Censuur in Nederland. “De verpanding”, hoe de Rabobank op kunst van haar klanten jaagt…….

We kenden het al door het verbod van het fantastische boek “Mein Kampf”, dat we in dit zogenaamde vrije land verboden hebben op bepaalde literatuur welke de globalistische, zionistische machthebbers niet welgevallig is of waarvoor ze bang zijn dat het volk er kennis van neemt. Mensen zouden toch eens anders, out off the box, gaan denken. Los van de zionistische programmering door jarenlang verdommend onderwijs en dagelijkse tell-lie-vision programmering/hersenspoeling.

De verbrande

De verbrande “Verboden dagboeken van Maaike Vaatstra”.

Recent nog maakten we weer ouderwetse boekverbrandingen mee door het verbod van het boek “Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra” van Hans Mauritz en Wim Dankbaar, waarin haarfijn uit de doeken gedaan werd hoe onze eigen (r)overheid betrokken was bij de moord op Marianne Vaatstra dan wel de bewuste tegenwerking van die (r)overheid om deze moord op Marianne Vaatstra op te lossen. Onze (r)overheid lijkt angstig te worden voor een breed ontwaken van het volk. Bang voor het burgertribunaal dat er onvermijdelijk voor hen zit aan te komen. Als crimineel en rechter één zijn kan er geen sprake meer zijn van een open en democratische samenleving en zal de revolutie onvermijdelijk zijn!! De Marianne Vaatstra zaak was er één van vele zaken. De zaak “Andrea Luten” is ook zo’n voorbeeld waar crimineel (r)overheidsgedrag kundig onder het tapijt werd geveegd. Alle links met grootschalig kindermisbruik door de psychopathische ambtelijke en politieke top in dit banana fraude land moet onder de pet blijven.

Nooit mochten de verbanden met kinderprostitutie worden onderzocht in de zaak Andrea Luten. Ook hier werd een onschuldige veroordeeld op basis van DNA uit 1 schaamhaar zonder haarwortel, hetgeen onmogelijk is!!!!

Nooit mochten de verbanden met kinderprostitutie worden onderzocht in de zaak Andrea Luten. Ook hier werd een onschuldige veroordeeld op basis van DNA uit 1 schaamhaar zonder haarwortel, hetgeen onmogelijk is!!!!

Een logisch vervolg op bovenstaand is natuurlijk dat er boeken verboden gaan worden die de “puppet masters”, ic de banksters, van onze (r)overheid aanspreken op hun crimineel gedrag. Crimineel gedrag dat nooit vervolgd werd omdat crimineel en rechter één zijn en vaak behoren tot een geheim zionistische vrijmetselaarsclubje. Dit logische vervolg is er dan ook gekomen met het verbod van het niets verhullende boek over de criminele Rabobank-organisatie met de titel “De verpanding” van Paulien Derwort. De Rabobank was natuurlijk altijd al de bank in Nederland met de grootste juridische afdeling om hun crimineel handelen af te dekken en hun rooftocht ongehinderd voort te kunnen zetten. Ook was de Rabobank, als enige bank in Nederland, al minimaal sinds de negentiger jaren de trotse naamgever van “de stichting Gedupeerden Rabobank”, Het verbod, deze censuur, was dan ook te verwachten gezien de zio-fascistische bankiers onze rechterlijke macht al lang en breed gekocht en betaald hebben.

images (57)

Nu verzet Don Quijotte zich al jaren tegen dit soort machtsmisbruik en crimineel gedrag. Hij vecht onverdroten, dagelijks, tegen onoverwinnelijk lijkende windmolens en tegen deze zio banksters. Hij staat er gelukkig niet alleen voor dankzij de hulp van zijn eeuwige maatje Sancho Panza, zijn grote liefde Dulcinea en zijn edele en strijdvaardige ros Rocinante. Ook zijn lezers geven hem daarbij steun. Het is daarom dat het verboden boek “De verpanding” via deze site te lezen is. Klik op de afbeelding hieronder en het boek opent vanzelf in PDF formaat. Ik beroep mij hierbij op de “Fair Use Notice” helemaal onderaan deze pagina. Het boek staat ook onder de knop “PDF boeken” in het menu bovenaan.

(R)overheid en bankiers, FUCK YOU TOO!!!

Klik op afbeelding voor het boek.

Aanklikken om te kunnen lezen.

Aanklikken om te kunnen lezen.

