Hampstead satanisch kindermisbruik schandaal en doofpot…

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Sinds enige maanden is er in het Noord-Londense Hampstead een groot misbruik schandaal aan het licht gekomen door bekentenissen van 2 kinderen van 8 respectievelijk 9 jaar welke door de biologische moeder, Ella Draper, en haar huidige levenspartner, Abraham Christie. zijn opgenomen. Een YT filmpje hiervan plaatste ik eerder in een artikel maar zal het hieronder in verkorte vorm nogmaals plaatsen.

In het kort komt het erop neer dat de kinderen hun vader beschuldigen van satanisch seksueel misbruik in groepsverband met leerkrachten, geestelijken, sociaal werkers, politiemensen en andere ouders van leerlingen op hun school. Deze rituelen zouden volgens de kinderen gepaard gaan met het vermoorden van offer baby’s. Van deze baby’s werd het bloed gedronken en het vlees gegeten. De schedels werden gebruikt in dansrituelen. Deze rituelen vonden o.a. plaats op school, in de kerk, bij instanties en bij de verschillende leerkrachten en andere ouders thuis. In totaal zou het om een twintigtal kinderen gaan die systematisch misbruikt werden in deze rituelen. Bij deze rituelen zouden tientallen baby’s zijn vermoord. De groep satanistische misbruikers zou zo’n 70 mannen en vrouwen betreffen.

De moeder, Ella Draper, die haar kinderen terug wil van die satanisten.

De moeder, Ella Draper, die haar kinderen terug wil van die satanisten.

De moeder besloot met deze opgenomen bekentenissen naar de politie te gaan om aangifte te doen. Dit was in augustus/september 2014. De kinderen zijn toen medisch onderzocht waarbij duidelijk rectaal littekenweefsel werd geconstateerd dat bewees dat beide kinderen ernstig rectaal misbruikt waren in het verleden. Dit ondersteunde dus de bekentenissen van de kinderen. Het was ook gelijk de verklaring voor de emotieloze bekentenissen van deze kinderen. Voor het medisch rapport klik hier en hier.

Nadat de aangifte gedaan was werden de kinderen uit huis geplaatst en werden ze opnieuw verhoord door de politie. Hierbij trokken beide kinderen, na meerdere verhoren op onmogelijke tijdstippen, ineens hun bekentenissen in en beschuldigden vervolgens de vriend van hun moeder van het opzetten van de kinderen tegen hun vader waarbij ze ook geslagen werden.

Pedoseksueel en baby killer. De vader Ricky Dearman.

De verhoren door de politie zijn onder dit artikel te bekijken. De grote vraag die dan direct bij mij opkomt is; Hoe is het mogelijk dat deze opnames op Youtube staan? Wie heeft deze gelekt bij de politie? Het moet bewust gebeurd zijn want het betreft verschillende opnamen van verschillende tijdstippen. Het lijkt erop dat de politie een tegen campagne aan het voeren was tegen eerdere filmpjes door de moeder en haar vriend geplaatst. Ook kun je grote vraagtekens plaatsen bij de verhoormethodes van de politie.

Door het intrekken van de bekentenissen en de geuite beschuldigingen richting de nieuwe vriend van de moeder werd de zaak geseponeerd en kwamen ineens de moeder en haar vriend in het beklaagdenbankje te zitten voor het opzetten van een complot. Dat de zaak geseponeerd werd mag als extreem worden beschouwd daar uit het justitieel medisch onderzoek immers was gebleken dat beide kinderen rectaal verkracht waren. Hoe kan de politie dan in zo’n geval deze zaak sluiten. Een bekende doofpotstrategie tegen klokkenluiders werd uit de kast getrokken door de politie, de omkeer methode waarbij de klokkenluiders ineens in het beklaagdenbankje zaten voor smaad en laster. Let wel!!!!! NIET voor verkrachting van de kinderen.

Toen dit laatste gebeurde stond voor mij vast, na eerst zeer sceptisch te zijn geweest, dat de eerste bekentenissen van de kinderen moesten kloppen en dat de politie, eventueel aangestuurd van boven, trachtte deze zaak in de doofpot te manoeuvreren. Hiertoe liet justitie geen middel onbenut en stonden er bijvoorbeeld al snel 9 man politie voor de deur van de moeder, Ella Draper, zonder gerechtelijk bevel of aanhoudingsbevel. De moeder en haar adviseur in deze zaak, Sabine Kurjo McNeill, moesten Engeland inmiddels ontvluchten om niet achter tralies te komen. Beiden verblijven nu in het buitenland. Waar de vriend van de moeder verblijft momenteel is mij onbekend.

Op het internet raakten de gemoederen inmiddels ook oververhit en werden alle middelen door justitie aangewend om de zaak in de doofpot te krijgen. Filmpjes werden van Youtube verwijderd, een petitie, door Sabine Kurjo McNeill opgestart om de zaak in het parlement te kunnen aankaarten, werd zomaar van het internet verwijderd. Geen middel wordt door het Engelse justitieapparaat onbenut gelaten. Waarom, waarom??? Juist, deze zaak moet in de doofpot!!!

Satanische rechter Pauffley

Satanische rechter Pauffley

Uiteindelijk deed een rechter, Anna Pauffley, uitspraak in deze zaak voor een soort van familierechtbank, achter gesloten deuren. Deze Anna Pauffley was ook al eerder betrokken bij eenzelfde soort zaak met Hollie Greig, waarbij ook vele hoogwaardigheidsbekleders waren betrokken. Ook deze zaak werd door haar vakkundig de doofpot ingewerkt waarbij de advocaat van de aanklager achter tralies belandde. Ook nu kwam ze tot een verwerpelijk oordeel. Ze wees alle beschuldigingen van seksueel misbruik af waardoor de moeder nu ineens verdachte is geworden wat betreft het beramen van een complot. De medische rapporten wees ze af als zijnde niet ter zake doende ondanks het feit dat hierin stond dat de kinderen seksueel misbruikt waren. Als niet medicus trok ze zonder kennis van zaken de inhoud van het rapport in twijfel.

