the bike Johan and his team will travel to the coldest place on Earth; Antarctica. Johan and his team will then ski and kite for two months across the continent until they reach the other side of the planet; the South Pole.

    http://www.pole2pole.net/the-expedition/

    Trouwens stevie,wat betreft HAARP heb je misschien wel gelijk.HAARP zie ik ook meer als een weer-beïnvloedingswapen van de elite manipuleerders om via de natuur een land in chaos en armoede te brengen zodra bevolking niet akkoord gaat met de one world government plannen.
    Maar goed,het is maar een vermoeden van mij.
    Ook over HAARP kan ik niet echt 100% bewijs van leveren in een infowar van info en desinfo.
    Maar dat er iets niet klopt,daar zijn we het wel mee over eens.
    Iedereen die zich nog kan herhinneren hoe de weersomstandigheden en de natuur zo’n 30 jaar geleden waren,kan dit namelijk concluderen.

    Like

   • @Waterman Die pole2pole expeditie is compleet nep volgens mij. Sinds 1959 krijgt niemand toestemming om Antarctica te onderzoeken buiten bepaalde door de verdragslanden gesteunde expedities. Kijk ook eens naar zijn sponsors. Zelfs de meest occulte WWF van Bernhard himself deed mee. Je moet niet alles zomaar voor waar aannemen. 😉

    Like

   • Mmm, ik ken persoonlijk 4 mensen, Geologen en Biologen, die op Antarctica gewerkt en onderzoek verricht hebben tijdens expedities met de PolarStern van het Alfred Wegener Instituut.
    Zo moeilijk is het blijkbaar toch niet, er gaan zelfs toeristen naar Antarctica. 🙂

    Like

  • Ik zie dat Don wel de wetenschap gebruikt die Photoshop heeft opgeleverd maar niet geloofd dat diezelfde wetenschap mensen in de ruimte kan brengen, wat nochtans technisch minder uitdagend is dan een programma als Photoshop schrijven.

   Het moet toch vermoeiend zijn om stug te blijven geloven in een wereld van hoaxen en bedolven worden onder een dagelijkse lawine van tegenbewijs die je constant moet negeren.
   Bijna zoals de hele dag met een blinddoek oplopen en blijven schreeuwen dat het nacht is maar dat niemand dat wil zien.
   Wat een vermoeiende, nutteloze en -vooral zielige- activiteit.
   Hebben jullie echt niets beter te doen met jullie leven?

   Like

   • Weet je wat vermoeiend is @Peter? Jij met je rotsvaste geloof in de pseudo wetenschap en NASA. Door je bekrompenheid wat denken betreft wordt je een vermoeiend persoon welke helemaal vast zit in aangeleerde dogma’s. Mijn hond kan zelf vrijer denken dan jij.

    Geliked door 1 persoon

   • In elk geval levert mijn wereldbeeld en mijn expertise op technisch en wetenschappelijk gebied me echte dingen op : status, interessante projecten en genoeg geld voor een modern huis met tuin en een mooie auto voor de deur.
    Dat komt omdat mensen me willen betalen voor mijn visie op de wereld en de diensten en producten die ik kan maken, gebaseerd op die visie, die de realiteit vrij goed benaderd, zo goed als menselijk mogelijk op dit moment.
    Jullie parasiteren alleen maar, jullie produceren niets en zijn simpelweg marketeers van obscurantisme en wanhoop.
    Eigenlijk zijn jullie erger dan ballast voor de maatschappij : eerder een vorm van kanker. Het wordt zo stilaan tijd voor chemotherapie, niet?

    Like

   • Kijk toch nu uit wat je zomaar roeptoeterd Peter!
    De woorden die jij in de mond neemt dat mensen nog erger zijn dan ballast voor de maatschappij komen ook van mensen zoals Rothschild, Rockefeller of Mr toxic vaccinaties Hillie Billy Gates.
    De mensen die ook verantwoordelijk zijn voor deze enge ziekte vanwege het monsanto vreten.
    Dan zwijg ik nog over de big pharma chemo moordfabriek die mensen de illusie geven dat ze met chemo nog kans hebben op genezing.
    Dat chemo uitstel executie is vertellen ze uiteraard ook niet.
    Dat chemo het beetje weerstand wat het lichaam nog aanmaakt helemaal voorgoed vernietigd vertellen ze ook niet.
    Een vraag Peter.
    Wie betaald jouw mooie huis en mooie auto dan?
    De NWO puppets die eigenlijk paraciteren op de common sence mensen?
    Maar niet getreurd,want jij hebt nu status,toch Peter?
    Dat schreef je toch,niet waar Peter?
    Daar moet je vooral nu trots op zijn met die pauwenveer achter in je reet.
    Jouw hoogmoed komt nu weer voor de val.
    Ik heb je dat al eens eerder geschreven,Peter.

    Like

   • Kijk, Kritiek moet kunnen, in 2 richtingen hopelijk en ik leg het er natuurlijk dik op. 🙂 Maar dat neemt niet weg dat mensen hier lopen toeteren dat ze op zoek zijn naar ‘waarheid’ maar daarnaast ook volkomen onkritisch naar hun eigen methoden, bronnen en eigen kunnen.
    Dat maakt 99% van hun schrijfsels hier volkomen rommel en belachelijk. Maar dat mag je blijkbaar niet zeggen want ze weten het beter dan NASA, ESA, en alle professoren die er rondlopen.
    En ze geloven dat zelf nog ook. 🙂

    Like

   • @peter,leugenaars die worden meestal goed betaald,door de overheid,illuminati….KEEP THE LIE ALIVE—brainwash de mensheid met leugens en je word rijkelijk beloond.—professors(niet allemaal),en NASA etc…zijn bedriegers,leugenaars die kunnen ook rijkelijk beloond worden als ze elk jaar miljarden innen van de amerikaanse tax payers–zie b.v curiostity mars rover landing project “koste”2,5 miljard $—daar is b.v 1%$$$ in het onzinnige “project”gestoken ,die andere 99% $$$ daar worden o.a deze nasa bedriegers/clowns rijkelijk mee beloond,om hun leugens te verkondigen aan de mensheid..ik rij nog liever in een 2 e hands auto van 1000$ dan in een mercedes van 80.000 $ door een grote leugen/oplichterij…

    Like

   • @Peter Ik citeer ff, “Jullie parasiteren alleen maar, jullie produceren niets en zijn simpelweg marketeers van obscurantisme en wanhoop.”

