Een minister liegt niet..volgens Ivo Opstelten

De doofpot die volgens Bart Chabot boordevol met stront zit moet nu maar eens open. Ai ai ai ai ai wat gaat dat stinken.

Uit boven getoonde filmpje wordt ook duidelijk dat die Gerard Spong een verkochte ziel en homoseksuele kindermisbruiker is naar alle waarschijnlijkheid. Ook zio Pauw zit boven op die stinkende doofpot. Hij mist nog wat bewijs, wat substantie…….jaja, die doet het ook met kleine jongetjes en meisjes en dat staat ook op beeld? Hé Jeroen Pauw, kinderen hebben nu eenmaal wat minder substantie, idioot!! Kan het duidelijker. Nederland en de Nederlandse omroep is corrupter en crimineler dan Engeland en de BBC met het vriendje van Jeroen Hoogeweij, Jimmy Savile. Voor ons koningshuis, met Claus de overleden kontjesbonker, geldt hetzelfde!!! Onvoorstelbaar wat inteelt voor gedrochten en idioten voortbrengt.

En dat met ministers die niet liegen..Hahahaha kun je dieper vallen? Jazeker van het schavot met een strop om je nek.

En wat te zeggen van Fred Teeven die zijn eigen criminele handelen verzweeg! Je zou zijn betrokkenheid bij de affaire Jos van Reij bijna vergeten. Niks wachtgeld, eerst die bijna 5 miljoen terugbetalen. “Pluk ze” wetgeving heet dat dacht ik. Nou plukken met die Teeven kip (zonder kop het liefst). Hangen met oplichter Teeven en kontjesbonkerbeschermheer (hoeveel punten dit woord?) Opstelten. Of zouden er ook vervelende kontjebonk foto’s van Ivo Opstelten en Fred Teeven in omloop zijn??? Stuur ze me toe via de contactknop boven.

Joris Demmink, Ivo Opstelten en het koningshuis zullen nu hun laatste verdedigingslinie in stelling moeten brengen, CIA- en zio-pion Adele van der Plas.

Voor die slachtoffers van pedoseksueel misbruik door medewerkers van het Openbaar Ministerie, die 70.000 euro krijgen aangeboden, accepteer het niet. Meld je bij Don Quijotte en ik haal er een veelvoud van dit bedrag uit met de garantie dat er toch vervolgd gaat worden. Don Quijotte zal zorgen voor de beste letselschade advocaten om de zaak optimaal af te wikkelen (geen verkochte zielen). Zie voor contact onder de knop “about Don Quijotte” boven.

Filmpje hieronder gaat over Engeland. Dit gebeurt dus ook in Nederland en België (Dutroux zaak) en werd in Nederland door Ivo Opstelten afgedekt.

Toegift voor de lange avond voor die mensen die zo slim waren hun Tell-Lie-Vision de deur uit te doen.

 

Advertenties

63 Reacties op “Een minister liegt niet..volgens Ivo Opstelten

 1. Het balletje gaat nu echt rollen Don, heb ik het idee.
  Je haalt Dutroux aan, dat is een belangrijke link, ook naar de Zandvoortfiles, adel, koningshuis en religie zitten diep in het netwerk, maar dat hoef ik jou niet uit te leggen.
  Hoe zie jij Vervloesem, als eventuele toekomstige getuige?
  Men pleitte gisteren bij Pauw, voor een 4e macht die het Om in de gaten houdt, nou dan heb ik een verrasing voor ze, dat zijn WIJ en we vergeten niet!

  Jeroen in action,

  Liked by 1 persoon

  • Marcel Vervloesem is door de macht ingeschakeld om af te leiden. Van Belgie naar Nederland, Portugal etc.. Waarom leeft Vervloesem nog en is mw Perdaens vermoord?? Vervloesem is 100% controlled opposition en daadwerkelijk zelf een pedofiel.

   Like

   • Vervloesem is 100% controlled opposition,
    de andere leden ook, van de M groep denk je?
    Dan is dus het bewijs, die cd-roms vernietigd of wordt nu gebruikt om mee af te persen.

    Like

    • Idd de hele Morkhovengroep is gecontroleerd. Door politiek/adel/kerk(em. kardinaal Danneels). Niet om de groep Dutroux (mossad/CIA) te beschermen maar politiek, kerk, adel en NAVO. De afgepersten uit de Dutroux zaak, de afnemers van de Dutroux kinderen.