4 Reacties op “Censuur in Nederland. “De verpanding”, hoe de Rabobank op kunst van haar klanten jaagt…….

 1. Ik heb het boek op me computer heb het gewoon van internet afgehaald.
  Ik zit zelf bij de Rabobank en heb het boek 2 dagen geleden gelezen ik vraag me af of het boek echt 40 pagina’s is. Maar anyhoo ik wilde even melden dat ik weg ga bij de Rabobank niet vanwege dit akkefietje. Ik ga ervan uit dat echt elke bank geld witwast voor criminelen, aandelen heeft in bijvoorbeeld clusterbommen en/of giftige vaccinaties en daarnaast grote multinationals helpt frauderen met belasting onderduiking.
  Maar de reden dat ik weg ga is dat oude vertrouwde card-readers bij de Rabobank worden vervangen door nieuwe hi-tech scanners met camera’tje EN beeldschermpje. men kan het apparaatje op het computer beeldscherm wijzen en zodoende kan je rekening geopend worden. Oude niet gevaarlijke technologie wordt verwijderd en maakt plaats voor nieuwe levensgevaarlijke hi-tech apparatuur zoals (nota bene) een card-reader waarbij het cameratje en beeldschermpje van betere kwaliteit is als mijn telefoon. En het meest schrijnende is dat zodra je een keer van de nieuwe cardreader (met afluister software en beeldopname-camera) gebruik maakt dat je oude card-reader geblokkeerd word. En zodoende alleen nog maar gebruik van de nieuwe technologie kan maken. Moet je toevallig maar weten.

  Maar de reden van die nieuwe card-readers, vertelde een werknemer van Rabobank mij, was dat die nieuwe veel veiliger waren voor het internetbankieren. VEILIGER. Ik heb nooit problemen gehad met mijn oude card-reader betreffende veiligheid.

  Zal ik zeggen wat ik denk. in het verleden werden er berichten in de media vollop gepresenteerd over de mogelijke(er is nooit een dreiging geweest) dreiging van cybercrime aanvallen tegen websites van banken gericht. Ook lagen vaak zat de websites plat of was internetbankieren niet mogelijk. Dit allemaal om cloud computing in het leven te roepen, om meer geld te sturen naar ICT en computertechnologie gerelateerde onderzoeken. En om de mensen nog meer in de gaten te houden door de surveillancetechnologie door de strot te duwen zonder dat wij er wat van zeggen. Het mooiste was nog dat als ik geen nieuwe card-reader wilde gebruiken (die met camera en beeldscherm) dat ik maar een andere bank op moest zoeken. Omdat IEDEREEN zo’n ding ging krijgen word de oude (vertrouwde) cardreader onbruikbaar, kreeg ik te horen.
  Iedereen is een interessant woord.
  Riep iemand Number Of The Beast?

  Ik kan me herinneren dat Amerikaans beleid, als het gaat om nieuwe technologie waar de overheid mee wil gaan werken, zoals GMO’s of SKYNET, perfect samen te vatten valt in een slogan, namelijk:
  You are either with us, or against us.

  En zo is het precies want congressleden die niet met de wijze van handelen eens zijn van het Amerikaans Militair-Industrieel/Psycho-Farmaceutische complex, worden gewoon aan de kant geveegd. Ze verliezen hun baan soms nog erger.

  En dat is dus precies hier aan de hand. Of je gaat mee met onze bank en ons beleid betreffende internetbankieren en veiligheid (your’e either WITH US), of je zoekt maar een andere bank (or AGAINST US)

  Kingsday? Een dikke rochel in Alexander z’n oog.

  Geliked door 1 persoon

  • Precies het gaat helemaal de verkeerde dictatoriale kant op. Nu hebben ze het er weer over dat het 5 euro biljet als enige mag blijven (proefballonnetje uiteraard) om zo alles de digitale kant op te duwen zodat alles en iedereen altijd en overal gevolgd kan worden. Je kunt echter een elastiekje slechts zover uitrekken totdat het knapt. We komen steeds dichter bij dat “breek”punt.

   Like

   • hooivorken uit de schuur halen zou ik zeggen. wij worden allemaal de sjaak als ook datt TTIP verdag door gaat.
    verdrag komt erop neer dat andere mensen de touwtjes in handen gaan krijgen als het gaat over de controle en uitvoering van bepaalde zaken

    panels van internationale corporaties worden diegene die gaan over de regels betreffende:
    1. consumenten beschermingen.
    2. product veiligheid.
    3. veilige werkplekken
    4 salarissen en dergelijke
    5 invoering van GMO-producten (lees Nagoya-protocol)
    6 wellicht nog veel meer duister zaakjes

    alleen nog de 5 euro overhouden zei je? interresant.
    door geen briefgeld alles digitaal onder controle te hebben staat ook zeker vermeld in het dictatoriale spoorkje van ze. (CTRL ALT DELETE en heel je leven is uit het bestand)
    Ik had een aantal verhalen gelezen over dat hooggeplaatste figuren van banken tijdens symposiums veelal praten over hoe veel positiever betalen met RFID-armbandjes zou zijn.

