Swap goes O.T.O. en hoog vibrerend

Likkebaardendlekkerlessendkloekdrinkendfrisklinkendstemmen-
smerendrazendflitsendsnelvibrerendkoel-koel-koel-sissende Kraven!

sra3

Mensen komen en mensen gaan. Zo gaat het al sinds mensenheugenis. Hetzelfde geldt voor serpenten. We zagen Teigertje op dramatische wijze afscheid nemen van haar blog Swapichou. Ze voelde zich bedreigd en aangevallen. Het werd haar allemaal te zwaar. De dreiging van ontmaskering hing haar boven het hoofd en ze realiseerde zich waarschijnlijk dat al hetgeen ze op haar blog uitkraamde inderdaad niet zo vriendelijk was. Ze realiseerde zich ineens dat alles wat ze anderen bewust aandeed nu haar zou kunnen overkomen. Iets met een boemerang of zo.

Maar niet getreurd want een volgende serpent was snel gevonden, een serpent met de naam Kraven. Een hoog vibrerende Crowley adept en satanist. Swapichou schaalt op  en toont nu haar ware occulte Crowley gezicht. Swapichou moet gaan trillen als nooit tevoren, de Schumann resonantie ver voorbij.

sra1

Zoals altijd met dit soort basale en banale figuren trillen ze uitsluitend als gevolg van seks, meer in het bijzonder seks magick!! Geen gewone seks, nee dat niet, meer de rituele anale en orale seks. Gewone seks daar zul je ze nooit over horen. Deviante figuren willen deviante seks is het niet. We kennen het van Joris Demmink als ook via de beschrijvingen van zijn seksuele belevenissen welke Jeroen Hoogeweij op zijn blogs neer plempte.

Maar wat brengt de vibratie nu omhoog bij deze Aleister Crowley aanhangers? Daarvoor gaan we gewoon terug naar het boek van Aleister Crowley waarin hij dat zelf omschrijft, “Magick in theory and practice”. In dit boek beschrijft Aleister Crowley wat de meeste opwinding, de hoogste vibratie, geeft. Hij schrijft ” A male child of perfect innocence and high intelligence is the most satisfactory and suitable victim for sex and sacrifice”. Vrij vertaald “Een jongetje van perfecte onschuld en met een hoge intelligentie is het meest bevredigende slachtoffer voor seks en rituele opoffering”. Dit doet me denken aan het jongetje Anass waarmee de hetze van Swapichou tegen Martin Vrijland begon.

sra2

Met deze uitspraken weten we dus welke kant het blog Swapichou op wil. Ze willen naar hun vibrationele top, de Schumann resonantie ver voorbij, middels dit Aleister Crowley gedachtegoed. Met deze duidelijke koersaanpassing wordt dus ook bevestigd dat ik met mijn duiding en uitleg van de door Jeroen Hoogeweij gehanteerde symboliek er NIET naast zat. Het was een schot in de O.T.O. roos!

sra4

Zo zien we dus dat de ware bedoelingen en het ware karakter van dit soort gevaarlijke gekkies als Jeroen Hoogeweij en Kraven vanzelf duidelijk worden. Ze zijn gevoelig voor kleine basale prikkelingen, vibraties zo u wilt, waardoor ze vanzelf, als gierende varkens die geslacht worden, met hun ware intenties komen. Ze kunnen hun ware aard gewoon niet verbergen en ze moeten alles doen om die hogere vibratie te bereiken. We zien het overal terug wat dit soort Crowley adepten aanrichten. We zien het in de Dutroux zaak en de Hampstead affaire. We zien het terug in de onthullingen omtrent pedoseksueel en necrofiel Jimmy Savile en de Engelse politieke en “royal” kaste.

En nu willen dit soort “gekkies” mij laten vibreren bij de rechter. Het kan verkeren.

