Putin dient dezelfde heren als Obama en Cameron…

putin

Afgelopen week werd er gestemd over een door Rusland ingebrachte resolutie in de vergadering van de Verenigde Nazi’s. De resolutie hield een verbod in op elke verheerlijking van de oorlogsmisdaden begaan door Duitsland tijdens de tweede wereldoorlog. Ook was een veroordeling opgenomen die de ontkenning van de joodse Holocaust verbiedt.

truthlies

Dat juist Rusland deze resolutie indiende geeft te denken. Geen ander land weet beter dat veel oorlogsmisdaden die de Duitsers zouden hebben begaan nooit hebben plaatsgevonden ofwel door anderen zijn begaan.

Vrijmetselaar Joseph Stalin. Beroep; Oorlogsmisdadiger.

Vrijmetselaar Joseph Stalin. Beroep; Oorlogsmisdadiger.

Een bekend voorbeeld van verzonnen oorlogsmisdaden betreffen het “Bloedbad van Babi Yar” in Kiev. Hier zouden 250.ooo joden zijn omgebracht maar werden er na de oorlog nimmer bewijzen gevonden die dit konden bevestigen. Geen enkel lichaam is daar ooit in het ravijn gevonden. Deze “verzonnen” misdaad zou dus niet meer tegengesproken mogen worden. Van welke groep mensen kennen we deze smerige spelletjes ook alweer?

De joodse vrijmetselaar en pedoroofdier Beria. Beroep; Massamoordenaar.

De joodse vrijmetselaar en pedoroofdier Lavrenti Beria. Beroep; Massamoordenaar.

Een ander voorbeeld is “Het bloedbad van Katyn” in Rusland. Hier zijn in 1940 ongeveer 26.000 Poolse burgers, geestelijken en militairen op beestachtige wijze afgeslacht. Jarenlang werd dit bloedbad ook de Duitsers in de schoenen geschoven. Rapporten die andere daders aanwezen verdwenen heel mysterieus. Het duurde tot 1990 !!! en tot de val van de muur voordat eindelijk bekend werd gemaakt dat Rusland voor deze oorlogsmisdaden verantwoordelijk was. Hier is dus ook geen enkele echte dader voor veroordeeld. De verantwoordelijke was de joodse Rus Lavrenti Beria. Weer kan deze leugen dus direkt teruggevoerd worden op de joodse vrijmetselaars elite van Rusland. Onthou bij dit alles dat de Russische revolutie een joodse revolutie was en dat het communisme een joodse uitvinding is.

Over de verzonnen gaskamers van Auschwitz, die die door de Russen in 1946 zijn gebouwd, wil ik het hier al niet eens meer hebben. Die leugen is al ruiterlijk meerder malen toegegeven. Het openingsbod van 4 miljoen vergaste joden moesten ze in de loop der tijd al heel stilletjes verlagen tot circa 1 miljoen. Het einde van de onderhandelingen lijkt nog lang niet in zicht met dank aan de inzet van de “revisionisten” met hun gedegen onderzoek. Dit onderzoek mag straks dus ook niet meer. Zelfs wetenschappelijke historische vragen kunnen niet meer gesteld worden.

Mijn conclusie is dan ook dat zowel Rusland als het idiote wilde Westen dezelfde heren dienen. Welke heren? Juist ja, die, de joodse Rothschild zionisten.

Zijn familie financiert alle partijen in ELKE oorlog. De Rothschilds.

Zijn familie financiert alle partijen in ELKE oorlog. De Rothschilds.

Net als dat de koude oorlog altijd een spelletje op hoog niveau was om de mensheid voor de gek en in angst te houden is dus schijnbaar deze hele crisis in de Oekraïne van het zelfde soort.

rothschild

 

Die 3e wereldoorlog komt er maar de hoge heren, waaronder Poetin, zullen veilig in hun luxe bunkers zitten voorzien van champagne en kaviaar.

