Sheik Imram Hosein over de “evil force”

Wie hij bedoelt met de “evil force” moge duidelijk zijn. Hij bedoeld die groep die zich “uitverkorenen” noemen maar niets anders zijn als onmensen, beesten, leugenaars, bedriegers en moordenaars. Hun motto is “perpetual war by deception”.

Het zijn niet de moslims die onze vijanden zijn. Het zijn die “uitverkorenen”.

Het is nu een kwestie van wakker worden of een leven als slaaf of leven ueberhaupt.

94 Reacties op “Sheik Imram Hosein over de “evil force”

  • Hallo Don, bedankt voor de link , hij zegt het goed; veterans today zijn niet te vertrouwen, misinformatie. de torens zijn ingestort door een free directed energy weapon en niet door een zgn mini nuke, wat VT zegt

   Geliked door 1 persoon

 1. Hé, watermans, doe ’s ff rustig aan jongen …

  Volgens mij zit jij in de ww of zo.

  Tijd speelt geen rol voor jou, heb ik de indruk 😉

  Like

  • Dat kan ik dan ook tegen jou zeggen,maar ik doe dat nooit.
   Ik begrijp niet waarom je mij hier op aanvalt.
   Als je mijn postings niet interessant vindt.kun je er toch overheen lezen.
   En als Don zich aan mijn postings stoort,haalt hij ze weg van z’n blog of stuurt mij een e-mailtje om het effe wat rustig aan te doen.
   Pipo.laten we elkaar niet over postings in de haren vliegen.
   Ik lees jouw postings ook en val jou toch ook niet aan daar op.

   Like

   • ik vind je postings vaak best wel interessant maar de niet ter zake doende aanbevelingen mag je best weglaten. Je presence hier heeft een nogal overheersend karakter waardoor ander commentators afhaken

    Like

 2. @waterman Ik was er even niet en wilde ff checken op het blog en hij was gewoon 10 seconden bezig met het laden van alle filmpjes. Ik vraag je er voor de toekomst nogmaals rekening mee te houden. Andere nieuwe bezoekers kunnen idd wel afschrikken door jouw grote hoeveelheid reacties. Probeer een beetje on topic te blijven en het blog een beetje rustig te houden. Flooden kan ik slecht tegen. Verder no hard feelings.
  @Pipo en @KTM Thnx!

  Like

  • Octogon.
   Kijk naar wat Zwitserland op de financiele markt gedaan heeft.
   Zwitsers geen “vertrouwen” in de euro is wat de media zegt.
   Maar is dit wel zo?
   Ik zeg van niet. Als er wel ergens gemanipuleerd wordt op de markt is het Octogon wel,waarvan de BIS in Zwitserland ligt.Deze stunt van Octogon is ook staged!
   De Rothschilds zitten daar in en door deze stunt op de markt boeken zij nu weer gigantische winsten ten kosten van de euro.
   De euro wordt nu nog steeds minder waard.
   Dit verlies op de europese financiele markt/economie zal uiteindelijk door de belastingbetaler gecompenseerd moeten worden omdat die puppets in Brussel nooit zullen willen wijken.
   Dat kan ik jullie nu al op een briefje geven.

   Geliked door 1 persoon

   • This video was made by the World Zionist Organization documenting the story of the formation and establishment of the State of Israel.
    In 1897, Herzl gathered the first Zionist Congress in Basel, Switzerland
    The congress established the World Zionist Federation and the Zionist Executive Committee
    In 1917, the Balfour Declaration declared Britain’s commitment to the establishment of a Jewish state. This was followed by the creation of dozens of Jewish immigrant settlements and kibbutzim, as well as the beginning of Tel Aviv.
    Soon after, the land which became Israel saw its first pogroms in 1921, and more came in 1929 and between 1936 and 1939
    In 1939, the British passed the White Paper, restricting Jewish immigration to Palestine
    The Arab riots lead to the establishment of Jewish militias, the Haganah, the Etzel, and the Lehi. There groups were established to defend Jewish settlements from Arab attacks as well as to bring illegal Jewish immigrants into the land that exceeded the British quota, and later they fought and won the War of Independence.
    The UN voted in 1947 to establish the State of Israel, with 33 votes in favor, 13 opposed, and 10 abstentions. The two superpowers at the time, Russia and the United States, were both in favor of the Jewish state’s establishment.
    The day after, Arabs attacked a bus killing 7 Jews. This is considered the beginning of Israel’s War of Independence.
    On May 14, 1948, Britain lowered their flag from Haifa port and officially ended their rule in Israel. Ben Gurion declared the State of Israel independent that same day.
    The next day, 5 Arab armies attacked Israel, marking the second stage of the War of Independence.
    The IDF won this war as well, and secured the Galilee, the Negev, and Western Jerusalem.
    Since 1947, Israel has absorbed over 3 million immigrants from Northern Africa, Europe, and around the world.

