Joris Demmink en de vele verbanden….

Royal_family_Orange_mafia_child_abuse_ties

Klik aan om te vergroten.

Intro: Nederlands, inclusief korte samenvatting

Ten eerste: Deze site is niet geschreven door een Republikeinse activist of iemand die een hekel heeft aan het koningshuis. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima lijken sympathiek genoeg en, kijkende naar de informatie in dit artikel, zijn mogelijk simpelweg het “slachtoffer” van het milieu waarin ze zijn geboren. Misschien dat het ondertussen wel tijd wordt dat er eens in de 10 of 20 jaar gestemd moet worden of het volk het koningshuis wilt behouden, maar buiten dat ben ik zelf redelijk neutraal.

Ten tweede: Deze site is niet bepaald een supporter van de “leiders” van het anti-Demmink offensief: de ultra-radicale Micha Kat, zijn financier Jan Poot, Jack Abramoff maatje Robert Rubinstein, de omver gereden Gay Krant en Panorama schrijver Fred de Brouwer, IRT veteraan Klaas Langendoen, de overleden Rote Armee Fraktion advocaat Pieter Bakker Schut, zijn weduwe Adele van der Plas, het Baybasin heroine cartel, cocaine-snuivende crimineel Steve Brown, miljonair JFK manipulator Wim Dankbaar, of zelfs Koen Voskuil van het Algemeen Dagblad. Stuk voor stuk vertellen ze niet de waarheid. (Toevoeging DQ Boudine Berkenbosch)

images (6)

Ditzelfde geldt voor radicale verdedigers van Demmink, voornamelijk Heineken ontvoerder maatje en crime reporter Peter R. de Vries, die het geweldig vindt om te vertellen aan TV-kijkend Nederland hoe overduidelijk irrationeel deze “complot mafia” wel niet is zonder zelf degelijk onderzoek te doen en daarmee het Nederlandse volk met talloze vragen laat zitten.

Gebruikt als afleider van totale overheidscorruptie. KATvanger!!!

Gebruikt als afleider van totale overheidscorruptie. KATvanger!!!

Hoewel er zeker wat vragen zijn aan Demmink’s adres, o.a. over jeugdige ex-vriend Libor Ctvrtlik, en diens praktijken in de pornofilm Das Fickende Klassenzimmer, lijken meer dan een aantal getuigenverklaringen tegen Demmink vals en, in de mening van deze auteur, het resultaat van manipulatie die in de context van een supranationaal “CIA” netwerk (om het maar een naam te geven) moet worden gezien. Dat klinkt misschien een beetje “te” op het eerste gezicht, maar kan ook redelijk makkelijk worden gedemonstreerd. Dat wordt dus ook gedaan in dit artikel.

Hierbuiten: er zijn wel degelijk aanwijzingen dat relatief veel kindermisbruik plaatsvindt op het hoogste niveau en dat mensen in dit milieu zich hier niet druk om lijken te maken. Ook zijn er heel aantoonbare banden (geweest) tussen het koninklijk huis, de Klaas Bruinsma-Etienne Urka-John Engelsma-Charles Geerts mafia, en Inlichtingen & Operaties. Deze laatste groep is de Nederlandse tak van het CIA Gladio/”stay behind” netwerk geweest. Deze banden moeten veel dieper onderzocht worden, omdat juist vanuit dit milieu veel manipulatie van de Nederlandse staat lijkt te hebben plaatsgevonden. Afpersingspraktijken op het gebied van kindermisbruik lijken hier onderdeel vanuit te maken. En is het niet heel erg vreemd dat alle namen die uitgelekt zijn homosexuelen omvat?

Een laatste punt: deze site gaat over begrijpen, niet over beschuldigen of zelfs actievoeren. ISGP is altijd gefocused op “het grote plaatje”. Om dit grote plaatje te begrijpen zullen allerlei verschillende schandalen met zoveel mogelijk namen besproken moeten worden.

Klik hier en lees hier verder (in het Engels helaas)

75 Reacties op “Joris Demmink en de vele verbanden….

 1. Persoonlijk ben ik overtuigd van zaken begaan door Joris Demmink die het daglicht niet kunnen verdragen. Er zal aanleiding geweest zijn hem uit te kiezen als te chanteren. Hij kan echter zeer wel een gewillig slachtoffer zijn omdat hij kind noch kraai bezit. Afleiding dus van veel grotere zaken!!!

  Like

 2. Interessante blog weer en min of meer geheel eens.
  Er wordt een spel gespeeld. Er is al zoveel over Kat geschreven o.a. in een topic op Anarchiel. Maar meest alarmerende is bijvoorbeeld dat de aangifte van Demmink tegen de grafiti gedaan is door een agent die Robert Kat heet. Ook een subliminal in Powned uitzending met afbeelding van Kat en Demmink. De naam van JDTV, Joris Demmink TV, valt op. Meest opvallende is natuurlijk dat Micha joods is. En pas schreef hij nog hoe hij opgevoed is met bepaalde spreuk. Het kwam er op neer dat wat de uitverkorenen mogen doen de sheeple niet automatisch ook mag doen.
  Ik denk ook dat het te maken heeft met het wegsluizen van miljarden euro’s. Misschien ook soort vinger aan de pols? Website als Katvanger. Weten ze gelijk wie ze in de gaten moeten houden?
  Er zit in ieder geval veel en veel meer achter. Het valt in ieder geval op dat er miljarden worden weggesluisd, Via de Fortis aankoop bijvoorbeeld. Naar de EU en banken. Via woningcorporaties. Pensioenpotten worden geplunderd. Waarschijnlijk worden die miljarden naar de ‘uitverkorenen’ weggesluisd. Micha zit in ieder geval goed in de slappe was.