Door al deze gebeurtenissen kunnen we nu stellen dat Engeland geregeerd wordt door een satanische bende. De satanisten zijn binnen alle geledingen van overheid en media doorgedrongen en hebben de macht. Ook kunnen we inmiddels vaststellen dat er binnen de normaal denkende bevolking steeds meer opstand aan het ontstaan is. De mensen pikken het niet meer. Daar waar België na de “Dutroux affaire” en Nederland na de “Rolodex affaire” weer rustig door politiek en media in slaap werden gesust lijkt het nu in Engeland te gaan barsten. Misbruikschandaal na misbruikschandaal komt boven. Betrokkenheid van de elitaire top staat inmiddels bewezen vast. Politiek en geheime diensten zijn volop betrokken bij seksueel misbruik en moord van kinderen. De politiek, media, justitie en de geheime diensten doen er alles aan om af te leiden van deze satanische Hampstead zaak. Kleine dj’s worden geofferd om af te leiden.

De beer lijkt los. EINDELIJK!!! Afmaken dat satanische tuig, ook in Nederland. Het is hier namelijk net zo erg, zo niet erger. Maak je borst maar nat Joris Demmink!!! En jij ook Jeroentje!!! (red. gezien de ophef, afmaken is bedoeld in juridische zin, zie ook mijn reactie hieronder i.c.)

bronnen:

http://whistleblowerkids.uk/

http://buschow.eu/2015/03/21/skandalurteil-in-london-etwa-70-kinderschander-trotz-erdruckender-beweise-freigesprochen/

Verklaring moeder, Ella Draper

Verhoor politie 1

http://zeeklytv.com/player/html5player/player.swf?config=http%3A%2F%2Fzeeklytv.com%2Fplayer%2Fhtml5player%2Fembed_player.php%3Fvid%3D19744%26autoplay%3Dyes

Verhoor politie 2

http://zeeklytv.com/player/html5player/player.swf?config=http%3A%2F%2Fzeeklytv.com%2Fplayer%2Fhtml5player%2Fembed_player.php%3Fvid%3D19745%26autoplay%3Dyes

Vanaf hier kan iedereen snel de betreffende verhoren vinden. Vraag je steeds af waarom de politie deze verhoren naar buiten heeft gebracht.

Hier nog een uitgebreider filmpje van de uitspraken van de kinderen. Let erop dat de kinderen precies de bijzondere kenmerken vermelden betreffende de geslachtsdelen van hun misbruikers. Hoe makkelijk is dat niet te controleren door de politie? Toch doen ze dat niet!

devil-worship-and-cannibalism-in-south-america

devil-worship-and-cannibalism-in-south-america

87 Reacties op “Hampstead satanisch kindermisbruik schandaal en doofpot…

 1. Pingback: ONLINE GIFTS to the #world: #GreatSpirit #WhistleblowerKids in #Dutch | 'Whistleblower Kids' in the Court of Public Interest·

 2. 1. Dit soort misbruik is niet alleen totaal pervers zeg maar in gewoon Nederlands, “Gestoord” maar het is erger nog volkomen laf om kinderen die zich totaal niet kunnen verweren tegen volwassenen en zeker niet tegen gestoorde volwassenen, te misbruiken.
  2. Het tweede punt is inderdaad -zoals hier al gezegd- dat kindermisbruik en in het verlengde daarvan chantage in vrijwel ieder westers land gebeurd en daarmee de bevolking door deze gestoorde psychopatische criminele moordenaars onderdrukt kan worden.
  Reken maar van yes, ze zitten op alle sleutelpostities in de maatschappij en in alle geledingen daarvan.

  Een Volkstribunaal zal met dit soort ‘figuren’ wel raad weten….

  Like

 3. De Rolodex, Dutroux, Demmink en nog vele andere affaires zijn nog lang NIET over en weg, Nee tot op de dag van vandaag en van morgen gaat dit misbruik, deze moordpartijen op kinderen door en door en door.

  Ik zou zeggen : Zegt het voort, zegt het voort….
  zorg dat er genoeg mensen “WAKKER” worden en dit beseffen, alleen dan kan er wat aan gedaan worden,namelijk!@

  Like

 4. We kunnen nu wel stellen dat de elite als vermaak kinderen misbruikt en molesteert, dat is hun vermaak, zoals ze ook het volk en de maatschappij compleet misbruiken, het is niet los van elkaar te zien en wie zitten hier achter? Juist, de Zionisten met hun verdierlijking en uitverkorenschap waardoor ze dit volgens hunzelf allemaal mogen doen.
  Ook in NL zijn zulke zaken in de doofpot gestopt, uit m’n hoofd had je de Oude pekela kindermisbruik schandaal maar zo zijn er veel meer, en allemaal, stuk voor stuk, in de doofpot beland. Het is eigenlijk een wonder dat de Robert M. zaak niet in de doofpot is beland, waarschijnlijk dankzij het internet en keihard bewijs van de Amerikanen. Wellicht zat hier ook bepaalde strategie achter van de Amerikanen. Want normaal nogmaals belanden dit soort zaken consequent in de doofpot.

  Like

  • Het is eigenlijk een wonder dat de Robert M. zaak niet in de doofpot is beland

   Wel gedeeltelijk , ook daar zijn bepaalde feiten afgedekt.
   In de agenda van de vriend van Robert M, stond een naam van een “hoge” ambtenaar met telefoonnummer, toevallig?
   Die man werkt voor het om en heet niet Demmink.
   Kat heeft daar over geschreven.
   Ik ken persoonlijk iemand met kinderen die tijdens dit drama daar op het hofnarretje zaten.
   Ze kregen als groep een advocaat en mochten niet met de pers praten.
   De directeur organiseerde “gezellige” slaapfeestjes bij hem thuis en loopt vrolijk rond (verdacht!)

