Jeroen Hoogeweij, krijgt hij hulp van zijn vroegere misbruikers?

Je leest het vaker dat mensen die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn later vaak zelf dader worden. Ook in het gevalletje Jeroen Hoogeweij zou dat maar zo eens kunnen. In een eerder schrijven gaf ik al aan waarom ik Jeroen Hoogeweij verdenk van SM pedoseksualiteit. De door hem gebruikte symboliek in zijn artikelen laten immers niets aan de fantasie over. (lees hier het bewuste stuk)

De BDSM PEDOBEER zoals door Jeroen Hoogeweij symbolisch gebruikt.

De BDSM PEDOBEER zoals door Jeroen Hoogeweij symbolisch gebruikt.

Zoals sommigen misschien al meegekregen hebben heeft Jeroen Hoogeweij na afwijzing van zijn flutaangifte met behulp van advocaat Oscar Hammerstein een artikel 12 procedure opgestart tegen Don Quijotte. Het mag wat kosten, waar doet hij het toch van en hoe? Zat Don Quijotte te dicht bij de waarheid, begon het lastig te worden die akelige waarheid over zijn persoon?

Afbeeldingsresultaat voor oscar hammerstein

Oscar Hammerstein

Doordat ik waarschijnlijk te dicht bij de pijnlijke waarheid kwam wordt er ineens met namen gegooid van topadvocaten en hoge justitieambtenaren. Zo loopt Jeroen Hoogeweij, als een pauw zo trots, te pronken met de namen Oscar Hammerstein en Jan Wolter Wabeke. Beiden zijn oude bekenden van onze grote vriend Joris Demmink die altijd door Jeroen Hoogeweij op het internet in diverse fora te vuur en te zwaard verdedigd wordt. Vele homoseksuele feestjes in huize Wabeke, waarbij de Tsjechische kinderporno producer en vriendje van Joris Demmink aanwezig was, zijn beschreven door o.a. Henk Krol.

Jan Wolter Wabeke

Jan Wolter Wabeke

Opvallend te noemen nu is dat zowel de naam van advocaat Hammerstein als van Wabeke voorkomen in het “Rolodex dossier” dan wel de “Samson Papers” die dan weer samenhangen met het van bovenaf gefrustreerde onderzoek naar pedoseksuele misbruikzaken door een groep homoseksuelen binnen de ambtelijke top van justitie en de advocatuur. Is dit toeval? Lijkt me niet!

wabeke

Hammerstein is het voormalige homovriendje van oud hofadvocaat Frits Salomonsen, bevriend met wijlen prins Claus, over wiens sadistische misbruik van jonge Marokkaanse jongetjes in zijn martelkelders aan een gracht in Amsterdam al veel is geschreven en bekend geworden via o.a. het internet. Salomonsen is Nederland inmiddels ontvlucht en woont nu comfortabel in Zuid Frankrijk. Gevrijwaard van verdere vervolging. Zou Hammerstein als homovriendje van deze martelkamers destijds niets hebben meegekregen?

Frits Salomonsen en Claus

Frits Salomonsen en Claus

Jeroen Hoogeweij gaf zelf al aan in verschillende reacties op zijn blog Swapichou dat hij valt op oudere mannen en er van houdt om onder het gebruik van harddrug XTC seksueel vernederd te worden. Zweepjes, tepelklemmen alles wordt erbij gehaald.  Een bijzondere en defiante seksuele voorkeur in mijn ogen. Waar komt zoiets toch vandaan? Zou het kunnen dat Jeroen Hoogeweij in zijn jonge jaren zelf is misbruikt door mannen als Salomonsen en/of Hammerstein? Zou het kunnen dat Jeroen Hoogeweij de nota van Hammerstein in natura betaald? Gezien de leeftijden is dat zeer wel mogelijk. Het zou meteen verklaren waarom Oscar Hammerstein hem juridisch bijstaat. Het zou ook gelijk een verklaring zijn voor het vertrouwen dat Jeroen Hoogeweij heeft in het verloop van de art. 12 procedure. Het was immers Wabeke die de baas was van de afdeling die daarover moet gaan beslissen volgens Jeroen Hoogeweij.