86 Reacties op “Putin dient dezelfde heren als Obama en Cameron…

 1. Om deze VN resolutie die duidelijk in de huidige Oekraine context moet worden gezien door te trekken naar de NWO gaat wel ver.
  Rusland pest met deze resolutie het sterk fascistische Oekraiene en geeft het VS gezinde Duitsland van Merkel ook nog even een duw..

  Like

  • Is Kolomoisky een fascist? Poroshenko? Juist dat zijn joodse zionisten. Zionisten en fascisten trekken samen op. Eén pot nat. Bestudeer de Spaanse burgeroorlog en je zult zien wie de communisten werkelijk zijn.
   Ik hoop echter met je mee.

   Like

  • De top van de zionisten en fascistenregiemes hebben altijd al samengewerkt.
   De top van de zionisten (Joodse Raden) werkte samen met Hitler, Bush en consorten. Enkel kritische joden, schrijvers, vakbondsmensen, journalisten en joden van gewone komaf (met zwakkere gezondheid) overleefden de concentratiekampen niet.
   Joden uit goede families kwamen niet op de lijst van de Joodse raad en anderen kregen een aanstelling in het kamp.

   Like

   • In dat opzicht is het ook weer opmerkelijk dat Micha Kat en Hans Vogel openlijk voor Putin kiezen, de ‘andere’ partij, de tegenpartij, die zij dus hier vertegenwoordigen. Terwijl zij heel goed weten dat Putin cs voor dezelfde bazen werken en zij allemaal instructies krijgen uit Londen.

    Like

 2. Dit klopt inderdaad iedereen met wat meer kennis weet dit.
  Overigens hebben ze het na WO2 doelbewust ingedeeld in een communistisch kamp (Sovjet-Unie) en een kapitalistisch kamp (westen). Voor de westerse elite is kapitalisme natuurlijk het meest efficiënte systeem om iets gedaan te krijgen. Omdat een individu in een kapitalistisch systeem er zelf beter van wordt is een kapitalist bereid over lijken te gaan, Het uiterste van zichzelf en anderen te vragen om z’n doelen te bereiken. Greed is good. Met alle schade en slechte karma van dien. Over lijken gaan, mensen oplichten, gif in eten te doen als het maar goed verkoopt (McDonalds) etc etc. Het brengt kort gezegd het slechtste en lelijkste in de mens naar boven. Terwijl in het communisme het collectief voorop staat en menselijkheid.
  Nu gaat een kapitalist natuurlijk verwijzen naar werkkampen en de vele doden die Lenin en Stalin op hun geweten hebben. Maar dat heeft niets met het communisme als systeem te maken. Eerder juist met een bepaalde kapitalistische/westerse agenda. Waarschijnlijk eerder opdracht gehad van hun westerse bazen.
  Overigens denk ik dat kapitalisme misschien nog meer doden op hun geweten hebben met hun oorlogen en uitbuitingen dan het communisme. Oorlogen goed verpakt in propaganda
  Communisme heeft in Oost-Europa mooie samenlevingen geproduceerd, weliswaar niet met rijkdom die het westen wel had, deels gebaseerd op uitbuiting zowel in het westen als in Azië en Afrika.

  Like

  • Als Marx wat meer van Bakoenin had overgenomen was het communisme misschien zelfs een succes geworden. Marx maakte de fout dat hij wel de kerk wilde afschaffen maar vergat de staat af te schaffen. Hierdoor leven we nog altijd in de grot van Plato. Het links-rechts paradigma komt rechtstreeks van Plato en is in het Roomse Rijk verstevigd in het belang van aristocratie en kerk. Als we naar Catalonië tijdens de Spaanse burgeroorlog van 1936-1939 kijken met de opkomst van de Bakoenin anarchisten kunnen we zien hoe de wereld er uit had kunnen zien. Deze Bakoenisten wisten de kapitaalgoederen dusdanig te beheren dat de produktie die van tijdens het kapitalistische systeem ruim overtrof. Het is niet voor niets dat de communisten op het eind al deze Bakoenisten hebben vermoord. Bakoenin en Marx waren altijd vijanden van elkaar terwijl hun ideeën dicht bij elkaar lagen. Er was maar 1 verschil die het mislukken van Marx en zijn communisme veroorzaakte. Dat was de staat.

