Het tij keert zich tegen Israël, mossad en de zionistische bankiers…. Wanneer komt de grote klapper?

kirchner

Grote pro Cristina Kirchner demonstraties in Argentinië waar de mensen zijn gaan inzien dat de officier van justitie Alberto Nisman door zijn eigen Mossad mensen is omgebracht om verdachtmakingen richting Kirchner te creëren om zo onrust te veroorzaken en de positie van president Kirchner te ondermijnen. Kern in dit verhaal is een bomaanslag op de Israëlisch ambassade in Argentinië in de 90er jaren die waarschijnlijk door Israël zelf als false flag is gepleegd in haar strijd met Iran. Argentinië staat samen met Rusland, Venezuela, Colombia en Syrië op een CIA/mossad lijstje waar middels de Gene Sharp methode een machtswisseling moet worden veroorzaakt.

Kirchner heeft dit al lang geleden zien aankomen en verdedigde zich al proactief door een fantastische toespraak in de vergadering van de V.N.(zie YT onderaan). Ook zocht ze hulp bij de Paus waar ze echter 0 op haar rekwest kreeg. Je begrijp niet dat zo’n vrouw niet ziet dat de Paus deel uitmaakt van het probleem. Naar het zich laat aanzien heeft Israël haar eigen man, Alberto Nisman, als pionoffer gebruikt om de politieke situatie te beïnvloeden.

Een zelfde situatie zien we nu ontstaan in Rusland waar de oppositie is uitgedund door de moord op Boris Nemtsov, een joodse aanhanger van Poroshenko en hardcore zionist, onderdeel van de zogenaamde 5e kolonne in Rusland. Het heeft er alle schijn van dat ook dit een pionoffer is van Israël/Mossad/CIA/MI6 om de positie van Vladimir Poetin te verzwakken. Ik ga er maar even vanuit dat het een echte moord is ondanks de kenmerken van een hoax.

Boris Nemtsov op de voorgrond. Man op de achtergrond is mij onbekend.

Boris Nemtsov op de voorgrond. Man op de achtergrond is mij onbekend.

Nu staan er op een schaakbord slechts 8 pionnen en daardoor dringt zich dan ook zo langzamerhand de vraag op wanneer Israël/CIA overgaan tot grotere offers. Paard, loper, toren of zelfs de koningin.

Dame offer? Wanneer?

Dame offer? Wanneer?

De volgende 9/11 lijkt in de maak gezien de grote mislukkingen van Israël/CIA de laatste tijd. De mensheid lijkt ontwaakt en doorziet de smerige spelletjes van Israël/CIA/Vaticaan/MI6/mossad zionisten.

15 Reacties op “Het tij keert zich tegen Israël, mossad en de zionistische bankiers…. Wanneer komt de grote klapper?

 1. Wat heeft Iran in Argentinië te zoeken? Helemaal niets, die bomaanslag is 100% false flag. Door Israël zelf gepleegd, weet niet wat hun motieven waren. Misschien om bepaalde Joodse fracties uit te schakelen die niet Zionistisch gezind waren.

  Je lijkt Martin wel met de Gene Sharp methode.

  Martin is overigens weer druk aan het censureren op zijn blog:

  Dit heeft hij verwijderd, een reactie op zijn artikel over Barracuda:

  Niet te snel, ik heb de schrijfstijlen vergeleken en Barracuda komt nog niet eens in de buurt van de journalistieke schrijfstijl van deze Jan Libbenga. Mocht barracuda willen. Niveau van Barracuda is MBO niveau en deze Jan schrijft echt op journalistieke wijze. Had eerder het idee dat barracuda gewoon Jeroen Hoogeweij is die wel anoniem wilde blijven en daarom ook zelf daar reageerde en af en toe als admin Jeroen zogenaamd censureert. Die Barracuda schrijft ook op Frontaalnaakt, dat doet Jeroen ook. Het is dezelfde domme schrijfstijl als Jeroen in ieder geval, datzelfde domme niveau.
  Kat is duidelijk Joods, dat Swapichou team koketteert heel erg met Joods zijn, Maud Oortwijn zelfde soort type, bleek ook samen te werken, die Adamas die de bedreiging tegen Kat schreef maar tegelijkertijd mocht hij afgelopen tijd Klokkenluideronline onder kotsen samen met de andere trollen zonder ingrijpen van Kat. Ook dat verhaal in Duitsland, van Kat met een grote fiets in een onderbroek verzonnen door Adamas werd als waar gebracht door Kat. Of in ieder geval is dat een heel vreemd verhaal.
  Jeroen is natuurlijk 11e graads OTO zoals hij zich zo graag neerzet, kom je in de buurt van vrijmetselarij. Team rond Kat is Joods. Er zijn teveel verdachte feiten inderdaad.
  Waardoor ik tot de voorlopige conclusie kom dat JUIST Micha Kat cs de machthebbers chanteren met pedomateriaal. Blijkbaar deed Demmink niet wat de Zionisten wilden dus kwamen ze met een bedreiging hun chantagemateriaal (die zij van iedereen hebben) bekend te maken. En ook een boodschap naar de andere machthebbers, doe wat wij willen anders publiceren wij ons chantagemateriaal. Want reken maar, iedereen zit in de pedo houtgreep bij de zionisten.
  Kat schrijft desondanks wel heel scherp en ben het eens met zijn artikelen, maar zoals hij zelf zegt opereert hij deep, deep, deep, behind enemy lines. Dit was Micha Kat signing off voor KLOL met een lachende Victoria op de achtergrond.
  Las ergens dat het standaard procedure is dat Mossad agenten na een operatie een paar jaar in het buitenland verblijven eventueel met een mossad partner. Al die gasten van Swapichou hebben ook in Ierland gezeten. Het is iets te verdacht allemaal.

