Help de doofpot Anass Aouragh te heropenen…

anass

Er is momenteel een petitie onderweg om de moord op Anass Aouragh eindelijk onderzocht te krijgen. Voor een heropening van deze doofpot zijn 40.000 handtekeningen nodig. Ik roep lezers van mijn blog hierbij dan ook op de petitie te tekenen.

De moord op Anass Aouragh werd door justitie afgedaan als zelfmoord, hetgeen onmogelijk was gezien de aangeleverde bewijzen. Deze zaak stinkt zo enorm en heeft alle kenmerken van een misbruik en een satanisch offerritueel.

Sites als Swapichou schrijven al tijden dat deze zaak met rust gelaten moet worden. Laat de nabestaanden de rust om hun verlies te verwerken is hun motto. Echter één van de nabestaanden, de vader, wil de zaak helemaal niet laten rusten. Hij wil opheldering en is er van overtuigd dat zijn zoon misbruikt en vermoord is.

Om de zaak Anass Aouragh in de doofpot te krijgen gingen de mensen van Swapichou zelfs zover dat ze politie correspondentie vervalsten op origineel politiebriefpapier om zodoende Martin Vrijland, die het onmogelijke van de zelfmoordtheorie aantoonde, de mond te snoeren. Ook een smerige smaad en lastercampagne van Swapichou, met Jeroen Hoogeweij voorop, viel hem ten deel. In de loop van de tijd is de satanische achtergrond van de redacteur van Swapichou, Jeroen Hoogeweij, echter meer en meer naar voren gekomen. Het zou mij dan ook niets verbazen dat deze cult van bovenaf de opdracht heeft gekregen dit zo te doen. Gezien het gebruik van briefpapier en stempels van politie is de gedachte dat diezelfde politie/justitie/openbaar ministerie betrokken is bij deze moord niet vreemd natuurlijk. Betrokkenheid van bloggers als Jeroen Hoogeweij is dan ook bijna zeker. Het is een grote en belangrijke club van satanische kinderverkrachters die overal hun tentakels hebben. Binnen de vrijmetselarij, binnen het occulte O.T.O. genootschap, binnen justitie en zelfs binnen de koningshuizen. Is onze prinz Claus immers ook niet ooit door de Duitse staat teruggeroepen uit Afrika vanwege misbruik van kleine “Afrikaner” kindertjes?

Jeroen Hoogeweij onderweg met pedoseksueel en necrofiel Savile. Op weg naar een offerritueel?

Jeroen Hoogeweij onderweg met pedoseksueel en necrofiel Savile. Op weg naar een offerritueel?

Vanuit het verleden zijn er natuurlijk vele aanwijzingen dat we in dit land te maken hebben met een corrupt justitieapparaat. Misbruik van kinderen binnen die elite is veel beschreven inmiddels. Zaken als de Dutroux-zaak en de Jimmy Savile zaak in Engeland geven de normaal denkende mens natuurlijk al te denken. Nederland is niet anders. Denk bijvoorbeeld aan de Rolodex affaire, de Joris Demmink klucht, de Koos Hertogh zaak met de pedoseksuele rechter zoals beschreven door Yvonne Keuls, de Marianne Vaatstra zaak, de zaak Manuel Schadwald en ook de Zandvoort dossiers. Nederland lijkt eerder het centrum van dit kindermisbruik te zijn.

Indien u nog enige menselijkheid in u heeft, teken dan deze petitie. Laat u niet afleiden door gestoorde criminele satanisten als Jeroen Hoogeweij, die zelf waarschijnlijk tot aan hun hals in deze zaken van offerrituelen zitten. Teken om deze zaak uit de doofpot te krijgen.

images (79)

Er is geen religie (wet) hoger dan de WAARHEID. Helena Blavatski

 

Satanisme is ook een religie en dus ondergeschikt aan de waarheid al denken ze “de waarheid” gevonden te hebben. Dat dachten de Katholieken van de inquisitie en de heksenvervolgingen ook.

Teken via het klikken op deze regel.

Lees hier voor een duidelijk overzicht van de Anass Aouragh zaak.