   Like

   • Het communisme waar ik op doel is veel ouder dan Marx. Even oud als de wereld zelf. met als doel welvaart van de “community” als geheel en niet alleen van een individu. Kapitalisme gereguleerd kan best goed zijn, kapitalisme met alleen de wetten van de jungle is desastreus en schadelijk. Zo zouden bijvoorbeeld niet alleen minimum salarissen geregeld moeten zijn maar ook maximum salarissen uiteraard.
    Maar goed, daar is het de machthebbers niet om te doen omdat zij natuurlijk nu de macht niet uit handen willen geven maar juist macht extra willen concentreren om zo hun plannen richting WO3 te verwezenlijken. Waar onder dus het laten stijgen van financiële spanningen.

    Geliked door 1 persoon

 3. Volgens elite wetenschapper Zbigniew Brzezinski waren beide kampen, communisme en kapitalisme, experimenten van de elite, dit schrijft hij in z’n boek ‘A Technetronic era’. Een saai boekje met een paar interessante passage onder andere over breinimplantaten en mind control. Let wel: dit is een wetenschapper van het elite kamp.
  Ik geloof overigens niet dat het experimenten waren omdat het vanaf het begin duidelijk is geweest dat kapitalisme voor de machthebbers het meest efficiënte systeem is. En dat communisme sowieso ging falen en dat ze dat ook een handje geholpen hebben met wat exterminatiekampen her en der.

  Like

 4. Pingback: Putin dient dezelfde heren als Obama en Cameron… | Bohemian Owl·

 5. Ter correctie, Lavrenti Beria was geen Rus en ook geen Jood, maar een Georgië en om nog specifieker te zijn een Mengrelian. Graag informatie goed natrekken voor je dit soort feiten benadrukt.

  Like

  • Hij kwam idd uit Georgie. Hij was wel degelijk joods. De wikipedia over hem is later aangepast en toen was hij ineens orthodox. Je kunt Wikipedia niet vertrouwen. Wikipedia is als de Telegraaf, een gemanipuleerd medium. De benaming Rus nam ik als aanduiding omdat hij handelde uit naam van de USSR wat altijd ook Rusland werd genoemd. Ik heb alles gecheckt over Beria en je zou over de manipulaties in de berichtgeving over hem een boek kunnen schrijven.

   Like

   • Niemand heeft het hier over wikipedia, hier. Ik zou zeggen graaf maar dieper “Beria” is geen joodse maar een typisch Georgische en gezien die uit regio Abchazië kwam dat was een Mengreels regio (die tevens net als joden in staat zijn iedereen en alles te verraadden voor eigen belang). In Georgië kun je adhv van iemands achternaam zien van welke geloof iemand is en uit welke regio die oorspronkelijk komt. Maar om verder inhoudelijk op bovenstaande artikel in te gaan. Vanaf WOI worden scenarios van zionisten in stand gehouden. Putin was en is nog steeds een communist en een kille KGBer. Alleen is het model van communisme eind 80 uit “elkaar gevallen” wederom een goed gespeeld toneel. Nu is het onder mom van “vrijheid” “democratie” en “Europese Unie” wat gelijk staat aan communisme, onderdrukking, mind controle, opsluiten en afslachten van de bevolking!

    Like

   • @Tea ” For his contributions to the uncovering of an anti-Stalinist plot, the Jew Lavrenti Beria (his mother was a Jewess) was named people’s commissary for internal affairs and later also became chief of the NKVD. Marshal Georgi Zhukov called him a “monstrous person”. This was certainly true, and now he became Stalin’s and Kaganovich’s best henchman. Beria’s Contribution “.