Aleister Crowley

Aleister Crowley

Advertenties

113 Reacties op “Swap goes O.T.O. en hoog vibrerend

  • Zeker een goed stuk, waar Vrijland meer richting een spirituele site gaat (prima hoor), benoem jij gewoon de zichtbare realiteit en de domheid van de nar Kraven en Jeroen “slip of the tong” H. die wel even gaan bepalen waar de morele grens ligt, door vooral te manupuleren en dingen te verdraaien, te zuigen, te liegen en vul de rest maar in.

   Dat die clowns nog enige bijval krijgen bij Barra in de comments verbaast me wel en ik merk op ,dat als de anti-semitische kaart wordt getrokken , mensen weer in hun holletje kruipen, terwijl we gewoon iets onderzoeken.
   Wat ontkennen we dan vraag ik me af?

   Like

 1. Ik durf er wel geld op te zetten dat @Teigertje toch niet stopt. Lijkt me een gevalletje aandachttrekkerij. Wel een hoop hysterie om niks. Bij Swapichou heersen de ridders van de dubbele moraal. De gebeten hond is er niks bij,

  Like

 2. 90% van de vrouwen hebben hysterische trekjes, Don.

  En zijn zwaar impulsief, zodat ze zich na een paar dagen weer bedenken.

  Zul je zien.

  Like

 3. Ach daar hebben ze mij nu voor. Ik kruip niet in holletjes en wordt niet histories…. Laten we er maar eens fijn de draak in gaan steken. It is on 😀

  Like

 4. Maar mensen, ff zereneus,

  Ik neem wel aanstoot aan dit artikel hoor. Iedere Crowley adept weet toch dat zijn boeken vol zitten met boobytraps en alleen een echte kennert zoals ik echt van nep kan onderscheiden? Daarom zal ik jullie deelgenoot maken van een geheimpje(Sorry Satanische broeders maar het is voor een goed doel). Iedere zichzelf respecterende Satanist weet dat je geen kindertjes neukt daar heb je namelijk niets aan. Alleen ongedoopte jongetjes die koken we uit om het vet want daarvan ga je vliegen 😛

  Ik verwacht nu wel een rectumficatie heur 🙂

  In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi!

  Like

 5. Maar ehm.. hoe staat het ervoor heren? Al genoeg bij elkaar gebedeld om die trilling weer wat omhoog te ketsen? Ik bedoel het moet wel een uitdaging blijven hoor anders wordt het te makkelijk 🙂

  Like

 6. Het voelt een beetje of de markies de Sade is langs geweest op het blog van Don in de vorm van Kraven, die zijn teksten achterlaat in de vorm van poep.
  Waarschijnlijk stond de Ibrator iets te snel.

  Gooi er even wat virtueel gloor overheen dan ruikt het wat frisser hier.

  Nee ik weet het al hij is beschadigt beyond repair natuurlijk, soort karma.

  Kraven
  april 5, 2015 om 16:19 • Beantwoorden

  Oh jawel hoor. Lieden als Oldencrap, Vrijland, en Wasbauer beschadig ik graag beyond repair als dat betekend dat ze definitief oprotten van het Interweb 🙂
  Solaris WolFox (@SolarisWolFox)
  april 6, 2015 om 10:21 • Beantwoorden

  DO IT!

  Like

  • Een beetje out dated ben je met je joker avatartje en je all seeing eye als logotje. Je komt hier bleren als een chaos voetsoldaatje van Jeroen ,die jij heel hoog ziet zitten.(aan je smerige smaad stuk over Don te lezen)
   Weet je dat deze Jeroen mensen als jodenhaters neerzet door te manupuleren?
   Die saturnus energie waarin jij zit is afgelopen, het is Jupiter wat de klok gaat slaan, join us!