34 Reacties op “Help de doofpot Anass Aouragh te heropenen…

 1. “On the appointed day he is attended by one or more chosen and experienced attendants whose duty is (a) to exhaust him sexually by every known means (b) to rouse him sexually by every known means. Every device and artifice of the courtesan is to be employed, and every stimulant known to the physician….The most favourable death is that occurring during the orgasm, and is called Mors Justi.”
  Image and video hosting by TinyPic

  Crowley: “A male child of perfect innocence and high intelligence is the most satisfactory and suitable victim for use in the Mass” (which corresponds back to the sacrifice of children we saw with Ba’al earlier).
  Bron: http://illuminatiwatcher.com/peaches-geldof-occult-illuminati-death-conspiracy-theories/

  Like

  • Crowley taught that when the age of Horus would finally emerge, the whole concept of immorality and sin would be engulfed in the flames of the New Aeon. His desire to legally have sex with children would finally be acceptable.

   Like

 2. Die Israelische diplomaat Uri H. heeft er waarschijnlijk mee te maken. Zijn vrouw die zelfmoord pleegde kende de moeder van Anass. Hij kwam daar ook over de vloer. Uri H. is met de noorderzon naar Duitsland vertrokken. Even googlen op Uri H. Martin heeft er over geschreven. Ik heb het deze week nog eens doorgelezen. Wellicht kan Martin dit ook weer oppakken.

  Liked by 1 persoon

   • Stuk over Micha Kat op je site, ben ik het mee eens. Helaas vind je de kick om mensen te censureren belangrijker dan reacties toelaten. Tsja, dan reageer ik daar niet meer.

    Vandaar ook dat de woordvoerder bij McDonalds wist dat zij Micha Kat aan de lijn had. Het is een en dezelfde kliek, nogmaals standaard procedure dat agent na een geheime operatie paar jaar in het buitenland moet verblijven. Sheeple is zo goed geconditioneerd en gefluorideerd dat ze hun al uitlachend (Victoria en Kat) allerlei parkinson flimpjes opnemen elke dag. This is Micha Kat signing off for KLOL, moet hij dat zeggen om z’n cash te mogen ontvangen?

    Reactie van Ziva nu over mij onder dat artikel Mossad Spyweb, (dom, nietszeggend, achterhaald filmpje overigens). Ze kunnen er niet tegen dat ik een Godlike avater heb aangenomen. Het uitverkoren volk kan er namelijk nooit tegen dat iemand zich groots voordoet omdat zij dat alleen mogen zijn, dus troll tip bij de uitverkorenen doe je altijd zo groot en hoog mogelijk voor, voer het hoogste woord, kunnen ze heel slecht tegen. Helaas voor hun ben ik gewoon God, masterOfGod, de almachtige, hahaha.

    Like

  • Bij mij blijft er al die tijd na het overlijden van Anass, een vraag door mijn hoofd gaan. Had die familie H uit Wassenaar ( Lange Kerkdam) een kind op het Adelbert en zo ja, deed de familie van diplomaat Uri H. dan mee met die uitwisseling van studenten uit o.a. Spanje.

   Like

   • Ik denk dat de moeder van Anass is omgekocht is door deze diplomaat om de verkrachting en moord te ontkennen. Deze dame met een universitaire opleiding had ook geen (gesubsidieerd) werk meer op een basisschool. Blijft vreemd dat het tweelingzusje er ook zo makkelijk overheen stapte. De moeder leek me niet bepaald kosjer wat wellicht met dat geld te maken had. Van haar actie om de zaak te heropenen is ook nooit meer iets vernomen.
    Weet iemand nog welk spel zij had gekregen en van wie wat zij aan Martin liet zien?

    Like

 3. In elk menselijk wezen is er een geweten.
  Dit geweten weet wat goed en niet goed is.
  Daar hebben we geen kerken voor nodig.
  Daar hebben we ook geen bijbel voor nodig of welk ander religieus boek dan ook.
  Daar hebben we ook geen geheime genootschappen voor nodig.
  We kunnen het uit en breed hebben wat en wie goed of slecht zijn.
  In essentie weet een ieder wat goed en slecht is.
  Hoe simpel kan het zijn?

  Liked by 1 persoon

 4. Ik hoop dat Jeroen bij zijn positieven komt….
  Man, waar ben jij mee bezig?
  Geen last van je geweten?
  Kan me het echt niet voorstellen….

  Like

 5. ik ga helemaal mee in; heropenen en onderzoeken; immers als men niets te verbergen heeft, zou dit toch geen probleem moeten zijn? dus ga ook tekenen. alleen die foto boven deze tekst: Jeroen Hoogeweij onderweg met pedoseksueel en necrofiel Savile. Op weg naar een offerritueel?….dat is knip en plak-werk, dat doet dit artikel niet veel goed, zou die eruit halen want zo verliest het zijn kracht!