  Like

 3. Hier is waar het de NWO psychopaten om gaat.
  Oorlog om wereldmacht en olie/brandstoffen.
  De economie en Military–industrial complex zitten vast aan het olie infuus. De dollar en euro zijn zo goed als gecreëerd dood.
  Ik zeg gecreëerd, want een valuta oorlog veroorzaakt chaos.De valuta oorlog is bewust gecreëerd vanwege bewuste manipulaties.
  En daar zijn die psychopaten op uit,orde uit chaos en depopulatie.
  Zoals je wel weet,chaos , oorlog,hongersnood en ziekten zorgen voor doden/depopulatie.
  Gerald Celente: First Financial Calamity then War

  Like

 4. Ze werken in ieder geval goed samen. Ook hadden zij uitgezocht wie ik was en toen het bleek dat ik geen ‘uitverkorenen’ was kon ik geband worden her en der. Martin Vrijland bijvoorbeeld, ik weet dat de schrijver van deze website hem hoog heeft zitten, censureert mijn reacties zwaar, reacties worden amper toegelaten. Hij moes zich ook nadrukkelijk distantiëren van de AIRVD (want dan wordt de link te snel gelegd met de AIVD?)
  Bij KLOL was ik een tijd geband zonder reden door die opstoker Mind Over matter. Aan de Palestijnse kant zogenaamd, gecreëerd conflict, beide zijdes worden uiteraard aangestuurd. Bedoeling dat straks WO3 gaat beginnen met de bouw van de derde tempel op de tempelberg. Dat heeft men al 100 jaar geleden zo gepland.

  Like

  • Ik ben gebanned bij KLOL (Micha Kat), Boublog (Boudine Berkenbosch), Wim Dankbaar en Swapichou. Bij KLOL zelfs een IP ban waardoor ik zijn site alleen via een proxyserver kan bekijken. Swapichou en Micha Kat zijn ook 2 handen op één buik. Die spelen slechts een schijnruzie. Tja dat uitverkoren volk hè.
   Het moderatiebeleid van MV sta ik ook niet achter en heb dat al aangegeven. Daar houdt mijn invloed dan ook mee op.

   Like

 5. Willen jullie weten hoe die psychopaten het spelletje verdeel en heers spelen?
  Profits of war.
  Ze maken geld uit chaos. Stock Market ratten!
  Daylight Robbery – What Happened to the $23 Billion?

  Like

  • Ik heb het de afgelopen tijd al een aantal keer gelezen. Ik ben het niet in alles met hem eens, of eigenlijk beter gezegd vind ik dat hij bepaalde zaken teveel benadrukt en sommige zaken te summier of niet behandeld. De CIA verbinding met de RAF wordt slechts terloops genoemd en de CIA connectie met de NSU (iets recenter) wordt helemaal niet genoemd. Om de verschillende punten te kunnen verbinden richting Demmink was dit verstandig geweest. Denk aan de Bakker Schut stichting en Adèle van der Plas. De link met de CIA is veel harder dan hier lijkt imo.

   Like

  • Over de RAF en NSU connectie wil ik dus nu zelf een stuk gaan schrijven. Er is de laatste tijd zoveel in Duitsland boven tafel gekomen met keiharde bewijzen vergaard door een hoog gewaardeerd politicus als zijnde de zoon van de vermoorde Siegfried Buback. De wapenleveranties werden door de CIA gedaan. De nacht van Stammheim lijkt steeds meer een meervoudige politieke moord. Bij dit alles was Bakker Schut dus werkzaam als vangnet voor de CIA!!!

   Like

 6. Micha Kat gaat nu blijkbaar een nog vuilere koers tegen Eric Donk inzetten inzake JDTV..:
  \http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/11/vriendin-micha-kat-zoekt-contact-met.html

  Like

  • Bij klol las ik de reactie van Eric Donk:
   20 november, 2014 om 1:33 JDTV zegt:
   Toch vreemd dat ze met je blijven praten terwijl je zelf zegt dat je gesignaleerd staat.
   Waarom heb je hem trouwens niets gevraagd over waarom je gedwongen wordt om je DNA af te staan?
   Wanneer ga je die oproep daarvan trouwens eens publiceren? Met het publiceren van andere stukken lijk je ook geen moeite te hebben, waarom wel met deze? Is het soms gewoon niet waar?
   Wat een triest figuurtje ben je toch ook eigenlijk….Het kan nergens laffer dan bij die kale kaffer!
   P.s. vraag even aan die slet met die politiepet of ze me voortaan geen rare foto’s meer wil sturen. Ik heb daar geen behoefte aan!
   ———
   Vuiler? het is gewoon business as usual met die Kat. Elke aflevering is een stinkende scheet uit de reet van deze profeet. Zelfs bij het lezen van zijn profetieen is een gasmasker aan te raden.Sorry dat ik me even laat gaan, ik raakte geinspireerd door de reactie van Eric Donk op KLOL met zn – het kan nergens laffer dan bij die kale kaffer- echt ik moest daar zo om lachen. Die Eric heeft in ieder geval wel humor en dat kan je van ons linke loetje niet zeggen.