    Vanwaar heb jij de kennis dat ik niets produceer en een parasiet ben. Misschien verdien ik wel het dubbele van jouw slavensalaris? Deze aannames alleen al geven je bekrompenheid weer. Je beoordeelt mensen op basis van niets en je vindt jezelf ver boven de anderen hier staan. Dat vertelt mij heel veel over jou als onprettig persoon. Jij bent het typische voorbeeld van de onmetelijke domheid door indoctrinatie middels opleiding en media van de gehersenspoelde westerse tell-lie-vision zapper.

    Mocht je het nog één keer in je hoofd halen mensen hier aan te duiden als ballast van de maatschappij en/of kankergezwel dan heb je hier een definitieve ban te pakken. Zulke haatdragende leeghoofden kan ik missen als kiespijn op MIJN blog. Staat het je niet aan flikker dan zelf op richting blogs als Skepsis, Swapichou of Barracuda.

    Like

   • @Waterman. Een kaartje naar de maan?
    Hangt ervan af, maar je mag rekenen op om en bij de 25 miljard euro. Wanneer zou je willen vertrekken en hoe wil je betalen?

    Like

   • @peter waarom ging de bekende zangeres illuminati puppet:SARAH BRIGHTMAN toch op het laatste moment niet ivm NASA SPACE TRIP???omdat het niet KAN!!!!ze wou 33 miljoen$ betalen(ALLEMAAL BULLSHIT!!)lekkere nummertjes ook 33..toch?

    Like

   • @PETER—of een zanger van de mega wereldberoemde usa boyband *NSYNC–Lance Bass–die wou ik zogenaamd $$$$$ betalen voor in Space te gaan…..OOK NIET DOORGEGAAN!reden:omdat het niet kan!!allemaal mind control,smoesjes,onzin!!google:Lance Bass nasa—google:sarah brightman nasa……..groet stevie—toevallig allemaal hé peter—HAHAHAHa….DUS NIET!!

    Like

   • @peter ivm 25 miljard ivm naar de maan te gaan,WAAROM GAAT NASA NIET MEER,IVM $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ HEBBEN ZE GENOEG jarr in/jaar uit betaald door o.a e amerikaanse tax payer….in die 46 jaar na de 1 e “maanlanding”(hahahihihaha)moeten ze toch genoeg MILJARDEN HEBBEN!!om weer eens en tripje te maken,VOORAL hoe de technologie in rap tempo is verbeterd etc..etc.. in die 46 jaren—-peter you make me LAUGH,thanx(hahahahahahahahahahahahahahihihahahahahahihihihihahahahaha)

    Like

   • Er zijn nog maar 7 ruimtetoeristen momenteel (http://en.wikipedia.org/wiki/Space_tourism#List_of_flown_space_tourists) en die betaalden natuurlijk niet veel (20 a 40 miljoen $) maar dat is natuurlijk niet te vergelijken met een trip naar de maan waarvoor je een nieuw ruimteprogramma nodig hebt en een maanlander.
    Dat wil zeggen : 1000 mensen die 5 jaar lang daaraan werken, je zit dus al met 5 miljard $ aan personeelskost alleen al.
    Om dat op te starten is 25 miljard $ echt een minimum.

    Als jullie dat bijeen kunnen harken wil ik gerust een trip managen, ik vraag zelf maar 5% commissie. Vrijwilligers? 🙂

    Like

   • Dus als ik 25 miljard $ bij elkaar hark,dan kan er weer een nasa project opgezet worden.
    Dan hoef ik de portomonee van Bush op z’n kop te houden,dan zijn die $ geen enkel probleem.
    Maar ik ga niet naar de maan.
    Peter,ik betaal dan dat kaartje voor jou.
    Een enkel kaartje naar de maan.
    De kans van je leven Peter,hahahahahahaha

    Like

 28. Interessant experiment: vliegtuig met piloot inhuren (evt. via crowdsourcing) en die alsmaar één richting op laten vliegen met tussentijdse tankbeurten, non-stop vastgelegd op camera met als doel weer op nagenoeg exact dezelfde plek te eindigen waar ie vertrokken was.

  Geliked door 1 persoon

  • Is een kleine mogelijkheid!
   Maar beelden vanuit vliegtuigen worden niet meer zo serieus genomen op internet.
   Zelfs piloten zijn niet meer te vertrouwen.Wie zegt mij dat de piloot niet toch nog zijn koers bijsteld of dat die van afstand kan worden veranderd. Om dit 100% gedejt te hebben moet je een betrouwbare piloot hebben en een betrouwbaar vliegtuig zonder hightech/computers aan boord.
   Die pole to pole expeditie zou nog wel eens interessant filmateriaal kunnen verzamelen.
   Denk aan filmmateriaal wat ze hebben gemaakt bij expedities naar bijvoorbeeld mount everest.
   Expedities brengen wel weer veel voorbereiding en kosten met zich mee.
   Zo te zien aan die pole to pole expeditie zijn er goede sponsors.
   Wie weet!

   Like

   • Over vliegtuigen gesproken,en piloten en leugens,fake helden,die “gekke”MEESTERLIJKE Dave Johnson heeft een video betreft dat Charles Linbergh en Amelia Earheart dezelfe persoon zijn,ik weet het klinkt belachelijk maar hij heeft 100% GELIJK!!!-You Tube:”(3)charles(12(3)lindberg”is/was”(1)Amelia(1)Alpha and(15(6)(Omega)(5)Earheart”HOAX update-Dave Johnson—channel(8.45min)…….duw VOORAL op pauze bij :4.49 min!!!!!!!!

    Like

   • Yep,Charles Linbergh in een rok en op pumps.
    Als hij nog leefde kon hij zo in Amsterdam door de kalverstraat lopen tussen al die andere travestieten.