     Liked by 2 people

  • Off-topic

   Niet voor sensatie, maar er komen twee belangrijke dagen aan deze maand en begin april.
   Meestal plannen ze iets op dit soort dagen.
   Op vrijdag 20-03-2015 is er een zonne eclipse
   Op zaterdag 04-04-2015 is er een rode maan (blood moon en passover)
   Misschien een relatie met Cern?

   Like

  • Het kan inderdaad desinfo zijn om Yvonne Keuls die waarschijnlijk een zeer onthullend boek aan het schrijven is over het Demmink netwerk te compromitteren. Als iemand een groot ervaringskenner van pedorechters en pedonetwerken in relatie tot jeugdzorg is het mevrouw Keuls.

   Like

   • Ik denk dat Yvonne Keuls wel aandacht gaat krijgen, maar dat zijn wel plannen binnen plannen .
    Dat doet Keuls niet bewust denk ik, die strijdt voor een goede zaak.
    De kans is groot dat Demmink geslachtofferd gaat worden en alle focus zal dan ook op die man zijn.
    Ik denk niet dat ze(nos) doorzetten om het hele netwerk aan te pakken, dan zakt het kaartenhuis in elkaar.
    Ik merk wel bij de nos een lichte stijging in scherpte van berichtgeving (bekende water bij de wijn), misschien wordt de druk te groot nu, we zullen zien.
    Ben benieuwd wie de opvolgers van Teeven en Opstelten worden.

    Like

   • Aloha Don en medelezers,

    Go Bart! en het lijkt er idd op dat er wat mensen hun leugenbonus afgelopen maand niet hebben ontvangen bij NSB-TV.
    Ook opmerkelijk dat Teeven vertelde dat er niks mis was met de deal, terwijl hij ook last van geheugenverlies had, maar het was “net als alles, ook” voor “Volk en Vaderland”, zei ie gewoon (?). Volgens mij heette het clubblad van de nsb ook zo, vroegers.

    Ik was trouwens nog wat aan het rondsurfen en kwam toen dit: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/07/25/de-geheime-zwanenbroederschap/ bericht tegen. Wat er zoal in en achter een onschuldig uitziend, oud Middeleeuwspandje schuil kan gaan al eeuwen, in ons zonnige zuiden. Ook mooi al die familie wapens en wie met wie gekruisd en uitgehuwelijkd is van het zoveelste geheime clubje. Altijd handig om aflaten voor al je zonden en een plekje naast Mars of Saturnus te kunnen kopen, met een gebakken zwaan uit eigen slotgracht…

    Hoe een poppentheater, wellicht dat het fotorolletje van toen met Sebrenica ook nog op het bonnetje van Cees lag? De Rolodex Draait Doorrrrrrrr!!! (raar logo van die irritante snuifdoos van een Matthijs van N, net als dat Anonimus masker in het blauwe npo-kubusje leader/tussendoor filmpje zo af en toe).

    Een prettig weekend!, ik ga morgen maar eens luchtig kijken op de hei of de levendbarende hagedis al uit zijn winterslaap is, voor de balans. Hopen dat er geen boter-kaas en eieren streeppatronen (geo-engeneering is de juiste benaming las ik) in da sky hangen.

    Groetsels,

    Beer

    Like

   • @Beer van der Put; “Volk en Vaderland”, zei ie gewoon (?). Volgens mij heette het clubblad van de nsb ook zo, vroegers.

    De Telebegraaf bestaat tenslotte helaas ook nog steeds…

    Groenten,
    Jonas

    Like

   • Aloha, alvast enige uitleg op de reactie van Jonas in zijn ufo van daarjuist is wellicht handig voor de snap.
    De meel -van die Beer van der Put moet nl. nog komen/is nog niet leesbaar voor de rest van de lezers (?verwarde manne praat zult u nu denken, dsm zus en zoveel!?), maar het zit zo: Het alias Jonas had ook al een beetje een enge Bijbalsche bijsmaak vond ik nader ingezien die Uufo ging dan nog wel, en dat terwijl ik me bewust (incl. digitale polemiek met m’neer pastoor) bij die enge (p-)club heb uitgeschreven (want ze vangen gewoon subsidie per hoofdelijk ingeschreven zieltje, die condooms met coke zijn tenslotte niet gratis of voor nix, zei de dealer tegen de pastoor en de ouwe paus…

    En dus onstond na een feestelijke sigaar het vers bedachte alter ego “Beer van der Put” (later waarschijnlijk leesbaar als Don zijn vla/yoghurt heeft genuttigd en is nagetafeld en uitgebuikt (no spang tis weer weekend!)