  Liked by 1 persoon

 6. Jeroen Hoogeweij staat natuurlijk niet alleen. Hoewel hij zijn aanhang van deze leer vooral probeert te verhullen in bijzondere kundigheid in de speciale yoga technieken, is dat in feite verhullen van zaken van veel duisterer caliber en dan komen we erg dicht bij de seksuele praktijken van Crowley.

  In het liedje ‘Mens durf te leven’ van Ramses Shaffy wordt één van de motto’s van (satanist, homo- en pedoporgandist) Aliester Crowley vertolkt. Zangeres Wende Snijders coverde het nummer. Vele artiesten laten met hun teksten zien dat ze Crowley aanhangers zijn. Waarschijnlijk is dat de basis om door te kunnen breken; je ziel aan satan verkopen. De Thelema leer van Crowley (van de secte O.T.O.) was zuiver Satanistisch en ik herhaal onderstaand gedachtengoed nog maar eens om te laten zien zien hoe Crowley dacht:

  Crowley taught that when the age of Horus (Saturnus) would finally emerge, the whole concept of immorality and sin would be engulfed in the flames of the New Aeon. His desire to legally have sex with children would finally be acceptable.

  We kunnen er met een gerust hard van uitgaan dat de aanhangers van de leer van Crowley de pedoseksualiteit dan ook als iets positiefs beschouwen.

  Liked by 1 persoon

   • Op de site van Martin Vrijland beweert een persoon die zich flabbergasted2 noemt dat op basis van EEN video de kinderen in kwestie tegenover de politie hun getuigenissen zouden hebben herroepen.
    Deze meneer beweerde eerder al dat soldaat “soul-dier” zou betekenen en hij blijkt ook te vissen. Nu meen ik me te herinneren dat in de Schiedamse pedoscene van Jeroentje ook iemand was die veel viste en veel bier drinkt. Kortom, pedo disinfo??

    Oordeel zelf over deze groep mensen rondom de Christchurch school in de Londense voorstad Hampstead:
    http://hampsteadchristchurch.com/

    Like

    • 1 zo’n video en het is een scam? Kijk naar de eerste video’s en beoordeel de kinderen. Vorm je eigen mening op basis van je gevoel en kennis!!
     Tuurlijk wordt geen geld en moeite gespaard om het te debunken. Een ieder heeft alleen zijn of haar eigen intuïtie!

     Like

   • Ik ben ook nog niet 100 procent overtuigd van het tegendeel. Maar zoals we van een aantal zaken die Martin heeft gecovered weten we dat vrouwen (ook) zeer rancuneus en uiterst manipulatief en desinformatief kunnen zijn om hun exen in een slecht daglicht te plaatsen.
    Ik moet ook zeggen dat ik nog niet alles heb bekeken.

    Like

   • Je hebt wel gelijk denk ik. Ik ga de komende dagen me beter verdiepen in deze zaak want er spelen ook zaken buiten de school.
    Het is ook goed die flabbergasted2 in de gaten te houden omdat zijn reacties vaak bewust over de top zijn. Ook het “ritueel” slachten van een snoekbaars is weer een hint. Zijn uithaal naar Elftwelve zijn zondermeer een ban moeten betekenen. Ik denk dat hij vanuit het kamp van Hoogeweij opereert.

    Like

    • @de haas Het belangrijkste vind ik nog steeds dat uit de medische politierapporten 100% is komen vast te staan dat beide kinderen misbruikt zijn, dit aan de hand van ernstig rectaal littekenweefsel. Als misbruik bewezen is hoe kan de politie dan het dossier sluiten is mijn vraag. Je hoort daar niets over. Ik denk dat deze zaak alles in zich heeft om voor een grote verandering te zorgen.

     Like

   • Don, let even op de reacties van f2. Hij insinueert dat Sabine Mc Neill gevlucht is. Sabine is Duitse en wil niet onder het Europese Arrestatiebevel gearresteerd worden en onschuldig vastgezet worden.
    Hij gaat nu ineens mee met de believers maar beweert nu dat het medisch rapport van de politie uiteindelijk uitsluitsel zal geven. Maar nog vreemder: HIJ (f2) kent iemand die het mediadisch politierapport HEEFT.
    Dit doet mij zeer sterk denken aan een andere reageerder op MV van wie de broer in Parijs om de hoek woonde tijdens de Charlie Hebdo “aanslag”..

