Chemtrails, de geheime oorlog (NL ondertiteld)

Van Irma Schiffers.

filmbeeld zonder en met chemtrail

Zo worden oude films en foto’s bewerkt om de nieuwe generatie te laten zien dat ‘chemtrails’ in de lucht normaal zijn!

In aansluiting op het vorige artikel overgenetisch gemodificeerd voedsel (GMO’s) is hier, zoals beloofd, de video van de Italiaanse documentaire ‘Chemtrails, de geheime oorlog’ . Deze video is sinds de recente verschijning op meerdere sites te vinden maar vaak Engels ondertiteld. Een ‘must see’ voor iedereen dus daarom heb ik deze de afgelopen tijd vertaald en voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Daarnaast heb ik een transcript gemaakt om alles nog eens na te kunnen lezen, vooral omdat sommige Italiaanse teksten (en dus ook de ondertiteling) wat snel gaan. Los van het feit dat je de video dan even stil kunt zetten, leek het me handig om alles gewoon te kunnen lezen, dat transcript staat hier.

Aan het woord zijn een aantal onderzoekers en deskundigen die uitleggen wat er boven onze hoofden gebeurt, welke gifstoffen wij dagelijks over ons heen krijgen, wie het doen en waarom het wordt gedaan. En ook hoe desinformanten te werk gaan, die betaald worden door de Europese Unie van ons belastinggeld. Zie hier een tekstfragment daarover uit de video:

Hun belangrijkste doel is om verwarring te creëren, zodra op het internet of ergens anders, scherpe argumenten verschijnen en het in diskrediet brengen van onafhankelijke onderzoekers en wakkere burgers. Zij presenteren zich vaak als experts, gebruik makend van het principe van de autoriteit, maar als je hun artikelen en commentaren leest, kunnen echte tegenwerpingen nooit worden gevonden, alleen beleidsstandpunten, of vaker nog, beledigingen en persoonlijke aanvallen. Ze proberen de debaters in te perken door hen te beschuldigen zonder angst voor enige sanctie, omdat ze worden beschermd door de instituten door desinformatie te verspreiden over het milieu.

Zoals andere ‘desinformanten’ hebben deze specialisten voorlopig de feiten en de argumenten van de andere partij niet kunnen ontkennen,
maar in plaats daarvan doen ze een beroep op misleidende overwegingen in combinatie met arrogantie en ijdelheid
Als je beter kijkt, zie je dat ze altijd de belangen en privileges verdedigen van de farmaceutische industrie, biotechnologie, nanotechnologie, en ‘milieu-regeneratie’, chemische industrie, leger, telecommunicatie, enz
die vooral worden aangetrokken in de academische wereld met hun baronnen en intriges met productiebedrijven
Het draait allemaal om samenwerking en contracten met publieke en private bedrijven.

Je bent dus gewaarschuwd wanneer je dergelijke commentaren leest op dit soort berichten!

Wat te doen? De wetenschappers in de documentaire doen een oproep:  “Het is misschien nog niet te laat om het tij te keren: we moeten proberen biologen hierin te betrekken, medici, chemici, ecologen, serieuze en eerlijke administrateurs, hen te vragen om bij te dragen en te helpen met hun kennis en vaardigheden en zoveel mogelijk mensen te bereiken, te beginnen bij de buren, familieleden en vrienden.”

Ik zou zeggen: kijken en delen waar je kunt!  Want zoals opgemerkt wordt in deze documentaire: ‘We worden vergast alsof we ratten zijn’. En daar betalen we zelf het meeste aan mee! Ook dit moet echt stoppen, dus laten we wakker worden, zijn en blijven!

(Zet de ondertiteling aan rechtsonder door op het witte ‘rechthoekje’ te klikken!)

Lees ook: Klimaatdeskundige doodsbang voor eigen projecten
EN:
Chemtrails, een -klokkenluidende- piloot aan het woord)

© Irma Schiffers

18 Reacties op “Chemtrails, de geheime oorlog (NL ondertiteld)

 1. Goed onderbouwde docu.

  Voor de meeste mensen is dit fenomeen niet te relateren met je vorige artikel over joodse leugens.
  Maar dat is het des te meer.
  Dezelfde machten die WOI en WOII ontketenden, de oorlogen in Korea, Vietnam, Afghanistan, Irak aanstichten, zitten ook achter chemtrails.
  Sommigen stellen dat het joodse bankiers zijn maar er zit in mijn opinie iets veel diepers achter.
  Hedendaags leven er slechts 14 miljoen joden die grotendeels afstammen van de Khazar uit de 8e eeuw.
  Een zeer groot deel daarvan zijn (ironisch) schlemielen die geen benul hebben van wat hun rabbi’s uitvreten.
  Zij kunnen onmogelijk deze hele planeet bestieren.
  Niet zonder hulp van een hogere macht.
  Joden en chemtrails zijn een rookgordijn.
  Respectievelijk overdrachtelijk en letterlijk.
  In de coulissen verbergen zich regie en producer.
  En de scenarist.

