De maanlanding is fraude, de wetenschap is dus fraude net als religie.

Het hele leven is dus fraude waarvoor de kleine man gestraft wordt en de grote beloond.

De filmer van de fraude gaf genoeg aanwijzingen dat de maanlanding een leugen is en op Aarde gefilmd

Update nav een reactie.

12 Reacties op “De maanlanding is fraude, de wetenschap is dus fraude net als religie.

  • Ik heb de docu bekeken. Er wordt weer zo aangestuurd op aanwezigheid van luchtafweergeschut in OOST Oekraïne in het bezit van de rebellen dat de hele docu voor mij niet geloofwaardig is. Gezien de media aandacht in de reguliere pers vlak na het het “neerhalen” van MH17 is het mij voor 100% duidelijk dat Kiev de MH17 “neerhaalde”. Dat tuig (politici incl. de gecontroleerde oppositionele politici) zijn zelfs nu nog bezig Rusland heel DOORZICHTIG te framen. Het is de Nederlandse politiek die verantwoordelijk is voor massa MOORD op eigen burgers!!! Ze kunnen beter gaan toegeven dat het een hoax is maar dat zullen ze nooit doen (zie 9/11).

   Like

   • Natuurlijk is geenstijl onbetrouwbaar en nooit 100% eerlijk, ook hier addertjes in het gras, maar het is kostelijk om te zien hoe `onze` ministers draaien en liegen. De neergehaalde Antonov gaat ze (hopelijk) de das omdoen. Moge de onderste steen uiteindelijk boven komen. Verder las ik ergens dat de heisa in Ukraine ook het doel heeft om de aandacht af te leiden van Assad, Syriè blijft een van de targets.

    Like

  • “Geen Stijl” is ook gecontroleerde oppositie, vergeet dat alsjeblieft NOOIT. Dat zijn dezelfde Judea Mongolen (valse Joden) als de bankiers en politici. Die moorden voor hun plezier het gojim uit.

   Like

 1. Ik ken deze docu al geruime tijd en wil opmerken dat veel argumenten in deze productie aanvechtbaar zijn en zelfs regelrecht ge-debunked zijn door de Mythbusters.
  Alle argumenten betreffende de foto’s en de vlag kunnen worden weerlegd met even grote waarschijnlijkheid als dat ze aangevochten worden door de critici.
  Laat ik kort stellen dat maanlandingen cq. ruimtereizen stuk lopen op koeling-problemen, straling en vacuüm-effect.
  Een voorwerp in het ruimte-vacuüm dat door de zon wordt bestraald ontvangt een onvoorstelbare hoeveelheid energie in de vorm van fotonen met energiewaardes tussen infrarood en gammastraling. Bovendien ook geladen deeltjes als protonen, elektronen en neutronen. Een capsule op weg naar de maan wordt vrijwel continue door de zon bestraald. Daardoor wordt die capsule verwarmd. Hoe wordt die warmte afgevoerd? Een airconditioning geeft de warmte van lucht binnen af aan lucht buiten. Maar in de ruimte is geen lucht. Er is dus geen mogelijkheid om een ruimtevaartuig in direct zonlicht in de ruimte te koelen. Dat geldt ook op de maan, zowel voor de lunar module als voor de astronauten.
  De astronauten hebben een drukpak aan om ze in leven te houden.
  Maar zelfs een pak met slechts een half atmosfeer druk zwelt op als een luchtballon in vacuüm. Met zulke opgespannen pakken en vooral handschoenen kan je absoluut niets doen. Elke grijpactie mislukt.
  Betreffende de straling mag gezegd worden dat de NASA blijkbaar zonder problemen 7 missies door de Van Allen Belts heeft gedirigeerd en gedurende de hele reis de bemanningen aan ongekende stralingsdoses is blootgesteld geweest zonder acute gevolgen.
  Merkwaardig dat NASA dan deze video op hun site presenteert: https://www.youtube.com/watch?v=NlXG0REiVzE
  De video is voorzien van kritische commentaren in tekstvorm.

  Nog nooit heeft de mens een vlucht hoger dan 365 miles boven het aardoppervlak uitgevoerd, behalve de door de USA geclaimde maanlandingen. In een tijd waarin de technologie ten opzichte van vandaag ronduit primitief was. Met de grootspraak van JFK op de achtergrond dat de USA voor het einde van de jaren ’60 een mens op de maan zouden zetten.