   Like

  • Het is heel doorzichtig allemaal, dezelfde woorden worden aangehaald, gekkies, gekkies en gekkies.
   Jeroen is origineel, een verknipt origineel danwel, maar hij is wie die is, Kraven darentegen is een meelopertje ,met een cursus perceptiemanagement op zak.
   Hij wil zo graag meespelen, het is gewoon pathetic.
   Jij weet toch veel van magick,Joker , wat zegt 9-11 jou?
   http://openmindconference.nl/

   Laatste stuiptrekkingen van een oude porno producent, zo man wat moet hij trots zijn hoe hij aan z’n geld is gekomen, wauh en dan afgeven op callcentermedewerkers(vrindje Jeroen) en mensen met een uitkering(Kraven), beetje hoog van de toren is het niet? Moraal (zeg maar anaal ridder) ridder, Kraven, hahahahaha.

   Like

  • Waar is Monsanto als je ze nodig hebt?

   Waar zijn je reaguurders als je ze nodig hebt? hahhaha
   Je nieuwe artikel staat er al 3 uur op, wauh top notch aanwinst, je zou bij teiger terug verlangen, dit is geen partij.

   Like

  • Pepijn onder die steen van je is het een stuk rustiger. Als jij integere en scherpzinnige mensen als Vrijland aanvalt mag je van mij ook gerust een stuk verrot hout nemen hoor.
   Nederland wordt er van dit soort goedkope aantijgingen niet beter van.

   Like

   • Val Vrijland niet aan joh, ik heb hem zelfs maanden gesteund Nemesis. Lachen is geen crime.

    Mensen moeten wel weten, dat ook Vrijland wel wat kan leren (net als ik) hij heeft wel medestanders weggejaagd, zoals mij en God, maar goed zand erover.
    Buiten dat weet je sinds de dagen van Argusoog(Baron71) hoe dingen lopen, positieve kritiek moet kunnen ,ook op je medestanders,

    Like

 7. Gut o gut, dat veroorzaakte met moeite een grijns. Dit is toch hopelijk niet het beste wat jullie in huis hebben aan commentaar? Hier word ik niet warm van hoor 🙂

  Like

  • Kraven, je snapt het niet: Je moet de trollen voeden! Neem een voorbeeld aan huilie-huilie jeroentje, die Meesterdraaikont begrijpt tenminste wel dat ie alle aandacht krijgt als ie het hele internet mee laat genieten van z’n endeldarmfixatie, z’n eindeloooooooooooos gewauwel over nooit gebeurde inwijdingen in schimmige heaumeau-erotische pseudo-occulte clubjes. Even serieus, jouw integriteit zit je in de weg, met jou lijkt me bijvoorbeeld een inhoudelijk gesprek zelfs niet geheel onmogelijk. Mag ik weten hoe jij aan lager wal bent geraakt in die afvoerput van het web bij Jeroen Hoogmoedweij?

   Liked by 1 persoon

   • Dat lijkt me toch duidelijk? Jeroen en ik hebben een hekel aan hetzelfde: Oplichters, charlatans en lafbekjes die kinderen gebruiken om ouders te raken. Wie de schoen past mag hem aan trekken.

    Ik vrees echter dat jij het bent beste Saveltandhijger die mij niet begrijpt. Er bestaat geen lager of hoger wal als je jezelf aan geen enkele maatstaf confirmeert, Dat ben ik zo hoog of laag als nodig om te doen wat ik zinvol acht.

    Like

 8. Leuk die zwarte humor. Maar ff serieus ik zal wel wat gemist hebben maar Kraven van wat ik in het verleden van jouw heb gezien is dat je goed gebruik maaakte van je common sense. Wat niet wil zeggen dat ik het altijd met je eens ben. Maar om met Jeroentje op te gaan trekken? Heb je een klap van de molenwiek gehad?