    Like

   • @waterman10–hahahaha—-100% is Charles Lindbergh/Amelia Earheart——nu in deze tijd zou Charles/Amelia kunnen optrekken met Bruce Jenner(transGENGDER/JENNER)in the usa,samen een english tea party samen met elkaar kunnen hebben..

    Like

 29. Dave Johnson (backup) davej
  How about this????
  “(3)charles (12(3)lindbergh” is/was “(1)Amelia (1)Alpha and (15(6)Omega) (5)Earhart” Hoax

  Like

 30. Jammer dat Dave J wel de 777 Zion misleiding ziet,maar niet ziet Zion flat earth Wilbur Glenn Voliva : Call earth a globe in Zion
  Misschien zie ik net iets meer dan Dave J op dit moment.

  Like

  • @waterman10–@don–@others bekijk deze video’s eens AUB—deze wonderbaarlijke,kunstzinnige video(een mix van hollywood mind control films/oude nieuwsberichten etc…)You Tube:THE DARK SIDE OF THE MOON—Tonezdel-channel(15.00min)—You Tube Tube:9.(11.2).001–Tonezdel channel(16.23min)…A must TO see….heeft met nasa/moon is a hologram te maken etc…..etc…WONDERSCHOON en wie weet?——groet stevie en waterman10–the black child channel(you tube) zal je denk ik ook wel kunnen waarderen ivm:.nasa,illuminati, etc..etc..

   Like

   • De nieuwe illuminati-mind control nummers zijn 112—-eerst was het 911…zie:You Tube:9(11.2).001–Tonezdel-channel

    Like

   • Stevie,
    nasa/maan beelden zijn een hologram??
    Dat zou best zo kunnen,maar dan alleen maar volgens de evolutieleer van big bang Darwin en de kotsmisselijke computerstem van de NASA met kasplantje Stephen Hawking als hun puppet.

    Trouwens,waar staat de projector die vanavond ons weer een hologram maan laat zien? mensen spraken eeuwen geleden al over de maan toen er nog helemaal niet 3D en bluebeam uitgevonden waren. Hoe hebben ze toen dan die maan geprojecteerd?
    De NASA dat is paardestront,maar de maan een holgram , dat is stierenstront.

    Like

   • @waterman10—IK zeg niet dat de maan een hologram is,maar ik zeg ook niet dat het niet zo is….mij verbaast niks meer…my perspective channel(you tube) heeft ook zeerrr goede vids–ivm nasa hoaxes/hologram/flat earth etc..groet stevie

    Like

   • @waterman10 zou jij AUB de video kunnen posten:YOU TUBE:DARK SIDE OF THE MOON-Tonzedel channel(15.00 min)je kunt zeggen wat je wilt,maar deze video laat ook zien,dat er wel degenlijk dingen niet kloppen met de MAAN(kijk wel de HELE video)—groet stevie—keep an open mind

    Like

   • @waterman10 zou jij AUB de video kunnen posten:YOU TUBE:DARK SIDE OF THE MOON-Tonzedel channel(15.00 min)je kunt zeggen wat je wilt,maar deze video laat ook zien,dat er wel degenlijk dingen niet kloppen met de MAAN(kijk wel de HELE video)—groet stevie—keep an open mind—-mensen kunnen ZELF oordelen–dave johnson komt ook nog voor in video…..en hij heeft het toch al BEWEZEN met heel veel andere zaken dat hij toch gelijk had of een punt had of iets om eens over na te denken…toch…

    Like

   • @waterman 10—DARK SIDE OF THE MOON(15.00min)—staat gewoon op zijn channel…click gewoon op video’s op zijn channel en…ziedaar..groet stevie(kan niet missen)SUCCES!bedankt voor deze video…die je gepost hebt

    Like

   • @waterman—you tube:THE DARK SIDE OF THE MOON—click op video’s op tonezdel zijn channel en dan rechts de 3e van ondere…

    Like

  • yep,”alarmnummer” 112 van het systeem in Europa
   Het allereerste algemene alarmnummer kwam in 1937 tot stand in Groot-Brittannië, met het nummer 999. Amerika volgde pas veel later in 1968, met nummer 911. Nederland liet relatief lang op zich wachten, voordat er een centraal nummer werd ingevoerd. In 1990 kreeg Nederland het alarmnummer 0611. Dit nummer wijzigde in 1997 naar het huidige noodnummer 112.

   Like

   • @waterman 10–misschien de 6(5+1=6)?—kijk eens b.v waar het nummer van het rode kruis mee eindigt…666 of sommige overheid telefoonnummers..911—had je de 2 video’s gezien van Tonzdel channel ook ivm 911 en 112 nummers(belangrijke vid)?groet stevie wonder

    Like

   • @waterman10—unicef nederland telefoonnummer eindigt ook met:666——meterdaad-e.o nepal donatie’s ivm geld te storten en zitten de nummers:33 in—666 en 911 en 33 komen in heelllll veel telefoonnnumers voor….of b.v 747474=33 …..etc..of de meidengroep k3=k=11×3=33(kan toeval zijn ivm k3..)etc..etc..

    Like

   • Stevie,
    Wat betreft nummers.
    Spaans maar wel engels ondertiteld.
    RELATIONSHIP BETWEEN THE PYRAMID, 666, SEPT 11TH 2001, NEW YORK, THE COMPUTER AND ILLUMINATIS

    Like

   • Dit is wat Chaldean (Babylonisch) numerologie van het nummer 51 zegt, wetende (bron Chris Everard) dat Chaldeian magic iets is waar de club zich mee bezig houdt.
    Postbus 51 kan natuurlijk gewoon met een district te maken hebben .
    Van Chaldean numerologie;
    Dit nummer heeft een zeer krachtige werkzaamheid van zijn eigen. Het vertegenwoordigt de aard van de strijder; Het belooft plotselinge vooruitgang in wat men zich ertoe verbindt. Het is vooral gunstig voor die in militaire of Marine functies leven en voor leiders is de enige oorzaak. Op hetzelfde moment dreigt het vijanden, gevaren en de waarschijnlijkheid van moord.
    (Van een vertaalmachine!!!)