    Like

  • Mijn laatste posting voor vanavond omdat ik mij moet inhouden van Don.
   De Rothschilds, Antisemitisme, Hitler, Nederland, Europa en Amerika.
   Indien ik het Congres in Bazel moest samenvatten in woorden”, schreef Herzl in zijn dagboek,” dan zou het dit zijn: In Bazel heb ik de Joodse staat opgericht… Misschien binnen vijf jaar en zeker binnen de vijftig jaar, zal iedereen het weten.” Herzl had er niet ver naast gegokt. Minder dan 51 jaar later werd de Joodse staat opgericht op 14 mei 1948.
   In die jaren schreef deze leider in zijn dagboeken dat joden op elkaar moesten schieten, het veroorzaken van antisemitisme een goed idee was en erger moest worden om joodse rijkdommen te liquideren, dat antisemieten joodse bondgenoten zijn en joden gecrediteerde antisemieten aanwijzen voor de controle van de massa. Ook bedreigde hij Turkije met oorlog of terroristische aanslagen wanneer de joden de zin niet kregen. Het Eerste Zionistische Congres te Basel 29 tot 31 augustus 1897 was tevens het oprichtingscongres van the Jewish Society en de Jewish State, de rechtsvoorgangers van Israël die in 1933 Duitsland de oorlog verklaarde om het te vernietigen, 3 jaar nadat op 20 januari 1930 de Rothschild (nazi (BIS Bank) met deze voorkennis werd geformaliseerd in Den Haag (NL) om betreffende nazi oorlogsmachine te financieren met de hoofdzetel in Basel. In zijn politieke pamflet der Judenstaat uit 1896 legt de grote joodse leider Herzl het fundament voor de deportatie van joden per trein en transitcentra in Europa. Ook laat hij daarin zien dat hij opkomt voor de belangen van de kapitalisten en aristocraten om het in Israël nog beter te hebben dan ze het al hadden.

   Lees het allemaal hier:
   https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/de-rothschilds-zionisme-nazi-nederland-en-europa

   En dit is wat zich nu afspeelt onder de ogen van de hele wereldbevolking of ze het zien willen of niet.
   Mensen kunnen kiezen: Of televisie kijken of zich intereseren over wat er zich werkeljik afspeelt bij onze schaduwregering/puppets.
   Houdoe en bedankt. Tot de volgende keer dan maar weer!

   Like

 3. Och, arme waterman….hij is zo enthousiast 🙂
  KTM zou zich hier niet mee moeten bemoeien want die is pas extreeeeeem 😛 pagina’s lang met een en hetzelfde onderwerp, dat doet waterman toch niet. Maar goed alles met mate helpt misschien ❤

  Like

  • @AIRVD Eerst beschuldig je me op je eigen blog fake te zijn en nu je site hier promoten?? Je hebt wel veel lef iig maar geen enkel gevoel voor takt. Ik laat je reactie gewoon staan zodat anderen kunnen zien hoe hypocriet sommigen zijn. Ik wil niet kleinzielig overkomen.

   Like

 4. 10 false flags operations that shaped our world
  http://www.thirdworldtraveler.com/Terrorism/10_False_Flag_Operations.html
  Waarom zou men nu nog twijfelen,dat alles wat nu gebeurd en gebeurd is bewust door een bepaalde groep mensen gedaan wordt? Want we zien gelijk de “oplossingen” die ze al lang klaar hadden liggen voor dat het “probleem” zelfs gecreëerd en uitgevoerd werd. Dus STAGED!
  Alles om de hele wereldbevolking een kant op te pushen die niet wenselijk is.