  Over aleister Crowley, ik heb nog nooit iets van hem gelezen maar van wat ik heb begrepen is dat zijn werk misbruikt en misgeinterpeteerd is o.a. door satanisten. Of dat werkelijk zo is kan ik dus niet over oordelen daar ik nog geen van zijn boeken heb kunnen bemachtigen. En mijn vraag is heeft iemand zelf zijn boeken gelezen? of lopen we mekaar na te praten? ( bedenk dat wordt ook gedaan mbt zaken van WO II dus ik probeer open mind te houden dor zelf ook te onderzoeken.

  Liked by 2 people

  • Ik heb uiteraard alle werken van Crowley in mijn bezit en meermaals gelezen. Evenals de werken van Eliphas Levi, Szandor La Vey en vele andere occulte werken tot aan de werken van van Abramelin the mage. Dus ga er maar goed vanuit dat ik weet waarover ik schrijf.

   Like

   • Eh Kraven, kun je ons, slaven, nog eens uit leggen waarom je zo’n hekel hebt aan oplichters, charlatans en lafbekjes die kinderen gebruiken om ouders te raken ? Je komt nogal verwarrend over als je tegelijkertijd beweert dat je jezelf aan geen enkele maatstaf confirmeert.

    Like

   • Crowley wordt gebruikt door een klein clubje elitairen voor hun persoonlijke age of Horus projectje.
    Zie Lagarde’s (IMF) 777 speech .
    Dat daar 1 miljoen mensen voor geofferd zijn in de laatste 15 jaar, zal je geen reet interesseren, denk ik.
    Nou kom op dan wat vond Crowley van de getallen 9 en 11?
    Eliphas Levi, Szandor La Vey ,dat is pop satanisme, dat verklaart wel die slechte chaos stukjes van je.
    Neem een cake of light, ga je het beter van inzien (geen placebo die je nu vreet)

    Sabeltandhijger 8 april 2015 om 20:04 · ·

    Ziva lijkt me dan wel weer een lekker dier, hehehehehe [Moddervette lach]

    Zeker , als dat Ziva is van die foto’s, whoeii!
    Ze heeft nog humor ook, eerlijk is eerlijk is moest wel lachen om die grap over Vrijland, die op koningsdag met een kleedje staat, 1 keer the Matrix triologie, 1 keer de Talmoed en de Koran (niet gelezen), vond hem wel goed, jammer dat ze zo uber-zio is ,dat schrikt dan weer af.

    Liked by 2 people

   • Heb je de titels van al die boeken liefs met isbnnr? want ik wil proberen om aan die boeken te komen. en nog een vraag die ik al eerder stelde waarom met jeroentje? die spoort echt niet dus ik vraag me serieus af een klap vd molenwiek gehad?

    Like

 9. Altijd lekker snel reageren, maar nu moet je het snel opzoeken, wat Crowley met 9-11 bedoelde.
  Of ben je gestruikelt over je paarse vloerkleed, toen je naar een van je nooit gelezen boeken probeerde te grijpen,?
  Dat haalt je usb Ibrator snoer toch niet naar de boekenkast of heb je een draadloze, lekker trillen he!

  Like

   • De hele wereld kan nu meelezen, dat jij ook een hoogmoedige charlatan bent.
    Je weet het niet, dus lul je er op deze manier uit.
    Zwak!
    En van die smilies word ik ook niet goed, je schrijft niets grappig, loser!

    Like

   • Je weet het echt niet he? hahaha.
    Je valt zo door de mand .
    Eerst roep je dat je alles van het occulte weet, een kenner nog wel, vervolgens stel ik een vraag en dan heb je niet eens het fatsoen om netjes te antwoorden (als gast op Don’s blog).
    Smile jij je maar lekker een eind weg, de laatste lachers lachen het hardst, Catweazle!

    Like

    • Weten is geenszins een verplichting tot delen(En tegen de eerste Satanische regel overigens) en kan me ook niet herinneren jou ook maar iets toegezegd te hebben, dus geen idee waarom jij meent ergens recht op te hebben van mij. Nou, was dat een nette GFY of niet? 🙂

     Like

   • Is het laatste woord hebben iets wat Jeroen je heeft geleerd. toen je hem de Ibrator uitlegde, samen tot de power climax komende?
    Je bent played out en diep in je hart, weet je het !

