Human kindness en de Katholieke kerk??? No way José!!!

Human kindness en de Katholieke kerk??? No way José!!!

Human kindness en de Katholieke kerk??? No way José!!!

Van Niburu.co

Wanneer alles tegen zit in je leven en je niets meer bezit en nergens hebt om te slapen, vertrouw dan nooit en te nimmer op de katholieke kerk.

Bij een kathedraal in het Amerikaanse San Francisco hebben ze stiekem een sproei-installatie geïnstalleerd om ’s nacht slapende daklozen te doorweken.

Soms vraag je je verbijsterd af, hoe het kan dat de katholieke kerk nog zoveel volgelingen trekt.

De katholieke kerk is onderdeel van het rijk van satan, maar dat is iets dat aan het gros van de volgelingen voorbij gaat.

Het merendeel ziet zichzelf als Christen. Wat dat in de praktijk inhoudt, zie je aan wat er gebeurt rondom de St. Mary kathedraal in San Francisco, Amerika.

Terwijl in theorie de kerk en de Christenen er zouden moeten zijn voor hun medemens laat het kerkbestuur van de St. Mary zien dat ze, al dan niet in het geniep, ook meedoen aan de satanische praktijken van hun meesters in Rome.

Daklozen hebben geen eigen huis of veilige plek om ’s nachts te gaan slapen en daarom zoeken ze waar mogelijk buiten beschutting.

Zo ook de daklozen in San Francisco die de gewoonte hadden om ’s nachts te slapen in de portieken van de St. Mary kathedraal.

Dat is iets wat ze nu niet meer doen. Want de oh zo Christelijke en barmhartige leiding van de kerk heeft stiekem watersproeiers laten installeren in het dak boven de plekken waar daklozen hun geluk beproefden.

Wanneer dan zo’n dakloze daar ligt, wordt hij of zij ruw wakker geschud want de sproei-installaties wordt op onregelmatige tijden gedurende de nacht geactiveerd. Gemiddeld blijft de straal dan zo’n 75 seconden aan, ongeveer ieder uur gedurende de nacht.

De arme daklozen die hier niet van op de hoogte waren, raakten, tezamen met hun schamele bezittingen, dan ook doorweekt.

Allemaal bovendien nog eens in de staat waar de watervoorraad binnen een jaar volledig uitgeput zal zijn. 

Keer op keer op keer, door de eeuwen heen, wordt de katholieke kerk ontmaskerd als de meest goddeloze instelling op aarde. En telkens weer trapt een overgroot deel van de wereldbevolking in de gladde praatjes van die clowns in sinterklaaspakken.

Tijd om voorgoed afscheid te nemen van de satanische katholieke kerk.

Bron: Niburu.co

32 Reacties op “Human kindness en de Katholieke kerk??? No way José!!!

 1. Inderdaad schofterig van die kerk ; het is goed dat dit in ’t nieuws is gekomen !

  Ik heb wèl wat problemen met de rest van de insteek van het artikel als zou de RKK een “gezant van satan” zijn, maar goed, zelf wil ik ook wel eens uit de bocht vliegen 😉

  Like

 2. De Engelse gecontroleerde pers wordt nu door de Britse justitie tegen de moeder van de twee kinderen (Ella Draper) die in de bekende internetvideo tegen de satanische Hampstead sekte getuigden ingezet..:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3003247/Mother-partner-tortured-two-children-lie-satanic-child-sex-cult-based-primary-school-judge-rules.html

  Blijkbaar wordt de druk die vanuit het internet op de Britse autoriteiten wordt ontwikkeld te groot en wordt nu gekozen voor “kill the messenger” taktiek om de coverup van de Londense satanische sekte verder in de doofpot te kunnen houden.