   Like

   • Normaal gesproken -althans vergelijkbare kwesties in het verleden- zijn niet eens voor de rechtbank geweest, direct in de doofpot. Nu hebben ze nog een advocaat die openlijk zogenaamd tegen pedofilie is maar uiteraard onderdeel van het pedonewerk.
    Inderdaad credits voor Kat met die directeur is inderdaad niets gebeurd. Hebben ze het toch deels in de doofpot kunnen stoppen maar toch behoorlijke ‘imago’ schade voor de pedofielen want nu kunnen ze niet meer zeggen dat het allemaal onzin is zoals ze in het verleden consequent deden als kinderen gingen praten. Dan was het allemaal onzin zoals in deze Engelse zaak ook gebeurd. Kinderen zijn makkelijk te manipuleren en onder druk te zetten, juist daarom zouden ze vanuit rechtswege beschermd moeten worden tegen de zieke psychopaten.

    Like

  • Door de reacties van de beschuldigde instanties en de opstelling van de reguliere media is het nu 100% zeker voor mij geworden dat het eerdere misbruikverhaal van de kinderen klopt. De misbruikers verraden zich door hun verweer!!! Die directrice had zich beter even kunnen laten checken via een huisarts of zo om de beweringen omtrent haar genitale afwijkingen, zoals door het jongetje genoemd, te weerleggen. Maar dat doen ze dan weer niet!!! Waarom niet denk je? Ik denk het inmiddels zeker te weten, die eerste bekentenissen kloppen namelijk gewoon!!!

   Like

 5. De Britse alternatief journaliste Mel Ve vertelt in een tweedelig interview over haar ervaringen in Hampstead waar zij vanaf begin 2000 gewoond heeft. Ze vertelt over een sneaky Big Brother producer van Endemol (UK) die daar woont, over steencirkels, altaren, het type mensen wat daar woont (o.a. George Michael), de Highgate Begraafplaats (meest onheilspellende plek van Londen) waar vrijmetselaar Bram Stoker (Dracula) over schreef in de oudste pub Spaniards Inn die vlakbij Hampstead is gesitueerd, Joodse elite etc etc.

  Like

  • https://www. youtube.com/watch?v=N9JCwBfxHQg
   (even de spatie weghalen, vanwege ruimtebesparing op Dons blog)
   telefoonnummers onder in beeld. Mensen kunnen direct bellen, dus

   Een uitzending van bijna 2 uur!! Van de CCN (lijkt op CNN dus trekt wellicht kijkers).
   Kijk b.v. vanaf 1.00 u en kijk slechts10 minuten en zie hoe geweldig deze vrouwen vechten voor hun kinderen. Kijk hoe emotioneel, hoe woest, hoe vreselijk verdrietig ze zijn, ik krijg er tranen in mijn ogen van…
   @Mensen (its heartbreaking) In Nederland (lees: NeanderPedoland) is het niet anders.

   “Alleen kun je niets doen, WE moeten het systematisch doen, met z’n allen dus!!!!”

   p.s. Een vrouw wier kinderen worden misbruikt, wordt een tijgerin,
   en kijk uit ze vreet zo’n pedoViel volkomen op, met huid & haar !

   A.u.b geef deze kennis door ….

   Geliked door 1 persoon

 6. @Don : Persoonlijk zou ik de tekst nà “De beer lijkt los. EINDELIJK!!!” weghalen.

  Kun je gezeik mee krijgen.

  Je maakt ’t zo voor je tegenstanders wel èrg makkelijk 😉

  Geliked door 1 persoon

 7. Ja, maar goed, jouw “verdediging” zal door de door “hen” gekozen rechter vlotjes aan de kant worden geschoven.
  Zet er dan “afmaken in een rechtzaal” bij. Kan een boel gezeik voorkomen. Site sluiten enz
  Ik heb de sterke indruk dat je je tegenstanders onderschat ; de macht die ze hebben bedoel ik.

  Hier nog meer over dat Hampsteadverhaal ; LET op de interessante links die in dat artikel staan verwerkt !

  http://henrymakow.com/2015/03/Childrens-Revelations-Prove-Satanists-Control-UK%20%20.html

  En zie welke smerige rollen de rechters in die “BANNED Discovery Channel Documentary” spelen.

  Up to their eyeballs !

  Like

  • Thnx voor het plaatsen. Was aan het kijken of ik de essentie in het Nederlands kon vertalen. Daarbij was me het plaatsen van de Engelse versie er helemaal doorgeschoten. Nogmaals djw!

   Like

 8. @KnowTooMuch
  De rechterl macht is zo corrupt als wat. Op wat integeren na die daar zitten en allemaal bibberen voor hun baantje.
  Demmink, Teeven en Opstelten zijn weg, maar de rest zit er nog en handelt nog steeds zo, niet in de geest van de wet, maar falikant tegen de geest van de wet.
  En allemaal lid van het Corps. Vooral Minerva in Leiden is berucht!!
  Let op de hohemeboboospedocriminelen beschikken over diverse locaties met onderaardse gangen en ingangen in belenden panden.
  Zie het Fries museum b.v.
  http://www.lc.nl/friesland/cultregio/fries-museum-ruim-jaar-dicht-14444383.html

  Geliked door 1 persoon

 9. Conscious Consumer Network (CCN). Geweldig moeten we hier ook invoeren niet dat slappe gedoe van “radar” over kapotte mixers en lampen.
  Hoewel @Don dat al doet, maar alle artikelen van de de diverse waarheids en onderzoeks sites zouden uitgeselecteerd moeten worden op de meest actuele en relevante zaken en die op dat CCN (laten we het even: BBWW-N = Burger Bewustzijn[bevordering] en Waarheids en Waarschuwings Netwerk ) in dit geval BBWW-N gezet worden!

  Like

 10. Memorabel

  Het jongetje zegt aan het eind van het interview:

  If you face fear you got less fear on you.
  vertaald iets van: als je angst in de ogen kijkt of realiseert, heb je minder angst!

