PAUS: ‘KINDEREN SLAAN MAG, MAAR WEL MET WAARDIGHEID’

Advertenties

10 Reacties op “PAUS: ‘KINDEREN SLAAN MAG, MAAR WEL MET WAARDIGHEID’

 1. De paus klopt niet…als me iemand zou zeggen dat hij de baas van de maffia is dan geloof ik dat meteen. Als je gelooft wat hij zegt, dan ben je al verloren….

  Like

 2. Ik geloof de kinderen wel. Waarom zou iemand zijn kinderen zulke verhalen eerst aanleren? Makes no sence.
  Erbij komt dat er echt wel zieke mensen rondlopen (ook directeuren en directrices) die zulke dingen met kinderen doen, omdat ze gewoon satan ten dienste willen zijn. En idd kinderen offeren en misbruiken staat in de Talmoed, wat dus niet met de Thora te vergelijken is, omdat de talmoed het boek van de zionisten is en niet zuiver is in zijn leer.

  Like

 3. Als je de kinderen hoort praten, dan merk je dat het werkelijk tijd wordt, dat ze hopelijk een therapie kunnen volgen.
  Want als je echt als kind een baby’s hebt helpen te vermoorden met je eigen vader, dan zit dat diep in je ziel, en dat weten de daders. Zo kweek je een soort mensen die dus geen empathie meer kennen en psychotische trekjes krijgen. Het is definitief de slechte energieën voeden…verschrikkelijk.

  Like

 4. Een kind een knal onder de reet geven wanneer die continu over de schreef gaat, MOET gewoon kunnen.
  Dat doet een ouder ook niet voor z’n plezier of zo. Integendeel.

  Ik denk dat ik er persoonlijk veel te weinig van langs heb gehad als klein ettertje. Maar die paar keer dat ik er (ruimschoots verdiend achteraf bezien) wèl “één” kreeg ben ik ‘m niet vergeten.

  Eerlijk = eerlijk heheh …

  Like

 5. Alleen op je reet dan ; niet in ’t gezicht of op bovenlichaam in het algemeen, natuurlijk.

  Moet gewoon kunnen.

  Voor de slachtoffertjes van de darwinistische bullshit onder ons, even een paar geruststellend-relativerende woorden : de oudere dieren aarzelen ook niet hun nageslacht even te bijten of te trappen indien er continu (dierlijke) sociale wetten worden overtreden door een puppie / welpje / lammetje / guppie-puber enz

  WA-HA-HAAA-HAAAA ! ! !

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s