Jeroen Hoogeweij, betaalde agent provocateur….

Jeroent Hoogeweij (rechts) met pedovriend.

Jeroent Hoogeweij (rechts) met pedovriend.

Zo langzamerhand vallen alle puzzelstukjes in elkaar wat betreft onze agent provocateur Jeroen Hoogeweij van o.a. het blog Swapichou.

Door het optreden van het MDI tegen mijn blog werd ik wel heel nieuwsgierig wie er achter de aangifte zou kunnen zitten. Enig onderzoek bracht duidelijkheid, steeds kwam weer de naam Jeroen Hoogeweij uit Schiedam boven drijven. Wie is deze Jeroen Hoogeweij eigenlijk?

Eerder schreef ik al dat Jeroen een pedoseksuele voorkeur moet hebben gezien de door hem gebruikte symboliek in zijn artikelen. Ik schreef daar eerder over (zie hier).

Bovendien gaf hij aan een aanhanger van een duister clubje te zijn dat luistert naar de naam O.T.O.. Het gedachtengoed van Alister Crowley wordt binnen deze club mede aangehangen. Er is een direct verband te leggen met satanisme en ook de Scientology sekte.

Aan de hand van boven water gehaalde kopieën van zijn overheidspas is 100% komen vast te staan dat hij opdrachten voor de overheid uitvoert dan wel in dienst is van de overheid.

De rijkspas van overheids agent-provocateur Jeroen Hoogeweij.

De rijkspas van overheids agent-provocateur Jeroen Hoogeweij.

Op het internet staat Jeroen Hoogeweij bekend als een onbeschoft stuk vreten die op bijna alle sites en blogs wordt uitgekotst. Zijn eigen blogs gebruikt hij vervolgens om andersdenkenden te besmeuren. Geen middel laat hij onbenut. Sommige schrijvers worden met leugens tot de grond toe afgebrand door hem. Door de bescherming die hij van overheidswege geniet komt geen enkele aangifte tegen hem door. Dit nam zulke vormen aan dat een enkeling inmiddels is overgegaan tot het inroepen van een art. 12 procedure om het OM te verplichten hem in rechte te betrekken.

download (42)

Het choqueren van lezers op zijn sites en op de door hem bezochte sites lijkt zijn belangrijkste strategie. Zo kan iedereen meegenieten van zijn seksuele uitspattingen onder het genot van XTC. Zie volgende fragmenten. Dat zijn zoon kan meelezen schijnt hem niet te deren. Die kent de rol van zijn vader als Hasbara agent en zionistische agent-provocateur waarschijnlijk al een tijdje.

 Jeroen

februari 20, 2015 om 18:18 Beantwoorden

Ik had van de week een 50 shades of grey date met XTC erbij, die de hele nacht duurde. Bij een internist/ kunsthistoricus…..

Godver wat was dat geil, was ook meer dan tien jaar geleden dat ik voor het laatst X deed. In geen tijden zo bruut aangerand.

 Jeroen

februari 20, 2015 om 18:32 Beantwoorden

Ja, vastbinden, hij had echt een hele collectie met speelgoed: collars, enkel- en polsboeien, zwepen, tepelklemmen, was verbaal heel vernederend maar toch teder, en dan ervaar je het ook nog eens veel positiever op x

Jeroen

februari 20, 2015 om 18:51

Voor hoer of snol uitgemaakt worden bijvoorbeeld. Zeker op XTC denk ik dan: JA, DAT BEN IK!

 

Opvallend is ook dat Jeroen Hoogeweij, na het Charlie Hebdo sprookje, wetende wat er leeft binnen een grote groep mensen binnen de Islam, kwam met opruiende en haat zaaiende  cartoons, tegen de Islam, op zijn blog. De vraag die je je dan moet stellen is of hij geen angst kent dat sommigen daar aanstoot aan kunnen nemen en hem eens gaan bezoeken? Ik kan vermelden dat Jeroen Hoogeweij geen enkele angst kent en wel om reden dat hij goed beschermd wordt als betaalde zionistische agent provocateur. Trap dus niet in zijn provocaties!!!