Beangstigend bij een, in mijn ogen, verwarde en beschadigde persoon als Jeroen Hoogeweij is zijn lidmaatschap van een sekte als de O.T.O.. Wat dit soort sektes allemaal uithalen kunnen we nu zien aan de bekentenissen van de 2 kinderen in het Hampstead misbruik schandaal. Kinderen werden verkracht in deze zaak, baby’s vermoord en opgegeten en van hun huid werden schoentjes gemaakt. Overdreven??? Fantasie??? Dat dacht ik ook tot ik de volgende sites tegenkwam over zulke schoentjes en het slachten van menselijke kadavers ter consumptie. Ik vind het beangstigend waar verwarde en beschadigde mensen toe in staat zijn. De Hampstead misbruikzaak staat los van de O.T.O. maar heeft mij wel aan het denken gezet over wat voor mensen achter deze sektes zitten. Ik zie die losgeslagen idioot van een Jeroen Hoogeweij hier wel toe in staat!!!

Jeroen Hoogeweij onderweg met pedoseksueel en necrofiel Savile. Op weg naar een offerritueel?

Jeroen Hoogeweij onderweg met pedoseksueel en necrofiel Savile. Op weg naar een offerritueel?

 

40 Reacties op “Jeroen Hoogeweij, krijgt hij hulp van zijn vroegere misbruikers?

 1. Jeroen’s koshere advocaatkeuze heeft bij nader inzien inderdaad een hoog “slobbergehalte”.

  Volgens mij heeft ie dan ook een hekel aan voorhuidjes, maar daar kan ik me in vergissen natuurlijk.

  Het zij deze aivd-agent gegund.

  Lèkker slobberen-gn-gnnn …

  Like

 2. U moet weten dat ik weinig tot geen enkel mededogen heb met pedootjes.

  Zelfs niet wanneer ze zèlf een paars vlindertje zijn geweest in hun vroege jeugd.

  Want dan zouden ze helemààl op de hoogte moeten zijn van de spygische sgade die dit in de kindergeest aanricht.

  Vandaar.

  Géén mededogen dus van mijn kant.

  Like

 3. Ook het feit dat hij een OTO-lidje is (geweest) , is geen verzachtende omstandigheid.

  Zèlf ben ik namelijk zo’n 6 jaar lid geweest van de ANWB.

  Dus wederom : géén mededogen voor Jeroen.

  Helaas pindakaas.

  WA-HA-HAA-HAAA ! ! !

  Geliked door 1 persoon

 4. Refereert Jeroen wellicht aan zijn poepgaatje wanneer hij het over die “hermeneutische cirkel” heeft ?

  Nou, probeer op zo’n “hermeneutisch moment” eens een scheet te laten Jeroen …

  Het is maar een gedachte natuurlijk.

  Dus gewoon ff checken joh ..!

  Like

 5. En regel even via je koshere Justitiecontacten een “objectieve” (homo-)rechter voor de gewenste uitspraak.

  Of desnoods een hetero-vrijmetselaartje.

  Lijkt me niet moeilijk.

  Zeker niet in NL.

  Like

 6. Wat een vreselijk figuur is dat toch die Jeroen, hoe die weer tekeer gaat op dat cointel blog een soort nazi gedrag.
  Hij is het mannetje hoor.
  Zelf mensen van Swapichou komen hier hun beklag doen over de gruppenfuhrer. (geinfiltreerd en overgenomen door)
  Probleem is dat hij vrindje Hammer(stein)house of horrors aan zijn facsistische zijde heeft, je weet hoeveel verkeerde macht die gasten hebben.

  Wist jij trouwens Don dat als mensen vergast worden ze roze uitslaan door Zyklon B? Twee gerenommeerde Amerikaanse artsen zijn meteen in 45 naar de kampen gegaan en hebben dood door honger en typhus vastgesteld,
  dat snapt Jeroen dan weer niet.

  Like

  • Waar ze jou van beschuldigen doen ze zelf, de hypocrisie druipt van dat blog. Je hebt genoeg tegen bewijs van wederzijds “gedrag”inclusief het plaatsen van foto’s (denk aan vrijland in een homo pak). Ik heb ook posts gezien zwaar beledigend tegenover moslims bv. Hun taal gebruik liegt er ook niet om.
   Een eerlijke rechter weegt af en moet inzien dat het wederzijds is, niet schuldig dus.
   Plus een taakstraf voor Jeroen en Ziva voor het ontkennen van het ontkennen van de holocaust.
   (door vergassing)
   DQ; Heb de laatste woorden ff weggehaald. Is strafbaar lijkt me.
   DQ; Heb ze weer teruggeplaatst want ik had het verkeerd gelezen. Sorry Pepijn.