  Geliked door 1 persoon

 5. moet gezegd, goeie info van waterman
  verder: om twee uur vannacht hier in slotervaart explosies en schoten gehoord, twee autos uitgebrand pal voor het politiebureau. wtf??

  Like

 6. Twee auto’s ? Schoten?
  Rond 1.45 uur stond er voor de deur van het politiebureau aan het August Allebéplein in Nieuw-West een grijze Volkswagen Polo in lichterlaaie. Buurtbewoners hadden even eerder een harde knal gehoord. Getuigen zagen een onbekende man op een scooter wegrijden. Hij zou met een zelfgemaakte brandbom de auto in de hens hebben gezet.
  http://m.at5.nl/artikelen/139471/weer-een-politieauto-uitgebrand-voor-bureau-august-allebplein

  Like

  • @waterman10 🙂 🙂 Haha ja hoor. Dat is die man die ruzie heeft met z’n ex vrouw. die nu een nieuwe vriend heeft en nu wreekt ie zich door midden in de nacht het Polootje van zijn ex-vrouw in de hens te zetten. De schijtert, lafbek durft die nieuwe vriend(ex bokser, judo en karate kampioen) niet zelf even ‘de waarheid’ te zeggen. 😉

   p.s. het is maar een scenario, maar het zou net zo goed de eerste kleine speldeprikjes van de ZionistenNazies hier in Nederland kunnen wezen.

   Like

 7. Israël is bezig met een campagne tegen het Internationale Strafhof (ICC) in Den Haag. Het land probeert landen die een bijdrage aan het ICC leveren ertoe te zetten maar helemaal te stoppen met dat Strafhof. De reden? Den Haag onderzoekt oorlogsmisdaden gepleegd door Israël en onze gekeppelde kompanen zijn blijkbaar bang voor wat uit dat onderzoek komt.
  Mijn mening:
  Ik vertrouw dat hele ICC boevennest in zwarte of rode toga’s ook niet.
  Ik zie meer toekomst in een volkstribunaal,met een commissie opgericht door het volk zelf.
  Dus gewoon,jan met de pet!

  Geliked door 1 persoon

 8. Weishaupt also recruits 2,000 paid followers including the most intelligent men in the field of arts and letters, education, science, finance,and industry. They were instructed to follow the following methods in order to control people.

  1) Use monetary and sex bribery to obtain control of men already in high places, in the various levels of all governments and other fields of endeavour. Once influential persons had fallen for the lies, deceits, and temptations of the Illuminati they were to be held in bondage by application of political and other forms of blackmail, threats of financial ruin, public exposure, and fiscal harm, even death to themselves and loved members of their families.
  De rest zelf lezen:
  http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

  Hiermee is dus een één klap secret agent Micha Kat exposed,net zoals secret agent Kevin Annet.Jullie moeten hierdoor heen prikken om de grote samanzwering te doorzien
  Ze worden betaald om via zogenaamde “sexschandalen” hun volgers te bedriegen.Jack Abramoff is daar ook zo’n voorbeeld van en is daarmee tegen de lamp gelopen.

  Terugkomend op het ICC-den Haag.
  Hier een lijstje van schuldigen:
  The following persons from the political and military sectors of different countries are accused:
  http://www4.dr-rath-foundation.org/The_Hague/complaint/complaint04.htm

  The Jurisdiction Of The International Criminal Court Over The Accused
  http://www4.dr-rath-foundation.org/The_Hague/complaint/complaint05.htm

  Zoals jullie lezen ontbreken daar een heleboel belangrijke namen van mensen waar duidelijke aanwijzingen zijn dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan mensenrechten schennis en zelfs volksmoorden.
  Als voorbeeld. Netanyahu,Obama. Maar er zijn er nog veel meer.
  Is het dan toch dat er meer zit achter deze ICC,omdat die namen bij hun ontbreken?
  Een slager keurt immers nooit zijn eigen vlees,als jullie weten wat ik bedoel.