Uit betrouwbare bronnen heb ik nu kunnen lezen dat Jeroen Hoogeweij nu gaat komen met een frontale aanval jegens mij met behulp van MDI en justitie, nadat hij dat eerder met Martin Vrijland geprobeerd heeft, zonder succes en met averechts effect.

Jeroen Hoogeweij op Badoo waar die ook in contact probeert te komen met kleine jongetjes.

Jeroen Hoogeweij op Badoo waar die ook in contact probeert te komen met kleine jongetjes.

Zo leer je ze wel kennen die agent provocateurs. Tuig is het. Het laagste van het laagste die het altijd zullen blijven opnemen voor kinderverkrachtende pedoseksuelen en de kindermoordende oorlogsmisdadigers als Netanyahu. Zolang het maar schuift, financieel dan wel rectaal!

Een advies voor Jeroen Hoogeweij. Doet geen pijn man!!!

Een advies voor Jeroen Hoogeweij. Doet geen pijn man!!!

In het volgende filmpje doen kinderen uit Hampstead (Engeland) een bekentenis wat betreft misbruik van kinderen binnen een satanische setting. Ik zie Jeroen Hoogeweij ook hiertoe in staat. Hij is er ziek genoeg voor.

31 Reacties op “Jeroen Hoogeweij, betaalde agent provocateur….

 1. 11e graads OTO lid, omdat hij homo was en de kont van z’n meester wel wilde likken maakte hij gelijk promotie. Hun artikelen worden stelselmatig gekenmerkt door domheid. Hun reacties wijzen duidelijk op zwaar geestelijke gestoorde figuren terwijl ze zelf iedereen voor gek uitmaken. Meest recente artikel op dat ranzige VMBO/MBO blog swapichou gaat over ‘complotters’ wie dat ook mogen zijn. Zij gaan uit van de slechtheid van de mens maar complotten bestaan vervolgens volgens hun niet. Beetje tegenstrijdig.
  Ze denken consequent in hokjes, eerste hokje is iedereen die niet joods is, dat zijn monkeys, minder waard dan een dier. Dat is de eerste verdeling, joods en niet joods, daarna komen alle andere hokjes.
  Volgens Jeroen moeten hetero’s gefeminiseerd worden en is het neuken van goyim kinderen (vooral jongetjes) heel normaal en hebben zij daar ‘recht’ op. Z’n moeder is vrijmetselaar, z’n broer is ook homo. Waarschijnlijk zijn ze zelf misbruikt in hun jeugd.
  Hij kan via de mossad/AIVD/overheid makkelijk toegang krijgen tot je PC.

  Like

 2. Jeroentje mag wel uitkijken dattie binnenkort niet door de ISIS van de toren van Pisa (*) wordt geFLIKKERd !!
  .
  Ik maak me dan ook oprecht zorgen om de gezondheid van deze mijnheer.
  .
  * = “Head down” hè ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Vooralsnog heeft het MDI betreffende de laatste kwestie geen poot om op te staan en zal daarom ook niet voortzetten in het betoog. Als deze Jeroen Hoogeweij je wil gaan aanvallen ism het MDI, so be it.
  Als je niet hetzelfde tegenspel speelt zal enkel al het negatieve dat je toegeworpen wordt je voorzien van voldoende inspiratie je missie voort te zetten. Doe je dat wel dan zal je verstrikt raken in het vangnet.
  En iedere bullebak gaat eens zelf op zijn muil en dat zou hier wel eens het geval kunnen zijn. En eh choqueren, dat zal wel meevallen. Vaak zijn het insinuaties of assumeringen die een magere onderbouwing kennen en voornamelijk gestaafd zijn op ongefundeerd overbluffen.
  Het zou best wel eens kunnen zijn dat deze persoon verstrengelingen heeft met welk een overheidsinstantie dan ook en zich samen schaart met het MDI. Betwijfel echter of het MDI hiermee gebaat zal zijn of dat deze combinatie eerder kwaad zal aanrichten bij het MDI. Het zou ook een misvatting zijn van dhr. Hoogeweij er van uit te gaan dat hij alleen tot de slimmeriken behoort en zijn uitdracht daardoor wel eens een ander resultaat zal gaan kennen dan beoogt.
  We zullen het zien.
  Ik heb d’r zin an.