    Like

   • @waterman10—of deze video:The black child channel–freemasons in SPACE:nasa illuminati/freemasons-You Tube(Andre Kuipers is ook nog te zien…onze “held”)

    Like

   • Leugenaars vol met smoel in de camera.
    Alleen gehersenspoelde tv kijkers zien het niet.
    FREEMASONS in SPACE: NASA’s Illuminati/Freemason Ritual “Change of Command”.

    Like

   • Thanx—waterman10(ik zal niet meer bij elke video thanx gaan zeggen,ivm dat het too much word)dus bij deze:thanx-thanx-thanx-thanx x 10000000000000000000000000xvoor alle vids in the future die je misschien post-groet stevie

    Like

   • Ivm de video freemasons/illuminati in “SPACE”(ze zijn NIET in space!)kijk bij +-8.17 min ivm onze “held”ACTORnaut–Andre Kuipers..

    Like

 31. Huiveringwekkend, maar de waarheid, de feiten dus!!!
  HEt communisme was en is een Neozionazistische samenzwering tegen alles wat goed is: https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI
  Er zijn nog helden die demonstreren tegen oorlog

  IsraHELL Hell on earth. Van Israhell hoeven we geen medelijden te verwachten erger dan erg dus
  Zie al die andere YT video’s huiveringwekkend en Nederland doet vrolijk mee. Hoezo platte Aarde?
  etcetcetc

  Like

 32. Junglesurfer goed op dreef. Heeft volgens mij de juiste golfslag te pakken op zijn surfplank, 🙂
  MASADA EARLY HOLOHOAX

  Like

   • Deze “moet ” je ook nog even bekijken en ook deel twee,
    Dit is the “ball” (waarschijnlijk het energiewapen) analyse van Richard D Hall!
    Ik begrijp niet dat geen enkele alt. nieuws blog/site daar aandacht aan heeft besteed.
    Iedereen heeft het erover dat er iets onder het vliegtuig was gemonteerd, nee dus het vliegtuig is met CGI over de “ball” ge-edit.

    Like

   • @pepijn71,het zou kunnen-50%/50% ik vertrouw geen personen(Richard D Hall) van universiteiten die over 9/11 praten,persoonlijk vind ik het belangrijkste dat er 0,0 doden zijn ivm 11-9-2001—en daar hoor je o.a deze Richard D Hall en Richard Gage en Judy Wood etc niet over(in al die 14 jaar niet…)dus voor ALLE duidelijkheid het zou kunnen ivm the ball theorie…maar ik neig erna toch van niet….meer kan ik er niet van maken——groet stevie——-ik vind in alle gevallen dat de kleine “onbekende”you tube channels de waarheid brengen o.a ivm 9/11 HOAX,zoals bv:Bob Czz channel—Dave Johnson–Jungle Surfer–Stackpot channel. etc…etc..etc….en iedere you tube channel die het over de 9/11 hoax-crisis actors hebben

    Like

   • @pepijn71—vooral in/na 14 jaar na 9/11-2001—ik begrijp dat b.v in +-2001/2/3/4/6/7/8/9/ nog over de inside job/false flag werd gesproken met 3000 doden en, nog niet over de 9/11 hoax gesproken zonder 3000 werd…maar NU en in +-2010/11/12/13/14/15 is er zoveel bewijs en vids etc..etc..ivm HOAX/9/11…hoax bedoel ik mee,o,o doden,GEcontroleerde explosies etc…twin towers leeg-pentagon leeg(voorste stuk)-flight 93 HOAX etc..

    Like

 33. Waar ik verder nog voor wil waarschuwen:
  Sleepwitoneeyeopen channel
  How To Create a Disfunctional Society Pt. 2 The Colonization Agenda

  Like

  • Dit was toen de Condor nog vloog.
   Flight over North Pole – Anchorage Alaska to Frankfurt Germany – Condor Non-Stop in 13 minutes

   Like

   • Ben je inmiddels ook een beetje Dave Johnson “fan’?–deze video is wederom een juweeltje/pareltje…groet sevie

    Like

   • Ik ga pitten….dromen van de maan”landing”/mars rover “landing”…hahaha–vooral dromen—groet stevie

    Like

   • Ik kan het filmpje niet meer 1 2 3 zo snel vinden omdat ik niet meer kan herhinneren op wie z’n yt kanaal dat stond.
    Het was een yt kanaal met een komisch filmpje over de NASA en dromers wat ik toevallig tegenkwam maar niet had opgeslagen.
    Maar ik heb erl iets anders als je een beetje engels lezen kan.
    One of the great mysteries in life for me are NASA fans, and even more mysterious for me than NASA fans, are those who pine for a NASA that exists only in their dreams: a well-funded, risk-taking organization that propels humanity to the stars.
    http://www.wired.com/2007/03/nasas_niac_drea/

    Like

 34. of junglesurfertv’s—-junglesurfer destroys space shuttle its grounded-junglesurfertv channel—-ivm challenger’86 explosion HOAX!!! of :john denver shills for nasa–junglesurfertv-channel

  Like

  • Deze is ook mindblowing,gezien de ophef omtrent shiva 666 cern
   Deep space Hoax and a CON’d CERN play of LIGHT.”know” “ledge” PART 1

   Like

 35. Die Dorothyparker, de zogenaamde intellectueel van het groepje swapdrollen (en dat met huishoudschool diploma), komt met tokkie variant van alle buitenlanders op een eiland: alle complotters moeten op een eiland. Origineel hoor.

  Like

 36. Ach,laat ze maar in leugens ten onder gaan.
  Ik blijf hier mooi in Nederland doorgaan met exposen tot ze gek worden van mij.
  Ik stuur ze gewoon de hoek in.

  Like

 37. YOU TUBE:flath earth period-The deception is finished–dave johnson channel(11.50min)brand new video—-You tube:Skylab anticis.This is how we do it.(3.18 min)

  Like

  • Deze vind ik beter.
   Banden bestand tegen EXTREME hitte??
   SHUTTLE TYRES SHOWS THE HOAX ALL CREDIT TO JUNGLE SURFER AND CONCERNED CITIZEN.

