Wat is gecontroleerde oppostie- Kijk gewoon naar wat er in Griekenland gebeurd….

Het volgende artikel kwam ik tegen op het gerespecteerde blog van Herstelderepubliek,wordpress.com

DQ-Duidelijk wordt dat de Griekse bevolking belazerd wordt. De leidende figuren zijn allemaal vooruitgeschoven pionnen van het globale zionistische establishment. Namen als als van beroepscrimineel Soros zien we weer voorbij komen. Dit kan alleen maar leiden tot een opstand binnen de partij in het gunstigste geval maar waarschijnlijk een landelijke Griekse opstand. De vraag die bij mij opkomt is, dit moet Poetin toch geweten hebben? Waarom biedt hij toch bescherming aan aan deze gecontroleerde oppositie? Zal het een onderdeel zijn van het grote mondiale schaakspel? Mijn vermoeden, nee mijn hoop is dat Poetin nog in zijn openingsspel zit en probeert zijn stukken naar het centrum te ontwikkelen. Voor een dreigende oorlog zal het nog te vroeg zijn. Vergis je niet, als er landen zijn die de zionistische banken met hun Ponzi Schema laten vallen dan staat er 100% oorlog op het menu. Bankiers kennen geen medeleven en al helemaal niet met het Goiem.

images (77)

Griekenland heeft (voorlopig?) 100% bakzeil gehaald.

Alle verkiezingsbeloften zijn gebroken, hetgeen betekent, dat er hoegenaamd niets verandert.

Echt verwonderlijk is dit niet. Eerder hebben we de Hellenen aangesproken op de gevaren van “politieke oplossingen”.  In het (ook in Hellas veel gelezen)  artikeltje gericht aan het volk, schreven we onder anderen:

“The people decide, not the rulers. The rulers follow the wishes of the people and are judged by the people.”

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/01/26/to-the-people-of-greece-hellas/

Het blijkt nu, dat het “realisme” bij Tsipras en zijn kameraden is ingedaald. Geen water bij de wijn, maar de wijn ingeruild voor azijn. De kiezer is traditioneel belazerd.  Het is dan altijd aardig om eens het partijprogramma tegen het licht te houden. Die is te vinden op de onderstaande link:

http://www.greanvillepost.com/2012/05/27/the-european-situation-syrizas-program/

Sommige plannen klinken weldenkende mensen als muziek in de oren. Het nationaliseren van de Bank of Greece is er één van. Echter zonder een allesvernietigende oorlog is dat een utopie. Griekse troepen moeten uit het buitenland worden teruggetrokken. De militaire samenwerking met de nepstaat Israël moet worden geannuleerd, ga zo maar door. Er zal niet veel van terecht komen.

Grote woorden, weinig daden. En dat ook nog met een absolute meerderheid in het parlement? Wat houdt die mannen tegen? Is men bedreigd of is men omgekocht? Of zou het toch anders zijn, bijvoorbeeld gecontroleerde oppositie om de verpauperde bevolking om de tuin te leiden……

De feiten spreken dikwijls voor zich.

Op 18 september 2014 was er in het Vaticaan een ontmoeting tussen de aanstormende jonge Griekse politicus Tsipras van de politieke linksdraaiende lappendeken Syriza en paus Jorge Bergoglio.

Van deze ontmoeting mochten geen foto’s  worden gemaakt.

In een persbericht werd gezegd, dat er is gesproken over de economische problemen in Griekenland.

De jezuïetenpaus was bijzonder ingenomen met het jeugdige elan van deze niet-rooms-katholieke Griek.

Gezien het feit dat het Vaticaan alle religies en geloofsrichtingen gedoogt, zolang er maar geen sprake is van concurrentie, is het niet zo verwonderlijk, dat de atheïst Tsipras de pauselijke ring mocht komen kussen. Tenminste, dat nemen we maar aan, aangezien iedere “wereldleider” daar een goede gewoonte van maakt. Het betekent evenwel ook, dat men zich meteen heeft onderworpen aan de Antieke Wereld Orde, waarvan het Vaticaan het officiële uithangbord is.  Uiteraard ontkent iedereen dat. Maar blijkbaar moet je eerst bij de paus langs om door het systeem te worden opgenomen.