  Geliked door 1 persoon

 11. Even toch ook aandacht voor Nirvana en Demi van de Brink uit Schoorl die al 5 jaar uit huis zijn geplaatst tegen de wil van hun ouders:
  http://holliegreigjustice.blogspot.nl/2015/03/dutch-horror_18.html

  [Drie zogenaamde “onderzoekers” (collaborateurs van de elite Rene Voogd, Marcel Vervloesem en Frides Lameris) hebben zich met deze zaak bezig gehouden en hebben helemaal NIKS bereikt. Deze veronderstelde misbruikzaak is in een dichte mist uit het zicht verdwenen. Ra ra hoe kan dat? (Toegegeven, Ben is een rare vogel, maar dan nog..).
  Dit is toch echt wel een serieuze zaak die ook internationaal enige aandacht krijgt]

  Like

 12. Door dat er af en toe een zaak naar buiten komt .Weten die schoften hoe meer ze kunnen uitbreiden en hun netwerk alleen maar groter en uitgebreider kunnen maken het komt steeds dichter bij .

  Geliked door 1 persoon

 13. Pedofiele Britse minister president Edward (Ted) Heath (https://nl.wikipedia.org/wiki/Edward_Heath) was ook een bekende rond het park Hampstead Heath (‘Mr. Eddy’) waar Mel Ve het ook over heeft als een ontmoetingsplaats van pedofielen die ruituele bijeenkomsten houden:

  How Britain came to be in the EU under such disastrous terms was because Edward Heath was allegedly a coprophiliac, he would regularly take boys from certain care homes away on his boat for weekends. His sheets had to be perfectly white, clean ironed and perfumed, Heaths obsession with this made the boats name ‘morning cloud’ the subject of many in house jokes, nevertheless he was seriously warned 4 times by the police for hanging around public toilets, special branch had to appoint a man especially to protect him, it was Liberal party Leader Jeremy Thorpes threat to bring down Edward Heath and a big bunch of other politicians, which got him off the Norman Scott attempted murder court case. The name ‘Mr. Eddy’ was well known on Hampstead Heath and the boys home nearby in the seventies.

  http://whale.to/c/ted_heath.html

  PS Ik zag vandaag ook een reactie bij een YT video dat er in het (recente) verleden ook sprake zou zijn geweest van grootschalig pedofiel misbruik van kinderen van een kerkkoor van de Joodse synagoge van Hampstead die in de doofpot was beland.

  Like

  • Lord Greville Janner of Braunstone:

   Janner, a prominent speaker on Jewish rights who was President of the Board of British Jews, has been hailed for his efforts to see Holocaust victims receive compensation.
   ….
   It also says he is a member of the Magic Circle and the International Brotherhood of Magicians.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2526924/Police-raid-home-Labour-Lord-historic-sex-abuse-probe-spend-two-days-combing-600-000-apartment.html#ixzz3VU8781gK

   Like

  • Meer over deze Grevill Janner von Braunstone belangrijke hotemetoot van het World Jewisch Congress:http://blog.balder.org/?p=1644

   PS Ook ZEER interessant..:
   Het EJP, Europees Joods Parlement is een NGO, opgericht in 2011 door Igor Kolomoiski. Ja die Kolomoiski, onder wiens leiding zijn bende meer dan 100 burgers levend hebben verbrand in Odessa, dit is de man die heeft betaald voor het neerhalen van MH17, dit is de man met drie nationaliteiten (in het geval hij de benen moet nemen) en hij is degene die geen problemen heeft met zijn doodseskaders.

   Het EJP heeft zijn basis in Brussel. Niet zomaar ergens in Brussel, nee in het gebouw van de Europese Unie. Ze gebruiken zo goed als hetzelfde logo. Er zitten 120 leden in het parlement vanuit heel Europa, het parlement is op dezelfde wijze ingericht als de Knesset.

   http://www.zaplog.nl/zaplog/article/kolomoiski_oprichter_europees_joods_parlement_ejp

   Geliked door 1 persoon

  • “ In 1991, after accusing Janner of paedophilic behaviour with a teenager, Frank Beck was arrested and charged with the sexual and physical abuse of children in his care over a thirteen-year period.

   At his trial Beck stated that: – “One child has been buggered and abused for two solid years by Greville Janner“.

   Immediately after this, Janner who just happens to be, ironically, a long time member of the boy scouts association, and Sir David Napley, his solicitor, went to Police headquarters in Leicester.

   Whereupon, the following statement was issued:

   “We have advised Mr. Janner that he is prevented from making any statement at this stage”.

   Shortly afterwards, the Director of Public Prosecutions, Alan Green, let it be known that “for lack of evidence”, Janner would not be prosecuted, even though Paul Winston, who was just thirteen when he and Janner first met, was able to describe Janner‘s home, the hotel rooms they had shared, and Janner’s habits and person in detail.

   https://thecolemanexperience.wordpress.com/2013/05/03/the-mysterious-death-of-frank-beck-2/

   Like

 14. De Hampstead politie gaat nu de moeder en de vriend van de misbruikte kinderen vervolgen vanwege kindermishandeling wat natuurlijk de wereld op zijn kop is omdat de beschuldigde satanische sekte niet eens onderzocht is.. Het satanisch misbruik gaat volledig in de doofpot en de aanklagende moeder en haar vriend worden vervolgd voor mishandeling van hun kinderen:

  “Torture is the most accurate way to describe what was done by Mr Christie in collaboration with Ms Draper. Both children were assaulted by Mr Christie by being hit with a metal spoon on multiple occasions over their head and legs, by being pushed into walls, punched, pinched and kicked. Water was poured over them as they knelt semi-clothed.”

  http://www.hamhigh.co.uk/news/crime-court/police_investigations_hampstead_satanic_child_abuse_fantasy_1_4009633

  NB Wellicht moet je een heel goed advocatenteam nemen en de zaak met de kinderen voor laten komen om via deze weg het satanisch misbruik weer onder de aandacht van de publieke opinie te brengen.