    Hoeveel levert dat nou op een porno buisiness?

    Like

   • Nou dat heb jezelf vertelt in een interview ,als ik me goed kan herinneren. Verder heb ik niets tegen porno (geen dieren en kinder) anders zou ik een hypocriet zijn, ik heb ook een periode gehad.
    Betreffende de eerste satanische regel, sla je ook de plank behoorlijk mis. Als je op La Vey doelt,

    regel 1,
    Do not give opinions or advice unless you are asked.

    Dat doe je wel en nog wel als gast in het huis van een ander. (Don)

    regel 11 spreekt me wel aan.
    When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him.

    En dan is open territory natuurlijk ook het internet en kan men iemand destroyen beyond repair met woorden, natuurlijk.
    Of heb jij een andere satanische bijbel of ben je het type ,die de duivel zijn ziel laat verkopen om je Ibrator ass te redden?

    Like

 10. en alleen een echte kennert zoals ik echt van nep kan onderscheiden

  Ja ja, begin een biologische boerderij, lijkt me echt het beste voor jou. Lekker tussen de geitjes, meeehhhhh.

  9-11 antwoord graag, (staat niet op wiki) even die grijze massa laten werken, kom op man je kan het!

  Like

 11. Boeken van Crowley zijn interessant en niet op zich zelf satanisch. Hoe Crowley het zag was dat de kerk geperverteerd was en als zij God vertegenwoordigen dan moest satan wel het goede zijn, soort tegenkracht. Crowley was een genie maar is later in z’n leven denk ik beschadigd geraakt, leefde ook in een hele andere tijd, daar moet je ook rekening mee houden als je zijn boeken leest. Satanisten misbruiken Crowley eigenlijk en hebben er niks van begrepen.
  De teksten van Crowley zijn denk ik ook op een speciale manier geschreven zodat de ‘dombo’s’ er iets ander uithalen dan wat hij bedoelt te zeggen, soort beveiliging eigenlijk, De satanisten zijn dus niet door die ‘beveiliging’ gekomen. En dan begrijp je er dus niks van. Vandaar dat zijn teksten echt met recht ‘magisch’ genoemd kunnen worden.

  Hoop niet dat die Jeroen met zijn pedante toontje ‘ik weet alles want studeer al 25 jaar mystiek’ komt aanzetten en dat iedereen dom is want dat kennen we nu wel. Jammer dat je met Jeroen hier niet over kan hebben zonder dat hij een soort alwetendheid claimt en de ander dom is. Zogenaamde soort van betweter zoals een jongentje van 12 dat kan zijn.

  Pepijn, zaadstengel zoals Jeroen je noemde, niet teveel met je zaadstengel denken, Ziva is een eng wijf, die foto’s zijn niet van haar waarschijnlijk, ze heeft je reactie geliked, in dat profiel staat haar echte foto. Een soort van lelijke heks.

  Liked by 1 persoon

  • Ook “De geheime leer” van Helena Blavatski werd misbruikt door Alice Bailey en de V.N.. Het is wat gestoorden met dit soort teksten doen. Jeroen Hoogeweij zat natuurlijk niet voor niets in een zelfde klas als Michael Aquino, een berucht NAVO kinderverkrachter en medeoprichter van de “Temple of Seth”.

   Like

   • Inderdaad Blavatsky, Crowley, MacGregor Mathers, allemaal ‘occulte’ schrijvers. Blavastsky heeft Crowley beïnvloed, althans er spreekt groot respect uit z’n teksten voor haar.