   Like

 7. CIA = Mossad dus waarom zouden zij dat werk doen terwijl Mossad hier in grote getalen aanwezig is? Maar kan allebei.

  En dat voorval met z’n ex Katarina Dol. Ook zo opvallend. Bron is die ene Adamas, was jaren vaste reageerder bij baggercuda, dat verhaal in Duitsland met z’n grote fiets, duidelijk verzonnen. Gaat Micha het opeens bevestigen. Tsja, daar blijkt de samenwerking wel uit tussen Adamas/barracuda/swaphoertje (laatst had ze een hele smerige comment met als strekking dat iemand alleen z’n kwakje bij haar achterliet ofzo, wat een woordkeuze en veelzeggend).

  Eric Donkey reageerde ook vaak bij swaphoertje. Er is nog zoveel verdachts.
  Ohja die ‘ruzie’ tussen Micha Kat en Joris Demmink TV is natuurlijk ook fake. Nu heeft z’n advocaat zich opeens weer verslapen want ruzie moet even wachten totdat Demmink wat meer in de media is.
  Overigens is bestaat swaphoertje uit wat uit uitgerangeerde middelbare vrouwen.

  Like

 8. En die debiele filmpjes van Kat dan, in your face. Heen en weer bewegend als een malloot, poepende ENDA hond filmen. ENDA, endgame.
  Die Boudine heeft ook zo’n ongezonde houding ten opzichte van anderen, iedereen is vee en zij de uitverkorene. Ohja, waar kennen we dat ook al weer van.

  Like

 9. Trouwens: Micha Kat heeft in Engeland een huis voor z’n zoon gekocht. Dat huis in Ierland is waarschijnlijk ook van hem en niet van die Victoria. Wat moet een jonge (seksmonster Victoria case weliswaar geestelijk gehandicapt) met z’n mannetje als Kat behalve z’n geld en macht?

  Like

  • Het zou zo prettig zijn als je een dergelijke bewering kon onderbouwen met bewijzen. Daar moet toch achter te komen zijn als hij daar inderdaad huizen heeft. Hoewel hij er gewoon voor uitkomt dat hij financieel onafhankelijk is, dat wel.

   Twee jaar geleden moest hij hals over kop naar Nederland komen om zijn appartement te ontruimen, omdat Poot zogenaamd de geldkraan had dichtgedraaid. Ook weer zo’n misleidend en verzonnen verhaal van hem. Maar recent is het dan toch gelukt het appartement te verlaten op een spectaculaire manier, met veel tromgeroffel. Hij creeert die situatie bewust. Dat overkomt hem niet. Daarvoor is hij veel te link. Hij wilde dat appartement kwijt.

   Ik weet niet hoeveel macht hij over ‘anderen’ heeft, maar ik zie toch weer dat dociele gedrag van Boudine naar hem, als ze hem bedankt op haar blog. In feite doet Ton Hofstede exact hetzelfde en idem dito met Steven Brown, hoewel hij de laatste weken opmerkelijk stil is vwb Demmink en Kat. Barracuda maakt weliswaar anti, maar toch, reclame voor Kat en Dankbaar, maar houdt Poot voortdurend uit de wind door bij herhaling de boodschap de ether in te gooien dat Poot niks wil weten van Micha en dat Micha geen cent te makke heeft. Een alerte Douwer confronteerde hem daar eens mee, dat hij dat ook maar zonder bewijzen, beweerde. Na het NRC bericht is dat inmiddels anders geworden.

   Er worden voortdurend rookgordijnen opgeworpen. Al die figuren kloppen niet, maar hoe het precies zit? Donk moet met een heel goed verhaal komen wil hij vrijpleiten van de banden met Micha.

   Het volgen van de ontwikkelingen beschouw ik maar als het leggen van een gigapuzzel, gezonde hersengymnastiek, maar waar je regelmatig een hele tijd niet naar moet kijken.

   Like

   • Bewijs is mijn gezond verstand. In een filmpje op z’n Youtube kanaal laat Micha het huis van z’n zoon zien, zo’n huis in Londen is heel duur voor een net afgestuurde ‘student’. Micha wordt daarin ook bedankt, het lijkt erop dat hij dat huis heeft gekocht. http://www.youtube.com/watch?v=2_0koh-gxBM

    Ook zo’n Victoria kan natuurlijk niet zomaar aan een koophuis komen, zo ziet dat huis er uit in Ierland. Dat is dus waarschijnlijk door Kat gekocht. Ook kan ik echt wel iemand herkennen die onder financiële spanningen lijdt en iemand die heel relaxt goed in de slappe was zit. Dit laatste is het geval met Micha. Helaas geen bewijs, wel mijn intuïtie, gezond verstand en observatie die zegt dat Micha hier iets niet klopt.
    Plus inderdaad dat hij zelf zegt financieel onafhankelijk te zijn.

