Geopolitiek econoom waarschuwt: Pas op Europa!

europa vlaggen

Ik vraag me regelmatig af  – en daarin ben ik vast niet de enige –  wie, of welke groep de handschoen oppakt om de blinde, geldbeluste en harteloze overheden te stoppen met het naar de filistijnen helpen van onze wereld. Hoeveel waarschuwingen moeten er nog komen voordat het te laat is en dat we deze vlaggen halfstok zien hangen? Zijn er nog weldenkende advocaten, juristen, rechters misschien, die ingrijpen en daarmee doen wat ze behoren te doen, namelijk rechtspreken en afstraffen wat illegaal en misdadig is?

Zo hebben we onlangs kennis kunnen nemen van het vreselijke rapport van martelpraktijken in de VS en er gebeurt niets mee. Misdaden tegen de mensheid die op grote schaal worden gepleegd gaan de doofpot in. Zijn we echt weer in de oertijd beland en hebben we geen normen en waarden meer, alleen nog maar als het een ‘klein’ vergrijp van een radeloze door het systeem verdrukte burger betreft, zoals het door geldnood te laat betalen van een verkeersovertreding?  Iets waarvan we onlangs konden zien dat ook de rijdende rechter het helemaal gehad heeft met het CJIB, het incassobureau van de overheid.  Wie heeft de moed om tegen de wandaden van de overheid op te treden? Wie durft er nog openlijk te beweren dat je deze mensen hebt verkozen, zonder je achter je oren te krabben? Maar wat gaan we eraan doen, is dus de vraag!

Peter Koenig, geopolitiek econoom stuurt op 7 januari een niet mis te verstane waarschuwing uit naar Europa. Deze kun je hier in het Engels lezen op de site van Silver Doctors. Voor degenen die moeite hebben met de Engelse taal, zie hieronder de volledige vertaling.

Europa pas op! – WWIII kan voor de derde keer in een eeuw Europa vernietigen!

Washington is vastbesloten tot een oorlog met Rusland. Het is onderdeel van PNAC (Plan for a New American Century) om de wereld over te nemen. Na Rusland is China het volgende land. Dat is het plan.

China is op dit moment, terwijl ik dit schrijf, omsingeld. Het maakt blijkbaar niet uit dat Rusland en China onlangs een pact hebben gesloten, een sterk financieel en militair bondgenootschap – hetgeen moeilijk te overwinnen zal zijn.

Tenzij – en hier is de kern van dit verhaal – tenzij Washington een totale nucleaire oorlog begint, de planeet vernietigt, inclusief zichzelf, maar voornamelijk Europa.

Van de 28 NATO lidstaten, zijn er 26 in Europa, waarvan 12 in Oost-Europa, landen die deel zijn van, of afhankelijk zijn van de voormalige Sovjet Unie. En dit gebeurt ondanks Washington’s belofte ten tijde van de val van de Berlijnse muur, om de NATO oostwaarts niet uit te breiden. Ronduit een leugen tegenover Rusland.

Deze provocatie is verslechterd vandaag door uitbreiding van de US met de NATO bases van Polen en Letland, en door het overwegen van de dringende oproep van Oekraïne – of beter gezegd, de oproep van de door Washington geïnstalleerde Kiev Nazi-knokploeg– voor NATO-bescherming en een zo snel mogelijk toetreden als lid tot de NATO.

Stel je voor, de NATO op de drempel van Moskou. Zou het Kremlin buigen en dit gewoon accepteren? Onwaarschijnlijk!

Met NATO bases in 26 Europese landen – raad eens – wie zullen het logische centrum worden van het volgende oorlogstheater?

Zouden de Obama-hulpjes zich dit niet realiseren? Hebben de vazallen geen hersenen? Of gaan de laffe leiders (ziek) vluchten naar Florida, terwijl hun bevolking tot stof versmelt? Word Wakker, Europa! Word wakker! Mensen van Europa, neem uw eigen land terug van deze neoliberale marionetten; van jullie hersenloze, laffe leiders zonder ruggengraat.