  Like

  • Dit is natuurlijk het gevaar van de expliciete video met de kinderen nu ook meer en meer lijkt dat AC (blijkbaar een Britse Jood) en mogelijk ook ED (ooit getrouwd met een Britse bankier) de kinderen hebben gebruikt om anderen in diskrediet te brengen:

   “I hear people saying ‘not everything is a psyop!’ but that’s not the point – there are satanic cults, and child abuse is rife. This could work the way controlled opposition works: Once the time is ripe and all is set up for the children to be completely discredited, it will go viral on mainstream media and discredit the truth movement and more importantly child abuse testimonies. This might be used to also demonise people who are into raw food and hemp (like the mother and AC).
   But more than anything, my gut is telling me this is to put stricter controls on the internet.”

   Like

 15. Ook ik vind dhr. hoogeweij steeds onbetrouwbaarder overkomen, maar een ding even ter verduidelijking:

  Als ik de rapporten van de London Universital Hospital lees, dan komt toch juist overal naar voren dat de kinderen stelselmatig mishandeld zijn door de nieuwe vriend van de moeder, dhr Christie? Dit staat duidelijk meerdere keren on het rapport, gezegd door de kinderen zelf (slaan met ijzeren pollepel op lichaam, doof aan een oor geslagen in Marokko etc)

  Graag hierop je reactie.

  Like

  • Uit de medische onderzoeken kwam naar voren dat de kinderen langdurig (jaren gezien LITTEKEN weefsel) rectaal zijn misbruikt. Deze onderzoeken vonden plaats op 15 september vorig jaar. Abraham Cristie kwam pas in juni van dat jaar in beeld bij de moeder. Die beschuldigingen zijn dus onterecht wat betreft het seksueel misbruik door de nieuwe vriend. Hier vindt de klassieke omkeer methode plaats om bepaalde personen te beschermen en/of een grote verontwaardiging in het VK te voorkomen. Verder stond in de medische rapporten niets over beschuldigingen richting Abraham Cristie.

   Like

   • Dit begreep ik uiteraard, en is echt te betreuren.

    Enkel wil ik aangeven dat de vriend van de moeder dus ook aantoonbaar een gevaar voor de kinderen is, en in het verlengde daarvan vertrouw ik de moeder daarom ook niet, zij brengt de kinderen in gevaar bij haar vriend.

    Ik denk dat deze kinderen het beste af zijn bij een goed pleeggezin.. Aangenomen dat de werkelijke vader ook daadwerkelijk nog gestoorder is dan hun stiefvader.

    Like

 16. Hampstead Satanic Cult Cover-up: Leaked Medical Reports End All Doubt About Sexual Abuse Claims

  “There is sadly no doubt that whatever the veracity of the [children’s] claims, the police made a decision, a bizarre and inexplicable decision, to destroy the case and conduct a cover up”

  http://beforeitsnews.com/new-world-order/2015/03/hampstead-satanic-cult-cover-up-leaked-medical-reports-end-all-doubt-about-sexual-abuse-claims-3942.html?currentSplittedPage=0

  Like

  • Yes Sabine,we know Ben.
   Please try to contact Maud Oortwijn,she knows a lot of things.
   geweldig toch jongens ,het wordt steeds leuker.
   afz. Clear V.

   Geliked door 1 persoon

   • Don,het is allemaal hetzelfde kamp.
    Waarom horen we Sabine niet over Toos Nijenhuis.
    Waarom horen we Alfred Webre niet over Toos Nijenhuis.
    Webre moest wel afstand nemen van zn maat Kevin Annett. Damagecontrol voor Webre.Maar hij was te laat.
    Hebben we zn interview met Johan Oldenkamp pasgeleden gehoord?
    Zn verhaal klopt voor geen ruk. Is allemaal hetzelfde kamp.
    Even wat verraders op een rijtje,(Nederlanders en Canadezen, en Amerikanen door elkaar heen) Zo ff uit mn hoofd.
    En de meesten had ik al direct door,want beetje last van helderziendheid.
    Maud Oortwijn,Toos Nijenhuis,Casper Rutten,Sietze Planting,Boublog,Joanna van der Hoek, Gijs Peskens-alias Jacob Bruinsma(is nu bij de piratenpartij geinfiltreerd,doordat ze niet goed geexposed zijn en dat vind ik frustrerend))Micha Kat,Luca van Dinter,Leuren Moret,Alfred Webre,Alex Jones,Myra,Frides Lameris,Wim Dankbaar,Marcel Vervloesem(pedoclub Morkhoven)Adele van der Plas,Hans Mauritz,Maria van WRC,Vitaliti,Koos Woudenberg,Jack Abramoff,Rubenstein,Nico van der Ham,Rob van der Zon,Arend Zeevat en zo kan ik nog wel even doorgaan.
    Zijn allemaal Globalisten.

    Like

   • Onthullend boek (uit 2000) van misdaadjournalist Bas van Hout over het Bruinsma-syndicaat en de IRT-doorvoer van drugstransporten. In feite was deze doorvoer het legaliseren van illegale drugstransporten waar enkele CID-, douane-, FIOD en OM-ambtenaren tonnen dan wel miljoenen aan hebben verdiend (m.n. Cees Janssen (FIOD), Frits van der Putten (CID, Dordrecht), Klaas Langendoen (!) (CID, Haarlem), Joost van Vondel (CID Haarlem), Fred Teeven (!) officier van justitie/operationele spil namens minister Hirsch Ballin) omdat Bruinsma een relatief kleine vis was die bovendien al op zijn retour was:

    Klik om toegang te krijgen tot boek_basvanhout.pdf

    Like

   • ‘zo ff uit mn hoofd’
    zo ff uit mn luie stoel,had ik beter kunnen zeggen.
    Luie stoel of niet, het gaat om de waarheid.
    zie de verbanden tussen Maud Oortwijn<Toos N.en die andere heksen.
    by the way, ik was flabbergasted2 opMV.
    de haas,excuus nog voor mn opmerking before.
    Dat was erg gemeen en niet juist van me(over dat vermeende zuurstoftekort bij de geboorte)
    Jij maakte foutje,ik maak ze ook wel eens. Ben blij dat je nu ziet dat ik gelijk had mbt Hampstead.
    Ik heb gezien in vorige comments van je,over tal van onderwerpen,dat we meestal vreselijk op 1 lijn zitten.

