I. Tudor van de uitzuigers van het Meldpunt Discriminatie Internet

Freedom of Speech

Vandaag was ik, Don Quijotte, de gelukkige die in het middelpunt van de belangstelling mocht staan op het “kantoor” van het Meldpunt Discriminatie Internet (verder MDI dan wel stichting genoemd). Na ontvangst van onderstaande mail waarin mij discriminerende opmerkingen werden verweten in een artikel, had ik wat vragen die ik met dhr. I. Tudor wilde doornemen. U moet weten dat ik alles behalve een anti-semiet ben en de gewone joodse medemens niet wil beledigen. Dit laat onverlet dat ik mij te allen tijde zal blijven verzetten tegen die groep joden en zionistisch christelijke jodenverafgoders die onze geschiedenis verkracht en onze geschiedenisboeken misvormd hebben om hun joods/christelijke politieke agenda uit te kunnen voeren.

Ik probeerde dus op de internetsite van het MDI een telefoonnummer te achterhalen waarmee ik contact zou kunnen opnemen met dhr. I. Tudor om te achterhalen wat nu precies als discriminerend en strafbaar werd gezien. Dan had ik dat kunnen aanpassen om zo niet het hele verhaal onleesbaar en onsamenhangend te laten worden. Het verhaal ging immers over Rusland, de USSR en Vladimir Poetin. Wat schetste echter mijn verbazing, op de site noch in de email werd een telefoonnummer vermeld. Zouden ze je willen verplichten via email te reageren om zo je IP te kunnen achterhalen ging er door mijn kleine koppie, paranoia als ik er ben. Een antwoord via mail was voor mij dus geen optie meer en dus zocht ik verder naar een telefoonnummer. Al snel kwam ik erachter dat het MDI een onderdeel vormt van de particuliere stichting Magenta en was een telefoonnummer snel gevonden (020-6927266)

Aldus gebeld en er werd zowaar opgenomen, gevraagd naar dhr. I. Tudor (zou het familie zijn van bloedige Marie, “Bloody Mary”?) waarna ik te horen kreeg dat die niet op kantoor was en er bij voorkeur via mail gecommuniceerd kon worden. Rustig vertelde ik dat dat niet ging momenteel en dat ik een telefonisch onderhoud prefereerde en dus graag wilde weten wanneer dhr. Tudor telefonisch bereikbaar zou zijn. Een lang verhaal kort makend kan ik vertellen dat dat niet mogelijk is en dat men van elkaar niet weet wie wanneer op kantoor is. Bovendien werd mij gezegd dat ik zeer onprofessioneel was omdat ik als privé blogger momenteel niet kon e-mailen. Op mijn vraag of het professioneel was dat een hoegenaamd professionele organisatie als het MDI niet telefonisch te benaderen was werd de telefoon erop gesmeten en ik had mijn antwoord aldus.

Interessant is het overigens te melden dat via een Post Scriptum ( P.S. dus en niet N.B. mijnheer Tudor) werd gemeld dat ik op straffe van terugtrekking van het MDI uit de bemiddeling niets van hun mail mocht publiceren. Fuck you mijnheer Tudor, hieronder staat de mail. De tijd dat ik me bang liet maken door klaplopers als u heb ik reeds lang achter me gelaten. Uitzuigers als uw soort kunnen van mij de hoogste boom in.

Omdat ik niet van slechte wil ben heb ik het artikel nog eens doorgenomen en het daar aangepast waar het misschien als discriminerend, terecht dan wel onterecht, zou kunnen overkomen zonder dat ik de moraal van het verhaal aan hoefde te tasten. Vrijheid van meningsuiting en Charlie Hebdo bleef er hierbij steeds door mijn kleine koppie flitsen.

Kortom het verhaal staat en blijft staan mijnheer I. Tudor. Voor verdere communicatie verwijs ik naar het contactformulier op dit blog zoals u dat reeds gevonden had. Ook staat het een ieder vrij te reageren onder elk artikel, dus u ook heer Tudor en diegene die de melding deed bij het MDI. Vermeldt de volgende keer dan wel even uw telefoonnummer en de tijden waarop u te bereiken bent.

Conclusie: Een stel uitzuigers en lamzakken zijn het bij het MDI die middels het verspreiden van angst hun doelen wensen te bereiken. Voor de email zie hieronder.

Meldpunt Discriminatie Internet <donotreply@wordpress.com>

09:20 (6 uur geleden)

aan mij
Naam: Meldpunt Discriminatie Internet
E-mail: buro@meldpunt.nl
Website: http://www.meldpunt.nl
Reactie: Geachte heer/mevrouw,Gaarne uw aandacht voor het volgende.Het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) neemt meldingen over discriminerende uitingen op het Nederlandse deel van internet in behandeling. Het MDI beoordeelt uitingen op strafbaarheid aan de hand van de anti-discriminatiebepalingen uit het Wetboek van Strafrecht ( http://www.meldpunt.nl/wetsartikelen). Indien een uiting strafbaar is, wordt een verzoek tot verwijdering naar de eigenaar van een site verstuurd.

