De Swappies

Tot nu toe ben ik nog niemand tegengekomen die vrolijk werd van het verschijnsel pedofilie. Meestal is afgrijzen en walging de eerste reactie. Mensen die wat voorzichtiger in hun oordeel zijn, zeggen dat Demmink eerst maar eens berecht moet worden. Het verbaast me dan ook erg dat ik op de website Swapichou mensen tegenkom die het voor Demmink opnemen.

demmink2

De Swappies lijken wel honden, die iedereen die aan hun baas komt, aan stukken willen rijten. Hun hondetrouw aan Joris Demmink is hoogstmerkwaardig. Dag in, dag uit blaffen en grommen ze naar Micha Kat, Martin Vrijland, Don Quijotte en nog vele anderen, die niet zo lief over hun Ome Joris schrijven. Dag in, dag uit speuren ze het internet af naar mensen, die ze ‘gekkies’ noemen. Af en toe laten ze zelfs hun tanden zien. Laatst deed Jeroentje Swap zelfs aangifte bij de politie inzake Don Quijotte. Maar net als in het echt, geldt ook hier: blaffende honden bijten niet.

images (75)

Honden zijn trouw aan degenen in hun omgeving. Ze bewaken het territorium van hun baas. Menig postbode kan daarover meepraten. Dit duidt erop dat de Swappies uit de omgeving van Ome Joris komen. Jonge hondjes hechten zich erg aan hun baas. Hebben de Swappies als kinderen bij ome Joris op schoot gezeten? … zonder broek aan, welteverstaan… Mensen kunnen op een bepaalde leeftijd een kritisch oordeel vellen over het gezin waarin ze opgroeiden. Maar de Swappies hebben dit stadium niet bereikt. Hun geblaf houdt maar aan. In hun laatste uiting is Johan Oldenkamp een oude zeurpiet. Blaf! Rene van Daatselaar is een zwamneus. Woef! De nieuwe website van Micha Kat is niks nieuws. Waf! Waf! Pieter Stuurman is een pseudospirituele verwarde man. Grom, grom!

Als ze niet gediend zijn van de samenzweringstheorieën van ‘de gekkies’; nou dan zetten ze toch gewoon om acht uur Het Journaal aan. Daar worden ze niet geplaagd met gekkies. Daar wordt hen uitgelegd dat verwarde mannen slecht zijn. Dus dat hoeven ze op Swapichou niet nog eens dunnetjes over te doen. Op de televisie hoeven ze niet bang te zijn om geconfronteerd te worden met aanklachten tegen hun Ome Joris. En op de buis wordt homoseksualiteit geprezen als de hoogste levensvorm sinds het begin van de evolutie. Wat wil een Swap nog meer?

Swappies zijn geen wereldverbeteraars. Ze leven al in hun ideale wereld. Er hoeft niets veranderd te worden. Alles moet blijven zoals het is. Ze hebben niet het elan van Joop den Uil noch de bevlogenheid van Ria Beckers. De partij van laatstgenoemde heette Politieke Partij Radicalen. Dit klinkt de Swappies van tegenwoordig als een vloek in de oren; want geradicaliseerd zijn, is nu een grote zonde tegen de openbare orde.

Aleister Crowley

Aleister Crowley

Mijn beste Swappies, jullie zijn nog gemiddelder dan Jan Modaal. Ik zou zeggen: ‘Koop een oranje vlaggetje en ga aanstaande maandag langs de kant staan zwaaien naar Alexander, Maxima en de prinsesjes. Misschien dat je op de rommelmarkt nog een exemplaar van een boek van Aleister Crowley tegenkomt. Dan kun je toch nog naar huis gaan in de waan dat je iets meer niveau hebt dan de Privé-lezer.

download (1)

23 Reacties op “De Swappies

 1. Waarschijnlijk zit Demmink ook in Zuid-Frankrijk zoals Frits Salomonson, blijkbaar kunnen in het über Zionistisch Frankrijk makkelijk goyim kinderen geleverd worden. En waarschijnlijk mocht Jeroen op kosten van Joris vakantie vieren in Zuid-Frankrijk waarna hij trots z’n foto’s deelden.

  De swappies zijn vooral dom en worden gebruikt als useful idiots en zulke idioten zoals Jeroen doen dat maar al te graag. De NSB’ers van deze tijd. Die artikelen ook, zoveel domheid straalt daar vanaf. Nu die DorothyParker63 met haar nietszeggende artikelen.

