Vrijheid van meningsuiting…..Uh..

wlNan

Het is helemaal HOT het begrip “vrijheid van meningsuiting” sinds de Bollywood uitvoering in Parijs van afgelopen week. Alles wordt aan dit begrip nu opgehangen.

De cartoonisten met hun opruiende en islam beledigende cartoons van Charlie Hebdo moeten toch vrij kunnen beledigen? Hele volksstammen van hersendood gepropageerde volgelingen van staat en Israël lopen in demonstraties de vrijheid van meningsuiting met potloodjes en pamfletten te promoten.

Ondertussen zit Jan Smelt te wachten op een uitnodiging tot het uitvoeren van zijn werkstraf van 50 uur vanwege het beledigen van een groep die zichzelf Joden noemt. Het enige wat hij deed was deze groep waarschuwen voor de gevolgen van het uitkomen van de “Holocaust” leugen. Hij en miljarden mensen over de gehele wereld zijn er door kundig onderzoek namelijk van overtuigd geraakt dat de Holocaust zoals wij die al op de basisschool krijgen ingeprent gebaseerd is op een grote leugen. Hoezo vrijheid van meningsuiting?

Voltairerules

Als vrijheid van meningsuiting alleen voorbehouden is aan een groep die zichzelf Jood noemt inclusief hun niet joodse aanbidders en wanneer alleen moslims mogen worden beledigd middels cartoons dan is er volgens mij iets goed mis in onze westerse wereld. Een cartoonist van Charlie Hebdo werd zelfs recentelijk ontslagen voor een cartoon waarin hij het jodendom op de hak nam.

Freedom of Speech

We zien nu, na de opvallend slecht uitgevoerde voorstelling in Parijs en de uitspraken van verschillende politici, waaronder Bibs Netanyahu, dat we met een gerust hart de zionisten van de  CIA en Israël, met haar Mossad, kunnen aanwijzen als regisseurs van dit toneelstuk. “Perpetual War by deception” is hier het leitmotiv.

De verdeling in kampen is hun bedoeling en lijkt te lukken. De gebezigde taal verhard zich op elk niveau. Ook binnen de de bloggemeenschap zie je dat gebeuren. Een uitspraak die ik tegenkwam op het internet was van wannabee Jood Jeroen Hoogeweij uit Schiedam. Hij schaamt zich er niet voor hele groepen mensen die op de PVV van Wilders stemmen weg te zetten als “menselijk afval”. Dit schaart hij onder zijn Joodse vrijheid van meningsuiting.

PVV’ers en Pegida aanhangers zijn menselijk afval die in ieder geval niets te zoeken hebben op een demonstratie van Charlie, want die kotst op ze.

Deze wannabee Jood en pedofiel schreeuwt echter als een varken dat geslacht wordt als je de Holocaust in twijfel trekt en hij kon zijn vreugde op geen enkele manier onderdrukken toen Jan Smelt werd veroordeeld voor zijn geuite twijfel aan de Holocaust en zijn waarschuwing richting het Joodse Asjkenazi volk. Hoezo vrijheid van meningsuiting? Overigens weigert hij een geslacht varken te eten als wannabee Jood.

Jeroent Hoogeweij (rechts) met pedovriend.

Jeroen Hoogeweij (rechts) met pedovriend.

De posities verharden zich en ik kan me zeer goed voorstellen dat er mensen in Schiedam en omgeving zijn, stemmers op de PVV, die Jeroen Hoogeweij dit niet in dank zullen afnemen. Het is een soort uitlokking van geweld waar dat  ook de bedoeling lijkt van de aanslag in Parijs. Eigenlijk hoop je dat Jeroen Hoogeweij succesvol zal zijn in zijn poging en de consequenties van zijn gedrag eens mag gaan voelen. Maar ja ik ben tegen geweld en roep daar dus ook niet toe op.

Samenvattend zie ik de toekomst somber in nu ik heb kunnen aanschouwen hoe groot de hersenloze groep van mensen is die met hun potloodjes en pamfletten met de tekst “Je suis Charlie” achter hun vermeende leiders aanlopen. Somber ben ik ook gesteld door het hoerige karakter van onze media (msm) en door de, tot op het bot, beledigende uitspraken van mensen als Jeroen Hoogeweij. We leven in een gevaarlijke wereld.

Voor mensen, PVV stemmers, die een aanklacht willen indienen bij de politie vanwege belediging door Jeroen Hoogeweij zijn de adresgegevens van Jeroen Hoogeweij bij mij bekend. Graag via contactformulier onder “about Don Quijotte” opvragen.

je-ne-suis-pas-charlie

Hoogste tijd om wakker te worden en OP TE STAAN.