  Daarom ben ik van mening dat alles tot op de bodem uitgezocht moet worden en dat kan alleen maar door een volkstribunaal zelf op te zetten.
  De lijst met namen van mensen die daar op het matje zullen moeten verschijnen zijn niet in te vullen op een A4-tje.
  Daar zal een dikke A4 klapper voor nodig zijn.

  Like

  • Onze “held” Micha Kat durft niet het podium op te klimmen.
   Ik zou graag een toespraak houden maar helaas kan ik Nederland niet in omdat ik dan door de Rutte-mafia wordt gearresteerd!!
   http://www.klokkenluideronline.is/2015/01/breaking-micha-maakt-debuut-in-politiek/

   Vraag van waterman10: Is er eigenlijk wel een officieel arrestatiebevel vrijgegeven?

   Aanvankelijk was het nog:
   HELP EN STEUN MICHA ZODAT DEZE DIT JAAR TERUG KAN KOMEN ALS DE REDDER EN BEVRIJDER VAN HET VADERLAND
   Dit jaar kan en moet het gaan gebeuren, anders is het te laat. Wat moet er gaan gebeuren? Micha landt op Schiphol en loopt vanaf daar, in gezelschap van zijn medestrijders, in een moderne variant van de lange mars naar het Binnenhof om aldaar de controle over ons land over te nemen .
   http://www.klokkenluideronline.is/2015/01/komt-micha-dit-jaar-nederland-bevrijden/

   Tsja Micha,die controle over ons land kun je niet effetjes vanuit Ierland waar maken of regelen.
   Je lijkt potverdikke wel Wilhelmina die in tijden van onrust het land uitvluchtte.

   Geliked door 1 persoon

 9. Zijn we dit alweer vergeten?
  SOTT EXCLUSIVE: U.S. president’s impotence exposed in leaked Obama-Netanyahu tape

  “U.S. president’s impotence exposed in leaked Obama-Netanyahu tape”
  Despite the “demands” by the President of the United States, Netanyahu’s inhuman, genocidal campaign against the Palestinians in Gaza goes on.

  How can this happen? It’s obviously because Israel controls the United States government and political system(AIPAC).
  Netanyahu and former Prime Minister Ariel Sharon have bragged about it in the past. The extent of that control is shown by the vote in the U.S. Senate supporting Israel’s attack on Gaza where all 100 Senators voted in favor of it. How often do 100 US senators agree on anything? Of course, not all of them may have personally agreed with the attack, but it would have been political suicide for any of them to vote against it.

  Where does that leave the world? In a bad place.

  http://stateofthenation2012.com/?p=6699

  Like

 10. Ik hoop dat jongere moslims ook eens hun verstand gaan gebruiken ipv zich te laten opfokken en uitbuiten door hun “profeten” met hun “jihad”.
  Die toestanden rondom Israël en Palestina willen wij hier in Nederland helemaal niet.
  Wij willen hier geen oorlog of politiestaat maar vrede zoals onze generatie het gewend is.
  Die vrede kunnen we alleen samen behouden door ons niet gek te laten maken door al die propaganda.false flags en leugens wat ze onze kop in willen rammen.
  Ontwijk de propaganda en doctrine dan ook en kijk elkaar eens in de ogen aan van mens tot mens.
  Wat zien jullie dan?
  We delen de aarde met elkaar,maar maken het ons zelf allemaal moeilijk.

  Like

 11. Dus alle mensen in Nederland ongeacht welke religie of geloof:
  NoLiesRadio: Charlie Hebdo, Paris’ Operation Gladio & the curse of the Knights Templar

  Laat julie dus niet weer foppen zoals veel van onze voorvaderen gedaan hebben voor dat de tweede wereld oorlog in 1939 uitbrak.
  Don’t fight each other because of these idiot puppets.

  Like

 12. De wakkeren onder ons weten wel hoe de 666 FOX NEWS PROPAGANDA/ MINDF*CK werkt.
  De MSM massa zal ook deze bullshit waarschijnlijk gaan geloven zoals alle eerdere false flags.
  Iedereen staat natuurlijk vrij om te geloven wat hij wil.
  Maar waar is de waarheid duidelijker te zien?
  Op die TV-kast of gewoon buiten zelf omhoog kijkend in het echte leven?
  De TV misleiding op volle toeren aan het werk:

  Like

 13. Een voorbeeldje hoe “sensationeel” tel lie vision de kijker FOPT!
  French False Flag MEDIA SHAME! Confirmed FAKE SCREAMS added to Police Raid

  Like

 14. beste waterman10
  ik ben met je helemaal mee eens, maar hoe kunnen wij de rest van Nederland op deze gedachten brengen. Er zal toch weer een false vlag actie komen.