    Het kan uiteraard ook gehuurd zijn, maar zonder vaste inkomsten is dat lastig. Goed, je kunt uit spaargelden betalen.

    Like

 10. In de aangifte van Baybasin tegen Demmink in 2007 wordt gesproken van een complot tussen Turkije en West europese functionarissen. De advocaten van Baybasin gooien het heel tactisch op de kwestie Demmink.
  Maar het kan ook heel goed of zelfs veel aannemelijker te maken hebben met Baybasin’s contacten binnen de PKK die hij ook financieel meer en meer zal hebben ondersteund (en zeker na het Susurluk incident waar Corbett het gisteren in zijn Groninger lezing ook over had) terwijl Turkije het alleenrecht op een deel van de heroïnetransporten eiste.
  Men wilde de Koerdische “Pablo Escobar van Europa” letterlijk aan de kant schuiven en in zee gaan met andere niet koerdische partners.
  De aangifte tegen Demmink was van de advocaten Schut en Van der Plas natuurlijk een meesterzet die een perfecte invulling gaf van een duidelijk complot tegen de Baybasin heroineclan.
  Het complot tussen Nederland en Turkije moet m.i. veel meer gezocht worden in de veiligstelling van de staatsbelangen van Nederland bij de in- en doorvoer van heroine uit de grote driehoek (Pakistan-Afghanistan-Iran).

  Like

  • Uit het IRT onderzoek waren al feiten tegen de Baybasin-clan boven water gekomen en we weten water er gebeurt is met de leider van het IRT onderzoek. De Nederland staat deelde natuurlijk ook mee in de opbrengsten van de heroine in- en doorvoer en van rechtsvervolging van de Baybasins kon op dat moment geen sprake zijn.
   Dat werd heel anders na het Susurluk incident en de groeiende spanningen met de Turkse koerden (o.l.v. Ocalan). Inderdaad heeft Nederland Huseyin Baybasin naar Nederland gelokt en hem veroordeeld op basis van vervalste telefoontaps maar of dat direct te maken had met pedo escapes van Demmink is zeer de vraag om niet te zeggen er met de haren bijgesleept door de advocaten..

   Like

   • James Corbett en Sibel Edmonds hebben het ook NOOIT over de vermeende Demmink connectie inzake Huseyin Baybasin. Ze noemen hem steevast ook de “European Pablo Escobar”.
    De Baybasins hebben miljarden in heroine- en mensenhandel verdiend en als zij een deel van dat geld in de Koerdische zaak pompen heeft Turkije een heel groot probleem en kan de Groot Turkse gedachte voorgoed de ijskast in.
    De broer Abdullah Baybasin is in Groot-Brittannië na een gevangenisstraf wel vrijgekomen maar dit zal zeker te maken hebben met het minder grote belang dat de UK heeft bij de heroinehandel uit de driehoek.

    Like

    • Als er 1 land is dat groot en rijk is geworden van de opiumteelt dan is dat de UK wel. Ik kan daarom die opmerking dat de UK minder belang heeft in de driehoek, afghanistan, pakistan en iran, niet goed plaatsen en al helemaal niet gezien de oorlogszuchtige houding van de Britten t.a.v. het midden oosten.

     Like

   • Ik ga voor je uitzoeken waarom de broer Abdullah Baybasin wel vrijkwam en Huseyin Baybasin in Nederland niet hoewel hem 1 of 2 keer invrijheidstelling is aangeboden. Wat zijn motief was om te weigeren is mij niet duidelijk. Een alternatieve verklaring voor de verschillen in strafmaat is mogelijk dat het Nederlandse justitie-apparaat corrupter is dan het Britse stelsel.
    Het staat voor mij nu wel vast dat de zaak Baybasin niet of in slechts beperkte mate met de (pedo)zaak Demmink in verband staat en stond.
    Boudine Berkenbosch is rond de tijd van de aangifte tegen Demmink begonnen te bloggen. Ze is waarschijnlijk in contact gekomen met Adele van der Plas en heeft toen waarschijnlijk aangeboden de zaak Baybasin te gaan coveren volgens de lijn van de advocaten.

    Like

    • Ik ben benieuwd.
     Boudine fungeerde inderdaad ook aanjager van de Demmink en Baybasinkwesties. Heel goed mogelijk dat zij dat in overleg heeft gedaan met vdr Plas/Kat/Poot. Ze is daar niet op eigen initiatief en onafhankelijk aan begonnen, dat geloof ik niet.

     Like

   • Ik las ook bij de reacties op de YT video Corbett in Groningen een reactie van BB (Inanna2) dat ze niet kon komen bij de lezing maar hem veel succes wenste.
    Blijkbaar heeft BB persoonlijk (web)contact met Corbett en wil zij hem proberen te overtuigen van de Demmink link met de zaak Baybasin. Tijdens de lezing van gisteren heeft hij voor zover ik weet niets in die richting gezegd hoewel Baybasin wel ter sprake kwam in verband met de heroinedriehoek.
    De lezing in Groningen van gisteren zal integraal te lezen (en te zien?) zijn in het Corbett report van komende week.

