Aanslag Parijs- It blows your brains out…… BREAKING update4

images (68)

Aanslag Parijs- It blows your brains out……

A real NO brainer.

A real NO brainer.

Niet dus. Het toneel wat tegenwoordig, via al die surveillance camera’s, bijna rechtstreeks op de nationale TELL-LIE-VISION wordt uitgezonden is van bedroevende kwaliteit.

Hebben ze geen geld meer voor een beetje nepbloed en een beetje nep hersenweefsel? Waar betalen we nu dan wel belasting voor?

Ah voor de rente op de staatsschuld hoor ik u denken.

Parijs, 07-01-2015, Gladio/NAVO toneelspel. Ze hebben het lef niet meer om het echt te doen zoals in Bologna, Nijvel etc. etc..

Het spel gaat op de wagen en dit keer zullen de presstitutes, politici en andere acteurs er niet meer mee weg komen.

Wat een DRAMAtisch slecht toneelspel.

Update.

En waar zijn al die auto’s die we kennen van het drukke Parijs? Hebben ze vooraf de boel helemaal afgezet??? Zie volgende filmpje!

Joetroep aka Jewtube blijft censureren en wij blijven ook doorgaan.

Hierboven geen druppel bloed. Maar wacht daar doen ze iets aan zie volgende filmpje, echter de Hoernalist verspreekt zich in het volgende filmpje. Je kunt niets en niemand meer vertrouwen binnen de msm (reguliere media). Tijd voor de hooivorken? Let ook even op de plek van het bloed. Er van uitgaande dat je je dood niet meer kunt verplaatsen dan ligt het bloed gewoon een meter of 1,5 meter te ver naar rechts. WAT KNULLIG ALLEMAAL.

Update 2

Waarom staat de politieauto zo keurig geparkeerd tegen de kant zodat de vluchtauto er langs kan?

Klasse werk van politie. Genoeg ruimte laten zodat daders weg kunnen komen.

Klasse werk van politie. Genoeg ruimte laten zodat daders weg kunnen komen.

Update 3.

Hier zie je de auto met schietende daders iets eerder of later op een andere plek weer met open deuren staan. Weer wordt er geschoten en weer wisten ze te ontkomen, Denken ze nu werkelijk dat de mensen zo dom zijn dat ze dit alles geloven? Let op de geparkeerde auto rechts!!

Let op de geparkeerde auto rechts. Dit is dus een andere locatie.

Let op de geparkeerde auto rechts. Dit is dus een andere locatie.

Zojuist bereikte mij het bericht dat http://www.martinvrijland.nl aangevallen wordt en er uit ligt. Over vrije pers gesproken. Alleen als het de hoernalisten van de (R)overheidsgecontroleerde msm betreft dus. Alles schijnt te mogen zolang je de moslims maar aanvalt.

PS Dit artikel wordt continu aangepast vanwege censuur Jewtube en nieuwe info die op duikt. Dus blijf af en toe gewoon even opnieuw kijken.

wlNan

Kopieer en verspreidt dit plaatje als tegenhanger van de hersenspoel campagne opgezet door uw (R)overheid. Je ne suis pas CharLIE.

En nog een goede Youtube film over onze politieke mafia.

Nieuw filmpje duikt op over “daders aanslag” bij kantoor CharLIE Hebdo. Daders slaan echter linksaf op het eind ipv rechtsaf. Foutje van de scenarioschrijver of geen geld voor een continuitie manager?

149 Reacties op “Aanslag Parijs- It blows your brains out…… BREAKING update4

 1. Ik zag deze zeer belangrijke video op Anarchielstortplaats over de (zogenaamde genoemde) verdachten en de rol van de Franse politie waarvan het hoofd net “zelfmoord” zou hebben gepleegd die hen op het moment van de aanslag volgde..:
  ttps://www.youtube.com/watch?v=Eu0rX5BOzWA

  Like

  • Voor Bologna zijn veel hooggeplaatsten gestorven en enkele kleinen veroordeeld. De Bende van Nijvel is in de doofpot gehouden ondermeer door het doden van meer dan 27 getuigen in de Dutroux affaire. Alles is met elkaar verbonden.