    Uit “Under the sign of scorpio” blz. 306. Juri Lina.

    Like

 6. @Don Heel goed, ik wist dat ook niet van Beria.
  Je ziet hoe de Joden(Khazarian!?) elkaar ‘de bal’ toespelen.
  Vrijwel alle westerse REGIMES(lees dictaturen) zijn ermee vergiftigd(lees geinfiltreerd)!!!

  Like

 7. Die 3e wereldoorlog komt er en Putin gaat in de bunker zitten?
  Ik ben wel benieuwd waar onze vriend Don dan tegen die tijd gaat zitten.
  We kunnen veel speculeren over Putin,maar als er wel één president die z’n koppie goed erbij houd in deze maffe propagandawereld is het Putin wel.
  De Brics maken iedere dag vorderingen terwijl de FED steeds meer in de problemen komt.
  Maar ja,daar kijkt Don niet naar hè?

  Like

  • Hoezo kijk ik daar niet naar? Wie zit er achter de centrale banken van de BRICS landen? Je zou kunnen overwegen dat jij niet de enige bent die over zaken nadenkt. Denk gewoon aan Hegel, these/antithese en synthese op het hoogste niveau en beschuldig me dan nog eens, De boodschapper aanvallen is wel het gemakkelijkst.

   Like

   • Zie het niet als aanval Don.
    Zie het als prikkel.
    Het zit gewoon zo: dit huidige monetaire stelsel werkt voor geen meter en bestaat louter uit corrupte elite die verantwoordelijk zijn voor de toenemende kloof tussen arm en rijk.
    Dit kan toch niet eeuwig zo blijven doorgaan?
    Dus moet er verandering komen,maar wel een verandering waar een goede geweldloze oplossing voor tegenover staat voor ieder mens op aarde.
    Je gooit immers niet je oude schoenen weg voordat je nieuwe schoenen hebt.

    Like

 8. Poetin heeft ook de nwo oorlog in Syrie afgewend? Ik denk ook dat de BRICS-landen het mondiale spel op de wagen gaan gooien en het Rothschild-blok (N-Amerika, Europa en Australie) voor blok gaan plaatsen en gaan slopen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik dacht,goh ga ook eens posten bij swapichou.Heb ik normaal gesproken niet zo’n zin in.maar ach.
  Die nitwit van Jeroen deed mij al gelijk na 5 postings blocken alleen al dat ik iets over agenda 21 schreef.
  Jeroen is zo iemand die agenda 21 verheerlijkt.
  Dan spoor je volgens mij toch niet helemaal.
  Jeroen is heer en meester in het verdraaien van feiten rondom deze agenda. Wat verdraait hij eigenlijk niet?
  De waarheid over agenda 21 mag niet in letters geschreven staan op zijn site,vandaar dat hij mij ook na zo’n 5 postings van mij dus blockte.
  Wat een looser als je wegduikt voor de waarheid.

  Like

 10. Agenda 21 is het 21st eeuw PLAN voor een “Nieuwe Wereld Orde”
  Agenda 21 is het VN plan om alle activiteiten van de mens te registreren en om alle mensen te controleren.
  Ik denk niet dat dit een streven kan zijn van mensen die nog enigszins weten wat vrijheid is.
  Vrijheid kun je namelijk nooit echt proeven wanneer je het idee hebt dat je 24 uur per dag gecontroleerd en gemanipuleerd wordt door een stel psychopaten die alles van je registreren en ook nog eens claimen wereldheersers te zijn . In mijn ogen zijn het gewoon een stel gestoorde nitwits. Ik weet namelijk meer dan hun!
  En die kennis is mijn ticket naar vrijheid!