    Like

  • ‘a similar case’
   Dat klopt dus ook weer helemaal niet.
   En in dat sort dingetjes zit het m nou juist.
   NLP in optima forma.
   In de van den brink zaak werden geen babies in hamburgers verwerkt en ook geen schoenen gemaakt van gestroopt babyhuid.
   Alles wordt door elkaar gegooid.
   En nooit to the point komen.
   Alfred Webre stelt ook nooit de goede vragen, zoals omtrent die hamp-burgers en schoenen van gevilde baby huidjes.Juist daar zit het hem in.Het ontmaskeren van zulke gekken is niet zo moeilijk.
   Gewoon helder blijven.Ook zn verklaring mbt de breuk met Kevin A en Michael Tellinger klopt geen reet van.En maar NLP-lullen.
   Luister naar het interview met Webre,gedaan door Johan Oldenkamp,pasgeleden.Ik denk dat Johan het ook wel doorheeft ondertussen.
   Van den Brink heb ik persoonlijk ontmoet tijdens Demmink protest, (maar liefst 70 demonstranten,waarvan ongeveer de helft AIVD-ers,,agent provocateurs)waar overigens agent provocateur Sietze P. voorop liep te roeptoeteren.Hij was een soort aanvoerder.Maar wie bepaalde bijvoorbeeld dat hij dat moest doen? Ik had bij beiden direct een raar gevoel, en dat gevoel bleek achteraf weer te kloppen.Sietze is waarschijnlijk professioneel gehersenspoeld in het leger,en Ben is gewoon in de war door alle ellende vanwege zn (zogenaamde?)gebleken ongeschiktheid als vader. Wat hun precies mankeert weet ik niet, maar dat het niet klopt weet ik wel zeker.Het scheelt als je mensen zelf in de ogen hebt gekeken.Helaas komen er geen demonstraties meer,want dat is afgeraden door de alternatieve media.

   Like

 17. Don,
  Een aantal dagen terug heeft Alfred Lafebremond de moeder en de vriend geinterviewd. Ik heb een gedeelte beluisterd en niet heel intensief omdat ik niet zo goed wordt als ik die moeder (om van de vriend maar niet te spreken) hoor.
  Zij geven in dit interview niet een best beeld van zichzelf naar de kinderen toe. Ook begint de interviewer hun een beetje door te krijgen wat zij natuurlijk ook wel aanvoelen. De vriend vraagt op een gegeven moment ook een time-out voor een vervolg op het interview om de zaken weer wat recht proberen te zetten. Dit vervolg is er nietr gekomen omdat de interviewer blijkbaar met hen klaar is en m.i. terecht.
  Ik vermoed sterk dat de Joodse vriend en haar golddigger vriendin de verhalen over het Hampstead satanische netwerk hebben verzonnen om de beschuldigde mensen af te persen.
  Er is geen enkel bewijs. De gefabriceerde schoenen van babyhuid doen mij ook te veel denken aan de vermeende lampenkappen van joodse mensenhuid van de holohoax..

  Like

  • Over de kwalijke en berekende rol van Sabine McNeill en mevrouw Mckenzie wordt ook volop gediscussieerd op Britse fora waaronder die van David Icke.
   Ella Draper zal haar Joodse vriend resoluut de deur moeten wijzen en voor de kinderen moeten gaan kiezen en ophouden met groteske leugens te verspreiden die de zaak van kindermisbruik enkel grote schade toebrengt.

   Like

   • Mevrouw McKenzie heeft een track record van verduistering van donatiegeld en banden met MI5. Ik denk dat zij de verborgen agenda van inperking van het vrije internet dient. De agenda van mevrouw McNeill is me even niet geheel duidelijk, maar zij heeft Alfred Labremond Webre (correcte spelling) eerder al op het verkeerde been gezet zo lijkt het. Zij dient haar eigen (verborgen) doel of ook die van een Britse/buitenlandse (geheime) dienst.
    Ella Draper heeft jarenlang haar kinderen zwaar verwaarloosd waar hun vader en deze nieuwe vriend dankbaar misbruik van hebben gemaakt zo lijkt het. Veel verder reikt het geregelde misbruik m.i. niet.

    Like

    • “Veel verder reikt het geregelde misbruik m.i. niet.”

     Dat gaat voorbij aan de medische onderzoeken. Beide zijn in het verleden ernstig misbruikt. AC was toen niet in beeld. De enige vraag die je je kunt stellen is of de moeder er al eerder vanaf wist.

     Like

   • Die vragen leven bij mij ook al vanaf het eerste moment. Maar Ella Draper vertelde in het interview dat de filmpjes niet waren ingebracht in de rechtszaak en dat ze via de McKinzey groep waren gelekt. Dat zette mij wel aan het denken. Het maakte mij wel duidelijk dat Ella Draper eerlijk is. Die Abraham Cristie vertrouw ik van geen kant. Alleen de naam al. Ik wacht momenteel de ontwikkelingen ff af. De bemoeienis van FBI/CIA maakt het steeds interessanter. Er zullen grote belangen op het spel staan. Zie filmpje Anonymous over Christine Ann Sands, de FBI/CIA agente.

    Like

   • Sabine staat in een reactie boven je. Vertel haar zelf door op haar reactie te antwoorden je vragen. Ze spreekt Duits en Engels. Nederlands kan ze redelijk lezen. Ze komt op mij eerlijk over.