   Like

   • Top video!!!!–waterman10 als je zin en tijd hebt zou je dan misschien de 3 links/video’s kunnen posten…..groet stevie

    Like

 38. You Tube:Lunatics of the Lie system:”Flat Earth debunkers”no.1—Lesta Nediam channel—Lesta nediam google+

  Like

  • DaveJ laat wel veel dingen zien waarin ik hem gelijk geef.Zoals hoe NASA fake beelden maakt.
   Alleen zijn platte aarde theorie,daar ga ik niet met hem mee.
   Trouwens,dat er wat NASA clowns wat gymnastiek doen zegt mij verder niks dat de aarde plat is.Zelfs zijn tekeningen niet.

   Like

   • Thanx voor deze post–en ivm dave johnson channel/dave johnson(back up)dave j channel hij heeft talloze vids ivm flat earth–nasa/iss hoaxes etc…groet stevie

    Like

   • Nee,hoe kom je daar bij Don?
    Hij heeft het daar nergens over.
    Wat hij wel tussendoor bewust laat ontglippen is dat de enige waarheid Jezus is.
    Maar ja,daar gaan we weer hè?
    Laten we het daar maar niet meer over hebben,want dat stoot toch maar mensen tegen hun hoofd.
    En daar gaat het onderwerp op dit topic ook niet over, Toch??

    Like

   • En kijk @Waterman10 als ik me even ermee mag bemoeien ,zo wordt werkt het dus.
    Hij is 100% christen dat glipt er door ,zeg je ok prima.
    Er zullen heel veel “labiele” mensen kijken naar zijn kanaal ,een kanaal met aannemelijke hoaxen maar gemixed met veel pulp rtl4 bagger.
    Stevie en jij zullen daar doorheen prikken maar veel mensen kunnen het geestelijk niet meer aan en dan heeft Johnson de oplossing Jezus ,weer een paar zieltjes voor de cult snap je ?
    Ik ben altijd op mijn hoede voor dat soort types inderdaad ,pas op de pied piper.
    Het is geen aanval op je geloof probeer het in de context te zien.

    Geliked door 1 persoon

   • Pepijn71,
    Ik was al christen voor dat ik eens gehoord had van DaveJ.
    Ik ben al christen vanaf mijn geboorte,
    DaveJ heeft daar verder geen invloed op,hoe ik het geloof zie.
    Niemand heeft daar invloed op.
    Sterker nog,DaveJ heeft geen invloed op mij over hoe ik de wereld zie en hoe ik erover denk.
    We hoeven het ook niet allemaal direct met elkaar eens te zijn.
    Ik noem maar als voorbeeld,Don is het niet met sommige standpunten eens.Ik ben het niet altijd met Don zijn standpunten eens.
    Dat mag in een vrije samenleving.
    Waar het om gaat is,dat we allemaal mensen zijn.
    Niemand is meer of minder dan een ander.
    En ik stoor mij er enorm aan,overigens net zoals Don dat er een groep mensen op aarde rondhuppelt die zichzelf als übermenschen beschouwen en de rest als drek.
    Een geestelijk gezond mens die de talmud open slaat en leest wat daar allemaal het netvlies passeert,die zal eerder braakneigingen krijgen dan waardering uitspreken voor dit boek.
    In het boek wat ik lees passeren mij ook minder leuke dingen op het netvlies.
    Maar ik zie die teksten als waarschuwing over dingen die de mens staan te gebeuren die juist het gevolg zijn van al die foute boeken met al die foute uitspraken.
    Verder kan ik het ook niet helpen hoe alles nu zo verloopt.
    Ik kan alleen maar mijn best doen om iedere dag maar weer door alle leugens heen te prikken.
    En daarom heb ik wel respect voor dit blog,omdat hier door een hoop leugens heen geprikt worden.

    Geliked door 2 people

   • @Don ten eerste de vid Skylabs antics is niet van dave johnson,en ten tweede ik wat iemand te bieden heeft(religie speelt geen rol)en ten derde hij heeft meer hoaxes exposed dan ieder ander(boston hoax op dezelfde dag,sandy hook hoax idem dito)IK VOLG DIEGENE DIE MET FEITEN KOMEN EN ZEER GOEDE VIDS…lindbergh/earhart video b.v is meesterlijk,en hij was ook 1 van de eerste die 9/11 een hoax noemde.Taiwan plane crash hoax,heeft hij de beste bewijzen,vids,ebola hoax was hij weerrr 1 van de eerste etc..etc…hij is zoooo slim!net zoals lesta nediam channel-russianvids channel,jungle surfer channel….

    Like

 39. @pepijn71 en @don—jullie hebben het mis met dave johnson,ik heb heel veel geleerd van hem,zijn vids,zijn uitleg etc…heeft hij met alles gelijk?tuurlijk niet,maar het is zijn mening en ieder kan zelf oordelen..en Don ivm john kerry fietsongeluk of aangeschoten sorry maar dat is bagger/onzin

  Like

  • san francisco earthquake hoax—meesterlijk—–nuke hoax video bikin atoll—-meesterlijk—–(teveel om op te noemen)hij staat op eenzame HOOGTE-etc..etc..etc..etc..etc..etc..etc..etc..en hij heeft ook nog HUMOR

   Like

   • of de michael j fox parkinson HOAX…dave johnson channel…nepal earthquake video’s—dave johnson channel—–nasa/iss hoaxes—-dave johnson channel etc..etc..etc..etc..JFK HOAX—dave johnson channel..is geen kattenpis…etc..etc..etc..9/11 hoax video’s en OOK nog de vergelijking met een oudere hoax in new york….etc..etc..alleen al voor deze paar vids verdient hij een OSCAR

    Like

 40. Het is zoooooo makkelijk om iemand in een hoekje te duwen,ivm dave johnson omdat hij gelovig is en dat ook soms zegt,maar daar gaat het niet om,hij dwingt NIEMAND om in god te geloven,en ik kijk puur naar zijn meesterlijke video’s,uitleg,humor,keiharde bewijzen,hij belt zelfs de fbi/cia op….