   Like

   • Het zat dacht ik zo: de Bende van Nijvel heeft meerdere direct betrokkenen bij de Roze Balletten (pedomisbruik door hooggeplaatsten w.o. kroonprins in de jaren 60 en 70) omgebracht bij zogenaamde overvallen op supermarkten die in feite gerichte liquidaties van getuigen waren.
    Of er Dutroux/Nihoul-getuigen kennis hadden van de handel en wandel van de Bende van Nijvel (= Gladio) is mij niet bekend.

    Like

   • Via bepaalde getuigen (bv. Hubert Massa – zaak Andre Cools/Irangate) en verdachten (bv.Casper Flier (IRT zaak)) is de zaak van Dutroux/Nihoul wel gelinkt aan de Roze Balletten, de Bende van Nijvel (NATO, CEPIC, neonazi’s, Rijkswacht), de zaak Cools, de zaak Augusta, de (Nederlandse) IRT zaak, de Zandvoortse kindermisbruikzaak en het Amsterdamse en Rotterdamse kindermisbruikwereldje.
    Lees ook het heel informatieve artikel uit 1996 in de Groene Amsterdammer van Rene Zwaap die later een verkapt beroepsverbod kreeg als journalist:

    Inmiddels ligt er een stapel aanwijzingen dat de zaak-Dutroux en alle aanpalende schandalen wel degelijk vertakkingen naar Nederland hebben. De Nederlandse connectie begint al in de privé-kring van Dutroux en Nihoul. Nihoul’s ex-vrouw Annie Bouty, momenteel ook verblijvend in een Belgisch cachot, onderhield warme relaties met de Nederlander Casper Flier, een vroegere zakenpartner van Michel Nihoul die momenteel als een van de belangrijkste getuigen in de zaak-Dutroux wordt beschouwd.
    Aanvankelijk was Flier een verdachte. In augustus werd hij, tegen de zin van Connerotte, wegens gebrek aan bewijs vrijgelaten. Sindsdien geldt hij nog wel als getuige. Zijn aandeel in de zaak begon toen de politie in zijn caravan in Hastière bij Dinant videocassettes aantrof die volgens justitie belangrijke bewijzen tegen Dutroux en Nihoul leverden.
    SOMMIGE BRONNEN doen geloven dat Flier de afgelopen jaren ook als informant optrad van het geliquideerde IRT Noord-Holland/Utrecht. Deze link is helemaal interessant als men bedenkt dat het inmiddels legendarische IRT-duo Joost van Vondel en Klaas Langendoen hun befaamde ‘gecontroleerde doorvoer’ van drugs in belangrijke mate regisseerden vanuit de Antwerpse haven. Deze doorvoer werd namens hen in België gecoördineerd door Willy van Mechelen, ooit hoofd van de Sectie Zwaar Banditisme en sinds 1990 hoofd van de Sectie Info van de Belgische Bewakings- en Opsporingsbrigade te Antwerpen. Van Mechelen is nu hoofdverdachte in een grootscheepse drugssmokkelzaak, nadat hij door een jonge Belg genaamd Martin Swennen was ‘getipt’ aan de Belgische justitie. Swennen verklaarde dat Van Mechelen op eigen houtje drugscontainers voor de Nederlandse markt bestelde en daar zelf zeer goed aan verdiende. Op 15 maart jongstleden werd Swennen in een Amsterdamse café koelbloedig doodgeschoten.
    Nog voor deze aanslag legde Swennen een verband tussen Van Mechelen en de Pakistaanse zakenman Faoed Abbas, diamanthandelaar te Antwerpen en door een afvallige assistent omschreven als ‘de grootste hasjhandelaar van Europa’. Abbas geniet in Nederland grote bekendheid als kroongetuige in de nu lopende zaak tegen drugsbaas Johan de Hakkelaar, de opvolger van wijlen Klaas Bruinsma. In ruil voor zijn bekentenissen geniet Abbas in Nederland immuniteit van rechtsvervolging, plus alle bescherming tegen wraakacties vanuit de onderwereld. Voor de Utrechtse strafpleiter Piet Doedens, raadsheer van de clan van De Hakkelaar, is de zaak-Swennen aanleiding om Van Mechelen te willen horen voor de Nederlandse rechtbank. Als Abbas achter de moord op Swennen zit, dan moet zijn status als kroongetuige komen te vervallen, meent Doedens.
    Zo sijpelt beerput België langzaam aan door tot in de gevoeligste regionen van de Nederlandse rechtsspraak. Misschien moet Van Traa ook maar eens een bord spaghetti eten met Connerotte.

    http://www.groene.nl/artikel/belga-nostra

    (Connerotte en Van Traa zijn niert veel later respectievelijk kapotgemaakt en vermoord..)