  Like

 3. In Nederland heeft in de jaren 80 en 90 net zo’n omvangrijk pedoschandaal plaatsgevonden als in Engeland. Dat is de overtuiging van advocaat Martin de Witte, die namens een voormalige jongensprostitué een voorlopig getuigenverhoor bij de Amsterdamse rechtbank heeft aangevraagd. ,,De overheid heeft kindermisbruik jarenlang gedoogd.”
  De Witte heeft het verzoek tot een getuigenverhoor gisteren ingediend bij de Amsterdamse rechtbank. Zulke verhoren, waarbij getuigen onder ede staan, worden zelden geweigerd. Op de lijst getuigen staan onder meer Ivo Opstelten, Fred Teeven en voormalig topambtenaar van Justitie Joris Demmink.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3919228/2015/03/21/Overheid-heeft-pedofilie-jarenlang-gedoogd.dhtml

  Like

   • Aloha u allen,

    Wat ook (beperkt) kan helpen is je in ieder geval uitschrijven bij die enge club, via hun officiele route in 3 smaken; http://www.katholiek.nl/hoe-moet-ik-mij-uitschrijven-uit-de-katholieke-kerk/.

    Ze vangen nl per schapenziel een x-bedrag aan gemeentelijke belastingen.
    En in mijn geval blijken we hier in het dorp een vasthoudend tiepe als pastoor (aan de deur, hip per mail gepolemiekt en de uitschrijving dubbel moeten indienen, voor ie em snapte dat het menens was) te hebben.
    Hij wist me ook nog te vertellen dat volgens hun regelementen het doopsel eenmalig en onomkeerbaar zou zijn, maar daar geleuf ik niks af nie!
    Dat zullen we nog wel eens zien!!!
    Als ie niet oppast ga ik ze aanklagen wegens het waterboarden van zuigelingen!

    In ieder geval hebben die gejurkte gasten, die nu de macht in het vaticaan hebben een erg vreemde zieke eed om af te leggen; http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4438:jezuiten-laten-de-maskers-vallen&catid=69:occult&Itemid=81 (zie halverwege het artikel onder hun organogram). Redenen genoeg om er niet bij te willen horen.

    @Don, jij schreef onlangs iets over kardinaal Daneels en die zieke snuff dvd? De naam van die creap kwam me al bekend voor. Daar schreven ze in 2004 op Kleintje Muurkrant het volgende over in de series “Dutroux en de spruit”; http://www.stelling.nl/followup/. En ook de andere daaraan gerelateerde stukken zijn ziek, maar boeiend om te zien hoe helaas het zieke netwerk in heel het 4e rijk doorgewoekerd is

    Kijk maar wat je ermee doet, mij heeft het z’n best opgelucht dat uitschrijven…

    Geloof in jezelf, denk voor jezelf en doe het juiste!

    Groetsels,

    Beer

    Like

   • Niburu is geïnfiltreerd dan wel controlled dat blijkt ook uit dat Urubin mannetje. De zionisten in bescherming nemen en focus op de sheeple indoctrinatie de katholieke/kuthollikkers kerk, kerk is van oorsprong bedoeld om de ‘monkey’s wat zeden bij te leren, niet echt slecht te noemen. Dat de leiders van de kerk net als hun Zionistische meesters kinderen misbruiken omdat zij dat zien als hun recht is natuurlijk iets anders. Goyim zijn dieren die mag je dus misbruiken. Dat is natuurlijk iets heel zieks en zij kunnen daarmee doorgaan omdat zij nooit verantwoordelijk worden gehouden, of kritiek krijgen te horen.

    Like

  • Mijns inziens hoort Vrijland gewoon bij die club. Veelte vage artikelen ook. En Kat noemt hem niet bij z’n echte naam, Kat kennende, die ook onder z’n eigen naam schrijft (althans ga er vanuit dat het z’n echte naam is) zou dat gelijk bekend maken zoals hij ook altijd alle emails bekend maakt enzo maar Kat blijft hem Martin Vrijland noemen (MV/VM).
   Heb genoeg reden om te vermoeden dat Vrijland ook in contact staat met die ‘Swappies’ van Swapichou.
   En bovenal Vrijland vertoont exact zelfde soort gedrag, die ik ook bij Maud Oortwijn bijvoorbeeld zie.