Onlangs heeft het MDI een melding ontvangen aangaande uw website. Hieronder treft u de exacte locatie evenals de exacte uitingen.

Url: https://donquijotte.wordpress.com/2014/11/26/putin-dient-dezelfde-heren-als-obama-en-cameron/

Uiting 1
“Een bekend voorbeeld van verzonnen oorlogsmisdaden betreffen het “Bloedbad van Babi Yar” in Kiev. Hier zouden 250.ooo joden zijn omgebracht maar werden er na de oorlog nimmer bewijzen gevonden die dit konden bevestigen. Geen enkel lichaam is daar ooit in het ravijn gevonden. Deze “verzonnen” misdaad zou dus niet meer tegengesproken mogen worden. Van welke groep mensen kennen we deze smerige spelletjes ook alweer? Juist de joden”.

Uiting 2
“Een ander voorbeeld is “Het bloedbad van Katyn” in Rusland. Hier zijn in 1940 ongeveer 26.000 Poolse burgers, geestelijken en militairen op beestachtige wijze afgeslacht. Jarenlang werd dit bloedbad ook de Duitsers in de schoenen geschoven. Rapporten die andere daders aanwezen verdwenen heel mysterieus. Het duurde tot 1990 !!! en tot de val van de muur voordat eindelijk bekend werd gemaakt dat Rusland voor deze oorlogsmisdaden verantwoordelijk was. Hier is dus ook geen enkele echte dader voor veroordeeld. De verantwoordelijke was de joodse Rus Lavrenti Beria. Weer kan deze leugen dus direkt teruggevoerd worden op de joodse vrijmetselaars elite van Rusland. Onthou bij dit alles dat de Russische revolutie een joodse revolutie was en dat het communisme een joodse uitvinding is”.

Uiting 3
“Over de verzonnen gaskamers van Auschwitz, die door de Russen in 1946, zijn gebouwd wil ik het hier al niet eens meer hebben. Die leugen is al ruiterlijk meerder malen toegegeven. Het openingsbod van 4 miljoen vergaste joden moesten ze in de loop der tijd al heel stilletjes verlagen tot circa 1 miljoen”.

Bovenstaande uitingen acht het MDI in strijd met de anti-discriminatiebepalingen uit het Wetboek van Strafrecht omdat ze beledigend zijn voor Joden. Hierbij dan ook het verzoek de uitingen van uw website te verwijderen.

Gaarne van u vernemend.

Met vriendelijke groet,

I. Tudor, meldingsafhandelaar


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meldpunt Discriminatie Internet
Complaints Bureau for Discrimination
on the Internet
Amsterdam – The Netherlands
http://www.meldpunt.nl
meldingen: meldpunt@meldpunt.nl
e-mail buro: buro@meldpunt.nl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NB: In het belang van de bescherming van de privacy van melders en plegers van discriminerende uitingen is communicatie tussen u en het Meldpunt vertrouwelijk. Het openbaren van en/of citeren uit deze communicatie is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van het Meldpunt. Bij overtreding behouden wij ons het recht voor uw melding niet in behandeling te nemen of behandeling te staken.

Tijd: 4 februari 2015 at 09:20
IP-adres: 77.172.26.66
Contactformulier-URL: https://donquijotte.wordpress.com/about/
Naar uw site gestuurd door een ongeverifiëerde bezoeker.

Voltairerules

Advertenties

29 Reacties op “I. Tudor van de uitzuigers van het Meldpunt Discriminatie Internet

 1. Zo begon ’t ook bij Silvia Videler van boinnk.nl ; die kreeg een jaar geleden een “sommatie” om elf citaten cq lezersreakties (*) van haar site te verwijderen.

  Het MDI is gewoon een koshere waakhond die de westerse geschiedvervalsing moet bewaken.
  Jij zit naar hun zin veel te dicht tegen de waarheid aan te schurken, en daar hebben ze een hekel aan.

  Wel mooi dat je je niet laat intimideren en hun mail gewoon op je site gooit !
  Dat deed Silvia trouwens ook destijds, en moet ook gewoon kunnen, want er is helemaal niets overeengekomen tussen jou en hen.

  De eigenaar van http://www.stopzionisme, met wie ik wel eens wat mail, heeft een hele serie MDI-sommaties gehad maar die gast schijt werkelijk overal op.
  Dat is dan ook een stuk gemakkelijker als je relaxed in Azië woont.