  Opvallend ook dat ze zich een beetje koest hebben gehouden afgelopen tijd, braaf hondje Jeroen, koest. Laats bleek hij nog een of andere anus aandoening over gehouden te hebben aan z’n XTC strapatsen.

  Maar ik lees die verbale diarree van hun amper nog.

  Like

 2. Weer een beetje ‘magick’ synchronization (Engelste betekenis, niet de vreemde NL vertaling): zat net luisteren naar m’n favoriete jeugdband, Good Riddance, afspeellijst in Spotify, blijk eerste nummer ‘always’ van een album te zijn die Capricorn One heet 🙂 Haha

  Zie letter A

  Jaja

  Favoriete album was Operation Phoenix trouwens (1999). Jeugdsentiment.

  Like

  • Je weet toch 11-12 dat ze in China ook computersoftware hebben om zoiets te maken? 100% fake.

   De Swappies , goede titel voor een soapserie, even met de Mol bellen, ook wel een satanic programma maker, die mensen de gekste kunstjes laat opvoeren in zijn programma’s voor geld, daar passen ze zo tussen.

   Liked by 1 persoon

   • John vindt het goed, maar wel een real-life soap,
    de eerste aflevering zien we een oto ritueel met Jeroen, de tweede gaat waarschijnlijk over Kraven en de Ibrator plus een kijkje in de keuken van z’n pornobuisiness, de titel song is er al,
    het geld wat het opbrengt wordt ingezet om pedo’s (netwerken) op te sporen.

    Like

 3. Blog van Ziva: Hart onder de riem, hard onder de riem, vat je hem. Oh wat slim gevonden weer en wat gemeen. Applaus meid, geniaal weer. Ik neem mijn woorden terug, dit is geen VMBO niveau, minimaal Mavo. Geniaal! Hihihihihi, hard onder de riem, hihihihi.

  Swappies, stop er gewoon mee, Jullie maken jezelf alleen maar belachelijk met die domme stukjes. Het is vooral lachwekkend. De poging om elke keer leuk en gevat uit de hoek te komen terwijl het gewoon vooral dom is en lachwekkend. Hihihihi

  Like

 4. voor alle trollies die uit arremoede en collaboratie en wegens gebrek aan bloggers om te bashen voor hun salarisslipje de RIVM opdracht hebben aangenomen om het ‘griezelige antivaccinatie klupje’
  [wat gewoon bestaat uit ouders die hun kinderen willen beschermen tegen big Pharma en consorten zoals de swappies] onderuit willen schoffelen.

  luister effe naar je voormalig money first collega’s en morgen braaf een prikje gaan halen hoor .;-)

  Like

 5. Het domste vaccinatiegansje van de klas, dorothyparker63, door de bocht! Zou ze het boek zelf wel eens gelezen hebben of mocht dat niet van haar ……..?

  Mijn reactie op Kraven “Als je net zoveel neukt als meukt dan etc. etc.” met verwijzing naar zijn veelvuldig (6 x binnen 1 alinea) gebruik van het woord “meuk” in zijn schrijfsel kwam er natuurlijk niet door de ballotagecommissie. Dit terwijl hij hier dus wel vrijelijk reageert. Dat moet ANGST zijn!!! Lafaard Kraven!

  dorothyparker63 april 27, 2015 om 18:04 Beantwoorden
  Wel als wij de gemiddelde Jan Modaal zijn en ons intelligentie peil is niet al te hoog-volgens Don- dan gaat er iets verkeerd in zijn hoofd. Beter een ‘Swappie’ of Jan Modaal dan Mein Kampf te verheerlijken. Niet te filmen, die gast is echt ziek.

  Like

 6. Nu denkt Ziva dat ik dit artikel geschreven heeft. Duidelijk gewoon schrijfstijl van Donquijotte. Kan haar echt niet meer serieus nemen. Ik schreef ‘swappies’ op mijn weblog, jij schrijft een artikel met titel swappies dus moet ik het hebben geschreven. Typisch haar logica niveau, van een kleuter. De gemiddelde ‘gekkie’ waar zij zo op afgeven heeft 1000 keer meer redeneringsvermogen. Dat is het waarschijnlijk ook: ze zijn gewoon jaloers daarom druipt hun artikelen van de haat. Tsja, triest is het en blijft.

  Zie reactie van Ziva

  https://swapichou.wordpress.com/2015/04/27/komkommertijd/comment-page-1/#comment-33642

  Als ik een artikel wil schrijven doe ik dat gewoon op m’n weblog. Helaas inderdaad lezen de debiele swappies mee, zulke domme gekken wil je vooral niet wijzer maken dan ze zijn.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s