Even geduld A.U.B.

ANP-30870694-568x281

Zojuist vroeg een wakkere Nederlander gewoon om wat zendtijd bij de NPO, krijgt die te horen dat hij even geduld moest hebben. Terwijl hij zat te wachten op zijn zendtijd werd hij door de overmatig aanwezige politie en beveiliging overmeesterd. Dat vind ik gewoon geen stijl.

We hebben nu wel lang genoeg gewacht op fatsoenlijke en eerlijke journalistiek. We hebben het nu eindelijk wel eens verdiend verlost te worden van de presstitutes en hoernalisten van de msm media. Ze hoernaliseren ons van de ene in de andere crisis met hun leugens en proberen terloops ook nog de schaapjes voor te bereiden op een oorlog tegen Rusland, de Islam en wat niet meer op hun agenda staat.

Ik zeg; FUCK YOU, ik heb ook geen geduld meer.

Featured Image -- 2356

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23617653/__Dreiging_in_NOS-pand_Hilversum__.html

39 Reacties op “Even geduld A.U.B.

 1. Tsjonge tsjonge,en ik moet deze NOS brainf*ck bullshit geloven?
  Even geduld? Laat me toch niet lachen.
  Of zal ik juist nu wel lachen vanwege hun slecht acteerwerk?
  Effe wachten

  Like

 2. Pingback: BOINNK!!! | Donnquijotte meldt dat de NOS studio is overvallen . De media is in grotepaniek “Heldhafig optreden” van de politie heeft erger voorkomen·

 3. Ik vraag me af waar ze het allemaal geleerd hebben,hahahaha
  “Operation Terror” ExSc – Actor’s Theatrical Demo – Extended Scene

  Met de klemtoon op ACTOR.

  Like

  • Precies maar de vraag die bij mij blijft hangen is waarom? We zijn een te kleine doelgroep om dit soort amusement aan te bieden. Het is dus om de massa af te leiden van iets groots of om de massa te programmeren voor iets wat komen gaat.

   Like

   • @Don Precies.
    Om nog meer politie, beveiliging in te zetten, lijkt mij niet.
    Ze willen wat anders.
    De logische redenering zou zijn: bloggers aan te pakken, want die krijten dagelijks dat er geen vrije pers, journalistiek en Nos is dus. Probleem verwarde man uit de blog-wereld (let op hacker verhaal en stropdasje dus geen Djabala, sik baard en/of masker) wil voor de tv een statement maken zogenaamd opgestookt door de wel vrije pers annex bloggerwereld.
    probleem->reactie->oplossing weet je wel.
    Tja Ans leest mee maar wij ook!

    Like

   • Het laatste.
    “Beveiligers” zullen in toenemende mate wapenvergunningen krijgen.
    Het volk is sinds 1919 ontwapend middels de WWM.
    Het handjevol sportschutters is sinds Oktober 2012 door Opstelten de duimschroeven aangezet, zogenaamd vanwege Alphen ad Rijn, wat feitelijk een politie-fout was.
    De “overheid” wil het klootjesvolk wennen aan Afrikaanse toestanden waar op elke hoek soldaten of milities staan met zware wapens.

    In de USA, de enige natie waar de grondwet de burger wapens garandeert, wordt al jaren door false lag aanslagen (Sandy Hook) geprobeerd wapenbezit aan banden te leggen.
    Terwijl statistieken uit bijvoorbeeld Texas aantonen dat als de burger bewapend is, misdaad op een laag pitje staat.
    Correleer dit met het feit dat in FEMA-kampen het prikkeldraad op de hekken naar BINNEN is gericht en niet naar BUITEN.
    Wie wordt daar tegen wie “beschermd”?

    Nederland is al lang een volledige politiestaat, waarin het gros der politie-ambtenaren niet door heeft welke meester ze dienen.
    False flag actions als vandaag in het Media Park dienen om de politiestaat om te vormen naar de staat van beleg.
    Total control.