  Like

 15. Nu doen ze in de MSM en internet MSM alsof er massa mensen op straat anti charlie zijn.Overal protesten. Maar is dat ook zo?
  Dus hebben we nu ook nog eens te maken met anti-charlie propaganda.
  Alles natuurlijk om de charlie hebdo debunkers/compleetdenkers een slechte naam proberen te geven. Toch?
  Want wij compleetdenkers zijn nu de nieuwe “terroristen”. Let maar op.
  Oh oh oh, jungle surfer/compleetdenker doorziet ALLES heel goed.
  JE NE SUIS PAS CHARLIE

  Like

 16. Exuses voor alweer vele postings van mij,Don.
  Ik wacht altijd met het plaatsen van postings,maar anderen posten niet.
  Als mensen zich hieraan storen,nou dan verwijder maar weer mijn postings.
  Ik ben en blijf toch wel wakker.
  Zwijgen zal ik nooit zolang ik adem.

  2015: A New Chapter Begins – Message To All Freedom Fighters of Humanity

  Free your mind,the rest will follow!

  Like

 17. Note DQ: Youtubes svp via Youtube bekijken voor de volgende delen. Deze site wordt te langzaam met zoveel filmpjes. De tweede serie heb ik verwijderd want ze waren niet te vinden @rmstock

  YouTube URL’s of Sheikh Imran Hosein’s Lectures
  —-===============================================———
  ( See also One Islam Productions at http://www.1islam.net/ )

  Sheikh Imran Hosein – Beyond September 11th,
  What the future holds for the Muslims”

  One Islam Productions
  http://www.1islam.net
  presents
  “Beyond September 11th,
  What the future holds for the Muslims”
  by Sheikh Imran Hosein

  “We praise Allah for his work, the hadith and Queran,
  may we find wisdom from his teachings”

  and next explains and foretells inside a lecture held in januari 2003 just before the Iraq war started, of what is happening today in 2011. He is the only one really explaining and understanding what motivates Israel to do these scum-bag things (such as attacking Palestinians).

  imran hosein’
  Hieronder deel 1 van een serie van 12. Voor opvolgende delen svp via YT kijken. DQ

  ======================================================================

  Sheikh Imran Hosein – Imam Al-Mahdi & the Return of the Caliphate

  Sheikh Imran Hosein mentions of two signs inside the Qu’ran which predict the rise of European Jewry into an golden age :

  – 1897 European Jews established the Zionist movement. Around the same time the body of Pharaoh Firaun is recovered. Firaun was the Pharaoh who hunted down the Jews into the Red Sea. He drowned together with his army. Later investigations of the recovered body learned that drowning had been the cause of death.

  – The earth would yield up its treasures to Dajjal. The Dajjal is the secret force (hidden hand) behind Jewry. In South Africa diamonds were found in massive quantities in a town called Kimberly. In 1914 this mine was already shutdown.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_view_of_the_Pharaoh_of_the_Exodus

  Firoun’s Body found at the banks of dead sea

  DEAD BODY OF FIRAUN FIROUN PHAROAH RECOVERED FROM RED SEA
  http://www.islamictorrents.net/details.php?id=18383

  Pharaoh Ramesses (FIRAUN) With Professor Maurice story!
  Posted by: KING-slave of ALLAH ! on: April 11, 2009
  http://islamgreatreligion.wordpress.com/2009/04/11/pharaoh-ramesses-firaun-with-professor-maurice-story/

  ======================================================================

  Islam & the International Monetary System 1

  Like

 18. De playlist hierboven is niet correct, is duidelijk mee gerommeld.

  Imran Hosein – Imam Al Mahdi & The Return Of The Caliphate (Part 1/3)