  * = vier daarvan waren van mij afkomstig 😉
  Image and video hosting by TinyPic

  Like

 2. Op speciaal verzoek van het MDI :

  ■ Goed onderbouwde artikels over Auschwitz-‘gaskamers’ :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/2009/09/jewish-holocaust-or-german-holocaust.html
  &
  http://www.whale.to/b/felderer.html
  &
  http://www.whale.to/b/harwood_b.html
  &
  http://www.whale.to/b/deb1.html

  ■ ‘Experts’ moeten toegeven dat er géén fysieke bewijzen (!!!) zijn van gaskamers, alleen maar ‘getuigenissen’ en ‘horen zeggen’ ( enorme hoeveelheid artikels in de linkerkolom ! ) :
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2011/12/no-real-evidence-for-gas-chambers.html?zx=a669c0a7398546fa

  Auschwitz, Buchenwald,Westerbork-overlevenden vertellen de waarheid ; toneelclub, orkesten, bioscoop, postkantoor, voetbalteams, hoerententje, klachtenburo (!!!) voor gevangenen, kinderopvang, bibliotheek, zwembad (met duikplank !) enz :

  &
  http://archive.org/details/HolohoaxSurvivorsWhoTellTheTruth

  ■ Bergen-Belsen, ” The Suppressed Story” :
  http://www.ihr.org/jhr/v15/v15n3p23_Weber.html

  ■ The Jewish Declaration of War on Nazi Germany”, the economic boycott of 1933 :
  http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

  ■ The Neurenberg ‘Trials’ ; oordeelt u zelf maar :
  http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p167_Webera.html
  &
  http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p167_Weberb.html
  &
  http://en.metapedia.org/wiki/Nuremberg_show_trials

  ■ 75% van juridisch personeel Neurenbergse “Processen” was joods :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/2009/10/private-letter-from-thomas-dodd-former.html

  Like

 3. Wel HEEL erg dat ze geen glijbaan hadden,bij het zwembad.Wat waren de Duitsers toch barbaars,by the way: Nodisinfo heeft nog een paar zeer goede artikelen ivm de HOLOHOAX.En ivm Meldpunt Discriminatie…het is pas discriminerend,hoe het I.Q van de Nederlandse Burgers word GeDIScrimineerd,ivm de NOS “gijzeling”100% HOAX,en de Charlie Hebdo HOAX,hoe moslims en marokaanse/turkse mensen IN nederland/Wereld nu scheef worden aangekeken,en door sommige mensen gehaat worden,door SMERIGE,VIEZE,ACHTERBAKSE in scene gezet HOAXES!Daar zou meldpunt discriminatie zich eens DRUK over zouden moeten maken!!

  Like

  • Dit is pas een discriminerend Filmpje,zelfs Geestelijke kindermishandeling/Misbruik,hoe kids door hun eigen ouders gebrainwashed worden met LEUGENS,gesteund o.a dwdd-overheid:YOU TUBE;Dutch Children apologizes for terrorism-Zouka media channel….Punt.1:Charlie Hebdo=een HOAX en punt.2:(niet schrikken)Oslo/Norway Shooting/Bombing/Anders Breivik=OOK een HOAX!Maar het ergste is hoe,deze kinderen,door hun EIGEN ouders,geconfronteerd worden met Leugens,Propaganda,Brainwashen..Let ook op de illuminati-masonic symboliek in het filmpje,nummer:8 en spider-man pakje(zie voor uitleg ivm het spider-man symboliek-pakje deze video:You Tube:Illuminati:Owls and Spiders-DoomProfessor2-channel).Arme kinderen,Waar gaat dit ZIEK Land,naar TOE?!?Dat Meldpunt Discriminatie zich eens ZEER druk maakt,over het :Dutch Children Apologizes for Terrorism-ZOUKA MEDIA-Channel.

   Like

   • En ook erg “toevallig”dat deze video:Dutch kids apologizes for terrorism,precies op dezelfde dag(of 1 dag eerder..)de wereld/Nederland word ingebracht,Wetende dat heel Nederland op zijn kop staat,door deze misselijkmakende video-propaganda-beelden,als het mh17 HOAX debat zich afspeelt.Hoezo afleidingstruc?!?zooooooo doorzichtig,als een vloeitje.

    Liked by 1 persoon

  • Ik heb het vermoeden dat die mw. of hr. I. Tudor helemaal niet bestaat. Ik deed nog maar een beetje onderzoek naar de stichting Magenta en het lijkt me één grote oplichtersbende van joodse homofielen die zich elke dag in diverse etablissementen binnen de grachtengordel laten vollopen met droge witte wijn en 18 jaar oude whiskey terwijl ze zich doodlachen over de vele donaties die ze krijgen. Er worden personeelsleden opgevoerd die helemaal niet bestaan. I. Tudor is er daar volgens mij één van. Tuig van de richel is het.

