Sylvia Stolz Krijgt 20 Maanden Cel voor Vreedzame Toespraak

SyviaStolzLecture

Een Zog-rechtbank van de BRD-GmbH, de totalitaire “democratie” die een deel van Duitsland bezet houdt, heeft advocate Sylvia Stolz tot 20 maanden gevangenis veroordeeld.

De Duitse advocate Sylvia Stolz (51) is door de rechtbank in München veroordeeld tot een celstraf van twintig maanden, melden Duitse media, nadat zij in een toespraak de Holocaust had ontkend. De rechtbank bevond de advocate tevens schuldig aan het aanzetten tot rassenhaat. Stolz beriep zich tijdens haar zaak tevergeefs op de vrijheid van meningsuiting.

Zij hield de gewraakte toespraak in 2012, waarbij zij zei dat de massamoord op Joden gedurende de Tweede Wereldoorlog niet had plaatsgevonden. Volgens de rechter is ‘bijna geen enkele historische gebeurtenis zo goed gedocumenteerd als de Holocaust. “Iedere ontkenning hiervan is een belediging voor de nabestaanen van slachtoffers.”

In 2008 werd Stolz voor vergelijkbare uitlatingen al eens veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf. Ook kreeg Stolz toen een beroepsverbod van vijf jaar opgelegd, dit nadat zij de antisemitische uitgever Ernst Zündel had verdedigd. Het verhaal wil dat Stolz tijdens het proces een document ondertekende met de woorden ‘Heil Hitler’.

Overigens is Stolz getrouwd met ex-advocaat Horst Mahler, die in 2009 eveneens tot zes jaar cel werd veroordeeld wegens ontkenning van de Holocaust via internetfilmpjes en aanzetting tot haat. De Duitse federale orde schrapte hem van het tableau.

Daar hebben we de holle frasen weer: “Holocaust ontkennen“, “aanzetten tot rassenhaat“, “zo goed gedocumenteerd als de Holocaust“, “antisemitische uitgever“, etc. De toespraak waar het om gaat, die nota bene niet eens in de BRD maar in Zwitserland werd gehouden, kunt u hieronder bekijken.

Zoals u zelf kunt horen, nergens zet zij aan tot rassenhaat. Nergens ontkent ze zelfs de Holocaust. In de toespraak vertelt ze ons dat er zelfs geen juridische definitie van “de Holocaust” bestaat. Een vriendelijker en redelijker persoon dan zij is nauwelijks voor te stellen.

En wat is dat überhaupt voor een absurde wet, het verbod op “het aanzetten tot rassenhaat”.  Een wet die enkel wordt ingezet tegen blanken en nooit tegen anderen. Bovendien, niemand roept er toch op om andere rassen te vermoorden. Zoiets zou terecht strafbaar moeten zijn, maar simpelweg kritiek op elkaar kunnen hebben is van fundamenteel belang voor een vrije samenleving.

Voltairerules

Dan zijn er mensen die zeggen “hate speech is not free speech“. Een mooie Nederlandse vertaling is er niet, dus daarom laat ik het zo staan. Die gedachtegang is duidelijk verkeerd. Je hebt òf vrijheid van meningsuiting, òf niet. Als een overheid of een invloedrijke groep datgene dat zij als “hate speech” aanduiden strafbaar maken, dan is er geen free speech meer. Vrijheid van meningsuiting draait juist om politieke meningen en historisch onderzoek. Tegenwoordig draait men het zo alsof het enkel betrekking heeft op het recht obsceniteiten te verspreiden.

We voelen ons allemaal wel eens beledigd of worden boos over iets dat we zien of lezen. Dat hoort erbij. Je kunt dan besluiten de persoon met wie het niet eens bent te negeren, of met hem of haar in gesprek te gaan. Iemand laten opsluiten in de gevangenis omdat je geen weerwoord hebt tegen degelijke kritiek op het officiële Holocaustverhaal is in feite een erkenning van je eigen ongelijk.

Merkel marcheert in Parijs voor de "vrijheid van meningsuiting". Intussen stuurt ze Sylvia Stolz naar de gevangenis.

Merkel marcheert in Parijs voor de “vrijheid van meningsuiting”. Intussen stuurt ze Sylvia Stolz naar de gevangenis.