  Like

 11. Stevie,
  Voor de waarheid hoef je niet te vechten.
  De leugen zal harder moeten vechten om in stand te kunnen blijven.
  De waarheid staat op zich en kan niet omvallen.
  Hoe vind je die?

  Like

 12. Goh, die nitwit Jereoen verveelt zich nu en gaat wat postings van mij van hier bij Don kopieren.
  Nu schrijf die malloot dit op zijn blog:
  “Maar inhoudelijk ingaan op de toch vrij grondige debunk van die agenda 21 bullshit lukt hem verder niet “.

  Hey idioot Jeroen,dat gaat ook niet hè,als je mijn postings niet plaatst op jouw blog?
  Je moet niet zo DOM schrijven Jeroen en de boel liggen te verdraaien om alles in jouw voordeel te kunnen krijgen.
  Jij wordt iedere dag meer en meer ONTMASKERD door het Nederlandse volk.
  Wen er alvast maar aan.

  Like

 13. Die psychopaten liggen heel de matrix internet af te speuren om mij waterman proberen te bashen.
  hahahahahahaha,hoe zielig is die swapichou club.
  Ze zitten zelf namelijk gevangen in hun eigen matrix Aleister Crowley leugenwereldje.
  Het komt ALLEMAAL aan het licht mensen.
  En ik heb er steeds meer plezier in. 🙂

  Like

 14. Nog meer bewijs dat de wereld op z’n kop staat.
  Negentien gemeenten hebben rond Oudjaar een vuurwerkverbod.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/11/30/zeker-negentien-gemeenten-met-vuurwerkvrije-zone-rond-oudjaarsdag/

  Je moet die gemeente ambtenaren eens de volgende vraag voorleggen:
  Geld vuurwerkverbod ook het gehele jaar voor politie of legers die als wilde cowboy’s zomaar op burgers mogen vuren?
  Wedden dat die ambtenaren dan met een bek vol tanden staan en beginnen te stotteren.

  Like

 15. Boeiende gedachten hier boven. Als ik op iets mag inhaken ‘NWO’ was 100 jaar geleden wel nieuw. Nú niet meer!

  .’…”neue Ordnung,” which means New Order, New World Order.
  This today, this New World Order, is the rise of the Fourth Reich.’ http://whale.to/b/nazi_allopathy.html

  De Topic; met dit verschil dat Obama precies presteert zoals dat van hem wordt verlangd. Putin loopt kennelijk niet, of onvoldoende, binnen de lijntjes. De goede opletter kon daar een glimp van opvangen. Toen de parasiet en crimineel Khodorkovsky voor 15 jaar opsluiting werd veroordeeld. Onder dwang van Obama en Merkel is Putin gedwongen de rechtspraak in Rusland terzijde te schuiven. Berlijn haalde de crimineel als held binnen.
  In Kiev ziet hij nu aan zijn landsgrenzen een troep wolven, een criminele bende van miljardairs – Kolomoisky, Poroshenko, Yatsenyuk. En Timmermans staat met de wolven te dansen.

  Precies een gast die de EC nodig heeft voor wat zij met de EU voor ogen hebben.
  Communisme, globalisme, fascisme, liberalisme, kapitalisme – diverse merknamen (subtiele variaties, omwegen zo u wilt; vergelijk het met ‘branding’) waarachter 1 strategie schuil gaat: het 4de Rijk (NWO).

  Het 3de Rijk is geruisloos overgeheveld naar de V.N..
  Misschien dat de manipulatie van de oliemarkt wordt ingezet als breekijzer. Economieën van de JoeSA (fracking-boom goes bust) en Rusland (zwaar economisch afhankelijk van de export van fossiele brandstoffen; gek dat in ons land nog geen alarmbellen gaan – stilte voor de storm?).

  Zo’n economische chaos, zal de globalisten heel goed uitkomen om Dollar en daaraan gekoppelde € in de chaos – als ‘oplossing’ vervangen door de wereldmunt van het 4de Rijk. De rekeneenheid SDR; zoals de ECU de invoering van de € vooraf is gegaan.
  Onder het motto: we moeten wel, anders verliezen we alles.