   Geliked door 1 persoon

 7. Jeroen is ook strafbaar met het achterhalen van ip adressen, dat is een taak van de politie en dat doet hij zelf met speciale software, dat mag helemaal niet. Dat is prive!

  Like

 8. Jeroen is een ‘useful idiot’ ingezet/gebruikt door de autoriteiten in dit geval Hammerstein. Dit komt natuurlijk doordat wij (alternatieve) paar keer heel erg raak zaten, bulls eye. Bij Demmink maar ook blijkbaar bij andere zaken waardoor Hammerstein zich er nu mee is gaan bemoeien. Het is niet andersom.
  Jeroen heeft hoogstwaarschijnlijk ook toegang tot je PC, daar zou je rekening mee kunnen houden.

  Like

 9. Ziva is de afkorting van ‘aan de Zijde Van’, de losgeslagen opperknecht van Jeroen de Grote. Alleen Jeroen moet beseffen dat wie klappen uitdeelt er ook eentje terug kan krijgen. Meten met 2 maten noem ik dat. Jeroen leeft in zijn sprookjeswereld van zwart en wit, goed en kwaad. Hij is bang op zijn leeftijd zonder enige faam in de vergetelheid te raken. Als stukjesschrijver is hij nooit doorgebroken en dat lijkt hij nu uit te leven op anderen. Ik heb het te doen met Teigertje, hopelijk is hij/zij niet reeds door Jeroen gebrainwashed.

  Geliked door 2 people

  • Zijn allemaal subliminale boodschappen net als de foto van die blote kont van Ziva(?) met dat tempeliers kostuum.
   Momenteel is Jeroen steun aan het zoeken bij Barra, waar hij op een ongelooflijke manier bakzeil haalt.
   Hij tij keert zich, Boudine geeft nu ook heel langzaam toe dat Ken o Keefe het wel eens bij het rechte eind kan hebben (wat voor mij als een paal bover water staat!) dat 9-11 een mossad/Israelische -neo con operatie is geweest .
   Echt waar wie dat niet ziet, tja.
   Dat triggerde mij om de holocaust te onderzoeken (op basis van M15/6 en russische gegevens) .
   Van het officiele verhaal blijft dan niets meer over.
   Jeroen schrijft dat het hem alleen maar om Don gaat, iets met foto’s, gelul Jeroen! Als jij mensen als holocaustontkenners neerzet als ze een andere mening hebben dan het officiele verhaal en met de wet komt aanzetten en bovendien dreigt met je hoort in de gevangenis thuis op droog brood en water, dan ben je gewoon een gore facsist en ik wil je ook verzoeken daar mee op te houden,

   Geliked door 2 people

   • @Jeroen,
    Als jullie stukjes aanhalen uit reacties van mij, plaats dan de hele tekst inclusief linkjes anders haal je het uit zijn perspectief, maar je zal dit hanteren By Way of Deception, Thou Shalt Do War.” denk ik?
    Anders krijgen lezers een verkeerd beeld van me Pinokkio.
    Ik zou het weg halen of helemaal plaatsen inclusief de linkjes.
    Je wilt ook weer het laatste woord hebben bij Barra, zie ik you can fool the public, you can’t fool me!

    Like

 10. Manipulatie is Jeroen niet vreemd. Tel daarbij op zijn grove taalgebruik. Dan krijg je al snel het beeld van een internetgekkie.Ik zou bijna willen zeggen; jongens van het alternatieve nieuws laat je niet te veel uit (de tent) lokken door Jeroen. Hij is al die aandacht niet waard. Ik denk wel dat hij het type bloedhond terrier is, die eenmaal beet, niet meer gauw lost laat. Koest, af. In je mand. En laat de kat Ziva en de papegaai Teiger met rust.

  Geliked door 2 people

 11. Jeroen Hoogeweij schreef ergens dat advocaat Hammerstein een Vrijmetselaar is. Wat maakt dat Jeroen dan? Wat zegt dat ook over zijn kansloze art. 12 procedure. Gaan de broeders elkaar helpen daarin? Wabeke en dergelijken.