    Like

 12. Bijvoorbeeld:
  “Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.” Dit is ook weer zo’n tekst met zo’n beveiliging of omkering. De dombo/satanisten lezen alleen de letterlijke tekst: Doe wat je wil dat zal de hele wet zijn, Liefde is de wet, liefde met wil (zoiets). Dus kortom doe waar je zin in hebt.
  Terwijl mijn interpretatie is: do what ‘thou’ wilt, met ‘thou’ wordt de Goddelijke kracht bedoelt. De hele wet is, zoals uiteraard ook in de bijbel staat, de wil van God te doen, dat is waar alles om draait. Wat is de wil van God dan? Dat is een interessante zoektocht.

  Jeroen er ook al eens op gewezen dat ‘thou’ ook in de tijd van Crowley oud Engels was en niet voor niets zo geschreven is. Met ‘thou’ wordt Goddelijke kracht bedoelt. Een voorbeeldje van de holes in de teksten van Crowley.

  Like

 13. Ik kan me volledig aansluiten qua Crowley bij jou. (mijn broer is een Crowley kenner)
  Ook zijn boeken zijn gecorrumpeerd.
  Sorry ik heb altijd een zwak gehad voor heksen ik kan er niets aan doen, moge god mij vergeven.(laten we ook een beetje humor erin houden als dat ok is?)

  Liked by 1 persoon

  • Begin nu toch wel sympathie te voelen voor de dappere antiplotters van Swap. Dit soort suggestieve plaatjesbagger bewijst toch maar 1 ding ?

   Like

   • @Sabeltandhijger Precies Ziet er meer uit als een misgeboorte dan als een archont, nou tis maar wat je wilt zien he

    Ik zou zeggen Swapichutters…. Archont! Kikker in je kont.
    p.s. Vinden ze nog fijn ook 😉

    Like

   • trouwens wel bizar dat de diensten/NSA Sabine niet weten te vinden.Terwijl ze gewoon op internet reageert vanuit Berlijn.
    Zelfde geld voor Abraham C. en dat loeder van een moeder.
    Die NSA moet toch zo kunnen traceren waar die gasten zitten met hun internet?
    O, ik snap het al.Terwijl ik het typ valt het kwartje.Dat was een beetje dom van me.Kan net zo goed mn reactive weer weghalen.
    Weet je wat,ik laat het staan.Misschien valt bij kwartje ook bij anderen.
    Sorry beetje off topic.Draadje gaat over andere satanische globalisten.

    Like

  • @Elvetwelve Soms als ik naar de wolken kijkt zie ik engelen, lama’s, sinterklaas en archonten.

   Geef dat maar even door aan die CrCr’s (Crowley criminelen).
   Doen waar ik zin in heb: Prima stuur ze maar een voor een naar mij, dan zal ik eens kijken waar ik die dag resp. nacht zin in heb ! Dat soort lui zijn volledig gestoord. Niet 1 steekje, het hele breiwerk … is mislukt, total loss.

   Like

  • die kop van Webre kan ik niet meer zien.
   Levensgevaarlijke vent.Hij hypnotiseert je Elve.
   Wanneer wordt je nou eens wakker Elve.

   Like

   • wordt met dt? slaat nergens op.Sorry.Zit te multitasken,vandaar slordigheidje.
    Muziek maken met audiotool, is leuk hoor Elve.

    Like

  • Elve Twelve, part_2 . iets over bewezen Holocaust.
   Dan klopt er dus iets niet.Heb je het zelf wel gelezen, of plemp je weer iets neer zonder het zelf te hebben gelezen?(net als het profile van NWO-Sabine-je weet wel-CERN,digitaal geld etc)

   Like

 14. sorry nog een vergeten de unam sanctam iedere ziel per pauselijk decreet verkocht op the intergalactic human energy excange

  Like

 15. Het blijft opvallend dat de roepers van Swapichou op andermans blog het hoogste woord hebben, hun zegje willen en kunnen doen. Als je dat op hun website doet, word je eerst afgezeken en daarna er af geflikkerd. Je kan inhoudelijk zeggen over DonQ wat je wil, maar hij is principieel als het gaat om het vrije woord.