  Wat je veilig waande in een oude sok – zal voor de dag moeten komen. Gratis prik tegen een of andere vreselijk dode griep – opeens overgesprongen van wormen op mensen – krijgt u er gratis bij. Iedereen haast zich in de rij. Niet noodzakelijk van A tot Z gelogen; maar uit de labs van een Keygene, EMC, DoD, Tekmira, Pharming, c.s.. De investeerders in de biowapen-pharma bedrijven, zijn tevens boegbeelden van de grote ngo’s. Kortom, de harde kern van het 4de Rijk.

  Like

  • De overeenkomsten tussen de Poolse corridor/Danzig (WO2) en de Krim en Oost-Oekraine (mogelijk WO3)..?!

   The “free city” of Danzig is 95% German. Along with its surrounding German area of East Prussia, Danzig was isolated from the German mainland by the harsh post-World War I treaties. Formerly German territory now belongs to Poland, cutting right through the Prussian/Pomeranian region of Germany. As had been the case with Germans stranded in Czechoslovakia, the Germans in Poland (those not expelled in 1919) are a persecuted minority.
   Hitler tries to solve the problem of the “Polish Corridor” peacefully. He proposes that the people living in Danzig, and the “corridor” be permitted to vote in a referendum to decide their status. If the region returns to German sovereignty, Poland will be given a 1 mile wide path, running through Germany to the Baltic Sea so that it would not be landlocked.

   The Poles consider Hitler’s solution, but behind the scenes, Poland is urged by FDR to not make any deals with Germany. When it becomes apparent to Hitler that Poland will not allow a referendum, he then proposes another solution – international control of the formerly German regions. This sensible offer is also ignored. The Globalists intend to use foolish Poland as the match which ignites World War II.

   http://www.tomatobubble.com/worldwarii.html

   Like

  • Zoals je kunt lezen in bovenstaand stuk maakt Putin heel duidelijk onderscheid tussen Khazaarse oligarchische Joden/Russen die hij het land heeft uitgewerkt omdat zij Rusland economisch kapot maakten en orthodoxe joden die hun religie bedrijven en geen oog hebben voor economische vraagstukken.
   Ik heb nog wel vertrouwen in de nationalist Putin totdat het tegendeel blijkt. Op dit moment is Putin by far de grootste staatsman op deze planeet..

   Like

 16. Dit zet een mens toch ook weer aan het denken:

  In de alternatieve media wordt terecht zwaar gespeculeerd over de oprechtheid van Poetin. Speelt hij samen met zijn tegenhanger Obama van de VS Good Cop – Bad Cop? De stelling die gedeponeerd wordt is dat de BRICS door de jezuïeten van het Vaticaan gefinancierd zouden zijn. Vooralsnog is dat een onbevestigd bericht. Het bericht werd de wereld in geholpen door Kevin Annet. Hoe hij aan deze wijsheid komt laat de man niet weten. Mocht dit daad werkelijk zo zijn dan zou dat kunnen betekenen dat Poetin de weg vrij aan het maken is voor de laatste horde die de NWO nog moet nemen. Een Aziatische unie. Samen met de Afrikaanse, Europese en Amerikaanse Unie zou dit de NWO vervolmaken door er heel simpel één orgaan boven te zetten dat deze 4 grote unies zou verbinden, hence de NWO. Een logische redenering, vind ik ook maar….

  Zijn dan alle aantijgingen richting Rusland spel?

  http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/oekraine/anti-rusland-propaganda-neemt-belachelijke-vormen-aan

  Like

  • @de haas Follow the money! De enige zeggenschap die de Russische overheid heeft over de Nationale Bank is dat ze sinds kort het rentepercentage mee mogen bepalen en betalen. Voor de rest wordt Rusland en voorheen de USSR via de geldcreatie en de Nationale Bank al beheerst door de Rothschilds. Dit al sinds de door Warburg, Schif e.a. gefinancierde revolutie (1e 1905 en later die van november 1917). Al deze bankiers zijn gecontroleerd door de Rothschilds uit Londen.