    Like

  • De link tussen groep Poot/Micha Kat/Adele en koerden moet waarschijnlijk gezocht worden in het feit dat veel koerden joden zijn. Joods connectie dus weer. Ook in Turkije zijn er uiteraard veel joden. Kat’s uiterlijk heeft ook iets Turks heel ver weg. Waarschijnlijk van z’n moeders kant. Manasse ofzo, volgens eigen zeggen prominente familie in Israël. Als ik moet kiezen tussen de Joodse maffia en de westerse maffia kies ik uiteraard eerder partij voor de westerse maffia). dat zou groep Demmink dan vertegenwoordigen. Andere kant lijkt het juist erop dat Demmink en Kat juist onder een hoedje spelen met hun Robert Kat aangifte. Dus dat ze samen de boel bedonderen. Ex baas van Maud Oortwijn bijvoorbeeld is nu SG van justitie. Ook weer zo opvallend.

   Like

 11. Nou voorlopig hou ik het weer voor gezien, beste de haas. Het abstractieniveau wordt voor mij weer iets te hoog als ik termen lees als mossad, aivd, jodenhoeren, weet ik veel. Ik heb er niks mee met al die fatwa’s die hier en elders worden uitgesproken en ik wil er ook niet mee vereenzelvigd worden door hier te reageren.

  Like

  • Daar kan ik me iets bij voorstellen..
   Maar je kun hier wel je eigen ding doen wat op KLOL, Boublog, RIK en swapichou niet kan.
   Een open discussie over Baybasin en Demmink is daar niet mogelijk.

   Like

   • Beste Don, toen ik onderstaande las weliswaar elders, maar ook hier lees ik het regelmatig, was ik het zat. Wil je serieus worden genomen dan is dat niet de manier:

    “Wim Dankbaar, Matt Hoorn, Jeroen Hoogeweij, Micha Kat, Boudine Berkenbosch. Allemaal AIVD/MOSSAD/HASBARA infiltranten.
    Verraders zijn het, verraders van de mensheid. Hun straf zal snel volgen.”

    Dat laatste noem ik dan een fatwa, of voor mijn part een bezweringsformule. Ik vind het jammer dat je je zo laat gaan. Het doet afbreuk aan je oorspronkelijkheid, want dat is wat ik in jou waardeer. Al ben jij soms al te snel met je conclusies. Ja Don, jij wel! Voor de blogs als van Swapichou en Barracuda, die je blijkbaar zo kwaad maken, kan ik al helemaal geen waardering opbrengen. Er zit niets maar dan ook niets oorspronkelijks aan. Ik las laatst iets over geestloze mensen, dat gaat m.i. ook op voor blogs. Er zit geen bezieling in, niets eigens. Altijd volgend, nooit de trend zetten of het initiatief nemen, de bron zijn, maar altijd reactief en juridisch verantwoord. Moet ik de blogs noemen die daar aan beantwoorden? Nee toch!…

    Ik ben uitstekend in staat voor langere tijd afstand te nemen, zoals je hebt gemerkt. Ik kom eigenlijk alleen in beweging voor Baybasin. Ik heb weer het nodige geschreven, hier en bij de Roestige spijker. En ik weet gewoon dat het gelezen wordt. Ik zie het omdat het gebruikt wordt. Ik heb zo mijn specifieke schrijfstijl en uitdrukkingen, die ik dan weer terug zie komen elders. En dan is het voorlopig weer genoeg. Neem alsjeblieft mijn raad aan en laat je emotioneel, althans zo komt dat over, niet zo gaan. En dat was het Don.

    Like

  • Dit is ook wel een goede passage die Kat, Boublog & Myra niet leuk zullen vinden..:
   Let’s face it, we are only halfway the article and it already begins to look like Van der Plas and Bakker Schut have been nothing but agents of these obscure but very powerful forces. Besides their involvement with Huseyin Baybasin, why not take a brief look at the history of these lawyers:

   •Pieter Bakker Schut (d. 2007): Went to University of Leiden where he joined the elite Minerva fraternity, where most of the royals also go to. In the 1970s he was the lawyer of the Rote Armee Fraktion (RAF), a communist terrorist group that here and there is suspected to have been a CIA/NATO Gladio operation. Bakker Schut completely supported the ideals of RAF, including the casualties its terrorism caused. He also supports drug trafficking on the pretense that the government shouldn’t make drugs as cocaine and heroin illegal. [21] Later on he defended Dutch gangsters Mink Kok and Sam Klepper. [22] Kok is a drug trafficker and illegal arms dealer with major ties to international intelligence services. As for Sam Klepper, coincidentally, in 1991 a large cache of “Stay Behind”/Gladio weapons were found in his home. [23] Volkert van der Graaf, who murdered the Dutch would-be prime minister in 2002, also immediately asked for Bakker Schut to defend him. He ended up with a close colleague of Bakker Schut instead. More on this aspect later.