  Like

 4. Knap van je, Don! Hahahahah – Jeroentje met z’n negatieve IQ is al jaren jouw hoofdact, grandioos troll-werk. Wel een beetje dimmen met die nazi-praat aub.

  Like

 5. Ja hoor, Jeroen heeft z’n billevrienden bij justitie ingeschakeld. Voor dat kontlikken en het verdedigen van kinderverkrachtingen mag hij toch wel wat terug verwachten van justitie? Want o want zijn ze daar trots bijj swapichou dat ze in contact staan met Demmink en justitie. De grote Demmink/overheid/machthebbers die hun wel ten alle tijden kunnen verdedigen. Wat zijn ze daar trots op. Zoals jeroentje ook heel trots zijn rijkspas liet zien. Nu behoort hij ook tot de ‘elite’. Trots, trots, trots.

  https://swapichou.wordpress.com/2015/02/27/aangifte-vrijmibo

  Like

  • Ik schreef al “Uit betrouwbare bronnen heb ik nu kunnen lezen dat Jeroen Hoogeweij nu gaat komen met een frontale aanval jegens mij met behulp van MDI en justitie”.

   Ik ben blij met mijn betrouwbare bronnen. Hij beseft niet eens dat hij afgaat als een gieter en zichzelf steeds meer in een uitzichtloze positie manoeuvreert. Alles wat hij doet is voorspelbaar en daarom makkelijk op te anticiperen. De volgende stappen worden nu interessant kan ik zeggen. Die gaan hem als het goed gaat financieel en qua reputatie volledig opbreken.

   Like

   • Zo zo, de billematties van Jeroen bij justitie en politie gaan er nu echt werk van maken schrijft hij nu, vergis je niet, bij de politie zijn de Demmink pedo-homo’s ook flink geinfiltreerd, niet alleen bij justitie. Maar er zijn ook nog genoeg gezonde agenten die ook een teringhekel hebben aan pedo-flikkers of in ieder geval goedpraters van pedoverkrachters.

    Gaat nog leuk worden, iemand die zegt OTO satanist te zijn mag je dus daarvoor niet uitmaken ook al zegt hij dat zelf en spreekt hij dagelijks op z’n weblog allerlei toverspreuken uit. Hij beledigt iedereen en alles maar je mag hem niet beledigen. Dit gaat dus echt lachen worden.

    Ze gaan er weer prat op dat de Demmink homo’s dit wel voor hem gaan regelen zoals bij de rechtszaak tegen AD.

    Like

 6. Ik zag trouwens eerder ergens dat je als verdediging tegen MDI zegt een Amerikaanse blog te gebruiken. Er is al jurisprudentie hierover dacht ik, dat dit niet uitmaakt zolang de ‘misdaad’ in Nederland gepleegd is. Dus tenzij je in het buitenland woont, dan gaat dit wel op. Weet niet hoe het zit met het bewijzen hiervan. Maar nogmaals als je beweert dit in het buitenland geschreven te hebben dan gaat het dus wel op. Ook zou ik adviseren dat tegelijkertijd met de aangifte van die gek ook een tegenaagifte te laten behandelen. Zou je ook graag daarbij willen helpen met info verzamelen etc. Immers genoeg info te vinden over die gek omdat ie onder z’n eigen naam schrijft.

  Like

 7. Verwijs ook naar de aangifte van Martin Vrijland o.a. tegen die gek. PDF nog op z’n site te vinden. Waarin ook een photoshop van Martin staat afgebeeld als homo of travestiet door deze Jeroen, dat kan dan blijkbaar wel allemaal.