  I.m.h.o. heeft NASA redelijk goed de kluit belazerd en zijn een groot aantal argumenten door complot-denkers redelijkerwijs weerlegbaar.
  Echter de belangrijkste contradicties die ik hierboven vermeld, ontbreken vaak in de contra-argumentaties.

  Wat ook zeer opmerkelijk is; een complot-denker heeft veel van de vermeende maan-wandelaars met een camera bezocht en verzocht met de hand op de bijbel voor god te zweren dat ze op de maan gelopen hebben.
  Hij loofde daarbij nog $5000.- uit bovendien. Geen enkele van alle veronderstelde “moon-walkers” heeft dit gedaan. Erger nog, hij werd in het gezicht gestompt door Buzz Aldrin en bedreigd door de meeste anderen. Met als dieptepunt de CIA die hem wel zou “waxen”.
  Terug te vinden op Youtube uiteraard.

  Ik denk ook dat de mens nog nooit op de maan is geweest. Noch er een baantje omheen getrokken heeft.
  Het is niet voor niets dat de maan altijd met dezelfde zijde naar de aarde gekeerd is. Zogenaamd een effect doordat de aarde 80 keer zo groot is maar dat is niet logisch te vertalen naar het feit dat deze vertraging in rotatie blijkbaar is op gehouden.
  En waarom drijft de maan 4 cm per jaar verder weg van de aarde? Dat is alleen verklaarbaar als er energie aan de maan wordt toegevoerd. In normale omstandigheden valt elke satelliet terug op z’n bron na verloop van tijd.
  Er speelt hier meer dan we momenteel kunnen verklaren.
  Maar als Buzz Aldrin iemand die vraagt of hij echt op de maan heeft gelopen een kaakslag verkoopt is voor mij het antwoord al duidelijk.

  Denk zelf….

  Liked by 1 persoon

   • In dit geval ga ik mee met hun bevindingen.
    Schaduwen kunnen wel degelijk afwijkende hoeken vormen op oneffen terrein.
    Zouden er meer lichtbronnen zijn geweest, zouden er ook meerdere schaduwen per object zijn geweest.
    Ook het verhaal over de vlag die wappert is geen hoax, er wordt flink gerammeld met die stok.
    En met zoveel ongefilterd licht op de voorgrond zie je inderdaad geen sterren in de achtergrond, de reden waarom we op aarde overdag ook geen sterren zien.
    Veel van deze door hoaxers aangevoerde argumenten zijn weerlegbaar.
    Je moet het grootschaliger zien, fysica maakt het onmogelijk.
    En gezond verstand.
    Als een lunar module daalt loeit er een raketmotor met een paar duizend PK onder dat ding.
    Hoe bestaat het dat je in de zogenaamde live-gesprekken totaal geen gebulder op de achtergrond hoort?
    Maar het allergrootste probleem blijft de koeling.
    Verwarmen kan je elektrisch maar koelen lukt niet zonder een medium om de overtollige warmte aan af te geven.
    In een vacuüm kan je warmte alleen maar afgeven door uitstraling.
    Maar als door een immense fusie-reactor op relatief korte afstand miljoenen malen meer energie wordt ingestraald als er kan worden uitgestraald is dat einde verhaal.
    Om maar te zwijgen van de gamma- en röntgenstraling die door 15 kilometer aard-atmosfeer wordt afgeremd maar op de maan ongenadig kan inwerken.

    Het blijft zeer opmerkelijk dat geen van de benaderde ‘maanwandelaars’ bereid is op de bijbel te zweren dat ze echt op de maan hebben gelopen.
    Dat is voor mij meer reden om te twijfelen aan het waarheidsgehalte van maanlandingen dan eenvoudig te weerleggen schaduwpatronen of een in vacuüm bewegende vlag waar iemand nog aan de stok staat te rukken.
    Godsdienst zit diep gebakken in de inmiddels ouwe knarren Aldrin en collegae.
    Liegen tegen sukkels gaat ze goed af maar een valse eed op hun heiligste gedachtegoed zullen ze niet afleggen.

    Bedankt voor je mailtje trouwens, Don.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s