    Aldus de navolgende verklaring:

    Woeps er was voor het alias “Beer van der Put” nog niet gemodereerd, ik vond em beter/snediger gevonden dan Jonas in den Uufo, dus dacht ik ter introductie, even lollig de gespleten persoonlijkheid uit te gaan lopen hangen. Helaas loopt dit nu dus mis, aangezien de naam Beer van der Put nog niet door de trollenmolen is gehaald… Excuses voor de eventuele verwarring vanaf heden wordt het dus gewoon Beer van der Put (als het zo dadelijk wordt goed gekeurd, tenmiste).

    Groetsels,
    Dokter J. in den Uufo en mister B. van der Put.

    p.s. Hier nogmaals voor de muziekliefhebberts onder ons -met zojuist nog ververste we transfer datum- een onlangs speciaal samengestelde revolutionaire fruitmand voor oa in d’n auto en op vertwijfeld verwarde dagen. Met opruiende nummers uit de jaren 80 (toen ze nog muziekinstrumenten bespeelden) en nieuwer. Van stoner rock en punk, via vervormd klassiek tot (dub)reggae en takke herrie (met scherpe teksten). Hier dus de link; http://we.tl/2WQoUDt5EH, veel luister plezier (de reacties tot nog toe zijn lovend, zelfs van hen die nog steeds in Sinterklaas en Nieuwzuur geloven (ook een toegankelijke taktiek om de vegetatieve slaap van neanderland te onderbreken/op te schudden)!

    Tot zover maar weer. Het eerste verhaal van Beer, wacht nog geduldig op moderatie.

    Komt vast wel goed, laters…

    Beer van der Put(-Deksels)

    Like

   • Ik zou me nog eens verdiepen in de betekenis van “onder andere”!! Of denk jij dat Joris Demmink pas in de negentiger jaren begon met het verkrachten van kleine jongetjes? Waarschijnlijk deed hij dat in de jaren daarvoor ook al, zie artikel Koen Voskuil waar de rechtzaak toe dienden. Waarschijnlijk deed Demmink dat dus in collusie met wat hotemetoten van het ministerie van Justitie en vuiligheid!! Dat zou mijn conclusie zijn.

    Like

   • Zit die rare vogel Ruud Harmsen hier ook. Hij wilt heel graag bij dat ‘occulte’ OTO clubje swapichou horen, de swappies ,dat hij het regelmatig voor ze opneemt en ze probeert te vleien maar ze moeten niks van hem hebben. ook die Jeroentje niet. Maar dringt niet echt tot hem door.

    Like

   • Harmsen heeft hier wel een punt. Het lijkt er dus op dat het ministerie schadevergoedingen betaalt aan slachtoffers van pedofiele kinderrechters.
    Chabot spreekt hier niet over slachtoffers van Demmink omdat een zaak tegen Demmink ook nog steeds niet aan de orde is. Daarmee zou Demmink ook schuld bekennen.
    Blijkbaar is er wel zoiets als een grote pedowitwasschoon-maak gaande bij het ministerie om het barsten van een bom zoals in het Verenigd Koninkrijk te voorkomen.

    Like

    • Precies het zou dus wel degelijk ook om slachtoffers van Demmink kunnen gaan wat Harmsen in zijn 2e lezing dan weer achterwege laat. Dat Chabot de afkoop noemde is daarom wel heel opmerkelijk en is des te meer nodig. Anders was het in het geniep gebeurd. Nu zullen er WOB verzoeken komen over eventuel eafkoopsommen. Zal wel weer staatsgeheim worden verklaard maar toch. Teeven en Opstelten vielen ook over een bonnetje alsof het een bananenschil was/

     Like

 2. Die Pauw inderdaad is een hele vieze, je ziet dat hij heel goed weet wie de meesters zijn als Bram Moszcowicz weer eens bij hem op bezoek is, dan is ie heel kruiperig en nederig, tegelijkertijd heeft die Pauw ook een hoge positie want zo’n Matthijs van Nieuwkerk (een newbie) moet voor hem heel nederig kruipen. Die Jeroen Pauw heeft dus echt een hoge positie binnen de zion maffia. Voor OTO is ie te slim bovendien moet je daarvoor psychisch gestoord zijn en dat is hij net niet. Wel is hij uiteraard een felle voorstander van neoliberalisme, uitbuiten loonslaaf, rechten afpakken, wetten van de jungle oftewel de wetten van de macht en het geld bepalen alles oftewel de zionmaffia agenda.

  Like

 3. Deze man van de Engelse update is zo bevlogen, zo betrokken. Absoluut diep respect voor. slecht 1995 hits on youtube. Dat zouden er miljoenen moeten zijn.