    Geliked door 1 persoon

  • Hier wordt gevraagd,waarom durven ze het (aanslag) niet meer in het echt te doen?
   ______________________________________________________
   Antwoord is simpel,namelijk omdat bij een staged false flag ze ervan uitgaan dat ze zekerder zijn in de afloop van het toneel. Probleem,aktie,oplossing.
   Bij een echte false flag kunnen ze nooit de echte afloop ervan overzien. Dat maakt hun dus onzeker en bang!
   Daarom dus die hollywood technieken en false flags scripts/draaiboeken als war on your mind.
   Nogmaals: Alleen de compleetdenkers prikken er doorheen.
   Ze maken namelijk keer op keer dezelfde fouten waarmee ze zichzelf ontmaskeren.

   Like

 2. Kijk naar het ZWARE lijk, wat verdwijnt op het filmpje bij 0.39 sec??????
  Maar, op 0.21 sec. en op 0.51 sec. ligt hij er weer…..
  Opgestaan, weggelopen om binnen 12 sec. weer op dezelfde plek terug te gaan liggen???? yeah right. Zeker niet met zo’n zwaar lichaam en zeker ook niet met zo’n kogelregen, neem aan dat je dan niet zelf terug gaat liggen op notabene dezelfde plek!!?
  De schutter kon zo makkelijker een sprint trekken, anders had hij er overheen ggevallen en was deze hele fake operatie mislukt….

  Geliked door 1 persoon

 3. The Rothschilds Own Charlie Hebdo? Editors Girlfriend Works For The Rothschilds.

  Deze joodse paracieten gebruiken de charlie hebdo fake aanslag ook nog eens om er geld aan te verdienen.
  Hebben die smerige rothschild ratten nog niet genoeg?
  En het domme gepeupel koopt ook nog zo’n waardeloos vodje papier gedrukt door deze satanische maffiaclub?
  Dat bedoel ik met domme kaaskoppen.
  Kom Nederland,boycot dit krantje en breng die rothschild op z’n knieën.
  Koop het niet en laat het gewoon liggen in de winkel.
  De oud papier vrachtauto haalt het wel op voor de recycling.
  Time to make an iron fist!

  Like

 4. Wat betreft die twijfel of het nou losse flodders of scherpe munitie was,daar wil ik best nog wel eens kritisch naar kijken.
  Feit blijft wel,die agent is niet in zijn hoofd geraakt, wat de MSM ons wel heeft wil doen geloven.
  En dat neem ik de MSM gruwelijk kwalijk.
  Als ik het moment van schieten bekijk en ik kijk naar de stand van de loop van de AK-47, dan vind ik dat rookpluimpje van de zogenaamde kogel-inslag op de stoep ook zeer vreemd.
  Trek de lijn van de loop visueel door en zie dat de inslag afwijkt van die lijn.
  Laat andere experts dan maar eens aan het woord.
  Ik ben benieuwd hoe hier op gereageerd zal worden.

  Like

 5. Geen reacties?
  Ligt Nederland soms te slapen en te gapen naar scherm,wachtend tot iemand weer post?
  Wat ik hierboven geschreven heb is geen flauwe kul of zo.
  Paris shooting Terror Attack – Policeman hand special effect failed – hoax “drill”

  The smoke came from a small detonator in the Policemans hand, to simulate a shot.