  Imran Hosein – Imam Al Mahdi & The Return Of The Caliphate (Part 2/3)
  kttp://www.youtube.com/watch?v=0TxFSALM3l4

  Imran Hosein – Imam Al Mahdi & The Return Of The Caliphate (Part 3/3)
  kttp://www.youtube.com/watch?v=_OkMCUbJ-Xo

  Like

 19. Hier komen de urls nog een keer maar dan het http vervangen door kttp.

  “Beyond September 11th, What the future holds for the Muslims”
  by Sheikh Imran Hosein, januari 2003

  imran hosein
  kttp://www.youtube.com/watch?v=aWLjui5Fz-0&feature=related

  imran hosein part 2
  kttp://www.youtube.com/watch?v=fRZLF6bS0Cc&NR=1

  imran hosein part 3
  kttp://www.youtube.com/watch?v=gtOsKJ836Ow&feature=related

  imran hosein part 4
  kttp://www.youtube.com/watch?v=jBy74xkg81k&feature=related

  imran hosein part 5
  kttp://www.youtube.com/watch?v=tOv8YdpYhsE&feature=related

  imran hosein part 6
  kttp://www.youtube.com/watch?v=mTmsf-qXyyM&feature=related

  imran hosein part 7
  kttp://www.youtube.com/watch?v=GwfBFyHv6E4&feature=related

  imran hosein part 8
  kttp://www.youtube.com/watch?v=91kGoiOWG2w&feature=related

  imran hosein part 9
  kttp://www.youtube.com/watch?v=3_CBkICey3E&feature=related

  imran hosein part 10
  kttp://www.youtube.com/watch?v=fkJWsxl8Uio&feature=related

  imran hosein part 11
  kttp://www.youtube.com/watch?v=2eMduVSTPGg&feature=related

  Sheikh Imran Hossein Part (12) Final Part.
  kttp://www.youtube.com/watch?v=ul6ygNgaT0w&NR=1&feature=fvwp

  Like

 20. Ik dacht dat religie niet zo welkom op de site van Don was.
  Een christen wordt al snel de mond gesnoerd hier.
  Maar goed,ik gaan geen christen praatjes meer houden hier zoals afgesproken met Don.
  Dan maar islampraatjes,want dat mag weer wel en daar gaat dit topic ook over.
  Dus,hier komt die dan.
  Written by Imran Nazar Hosein:
  When Dajjal appears *in human form in our world of space and time* he would not be allowed to enter Makkah and Madina.Other than that there is no prohibition on his entry into any town or city anywhere in the world – including Makkah and Madina.
  This subject was explained in my books as welll as in answers to questions which are on my website.

  http://www.imranhosein.org/faq/55-signs-of-the-last-day.html

  Like

  • Juist. Je kent mijn afkeer van religies. Ik vind ook de Islam een verwerpelijke religie maar laat het nu even toe omdat het de standpunten duidelijk maakt. Georganiseerde religies hebben tot de dag van vandaag alleen maar voor dood en ellende gezorgd. Het ergste kwaad komt de laatste eeuwen van de Joden als veroorzakers van WWI en WWII en de Russische Revolutie met de moordpartijen nadien die 60 miljoen Russische christenen het leven kostte.

   Geliked door 1 persoon

   • Met als doel ze te vernietigen door ze tegen elkaar op te zetten.
    Maar of de wereld ooit mooier en beter zal worden zonder positief geloof betwijfel ik.
    Het Christendom is niet slechts een religie; het is een relatie met God. Het is vertrouwen op Jezus en wat Hij aan het kruis voor jou heeft gedaan (1 Korintiërs 15:1-4), niet op wat je voor jezelf kunt doen (Efeziërs 2:8-9). Het Christendom heeft niets te maken met rijk versierde gebouwen, flamboyante predikers, of traditionele rituelen. Het Christendom heeft te maken met het werkelijk accepteren van Jezus als je Heer en Verlosser.
    En dit stoot vaak tegen de mens die het jammer genoeg niet begrijpen.
    Daardoor krijg je vaak zinloze discussies met mensen die niet geloven of zich met afgoderij bezig houden.
    Soms denk ik dat ik net zo goed tegen een muur kan aanpraten.
    Het heeft geen enkele zin meer. Dan maar de handdoek in de ring gooien.