  Like

  • Je bent wel een enorme huilebalk @vrouwentong.

   Man, man, wat kan jij een tranendal van jezelf maken. Nooit horen we iets van je dat ook maar een momentje van ‘goh da’s geinig dat hij dat zegt’ veroorzaakt.

   Nee, je komt in het donker onder de vloer vandaan kruipen met een gezicht vol tranen, die je dan ook nog eens heel erg ‘ik ben zielig’ gaat verhaspelen.

   Echt, jongen, man up, je hebt nu een droog plekje gevonden tussen ‘gekkies’. Jij zou daar morgen al de Leider kunnen spelen. Stop met huilen. Neem die rode pil. Koop een zwarte vlag, roep ‘pedo’ en maak wat van je leven.

   Like

   • Omdat jij het bent zal ik ook 1 keer inhoudelijk op je ingaan. Argumenten als “iemand is een huilebalk” daar win je geen oorlogen mee. Dat is stemmingmakerij en bovendien een zwaktebod, en lekker makkelijk op de persoon, liefst in herhalende vorm. Kom op zeg, dat kan stukken beter, sluwer en beschaafder. Het gaat erom als iemand op Swapichou een reactie wil plaatsen, bv een kritisch geluid, dat je jezelf volslagen belachelijk en ongeloofwaardig maakt als je daarop gaat modereren. Ik maak dat punt en dan kom jij aan met een of ander psychologisch spelletje om jezelf te overtuigen dat het allemaal aan een ander ligt.

    Als ik ook nog wat tips en advies mag geven over je schrijfstijl en je stukjes. Probeer eens wat minder onbehouwen over te komen, iets minder gelijkhebbend toontje. Subtieler in je beeldspraak, maar ook in het algemeen iets vinniger qua inhoud en minder uit emotie. Heb je wel eens gedacht aan testosteron verlagende medicijnen. Zou je elegantie ten goede komen.

    Liked by 1 persoon

   • Nee, natuurlijk win je geen oorlog met huilebalken. Duh.. anders zou je nu een Hamas-vlaggetje in je wordpress-taalgenie kunnen vinden. Oorlogen win je met heel veel bommen, niet subtiel, niet beschaafd, en het liefst in herhaling.
    Boem, boem, boem..doei.

    Nee natuurlijk maken wij ons zelf bij Swapichou niet belachelijk wanneer wij jouw reactie niet doorlaten. Wat is dat toch in jullie koppies dat je denkt dat wij op jullie reactie zitten te wachten, of dat er überhaupt een kans is dat die reactie iets bijdraagt. Nobody fucking cares wat je denkt man! Accepteer dat nou eens.

    Testosteron-verlagende middelen geven aan een vrouw om wat minder emotioneel over te komen? Lijkt mij een goede medicatie. Not.

    Dus, echt, @vrouwentong. Je hebt helemaal nog niets gepresteerd. Niemand heeft van jou ook nog maar een alinea gelezen. Niemand kent je. Niemand mag je, en niemand haat je. Je bent niemand. Daarnaast weet je niets, kan je niets, ja huilen dat kan je, en ben je nergens welkom.

    Ja op deze vuilnisbelt. Maar hé, AIRVD mag hier met twee van zijn stemmetjes tegelijkertijd ronddolen. Mag hij nergens anders.

    Bespaar mij dus je adviezen @vrouwentong. Kies je eigen niveau. Misschien huil je ’s nachts dan wat minder.

    Like

   • Ga je nou echt de hulp van de beheerder van deze site inroepen, huiliefantje?

    Echt, ga iets doen met je leven, want op blogs rondhangen gaat jou nooit iets opleveren.

    Like

   • Oh wat slim en gewiekst weer van Ziva, zo even tussen de regels door even een standje aan Don geven: hij laat gewoon toe dat twee verschillende stemmetje mogen reageren. Slim en gewiekst, ik zou zeggen, dit is geen VMBO niveau meer maar meer HAVO. Geniaal.