  Like

 12. Off topic,
  Goed nieuws broeders en zusters, er komen top notch sprekers op 6 en 7 naar Amsterdam, Ken o Keefe, Christopher Bollyn, Ole Dammegård oa.
  9-11 waarheid in een prachtige stad.
  De oto en non believers mogen 5 juni al komen speciale uitnodiging en een prive voorstelling!

  Zo nu een glas melk mijn broeders.

  Geliked door 1 persoon

  • Is ironisch he Jeroen dat wel toch wel he? Beetje op jouw level. Koop een kaartje beter dan de cake of light ouwe snoepert. Maar jij eet een placebo, vraag maar aan je innerhead.

   Like

 13. Ik zie nu pas trouwens rechtsboven deze blog dat je vanuit de andere vleugel van Huis ten Bosch ‘opereert’ zoals Hammerstein het in artikel 12 verwoordde. Ik zit in de andere vleugel 🙂

  Geliked door 1 persoon

 14. Jeroen maakt zich belachelijk omdat ie zich kennelijk ‘gedekt’ weet door al die andere vrijmetselaren die van onze rechtspraak één grote corrupte bende hebben gemaakt.
  Wordt tijd dat geheime genootschappen in de juiste context worden gezien, namelijk dát kunnen doen, wat menselijk gezien absoluut niet door de beugel kan!

  Geliked door 4 people

  • Als mensen nou eens beginnen met in te zien (als ze willen) ,dat de vrijmetselarij een vorm van religie is, voornamelijk gebaseerd op de kabala en het herbouwen van de 3e tempel ,dan worden zaken een stuk duidelijker.
   Natuurlijk hebben de broeders ook invloed bij de nos en alle andere main stream kanalen ,anders zouden we niet zo’n verkeerd wereldbeeld voorgeschoteld krijgen.
   Stond niet in de wet, dat religie en staat /rechtelijke macht strikt gescheiden moeten blijven?
   Dat is het dus niet. (zie advocaat Hammerhouse )

   De rol van Ziva en Jeroen wordt dan ook duidelijk, alles neerhameren wat de agenda in de smiezen heeft en ze als anti-semiet, jodenhater of nazi neerzetten, een heel smerig spel dus.
   Maar ze komen er niet mee weg, nogmaals het tij lijkt zich te keren en meer mensen gaan vragen stellen.

   Kom op mensen BREAK THE SPELL!!! We zijn gebrainwasht door leugenaars en valse geschiedschrijvers.

   Jeroen ,je kan ook twee kaartjes kopen voor het Free your mind gebeuren , dan kan je samen met Hammerhouse komen , wel op de achterste rij gaan zitten ,want jullie kennende wordt het een vieze boel als de lichten uitgaan in de zaal en daarna alles weer opruimen met tissues aub.

   Geliked door 1 persoon

 15. Daarnaast zijn geheime genootschappen redelijk ‘kinderlijk’.
  Het refereert aan de kinderfase, waarin kinderen ook geheimen hebben, omdat hun ouders ze niet toestaan een vorm van privacy te hebben. Alles herhaalt zich, totdat het dan eindelijk eens tot het bewustzijn doordringt, waar men eigenlijk mee bezig is.
  Maar het is nog steeds confortabel om in de kinderfase te blijven hangen, want het levert kennelijk nog steeds iets op…
  Zielig pfffffff.

  Geliked door 2 people

 16. jeroen moetr niks zeggen want die veraad zelfs zijn joods geloofsgenoten , kun je nagaan jeroen is een jood die er in de oorlog andere joden zou bijlappen en aan de moffen had overgelevert

  Althans dat had je gezegd op een andere weblog , wat weer is.
  verwijder daar
  Dus als Jeroen in de oorlog had geleefd hadden er nog vele joden meer in auswitz mogen creperen als de holocaust waar zou zijn

  Verder is jeroen ook actief bij deze pedo groep : .https://www.luierforum.nl/forum/index.php

  Like

  • Zoals Asscher en Cohen hun opa’s van de joodse raad, dat waren verraders.
   Dat er mensen in Auswitch hebben gecrepeerd is een feit alleen niet op de manier die “ze” ons willen doen laten geloven.
   Ze hebben gekloot met de aantallen mensen (altijd handig voor herstelbetalingen naar Israel toe) en de manier waarop deze mensen zijn gestorven.
   Zeg maar de 9-11 van de jaren 40.
   Erg genoeg allemaal, maar laten we ons wel met de feiten bezig houden en niet met emotie.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.