  Like

  • GOOGLE/YOU TUBE:Ancient hebrew conception of the universe Al Biruni———–GOOGLE/YOU TUBE:Al biruni——–GOOGLE/YOU TUBE:Al Birinu FLAT EARTH…………ZEER BELANGRIJK!!!!ZEER BELANGRIJK!!!ZEER BELANGRIJK!!!succes!een ARTIKEL WAARD!de gouden LINK!!!!!!!!

   Like

   • NO KIDDING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!geen dank…AUB gratis en voor NIKS—groet stevie— bonus:YOU TUBE:The Flat Earth vs Round Earth-illuminati MINDGAMES–russianvids channel…Al Burini-nasa-illuminati cards-etc..etc..A MUST SEE!!!!!

    Like

   • Met deze termen kan ik geen specifiek filmpje vinden. SVP iets concretere zoektermen anders leidt het zo af. Ik had graag een/het filmpje voor je willen plaatsen maar wees iets preciezer.

    Like

   • russianvids VIDEO—beste don…en IK ben ook pas door deze video AL BURINI op het spoor gekomen…dus het is nog zeer vers–de link staat er duidelijk FLAT EARTH vs ROUND WORLD-illuminati mindcontrol–russianvids channel-you tube….precies genoeg??????!!!en al buruni flat earth etc…etc…wat wil je nog meer??kijk eerst maar eens de video van russianvids…de rest komt vanzelf…heeft tijd en energie nodig om het hele plaatje te zien,ivm het is nog vers—-plaats aub de video van russianvids….(zeer herkenbaar ivm illuminati cards flat earth etc….)maar Al Buruni is de sleutel-groet stevie(ik doe zooooooooooo mijn best!!)

    Like

   • You Tube:Flat earth Vs Round earth–illuminati mind games-russianvids channel(2.44min)BRAND NEW VIDEO—het belangrijkste is o.a erachter komen waar russianvids de laatse +-1 minuut vandaan heeft(video/LINK)ivm nasa/al buruni….zodoende bovengemoemde LINKS 1 ervan komt ook in de video voor van russianvids en dat is:Ancient hebrew conception of the world—–zodoende die link en de links: Al burini flat earth—-Al buruni—het feit dat er eigenlijk nog nooit iemand van deze man gehoord heeft zegt op zich al veel….een soort mysterie/dood verzwegen etc….etc…

    Like

   • lees ook de reactie’s van deze video,van russianvids…onder andere .deze video heeft me nu al over de streep getrokken de aarde is plat!!tijdje terug heb ik het ook over de illuminat card(s) gehad ivm flat earth etc..en ook ivm dat eigenlijk bijna alles wat nasa doet is een leugen,en ook ivm dat nasa/freemasons liegen ,en als zij zeggen rechts is het juist links,etc..etc..etc…deze video is belangrijk en ik hoop dat russianvids verder gaat met zijn onderzoek ivm flat earth–en Al burini is ook belangrijk in het verhaal en de docu waar russianvids een klein stukje van gebruikt ivm nasa/al burini/flat earth etc..hopelijk plaatst iemand de full docu/video…

    Like

   • Ook de flat earth map versus round earth map….HETZELFDE!!—-united nations symbol—–etc…alles klopt in deze video!!en dit is pas het BEGIN!

    Like

   • You Tube:NASA insider exposes the flat earth!-Eric Dubay channel-(29.14min)——-NASA CGI EARTH FAKERY-jungle surfer channel(4.00min)—–Blue marble Worship-Benjamin Donkey channel

    Like

   • SHILL/GATEKEEPER:Free radio Revolution-“JEFF.C’—zegt dat de aarde rond is,dan moet de aarde wel plat zijn(hij LOOG ook al BEWUST over de Taiwan plane crash alsof het geen hoax was,en ook over de Nepal earthquake)gelukkig trappen de meeste reaguurders er niet meer in op SHILL channel Free Radio Revolution–“jeff.c” met de andere shills channels the ottawa expositor en chad lilly channel en pressresethearth channel en al die andere SHILLS die er omheen hangen….ze doen te hard hun best,ivm dat de aarde rond is….zooooo doorzichtig

    Like

   • ” ze doen te hard hun best,ivm dat de aarde rond is….zooooo doorzichtig “.
    “ze doen te hard hun best,ivm dat de aarde plat is….zooooo doorzichtig” .
    Ik bedoel,wat is het verschil nou?
    Beiden “ze” kunnen geen waterdichte bewijzen of de aarde nu plat of rond is leveren.
    En zo gaat het eindeloze touwtrekkerij verder.
    Het is een never ending story.
    De mensen breken zich de nek erover.

    Geliked door 1 persoon

   • @waterman10—het feit dat nasa als zoveel gelogen heeft,is voor mij al bewijs dat de aarde plat is ,het grote verschil tussen de ronde aarde claims van channels(free radio revolution onder andere,die al met de taiwan plane crash loog,want het was een hoax,en de nepal earthquake idem dito)het feit is dat de platte aarde veelll beter onderbouwde claims hebben,dan de ronde aarde claims,en dat obama de flat earthers lunatics noemt,zegt ook veel,en ik vind russianvids channel ivm flat earth video’s goede vids,is het 100% bewijs?tuurlijk niet,maar het is ook geen makkelijk onderwerp—-by the way benjamin donkey channel heeft ook zeer goede vids—-nasa liegt al met zoveel,zodoende zou het mij niks verbazen als de aarde plat is,ook de illuminati card flat earthers,etc…dat is mijn mening–de aarde is plat,en ik heb nog meer vids gezien ivm flath earth debunkers,en die waren niet echt overtuigend—ik denk dat je benjamin donkey channel welt kunt waarderen ivm dat de bijbel zelfs nog zegt dat de aarde plat is—russianvids channel heeft het daar o.a ook over—is het keihard bewijs?nee,maar wel een begin,om er eens over na te denken—groet stevie—freemasons/nasa zeggen altijd het tegenovergestelde dus als zij zeggen de aarde is rond,is het misschien juist het tegenovergestelde(wie weet?)