  Like

 6. Even een reactie van Martin’s blog plaatsen die de verbanden tussen Israel (Mossad-Zionisten) en de recente aanslagen uitstekend legt:

  Gabreal Jones / January 15, 2015

  Sinterklaas was een Turk. misschien stoppen deze twee Turkse politici daarom wel zonder blikken of blozen Israel cq de Mossad in de zak voor de attak op het door Rothschild gerunde Charlie Hebdo/Liberation (braveau, Martin! Die NOS toenadering spreekt trouwens ook boekdelen)

  http://www.todayszaman.com/diplomacy_ankara-mayor-gokcek-mossad-is-behind-paris-attacks_369544.html

  en:

  http://www.zerohedge.com/news/2015-01-13/turkish-presidents-stunning-outburst-french-are-behind-charlie-hebdo-massacre-mossad

  Ze hebben het over de op handen zijnde Franse erkenning van Palestina als reden voor de bommen en granaten in Paris, ah mais oui….much like the Malaysia tribunal en het Nederlandse PGGM pensioenfonds dat in jan 2014 de kraan dicht draaide voor de Israelische banken die geld staken in nederzettingen in de Occupied territories, voila: MH17.

  En Fukushima als represaille van de rotting shield voor Nippon’s erkenning van Palestina.

  By the way last but not least Jacob Rothschild is in mijn beleving reeds twee keer geexplodeerd. De laatste plof overleefde ie niet. Nee, nog niet bekend gemaakt, staat een beetje slordig. Iemand anders trekt er aan de touwtjes. Vandaar, de andere kant van huis en koekpan episode…..zie dublinmick voor details

  www we will win

  CIA O

  Like

 7. Asscher weet meer van complottheorieën dan van armoedecijfers

  Beste Asscher,
  Complotten zelf komen alleen voor bij de schuduwregering/elite en hun geheim agenten waarvan U zelf ook deel uit maakt.
  Daar zitten dus ook de complot spindocters.
  Wat de nog goede alternatieve media doet is de compleetdenkers juist hun werk laten doen om jullie complotten te ontmaskeren.

  Like

 8. Hallo allemaal,

  Allemaal even gelezen, maar ik snap 1 ding niet, waarom zouden ze iets uitzenden op televisie waarin een reporter een foutje maakt? Ze kunnen het toch gewoon opnieuw opnemen

  Like

  • Soms zijn ze zichzelf niet bewust van foutjes.Ze glippen er wel eens doorheen.
   Het gros van het volk slaapt rechtop en ziet deze foutjes dan niet omdat het nieuws altijd in een flits voorbij schiet.
   Alleen de compleetdenkers die een pas op de plaats maken,terugkijken en analyseren betrappen hun op heterdaad.
   Dit exposen kunnen ze vervolgens niet tegen en daarom proberen ze met cencuur de waarheid af te dekken.

   Like

  • Ik hou er terdege rekening mee dat ze bewust fouten maken ter vermaak en afleiding. Afleiding van wat? Dat weet ik niet en kan van alles zijn. Onze tegenstander voert een perpetual war van constante veranderingen by deception. Waarom moet er elk jaar weer nieuwe wetgeving worden ingevoerd? Waarom niet het goede behouden. Juist, dat past niet in hun strategie om ons tot slaaf te maken. We moeten dus oppassen geen slaaf van hun complotten te worden.

   Like

   • DonQuijotte, dat geloof ik ook. Fouten maken, om door disinfo de verwarring nog groter te maken. Een soort tv produktie als “Wie is de mol?” Dit betekent namelijk een nog groter (leed)vermaak. Dit soort speelt spelletjes met de mensheid, op dezelfde manier als velen van de veronderstelde mensheid deze spelletjes spelen achter hun computer en meer…
    Wie spiegelt wie?

    Like

 9. bewust fouten gemaakt?
  Dat denk ik niet.Ze debken dat we stom zijn en het toch niet zien.
  Als compleetdenkers niet hadden opgelet,hadden jullie nu nog rechtop zitten te slapen.
  Want dan was er geen debunkmateriaal te vinden op het net en waren jullie alleen maar afhankelijk van de berichten in de MSM.

  Like

 10. 2O15 BIG HOAX TIME

  Van de maan is achterhaald. Alles hollywood stage.Mensen wijsmaken dat ze naar de maan gaan en ook zijn geweest.
  Alles om de tv sheepels te overtuigen dat het belastingsgeld goed geïnvesteerd wordt/is.
  Wat ze nooit verteld hebben is dat al het belastinggeld is geïnvesteerd in oorlogstuig en big brother technologie. Alles om de NWO elite te beveiligen zodat ze het gepeupel kunnen blijven onderdrukken.
  Omdat mensen nu pas echt beginnen te ontwaken gaan ze ook meer op eigen onderzoek uit.
  Het gaat zelfs zover dat men zich begint af te vragen of de moord op Kennedy niet ook een zeer goed uitgewerkte HOAX is.
  Sluit nooit iets uit totdat het tot de bodem is onderzocht.