    Like

   • Juffie, juffie, ja maar, ja maar AIRVD mag hier met twee stemmetje ronddolen. Ja maar, ja maar. Het is zo zielig en kleuterniveau. Kom op Ziva, kun je nou echt niet beter? Gewoon een beetje volwassenheid tonen, daar hoort bij dat je niet zo kortzichtig en impulsief bent als een kleuter, en je gewoon fatsoenlijk gedraagt. Is dat nou zo moeilijk? Of gelden voor zionisten andere regels? De protocollen van zion ken ik niet uit m’n hoofd misschien dat je dat even kan verhelderen welke protocol hier van toepassing is.

    Like

 16. Blog Swapichou.

  vrouwentong december 14, 2012 om 00:52
  “Schrijvers en volgers leven in symbiose met elkaar. De schrijver krijgt de illusie en de bevestiging dat hij of zij gelijk heeft, de volgers kunnen hun ei kwijt op die website onder gelijkgestemden. Ze voeden elkaar, kunnen niet zonder elkaar.”

  swapichou december 15, 2012 om 11:51
  ,,Ja je hebt nog gelijk ook…. Haast ziekelijk eigenlijk.
  Ik twijfel plots of wij nu niet exact hetzelfde doen ;-);;

  Jeroen op Barracuda 3 april 2015:
  ‘We plaatsen wat onszelf goeddunkt, modereren zoals het ons uitkomt en hebben verder geen enkele boodschap aan wie dan ook.’

  ( En die fiets met die lekke band? Er was minstens 1 lekke band, lees het requisitoir maar. 😉 )

  Like

 17. “complot gekkie avant la lettre”

  Between 1967 and 1968 Fagan recorded ‘The Illuminati and the Council on Foreign Relations’, three LP records allegedly documenting the activities of a secret society known as The Illuminati.

  Like

  • Beetje mosterd na de maaltijd, Fagan. Ik denk dat we dat station gepasseerd zijn. Het is voor mij even wachten op wanneer Lucky Larry dat miljoen stort ,zodat we ons mond houden. Dan hebben we het er gewoon niet meer over.
   over 9-11 . Zie jij de massa wakker (naar woord!) worden, denk het niet, ik ben al bewust van Fagan sinds 2000, je loopt z’on 15 jaar achter met alle respect en die Archons holocaust info, ziet er fake uit, maar goed dat is mijn mening.
   Waar is Don?

   Like

 18. volgens mij kun je beter geen energie vampiers voeden.
  Absoluut niet reageren op hun haat is het beste wat je kunt doen.
  Doe gewoon alsof ze er niet zijn.
  Ik had ontwaakte mensen wel wat hoger ingeschat.

  Like

 19. en AIRVD, de protocollen van de pedos van sion hoef je niet uit je hoofd te kennen, je kunt het gewoon googlen.
  Alle media infilreren staat er ook gewoon in.

  Like

 20. Ik denk dat Ziva een te hoog testosteon niveau heeft.
  Met zulke dames heeft discusseren zin.
  Ze hebben daar medicijnen voor, maar als je te ver heen bent dan ben je niet meer voor rede vatbaar en zul je elke hulp afslaan en beschouwen als onzin.Het is net als met bipolaire mensen, als manisch worden en dus die te ver heen zijn,worden ze psychotisch en dan is het te laat.Dan helpt enkel nog dwangmedicatie.

  Like

  • Adamas…!!! lieve schattige bunker dildo van me. Ik heb je gemist.

   Hoe is het met je? Waar was je? Opgesloten? Gedwongen?

   Maar je bent er weer. Zo fijn, kunnen we eindelijk weer genieten van je fraaie kromzinnen en je linkjes-autisme.

   Mooi man, zo’n wajong uitkering.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.