  Like

 8. Opvallend trouwens dat er een melding wordt weergegeven bij deze blog dat niet alle bronnen beveiligd zijn en er meegekeken kan worden. Bij andere wordpress blogs zie je gewoon een slotje.

  Zie foto: https://twitter.com/MasterOfGod/status/571599386221756416

  Heeft die gek z’n matties bij de mossad/AIVD weer gebeld? Hij beweert nu in ieder geval dat justitie nu meekijkt op deze blog. Alleen maar goed lijkt me, kunnen ze wat aan die verwarde gek Jeroen Hoogeweij doen en hem gelijk in de gaten houden. Of denkt hij dat justitie nu volledig onder de Demmink pedo-homo controle staat.

  Like

 9. Het is niet echt wijsheid om kaarten in het spel te brengen zonder eerst te weten wat het resultaat is van de toegespeelde kaart van de aanvallende partij. Daarmee zou je troefkaarten kunnen verspelen die je mogelijk later of elders nog kan toepassen. Beter lijkt mij te anticiperen op het direct te verwachte patroon dan generaal te reageren waarmee je teveel kruit verschiet. Vaak is de bedoeling van een aangifte in deze kwesties de tegenpartij uit de tent te lokken en middels deze weg meer informatie los te krijgen dan doorgaans mogelijk is. Eerst zien welk een onderbouwing deze aangifte kent en welke juridische belading dit heeft en daarna gericht reageren.
  Je kan je natuurlijk gaan beladen met van alles en nog wat maar wie zegt dat die last noodzakelijk is.

  Geliked door 1 persoon

  • Precies ik wacht het ff af. Laat jeroentje zich maar ff opwinden. Ik denk dat hij helemaal geen aangifte deed namelijk. Er was tenminste niets te zien volgens een bekende van me. Als de aangifte er zo uit ziet als hij hem beschrijft dan heeft die sowieso geen schijn van kans. Het staat vol met fouten en onwaarheden.

   Like

 10. Nu vragen ze aan Jeroen waarom hij z’n echte naam gebruikt. Ook weer zo typisch, zo kenmerkend voor hun domheid. Ze wanen zich onaantastbaar, mossad, justitie, wie maakt ze wat. Dat is natuurlijk de reden dat hij gewoon z’n eigen naam gebruikt, een soort van in your face. Maar ze zijn vervolgens te dom om te begrijpen dat als je onder je eigen naam al die kotsmisselijke uitingen doet dat vroeg of laat ondanks je gewaande onaantastbaarheid natuurlijk tegen je keert. Typerend weer voor hun stuitende domheid, zo kortzichtig en dom. Ze zijn niet alleen intens kwaadaardig en slecht maar vooral heel erg dom. Misschien is dat ook de reden waarom ze juist daarvoor gebruikt worden.

  Like

 11. @Open oog Meer informatie te krijgen schrijf je: maak je geen illusies, zij weten exact wie don is en wie hier reageren, ze zeggen AIVD/mossad te zijn en er is geen reden aan te nemen dat ze dat niet zijn of daarmee niet in contact staan. Ze zijn wel heel erg dom, dus het is dan wel vreemd dat zij voor zo’n overheidsorganisatie werken, en het is vooral een hele domme goedkope truc om je openlijk als AIVD/mossad voor te doen als je dat ook daadwerkelijk bent. Dus het is dat zelfde domme niveau van hun, dus ik zie ze dat makkelijk doen. Mogelijk is het een grap, maar dat moet dan voor de rechtbank duidelijk worden. Vooralsnog is er geen reden om aan te nemen dat zij niet werken voor de AIVD/mossad zoals ze zelf beweren op hun weblog swapichou en constant aangeven dat zij ‘complotters’ betaald aan het monitoren zijn. Er is geen reden om daaraan te twijfelen nogmaals. Helemaal gezien hun domheid en gewaande onaantastbaarheid.

  Like

  • …..maak je geen illusies, zij weten exact wie don is en wie hier reageren.

