NOVOROSSIYA: WAAROM EEN WAPENSTILSTAND NOOIT ZAL WERKEN

Bron: Herstelderepubliek

Het in Minsk ondertekende document is een hopeloos probeerseltje:

[1] Het terugtrekken van zware wapens moet uiterlijk 2 dagen na de ingang van het bestand (15 februari 2015) in gang worden gezet en zijn afgerond na 14 dagen;

[2] Er moet een gedemilitariseerde zone worden ingesteld met een breedte variërend van 50 tot 140 kilometer;

[3] De OVSE moet zorgen voor een doeltreffende controle op het bestand, vanaf de eerste dag dat de terugtrekking een aanvang neemt.

[4] Terugtrekking van ALLE buitenlandse strijdkrachten, militair materieel en huurlingen uit het gehele gebied van Oekraïne onder toezicht van de OVSE.

[5] Ontwapening van ALLE illegale groepen, zoals de privé bataljons van de verschillende oligarchen.

Kolomoisky en consorten die zich laten ontwapenen? “That’ll be the day!”

Hier de Engelse vertaling van de overeenkomst: http://slavyangrad.org/2015/02/12/minsk-agreement-2-0-february-12-2015/

Er wordt dus ook nog van alles geëist van de Volksrepublieken, terwijl meer dan de helft van hun grondgebied nog is bezet namens de Kiev Junta:

Donbass_bezetgebied_12-02-2015

Het is de bedoeling dat Oekraïne wordt vrijgemaakt van Amerikaanse invloed. Leuk plan, maar niet meer dan dat. Een volgende false flag is allang in de maak, daar kunnen we op rekenen. Het zou immers niet meer dan logisch zijn, dat het Oekraïense leger zich om te beginnen op 200 kilometer buiten de grenzen van de beide Volksrepublieken zou terugtrekken. Uiteraard is dit teveel van het goede, doch zolang de buitengrenzen niet worden geaccepteerd door de bezetter, blijft het oorlog, niets minder dan dat.

Rond de tafel in Minsk zit een eigenaardig gezelschap:

Minsk_farce_1

De beide Volksrepublieken zijn niet aanwezig en we moeten maar aannemen, dat Vladimir Poetin hun belangen goed behartigt. Poetin behartigt echter uitsluitend de belangen van de Russische Federatie, dus daar hebben we het eerste probleem al: één der strijdende partijen zit niet aan tafel.

Angela Merkel zit voor spek en bonen aan tafel en behartigt uitsluitend de belangen van de geallieerde bezettingsmachten van “Deutschland G.m.b.H.” Door het ondertekenen van de zogenaamde “Kanzlerakte” is Bondskanselier Merkel niet aan het Duitse volk verplicht maar aan het Bezettingsreglement (in de volksmond: Grundgesetz) van de geallieerden, met name Corporate D.C. (in de volksmond:  de Amerikanen).

Tegenover haar zit Francois Hollande, die twee vliegkampschepen ter waarde van € 1,2 miljard aan Poetin wil leveren. Frankrijk is als één van de bezettingsmachten van Duitsland de waakhond van Geschäftsführer Angela Merkel. Hij is onlangs door middel van de Charlie Hebdo show te Parijs in het gareel geterroriseerd, omdat amper 10% van de Fransen hem nog als hun president aanvaarden. Een aanslagje doet soms wonderen. Ook het Franse volk is aan tafel niet vertegenwoordigd.

Tussen deze twee knechtjes van het Anglo-Amerikaanse machtskartel in, zit Pjotr Walzmann Poroshenko, ook weer namens Corporate D.C., hetzelfde machtskartel. Dat aartsleugenaar Pjotr helemaal nergens over gaat blijkt wel uit het kiekje wat tijdens de “onderhandelingen” is genomen:

Porochenko_yawn

 

Vladimir Poetin zit dus tegenover drie representanten – drie hard klinkende holle vaten – van de militaire tak van het Anglo-Amerikaanse machtskartel: Corporate D.C. Deze entiteit is in 1871 in het leven geroepen om de belangen van de Crown in London te faciliteren, aangezien de “verenigde staten van Turtle Island” (in de volksmond: de USA).

Zouden we ervan uit kunnen gaan, dat aan de tafel in Minsk slechts één belang wordt gediend?

Dat ene belang is wereldheerschappij, het herstel van de antieke Romeinse orde en om dat bereiken moet er eerst chaos uit de natuurlijke orde worden gecreëerd. Daarom is het nodig, dat er twee gefabriceerde machtsblokken tegenover elkaar worden gezet. De EU is een Crown Colony, evenals de verenigde staten van Turtle Island. In Moskou liggen bergen goud opgeslagen. Moskou is het Derde Rome. Oekraïne ligt op de route naar het Derde Rome en de Siberische rijkdommen. De Antieke Wereld Orde heeft baat bij chaos, oorlogen en een peperdure “vrede”, het fundament voor nieuwe oorlogen. Poetin moeten we beoordelen op de resultaten van zijn daden. De Donbass republieken zullen een zware prijs betalen als ze definitief de wapens neerleggen.

Het begint er al mee, dat Poetin en Porosjenko elkaar als direct na de “overeenkomst” mijden als de pest, nadat Pjotr het volgende heeft verklaard: “The parties agreed to help Ukraine reclaim the control of the border with Russia”. Pardon? Waar staat dat precies? Geen haar op het hoofd van de Volksrepublieken die daar aan zal denken. De handtekening is nu al niets meer waard – precies de bedoeling. Niet van Poetin, niet van de separatisten, maar van de planners in Corporate D.C. Oorlog moet er komen, oorlog zal er zijn. Men is zelfs bereid er een Vlucht MH-17 voor neer te schieten of een mini-nuke of iets van dien aard te laten ontploffen.

Daarom is enig vredesinitiatief met een intact gebleven Oekraïne garantie voor een definitieve opmaat naar de al eeuwen geleden (sinds 1453) geplande verovering van het Derde Rome en haar schatrijke achterland. Iedere overeenkomst die de Oekraïense oligarchie intact laat is tot meer oorlog gedoemd. Iedere handtekening onder een vredesverdrag met Oekraïne is hoogverraad aan de op vrijheid beluste Volksrepublieken en de andere delen van Novorossiya. Ook de handtekening van de Lord Protector van de Russische Federatie Vladimir Poetin heeft consequenties. De Oekraïense oligarchie – met de Kiev Junta als zetbaas) blijft in dat geval onaangetast en zal niet rusten voordat de Donbass volledig is gezuiverd van Russische elementen. De te overbruggen afstand naar Moskou is nog maar 600 kilometer, de afstand naar Wolgograd slechts 400 kilometer.

Er zal nooit een vredesovereenkomst (kunnen) worden getekend tussen de Volksrepublieken en de Oekraïense oligarchie.

Want dat betekent namelijk niet slechts het staken van de strijd, maar ook het wegvagen van alles wat Russisch is in Oekraïne. Er zijn dan duizenden strijders gesneuveld voor precies het tegenovergestelde wat ze wilden bereiken en dat door één pennenstreek??

Het tekenen van een overeenkomst is het tekenen van een doodvonnis.

Ter stimulering van “de komende wapenstilstand” dalen op 5 februari honderden fosforbommen op de geteisterde stad Donetsk neer.

Typerende herhaling van de geschiedenis……

Een Reactie op “NOVOROSSIYA: WAAROM EEN WAPENSTILSTAND NOOIT ZAL WERKEN

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.