    Like

   • @waterman10–misschien moeten we een “ruimtereis’maken,kunnen we het zien….maar het feit dat de maanlanding en de nasa/iss space journeys hoaxes zijn,hoe kunnen zij dan gezien hebben dat de aarde rond is?als ze NOOIT in space zijn geweest,ALLEEN WAT CGI BEELDEN,EN GESCHILDERDE RONDE AARDE van nasa…is toch ABSOLUUT GEEN BEWIJS!toch?het ziet er ALTIJD ZOOOO FAKE UIT(wat het ook is)

    Like

   • illuminati card flat earthers.
    illuminati card twin towers waar vliegtuigen invliegen.
    Twin towers waar vliegtuigen invliegen is gelogen!
    Toch zijn er nog heel veel mensen die het vliegtuigverhaal geloven,want het staat immers afgebeeld op de illuminati card.
    Wat zou dan flat earthers card zijn?
    Is ook een nadenkertje!
    Volgende patiënt. (grapje)

    Like

   • Stevie,
    Ik denk dat de NASA wel in staat is tegenwoordig om met ingebouwd hightech apparatuur in satellieten om data door te sturen vanuit satellieten naar het controle centrum van de NASA.
    Met data bedoel ik dus ook foto-materiaal.
    Qua energie opwekken voor het hightech apparatuur,denk ik dat deze via zonnepanelen blijvend opgewekt kunnen worden.
    Raketlanceringen zijn lanceringen van satellieten geweest en niets anders. Geen mensen aan boord.Dat astronauten zijn ingestapt is naar mijn mening allemaal gestaged. De lanceringen zelf niet! Is mijn gedachte.
    Of denk je soms dat er gelemaal geen lanceringen hebben plaats gevonden?
    Zijn de gefilmde lanceringen ook een hoax?
    Er moet toch een reden zijn geweest voor al die lanceringen.
    Ik denk dat die reden is om via satellieten,de komende wereldregering van plan is om ieder stukje aarde te kunnen bespioneren.
    Big brother,,,,,,,,,,,total slavery world.

    Like

   • @waterman10—je bedoelt de lanceringen van b.v waar Andre Kuipers in zat,of de andere die in een boog kilometers verder op in zee belanden,in een kromme boog,nooit RECHT to the sky,allemaal FAKE,ivm dat de indruk moet gegeven worden dat er mensen in space zijn,zonder die lanceringen zou het al HELEMAAL ongeloofwaardig zijn—ook de challenger ’86 is een HOAX,zonder actornauten in de shuttle die dood zijn,ik geloof ook niet in satellieten PUUR om het feit dat die onderhouden moeten worden door mensen in space,en er zijn nog nooit mensen in SPACE geweest,dus hoe willen ze die dan onderhouden??????!!!!!????????ik denk zeer simpel,en wees eerlijk alle satellieten zien er zoooo fake-cgi uit-groet stevie—je zegt zelf dat Andre Kuipers een leugenaar is,en dat nasa/iss space journeys fake zijn,hoe willen ze dan in godsnaam,die satellieten onderhouden etc..moeten ze ook nog uit de space shuttle,ik denk dat 1 van de grootste redenen zijn,dat nasa zogenaamd op de maan is geweest en in space,om de ronde wereld ons wijs te maken,en natuurlijk om MILJARDEN dollars van de tax payer in eigen boezem te steken,waar nwo doeleinden,hoaxes,leugens etc…mee betaald word en alle nasa medewerkers goed te belonen om de leugens in stand te houden….nasa zijn freemasons/leugenaars/bedriegers/oplichters

    Geliked door 1 persoon

   • Beste waterman,boston hoax-green jogger woman is niet gelogen,en ivm 911 tuurlijk waren er geen vliegtuigen(EIGENLIJK WEL CGI PLANES–hahaha;)ook alex jones en rand paul komen voor in de illuminaticards en die andere shill ASANGE —dus er kloppen ook veel dingen wel in de illuminati cards die er ook vooral zijn om chaos te brengen,sommige dingen zijn 100% waar,andere dingen zijn ook waar maar dan met een twist

    Like

   • stevie,
    Je begrijpt het illuminati card spel anders dan hoe ik die kaarten bekijk.
    Ik moet eerlijk zijn,toen ik voor het eerst die kaarten zag,dacht ik ook gelijk dat alles voorspeld zou zijn via de kaarten.
    Nu weet ik inmiddels beter.
    De door de illuminati zelf verzonnen voorspellingen kloppen.
    Dus wat er op die kaarten staat afgebeeld,wordt door de schaduwregering voorbereid en uitgevoerd.
    Maar de ware manier van uitvoering wordt niet uitgebeeld.
    Sterker nog,wat uitgebeeld wordt is doelbewuste desinfo bedoeld als predective programming.
    Je neemde nu ook als voorbeeld de boston bombing en de illuminati card “green woman”.
    De predictive programming van deze kaart is dat zogenaamde “truthseekers” zich focussen op die vrouwelijke jogger met groen hemd. Deze vrouw zou dan via afstandsbediening de bom tot ontploffing hebben gebracht.
    Kijk,dit is nou ook weer een typisch voorbeeldje van predictive programming spreading desinfo.
    Boston Marathon Joggers “Illuminati Card Game Foretold Bombings”

    De echte waarheid wordt hierdoor alweer voor het grote publiek uit het zicht gehouden.
    Namelijk,CRAFT,CIA,MOSSAD, JWO ZIONISTEN!
    En niet te vergeten: ACTEURS!!
    Wat betreft satellieten.
    Jij schrijft: hoe moeten ze die dan onderhouden?
    Stevie,satellieten worden niet onderhouden.
    Deze doen net zolang hun werk totdat ze niet meer functioneren.
    Daarom zijn er ook ontelbaar veel satellieten inmiddels de ruimte ingeschoten. Gewoon omdat als een satelliet niet meer naar wens functioneerd ,wordt er gewoon weer een nieuwe gelanceerd.
    Waar heeft de mensheid nu mee te maken?
    Ook verzwegen in de media. Ruimte afval.
    Dat zijn de inmiddels “dode” satellieten.
    groetjes.