Wat heeft een aankomend “ongelovige” Griekse premier anders in het Vaticaan te zoeken, dan om instructies op te halen, mocht hij aan de macht zijn geholpen? Eén van de speerpunten van het partijprogramma is het zwaarder belasten van de Griekse reders en de Grieks-orthodoxe Kerk.

Er zijn talrijke aanwijzingen, dat de man is gefinancierd door de Rothschild soldaat George Soros, via één van zijn “Open Society” fondsen. Het hardnekkige gerucht, dat Soros bezig zou zijn met het organiseren van een zoveelste gekleurde opstand, kunnen we als achterhaald en complotdenken beschouwen. De kleur is deze keer ROOD en de revolutie heet Syriza. Al sinds jaren is Tsipras een goede bekende van Soros, getuige dit artikel:

http://www.wiwo.de/politik/europa/portraet-rettungsplaene-fuer-den-euro/7751122-4.html

Tijdens een bezoek aan Washington D.C. op uitnodiging van Soros is hem door de onderminister van het State Department Eric Rubin te verstaan gegeven, dat indien hij aan de macht wordt geholpen, het niet in zijn hoofd moest halen om de Aegeïsche Zee als soeverein territorium van Griekenland te beschouwen. Zou hij dat wel doen, dan is een zeer negatieve reactie van Turkije te vrezen. Met andere woorden: Turkije zal als trouwe vazal van het Westen zorgen voor een oorlogssituatie. Tsipras heeft deze mededeling doorgegeven aan de autoriteiten in Athene.

Maar ondanks dit alles is Tsipras heel misschien te vertrouwen als hij 100% van zijn beloftes gestand doet – de nu zittende regering heeft immers een meerderheid in het parlement? Alleen een “Grexit” is te voorkomen, als Syriza haar koers drastisch wijzigt, zo lazen we eerder al:

http://www.wiwo.de/politik/europa/portraet-rettungsplaene-fuer-den-euro/7751122-4.html

De operatie Griekenland en de onteigening van haar bodemschatten, grondgebied en soevereiniteit zal – zoals gepland – gewoon doorgang vinden, zij het via een omweg om het gepeupel onder controle te houden. Tsipras zal zeggen, dat “we wel realistisch moeten blijven” en dat het “noodzakelijk is compromissen te sluiten”.  Het is tekenend, dat hij zegt pal te staan voor de EU en haar politieke speeltje de Euro. Het is tekenend, dat ook nu weer wordt geprobeerd een mega-lening los te peuteren van de EU, via de banken met u, belastingbetaler als onderpand. Het is tekenend, dat de vlotte Amerikaans aandoende minister van financiën het weigert te hebben over het afschaffen van het bestaande systeem van valsemunterij en over te gaan op een eigen munt, met arbeid en grondstoffen als waardevol onderpand. Het bestaande moorddadige systeem wordt de facto niet aangetast en dat had Syriza tijdens de verkiezingscampagne hoog op hun lijst staan.

De minister van financiën Varoufakis heeft ook een min of meer verdachte achtergrond.

Afgezien van zijn laatste baantje bij een spelcomputerfirma, is hij ook hoogleraar in de verenigde staten, in Austin Texas. Deze universiteit kan eveneens rekenen op regelmatige sponsorgelden van een “democratiseringsvehikel” van Soros. Het is dan ook logisch, dat de Griekse minister van schulden geen woord vuil maakt aan het corrupte systeem van de private geldmachine, gedekt door de belastingbetalers in het Westen. Varoufakis ventileert vanaf het begin, dat Griekenland een trouw lid wil blijven van de EU en zweert bij de Euro. Het aflossen van de schulden moet worden versoepeld, het liefst over de rug van wederom de belastingbetalers in de “rijke landen” van de Eurozone.

We zullen de ontwikkelingen moeten afwachten.

Misschien is de hele exercitie voor uitstel van vier maanden een geraffineerde methode om met een goed voorbereide aanloop alsnog uit de Euro te stappen. Maar gezien de connecties van de Syriza  kopstukken met het establishment en hun houding ten opzichte van Duitsland en de Wall Street banken, lijkt dat voorlopig niet logisch.