  Like

  • Die man van die Hempstead affaire(update) zegt het zo goed. Alle shit in de wereld heeft hiermee te maken!

   Kan iemand dit Nederlands ondertitelen? en op youtube zetten!!

   Oproep: Foto’s en videos en ander bewijsmateriaal
   Dit moet stoppen!!!

   Like

  • Bart Chabot was bij de boekpresentatie van Rapport Tommie van Yvonne Keuls op 23 november vorig jaar en afgelopen zondag ook in Den Haag bij een schrijverspresentatie in het kader van de Boekenweek.
   Bart Chabot is wel een goeie vent met het hart op de juiste plek met behoorlijk wat publicitaire impact in de gecontroleerde pers.

   Like

 4. Don, als je erin slaagt enorme schadevergoedingen af te dwingen; wie gaan dat geld ophoesten?
  Het wordt verhaald, zoals immer, op de belastingbetaler.
  De boeven leveren geen stuiver in.

  Ueberhaupt zal het systeem zichzelf niet vervolgen.
  Het vervolgt de querulanten.
  Indien nodig worden die opgeruimd.
  Zelfs een president van de USA.

  Like

 5. Ministers liegen allemaal,kleine leugens,grote leugens en af en toe moeten sommige met de billen bloot,als het echt niet meer anders kan.Jammer genoeg is het maar een druppel in een grote oceaan,die met de billen bloot moeten.En ivm Bart Chabot en alle andere bekende nederlanders,die doen ook pas hun bek open,als het/de schandaal/schandalen al openbaar zijn.Over de mh17 hoax en de nos hoax en de charlie hebdo hoax bijvoorbeeld doet hij of hun,hun bek niet open.Dus zo’n held is Bart Chabot niet,hij maakt ook deel uit,van vele leugens en bedrog in andere zaken.Waar hij nooit de Waarheid verteld maar meedoet aan de leugens en bedrog.Onder andere bij andere Pauw uitzendingen,en bij andere programma’s.

  Like

 6. Je kunt het ook zo bekijken:het komt Nieuwsuur-Nos(de media in het algemeen)en de Politiek(in het algemeen)ook goed uit,hoe bizar het ook klinkt,dit schandaal.Omdat nu de indruk word gegeven dat rotte appels in de politiek niet getolereerd worden.Dus word de indruk gewekt dat de Politiek voor de rest eigenlijk wel schoon is,en dat de onderzoeksjournalisten o.a van Nieuwsuur aan waarheidsbevindingen doen en “ALTIJD”grondig onderzoek doen,naar “ALLE”zaken,kwesties,gebeurtenissen,”rampen”,”aanslagen”etc..MAAR DAT IS NIET ZO.voorbeelden genoeg:joris demmink-nos hoax-mh17 hoax-sandy hook hoax-boston marathon hoax-charlie hebdo hoax etc…toch?Er zit altijd een addertje onder het gras….soms een SLANG..er zal misschien binnenkort WEER een hoax worden uitgevoerd om dit schandaal te doen vergeten, of op een laag pitje te zetten.

  Like

  • En wat doet het Ministerie van Justitie en Veiligheid?om toch maar het goede imago op te krikken…ze pakken”toevallig” zeer groot uit met een grote persconferentie ivm Pro-Rail treinen/stations beter te beveiligen,met spiegels,camera’s etc… “Toevallig” NET nu het schandaal zich afspeelt met Teeven en Opstelten.De burger moet immers,het gevoel krijgen dat het zo’n ‘fijne’,’oprechte’,”warme”,’zorgzame’,”sociaal betrokken” mensen zijn van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de Haagse Politiek.Net nu als het Schandaal zich afspeelt.”Toevallig”of DOORDACHT?Welke haagse,doortrapte spindoctor heeft dit uitgedokterd?(het is een goede zaak voor de treinconducteurs,en ander pro rail personeel,maar waarom NET nu?………)WAAKZAAM en DIENSTBAAR als het HUN goed uitkomt?dadelijk gaan ze ook nog als Klaar Over op de zebra’s staan,bij de scholen….hahaha

   Like

   • @Stevie Precies 🙂 Mijn vermoeden is ook dat dit een inside job is een afleidingsmanoevre. (problem-reaction-solution 2-way)
    Tevens 2 vliegen in een klap, kunnen ze nog meer poortjes en cameraas plaatsen. Je zult het maar verzinnen!