In feite, is het Westen onder leiding van de naakte keizer momenteel bezig met het voeren van oorlog tegen Rusland op meerdere fronten: onophoudelijke anti-Rusland en anti-Poetin propaganda, door de zionistische-Angelsaksische gecontroleerde mainstream-media; met uitrusting en bewapening van de Kiev oorlogsmisdadigers, wat heeft geleid tot minstens 5000 op beestachtige wijze vermoorde inwoners van Donbass, waarvan de meesten burgers, vrouwen en kinderen zijn, en meer dan een miljoen daklozen die naar Rusland zijn gegaan; de CIA creëert valse vlag-operaties, zoals het neerhalen van Malaysian Air MH17 door de luchtmacht uit Kiev, waarbij 298 mensen gedood zijn.

Een salvo van ontelbare economische sancties, welke ondertussen Europa meer raken dan Rusland; en een valuta-oorlog met een vooropgezette val van de roebel, gecombineerd met een georkestreerde val van de olieprijzen door samenzwering met de Saudi clowns voor overproductie; niet alleen een verraad aan Rusland, maar ook aan de economie van anderen die weigeren te buigen voor Washingtons’ dictatuur, zoals Iran en Venezuela.

Rusland neemt dit alles met kalmte op. Vladimir Putin is een uitmuntende schaakmeester, die manoeuvreert bij elke zet van het westen. Naast Ruslands grote deviezenreserves – geschat op het equivalent van bijna een half biljoen dollar – heeft mevrouw Elvira Nabiullina, voorzitter van de Russische Centrale Bank, een valuta swap overeenkomst met China ingevoerd om hun gecombineerde economieën, die samen ongeveer 27% bedragen van de werelds BBP (2014 est US. $ 85 biljoen), tegenover de westerse economische agressie op te stellen.

Een paar dagen geleden is de Russische Centrale Bank begonnen met het terugkopen van de in waarde gekelderde, goedkope roebels met zijn overtollige buitenlandse reserves. roebelsDe Russische munt kreeg 10% alleen op 17 december, de laatste dag van de handel voor het weekend. Met de val van de roebel, waren buitenlandse aandeelhouders van Russische bedrijven, met name in Europa en de VS, bang voor verlies in het kader van het instorten van de roebel.

Ze ontdeden zich van hun aandelen – die Rusland snel heeft gerepatrieerd, waarbij niet alleen de buitenlandse holdings van Rusland terugkeerden in de Russische schatkist, maar ook de dividenden van deze voorraden verzilverd konden worden. Volgens sommige berekeningen (Spiegel Online), verdiende Rusland met deze zet ongeveer 20 miljard dollar.

Het ziet ernaar uit dat de economische en propaganda oorlog is gewonnen door Rusland. Op het westelijke politieke front beginnen de zaken af te brokkelen. De Hongaarse regering, een lid van de EU en van de NAVO, heeft zojuist verklaard een alliantie aan te gaan met Rusland tegen Washington. Turkije, ooit een mededinger naar toetreding tot de EU, walgt van Europa en richt zich in plaats daarvan op het lidmaatschap van de SCO (Shanghai Cooperation Organization). Turkije is strategisch gezien een belangrijk NAVO-lid. Zullen de anderen volgen, als ze meer en meer de kwaadaardigheid en de naaktheid van de keizer zien?

De sluiers vallen. Geleidelijk. Zogenaamde bondgenoten van het rijk zijn al lang op hun hoede. Bang voor ‘sancties’ of nog erger, voor een mogelijke overname door de meedogenloze moordmachine, hebben ze ja geknikt en speelden ze mee. zinkend schipMaar, als ze de implosie zien van het beest, durven ze steeds meer van het schip af te springen.

Europa – wees op uw hoede! Het centrum van de volgende oorlog kan opnieuw Europa worden. Een stervend beest kent geen genade. Het vernietigt liever het universum en zichzelf dan dat ze overlevenden achterlaten. – Tenzij de giftige en dodelijke tentakels kunnen worden verlamd – een eindstation, door economisch isolement; door af te zien van de dollar; door het irrelevant en het achterhaald maken van deze waardeloze munt. Voorgoed.

