“A cup of tea or DEATH”

Uit de oude doos. De doodsbedreigingen van Jeroen Hoogeweij uit 2013.

“cup of tea or DEATH”  Dat was het vriendelijke aanbod welke ik en een aantal andere bloggers c.q. reaguurders mochten ontvangen van de super-rat en OTO aanhanger Jeroen Hoogeweij van het trollenblog Swapichou. Vanachter zijn burootje 3 hoog achter durft de satan aanbidder en kontjesbonker wel.

700ejeroenmv123

Nu ben ik niet zo van de thee, vind ik meer passen bij de promiscue homo en kindermishandelaar zoals Jeroen Hoogeweij is, maar dat was niet de reden dat ik niet op het allervriendelijkste aanbod van een kopje thee ingegaan ben.

De reden dat ik geen thee wil drinken met de immer vriendelijke Jeroen Hoogeweij ligt hem in het feit dat ik liever voor de “death” kies. Dat ik Jeroen Hoogeweij dan indringend zal verzoeken mij te vergezellen naar de andere kant moge duidelijk zijn.

Op onze gezamenlijke reis naar gene zijde heb ik dan misschien de mogelijkheid hem eens en voor altijd duidelijk te maken dat het beter geweest was met zijn tengels af te blijven van kleine kinderen en dat het ook beter geweest zou zijn vrouwen niet geestelijk en/of fysiek te mishandelen.

345221862_6_DCTN

Altijd weer kiest de minne hond die Jeroen Hoogeweij in werkelijkheid is, er weer voor de zwakkeren aan te pakken. Met een woordenboek op schoot voor de moeilijke woorden valt hij keer op keer de door hem zwakker geachte personen aan met gebruikmaking van de meest schunnige scheldwoorden en andere intimiderende bewoordingen en beschuldigingen.

Nu kun je natuurlijk denken dat schelden geen pijn doet maar dat is voor mij na het aanhoren van een aantal van zijn slachtoffers niet meer mogelijk. Ik heb dan ook de keuze gemaakt er voor te zorgen dat de terreur die Jeroen Hoogeweij uitoefent  op/over blogs van, meest allervriendelijkste, medemensen te stoppen. Jeroen Hoogeweij dreigt een gevaar te gaan vormen voor zijn hele omgeving heb ik het idee. Helemaal losgeslagen en elk gevoel voor realiteit en fatsoen verloren lijkt het wel met die Jeroen Hoogeweij.

atoombom

Jeroen Hoogeweij je hebt het hopelijk goed gelezen. Vanaf nu geen kinderen meer, niet de zwakkeren. Nee jeroentje vanaf nu gaan wij lekker stoeien. Ik kies daarbij maar voor het free-fight model. Alle middelen toegestaan. Je kunt dus rustig je amfetaminen blijven slikken. Een snuifje coke zo af en toe mag je van mij ook gewoon blijven nemen. Je zult merken dat er voor jou geen middelen bestaan die je gaan redden. Eindelijk kun je nu laten zien dat je niet dat mietje bent waar iedereen je voor aanziet. Eindelijk kun je de daad bij die grote bek van je voegen. Wat zul je blij zijn strijdend ten onder te gaan.

Weglopen is geen optie meer!

Advertenties

19 Reacties op ““A cup of tea or DEATH”

 1. Stomzinnige, beledigende, smadelijke en hoogstwaarschijnlijk ook lasterlijke flauwekul van deze blogger “Donquijotte”. Mijn mening.

  Ik hoop dat je hier stevig zowel civiel als strafrechtelijk voor zal worden aangepakt.

  Like

 2. Wat betreft de aanduiding kindermishandelaar; Jeroen Hoogeweij is in 2013 aangeklaagd en veroordeeld voor het mishandelen van een jongetje van 15 jaar. Wel stoer hè van die Jeroen?

  Like

 3. Pas op met thee drinken, voordat je het weet word je met pijn in je reet wakker.
  Erger is als ze wat dna kunnen bemachtigen, daar weten die black magick freaks wel raad mee. (of een kledingstuk)
  Zou de kundulini van die Oto-er nu al gestegen zijn naar zijn Horus punt , na het bekijken van de linkjes, die ik heb gepost of breekt het zweet hem uit.
  De druk wordt groter en dat is goed!
  Willen we meer of minder info over die perverts?

