“Wij zijn van Al Quaida en vorderen uw automobiel” Charlie Hebdo Parijs

“We staan schouder aan schouder met de Fransen”*, aldus Marc “Onderste steen boven” Rutte

“Een brute daad en als we de Fransen kunnen helpen, doen we dat”, aldus het Witte Huis / Barak Obama, over wiens “veiligheids” dienst recent een 6000 pagina’s dik boekwerk met martelpraktijken verschenen is.

“Het wijst op jihadisten”, Halbe Zijlstra, VVD

Verder ook weer een hoop “Instituut Clingendael”, wat een stuk chiquer klinkt dan simpelweg Ministerie van Defensie.

De berichten die ons verder opvielen tot nu toe:

* De moordenaars waren, als het bericht klopt, -zelfs met het noemen van voornamen- specifiek op zoek naar een aantal mensen. Ons interesseert het nu te weten welke namen dat waren, en welke publicaties deze omgebrachte mensen de laatste tijd op hun naam hebben staan. We herinneren ons namelijk de moord op Theo van Gogh, en die was nog meer dan Islam-kritisch, vooral machtskritisch, hetgeen later nauwelijks nog aan bod kwam.

* Volgens de berichten zouden de moordenaars een auto aangehouden hebben en onder het zich voorstellen met “wij zijn van al Quaida” geconfisceerd hebben, aldus de berichten over de vermeende en overlevende chauffeur. Wij zien ook graag vooruit naar een uitgebreid interview met hem.

Qui bono?

Wat het opsporen van daders bij terreuraanslagen betreft, hebben wij voor Obama nog goed nieuws. Dat andere bloedbad, Odessa 2 mei, daar zijn nu een flink aantal namen bekend van -mogelijke- daders, naast al het videomateriaal dat ruimschoots aanwezig is. Oleg Muzyka, noemt ze HIER. De Amerikaanse vlag wappert notabene op het gebouw van de Oekraïense Veiligheidsdienst, dus de winnaar van de Nobelprijs voor de vrede zou daar snel resultaat kunnen boeken. Als hij zou willen.

Wat ons verder opvalt is dat er uitgebreid gespeculeerd mag worden dat het een jihadistendaad was, maar speculeren dat het staatsterreur zou kunnen zijn, komt op de staatsradio en -tv, en gelieerde concernmedia, (logischerwijs) niet aan de orde, en zal vanavond bij, pak hem beet, het nu al op haar tandvlees lopende Jinek, ook niet aan de orde komen.

Op radio 1 wordt het speculeren over een veiligheidsdienst die het gedaan zou hebben, afgedaan als “complotdenken”, daarmee duidelijk de kaders aangevend waarbinnen gedacht mag worden en duidelijk makend dat die denkrichting bij voorbaat dus niet gewenst is.

Inmiddels heeft na Angela Merkel en vele anderen, ook Koning Willem Alexander zijn medeleven betuigd. Prima en logisch natuurlijk. Wel is het contrast met de slachtpartij van Odessa, waar 48 vreedzame burgers en demonstranten opgejaagd en één voor één barbaars afgeslacht werden, waar we geen politicus over gehoord hebben, enorm.

* Alle citaten zijn uit het hoofd, dus pak ons niet op een detail.

 Appa na voorgesprek niet meer welkom bij Jinek – Hij benadert het stereotyp niet voldoendePrecies zolas Pieter Waterdrinker uit de school klapte: De Nederlandse talkshows zijn van voor tot achter geregisseerd en ontdaan van elke verrassing. Appa wil niet zeggen wat er van hem verwacht wordt en komt er dus niet in. Zoals blijkt uit zijn onderstaande tweet.Appa ‏@thisisAppa Hele middag ben ik gestalkt, daarna een voorgesprek gehad, heb stereotype niet bevestigd & nu niet meer welkom bij @JinekLive vanavond. Tsja

Samen bereiken we meer is mij adagium.

25 Reacties op ““Wij zijn van Al Quaida en vorderen uw automobiel” Charlie Hebdo Parijs

 1. Staatterreur is het juiste woord @Don!

  En zoals ik al hier en daar heb gezegd of het nu een nep aanslag of een echte was. Doel, oorzaken en daders blijven hetzelfde.
  Geheime diensten van de Staat, Israel, ENGland en VS (resp. aivd, mossad, mi4-6 en cia) hebben dit uitgevoerd en blijven dit uitvoeren om de bevolking angst aan te jagen, de moslims tegen de niet-moslims(lees: christenen) op te zetten en misschien wel(lees: zeker) een burgeroorlog(lees: wereldoorlog) te ontketenen.

  Like

  • Het verhaal dat ze bewaking hadden lijkt dus te kloppen. Politie staat er pal voor de deur. Hoe komen de daders dan toch zogenaamd met een raketwerper en AK47 ers binnen. Onmogelijk lijkt me.

   Like

   • Dat heb ik je toch al geschreven,Don.
    Wat klopt hier niet aan het verhaal?
    Corinne Rey , known as Coco, said she had gone to pick up her daughter from nursery and had just arrived back at the office when she encountered the armed gunmen at the door.
    She told French publication L’Humanite: “I just went to get my daughter from kindergarten. As I got to the front door of the building, two masked, armed gunmen brutally threatened us.

    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11330606/Cartoonist-forced-to-let-gunmen-into-Charlie-Hebdo-offices.html

    Denk effetjes logisch na,of is dat moeilijk?

    Een moeder die haar kind ophaald uit de kinderdagopvang,gaat normaal gesproken naar HUIS.
    Weten jullie wel hoe druk het is in het verkeer in Parijs?
    Dan heb je echt geen zin om nog effe een ritje met je dochter door een drukke stad te maken naar je werk.

    Waarom worden er geen verdere vragen gesteld om deze wazige getuige verklaring?

    Like

   • Ik vermoed dat ze bij charlie hebdo gewoon aan het hele script hebben meegewerkt.
    Dus het hele personeel van charlie hebdo.
    Think out of the box.

    Like

   • timeline
    11:30 a.m. Two masked gunmen enter the offices of Charlie Hebdo. The staff are in an editorial meeting and the gunmen head straight for the paper’s editor, Stephane Charbonnier, killing him and his police bodyguard first, according to Christophe Crepin

    http://ca.bukvar.mk/news/?newsid=d5q

    Dus Corinne Rey, known as Coco moet dan haar dochter minstens een uur eerder uit de kinderopvang hebben gehaald.
    Dat moet dan omstreeks 10:30 uur geweest zijn.
    Vreemde tijd om je dochter van het kinderdagverblijf te halen,niet?
    Maar nog vreemder om dan nog effe met dochtertje lief terug naar het werk/charlie hebdo te gaan.
    Tenzij…………….??
    Die vraag stelde ik al twee dagen geleden.
    Niemand reageerde daar op.
    Nu zal ik zelf dan daar op reageren omdat de waakzaamheid van het volk is ingezakt.
    Coco heeft een ruim van te voren script uitgevoerd.
    Ik kan dus nu al de vraag stellen,hoeveel heeft charlie hebdo en in dit geval ook Coco BETAALD gekregen van de MOSSAD om aan dit NWO script volledig mee te werken?

    Don,je moet inmiddels toch wel weten dat mensen zich op vandaag heel gemakkelijk laten omkopen met geld.
    En wie drukt geld en beschikt er over oneindig veel geld?
    Juist ja,de FED ,de zio’s die in handen is van…………………
    Dit kun je nu inmiddels wel zelf invullen.
    De Mossad is van de Rothschilds,want die betaald de Mossad.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.