   Like

   • Het zou mij niet verbazen dat ze beiden afgekocht zijn door de familie Poot wat niet overigens niet wil zeggen dat Kat en Vrijland onder dezelfde deken hebben gelegen.
    Het verhaal over Victoria en Kat moet daarbij wel een rol hebben gespeeld omdat het Kat ontmaskert als een vrijmetselaar.
    Poot is bang dat Vrijland ook andere players uit zijn stal verder gaat slopen..
    PS Ben wel benieuwd naar die nieuwe website van Vrijland, Oldenkamp en Mighels.

    Like

   • Micha Kat Vrijmetselaar vandaar ook dat hij zo collegiaal tegen die Jeroen Hoogeweij doet, ze woonden op een steenworp afstand van elkaar, hij kwam zelfs op het KLOL jubileum feestje. Al die typetjes om Kat heen, cameramensen etc zijn allemaal Joods of gelieerd aan Joodse clubjes.
    Die typetjes Ziva en Oortwijn, zelfde soort gedrag en overtuigingen. Het is echt allemaal één club.

    Like

   • Maud Oortwijn werkte (en werkt?) bij het IT/organisatiebedrijf van De Cloo voordat De Cloo (VVD) Joris Demmink (VVD) opvolgde als SG op het ministerie van Justitie.
    Of perste zij met haar Demmink/Koninklijk Huis pedohoax in Thailand (ook) haar oud werkgever af??

    Like

   • Ik vind dat ook zo opvallend dat de ex-baas van Oortwijn inderdaad de SG werd. Of het is hun man zeg maar, die ze daar hebben aangesteld. Ik neig naar dit scenario ik kan niets anders verzinnen. Maar waarom is ie dan weer zo snel weg? Wellicht veel tegenstand?

    Like

   • Er is m.i. sprake op het ministerie sprake van een opstand van de werkvloer en het middenkader tegen de leiding (DG’s en SG; bv het lekken van de Teeven deal die De Cloo zogenaamd met zijn expertise niet kon vinden).
    Al vanaf jaren 90 met de IRT-zaak, zaak Schadwald/Lothar Glandorf-Q-woningen (Rotterdam), de Text Lite witwaszaak (Salomonson en consorten), de Rolodexzaak (Amsterdam) en de Vaatstrazaak staat het ministerie onder curatele van een van hogerhand opgetuigd elitepedonetwerk en drugsdoorvoer & -witwasnetwerl gedogende ministerietop.

    Like

   • @God
    Zou zo kunnen zijn. Maar MV/MA heeft de Poot familie en Micha Kat wel ontmaskerd als gewetenloze afpersers die geen moer geven om kinderlevens.
    Het kan ook zijn dat MV/MA zijn broodheren is gaan afpersen omdat hij vond dat hij vergeleken met Kat onderbetaald werd..

    Like

   • Uit de nasleep van het recente vonnis inzake het Vaatstra boek blijkt maar weer eens hoe oerstom, professie-onwaardig en geldbelust deze kleinste Moskowicz (Yehudi) is en in sneltreinvaart net als zijn ooms het advocatenvak zal uitvlieg (Vaatstra’s kunnen ook naar “hun” bloedgeld fluiten al denken zij het al binnen te hebben) ..iets wat al veel eerder was gebeurd als Kat (dagboek op KLOL voor de hits) en Lameris (professionele brokkenpiloot) zich niet als feitelijke verraders in de zaak van Marianne hadden betoond:
    https://rechtiskrom.wordpress.com/2015/03/18/goed-nieuws-voor-maaike-slecht-nieuws-voor-haar-advocaat-yehudi/#comment-93533

    Like

  • Anders dan Martin Vrijland steeds stelde heeft de familie Poot de afpersmiljarden nog niet of slechts gedeeltelijk binnen.
   De val van Opstelten, Teeven en De Cloo op het ministerie en de aanstelling van een zwakke nieuwe minister van justitie lijkt er m.i. op te wijzen dat (een deel van) de Demmink-doofpot toch geopend gaat worden.
   Poot heeft er dus belang bij dat de druk op de staat der Nederlanden gehandhaafd blijft.
   Dus: (betaalde) exit Kat en Vrijland..