  Wat is hun doel?
  Zijn dit mensen?
  Of….?

  Like

 2. Off topic: Weer een dom, zwakzinnig, nietszeggend stukje van die Ziva mongool. Nu ben ik weer AIRVD volgens haar (beweert MV/VM dat ofzo?) en ook ben ik opeens Dogde RAM terwijl zij zelf heel goed weten dat dat Fred Swemmer is (althans hij noemt zich zo), SlaafNL bij KLOL maar is een soort van zwakzinnige poging om mij daaraan te linken omdat hij een soort van bedreiging doet naar politie ofzo. Zo dom, net of politie hier zo dom is (afgezien van de pedo homo’s). We zijn niet in pisrael.
  Hier hebben we nog steeds een beetje beschaving gelukkig en niet de uitverkorenen die niet-joden als dieren/zwijnenstal zien. Met alle ellende van dien overal waar zij grote invloed hebben.

  Geliked door 1 persoon

 3. Overal waar deze uitverkorenen aan de macht komen wordt de sfeer binnen hele korte tijd verziekt:
  -EU is een Joden bolwerk met Shul(z) en alle anderen. EU een en al ellende, allemaal graaien.
  -Amerika, door Joden bestuurd, propvolle gevangenissen, mensen worden behandeld als dieren (he hoe zou dat nou komen), amper nog een beschaving te noemen.
  -WO2, oorlog, ellende,
  -Palestina conflict. Oekraïne nu. Overal zijn zij betrokken.
  Overal waar zij aan de macht zijn, pedofilie, perversie, grote uitbuiting, psychische ziektes, de periode in de geschiedenis waar deze gekken geen macht hebben of minder zijn de bloeiperiodes, de verlichting, mensen kennis bijbrengen ipv ze als dieren zien etc.
  Scandinavische landen, weliswaar zijn daar ook uitverkorenen maar wordt de zieke leer van de uitverkorenen daar niet aangehangen of althans het zieke deel heeft niet de overhand zoals wel in pisrael en de VS en steeds meer in de EU en ook steeds meer in NL en straks met zionist Wilders helemaal.

  Like

 4. Vreemd artikel op KLOL http://www.klokkenluideronline.is/2015/03/breaking-brief-advocaat-micha-aan-p-cloo/ waarin ene Jeroen de Mink wordt genoemd. Wie zal dat nou zijn??? Dat kan niemand anders zijn dan Jeroentje Hoogeweij, die onder invloed van XTC zich gewillig laat gangbangen, vrind van Demmink. Dat soort mensen werken nu voor justitie en andere overheidsorganisaties.
  Vreemd artikel, of Kat probeert zo aan te tonen dat er geen verband is met jeroentje poep aan z’n schoentje. Of jeroentje probeerde zo te achterhalen of de shop eigenaar Micha echt betaalt heeft, want zeg inderdaad zelf, wie gaat daar nou voor betalen? Video waar je zeeziek van wordt, nooit gehoord van stil houden van camera maar daar voor in de plaats wild zoomend heen en weer, soort ADHD video. Wie gaat daar voor betalen? Als kapitalist moet je natuurlijk wel altijd ondernemingszin tonen, ook is dat compleet onzin.

  Like

 5. Gaat om dit filmpje overigens. Beetje ‘het netwerk’ type die man met z’n schortje, importbruidje uit Oostblok.

  Denk dat jeroentje opgewonden werd van z’n hoge stemmetje en gelijk wilde afspreken als OTO medelid. Haha

  Like

 6. “de beslissing hen uit het arbeidsproces te houden het alleen maar eens kan zijn” schrijft Ziva. Hoe hou je iemand uit het arbeidsproces? Dan schrijft ze ‘participeren kost de economie meer’, weer staaltje uitverkorenen logica om te eindigen om te eindigen dat men megalomaan zou zijn en geen analytisch vermogen zou hebben. Één ding is zeker, een van mijn sterkste eigenschappen is mijn analytisch vermogen waar zij alleen over kunnen dromen, megalomaan ben ik zeker niet, dat kom je juist bijna alleen tegen bij diegene die denken uitverkoren te zijn. Oftewel het is weer allemaal onzin zoals gebruikelijk.