  Babylonische Talmoed (en inspiratie voor de kabbala)

  Sanhedrin 54B
  Een jood mag sex hebben met een kind zolang deze jonger is dan 9 jaar.
  Oh nee nu ben ik een anti-semiet en een jodenhater.
  Nee een holocaust ontkenner natuurlijk, zoals die brandbommen op de Duitse steden ( holocaust)

  Like

 4. Goede zaak, aanpakken die handel. Heb ook het idee dat die Jeroen echt een gevaar begint te vormen opgestookt en gecontroleerd door z’n meesters. Dat hij zelf te dom is om na te denken blijkt wel uit al z’n domme reacties en artikelen. Zoals hij zelf al schreef wordt hij vooral gebruikt als slaafje met XTC. Hij is zelf is niets, nog minder dan lucht dus.
  15 jarige jongen mishandeld, daar raken ze opgewonden van. In Schiedam zijn er wel meer vreemde dingen met jonge jongens gebeurd. Misschien kunnen de nog integere leden van justitie en politie ook daar eens naar kijken. Dat justitie en politie gefiltreerd zijn moge duidelijk zijn dat blijkt alleen al uit die Bouman. Z’n uitstraling spreekt boekdelen, misleid door satan. Maar er is nog hoop, altijd, ook voor deze mensen.

  Like

  • off-topic
   Ho!Stop!Hier spreekt de politie @CROW,zo mannetje waar zijn wij helemaal mee bezig.
   Heeft u ook de arrogantie om te verzanden in een hoog of laag discussie niveau evenals dhr.Toonen?
   De eenvoudige vraag aan Toonen was,is en blijft.Wijs de(naar nu blijkt)
   drie vrienden aan op de crash-site van de MH-17 om alle misverstanden uit de wereld te helpen.Wanneer deze drie echte vrienden van Toonen in het echt bestaan dan heeft Toonen echte foto’s
   van echte feestjes,vakanties.verjaardagen,bijeenkomsten..etc…
   what are friends for!! en geen nep face-book accounts aangemaakt
   door Google-Groningen of ongeldig gemaakte spiksplinternieuwe paspoorten achter uit een pick-up truck.
   Echter het antwoord van Toonen ligt verscholen in zijn reactie d.d.
   24febr.’15 op 12.15. met zijn eigen woorden. “Ik ga mijn vrienden niet
   door het slijk halen,omdat jullie mijn vrienden voor LATEX POPPEN en doden uit een ANDER vliegtuig uitmaken” wanneer men dit goed leest
   is daarmee alles duidelijk.
   @CROW bent u ook nabestaande van buren,vrienden,achterneven verre omes en tantes en kruipt u ook achter N’Geins zwart tentdoek
   weg bij bijeenkomsten afgezet door twee cordons politie macht?
   Opdat niemand maar mag zien dat er “verdriet” is misschien?
   Smuigelt en huichelt u ook mee,kom maar op!

   Like

 5. Swapichou heeft nu de hulp ingeroepen, van (ex)porno maker/dealer Kraven, die zijn chaos koppie loslaat op Martin.
  Het stuk heeft de goedkeuring van Jeroen, misschien mag Kraven nu een graad proberen te halen.
  Zijn site laat wel een voorkeur zien voor het occulte, de dark occult wel te verstaan.
  http://urubin.com/barracuda-ontmaskert/

  Satanisten draaien graag alles om, Urubin-Niburu.
  De hulp troepen gaan nu ingezet worden.

  Like

 6. De volgende reactie plaatste je Jeroen. Wees onbezorgd “I will take you OUT of society”.

  Jeroen maart 7, 2015 om 11:57
  En Don is inmiddels helemaal psychisch aan het worden op z’n blogje….. Laffe en geesteszieke verdachtmakingen van Martijn’s kant met een satanische seksfantasie erbij die hij dalijk in een serie van zieke stukjes over Anass gaat gebruiken, terwijl Don dan weer vrolijk doorgaat met nogal zware bedreigingen aan mijn adres. Dit soort mensen hoort niet in de samenleving thuis en ook niet op het internet.

  Like

 7. Wat een stemmingmakerij toch weer. Er is nog helemaal niks bewezen en Jeroen Hoogeweij heeft ook recht op z’n mening. Jabir/Jeroentje is toch echt niet de enige in dit landje die er een ultra-liberale voorkeur op na houdt voor ruige seks zonder grenzen? Ons Thelemietje deelt z’n voorkeur voor jonge partners met heel wat andere Linksch-Menschen. Kan zo aansluiten bij een type als Cohn-Bendit (Knowtoomuch kom er maar in!), fractieleider van de Groenen in het Europarlement (en er zit overigens wel meer tuig in die InterNaziGaia-partei). Bovendien is het niet de eerste keer dat de bij die Groenhemden de sympathie voor pedofilie en pedofielen opvalt. In de periode 2003-006 bijvoorbeeld had GroenLinks Herman Meijer als partijvoorzitter.