    Like

 7. Bart Chabot zal niet meer zo snel worden uitgenodigd bij PAUW,volgens mij was Bart Chabot wat loslippig door teveel borrels,waardoor hij de waarheid sprak.Ook die gezichten van alle bekende gasten,die konden hem wel schieten.En Jeroen Pauw die een beetje onnozel doet,en donders goed weet waar Bart Chabot het over heeft ivm Demmink.In dat opzicht is het wel weer goed wat Bart Chabot deed,misschien een inspiratie voor andere bekende nederlanders,die eens hun BEK open doen!!!

  Like

 8. Het verbaast me dat de oudere bekende nederlanders(b.v:kooten en de bie),die toch al met 1 been in het graf staan en financieel binnen zijn,niet hun BEK eens opendoen,waarschijnlijk bang dat hun familie,kinderen,collega’s daar dan onder te lijden hebben qua werk,reputatie etc…ik denk wel dat het nederlandse volk zo’n bekende nederlanders in hun hart sluit en alleen respect zullen hebben,als (oudere)bekende nederlanders eens hun BEK opendoen,ivm alle leugens,bedrog,schandalen etc..het zouden zomaar HELDEN kunnen worden.Wishful Thinking?wat moet je anders….

  Like

 9. Laatste opmerking:Kunnen ze met een schoon geweten door het leven of begraven worden als hun tijd er is….het is immers NOOIT te laat,om de waarheid te vertellen,verkondigen.

  Like

 10. Chabot zijn beste maat Herman Brood,was ook niet vies van een jonge griet.Vind het nog altijd raar dat Herman Brood niet gewoon een kogel door zijn hoofd heeft geschoten,hij had immers pistolen thuis,vaak genoeg op camera vertoond op t.v.En dat het personeel van het Hilton hotel,Herman zomaar naar boven lieten lopen,wetende al jaren,maanden van zijn zelfmoordgedachten.Chabot gaf interviews 24/7,zelfs op dezelfde avond bij Nieuwsuur,geen traan te bekennen. 2001 was ook het jaar van de 9/11 hoax….

  Like

  • Ik vind het raar dat je eerst de ‘heldenstatus’ van Chabot onderuit haalt en hem in het leugenkamp zet; 55 minuten later hem als positief voorbeeld neerzet voor andere BN’ers. Als een dwarsdenker al zo wispelturig is, waarom dan geen kunstzinnige artiest als Brood met z’n afscheidsbriefje op zak? Dat iemand geen traan laat op de dag van de dood zegt volgens mij niets. Het besef kan pas later doordringen of juist al maanden ervoor op voorbereid, wetende dat iemand uit het leven wil stappen. Geen idee hoe jong de scharreltjes van Brood waren, maar welke vent van middelbare leeftijd zou moeilijk doen met “grietjes” van 20+ jaar? Ik loop zelf tegen de 40 en vermaak me de laatste tijd met leuke meid van 28. Leuk vanwege onze klik, niet omdat ze “lekker jong” is. Daarvoor immers ook met 40-plussers vermaakt 😉

   Liked by 1 persoon

 11. Als je goed leest heb ik vermeld dat Chabot nooit 1 woord vuil heeft gemaakt,ivm andere leugens.Terwijl hij vaak genoeg bij o.a Pauw in de uitzending is geweest.(de nos hoax,charlie hebdo hoax etc…)En andere bekende nederlanders zouden zomaar helden kunnen,worden als ze eens de Waarheid zouden zeggen,ivm bepaalde gebeurtenissen.Dus een dubbel gevoel.

  Like

 12. Het is duidelijk nu, na het interview van Brown met Kat, dat die twee gaan samenwerken, om de “revolutie” te starten.
  Dat Micha Kat met kind dealers, zoals Jack Abramoff samenwerkt , via Rubbinstein, interesseert Brown kennelijk niet.
  Ik denk dat Brown’s site is overgenomen.

  Like

   • Dividem et impera?
    Gaat Kat lekker de Zaak opruien? Precies zoals de CIa/Mossad/Zionisten vorig jaar in Oekraine op het Maidan plein heeft gedaan?

    een Revolutie is niet met zn allen eeb beetje dansen op het Malieveld roepende met duizenden piepstemmetjes: Ik eh wij pikken het niet meer!
    Nee, een Echte REVOLUTIE is heel simpel alle authoriteit totaal NEGEREN> geen belasting meer betalen, huur en hypotheek.
    Zelf de kinderen thuis -bij toerbeurt met andere ouders- in groepjes revolutie/complot theorie, kritisch nadenken, leren vragen stellen en taal en rekenen bijbrengen.
    Enz enz
    WIJ MOETEN ALLES ZELF DOEN,
    b.v. het OM? Laat me niet lachen een Volkstribunaal met een VM of VOI(volks onderzoek instituut) en al de criminelen parasiten oppakken en berechten.
    De NSB-ers , meelopers en heulers met dit pdocrimi Koningshuis screenen en te werk zetten in plantsoenen, ouderenzorg en gierputten !!! enz enz enz