   Like

   • Poot senior heeft gezegd niet eerder te stoppen totdat hij geld zou krijgen. Ik denk dat die 20 miljard via Fortis aankoop eerst op een derdengelden rekening zeg maar is gekomen en onlangs (toen Kat en Maud en alle anderen opeens duidelijke keorswijziging doorvoerden) is overgemaakt. Dus dan moeten ze de miljarden nu wel hebben. Standaard tactiek voor verstoren is vervolgens om ruzie te gaan maken en gek doen wat Kat doet met Eric Donk.

    Like

 4. Die opmerking van minister Edith Schippers dat de Staat afgeperst wordt door de onderwereld is misschien ook een verwijzing hiernaar want Bram Moszkowicz=maffia en laat dat nou net de advocaat zijn die voor de Pootjes ging werken of al werkte. Het lijkt er sterk op dat Micha Kat inderdaad pedo druk moest zetten icm met hun chantagemateriaal. Dat is de enige rol van Micha Kat. Die Vervloesem zoals hier vaker is geopperd werkt ook mee met die club.

  Miljarden zijn er al verdwenen via de Abn Amro/Fortis deal, ze geven het ook al toe dat bij Abn 10 miljard verdampt is, waarschijnlijk zelfs meer omdat ze uit gaan van groei. Ook miljarden naar de EU.

  Zoals AIRVD ook schreef zitten de Zionisten hier achter. Nogmaals: miljarden zijn er verdwenen richting de Zionisten.

  Like

  • Marcel Vervloesem diende alleen voor de Belgen om af te leiden van Adel/kerk/mossad. Hiertoe werden de Zandvoort dossiers ingebracht waarmee alle aandacht ineens in Nederland lag. Vervloesem is 100% gecontroleerde oppositie. Hij leeft immers nog terwijl Gina Perdaens keurig een dodelijk ongeval kreeg. Bovendien beloofde Vervloesem jaren met onthullingen inzake Demmink/Schadwald te komen om af te leiden richting Nederland. We hoorden zoals ik toen al voorspelde NOOIT iets!!!
   Marcel Vervloesem kreeg waarschijnlijk een lichtere straf voor zijn eigen pedoseksuele uitspattingen als dank voor zijn medewerking.

   Like

   • Marcel Vervloesem heeft m.i. enkele jaren geleden met het Demmink-Schadwald verhaal wel geprobeerd Poot geld binnen te hengelen..
    Het blijft vreemd dat Myra of Martin Vrijland hem na de Poot ontmaskering in maart 2014 nooit meer publiekelijk heeft benaderd voor nieuws of uitleg. Of hield Vervloesem zelf de boot af omdat hij wel nattigheid voorvoelde?

    Like

 5. Ik ben wat onderzoek aan het doen maar ik kom steeds meer aanwijzingen/bewijzen tegen dat ook zionisten de slippendragers van de katholieke Jezuietenorde zijn. Ook opvallend dat op deze blog onder de zoekterm “jezuïet” geen artikel te vinden is (was)..
  Had iemand dit gedacht? (boek van Avro Manhattan over de Vietnam Oorlog en de prominente rol van de katholieke kerk)
  http://www.reformation.org/vietnam.html

  NB De geheime ordes van de katholieke kerk hebben zich het eerst en het sterkst gevestigd in de west-europese wereld en hebben hun invloed op het wereldgebeuren nooit meer uit handen gegeven (=stelling)

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.