   Mijn ervaring leert dat dat niet zo is. Ik heb wel eens in troebeler water vertoefd maar ook dat had geen enkel effect. Neem nu maar aan dat men echt niet elk bloggertje gaat doorlichten en zeker niet wat hier geschreven wordt. Het zou maar wat vreemd zijn als de AIVD zich met webbloggen als deze en twisten zoals hier in dit geval bezig houdt. Wie betaald hun rekening voor deze actie? De AIVD heeft wel wat beters te doen. De illusie zou zijn dat zij dat zouden doen. De vraag kan je stellen welke veiligheid hier bedreigt wordt in deze twist. In mijn ogen geen enkele veiligheid en er zal daarom geen enkele reden zijn om bloggers hier door te lichten. Besef eens hoeveel verschillende bloggen er wel niet zijn. Al het web verkeer wordt gescreend o.a. op woordherkenning en wat naar terrorisme neigt wordt er uit gelicht.
   Laat je niet gek maken.

   Like

 12. Ze zijn wel gek op Jeroentje pipeloentje bij de politie. Ze werken tot 21.30 uur zelfs voor hem door. Sommige mensen leven hun droom, Jeroentje leeft zijn fantasie.

  Jeroen februari 27, 2015 om 21:50
  Ik kreeg zojuist een telefoontje met de vraag of ik morgen de aangifte wil ondertekenen. Die agent was daar dus tot half tien mee bezig, heb echt het gevoel dat er nu werk van gemaakt gaat worden. In de tussentijd gaat Don lekker door met bedreigen. Nu wil hij weer mijn reputatie kapot maken en me finacieel slopen ofzo. Echt, zulk soort figuren hoort niet in deze samenleving thuis, zulk soort bedreigingen zijn niet normaal en het moet nu maar eens afgelopen zijn.

  Like

 13. Zo’n treffende omschrijving van Swapichou van Nemesis dat ik hier nog even plaats:

  Nemesis 14 november 2014 om 01:11 · · Beantwoorden →
  Interessant doenerij, occulte klupjes, net als toen bij de scouting
  schaamlap voor gebrek aan normaal en moraal beschavingsniveau, verdierlijking en gefrustreerde angstcomplexen, verloren zielen zoveel opgetast karma dat reïncarnatie als babyslachtoffer, als worm, als kakkerlak is gegarandeerd.

  Kortom: zielig zooitje onderkruipsels

  Vooral dat verdierlijking, zoals Ziva continu ten toon spreid: iedereen die geen Jood is is een monkey, useless eater, constant verwijzingen naar dieren/dierentuin/speeltuin. Zo zien zij echt de goyim, als vee waarvan de kinderen voor hun plezier gebruikt kunnen worden.

  Bedoel, dat is toch een slechte zaak, dat zulke mensen het Jodendom besmeuren, zou eigenlijk reden moeten zijn van aangifte bij het MDI. Het besmeuren van het Jodendom met zulke ziekelijke denkwijzes, duidelijk gevolg van psychopathie of andere psychische aandoening (minderwaardigheidscomplex, waardoor ze zichzelf boosten en anderen kleineren/verdierlijken). Het is te ranzig voor woorden allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 14. Is dit nu het bewijs dat jeroentje compleet van het padje is. Hij kan en mag dus alles over anderen spuwen maar oh wee als je iets over jeroentje blogt. Die vent is echt gestoord.

  Jeroen februari 28, 2015 om 11:59
  Ik denk dat je de scope en bladformule van een blog niet begrijpt als je zulke dingen beweert. Dit is geen objectief en journalistiek product als een krant of nieuwsrubriek waarin het nieuws door neutrale talking faces gebracht wordt, maar een blog, waarin voluit de ruimte wordt gegeven aan het persoonlijke, de opinie, identiteit. Als je dat niet leuk vindt kan je volgens mij beter de VK of NRC site bekijken, in plaats van een blog verwijten dat het is wat het is.