    Like

   • Greetings world, We Are Anonymous.
    The biggest story of our generation is unfolding in the UK to near complete silence in the international corporate media. The UK media that cover it at all depict it as a ‘sex scandal’ committed by ‘child lovers’.
    What the UK media depicts as “child sex” has left children missing the lower half of their bodies. These so-called ‘sex scandals’ involve children provided for torture as bait to blackmail political opponents in Northern Ireland. The UK has open files on 200 missing boys from 1977 and 1983. The investigation has so far involved a huge circle of UK establishment from media, politicians, police and intelligence, known to
    police as The Untouchables. There are international ties being ignored. To the people of the UK, your ruling classes are preying on you. Not just in the ways you always knew they were. Our friends in the UK, just
    like our friends in Gabon, have a political class that is torturing and murdering their children and mutilating their bodies. Unlike in Gabon, the UK media is following the direction of the Paedophile Information
    Exchange and telling you these people are child lovers who need understanding and tolerance. They are telling you this is sex. Who controls the words controls your thoughts.
    This is not sex. These people feed off the agony of others. They cause wars and destruction during their working hours and they torture and murder children as recreation. These are not child lovers.These are death eaters. To the people of the world, this story is not limited to the UK. Unlike  us, death eaters have no borders. Human trafficking is the biggest
    criminal industry in the world. Death eaters have global networks.
    Resistance is existence.
    We are Anonymous.
    We are everywhere.

    Like

 7. Nu een feestje ondanks de trieste achtergrond van dit artikel en deze oproep. Hij is vaker dan 1000 x gedeeld via Facebook. Deze zaak speelt dus nog zeker in de hoofden van de mensen.

  Like

  • Ik weet niet of het een trol is. Hij is heel kritisch en blijft dat ook. Ik vertrouw die Abraham Cristie ook voor geen cent. Ik denk dat ze het hele zooitje incl. die Abraham Cristie maar eens preventief moeten vastzetten totdat duidelijk wordt wie die kindertjes zo vreselijk seksueel misbruikt heeft.

   Like

   • Even over flabbertje.
    Geen excuses van mijn kant want deze man heeft echt problemen met de internetmores en hij denkt dat het internet om hem draait.
    Soldaat= soul-dier; kom op man flabbertje.. ik denk dat jouw hoofd klem heeft gezeten bij je geboorte..

    Like

  • Ik volg de zaak al vanaf de eerste keer dat ik er van vernam. Ik denk dat ik er het komende weekend een korte samenvatting over ga schrijven voor hen die het Engels wat minder machtig zijn en voor het verkrijgen van wat inzicht voor mezelf..

   Like

 8. Onderstaande caveats van het gebruik van hoaxen en dierenmaskers herinner ik me heel goed van de Dutroux-Nihoulzaak van X-getuigen (mn X1 die daarom tot nationale gekkin is verklaard) en o.a. ook in de Pekela zaak werd zo gewerkt om slachtoffers en getuigen bij voorbaat te discrediteren:

  But if you haven’t seen the videos – whose popularity is spreading like wildfire across the net – you should be warned that some of it is pretty fantastical. We are talking about repeated murders of babies, whose entrails are cooked and eaten and skulls danced around etc. On that score I would like to make these points:

  1) Be under no illusions, there most definitely is such a thing as Satanic Ritual Abuse, something like these practices definitely do go on, how widespread they are is hard to figure out sometimes though.
  (For a simple summary of research in this area see for example chapter 5 in “In Defence of Conspiracy Theories: with examples from Irish and international history and politics”.)

  2) At the same time if you research these groups and practices you will find that they also heavily use hoaxes – using say fake blood etc – as well as the real thing. They do this I suppose because they want to conduct their rituals but frequently dont have live subjects, as it were, but also because by these means they can confuse and discredit witnesses later. For example, if a given witness X, who thought he/she had observed the murder of a given person Y, and gave this information to the police, and it later transpired that Y was alive it would heavily discredit X and hence you can see the utility of using hoaxes.

  3) Also these groups will often use peculiar settings again to discredit witnesses later. So for example there was one case I believe where the perpetrators used animal masks in their rituals so hence any later witnesses could only describe how a ‘bear’ or a ‘fox’ did x or y abuse and of course most people would just not believe children who would talk that way.
  They also just lie to the children about some of the things that are really going on, again with exaggerated nonsense that will serve to discredit the child witnesses later.

  Any one or all of those two above factors could be at work in this case even if the underlying story is correct.

  http://motheofgod.com/threads/allegations-of-satanic-abuse-in-london.7097/

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.