    It is madness I tell ya, Madness

    wat komt er na dat breekpunt donquijotte? gaan mensen de straat op? durven mensen alles te geven in strijd voor een toekomst die leefbaar is. niet alleen de onze maar vooral die van onze kleinkinderen. zou de wereld nog in staat zijn tot rebelleren tegen de authoriteit die ons, de bevolking, langszaam maar zeker tot legbatterijkippen reduceert

    Like

 2. De puppetmasters op deze planeet zijn niet van hier.
  Daarom wordt de planeet tot op het onherstelbare af verwoest en vergiftigd.
  666 slaat niet op de duivel maar op de mens die ze als vee beschouwen.
  Het raakt ze niet en hun menselijke handlangers ook niet.
  Raad zelf maar wie hun handlangers zijn.
  Wie de macht van geld hebben geïntroduceerd.
  Hebzucht, perversiteiten, egoïsme en haat prediken in hun “heilig boek”.
  Anderen oorlogen laten uitvechten om er zelf aan te verdienen.

  De pech van de puppetmasters en dus die van ons mensen is dat ze niet weg kunnen.
  Iets heeft de zogenaamde Van Allen Belts om de aarde veroorzaakt waarvan NASA nu ook toegeeft dat levende wezens daar niet door kunnen en zelfs elektronische apparatuur onklaar kan maken.
  Het bewijst dat NASA liegt over de maanlandingen want de maan ligt voorbij de Van Allen Belts.

  Pas als de mensheid in geheel door gaat krijgen dat onze geschiedenis bij elkaar is gelogen door de puppetmasters en hun menselijke handlangers, dat de ooit zo ontwikkelde mens die piramides bouwde is gedegradeerd tot slaaf, dat dinosaurussen verzonnen winstobjecten zijn, dat WOI als doel had Judea/Samaria onder Brits mandaat te brengen na de val van het Ottomaanse Rijk, dat WOII een macabere show was om de staat Israël te promoten, de USA sinds 1913 een niet aflatende reeks oorlogen en invasies heeft gepleegd (de Federal Reserve Act!), de Vikings geen moordende plunderaars waren maar met hun familie rondtrokken om handel te drijven, Duitsland en Rusland in de 20e eeuw totaal zijn verwoest omdat deze landen de kern waren van wetenschap, kunst, cultuur, ethiek en filosofie, dat nucleaire wapens een hoax zijn, dan kan de mens zijn planeet terug eisen.

  De puppetmasters realiseren zich dat hun hoogtijdagen voorbij zijn.
  Om weg te komen hebben ze hun vee nodig om de techniek te ontwikkelen om door de Van Allen Belts te gaan.
  Vandaar de idioot snelle technologische ontwikkelingen sinds het stoomtijdperk.
  Daarom is CERN gebouwd.
  CERN is een kleinschalige simulatie van de Van Allen Belts.
  Onder Zwitserland, het land dat door de Tempeliers (de Khazar) werd gesticht.
  Het land van het grote geld en neutraliteit bij elke wereldoorlog.
  Met de Zwitserse Garde die de Paus bewaakt.
  Met z’n Jezuïeten en Opus Dei.

  Als de mens dit grotere plaatje gaat doorkrijgen, zullen ze zich niet meer verwonderen over de totale verwording van ons bestaan.
  Alles in ons huidige bestaan is in conflict met de wetten van onze natuur.
  Op bijna perfecte wijze is de mens gehersenspoeld tot een slaafse sukkel.

  Wanneer het breekpunt komt?
  Ik weet het ook niet.
  Ik denk wel dat het plan van de puppetmasters spaak begint te lopen.
  Ze zitten opgesloten op een planeet waar ze langzamerhand de controle over verliezen.
  Dankzij internet.
  Hun grootste fout.
  Ze spartelen met oorlogen, drugs, drank, rascisme, religie, false flag operations, chemtrails, HAARP en wie weet wat nog meer om de mens in een schemer-bewustzijn te houden.

  Om terug te komen op het artikel: banken zijn een uitvinding van de puppetmasters die de controle erover hebben toegekend aan hun menselijke handlangers.
  De perfecte manier om individuen en naties tot schuldenaren te transformeren.

  Ontwaak.
  Ultimate control.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.