    Liked by 1 persoon

   • Don en anderen, ja zekers men gebruikt altijd de situaties om nieuwe wetten door te drukken, of groepen in diskrediet te brengen.
    Zo dingen als ‘hij sprak wartaal’ …nou als je de tekst leest, zou men eigenlijk eerder alert erop moeten reageren. Gezien hoe snel men tegenwoordig verdacht is van terrorisme etc. Maar dat gebeurd niet, want hij is niet echt een gevaar op dit moment. Dus een ‘false flag’.
    Ze willen dat mensen bang worden om het ‘gewone’ pad te verlaten. De politie als o zo belangrijk te presenteren, en alle mensen die iets willen veranderen, anders denkende die willen attent maken op het verkeerde systeem, als gek, neer te zetten.
    Of als jongeren het zien, die dan denken ‘wat een sukkel’, daarmee wil men voorkomen dat meer jongeren zich met zoiets bezig houden. Want ik weet wel zeker dat jongeren veel meer weten, dan gewenst is.
    Ik heb er vaker over gedroomd, zendtijd te hebben, het is de makkelijkste manier om veel mensen te bereiken…maar dacht altijd dat zal wel niet kunnen….misschien moet ik het toch wel een keertje proberen…verkleed als schoonmaakster…ik zie het helemaal voor me. Groetjes šŸ™‚

    Liked by 1 persoon

 4. Je had in de stad Groningen deze week ook twee opvallende vreemde incidenten met bewapende politie op straat:

  – verwarde man met een groot mes die voorbijgangers zou hebben bedreigd en uiteindelijk in het Verbindingskanaal bij het Groninger Museum terechtkwam en zichzelf volgens de politie met het eigen mes zou hebben gedood (afgelopen zondagmiddag);
  – gistermiddag was er een gewapend incident bij het (bus) station vlakbij het Gr. Museum waar gewapende groep politie een bus bestormde omdat een passagier een wapen bij zich zou hebben;

  Dit heb ik als stadjer nog nooit meegemaakt en dit is zeer ongewoon buiten de staptijden in de binnenstad van Groningen wanneer er wel geregeld gedoe is.

  Like

 5. Men wordt ook steeds feller, zijn de agenten allemaal opgeleid in de VS?
  Dat geschreeuw tegen mensen, dat stoort me. Ik vind het dermate agressief en bedreigend overkomen, wat natuurlijk de bedoeling is, maar zo ga je niet met onschuldige burgers om.
  Politiestaat dat hadden ze graag. Hoe meer beveiligers hoe beter, er komen een heleboel (bewust) laagopgeleide jongens van scholen en die moeten werken, anders gaan ze zich vervelen. Dus of leger, of politie, maar dat kan meestal niet, dus beveiliger.
  Dat heeft het systeem goed georganiseerd. Hoe meer we ernaar luisteren, hoe sterker de maatschappij aftakelt….

  Liked by 1 persoon

  • “er komen een heleboel (bewust) laagopgeleide jongens van scholen en die moeten werken, anders gaan ze zich vervelen. Dus of leger, of politie, maar dat kan meestal niet, dus beveiliger.”

   Dit in combinatie met de verdomming via onderwijs speelt nu enkele decennia. Decennia waarin via constante veranderingen angst en onzekerheid gecreĆ«erd werd geeft als resultaat de maatschappij waarin we nu leven. Sprake van een samenleving is er al lang niet meer. Aan ons, gezamenlijk, hier verandering in aan te brengen. De weg naar Rome (letterlijk want hier zit het uiteindelijke kankergezwel) begint met een eerste stap. Een blogje hier, een opstandje daar. Het zijn allemaal van die eerste kleine stapjes. Ik heb er wel vertrouwen in dat het vanaf nu en hier zeer snel kan gaan. We moeten het GOVERN MENT (mind control) breken. Het is een strijd om de mind van de massa. We will win!!! Het zal echter niet met de New Age methodes “alles is liefde” en “in het hier en nu” bereikt worden. Er zullen offers gebracht moeten worden en er zullen martelaren op gaan staan. Niet omdat de vrije denkers achter geweld staan maar omdat onze tegenstander geweld niet uit de weg gaat. Ze vergeten dat wij uiteindelijk het voordeel van het getal hebben. We will be victorius!