  Like

 11. Jawel hoor!
  Nou gaan we het helemaal krijgen.
  De MSM weet dat ze aan de verliezende kant staan in de informatie oorlog.Dus moeten de MSM/NWO spindoctors weer iets bedenken om de “slachtofferhouding” te nemen. Dat werkt altijd goed in op het brein van de MSM sheepeltjes. Nederland moet nu uitkijken voor de boe-man. hahahahahahahaha. Wat een popenkast en toneelstuk mensen.
  Man met pistool eist zendtijd bij NOS
  http://www.ijmuidercourant.nl/algemeen/binnenland/article27298875.ece/Man-met-pistool-eist-zendtijd-bij-NOS

  Like

 12. JFK dummy story is a pile of horse manure. Waarom lijkt het alsof JFK beweegt als een dummy? Omdat hij een verdovings-shot kreeg, afgevuurd vanuit een paraplu door een man die zijn plu open deed terwijl het niet regende. Deze man staat bekend als de “umbrella man” Je ziet JFK naar zijn nek grijpen waar het schot in kwam. De umbrella man en het verdovings-shot zijn duidelijk zichtbaar in de zapruder film. Hij staat naast een andere man die zijn arm opsteekt als teken

  http://www.ratical.org/ratville/JFK/TUM.html

  Like

 13. Charlie Hebdo over gewaaid naar Denemarken?
  Daar gaan we weer:
  DENMARK ATTACK! Contraversial Cartoonist + Troops Deploying In Copenhagen Smells Of FALSE FLAGGERY!

  Like

   • Tsjonge tsjonge,is dat alles hoe je weer reageert op mijn postings?
    Waarom kom je zelf niet dan met brekend artikel over DENMARK FALSE FLAG!
    En graag onderbouwd ook.
    Onderbouw het maar eens voorlopig zonder mijn bijdrage.
    Ik ga eens lekker achter over leunen en kijken wie hier met materiaal komt aanzetten.

    Like

   • Het grote plaatje?
    Hahahaha,dat durft Don aan een compleetdenker te vragen die maar al te goed het hele grote plaatje ziet en de meeste postings over allerlei zaken heeft gedaan hier? Totdat ik natuurlijk weer de mond gesnoerd wordt dmv moderatie.
    The Big Picture
    http://www.fromthetrenchesworldreport.com/the-big-picture/122574
    Wat denk je wel van mij kerel?
    Je kunt mij alleen maar aan door wat te fucken met knopjes hier op het internet,wanneer je naar het scherm ligt te gapen.
    In het echte leven buiten het internet dus gewoon op straat in de open wereld heb je geen macht meer over mij en zul je mij niet de mond kunnen snoeren over alles wat ik aan informatie heb in mijn verstand.
    Zonder internet zal ik voort leven als de grote wereldwijde crash komt.
    Ik wil dan wel eens meemaken hoeveel mensen dan zullen struikelen.
    Mij hebben ze nooit zien staan en dan zal ik al die mensen ook niet meer zien staan.

    Like

   • Persoonlijk?
    Je moet je ogen eens beter openen en kijken wie hier persoonlijk reageert daar waar ik gewoon begonnen ben met exposen van theorieën.

    Like

  • Wie is Lars Vilks? Zo te zien ook zo’n stoker net als Stéphane Charbonnier van het blad charlie hebdo. Daarvan zijn connecties met de Rothschilds gevonden.In ieder geval zijn vriendin Jeannette Bougrab.
   http://nodisinfo.com/girlfriend-charlie-hebdo-editor-rothschild-arch-zionist-agent/
   Dus met wie zou Lars Vilks misschien wel connecties hebben?
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Lars_Vilks
   Begin maar eens met zoeken.Wie weet wat er nog verder ontdekt wordt over Lars Vilks.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.