Europa – Het is nog niet te laat! Uw economische toekomst is gelegen in uw autonomie. In een alliantie van u, Europa, een coalitie van soevereine staten, met het oosten – een alliantie met de veelbelovende nieuwe Silk Road. Mr. Xi Jinping’s aanbod van het afgelopen voorjaar aan mevrouw Merkel ligt nog open. Neoliberaal denken is korte termijn denken. Directe winst voor directe schuld.

Europa, neem de leiding. Breek los uit het Casino-intrige, met de door corrupte schulden geteisterde dollar. Een op nieuwe roebel-yuan gebaseerd monetair systeem is in de maak. De mand kan binnenkort worden uitgebreid door andere BRICS valuta – en, wie weet, misschien met de Euro? – Onze kinderen, kleinkinderen en hun kinderen verdienen een toekomst van vrede, harmonie en welzijn.

—————————————————————————————

Einde vertaling/End of translation

Peter Koenig is econoom en geopolitiek analist. Hij is ook een voormalig staflid van de Wereldbank en werkte over de hele wereld op het gebied van milieu en watervoorraden. Hij schrijft regelmatig voor Global Research, ICH, RT, de Voice of Russia, nu Ria Novosti, De Vineyard of the Saker Blog, en andere internetsites. Hij is de auteur van Implosion – Een economischeThriller over oorlog, vernietiging van het milieu en Corporate Greed – fictie gebaseerd op feiten en op 30 jaar ervaring over de hele wereld met de Wereldbank

————————————————————————————–

©

Advertenties

12 Reacties op “Geopolitiek econoom waarschuwt: Pas op Europa!

 1. Ik zie het allemaal als opgelegd pandoer.
  Rusland en China staan sinds ze communistisch werden zogenaamd tegenover het Westen maar communisme is net als socialisme een uitvinding van zionisten die Marx het lieten uitdragen.
  Vrijwel de complete top van de Russische regering na de revolutie in 1917 was joods.
  Net als nu in de Oekraïne.
  De USA zijn sinds de Federal Reserve Act uit 1913 geheel overgenomen door de bankiers die de Federal Reserve Bank controleren en dat zijn allemaal….
  Ik kijk niet naar de details maar naar de grote lijnen.
  WOI versplinterde het Ottomaanse Rijk en Judea/Samaria kwam onder mandaat van Groot-Brittannië, met nog vòòr het einde van de oorlog de Balfour Declaration en WOII dreef veel van niets wetende joden (velen hadden en hebben geen flauw benul van de geheime agenda van de zionisten) na afloop naar Judea/Samaria waar kort nadien de “Staat Israël” werd uitgeroepen.

  Kortom: zionisten hebben direct en indirect vrijwel volledige macht over de hele wereld middels immense particuliere banken en de Wereldbank en IMF.
  De Koude Oorlog was kassa voor het militair industrieel complex (en dus de banken) evenals alle mondiale en regionale conflicten sinds WOII waarin goyim elkaar afslachtten en de bankiers alle partijen financierden.
  Iedereen wordt doodsbang gemaakt met nucleaire oorlogvoering maar de enige toepassing daarvan wordt toegeschreven aan de USA die in 1945 twee Japanse, uit bamboe en rijstpapier opgebouwde, steden platbombardeerde waar miraculeus alle stenen en metalen constructies de “atoomaanval” overleefden en in 1946 de verschroeide bomen weer bloeiden.
  Sindsdien verdringen allerlei naties zich om paddestoelwolken al dan niet met lichtflitsen te presenteren als bewijs voor hun “nucleaire arsenaal”.
  Waarom de USA in 1945 niet gelijk zijn doorgestoten naar het oosten om onder dreiging van hun monopolie “atoombom” Rusland en China te onderwerpen vraagt niemand zich blijkbaar af.

  De zio’s spelen hetzelfde spel steeds opnieuw.
  Economisch reces, zogenaamde joden-haat (WOI-Dreyfuss, WOII-nazi’s) en we zien nu weer hetzelfde (miljoenen moslims aan Europa opdringen en dan false flag operations uitvoeren die opgeëist worden door Midden-Oosten clubjes die zijn opgericht door de CIA en MOSSAD.
  Er is niet veel nodig om dom gehouden en gehersenspoelde mensen voor je karretje te spannen.
  WWIII is al gaande.
  In weerwil van WOI en WOII is het niet meer essentieel om te bombarderen.
  De techniek is tegenwoordig zover gevorderd dat globale manipulaties als HAARP en chemtrails complete landen en continenten kunnen verwoesten en miljarden mensen kunnen uitroeien door honger, natuurrampen of biologische oorlogvoering.