  Like

 15. Hij heeft nu een foto geplaatst van de aangifte. Zaak is nu een tegenaangifte te doen en deze tegelijkertijd te laten behandelen, bedoel heel die weblog van hem staat vol met bedreigingen, beledigingen, laster en stalking.
  Gezien taalniveau van verbalisant “ik wordt” is maar de vraag of deze doorziet met wat voor gek hij te maken heeft. Maar niet te snelle conclusies trekken, bij de politie loper er genoeg mensen met gezond verstand die wel door hebben dat ze hier met een hele geniepige troll te maken hebben die ook nog eens aangifte!!! gaat doen na alles wat ie heeft gedaan. Trollen, stalking, bedreigingen, lastig vallen etc en dan ook gewoon nog aangifte doen ervanuit gaande dat de Demmink justitie hem wel gaan helpen.

  Like

 16. Wellicht mosterd na de maaltijd, maar kunnen zowel JH als DQ gewoon niet uit elkaars haren blijven? Ik lees op beide blogs interessante punten zolang het niet over de langslepende vete gaat. Ik krijg het idee dat best veel Swappers die hetze van Jeroen tegen Don ook wel zat zijn en in alle eerlijkheid komt de heksenjacht op Jeroen hier ook behoorlijk m’n strot uit (geen kritiek, gewoon mijn gevoel).

  Since everything’s said and done, just agree to disagree and go with your own life

  Like

 17. Ik vind dat Don een punt heeft, Jeroen verdedigt stelselmatig kinderverkrachters, beledigt aantoonbaar en bewijsbaar continu allerlei mensen, valt websites zoals Klokkenluideronline continu lastig met troll accounts, staat zelfs in z’n twitter profiel (@Troebelwater) dat ie een troll is, hij is er dus nog trots op ook en als je daar dan wat van zegt gaat ie aangifte doen. Dat is toch echt gestoord. Dus hij kan alles maken omdat ie toch gedekt wordt door justitie/overheid is zijn overtuiging anders kun je zoiets niet doen.
  Wel is het zo dat echt onderkent moeten worden dat deze Jeroen Hoogeweij echt een gevaarlijk figuur is. Contacten met AIVD/overheid zoals ie zelf zegt, OTO satanist, mogelijke banden met pedonetwerken in ieder geval homonetwerken. Dus aan de andere kant begrijp ik heel goed als Don dit laat voor wat het is. Dat is misschien nog het meest verstandigst, want dat deze gast geen verstand heeft en dus gevaarlijk is is wel gebleken uit al z’n domme uitspraken.

  Like

  • Ongetwijfeld, en voor de goede orde beweer ik nergens dat Don geen punt heeft. Zelf beschik ik alleen niet over bewijs, dus deel enkel m’n gevoel over hoe frustrerend deze slepende kwestie komt op mij als lezer; iemand die ook vindt dat pedofilie en verkrachting (zowel bij kinderen als volwassenen) 100% verwerpelijk is.

   Like

   • Ik hoop daarom dat Don een tegenaangifte doorzet zodat Jeroen ook in de picture komt bij de politie en dan niet bij de pedo-homo’s die ook geïnfiltreerd zijn bij de politie (bij justitie zeker dankzij benoemingen van Demmink) maar bij echt integere politiemensen die er gelukkig ook nog zeker zijn. Gezien alles wat deze gast geschreven heeft moet zo’n tegenaangifte echt kansrijk zijn.

    Like

 18. Flabbergasted2 is inderdaad echt “lekker” bezig op MV: soldier betekent volgens hem Soul-dier..
  Ieder die een beetje latijn gehad heeft weet dat soldier/soldaat betekent betaalde huurling:
  The word soldier derives from the Middle English word soudeour, from Anglo-French soudeer or soudeour, meaning mercenary, from soudee, meaning shilling’s worth or wage, from sou or soud, shilling.[1] The word is also related to the Medieval Latin soldarius, meaning soldier (literally, “one having pay”).[2] These words ultimately derive the Late Latin word solidus, referring to an Ancient Roman coin used in the Byzantine Empire.[1][2]

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.