    Like

  • Ik heb het interview ook gehoord. Het verzoek om een pauze viel mij ook op. Ik vertrouw die Alfred ook totaal niet. Er spelen meer rare dingen in deze zaak. Zo duikt ineens ene Cristine Ann Sands op uit Amerika. Bewezen controlled opposition FBI agent. In het volgende filmpje loopt ze te schreeuwen. Alle registers worden open getrokken lijkt het. Ik geloof nog steeds in de eerste filmpjes van de kinderen.

   Like

 18. Bij de eerste protestmeeting bij de Christchurch kerk die betrokken zou zijn bij de satanische ring kwamen er twee dames uit de kerk (in satanisch zwart met felrode sjaal!?) die uitgescholden werden: zaten zij ook gewoon in het MI5 complot van McKenzie & McNeill die mensen zand in de ogen strooien?
  As you speak..
  Mevrouw Sabine Mc Neill reageert ook nooit op kritische reacties op het internet. Benieuwd hoe dit gaat aflopen..

  Like

  • hebben we allemaal de bekentenissen van de kinderen gezien dat alles gelogen was? De videos zijn van 23 Maart 2015.(vlak voor Sabine’Olala’ Mc Neil hier reageerde om stront in de ogen te smeren.

   Ik dook gisteren weer even in de zaak,om te kijken of de bekentenissen al geplaatst zijn in een normale video.De Hoaxstead video was nameijk erg kort en onduidelijk.
   De politieverhoor videos met bekentenissen (duidelijk niet onder dwang,al beweren enkele cognitief gedissonantioneerde complotters dat )staan al op YT sinds 23 Maart zag ik gisteren pas.
   Veel complottertjes hebben de video van de bekentenissen blijkbaar nog niet gevonden,of ze ontkennen gewoon dat het allemaal een hoax was. Zoals bijv.Mel Ve totaal in de aanval gaat.
   Ik vermoed dat zij ook een betaalde dis-info agent is. Ze lijkt me namelijk niet helemaal achterlijk.
   Ik ben ook benieuwd naar de reactie van 100% zeker dis-info agent Alfred Webre.
   Wil wel eens zien hoe hij zich hier nu weer uit redt.

   Guidance 2222 heeft op 23 Maart de videos geplaatst.
   de bekentenis van het meisje;

   van het jongetje:

   Zie(aan het eind van de video) hoe opgelucht hij is dat ie de waarheid heeft gesproken en Abraham C. nooit meer hoeft te zien.

   Welke les kunnen de complotters hier van leren?
   Typisch dat ik de enige was die het direct door had.
   Er bleken helemaal geen complotters te bestaan bij MV. Niemand zag het complot namelijk.
   Ik werd door enkelen zelfs voor pedo uitgemaakten bijna gelynched.
   Gelukkig reageerde ik onder een pseudoniem (flabbergasted2) anders had ik een groot probleem gehad.
   Wel problematisch dat de videos maar door 9000+ mensen zijn gevonden.De rest kakelt nog gewoon als een kip zonder kop door.
   Voor mij reden om zo ongeveer afscheid te nemen van de hele alternatieve media.Ook vanwege dat het merendeel van de complotters nog achter Richard Gage en Veterans Today aanloopt.En nou komt er weer een ”OpenMind’Conferentie in Amsterdam, met weer een disinfo agent over 9/11.Mensen ik smeek u,doe grondig 9/11 onderzoek( Dr Judy Wood) laat je niet misleiden door disinfo-agenten en think for yourself.Dwz, laat je niet misleiden door de reacties onder YT filmpjes van zogenaamde wakkeren die alles behalve wakker zijn.
   En we jumpen maar van het ene onderwerp naar het andere,maar zonder de 9/11 waarheid te kennen ga je gegarandeerd de bietenbrug op met nieuwe vraagstukken,omdat je de bedriegers niet kan detecteren met de ‘Dr JudyWood lakmoesproef”.
   Is het trouwens nog niemand opgevallen dat Micha Kat en Richard Gage gevaarlijk veel op elkaar lijken?
   Ik denk dat Micha Kat eigenlijk Richard Gage is.Grapje.

   Like

   • Zie vla na 2:28:26 hoe blij het jongetje is.
    Niet gedwongen om te zeggen dat het allemaal gelogen was dus.
    Case Solved.
    Sabine… Ola la.

    Like

   • Ik steek er nog één op en genoot van deze reactie. De Hampstead kinderen spraken denk ik in eerste instantie de waarheid. Aristotoles zei destijds echter al “Het enige dat ik weet is dat ik niets weet”. Dat is mijn uitgangspunt. Ik probeer aldus mijn eigen mening te vormen.

    Like

   • Beide filmpjes maakten deel uit van het artikel om de 2 kanten te verduidelijken. Ze verdwijnen echter steeds van Youtube. Ik stelde dan ook de vraag hoe het kan dat deze filmpjes gelekt zijn door de politie. Het is een info oorlog. Ik heb ook grote vraagtekens bij eco moeder Draper maar probeer door alle verhalen heen te prikken om mijn eigen mening te vormen. Ik geloof nog steeds dat deze kinderen misbruikt zijn door hun vader en anderen. Uiteraard heb ik de filmpjes van de verhoren bij de politie meerdere keren zorgvuldig bekeken en geanalyseerd.

    Like

 19. Prima Don,maar je hebt toch wel de videos helemaal bekeken?
  En als je toch nog twijfelt, dat is prima, laat het even bezinken.
  En die rectale littekens zal wel door de ecologisch doorgeslagen moeder gedaan zijn bij de klisma’s die ze bij de kinderen inbracht. (je hebt het Gabriel toch horen zeggen,al was het moeilijk te verstaan)
  Die moeder heeft ze behoorlijk gemanipuleerd zoals we kunnen constateren.
  Ik reageer overigens niet enkel om de reacteurs alhier of jou te overtuigen,maar vooral alle lezers die niet hun mening ventileren in een reactie.Discusseren om gelijk krijgen is niet mijn doel.Dat is een ego ding.Al ben ik daar ook weer niet helemaal vrij van.
  Denk voor jezelf,en gebruik je intuitie.