  Kijk op een heldere dag naar de hemel en vraag je af waar dat warme, gele zonnetje van vroeger gebleven is.
  Er hangen miljoenen tonnen aluminium en barium nano-particles in de atmosfeer, jarenlang gesproeid door militaire vliegtuigen.
  Ze regenen neer in de oceanen, rivieren, meren en op de grond.
  We ademen ze in, drinken ze en eten ze.
  Ze dringen door tot in elke levensvorm.
  Dat is WOIII.

  Like

 2. We weten het,maar hoe stop je een trein met zoveel door MSM fake info gehersenspoelde mensen en die trein blijft maar door denderen?
  Het lijkt haast een onmogelijke opgave voor als je wakker bent en het allemaal in front of your eyes ziet gebeuren.
  Het enige wat volgens mij een kans op redding kan zijn,is door NIET met de hele massa wat misleid is mee te gaan.
  Dus niet zelf op die trein zitten.Blijf zelf nadenken wat wel en wat niet goed is.

  THE ILLUMINATI’S FINAL SOLUTION BEGINS.
  Let op,want het ultime doel van de illuminati is uiteindelijk de mens chippen.
  Mensen geloven dit niet? Nee,natuurlijk niet. Ze geloven ook niet dat notabene de illuminati/schaduwregering zelf false flag/aanslagen bewust heeft gecreëerd en ook religies tegen elkaar uitspeeld.
  Ze spelen met ons en denken dat we dom zijn?

  THE ILLUMINATI’S FINAL “SOLUTION” BEGINS

  Like

 3. Hé waterman, m’n excuses voor de eerdere “beschuldigingen” drie artikels hiervoor ; die stijfkoppige gaskamergelovige op Boinnk die ik voor ogen had, was ene “Willie B.”

  Sorry dus !

  Ahum …

  Like

 4. Geeft niets knowtoomuch.
  Geschiedenis en onderzoeken bestuderen is niet voor ieder mens weggelegd.
  Als het aankomt op het ontdekken van geschiedenisvervalsingen willen mensen nog wel eens rare sprongen maken.
  Het gaat er dan gewoon niet in,dat ze ons allemaal leugens door de strot hebben geduwd en nog steeds doen.
  Maar goed,ieder mens blijft een mens. Dat hebben we allemaal te respecteren.
  Alleen de agenda’s die zogenaamde illuminati mensen denken uit te voeren ,die zal ik dus nooit van mijn leven respecteren.
  Ik zal ze alleen exposen omdat ze het geheim proberen te houden.
  Ik schijn ze daarom met de zaklamp in hun face,hehehehe.
  Kunnen jullie dan de waarheid aan?
  Illuminati The Freemasonry and Zionism – The Master Plan To Rule The World

  Like

 5. @watermans : hallo zeg, m’n excuses willen nog niet zeggen dat je me de grond in mag trappen, hè ?

  ik gaf een misverstandje zo snel en eerlijk als mogelijk toe ; dit geeft je echter géén “vrijbrief tot down talken”, vrind !

  Like

 6. Teringzooi … je kunt vandaag de dag niet eens meer fatsoenlijk je excuses aanbieden of er wordt meteen een slaatje uit geslagen-gn-gnnn ..!

  Like

  • Ik trap je toch niet grond in knowtoomuch.
   Als het aankomt op het ontdekken van geschiedenisvervalsingen willen mensen nog wel eens rare sprongen maken. Dat is wat ik schreef.
   Daar doel ik toch niet mee op jou?
   Je begrijpt mij misschien verkeerd.
   Jij hebt de mensen toch laten zien dat de hele geschiedenis rondom de holcaust juist anders is.
   Dus hemel ik je eigenlijk juist op,omdat je dit aan het licht gebracht hebt.
   Wil je soms dat ik je ook nog over je hoofdje strijk?
   Dat gaat me een stapje te ver.
   Goed dan,je krijgt een schouderklopje van me. hehehehe

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s