Bron: FRISSEKIJK

 

 

Advertenties

5 Reacties op “Sylvia Stolz Krijgt 20 Maanden Cel voor Vreedzame Toespraak

 1. Ik weet niet of u Eustace Mullins al kent.
  Hij was trouwens een leerling van Ezra Pound, wist u dat ?
  Net als TS Eliot, Joyce, Hemingway en Yeats.
  Om maar even de namen van vier Pullitzer-winnaars te noemen.
  .
  Afijn, even terug naar Mullins :
  .
  “Although I live in joy and peace, I know that America must be restored to Christ. I would like to free her from her bondage to Satan, in the metaphysical sphere, and from her bondage to the Jews, in the biological sphere. Although I have been freed from suffering through knowing Christ, I know what suffering is doing to my people, who have been robbed of everything, and who have been converted into mindless robots who mechanically perform tasks according to instructions implanted in them by a Jewish programming, and who respond to every question with a Jewish answer. I resent the fact that my nation and my people have been converted into a country of Pavlov-conditioned dogs, and I am resolved to see them become men once more. Because they are cut off from the creative life, because they are cut off from the life of their nation by the Jewish parasite, their lives are empty and pointless.”
  ~ Eustace Mullins (The Biological Jew, 1967)

  Like

 2. https://archive.org/details/TheLastDaysOfTheBigLie_786

  De Duitse overheid is overduidelijk geheel in handen van zionisten.
  Daarom moest Kaiser Wilhelm het veld ruimen in WOI.
  Een oorlog die tevens Judea/Samaria uit het Ottomaanse Rijk vrijmaakte en onder Brits mandaat plaatste (Balfour Declaration 1917).
  Na de Conferentie van San Remo was de animo onder Europese joden om naar “het Beloofde Land” te emigreren nihil en kwam in 1938 vrijwel tot stand.
  WOII was een duwtje in de rug.

  De massamoord op 6 miljoen van de 4,2 miljoen die volgens het Rode Kruis, het Jewish World Congress en de World Almanak uit 1938 in Europa verbleven zal voor altijd een raadsel blijven.
  Plaquettes aan de poort van Auschwitz gingen van 4 miljoen slachtoffers naar 1 miljoen maar de 6 miljoen mythe houdt onverminderd stand.
  Oreerde niet Nahum Goldmann, de voorzitter van het Jewish World Congress, al in 1940 dat als Hitler niet zou worden gestopt 6 miljoen joden in levensgevaar zouden komen?
  6 miljoen….
  Al in 1915 opgevoerd door het Jewish World Congress.
  De 6 miljoen waarvan de talmud verhaalt.

  Er wordt een script uitgedraaid dat duizenden jaren oud is.
  Waarom is de vraag want de poppenspelers van deze planeet hebben de totale macht allang in handen.
  Het draait m.i. om dood en verderf.
  Hoe is evolutionair bezien het ontstaan van roofdieren te verklaren vanuit een wereld die primair werd bevolkt door planten?
  Waarom is deze planeet een slachthuis?
  Niet alleen de natuur maar ook de niet daarin passende mens heeft een historie van massamoord en ultieme wreedheid.
  Geen spoor van goddelijke esthetiek.
  Gruwel is de realiteit.

  Joden zijn een werktuig van de controllers van deze planeet.
  Net als alle andere religies.
  De Shoah Foundation die door de geschiedenisvervalser Spielberg werd gesticht, wordt gehost door USC.
  University of Santa Clara.
  Die is gesticht door jezuïeten.
  Dus het vaticaan.

  Volg de lijnen terug in de recente geschiedenis.
  Rome.
  De doctrine van intriges en dood.
  De residentie van het vaticaan.
  Het vaticaan heeft de Zwitserse garde als lijfwacht voor de paus.
  De witte paus, de zwarte paus is het hoofd van de jezuïeten.
  De Zwitsers controleren alle banken in de wereld.
  De BIS (Bank of International Settlement) is gevestigd in Basel.
  Zwitserland is in 1291 gesticht door de Tempeliers.
  Die hadden het Midden-Oosten leeggeroofd en met dat fortuin werden de eerste banken opgericht.
  Om onoorbare praktijken te verdoezelen is een bliksemafleider een pré.
  Die werd gecreëerd middels de sinds de 8e eeuw “bekeerde” joden van het Khazar-volk.

  Op sublieme wijze is de mensheid door deze poppenspelers gehersenspoeld.
  Hebzucht en zelfgenoegzaamheid zijn de wapens waarmee we van ons geluk worden beroofd.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.