    Like

   • @waterman10—ivm illuminati cards er is ook nog een NASA illuminati card…nogmaals ik geloof nu gewoon dat de Aarde Plat is en dat er geen Satellieten bestaan.Ik heb uitgelegd waarom,en de illuminati cards zijn maar een klein nihil onderdeeltje waarom ik dat denk,voel,geloof—groet stevie

    Like

   • Beste waterman10—-tuurlijk zijn de illuminati cards eigenlijk gewoon predictive HOAXES—maar lees nou eens goed de flat earth card…nogmaals het is ABSOLUUT niet zo dat ik door deze illuminati cards(NASA illuminati card & Flat earth card)geloof dat de Aarde plat is(voor alle duidelijkheid)maar door talloze dingen geloof ik dat–o.a dat nasa eigenlijk om alles liegt,dat Eric Dubay cointelpro is,de vids van russianvids,freemasons/nasa doen alles omgedraaid,benjamin donkey video’s,space hoax nasa/iss video’s,maanlanding hoax,challenger ’86 hoax,HET HELE PLAATJE…als toch alle space “journeys”hoaxes zijn b.v met Andre Kuipers en al die andere ontelbare bewijzen vids van andere space hoaxes,dan zijn de beelden van de RONDE AARDE toch OOK FAKE,als Andre Kuipers zogenaamd in space is(zie LESTA NEDIAM CHANNEL ivm Andre Kuipers,voor de reaguurders,want ik weet dat waterman10 zelf deze video gepost heeft ergens op deze site van Don)dus als wij Andre Kuipers zogenaamd in space zijn,en wee zien vanuit de shuttle zogenaamd de ronde aarde,dan is dat toch 100% fake!!WAAROM FAKEN ZE DAT ANNO 2012/13/14/15 (en voor die tijd natuurlijk ook)?!?!OMDAT HET ONMOGELIJK IS OM OP DE MAAN TE LANDEN OF IN SPACE TE VERTOEFEN…waarom zouden ze het anders HOAXEN?!?!?!?!?!in deze tijd nota bene,alles is een snelvaart zo sterk ontwikkeld in de technologie etc…dus hoe kunnen ze dan in godsnaam dan satellieten onderhouden,als ze nog niet eens in space kunnen geraken?!?!?:!?!!!!!!!!??????????????DAT KAN TOCH NIET!!!—groet stevie

    Like

 41. You Tube:The Deceived world-the media-9/11-nasa-iss-FLAT EARTH-the world map deception–russianvids-channel——Neil de Grasse&Nasa-the flath earth coverup-the satanic law of reversal–Russianvids channel

  Like

  • @waterman10—ivm space junk video,kan toch gewoon gemanupileerd zijn,alles is te faken met COMPUTER GRAPHIC IMAGES,misschien werkt diegene van die video wel voor Nasa of voor de Overheid of bij een Universiteit of?ik zie het zo,ALLE beelden/foto’s van NASA ivm satellieten zien er zoooo FAKE-CGI UIT,reden:het is ook zo,als NASA toch al zelf met hun beste bewijzen komen van satellieten,die er plastic fantastic fake uitzien en ook zijn,dan is het toch een eitje dat het ook fake is.zo simpel denk ik,terwijl ik allesbehalve niet simpel ben.Maar om mezelf in toom te houden,met denken probeer ik zo simpel mogelijk te denken,bijna kinderlijk.

   Like

   • YOU TUBE:How to SEE an upside down Moon on a FLAT EARTH-or-pre’s smugness debunked–Lesta Nediam-channel(14.57min)en voor de Dave Johnson haters of liefhebbers bekijk zijn nieuwste video’s eens betreft de platte aarde—You Tube:Dave Johnson channel(ook zijn Eric Dubay claim video dat Eric Dubay controlled opposition is,zie ook de comments section,en de link waarom dave johnson dat claimt)ZIE HET HELE PLAATJE—zie AUB ook Benjamin Donkey channel—Russianvids channel ivm flat earth(of niet,moet iedereen zelf weten;)

    Like

   • YOU TUBE:Eric Dubay busted using masonic 666 handsign=cointelpro flat earth dis info–the alien fossil project channel–YOU TUBE:flat earth Alex Jones lol(lekker t-shirtje heeft bill hicks aka Ales Jones aan;)—YOU TUBE:Enterthe5t4rz-channel—YOU TUBE;Cae sar channel——-ivm FLAT EARTH

    Like

   • Google:NOS-Raket SpaceX ontploft na Lancering(28-6-2015)deze Raket ging zogenaamd naar een bemand iss station in “space”,deze Raket,MOEST ontploffen(misschien met behulp van CGI?) omdat deze Raket toch geen reden had,om ergens naar toe te gaan in SPACE want er zijn geen ruimtestations in space—tijd:artikel NOS:17:35uur=17+3+5=25=hoax nummer:7—de raket ontplofte na 2,5 minuten=2+5=hoax nummer:7—-NASA(Disney;) blijft maar proberen,om geloofwaardig over te komen,dadelijk zeggen ze ook nog zeker dat de Aarde Rond is………:)heeft iemand al een FOTO/BEELDEN gevonden van de ronde aarde die er echt uitzien?(hahaha)Zie o.a NUKE HOAX-channel ivm FLAT EARTH video’s…lees ook eens alle reactie’s/extra links…

    Like

   • KLEIN detail de raketten van te voren zelfde model van NASA(disney)SpaceX,belanden ook al overal BEHALVE in Space/iss(check maar;)gek hé,dat NASA “alles zogenaamd kan”,maar een Simpel Raketje sturen,naar een zogenaamd iss/station dat wil maar niet LUKKEN(hahahahaha)3x raden waarom dat het niet lukt,HET MOET MISLUKKEN,WANT ER ZIJN GEEN NASA/ISS STATIONS IN SPACE.

    Like

 42. Nemesis
  [/quote]@ALLEN @Don IK ZOU EEN SERIEUS ONDERWERP NEMEN>
  DIT IS GEWOON BELACHELIJK> AAN DIT SOORT DISCUSSIES DOE IK NIET MEE>dit kan je toch niet meer serieus nemen![/quote]

  meneer is nog niet helemaal wakker..

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.