    Like

    • Ach jij noemt het God of jezus of Christus, een ander weer Allah. Ik geef het geen naam want voor mij heeft het geen naam. Ik heb geaccepteerd dat bepaalde zaken onkenbaar zijn en dat ook altijd zullen blijven. Daarom heet het dacht ik ook geloof. Wel hebben dat geloof en de verschillende religies voor veel ellende gezorgd en zorgen ze tot de dag van vandaag voor verdeeldheid onder de mensen hetgeen dus volgens mij ook de bedoeling is van de bedenkers van de verschillende religies.

     Like

   • Verschillende religies leiden in de meeste gevallen tot afgoderij.
    Geloven is getuigen en leven
    http://www.gelovenisleven.nl/getuigen.htm
    Het verborgen gevaar van bijgeloof en afgoderij.
    Als je deze link doorleest Don dan herken je gelijk de afgoderij die over de hele wereld met je blote ogen waarneembaar zijn.
    https://biblespace.wordpress.com/2011/07/06/het-verborgen-gevaarvan-bijgeloof-en-afgoderij/
    En is het niet juist de afgoderij wat de aarde en mensheid de afgrond in heeft gewerkt?
    Is het niet dat de ware God in vroegere jaren mensen heeft geïnspireerd om al deze waarschuwingen juist op te schrijven?
    Door God geïnspireerde mensen die ook wel de oude profeten worden genoemd.
    Het komt allemaal in de bijbel voor.
    Ook dat in de “eindtijd” zoals deze tijd vaak genoemd wordt , er vele valse profeten zullen opstaan en dat er zelfs oorlogen worden gevoerd om mensen met het ware geloof te vernietigen.
    Aan de boom herkent men de vruchten is een oud wijs gezegde.
    Zo is het ook met het geloof.
    Niets kan verborgen blijven,want onder het hemellichaam staan wij uiteindelijk allemaal naakt tegenover de Schepper!

    Like

 21. Voor gebruik even kttp vervangen door http of https :

  Islam & the International Monetary System 1
  kttp://www.youtube.com/watch?v=f6iFFs0l3fs&feature=related

  Islam & the International Monetary System 2
  kttp://www.youtube.com/watch?v=gsSiOiRDZZ4&feature=related

  Islam & the International Monetary System 3
  kttp://www.youtube.com/watch?v=9U7yf8fcte0&feature=related

  Islam & the International Monetary System 4
  kttp://www.youtube.com/watch?v=52qnGZuMpt8&feature=related

  Islam & the International Monetary System 5
  kttp://www.youtube.com/watch?v=QWk5PygF7ZU&feature=related

  Islam & the International Monetary System 6
  kttp://www.youtube.com/watch?v=Ja6gh0m7vTQ&feature=related

  Islam & the International Monetary System 7
  kttp://www.youtube.com/watch?v=EB-2H7_1kl0&feature=related

  Islam & the International Monetary System 8
  kttp://www.youtube.com/watch?v=UAphMebpHi4&feature=related

  Islam & the International Monetary System 9
  kttp://www.youtube.com/watch?v=AiCNsuW58Co&feature=related

  Islam & the International Monetary System 10
  kttp://www.youtube.com/watch?v=3_7QLW9t_dQ&feature=related

  Islam & the International Monetary System 11
  kttp://www.youtube.com/watch?v=A4YTRgQxdak&feature=related

  Islam & the International Monetary System 12
  kttp://www.youtube.com/watch?v=Rtn_zAbISYY&feature=related

  Like

 22. Hollywood probeert altijd mensen te brainwashen met films.
  De film cube moet mensen brainwashen dat er aliëns bestaan.
  cube is dus brainwash zoals ik al eerder zei.