10 Reacties op “Wat is gecontroleerde oppostie- Kijk gewoon naar wat er in Griekenland gebeurd….

 1. Tja Kees Jan de Jager. Wat nu. Oh wacht je zit lekker warm bij KPN voor een salaris en bonussen van bijna 1 miljoen per jaar. Als dank. En het gewone volk kan betalen en/of afschrijven. Het systeem en de mensen zijn verrot en moeten uitgenomen worden.
  Image and video hosting by TinyPic

  Like

 2. Persoonlijk denk ik ook dat Syriza momenteel een schijnbeweging uitvoert om tijd te rekken. En nog even maximaal shekeltjes uit Brussel op te strijken. Dat er een link is met Soros verbaast me niets ; hij is een vètte NWO-pion.
  En laat die NWO nou alleen maar over de lijken van vernietigde oude machtsblokken, waaronder Europa doorgang kunnen vinden.
  .
  Met Syriza onder controle kunnen ze die pin uit de europese handgranaat trekken op ieder gewenst moment

  Like

 3. Nog info over Soros en een indirecte link naar Nederland.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_Group_of_Funds

  Mable Wisse Smit heeft voor Soros gewerkt.
  ‘In 1997 werd Wisse Smit directeur van het Open Society Institute in Brussel, een stichtingennetwerk van de Amerikaanse filantroop George Soros dat bijdraagt aan het bevorderen van democratie, mensenrechten en de onafhankelijke rechtsstaat en het bestrijden van aids.’
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Mabel_Wisse_Smit

  Like

 4. Een paus die een niet-Katholiek helpt, waar kennen we dat ook alweer van? Oh ja, Willem III van Oranje die tevens als protestantse koning van Engeland de Bank of England heeft opgericht van katholiek geld.

  Like

  • Hier heb je de grote en belangrijke link te pakken. De schrijvers die deze mede ontdekten en erover publiceerden hebben Italië moeten verlaten en ze konden daarna bijna geen uitgeverij meer vinden. In Italië sowieso al niet. Het betreft hier het duo Monaldi & Sorti. Ik raad al hun boeken aan!

   Liked by 1 persoon

   • Die belangrijke link zag ik dankzij jouw tip Imprimatur te lezen. Geweldig boek hoe Monaldi & Sorti historische -feiten- in een “roman” hebben verpakt. Qua schrijfstijl kostte me het wat moeite door de eerste helft te ploeteren vanwege de uitgebreide beschrijvingen van medicijnen en gerechten. Wel bijzonder hoeveel overeenkomsten die tijd (eind 17e / begin 18e eeuw) eigenlijk kent met onze eind 20e / begin 21e eeuw. Vervang bijvoorbeeld:

    – Paus Innocentius XI met Francis
    – Ottomaans Rijk met Islamic State (IS)
    – Pest met ebola

    Als we dan kijken welke bezoeken Paus Francis in 2014 heeft gemaakt dan lijkt het bijna wel of hij de vergelijkbare penibele situatie van 1683 wil voorkomen. Hij bezocht:

    – Jordanië, Israël en Palestina (Ottoman Syria/Palestine in 17e eeuw) van 24 t/m 26 mei 2014
    – EU in Straatsburg, Frankrijk op 25-nov-2014
    – Turkije van 28 tot 30 november 2014

    Op 11/12 september 2016 zal het precies 333 jaar geleden zijn dat de Ottomanen teruggedreven werden bij de Slag van Wenen. Volgens historici niet te onderschatten, omdat daarmee de Europese leiders tot inzicht kwamen samen als één front op te treden. Zou me niet verbazen als ook in 1683 al oligarchen achter het gordijn beide kanten ondersteunden voor zo’n handige pretext van EU 1.0 if you will 😉

    Afsluitend ook opmerkelijk dat rond diezelfde periode de nieuwste supermachten ontstonden: Russische Empire door House of Romanov (Peter I/de Grote) en Amerika in de koloniale periode door de Britten en Nederlanders.

    Nu dus EU 2.0(15) en is er feitelijk geen reet veranderd of wel?

    Liked by 1 persoon

    • Ik heb hetzelfde met hun boeken. Je merkt snel dat het geen romanschrijvers zijn maar meer historici met een frisse wetenschappelijk instelling. Het boek “Mysterium” heeft mij nog meer aan het denken gezet en tot onderzoek aangezet. Mijn conclusie was dat het grootste deel van onze middeleeuwse geschiedenis volledig verzonnen is. Dit gecombineerd met de geschiedschrijving over WW2 maakt dat imo bijna elke officiele historicus een beroepsleugenaar moet zijn. Rutte studeerde toevallig ook geschiedenis ahum. 😉

     Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.