   •In 2010 lawyer Adele van der Plas set up the Bakker Schut Foundation (Bakker Schut Stichting). She hires Klaas Langendoen to research the Turkish allegations against Demmink. Langendoen, the former chief of the Criminal Intelligence Service, stood at the core of the IRT affair in which Mink Kok was allowed to import 15 tons of Cali cartel cocaine without obstruction. The IRT affair had all the hallmarks of Iran Contra style drug trafficking, controlled by the CIA, through Robert Nieves of the CIA.

   In 2012 Langendoen and the Bakker Schut Foundation produces the 20 minute mini-documentary Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule a Nation, in which clearly quite a bit of money has been pumped. It features the alleged victims that Demmink made in Turkey in 1995. Demmink, however, claims to have last been in Turkey in the late 1980s. Judging from the other evidence gathered against Demmink don’t be surprised if that is the truth.

   Like

 12. Dit is wel heel interessant dat het kabinet op uitnodiging van minister Kamp een aanrtal dagen in augustus 2014 in het landhuis Nijenhuis bijeen kwam. Landhuis Nijenhuis wordt genoemd in relatie tot een mogelijk Westerflier kindermisbruiknetwerk. In het landhuis werden tussen 1946 en circa 1960 gehandicapte meisjes gehuisvest (!). In een naburig kasteel (Warmelo) woonde na de oorlog de moeder van prins Bernhard (Armgard). Bernhard wordt genoemd als lid van het Westerflier netwerk. Bernhard was ook betrokken bij de Nederlandse gladio organisatie. Ook zijn buddy Hans Teengs Gerritsen en een zeker Blok worden genoemd als kind aan huis in kasteel Markelo (en landgoed Nijenhuis?). T.a.v. het Westerflier netwerk noemt Van der Reijden ook een (oudere) advocaat die sinds 2011 in praatprogramma’s meedraait (?) en een politicus die aan de BIlderberg Conferentie heeft meegedaan (in de jaren 50 en 60?).
  http://www.nijenhuisenwesterflier.nl/nieuws/kabinet-te-gast-op-het-nijenhuis.html

  PS Henk Kamp was belastingambtenaar voordat hij in de politiek kwam en een vooraanstaande VVD politicus werd. Zijn roots liggen in het oosten van het land (Drenthe of Overijssel). Blijkbaar kent Kamp de eigenaar van landhuis Nijenhuis goed.

  Like

 13. @Haas 🙂 Ik moet zeggen: Een goede reactie van je i.z. Nijenhuis, Westerflier enz.

  Henk Kramp zie er niet voor niets uit alsof ie kramp heeft \, kramp van alle (lett en fig/politiek en prive ) viezigheid waar ie bijis betrokken.

  ps. Misschien kun je een keer een videootje opladen, waar de heele KLUIT op is te zien, ‘in actie’ danwel ‘in bedrijf’ !!

  Like

 14. De eeuwenoude drug scopolamine die de Azteken al gebruikten voor het handlen van slachtoffers van rituele offering lijkt het “beste bewaarde geheim” van (satanische) rituele misbruikers van jonge kinderen volgens een man die als kind gedurende een lange tijd is misbruikt:

  Paul V. Cassidy3 dagen geleden (bewerkt)

  I was exposed to this as a teenager over an extended period. The drug scopolamine is the the key to understanding the connections. Used by the Aztecs to handle people onto sacrificial altars – in their thousands – it’s still used for the same purposes in operating theaters to this day, though described by the medical professions and an ‘anti-nausea’, drug. The drug has the effect of entirely robbing a person of their free will such that they can be led about the place fully conscious for all intents and purposes but hyper-suggestive allowing them to be raped, brought to sex parties, robbed, defrauded, kidnapped, murdered and disappeared. It is feared among the Colombian drug cartels where it can be used as a powder blown into the victims face or ingested as a caderele or aspirin like tablet via a drink or even taken orally as a sweetener. Used by secret services, terrorists, revolutionaries, the Churches, drug cartels, pedophiles and porn/prostitution rackets it essentially appeals to people intent on controlling and exploiting others for their own purposes. It seems to be something of a ‘best kept secret’, unlike rohypnol and the horse tranquilizer ketamine. The drug creates the presumption of consent and one can only assume that it is widely used in the commissioning of web porn today. Why it has not been discussed more I do not know. It’s something even the rape crisis centers seem to be unaware of. While rohypnol is associated with date rape, scopolamine allows a handler to groom or cultivate a relationship with his or her victim/s over time running up to a decade in my case. It simply becomes part of a persons experience of life. I’m quite sure its used in child brothels or as a food or beverage additive. Next of all the water companies will be adding it into the water supply along with flouride. In theory it could be used to manage entire villages in conflict zones. The privatisation of water supply and treatment makes anything possible where population control and management is concerned. God alone knows what’s really going on. Because it creates a presumption of consent and can be used to lead people into deeper dissociative states victims can be led unwittingly in and out of truama without their knowing what’s going on foreign holidays/excursions presenting the ideal opportunity to manage a person over weeks – in and out of dissociative states – allowing them to be pimped by the handler. The result, apart from rape and abuse, is long term personality (mixed mood, schizo-effective and personality disorder) and addiction issues predisposing most of the victims to suicidal or homicidal tendencies.