  Like

 23. Off topic:
  Er gaan berichten door de alternatieve media zoals niburu en klokkenluideronline.
  Sinds Kerst waren de 29-jarige David Crowley, zijn 28-jarige vrouw Komel en hun 5-jarige dochter Rani niet meer gezien door de buren.
  Afgelopen zondag sloeg één van hen alarm bij de autoriteiten die vervolgens het gezin levenloos aantroffen. De buurman, Collin Prochnow, ging op onderzoek uit omdat er al wekenlang een aantal pakjes bij het stel voor de deur lagen. Toen hij door het raam naar binnen gluurde zag hij de drie lichamen op de grond liggen, met daarnaast een zwart pistool.
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8828:dood-maker-martial-law-film-verdacht&catid=20:het-complot&Itemid=33
  ________________________________________________________
  Maar wat klopt hier niet?
  The family’s dog was still alive, but wild and aggressive when police arrived, said neighbor Collin Prochnow, who discovered the bodies.

  Judy Prochnow (vrouw van Collin Prochnow) said another neighbor had commented to her about the curtains at the Crowleys’ home being wide open when, usually, they were closed.
  But neither the Prochnows nor Alice and Bill Hixson, who live across the street, heard any gunshots or a dog barking, they said.

  Is dat niet vreemd???????? Ik dacht dat een hond in paniek juist alles bij elkaar blaft.

  When Prochnow and his wife returned from an out-of-town visit, he noticed packages had piled up on the front stoop. Shortly after 12:30 p.m. Saturday, he walked next door to take the packages to his home and glanced in the large front window.

  “To me, they just didn’t look human,” Collin Prochnow said.

  “He came home and said there were dummies [mannequins] on the floor. And a gun,” his wife, Judy, added.
  Hoe kan zijn vrouw Judy dit zeggen,want het was haar man Collin die even ging kijken bij de voordeur van David Crowley.

  Wat ik ook zo vreemd vind aan het hele verhaal zijn die pakketjes wat zich hadden verzameld bij de voordeur van het huis van David Crowley.
  Sinds wanneer leggen ze pakketjes zomaar neer bij de voordeur?
  De normale gang van zake is dat er getekend moet worden voor ontvangst.Wanneer niemand thuis is wordt een pakketje of bij de buren afgeleverd of door de bezorger mee terug genomen. De bezorger werpt dan een briefje in de brievenbus dat hij niemand thuis aantrof.
  Anyway,geloof niet zomaar een “getuigeverklaring”. Onderzoek eerst alles en controleer eerst of een “getuigeverklaring” zichzelf niet tegenspreekt.
  http://www.maxresistance.com/writerdirector-of-gray-state-found-dead-in-apparent-suicide/#lightbox/0/

  Like

 24. But neither the Prochnows nor Alice and Bill Hixson, who live across the street, heard any gunshots or a dog barking, they said.
  Dat was dus zijn eerste verklaring.

  Oh wacht,
  Ineens herhinnert hij zich iets:
  Prochnow said he can recall a night in December when he awoke to something that sounded like gunshots but never thought anything of it
  http://www.kare11.com/story/news/local/2015/01/18/child-among-3-found-dead-in-apple-valley/21971467/

  Dan die naam David Crowley.
  Ik ken nog ene Crowley. Toeval?

  Like

  • Op 20 januari heb ik wat hierboven staat gepost.
   Uiteraard reageerd er weer niemand op. Dat ben ik inmiddels wel gewend.
   Maar laat ik nu eventjes toch weer hier op terug komen.
   Want wat lees ik vandaag op een artikel op 21 januari van NODISINFO – Uncovering the Truth.
   Ongeveer hetzelfde wat mij op 20 januari ook al gelijk opviel toen half Nederland weer rechtop had zitten te slapen.
   Anyway,lees het allemaal zelf.
   Murder-Suicide of Minnesota Film Producer and Family is a Fake
   http://nodisinfo.com/43180/

   Als zulke berichten in de media komen vliegen sites zoals niburu,infowars,nieuwsbreker of klokkenluideronline daar gelijk op af als strontvliegen op koeienstront.
   Deze doen zelf zelf geen goed onderzoek en trappen meestal blindelings in de bullshit verhalen.
   Ze kopieëren de bullshit verhalen en plaatsen het op hun blogje zonder verdere eigen analyse.
   Ik dacht al,wat hangt er toch weer een vieze lucht boven Nederland?
   Het zal wel weer die van onze zeer laag IQ gehalte overheid en controled opposition zijn.
   Komen jullie maar wat bijscholing halen bij waterman. 🙂

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.