  Like

  • En nou komt er weer een ”OpenMind’Conferentie in Amsterdam, met weer een disinfo agent over 9/11.

   Op wie doel je als ik vragen mag?
   Ik zie dat er best wel betrouwbare sprekers komen kan je dat toelichten?

   Je was ook al eens in de veronderstelling dat vegetarisch/vegan eten, een plan was om mensen ontvruchtbaar te maken, vandaar dat ik het vraag over 9-11 ,omdat je met je stelling betreffende het eet gedrag van de mens volkomen mis zat, daar zijn duizenden documenten van.

   Like

   • Over dat vegetarisch/vegan eten dat ben ik niet geweest,maar ben het er wel mee eens dat vega eten een mindfuck is.
    Misschien was het Zero the Hero, ik zit wel op een lijn met hem.Hij ziet ook met lede ogen aan hoe de hele truther beweging ge-psy-jacked is.
    Mbt Richard Gage ben ik verheugd dat ie zichzelf in de voet schiet,maar hopelijk ontdekken veel mensen dat op tijd.
    We hebben gezien hoe hij bijna stikte toen er een vraag werd gesteld door een van de studenten in Delft over Dr Judy Wood.
    En die 2300 Architects and Engineers… Hoezo 2300?
    Ik wil die lijst wel eens zien dan.Dat getal 2300 is een mega mindfuck.En iedereen trapt er in.

    Gage liep weer te liegen over Dr Wood bij de TU Delft.
    Zij ontkent niet dat er explosies zijn geweest.
    Maar ze zegt: Een bom doet BOOOM! ,maar een BOOOM! hoeft geen bom te zijn,denk maar aan een ei in een magnetron, het explodeert wel maar is daarmee geen bom.
    Verder hoor je de Steven E Jones beweging, waar Gage voor werkt niet over het magnetisch veld wat is gemeten op 9/11,Orkaan Erin(zie”under reported hurricane Erin on 9/11′) en de seismologische data die absoluut niet overeenkomen met het instorten van 110 etages hoge wolkenkrabbers,en het instorten van buildings 3,4,5 en 6 wordt vermeden enkel wordt de ”collapse’ van builings 1,2 en 7 genoemd,terwijl zelfs het woord collapse een mindfuck is.

    Om beter te kunnen inschatten wie er disinfo agents zijn mbt 9/11 raad ik iedereen aan de volgende YT videos te luisteren/bekijken.
    1.’Wikipedia Censorship of Dr Judy Wood-Dr Abraham Haviz Rodriguezon Field Interference’
    2.Richard Gage and Steven Jones Disinfo agents.
    3.’Andrew Johnson on Directed Energy wapens and 9/11′
    4.’Steven Jones Covers Up Evidence of LENR &911-Field Interference 003′
    5.’Richard D Hall Andrew Johnson The Cold Fusion Cover Up’
    6. Dr Judy Wood & Andrew Johnson on real 9/11 truth + Truth Movement Perception.
    7.”Wake up this is your alarm! By Charly Pound”
    8.”AE911 Truth And Other Sites Again Censor The Evidence-911 Finding The Truth by Andrew Johnson”

    Like

   • Ik heb gezien dat Cristopher Bollyn zn verhaaltje gaat doen.
    Hij werkt voor Steven E Jones.
    En Ian R Crane is er ook.
    Vrij veel mensen weten dat hij een bedrieger is, en zijn erg boos. Ik heb daar erg veel documentatie over.Maar het is erg veel leeswerk.
    Ik denk dat de volgende video mensen misschien wel aan het denken zet.En van daaruit kun je zelf verder onderzoeken.
    ”Look the emperor has no clothes on Ian R Crane exposed”
    Waarom zijn die mensen zo boos op Ian Crane?
    Omdat ze in de war zijn?

    Like

  • “Denk voor jezelf,en gebruik je intuitie.”

   Precies, dat probeer ik te doen. Kindermisbruik bewijzen is heel moeilijk omdat er nooit getuigen zijn. Deze zaak heeft alles in zich om eea open te breken. Opvallend is wel dat deze zaak speelt precies nu er in Engeland allerlei zaken openbreken.

   Like

  • Pepijn, je vroeg naar de disinfo agent die bij de ‘OpenMind’ conferentie komt spreken over 9/11.
   Ken O Keefe is de enige spreker die niet ontmaskerd is als controlled opposition. En Ole Dammegard is gewoon controlled opposition,want hij weet ook precies hoe de vork in de steel zit,maar praat er handig omheen.
   Ian R Crane is al in 2011 ontmaskerd,en het is werkelijk ongelooflijk dat deze oplichter nog een podium krijgt.Wie organiseert dat feestje eigenlijk?
   De NWO dus.
   zie: ”The Truth About The Truth Movement- Part1 Ian Crane”
   zie:”All Points Bulletin Re-Ian R Crane/Phoenix Rising From The Golf”
   Maar wie aan deze NWO shills graag 50 euro wil doneren mag dat natuurlijk doen.
   Ken O Keefe komt vertellen dat Israel de Palestijnen onderdukt en vermoord.
   Ole komt vertellen dat er allemaal fals flags worden uitgevoerd.
   Ian Crane komt vertellen dat Fracking slecht is voor het milieu.
   En Crystopher Bollyn komt vertellen dat 9/11 een inside job was,en dat er thermite is gebruikt.
   En allemaal worden ze met de dood bedreigt maar de CIA krijgt ze maar niet te pakken.

   Like

 20. Pingback: Hampstead all over Dutch webspace | Hampstead Research·

 21. Pingback: HAMPSTEAD SATANISCH KINDERMISBRUIK SCHANDAAL EN DOOFPOT… (herhaling) | DonQuijotte·

 22. Pingback: THIS SUMS IT ALL UP: EPSTEIN-GATE = PIZZA-GATE = CLINTON FOUNDATION-GATE = DEMMINK-GATE·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.