  Like

 8. Het is werkelijk godgeklaagd dat ik uiteindelijk alleen bij Don nog mijn zegje kan doen. Ik was bij Swapichou vanaf het eerste uur. Swapichou is begonnen niet eens als blog maar als plek waar je in ieder geval je (ongezouten) mening kon geven. Dit was nodig nadat Wim Dankbaar op zijn blog een grote schoonmaak was begonnen en iedereen een ban gaf die het niet met hem eens was of te kritisch was. Na een tijdje stopte de pioniers van het eerste uur ermee, en werd de blog overgenomen door de meest fanatieke schrijver Jeroen en zijn meeloper Teiger en nog een soort zijspan Ziva.

  Nou vond ik Jeroen altijd al iemand met een grote bek die een gebrek aan schrijftalent compenseert met intimidatie en scheldpartijen. Hoe dan ook een feit is dat sinds Jeroen aan het roer staat van de Swaptanic, er geen vrijheid meer geldt van meningsuiting. Nadat ik een paar kritische reacties had gegeven over moslims en de islam, werd ik dwingend door Jeroen verzocht daar onmiddellijk mee te kappen. Het past niet in Jeroen zijn straatje dus gaat hij over tot dreigen met verwijderen. Let wel, mijn reacties waren kritisch doch niet indruisend tegen welke fatsoensregel dan ook.

  Toen kwam Jeroen H heel stoer met zijn aangifte. Het is iedereen duidelijk dat H als een blad aan de boom is omgeslaan en kiest voor de slachtofferrol. Oh wat is hij zielig en natuurlijk lag het geheel niet aan hem dat hij werd teruggepest. Maar goed. Ook over dit onderwerp wilde ik een paar kritische noten kraken, Dat pikte Jeroen niet. Onmiddelijk werden mijn nieuwe bijdragen in de moderatie gezet. Zo gaan ze bij Swapichou dus om met vrienden. Kritiek wordt niet geduld. Alles draait om het ego. Jeroen postte een paar dagen geleden zijn start van een artikel 12. procedure. Ik reageerde daarop, maar nu kom ik er geheel niet meer door. Mijn posts worden geweigerd. Ik ben dus net als bij rechtiskrom monddood gemaakt. Swapichou is geen haar beter dan het zogenaamde kwaad wat zij denken te bestrijden.

  Respect is bij Jeroen ver te zoeken. Niet alleen speelt hij voor God in de moderatiekamer, ook zie je heel duidelijk aan zijn manier van schrijven en denken dat hij alleen maar bevestiging zoekt van zijn eigen waarden en waarheid. Denigrerend en stelselmatig serveert hij mensen die handiger zijn met de pen dan hij, en zet ze neer als zielepoten met slechts mavo-niveau. Tel ook eens voor de grap het aantal scheldwoorden dat meneer nodig heeft om zijn punten te maken. Niemand deugt, behalve jeroen zelf.

  Het ergste van alles is dat Jeroen er volledig van overtuigd is dat hij goed werk doet. ’s Avonds trekt hij zijn superman-pakje aan en staat hij voor de spiegel zichzelf te bewonderen. En kijk jeroen ook eens genieten van al zijn aangiftes en advocaten, 100 keer heeft ze al gelezen, eindelijk is zijn doel bereikt, hij is het middelpunt van alle aandacht, en hij heeft natuurlijk zijn speeltuin. Het blogje dat is van hem. Dat pakt niemand hem meer af. Hij hanteert de ban- en moderatieknoppen als ware hij George Bush himself, wie niet voor hem is , is tegen hem. Zo zou ik nog uren kunnen doorgaan, over Jeroen en zijn despote droomwereld.

  Dan denk ik nog wel eens terug aan de ‘oude Swap’ en zijn lieftallige Xaartje, dat waren tenminste nog mensen van respect. Zij namen geen blad voor de mond, en legden dat ook anderen niet op.

  Like

  • Het staat je hier vrij je zegje te doen en kritiek te leveren. Ook op mij zolang je me geen “menselijk afval” noemt zoals Jeroen dat meerdere malen deed.
   Voel je welkom al zullen onze meningen mogelijk verschillen.

   Like

 9. Pingback: Ik word gestalkt sinds 1998 door Zionisten |·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.