Bestuurlijk failliet van Nederland..

Onze beste man voor Brussel???

Aan zijn oren terugslepen vanuit Brussel ter verantwoording.

We hebben de laatste dagen kennis kunnen nemen van de uitverkiezing van Frans Timmermans als politicus van het jaar. Hij werd zelfs door de Nederlandse burger verkozen tot politicus van het jaar nadat de journalisten het klootjesvolk voorgingen.

Nergens wordt er echter gemeld dat een groot deel van het journaille zich onthouden heeft van stemmen in verband met een gebrek aan kwaliteit van de voorgedragen politici. Ook heeft niemand het klootjesvolk echt gevraagd naar hun mening. Het was weer zo’n namaak enquête uitgevoerd door zionistenhond Maurice de Hond. Met recht een hond.

Dat slechts een klein deel van het klootjesvolk nog vertrouwen heeft in de politiek en de Nederlandse (r)overheid  hoor je rond om je heen. Als je de kranten mag geloven valt het allemaal nog wel mee. Weer wordt bevestigd dat de Nederlandse media volledig aan het handje lopen van (r)overheid en politiek. Een (r)overheid en politiek die ons met veel energie en vele, door de media gedragen, leugens een oorlog in proberen te manoeuvreren met Rusland.

Voorbeeld van hoe NOS (publieke omroep) de waarheid verkracht en het publiek manipuleerd.

Voorbeeld van hoe NOS (publieke omroep) de waarheid verkracht en het publiek manipuleerd.

Het lijkt erop dat de politici bezig zijn te stelen wat er nog te stelen valt van het land en haar volk zolang het nog kan. De eerste politici vluchten richting Brussel om zich te kunnen verschuilen achter de brede rug van de E.U.. Franske Zimmerfranz is hier het duidelijkste voorbeeld van. Franske die de V.N. vergadering voorloog inzake de MH17 HOAX. Voorloog om stemming te maken tegen Rusland om op voorhand al steun proberen te creëren voor maatregelen tegen datzelfde Rusland. Dat hij hier niet in het landsbelang handelde is inmiddels duidelijk geworden door o.a. de wakkere alternatieve media. Nee Franske Zimmerfranz maakte zich schuldig aan lands- en volksverraad waarvoor hij beloond werd door zijn bazen. Dat vele kleine ondernemers in dit land het water aan de lippen staat als het gevolg van de sancties tegen Rusland, daar wordt door de reguliere media niet meer over gerept. Het volk werd en wordt verraden.

Aan wiens kant zal die acteur toch staan. Hij is het slaafje verraad ik maar alvast.

Aan wiens kant zal die acteur toch staan. Hij is het slaafje verraad ik maar alvast.

De bazen van ZimmerFranz hebben inmiddels het failliete Nederland al lang overgenomen voor een appel en een ei. Wallstreet, de FED en de CIA hebben hun slag allang geslagen na onze “bevrijding” “bezetting” in 1945. Wat rest is een land vol land-verradende politici en andere bestuurders, die niets hebben met het klootjesvolk, en uitsluitend uit zijn op het vullen van hun eigen zakken. Onze bevrijding ging gepaard met Marshall hulp waardoor we vanaf de oorlog nooit meer aan onze schulden konden ontkomen en dus geen enkele kans maakten op echte vrijheid. De politici wisten en weten dit en hebben hun zakken gevuld doormiddel van het creëren van extra staatsschuld die rechtstreeks in hun zakken vloeide. Een schuld aan een heel kleine zionistische geld creërende elite. Het klootjesvolk mag het allemaal gaan betalen via de belastingen. De reguliere media is en was er om het allemaal via staatspropaganda te verkopen. De bewust DOM gehouden bevolking accepteert en betaalt het wel.

Onze beste man voor Brussel???

Aan zijn oren terugslepen.

Kortom het is een schande dat Franske ZimmerFranz een vrijgeleide kreeg naar Brussel. We moeten hem aan zijn oren terugslepen naar Nederland om hem te veroordelen voor landsverraad. Te veroordelen voor zijn leugens bij de V.N.. Te veroordelen ook voor diefstal van het arme klootjesvolk. Veroordelen en plukken met die ZimmerFranz. Ook moet zijn uitverkiezing teruggedraaid worden net als dat de Nobelprijs voor de vrede van Obama teruggehaald had moeten worden. Doen we dit niet dan zal het faillissement van de Nederlandse staat afgewikkeld worden bij gebrek aan baten en zal het klootjesvolk de rekening weer eens gepresenteerd krijgen.

Terug met die Frans Timmermans en afrekenen!!!

Herr Zimmerfranz mag als eerste volksverrader.

Herr Zimmerfranz mag als eerste volksverrader.

Advertenties

8 Reacties op “Bestuurlijk failliet van Nederland..

 1. Er moeten nog wat landverraders, meelopers en lafhartige slijmballen resp. -jurken gedaagd worden. Dat wordt dringen straks voor het ‘schavot’ haha.

  Like

 2. Zoals gezien op Wayne Madsen Report :
  Estonia arrests Italian politician and journalist Giulietto Chiesa. Estonia is just a part of the neo-Nazi Generalplan Ost with a goofy-looking New Jersey-raised president in charge. Estonian president Toomas Hendrik Ilves and his twin, Pee Wee Herman:

  Influential Italian journalist Giulietto Chiesa arrested in Tallinn
  World, December 15, 20:25 UTC+3
  http://itar-tass.com/en/world/767059
  “ROME, December 15. /TASS/. Authoritative Italian journalist and politician Giulietto Chiesa was arrested on Monday in Tallinn, his family told TASS.

  Giulietto’s wife, Fiammetta Cucurnia, said he was in Tallinn to take part in a conference and was due to go to Moscow on Tuesday, but was detained in his hotel. “Now, his telephone is out of reach and the only thing we could figure out is that there is some warrant to expel him from the country within 48 hours,” she told TASS. [ … ]”

  Bepaalde communicatie tussen Oost en West wil men schijnbaar voorkomen. Net zoals goede websites en journalisten uit de alternatieve media op de meest idiote manieren worden gesaboteerd. Gedurende de koude oorlog vonden dit soort preventieve arrestaties alleen plaats wanneer een spion wilde overlopen naar het Westen …

  Like

 3. Interessant nieuws bij Één Vandaag, daar wist men te vertellen dat er tijdens de nucleaire top een rampenoefening 😉 heeft plaatsgevonden in de Korporaal van Oudheusdenkazerne in Hilversum.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.