  Waarom zou dit verwijderd moeten worden? Vreemd, jij bent mattie van Martin. Of ga je dit ook gelijk verwijderen?

  Like

   • Ik heb gezien wat er bij Martin zoal binnenkomt en ken ook het verleden. Ik begrijp zijn voorzichtigheid dus enerzijds wel. Aan de andere kant begrijp ik ook dat het vervelend is dat reacties niet doorkomen. Bij twijfel stuur ik persoonlijk altijd een email. Dat zou bijvoorbeeld bij jou niet lukken want je opgegeven emailadres hier lijkt niet te kloppen. Ik heb echter geen negatieve vermoedens dus reageer hier lekker door.

    Like

   • Die ranzige gast ‘Flabbergasted2’ gelijk de kont van Martin Vrijland (MV voor insiders uhum) likken. Ja Martin, goed hoor, archief lezen, net of het Fok is. Eerst ontgroening hoor. Net of ik niet weet waar ik het over heb. Ranzige bedoeling daar.

    Die MV vertoont behoorlijk wat trekjes en eigenschappen van dat uitverkoren volk, ook weer zo opvallend.

    Tuurlijk moet je trollen moderenen, helemaal mee eens, maar zeg nou zelf: is bovenstaande reactie een troll reactie?????

    Bedoel maakt niet uit dat Kat Joods is laat dat duidelijk zijn, maar wel belangrijk om te vermelden, ook als iemand moslim is of andere identiteit heeft.

    Like

  • Je vergeet nog wel te vermelden dat Kat uit een (joodse) vrijmetselaarsfamilie komt (heeft Martin een artikel aan gewijd). Kat blijft ondanks soms wel redelijke stukken een provocateur die zaken vertroebelt en niet helder maakt.
   Het kleffe sfeertje op Martin’s blog is ook niet mijn ding. Martin gaat zich ook ietwat herhalen in zijn stukken.
   Ik had graag gezien dat hij Vervloesem, Baybasin en ook Dankbaar ging ontmaskeren.
   Misschien komt dat nog natuurlijk..

   Like

 2. Dan hebben we ze nu allemaal ontmaskerd. Het lijkt me een goed idee als we even een ploegje samenstellen en ze een voor een gaan opzoeken. Wil wel eens zien wat de kinderen van Jan Libbenga voor lelijke koppen hebben.

  Like

 3. @God
  Als ik zo vrij mag zijn Don even van je blog te gebruiken (ben lezer), ik vond het ook wel jammer dat hij jouw comments weghaalde, ik begrijp dat je pissed bent.
  Ik kon me vinden in wat je schreef over Ierland en de mossad, goede info zou ik zeggen.
  Succes Don met die fascisten van Swapichou, steeds meer mensen gaan het zien,
  @Martin als je meeleest onbegrijpelijk dat je die comments weghaalde van God, jammer !

  Like

  • Luister nog eens naar haar toespraak. Niet alle mensen met een joodse afkomst zijn slecht net als dat alle katholieken niet slecht zijn ;-). Er zijn goede en slechte mensen. Dat één groep vanuit hun leer al in de basis slecht is, zoals de Talmoed joden, geloof ik zeer zeker. Maar dat er ook goede mensen zijn met een joodse afkomst is ook mijn overtuiging. Mensen die zich vanwege hun geloof uitverkoren en beter voelen dan een ander is racistisch tuig en de mag je ook zo behandelen denk ik. Slavenhandelaren en kinderverkrachters (vanaf 3 jaar vlgs Talmoed sic) mogen van mij tegen de muur.

   Like

 4. De grote klapper komt als de politiek en de media de holohoax niet meer kunnen handhaven.
  Het kost echter moeite om de massa’s uit hun Stockholm Syndroom los te weken.
  Het is een kwestie van langzaamaan, stapje voor stapje, de onnozelen in te wijden in de grote leugen.
  Met het gevaar van juridische vervolging direct om de hoek.
  Een manier om anoniem de aandacht te trekken is bij supermarkten de advertentieborden te gebruiken om zonder specifieke informatie links naar revisionistische web-sites te plaatsen.
  Laat de sheeple zien wat hun poppenspelers voor ze verbergen.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.