Capricorn one uit 1978

Al in 1978 kwam de film “Capricorn one” uit waarin het allemaal draait om een fake missie naar Mars die door filmbeelden gemaakt op Aarde als waarheid via tell-lie-vision wordt verkocht. Dit was al ver voordat Kubrick met zijn film “The Shining” kwam waarin hij via verdekte symboliek en boodschappen aangaf de gehele Apollo 11 missie op Aarde te hebben gefilmd. Later kwam er nog de bekende film “Wag the dog” in 1997 waarin verteld werd hoe de massa via het medium tell-lie-vision een valse realiteit wordt ingeprent.

Conclusie is dat de tell-lie-vision samen met de andere msm de grootste vijand is van de mensheid. Het is het ideale middel om de massa te hersenspoelen. Zolang niet een groot gedeelte van de bevolking dit gaat inzien blijven we overgeleverd aan een stel psychopaten aan de knoppen.

Ook de huidige generatie journalisten (hoernalisten) hebben hun ziel aan die groep uitverkorenen verkocht.

Hieronder de film, geniet ervan over de paasdagen en wordt wakker. Dit was al in 1978!!!!

Fijne paasdagen.

Advertenties

11 Reacties op “Capricorn one uit 1978

  1. Pingback: We stoppen ermee |·

  2. Nepal Aardbeving is een Hoax—reden:$$$ ivm donatie’s.trefwoorden:crisis acteurs–controlled demolition–GCI–zie you tube:Nepal hoax

    Like

  3. De Nepal Aardbeving is de grootste Hoax,na 9/11 van de afgelopen 14 jaar,meer dan 1 miljard aan donatie’s heeft zogenaamd Nepal gekregen,misschien krijgt Nepal 20% voor het meehelpen om deze hoax te realiseren,waar zouden die andere 80% naar toe gaan?Dus de Nepal hoax,is de grootste oplichting Hoax ivm geld.Geen doden,geen vermisten,geen gewonden,geen aardbeving.De hoaxes worden nu in samenwerking met gebruik van CGI en Crisis Acteurs gemaakt.In wakker nederland,is geen haan die erna kraait ivm de grootste Hoax van de afgelopen 14 jaar.Namelijk de Nepal Earthquake hoax?!?!

    Like

  4. You Tube:Lesta Nediam-channel-Junglesurfertv-channel-Jon Brown channel-Dave Johnson channel-HOOKED onYourHOAX-channel–Benjamin Donkey channel-Cartoon Plane in the Sky-channel–Zachary K Huppard-channel-Praz-channel…etc..ivm de Nepal Earthquake Hoax….crisis acteurs-cgi-green screen-fotoshop..etc..oordeel zelf..

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s