   Like

   • i.Tudor betekent o.a:(ik) geschenk van god….Google:wat betekent tudor-Tudor 6 defenities-Encyclo….en waterman10,bedankt voor je like,en jammer dat je niet meer mag reageren,ik hoop dat Don wel begrijpt dat jij HEEL veel goede links-info-bewijzen hebt gegeven,en daarom zeer veel credit zou moeten hebben.Mijn reactie’s worden,ook maar erop gezet door Don als het HEM bevalt.dus?groetjes Stevie Wonder!

    Like

 4. dus ik denk dat er een van die joden kliek hier in nederland een beetje full time die internet web sites bekijkt en dan als die iets ziet dan meldt bij mdi

  Like

 5. Dit kunnen de zionisten en Israel ook in hun zak steken: zij hebben de moord op JFK net als 911, de Fukushima ramp en waarschijnlijk de MH17 false flag georganiseerd:
  http://mycatbirdseat.com/2014/10/jfk-the-zionist-manifold-cover-up/

  Het onderzoek van Michael Piper is uitgegeven in eigen beheer in het boekwerk van 770 pagina’s The Final Judgement (eerste druk, 1995).
  De laatste bijgewerkte druk van het boek is hier te downloaden als Pdf-document: https://wikispooks.com/wiki/File:Final_Judgment.pdf
  Dit boek is door de mainstream media volledig stilgezwegen. Ook bij de overzichten van de vijftigjarige JFK moord in de gecontroleerde werd deze “complottheorie” negens genoemd.
  Hoe duidelijk wil je de controle van de MSM media aangetoond hebben??

  Liked by 1 persoon

  • Nog wat kanttekeningen:
   – Abe Zapruder (de man van de film) had net als LBJ Johnson die niet in hetr CIA complot maar in het Mossad/Joodse maffia complot zat voorkennis en is er rijk mee geworden. Wanneer kwamen we dat later ook weer tegen..!?
   – Piper refereert in zijn boek ook aan enkele Mossad pogingen tot moord op president George Bush (rond 1980) die bij de JFK aanslag in het CIA kamp zat (George Bush was CIA directeur (geweest) en was die dag – zoals ook de latere president NIxon in Dallas was – bij/in het schoolboekenappartementsgebouw aanwezig); dit onderstreept de ruecksichtloosheid van de Mossad en Israel richting Amerikaanse presidenten als deze in hun ogen uit de pas gaan lopen. Waarom zou Obama toch niet aanwezig zijn geweest bij de demonstratie van de wereldleiders na de Mossad Hebdo-aanslag hoax denk je dan..!?
   -in de video “JFK murder was a Rich man’s Trick” (zie zaplog van vandaag) wordt de ontzetting van de CIA gereconstrueerd na de moord. Kort na de moord werd de politieman Tibbit vermoord die als twee druppels water op JFK leek en het lichaam van Tibbit werd verwisseld met dat van JFK omdat de specialist Ligget in het vliegtuig Airforce One het niet voor elkaar een schotwond in het achterhoofd te fabriceren. Doordat in feite het CIA complot door het Mossad/Lanski complot doorkruisd werd moet de consternatie bij de CIA wel zeer buitengewoon zijn geweest om via damage control het hoofd van JFK “te fatsoeneren”..

   Like

   • Ole Dammegard is net als Francis Conolly een heel aardige persoon, maar ook Dammegard laat bij de JFK moord de zionistische kant van deze moordzaak volledig weg (bv. Angleton, Amerikaanse en Russische Joodse maffia, Clyde Shaw, Permindex). Ole vertelde dat zijn ouders Joodse mensen in de oorlog hielpen en op de vraag van een interviewer waarom hij de Rockefellers en de Rothchild familie niet noemt verweert hij zich door te zeggen dat anderen dat beter weten. Past Dammegard zelfcensuur hier zelfcensuur net als de meeste andere JFK onderzoekers??

    Like

  • Michael Collins Piper schatte Uitvoeringsbesluit 11110 van ondergeschikt belang in maar bewees – aan de hand van het archief van Bloomfield in Montreal – wel de rol van de zionistische bankenfamilie Rothschild (via de link van de Canadese advocaat Bloomfield-CMC/Permindex) bij het zionistische complot tegen JFK.
   En JFK werd wel vermoord op de oprichtingsverjaardag van de Federal Reserve Board (22 september):

   Piper does not believe that JFK was assassinated over Executive Order 11110, which was alleged to have issued Treasury Notes to replace Federal Reserve Notes. The problem is that the Treasury has published non-interest Treasury Notes from time to time including during the LBJ presidency. He does not mention that JFK was assassinated on the 53rd anniversary of the first day of the meetings to found the Federal Reserve Bank. That meeting on November 22, 1910 could be considered the day the Jews took over America.

   https://vidrebel.wordpress.com/2014/01/25/ryan-dawson-and-michael-collins-piper-israel-and-jfk/

   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P1316

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s