   Like

   • Don, bedankt voor je opmonterende woorden.
    Ja we zijn met z’n velen…miljarden..ongelofelijk.
    Daarom is het ook zo belangrijk dat men idd de (kritische) massa wel probeert te bereiken en te informeren via sites als de jouwe, en ook op andere manieren.
    Zoals hier, hoop dat veel mensen er wel iets mee kunnen en het steunen door het aan te nemen als betrokkenheid en niet als vijandigheid. http://www.youtube.com/watch?v=MbKWqgRhVCc&feature=youtu.be&app=desktop

    Like

   • Gaan wij niet meer meemaken, tenzij je je nu laat invriezen en over 2000 jaar laat ontdooien.
    De satanisten hebben bijna 6000 jaar de tijd gehad om hun funderingen te leggen.
    Ze hebben als grootmeesters schaak eeuwen vooruit gedacht. Het spel is nu in een eindfase geraakt waarin ze openlijk hun zetten verklappen, in de wetenschap dat de tegenstander geen uitweg meer heeft. Vandaar de ronduit drieste false flag operations en media-leugens.

    Staar je niet blind op aantallen. Het merendeel van de mensheid bestaat uit domgehouden nitwits zonder toegang tot onafhankelijke informatie zoals op internet.
    De elite beheerst religie, legers, politie, geheime diensten, media, banken, de politiek, vaccins, chemtrails, HAARP en GMO om de schaapjes te dom te houden en te onderdrukken. Alleen de USA staat nog wapens toe aan hun burgers maar hoe lang nog?
    Wat kunnen we doen? Feitelijk niets.
    We rennen naar de goal terwijl de scheids al heeft gefloten voor buitenspel.
    Ik probeer net als jij zoveel mogelijk mensen die daarvoor ontvankelijk zijn te ontwaken maar dat schiet voor geen meter op. Om het tij te keren moeten miljarden mensen acuut het roer omgooien, miljarden die tot in de diepste ganglions van hun brein zijn geĆÆndoctrineerd met religie, DES, propaganda en sublimale boodschappen. Velen met een IQ onder 70, in ons deel van de wereld beschouwd als debiel.
    Hoe gaat dit ooit goed komen?

    Like

 6. Iemand gisteren(4-4-2019)het Programma:M gezien?om 19:00 uur op Npo 1-(M is zeg maar DWDD part deux),met Presentatrice Margriet(platte aarde;)van der Linden(die zo overdreven Presenteert–OMG!)maar enfin Diewertje Blok zat OOK aan tafel……..zie de ANDERE kant van de o zo “lieve””koetchie”koetchie”Blok…die gaat Nu op Scholen Kids brainwashen tussen de leeftijd van 9 en 11 jaaer…ZIE aub deze uitzending terug op Google:…Google:Uitzending Gemist M-4-4-2019……..echt ongeleufelijk!!!!

  Like

 7. Google EN You Tube:Theo Hiddema Anne Faber…………(als het ECHT was gebeurt zou Theootje dat NOOIT(durven) zeggen….”gelukkig”is het een HOAX……..Theo Hiddema in:— Suske en Wiske DE GLADDE JAKKER….

  Liked by 1 persoon

 8. Voormalige Advocaten,Leraren,Directeuren,Rechters,Politiemensen zitten in de POLITIEK…..we hebben zo’n “”(h:)EERLIJKĀØĀØRechtssysteem ,met ALLEEN “(h)eerlijkeĀØ”fijneĀØ “opRECHTE”mensen die ONS BESODEMIETEREN 24/7……..och wat leven we toch in een “PUUR”land…ik heb ooit jaartjes terug naast Theo .H en zijn vrouw op een Terrasje gezeten…Hij Dacht dat hij The Most Important person was op het Terras……..gelukkig was Stevie daar,die dag lukte hem dat niet

  Liked by 1 persoon

  • Ik was toen nog geen COMPLEETDENKER…en toen kwam mijn 1e Communiemaaltijd al brakend terug toen ik die dag Theo Hiddema en zijn vrouwtje(Sloofie)..onder het GENOT van een Biertje observeerde hoe die Pipo lekker belangrijk deed,met zijn Brylcreme op zijn dunne haartjes,en duur pak aan(hij zag eruit alsof hij ieder moment kon gaan Golfen)……OMG………Heeft Theo Hiddema het woord : NARCIST uitgevonden?bedacht?–deze Story is +- 12 jaar geleden…….

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.