    Like

 13. Bij de Mossad en AIVD yuppen weblog (althans dat zeggen ze zelf en er is geen reden aan te nemen dat dit niet zo is) swapichou (en gezien de regelmatige bedreigingen en het stalken lijkt er een soort van organisatie achter te zitten) begint zich zorgen te maken. Don heeft al 48 uur niet gereageerd schrijven ze. Heeft de toverspreuk die jeroen dagelijks uitspreekt dan toch gewerkt? Of zijn anale sekspraktijken of het eten van rauw vlees? Wie zal het zeggen. In ieder geval denken ze bij swapichou dat nu je verandert ben in een kikker na de toverspreuk van jeroen.

  Like

 14. Ah de trollen zijn hier ook weer actief, ene Jonas, pleur die gast er gelijk af man, gun ze dat pleziertje niet. Zeker die gast van omgedraaide niburu. Je herkent ze gelijk door hun stelselmatig domme, doorzichtige reacties.
  Toegift van mind over matter bij https://swapichou.wordpress.com/2015/03/13/vrijmibeau-going-nowhere/ altijd al gedacht dat die gast OTO of iets dergelijks was. Duidelijke agenda en cameraman van Kat.

  Like

 15. Mind over matter was de cameraman na Eric Donk. Opmerkelijke reportage van JDTV, de Baybasin agenda, daarom linkte Kat gisteren ook weer naar JDTV. Achter de Baybasin campagne zitten volgens mij de uitverkorenen, dan vraag je toch af waarom zo’n site als swapichou zich zogenaamd tegen Kat keert. Verschillende fracties binnen de uitverkorenen? Of is swapichou/barracuda bedoelt om de goyim die op de Baybasin campagne van Kat zijn afgekomen bezig te houden? Baybasin lijkt me dan ook een uitverkorenen, een Turkse uitverkorenen. Daar schijnt het allemaal om te draaien, deze Baybasin clan schijnt miljarden drugsgelden te hebben wat vaak in vastgoed is geïnvesteerd (Poot?) en bekend is dat Moszkowicz een drugs consigliere is zoals gebleken is uit de Endstra tapes. En Moszkowicz ging juist voor de Pootjes werken. Zij weten ook dat de staat en een voorname familie ook zwaar in de drugshandel zit. Zie ook https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/03/12/dreamteam-opstelten-teeven-of-de-degeneratie-van-nederland/ Goed stuk (ondanks dat HdR waarschijnlijk onderdeel maakt van deze cabal) en laat gelijk zien wat het probleem is van dit land. Een familie die het alleen gaat om drugsopbrengsten, ze staan ook gewoon openlijk met de vrouw van Bouterse op de foto, of met andere grote drugshandelaars, reizen continu naar Colombia, Panama, Nederlandse Antillen. Ze zijn verslaafd, contact met de rest van NL kwijt. Groot probleem.

  Like

  • Kat werkt samen met joodse mafia (Abramoff en Rubinstein), dat heeft Vrijland blootgelegd.
   Mijn gevoel zegt dat de staat al jaren wordt afgeperst met sex files.
   Maar er spelen meer agenda’s, buiten het financiele zullen er geo-politieke plannen achter zitten.
   Een van de plannen is om de oude adel en het koningshuis te verwijderen, omdat dat niet meer past in het nieuwe Europa. (zal er geen traan om laten)
   De Demmink zaak is daar het begin van en zal naar mijn inziens niet meer te stoppen zijn.
   Herstel de republiek zie ik nog niet in het rijtje van Boublog, Brown, Klokkenluider, Demminkdoofpot, Nrc ombudsman, Haagse complot.

   Swapichou valt alles aan wat kritisch is tegenover zionisme/jodendom.
   Jammer dat die gasten zo’n bord voor hun kop hebben en achter elke boom een nazi zien ,die hun wil vernietigen.
   Op joodse scholen in Israel wordt dat min of meer zo uitgelegd, een soort collectieve angst.
   Verdacht is dat ze nooit ingaan op argumenten of linkjes die geplaatst worden ,van mensen met een andere analyse of visie op bijvoorbeeld een gevoelig onderwerp als de holocaust. (holohoax)
   Of ze zo oningelezen reageren vanwege domheid of omdat ze ervoor betaald krijgen (ze zeggen zelf van niet) weet ik niet.