   Interessante site: http://www.eustacemullins.us/
   Op deze site zijn bijna alle boeken te downloaden van Eustace Mullins. Ik zal ze binnenkort ook beschikbaar maken via deze blog.

   Like

  • Jezuieten=Marano Joden=crypto joden allemaal onder controle van de joodse kabbalistische Rothschilds.
   Het Vaticaan valt al sinds 1962-1965 onder deze Kabbalistische Rothschild elite. De strijd op het internet waarin de Kabbalistische Joden de Jezuieten overal de schuld van geven en vice versa ( denk hierbij aan bijv. een gecontroleerde oppositie verrader Karen Hudes) is een gespeelde strijd. Een strijd volgens een oeroud adagium van de joodse kabbalisten, “war by deception”. Het is vervelend om te moeten zien hoe verrot en ook ingenieus dit spel gespeeld wordt. De enige oplossing is een oplossing van onderaf. Die zal denk ik beginnen in de V.S. omdat de mensen daar nog wapens hebben. In Europa is de gewone burger al lang machteloos gemaakt door het afpakken van de wapens en de steeds strengere controle op hen die wel een vergunning hebben. Het drama met die jongen die om zich heenschoot in een winkelcentrum heeft de overheid goed geholpen om die controle op te voeren. Het zal me dan ook niets verbazen dat het hier een Nederlandse variant betreft op de vele Amerikaanse false flag schietpartijen (b.v. Sandy Hook)

   Like

  • Sorry Waterman, deze dame is ook niet betrouwbaar. Ik vraag me af hoe goed jij je huiswerk doet.. Ik kende dat hele verhaal tussen Mel Ve en Kevin Annett al zeker een jaar. De waarheid ligt in het midden..

   Like

 17. Russia’s Plan For The BRICS To Dismantle The Dollar System
  http://wolfstreet.com/2013/05/12/russias-plan-for-the-brics-to-dismantle-the-dollar-system/
  Ik heb dit al zo vaak herhaald hier op internet. De MSM bericht hier niet over,maar DIT is wat er werkelijk gaande is in de wereld.
  Daarom zien we ook dat die illuminati met hun Adam Weishaupt dollar/geld uit lucht creëerders zo chaotisch te werk gaan over de hele wereld.
  Ze zijn immers bang dat ze met hun pyramide systeem op hun bek zullen vallen.
  De illuminati in het nauw maakt immers rare sprongen.

  Like

   • Snowden zit toch in Moskou ?
    @ de haas, dan ken jij de meesters in dit schaakspel niet goed.
    Rusland/Putin denkt namelijk altijd minstens 10 stappen vooruit.
    De NWO laat zich niet zonder stoot of tegenslag omver werpen. Putin is bereid om heel ver te gaan en Rusland is PREPARED! Don’t mess with the bear. Neem dat maar gerust aan.

    Ex-KGB Spy Says Russia Tricked Snowden Into Going To Moscow
    http://dailycaller.com/2014/06/09/ex-kgb-spy-says-russia-tricked-snowden-into-going-to-moscow/

    Like

   • Beste Stevie,
    Daar ben ik toch nog niet zo zeker van,wat betreft Rusland.
    De NWO waaronder Amerika en Europa,noem het ook maar JWO die promoten GMO voedsel.
    En wat doet Rusland?
    Wat doet Putin?
    Juist,die houden GMO voedsel af.
    Monsanto is GMO en Rusland is een FEL tegenstander van Monsanto.
    Dan zou je dus ook makkelijk kunnen concluderen dat Rusland FEL tegenstander is van de NWO/JWO.
    Rusland: per juli 2014 alle GMO in de ban..!!
    http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/voedsel/rusland-per-juli-2014-alle-gmo-in-de-ban/