  Like

 7. Ze zijn echt niet het reageren waard dus dat gaat ik ook niet meer doen. Maar wil wel even tegenspreken dat ik homohater zou zijn (blijkt nergens uit), dus als je jeroen z’n praktijken ranzig vindt dan ben je gelijk een homo hater, dus haat je gelijk alle homo’s, weer een staaltje swapichou logica. Ook opeens vrouwenhater, nergens op gebaseerd, alleen omdat ik iets zeg van dat zielige mormel ziva, ben ik gelijk een vrouwenhater.
  Geband bij Martin? Ik reageer daar nooit, geen zin in censuur of moderatie door MV. De artikelen van Martin vind ik veelste vaag, met Saturnus en waar gaat het nou eigenlijk over? Weet dat jij Don z’n mattie bent en gelijk voor hem inspringt, maar dat is mijn mening.

  Like

 8. Wel wil ik kijken of er juridisch stappen tegen hun mogelijk zijn voor stalking en bedreiging. Misschien kunnen we samen een front vormen, al heb ik zeker m’n twijfels of MV niet gewoon in contact staat met swapichou. Ik bedoel die jeroen schijnt te weten dat ik geband ben. Hoe kan dat? Dat weet ik zelf niet eens? Ziva opeens aankwam zetten met AIVD. Ook weer heel, heel vreemd. De artikelen van MV zijn sowieso op z’n zachts gezegd heel vreemd.

  Voor mij is het tijd om iets nieuws te zoeken, waar positieve energie vanuit gaat en niet die ranzigheid van swapichou cs. Zonde van tijd en energie.

  Like

 9. God dat heb je zelf geschreven dat je recctie was weggemodereerd net als een comment van mij.
  Dat zien de cointel pro’s als gebanned, nope!
  Je moet niet raar opkijken als Ziva dik betaalt krijgt voor wat ze doet, vandaar dat ze zoveel mogelijk gif erin gooit. (1.20 link).
  Waar ze veel mensen van betichten, doen ze zelf ook.
  Ik heb de meest beledigende , gore reacties gelezen, maar vooral dom.

  Ik ben ook klaar met heen en weer lezen, geen aandacht meer aan geven, daar teren ze op, de 9-11 en de holohoax geest is uit de fles en die gaat ze nog wel eens achtervolgen, daar ben ik 100% van overtuigd.

  Like

 10. Chemtrails zijn nee is een “misdaad tegen de mensheid”!!!

  Ophangen dat zooitje, scheelt veel werk voor het Volkstribunaal!
  Ongelooflijk hoe ze deze mooie (als we zouden willen) Aarde verklooten!
  misschien vandaar het woord Aardkloot.

  Like

 11. beste don, nu ik hier een artikel zie staan over chemtrails, wilde ik graag iets plaatsen vanuit mijn optiek:

  deze video is ontwikkeld* door JevWeazle voor educatieve doeleinden. ik heb een aantal documenten verzameld en heb er deze video van gemaakt met de intentie om mensen te informeren over de globale weermanipulatie, geopolitieke oorlogvoerings en hoog geadvandeerde nano/biotechnologische ‘condens’strepen a.k.a. chemtrails.
  Ik denk dat mensen worden misleid in het geloven dat geo-engineering is iets dat moet worden gedaan voor het welzijn van de mensheid.

  (eigen mening) Daarom geloof ik heilig dat we langzaam maar zeker onder een microbiotechnologische hemel beginnen te leven en die hemel bestaat uit electromagnetische zelfreproducerende nanotechnologie met holografische applicaties.

  (doel van overheid is onder andere het ontwikkelen van synthetische omgevingen waarvan de vijand denkt dat ze echt zijn)

  Ik vraag mensen inzage te doen in deze video van 8min.
  1 uitleg over geoengineering & weather warfare
  2 de lange, lange geschiedenis van weermanipulatie
  3 documenten die de intenties van de overheid weergeven
  4 patenten en applicaties met betrekking tot atmosfeerbeheersing
  5 bewijs dat er wel degelijk onderzocht word hoe wolken nagebootst kunnen worden

  ik ben benieuwd naar wat mensen ervan vinden aangezien het filmpje bedoeld is om mensen te informeren over de lucht boven ons, vraag ik me af of mensen er daadwerkelijk geinformeerd door worden graag responses/kritiek zodat ik weet of ik een bijdrage lever aan het bewustwordingsproces van nederland

  * = met Paint, printscreens van Word en Windows Live Moviemaker, huiver voor mijn talent

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.