   Nog een keertje dan maar, uit de mond van een joodse meneer dit keer, misschien willen de zio-tjes er nu naar luisteren.

   Like

   • Nu weer een blog over de reactie van MV (VM) over Ziva, met foto met M4 om indruk te maken. Op mij maakte het geen indruk omdat je weet dat die persoon zo dom is, bovendien aan een psychiatrische ziekte lijdt (alle niet joden zijn dieren), dus of je nou een vuurwapen hebt, of op een lelijke goedkope fiets rondrijdt, of wat dan ook, het maakt geen indruk. Het is net zo’n beetje als iemand met een syndroom van down achter dat wapen zou zitten. A downie kan desalniettemin met dat wapen schade veroorzaken maar het is zo’n iemand niet aan te rekenen. Ze schijnt nog steeds in het Israëlische leger actief te zijn, jeroentje heeft natuurlijk ook braaf z’n dienstplicht gedaan als nep-jood. En wss Kat en alle anderen ook natuurlijk.
    Overigens bij MV een filmpje van Victoria over Kat, opvallend natuurlijk want het leek er sterk op dat de twee zijn gepaired als uitverkorenen om samen even een paar jaar in het buitenland te vertoeven, standaard procedure. Heeft ze een geluidsopname gemaakt van een ruzie met Kat en aan MV gegeven. Opvallend weer.

    Like

   • Een type als Ziva is zo gebrainwasht dat verander je ook niet meer denk ik.. Die is uber-zio totaal doorgeslagen.
    Misschien kunnen de andere reaguurders haar en Jeroen nog wat bijbrengen, nadat ze het interview hebben geluisterd met Kollerstrom (eerder geplaatst via red ice radio) en die van David Cole (Stein) van zojuist.
    Als het dan nog niet doordringt , dan is er alle reden om aan te nemen dat ze mossad is of bedenk maar iets anders (aandelen Spielberg films misschien)
    Kom op meisje,van zionist naar REVISIONIST, je kan het!
    Zou wel een boost zijn voor Swapichou als ze een kritisch stuk gaan schrijven over de holocaust, dan trekken ze misschien eindelijk eens wat lezers ipv hetzelfde verloren zielen clubje , onder aanvoering van Oto priester Jeroen H en de kikker brigade.

    Like

   • De rest zijn meelopers inderdaad, van die typetjes zoals in een sekte, alleen hun priester jeroentje naar de mond praten. Zoals ook die sukkel van urubin, ja meester jeroen, ik zal uw orders gehoorzamen voor een hogere graad, ondertussen wordt ie in z’n kont genaaid, ze zijn allemaal te dom voor woorden. Eigenlijk zou dat clubje strafrechtelijk verboden moeten worden. Zouden toch eens justitie moeten polsen of zij niet kunnen onderzoeken of dit clubje verwarde mensen geen gevaar vormt voor de maatschappij.
    Lees nu inderdaad dat die domme teigertje enzo geen uitverkorenen zijn, kun je nagaan hoe zij gezien worden door Ziva, als dieren dus. Soort van huisdieren blijkbaar die gedoogd mogen worden.
    Overigens als ik partij moet kiezen tussen Kat/Rubinstein/Abramoff kamp of de zionisten/psychische gestoorde Ziva kamp dan is de keus heel snel gemaakt. Ben het 93% eens met de artikelen van Kat. Maar goed, hij heeft een duidelijke (verborgen) agenda.

    Like

 16. Het lijkt er inderdaad sterk op dat het koningshuis/staat wordt afgeperst door de Joodse maffia met sexfiles en Kat cs is daar onderdeel van, de Demmink/Baybasin campagne. Tegelijkertijd is het Koningshuis heel ergs Joods, Willy met keppeltje op, zowat alle ministers zijn uitverkorenen overigens is dat natuurlijk weer te verklaren dat alle machtspositie door HUN bekleed worden, al eeuwen.
  Mijn gevoel zegt me in ieder geval dat Nederland al jaren miljarden aan het afdragen is, via de Fortis deal 20 miljard weggesluisd, de zogenaamde nationaliseringen van banken waar miljarden zijn weggesluisd, openlijk via de EU wegsluis constructie, gewoon even een miljardje omdat het kan.