  Like

 15. Micha Kat heeft rond 2010 een geheim gesprek over de Demmink zaak gehad met toen nog Kamerlid Fred Teeven. Kat bracht dat toen naar buiten als een mogelijkheid om de Kamer onderzoek te laten doen naar de handel en wandel van Joris Demmink.
  Kat vertelde er – als doorgewinterde vrijmetselaar net als z’n Joodse vader – natuurlijk niet bij dat hij het gesprek met kamerlid Teeven in werkelijkheid voerde als betaalde medewerker voor het Poot- afpersimperium om meer ammunitie te verkrijgen voor het afpersen van – dan wel creeren van een black budget ten koste van – de Nederlandse staat (de Nederlandse belastingbetalers).
  Lees verder over de (ware) motieven van het aftreden van de twee bewindslieden van justitie in het artikel van Martin Vrijland van vandaag:
  http://www.martinvrijland.nl/2015/03/10/het-aftreden-van-ivo-opstelten-en-fred-teeven-draait-het-allemaal-om-demmink/

  Like

  • Ook de zaak Huseyin Baybasin wordt/is door het Poot afpersimperium gefaciliteerd. Vrijland noemt dat niet in zijn artikel. De websites van de Bakker-Schutstichting, Boublog, Het Haagse Complot en Myraradio zijn ook (indirect) onder de Poot paraplu tot stand gekomen.
   Ik zie dat Lidy Broersma die tegenwoordig ook een proBaybasin weblog schrijft het artikel van Martin liked. Zou Lidy dat wel (willen) weten?
   PS Iedereen vindt dat levenslang voor Huseiyin Baybasin onmenselijk is maar dat laat zijn misdaden natuurlijk wel onverlet..

   Like

  • Ijzersterk artikel van Vrijland. Pure mafia, kan er niets anders van maken. Het ging Kat dus om geld en niet om het netwerk en hun misdaden te stoppen. Kat schijnt al bezig te zijn met de verbouwing van het huis van zijn vriendin..
   Ze lachen en gaan gewoon door met chaos, zoals dat zogenaamd opgenomen gesprek tussen hem en Victoria. (code name Victory 20 miljard)

   Like

   • Inderdaad, nu nog met hulp van de Ierse staat Victoria en die vervelende kinderen de Ierse grens overwerken en dan kan Micha Kat in dat met duizenden euro’s donatie- en Poot/Chipsholgeld verbouwde (land?)huis trekken..
    Kan Victoria Martin wellicht wat foto’s van het exterieur en interieur van het verbouwde huis mailen??

    Like

 16. Even wat achtergrond bij de verdedigers van Huseyin Baybasin die met andere familieclanleden voor Turkije heroine op de Britse markt bracht in de jaren 90. Myra heeft gesproken met de schrijver van een nieuwe hagiografie over H. Baybasin die volgens zijn (voornamelijk vrouwelijke )steungroep nog geen vlieg iets kwaad zou doen.
  Joel van der Reijden die veel beter ingevoerd is en de samenhang veel beteer heeft onderzocht komt tot de conclusie dat Bakker Schut en Van der Plas (openbare) leugens niet schuwen om hun client die inderdaad in samenwerking met de Turkse Staat is geframed door de Nederlandse justitie weer vrij te krijgen..:

  •Pieter Bakker Schut (d. 2007): Went to University of Leiden where he joined the elite Minerva fraternity, where most of the royals also go to. In the 1970s he was the lawyer of the Rote Armee Fraktion (RAF), a communist terrorist group that here and there is suspected to have been a CIA/NATO Gladio operation. Bakker Schut completely supported the ideals of RAF, including the casualties its terrorism caused. He also supports drug trafficking on the pretense that the government shouldn’t make drugs as cocaine and heroin illegal. [21] Later on he defended Dutch gangsters Mink Kok and Sam Klepper. [22] Kok is a drug trafficker and illegal arms dealer with major ties to international intelligence services. As for Sam Klepper, coincidentally, in 1991 a large cache of “Stay Behind”/Gladio weapons were found in his home. [23] Volkert van der Graaf, who murdered the Dutch would-be prime minister in 2002, also immediately asked for Bakker Schut to defend him. He ended up with a close colleague of Bakker Schut instead. More on this aspect later.

  •In 2010 lawyer Adele van der Plas set up the Bakker Schut Foundation (Bakker Schut Stichting). She hires Klaas Langendoen to research the Turkish allegations against Demmink. Langendoen, the former chief of the Criminal Intelligence Service, stood at the core of the IRT affair in which Mink Kok was allowed to import 15 tons of Cali cartel cocaine without obstruction. The IRT affair had all the hallmarks of Iran Contra style drug trafficking, controlled by the CIA, through Robert Nieves of the CIA.