    Like

   • Beste Stevie,
    Ik schreef dat Rusland TEGEN GMO is.
    Daar geeft Rusland een glashelder statement mee,wat natuurlijk niet gewaardeerd word door het westen die naar monsatan dansen.
    Wat betreft MH-17,Putin zal zelf inmiddels ook wel weten dat die zogenaamde MH-17 crash een HOAX is,wat is voorbereid door geheimdiensen die operatief zijn in het monsatans westen.
    Waarom trekt Putin hier zijn mond niet over open in de Russische MSM?
    Dat is een goeie vraag.
    Ik denk dat Putin zelf ook onder internationale druk staat en daarom terughoudend is met het uitlekken van zulke informatie.
    Putin’s eerste taak is proberen te bewijzen dat niet Rusland maar het westen achter de MH-17 false flag zat.
    Als ik Putin was had ik al mijn geheim agenten ingezet verspreid over de hele wereld.
    Om zo uit te zoeken onder welke valse naam en eventueel nieuw adres de zogenaamde “MH-17 slachtoffers” hun leven betaald voort zetten.
    Dat zou het ultime bewijs opleveren,waarmee de onschuld van Rusland is bewezen.

    Like

   • Stevie,
    Wat jij denkt en zegt sluit ik niet geheel uit.
    Het lijkt simpel allemaal,maar is het toch niet gelijk.
    Het wordt alleen pas simpel wanneer je het voor elkaar krijgt om maanden geen tv meer te kijken,en als je zelf de MSM opgetrommelde “bewijzen” kritisch analyseert.
    Iets wat jij voortreffelijk doet,moet ik zeggen.
    Maar jij en ik staan niet in de schoenen van Putin.
    Op het grote wereldtoneel zul je eerst met HARDE bewijzen komen.
    Die heeft Putin nog niet.
    Wanneer Putin volgend jaar nog steeds niet met bewijsmateriaal komt dat de “slachtoffers” fake waren,dan is Putin bij mij ook afgeschreven.
    Groet.

    Like

   • Moet je nou lezen hoe DOM het Nederlandse volk en de Nederlandse media is.

    “Nabestaanden””van de MH-17 ” slachtoffers hebben de Nederlandse regering gevraagd om het “onderzoek” naar de MH-17 “aanslag” aan de UN/VN over te laten.

    http://rt.com/news/211943-mh17-relatives-investigation-un/

    Uitgerekend de UN/VN wat een ROTHSCHILD NWO TOOL/INSTANTIE is.
    Als de NWO dit “onderzoekt” zal het wel allemaal goed komen,hahahahaha.
    OF TOCH NIET??

    Like

   • De sleutel is idd simpel denken. Rusland weet dat de VS nooit op de maan is geweest en dat 9/11 een Israel misdaad is. Waarom maken ze dit niet bekend. Rusland weet ook dat de Holocaust een leugen is. Ze blijven stil!!! Trek je conclusies. Het is één pot nat. We worden in twee links/rechtskampen verdeeld terwijl we die kleine elite daarboven moeten aanpakken. Het is een gevecht tussen de mensheid en de joodse kabbal. Een gevecht op leven en dood.

    Like

   • Denk je dat Putin postings van waterman en Stevie Wonder op Nederlandse internetpagina’s leest?
    Putin wordt alleen maar gebriefd door zijn staf en generaals.
    Die pipo’s zijn zelf nog te dom om te zien dat alles een ingestudeerd en opgevoerd toneelstukje is in samenwerking met de CIA/KIEV – JUNTA.

    Like

 18. Pingback: I. Tudor van de uitzuigers van het Meldpunt Discriminatie Internet | DonQuijotte·

 19. Pingback: ga, in vredesnaam | hetisnamelijkzo·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.