  Liked by 1 persoon

 17. De rest zijn meelopers inderdaad, van die typetjes zoals in een sekte, alleen hun priester jeroentje naar de mond praten. Zoals ook die sukkel van urubin, ja meester jeroen, ik zal uw orders gehoorzamen voor een hogere graad, ondertussen wordt ie in z’n kont genaaid, ze zijn allemaal te dom voor woorden. Eigenlijk zou dat clubje strafrechtelijk verboden moeten worden. Zouden toch eens justitie moeten polsen of zij niet kunnen onderzoeken of dit clubje verwarde mensen geen gevaar vormt voor de maatschappij.
  Lees nu inderdaad dat die domme teigertje enzo geen uitverkorenen zijn, kun je nagaan hoe zij gezien worden door Ziva, als dieren dus. Soort van huisdieren blijkbaar die gedoogd mogen worden.
  Overigens als ik partij moet kiezen tussen Kat/Rubinstein/Abramoff kamp of de zionisten/psychische gestoorde Ziva kamp dan is de keus heel snel gemaakt. Ben het 93% eens met de artikelen van Kat. Maar goed, hij heeft een duidelijke (verborgen) agenda.

  Like

  • Dat is kiezen tussen twee kwaden God, het kaf gaat zich nu scheiden van het koren, they are both fucked in the head.
   Hoe kan je de talmoed verdedigen? Oeih wat daar instaat over de niet joden , daar lusten de honden geen droog brood van. Wie hoor ik daarover, wel koran, niet de talmoed, fuck off!!!
   En dan die kat die indirect samenwerkt ,met iemand die kinderen drogeert en voor sex uitleverd aan perverts..
   We zitten in een geestelijke oorlog God.
   Vervelend ik had liever de hele dag muziek gemaakt.,
   ik kan dat dit soort heftige onderwerpen niet zomaar aan de kant zetten, nee dat verdom ik.

   Like

 18. Ik denk trouwens dat Swapichou een groter gevaar vormt voor de maatschappij en de staatsveiligheid dan burgers die onderzoek doen naar feiten en wantoestanden die zij laatdunkend ‘complotters’ noemen en waar zij zo tegen ageren omdat het een GROOT GEVAAR zou zijn, en daarom 24/7 aan het trollen zijn en meerdere troll weblogs in de lucht houden. Sowieso kun je in mijn visie niet iedereen over een kam scheren en iedereen ‘complotters’ noemen, dat is natuurlijk al vreemd. En ten tweede zijn dit gewoon individuen die gewoon misstanden onderzoeken, feiten onderzoeken terwijl Swapichou een zwaar gestoord clubje is, psychiatrische patiënten dat blijkt alleen al uit de schrijfsels van jeroen. Het lijkt me dat zulke domme mensen een groter gevaar vormen voor de staatsveiligheid dan burgers die wantoestanden onderzoeken DIE OP DE EERSTE PLAATS AL NOOIT HADDEN MOETEN PLAATSVINDEN.
  Natuurlijk zullen de machthebbers liever bepaalde misstanden willen afschermen zoals het misbruiken van kinderen, maar als het niet meer afgeschermd is zoals nu het geval is dan kun je toch niet burgers gaan psychiatriseren zoals dus dat clubje van Swapichou probeert te doen. Dat alleen al is toch krankzinnig. Dan komen ze in een vicieuze cirkel.
  In het Demmink geval zijn zij (swapichou) de enige die in een complot geloven, namelijk een complot tegen Demmink, van Turkse jongentjes, van rechercheurs, van misbruik slachtoffers, gevangenisdirecteuren, Henk Krol, Gay krant, Jeroen de Jager. Adele, Baybasin allemaal spannen ze samen tegen Demmink. Dit is niet alleen krankzinnig maar vooral ook lachwekkend.
  Dat Edith Schippers vandaag ook de ‘complot’ kaart heeft getrokken en hoe dom dat wel niet is gebleken, het heeft zich 1000% tegen hun gekeerd. De complot kaart van Edith Schippers kon eigenlijk zo uit de koker van dat domme VMBO weblog swapichou komen, misschien door de homo contacten van Jeroen waar hij zo graag over opschept. Maar hoe dom dat wel niet weer is, blijkt vandaag wel weer.
  Zij vormen echt een gevaar, nogmaals vooral omdat ze dom zijn.

  Like

 19. Ik krijg sterk de indruk dat de websites Waarinholland.nl en Geennieuws.nl de rol van KLOL (en MartinVrijland ) hebben overgenomen. WaarinHolland kwam een aantal maanden terug van volledig weggeweest. Beide websites draaien op volle toeren met (gezamenlijke) primeurs die ook op KLOL worden gecovered.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.