  In 2012 Langendoen and the Bakker Schut Foundation produces the 20 minute mini-documentary Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule a Nation, in which clearly quite a bit of money has been pumped. It features the alleged victims that Demmink made in Turkey in 1995. Demmink, however, claims to have last been in Turkey in the late 1980s. Judging from the other evidence gathered against Demmink don’t be surprised if that is the truth.

  http://www.isgp.nl/2014_10_Joris_Demmink_Westerflier_Cult

  Like

 17. Pingback: Baybasin en ‘out of the box thinking’ | Baybaşin: politiek gevangen in Nederland·

 18. Lidy Boersma heeft het inmiddels zwaar te verduren van de kant van BB en consorten. Ik las onlangs vluchtig een gedegen stuk van Lidy op onderstaande website over het nepboek over Baybasin van de bekende misdaadprof die ook wel over de IRT zal hebben gejokt.
  In genoemd stuk plaatste Lidy ook een aanval aan het adres van Boudine die vervolgens in het geweer kwam met als gevolg dat Lidy van de hashtag #Baybasin# twitter geweerd wordt. Wel raar dat Lidy dat nepboek goed uitgeplozen heeft en Boudine alleen wat losse floddertjes over het onderwerp heeft geschreven terwijl de zaak Baybasin wel aan de wieg van haar weblog stond. Een gevalletje van infiltratie? Je weet maar nooit in dit gechanteerde en verziekte landje..:
  http://www.baybasin-report.nl/herzieningsverzoek/baybasin-en-de-stille-staatsgreep/

  NB Ook de zaak H. Babasin komt in het boek en het interview van Dutchbat oud officier Marc van de Tier aan de orde.

  Liked by 1 persoon

 19. Volgens mij gaat het me nu weer lukken een reactie te plaatsen. Ander e-mailadres. Ik lees deze artikelen en commentaren nu weer en vind het heel interessant en leerzaam, Don, zoveel waardevolle informatie en inzichten. Dat wou ik je even laten weten.

  Like

 20. Toch ook opvallend dat Marcel Vervloesem die ook altijd een (kerst)kaartje van BB kreeg omdat hij zulk goed (onderzoeks)werk in de zaak Demmink deed/zou doen/zou hebben gedaan volledig uit beeld is geraakt.
  Na zijn openbare aankondiging dat hij met nieuw onderzoek zou komen in de zaak Demmink en de zaak van Manuel Schadwald is het snel heel stil geworden rond zijn persoon.
  De ziekenhuisopnames i.v.m. zijn vermeende slechte gezondheid en de opgelegde spreekverboden lijken te passen in zijn gecontroleerde oppositierol in de zaak van de Belgische en Nederlandse pedonetwerken die zonder een totale politieke bijltjesdag nooit onderzocht zullen worden.

  Like

  • De laatste keer dat Vervloesem iets van zich liet horen was in maart 2014, ik meen bij de roestige spijker en anders bij de demminkdoofpot, uiteraard in de periode van de getuigenverhoren. Hij schreef dat hij met onthullingen over Demmink zou komen, net als Mauritz. Het verhaal kennen we. Voor de getuigenverhoren de dreiging, na de getuigenverhoren was iedereen pleitte. Ook van hem hebben we nooit meer iets gehoord.
   Lidy

   Like

 21. O, mevrouw Berckenbosch heeft weer uitgehaald naar Lidy Broersma naar aanleiding van een overigens voortreffelijk artikel:
  http://www.baybasin-report.nl/waarheidsvinding/baybasin-en-de-feitelijke-waarheid/#comment-405
  Ik begrijp uit een reactie even verder bij dit artikel dat zij meester in de rechten en doctorandus in de psychologie is. Meestal is de combinatie van deze twee disciplines voor slachtoffers van misdrijven (bv. pedoslachtoffers) slecht nieuws (zie bv. de door de CIA opgezette False Memory Syndrome Foundation).

  Like

 22. Ik kwam een oud Trouw bericht tegen over een verdwijningszaak in Den Haag dat de familie Willard betreft. Kinderpooier Dick Willard werd in de jaren 80 vaak gezien met Joris Demmink bij een bepaald berucht cafe in Den Haag. Het sterke vermoeden lijkt gerechtvaardigd dat dit kind line recta richting het Nederlandse pedonetwerk is gegaan. De (echte) dader is natuurlijk nooit gevonden. Maar dat spreekt vanzelf als een pedonetwerk er bij betrokken is..

  Vermist De opmerkelijke ontwikkeling rond de in 1985 verdwenen peuter Michelle Willard. Een aangetrouwd familielid van Michelle’s vader Dick Willard is in de zaak gehoord als verdachte van moord. Door die actie is de verjaring gestuit. Vermist sprak met de verdachte Hagenaar, die bezweert onschuldig te zijn. Hij vindt dat de politie, door hem tot verdachte te bombarderen, wil voorkomen dat een eventuele dader door het verstrijken van de tijd zijn straf zal ontlopen. Ook de moeder van Michelle komt aan het woord. Haar vader, de crimineel Dick Willard, gold als hoofdverdachte in de vermissingszaak. Maar ondanks een jaar in gijzeling bleef hij zwijgen. Enkele jaren later werd Dick Willard zelf om het leven gebracht en nam zo het geheim wellicht mee in zijn graf.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1773497/2003/10/03/Speciaal.dhtml

  http://www.ad.nl/binnenland/justitiebaas-had-contact-met-pooier-van-jongetjes~a363f9e7/

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.