19 Reacties op “Vrijheid van meningsuiting…..Uh..

 1. Weet je wat nog het aller ergste is?
  Deze zichzelf noemende jood worden ook nog gefinanciert om de leugen in stand te houden.
  Daarom noemt men geld soms ook wel bloedgeld.
  Zou je het geld onder zijn neus wegtrekken,dan weet Jeroen van gekkigheid niet meer waar hij het zoeken moeten.
  Jeroen Hoogeweij ,ik ken jouw verdrukking en armoede, maar je bent rijk, en de beschimping van degenen die zich joden noemen, en het niet zijn, maar een synagoge van de satan ook wel genoemd de leugenaar/bedrieger/opstoker/onthouder van naastenliefde/mensenmoordenaar ect ect ect ect………

  Met Jeroens toewijding aan de OTO zou ik kunnen toevoegen:
  Wee jullie farizeeën, want jullie zitten graag op een ereplaats in de synagoge der bedrieger en worden graag begroet op het marktplein. Wee jullie, want jullie zijn als ongemarkeerde graven waar de mensen overheen lopen zonder het te weten.

  Ik weet nu al nog voor dat ik deze comment plaats, dat Jeroen deze comment kopieert en op zijn blog plaatst om mijn posting belachelijk probeert te maken,zodat hij nog wat probeert om wat zieltjes te winnen onder zijn reaguurders.
  Maar de 100 % waarheid,die blijft staan. Daar kan zelfs Jeroen de leugenaar niet meer voor weglopen. Nergens zal hij meer kunnen schuilen en zich op z’n gemak kunnen voelen.
  Dit is de tijd waarvan onze voorvaderen in elke generatie de mensheid heeft voor gewaarschuwd.
  Wij maken het mee!
  Trouwens ,goed en sterk geschreven artikel,Don.
  Laat je maar niet onderdrukken en ga door met je vrijheid van meningsuiting.

  Like

  • Hier de totale politieke en overige maffioso van Europa bijeen.
   Wat een kansen …..!

   Jammer zelfs na een superaardbeving waarbij heel Parijs in een groot donker gat verdwijnt worden deze criminelen, excuse regeringsleiders direct vervangen en niet via democratische eerlijke verkiezingen!

   Maar goed het zou een mooi teken van ‘boven’ (God of Allah als je daarin wilt geloven) zijn! Jammer God etc. c.s. weer een kans voorbij laten gaan.

   Like

 2. zo maar een paar gedachten, de supermarkt heet HYPER CACHER, HYPE (vertaald eng naar nl) betekend: 1kunstje, truc, list. 2 opgeblazen zaak (door media, reclame), schreeuwerige reclame, aanprijzing. de R is de overtreffende stap zoals: sterk-sterker, betekenis CACHER (vertaald frans naar nl): 1 verbergen, wegstoppen, verstoppen, 2 verborgen houden, verhullen, geheimhouden: pour ne rien vous cacher om eerlijk te zijn, 3 aan het oog onttrekken: un train peut en cacher un autre er kan nog een trein komen;cacher la vue à qqn. iem. het uitzicht benemen; cacher le jour à qqn. iem. in het licht staan;cacher son jeu zich niet in de kaart laten kijken.. wat mij verder opviel in een filmpje was dat de H in CACHER hing half naar beneden, is dat omdat charlie Hebdo naar beneden was gehaald? gisteren 5 doden bij optreden Chris Brown en dan kom ik op CHARLIE BROWN, ik ben CHARLIE BROWN, ik ben onWETEND. we eten nog maar een cookie…

  Like

 3. En hiervoor betaal ik belasting?
  Ik denk dat ik maar ga stoppen met betalen van belastingen,want ik heb het sterk vermoeden dat die puppets in den Haag alles over de balk gooien i.p.v dat ze er zijn voor het eigen vaderlandse volk.

  Like

 4. Jammer dat er niet véél meer homosexuele joden als Jeroen Hogeweij zijn.

  Dan zouden ze zichzelf binnen één generatie van onze planeet hebben gebannen agv gebrek aan nageslacht.

  Like

 5. Behind the Headlines: Charlie Hebdo Attacks
  http://www.sott.net/page/11-Sott-Talk-Radio
  http://www.blogtalkradio.com/sottradionetwork

  A Frenchman [and French woman] tells us – in English – what is really going on in France in this 2-hour SOTT radio show.
  [audio src="http://www.blogtalkradio.com/sottradionetwork/2015/01/11/behind-the-headlines-charlie-hebdo-attacks-france-goes-nazi-germany.mp3" /]

  Luister hoe de Franse vrouw vertelt over Valls, Netanyahu en Hollande van 33:30 tot 40:31 toen opeens de geheime dienst de stekker eruit trok :

  33:30 :
  “[ … ]
  There’s a big taboo on Israel in General. Oh yes, the have the holocaust to back it up . They have 60 years of Holocaust programming to back it up. they then say hey thats anti-semitism, and then you cannot get around it. They have sown it up.
  [ …]
  And now today there is a law in France – the Gayssot Law – which state you can discuss any event in history except one : the holocaust.
  [ .prrrrtttpppp ….. Qzenk ….]
  40:31 : and then subsequently all Skype and other connections are suddenly lost

  http://en.wikipedia.org/wiki/Gayssot_Act

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.