‘Break the System’ maar niet heus

OXO Axioma

OXO-Flash – 27 januari 2015 – Minder deelnemers aan ‘Break the System’-demonstratie dan verwacht – door Heine Wind

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/burgemeester-maakte-einde-aan-demonstratie-break-system

Prometheus Prometheus

Vandaag was de demonstratie ‘Break the System’ op het Malieveld die ruimschoots op de Facebooktam-tam was aangekondigd.

http://www.breakthesystem.nl/

We kunnen niet anders dan respect hebben voor de mensen die er aan meegedaan hebben. Dat doe je niet voor je plezier en ze stonden er ook voor ons. Helaas moeten we kritisch blijven.

De website van de protestbeweging getuigt van geen enkele samenzweringskennis en het protest lijkt om uitsluitend conventionele grieven te gaan, die niets prijsgeven van het Rooms-Babylonische fascisme dat heerst.

In het logo prijkt de fakkel van Prometheus, de sterveling die het vuur van de goden stal, een zwaar Illuminati-symbool. Zie een vorig artikel over dit onderwerp: https://oxoaxioma.wordpress.com/perverse-vrede-vunzige-vrijheid-en-een-schuine-rechtsstaat/

Met het oneindigheidssymbool erin, kun je alleen maar concluderen dat dit een Illuminaat schijn-initiatief is, dat met het gebruikte logo zegt aan…

View original post 62 woorden meer

Advertenties

18 Reacties op “‘Break the System’ maar niet heus

 1. Er wordt ook een één oog afbeelding gebruikt in het logo van break the system.
  Dat zegt wel iets over de organisatie achter de bedenkers van break the system.
  Toch evengoed,ze hebben wel laten zien hoe deze verrotte wereld in elkaar zit als je massaal voor je mening wilt opkomen.
  Politiemacht blokkeert ‘Break The System’

  En dat laten ze dan weer niet zien en zwijgt men liever over.

  Liked by 2 people

 2. Als reactie op de valse berichtgevingen over Break the System in de media maakte Soulvability tv een echt verslag van de demonstratie op 27 januari 2015 in Den Haag. Een vredig protest van normale burgers wat uiteindelijk, bij het verlaten van het Malieveld, hard werd neergeslagen door de mobiele eenheid. Op het Binnenhof bleef het daardoor angstvallig stil zoals ook Staatssecretaris Teeven voor onze camera wist te verklaren.

  Liked by 1 persoon

 3. Mijn visie: je moet Break The Systeem locaal/regionaal opbouwen op basis locale/regionale herkenbare problematieken volgens het concept van de recente Groninger opstand tegen de aardbevingsschade.
  Dit soort “grote” nationale centrale protesten gaat niet meer werken. De opkomst valt ook vaak tegen. Bovendien ligt de werkelijke macht niet bij de regering en het slapende parlement.

  Like

  • Precies. Helemaal mee eens. En als je dan in Den Haag gaat demonstreren zorg dan dat je sluipschutters aan jouw kant achter de hand hebt. 😉 Als er dan klappen vallen moet het wel een eerlijk gevecht zijn.

   Like

 4. Deze Arjan zal het wel allemaal goed bedoelen,maar denkt zelf nog euro’s.
  Hij wil dus een socialer Nederland,maar dan wel weer in euro’s.
  Ik moet Arjan dan ook teleurstellen,want zolang ieder europees land zich niet kan losmaken van de euro met zijn verdragen , zal zijn droom als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  Nederland kan alleen hersteld worden door de eigen grondwet te herschrijven en een nieuwe Nederlandse munt in te voeren met een Nationale Bank.
  Een Bank die alleen door het eigen Nederlandse volk beheert en gecontroleerd kan worden.
  Pas als Nederland weer de macht heeft over een eigen sterk financieel stelsel en eigen regelgeving , kan o.a. de zorg ook verbeterd worden om maar als klein voorbeeldje te noemen.

  Like

  • @Waterman10 Heel goed 🙂 en vergeet vooral NIET: Een eigen defensie systeem, een militair apparaat dat DOOR en VOOR het Volk dient.
   En alles van “onder naar boven” (bottum up) opgebouwd.

   Over de demonstratie: Zolang de middenklasse de mensen met werk en zelfs een stukje van de bovenmodale klasse niet meeloopt en meedemonstreert is dit tot mislukken gedoemd.

   Positief punt is dat ondergronds via de alternatieve media dit verzet, deze demonstratie en zijn doel(en) toch langzaam in het volk doordringt, maar ja wel heeeel langzaam, ja!

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.